Lebet

🔍
en
X

Idin Karya

Ijin di

106 Nagara sakitar Dunia

Kami ngadukung Individu sareng Perusahaan dina nyungsi kasempetan sareng calon, masing-masing teras ngalarapkeun sareng ngalengkepan prosés.

  • Urang ngarawat para klien kami kalayan seueur kasabaran sareng empati.
  • Kami nyayogikeun solusi ngaropéa pikeun individu / kulawarga / usaha leutik / perusahaan panggedéna di dunya anu dianggo pangsaéna pikeun anjeun kalayan ngadukung sadaya kabutuhan imigrasi anjeun
  • Bagikeun sarat anjeun sareng kami sareng kami bakal nungtun anjeun kumaha., Di sakumna dunya.

individu

Pikeun Individu

Kalayan dukungan anu jelas, singket sareng dipersonalisasi, anjeun bakal ngartos peran anjeun dina prosés imigrasi sareng terang persis anu kedah anjeun laksanakeun pikeun nyandak anjeun sareng kulawarga ka bumi anyar gancang-gancang. Malahan ngan ukur kabutuhan imigrasi sering hésé kahartos — henteu kapikiran parameter tina skéma imigrasi anu loba. Upami anjeun mendakan diri anjeun leungit dina sagara hukum imigrasi sareng peraturan, Million Makers bakal ngagampangkeun. urang bakal ngadamel rumit, rumit sareng sederhana, sabab kami bakal nyobian ngabimbing anjeun sareng kulawarga anjeun ngalangkungan sarat imigrasi nagara anyar anjeun. Kalayan sing jelas kami, jelas sareng ngaropéa, anjeun bakal ngartos peran anjeun dina prosés imigrasi sareng ngakuan naon anu anjeun kedah laksanakeun pikeun nyandak anjeun sareng kulawarga ka bumi anyar gancang-gancang dina cara anu paling efektif.

  • Dina waktos sarat imigrasi saderhana pisan hésé pisan, tapi, henteu émut kana parameter skéma imigrasi anu loba. Upami anjeun mendakan diri anjeun leungit dina sagara hukum sareng peraturan imigrasi, Million Makers bakal ngagampangkeun. Kami bakal ngajantenkeun kompleks paling gampang sabab kami gaduh kacenderungan pikeun nungtun anjeun sareng kulawarga anjeun pikeun syarat imigrasi nagara anyar anjeun.
  • Kalayan pangrojong anu jelas, gampang, singket, elliptik sareng pribadi, anjeun pasti bakal ngartos peran anjeun dina prosés imigrasi sareng ngartos naon anu anjeun kedah laksanakeun pikeun ngadorong anjeun sareng kulawarga ka bumi énggal kalayan gancang.
  • Pamilihan kasempetan anu pangsaéna / Pilihan pikeun minuhan anu suksés tina tujuan sareng tujuan.
  • 24/7/365 aksés ka kasus anjeun ti mana waé di jero dunya.
  • Aksés kana hukum imigrasi énggal, peraturan sareng berita.

pausahaan

Pikeun Individu

Naha anjeun gaduh syarat multi-yurisdiksi ageung atanapi milarian pitulung sareng imigrasi di nagara atanapi wilayah anu jelas, Million Makers bakal ngabantosan anjeun sacara lancar pikeun ngatur gerakan personil / tenaga kerja anjeun. Dirancang pikeun nyayogikeun syarat anjeun pikeun pangrojong lengkep, palayanan pinuh kami pikeun idin kerja sareng jasa otorisasina pikeun mastikeun yén prosés patuh hukum sareng peraturan imigrasi.

Jasa ieu di antarana:

  • Nyiapkeun aplikasi sareng file pikeun samentawis ijin sareng tinggal tinggal, visa éntri, clearance éntri sareng masalah imigran.
  • Masalah pananggalan Visa.
  • Konseling on prosedur entry sareng miang.
  • Konseling ngeunaan prosés kaamanan sareng mérésis.
  • Konseling pikeun kasus rumit, kalebet dukungan sareng advokasi sateuacan instansi pamaréntahan.
  • Rekomendasi kanggo anggota visa pangantenan gumantung sareng anggota, kamampuan pikeun ngiringan masalah, perkawis hubungan siswa sareng pangropéa dina ngadeg sareng status.
  • Tim kami prakték sareng ahli anu berpengalaman ngalaman ngalaksanakeun waktos ngartos tujuan bisnis perusahaan, tujuan imigrasi sareng panugas. Aranjeunna komunikasi sacara terbuka sareng anjeun sareng panitia anjeun sapanjang prosés imigrasi, ngawangun pangitraan anu dipercaya sareng nyayogikeun pitulung holistik.

Pilih nagara kanggo Ijin Gawé

Negara anu paling dipikahoyong ku calon

Kanadakamana-1

Kanada

Yunanikamana-1

Yunani

PolandiaPolandia-1

Polandia

SlovéniaSlovenia-1

Slovénia

HungariaHungaria-1

Hungaria

BélarusBélarus

Bélarus

RusiaRusia

Rusia

UkraineUkraine

Ukraine

SérbiaSérbia

Sérbia

ArméniaArménia

Arménia

Milarian ku Wilayah

Kirimkeun Pangabutuh

Sadayana Anjeun Peryogikeun

gambaran

Léngkahna ku Proses Léngkah - Ti Mimiti Ka Sukses

  • Lengkah 1: Nangtukeun kabutuhan individu / Kulawarga / Bisnis.
  • Lengkah 2: Pamilihan kasempetan anu pangsaéna / Pilihan pikeun nyumponan suksés tujuan sareng tujuan.
  • Lengkah 3: Ngirim pilihan anu paling disatujuan pikeun disatujuan.
  • Lengkah 4: Upami mungkin, ngawaskeun kunjungan ka nagara, upami henteu aya.
  • Lengkah 5: Nalungtik kabisaan.
  • Lengkah 6: Akuntansi sareng saran pajak, upami berlaku.
  • Lengkah 7: Tinjauan sareng panjelasan detil ngeunaan kasempetan anu mungkin.
  • Lengkah 8: Pengawasan dina prosés.
  • Lengkah 9: Nyiapkeun sareng kiriman ka Penguasa anu aya.
  • Lengkah 10: Kasuksésan!

Toko Eureun

Toko Eureun

Kami nawiskeun rupa-rupa solusi dina hiji hateup, 1 partnership pikeun sadaya kabutuhan pertumbuhan lokal atanapi global.

jasa pribadi

jasa pribadi

Sok aya pikeun ngajawab patarosan anjeun, ngadukung anjeun dina cita-cita sareng cita-cita anjeun, ngabantuan anjeun ngahémat waktos sareng artos.

Pendadean Tukang Ngadamel

Pendadean Tukang Ngadamel

Syarat anu sadayana béda-béda, ku sabab kitu, kami sering ngarancang nyusun solusi pikeun anjeun, pikeun jalur pertumbuhan internasional anjeun.

bedah kalapa

bedah kalapa

Bayaran pikeun jasa kami kacida kalapa tanpa biaya anu disumputkeun, anu dianggo pikeun sadaya, naha anjeun mangrupikeun individu atanapi perusahaan alit, sedeng atanapi ageung.

Ahli Industri Kuat

Ahli Industri Kuat

Salila sababaraha taun damel sareng Individu, kulawarga, sareng perusahaan, kami parantos ngembangkeun pangaweruh konci dina spéktrum lega jasa internasional.

Kabeungharan Pangalaman

Kabeungharan Pangalaman

Kami ngagaduhan tim profésional ngalaman, asosiasi sareng mitra pikeun masihan kabeungharan pangalaman pikeun klien kami.

Quality

Quality

Kami Mitra, panyadia jasa, Pengacara, CFP, Akuntan, Realtor, Ahli Kauangan, Ahli Imigrasi sareng anu sanggup pisan, berorientasi hasil.

kajembaran ati

kajembaran ati

Nalika urang ngadangukeun kaputusan tangguh urang henteu pernah badami ngarobih nilai sareng prinsip urang. Urang ngalakukeun naon anu bener, sanes naon anu paling gampang.

global tapak suku

global tapak suku

Kami ngalayanan individu, kulawarga sareng perusahaan sacara internasional, ku kituna, tiasa ngabedakeun naékkeun kamekaran global anjeun.

1 Titik Kontak

1 Titik Kontak

Kami aya di dieu pikeun mempermudah relokasi anjeun, kamekaran, perluasan sareng kabutuhan ku nyayogikeun 1 titik kontak.

Kasadaran Budaya Unik

Kasadaran Budaya Unik

Ayana kami unik dina pasar internasional utama anu nyayogikeun kami, ahli lokal pikeun ngajantenkeun kami nawiskeun platform panyokong anu paling lengkep.

Unak ayaan

Unak ayaan

Layanan Imigrasi: 22156.
Layanan Hukum: 19132.
Jasa IT: 1000+ Proyék
Perusahaan Perusahaan: 26742.
Masih Ngitung.

Urang damel sareng Calon sareng Juragan di nagara-nagara di handap ieu:

  • Albania
  • Antigua jeung Barbuda
  • Argentina
  • Arménia
  • Australia
  • Austria
  • Azerbaijan
  • Bahama
  • Bahrain
  • Bélarus
  • Bélgia
  • Bélis
  • Bolivia
  • Brazil
  • Bulgaria
  • Kanada
  • Chili
  • Kosta Rika
  • Cina
  • Kroasia
  • Siprus
  • Républik Czech
  • Dénmark
  • Républik Dominika
  • Dubai
  • Ékuador
  • Éstonia
  • Finlandia
  • Fiji
  • Perancis
  • Géorgia
  • Jérman
  • Yunani
  • Grénada
  • Hong Kong
  • Hungaria
  • Islandia
  • India
  • Irlandia
  • Indonesia
  • Itali
  • Jepang
  • Kazakhstan
  • Kuwait
  • Latvia
  • Liechtenstéin
  • Lituania
  • Luxembourg
  • Makédonia
  • Malaysia
  • Malta
  • Kapuloan Marshall
  • Mauritius
  • Méksiko
  • Moldova
  • Monaco
  • Monténégro
  • Walanda
  • Selandia Baru
  • Norwégia
  • Panama
  • Filipina
  • Polandia
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Romania
  • Rusia
  • Saint Kitts jeung Nevis
  • Arab Saudi
  • Sérbia
  • Singapura
  • Slovénia
  • Afrika Kidul
  • Koréa Kidul
  • Spanyol
  • Sri Lanka
  • Swédia
  • Swiss
  • Thailand
  • kalkun
  • karajaan Inggris
  • Ukraine
  • Uni Émirat Arab
  • Amérika Serikat
  • Uruguay

diwatesan

Kami henteu ngadukung atanapi nyayogikeun jasa kami ka kategori-kategori di handap pikeun Individu sareng / atanapi usaha:

  • Naon waé alat anu tiasa nyababkeun nyiksa hak asasi manusa atanapi dimanfaatkeun keur disiksa.
  • Dagang, distribusi atanapi manufaktur senjata, pakarang, amunisi, upaman atanapi kontrak jual.
  • Pengawasan téknis atanapi alat bugging atanapi spionase industri.
  • Sakur kagiatan anu haram atanapi kriminal atanapi individu (s) anu hideung didaptarkeun dina hukum nagara mana waé.
  • Bahan genetik.
  • Bahan biologis, bahan kimia atawa nuklir anu bahaya atanapi kimia anu ogé kalebet, pakakas atanapi mesin anu digunakeun pikeun ngahasilkeun, ngadamel atanapi ngaleungitkeun bahan-bahan sapertos (s).
  • Dagang, neundeun atanapi angkutan organ Manusa atanapi sato, nyiksa sato atanapi nganggo sato pikeun uji coba ilmiah atanapi produk.
  • Agénsi Adoption, kalebet prosedur parenting nyerah atanapi sagala bentuk nyiksa hak asasi manusa;
  • Budaya sareng agama.
  • Pornografi.
  • Penjualan Piramida.
  • Narkoba guneman.
  • Kisaran bisnis, anu ku undang-undang sareng peraturan nagara pembentukan Éntitas tunduk lisénsi sareng anu dilakukeun tanpa dibéré lisénsi.

rencana-strategis

Rekomendasi Perencanaan Strategis

Ngarencanakeun program imigrasi strategis anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun minuhan tujuan mobilitas global sareng cita-cita anjeun sacara teratur sareng biaya.

rencana-strategis

Leungeun Leungeun sareng Sabar

Urang terang pisan yén sadayana prosésna pikeun anjeun sareng masa depan kulawarga anjeun sareng anjeun peryogi pisan petunjuk sareng panangan anu nyayogikeun kana sadaya prosés. Entong hariwang kami aya pikeun anjeun!

Pelatihan Pelatihan

Pelatihan Pelatihan

Urang ngarti yén imigrasi mangrupikeun widang anu rumit pisan sareng yakin yén hubungan leres nyababkeun babagi inpormasi. Di Million Makers, urang nawiskeun palatihan klien kami dina rupa-rupa jejer imigrasi. Urang damel pisan sabar sareng Klién urang.

Rapat ulasan

Rapat ulasan

Urang périodik minuhan klien urang atanapi ngagaduhan konperénsi video, gumantung kasadiaanana. Rapat ieu mangrupikeun tujuan perusahaan, kawijakan atanapi prakték anu tiasa mangaruhan program imigrasi na, nganalisa sareng nangtoskeun poténsi modifikasi. Kami henteu ngecas nanaon tambahan pikeun konsultasi sareng rapat ieu.

Bimbingan Profesional jeung sokongan

Nyuhunkeun Konsultasi Gratis


5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan