Lebet

🔍
en
X

Layanan VoIP sareng Nomer Virtual

Nomer VoIP sareng Virtual kanggo 89 Nagara sareng 290 Kota (Sadaya Telepon parantos gratis)

Mimitian ti 2 $ / bulan

Anjeun Kéngingkeun

  • Jumlah Gratis, Nomer Lokal sareng Nasional
  • Mimitian Nampa Télépon dina 24 jam
  • Walon Telepon dimana waé
  • Henteu aya biaya dina telepon anu asup
  • Hiji waktos Ngeset waragad $ 100
  • Henteu aya biaya roaming internasional

Kirimkeun Pangabutuh Peryogi kauninga

Internasional anjeun nyalira - Nomer Virtual

ékspansi internasional

89 Nagara / 260 kota

Telepon Lebetkeun Gratis

Telepon Lebetkeun Gratis

Rekaman sauran

Ngarékam Telepon

Neraskeun Telepon

Neraskeun Telepon

Ngaropéa IVR

Ngaropéa IVR

Telepon hipu

Telepon hipu

ID panelepon

ID panelepon

Setup dina 24 Jam

Setup dina 24 Jam

Integrasi kana wéb anjeun.

Integrasi kana situs web anjeun.

Ngaberdayakeun Tim

Ngaberdayakeun Tim

inpormasi-ikon

  • Pilih nomer tina saloba nagara anu diperyogikeun, anjeun tiasa kalikeun nomer dina hiji akun.
  • Kami ogé tiasa ngadukung anjeun sareng integrasi CRM pikeun automasi bisnis anjeun sareng ngahijikeun kana situs web anjeun.
  • Ngan waragad pangaturan waktos kanggo milih jasa anu leres dumasar kana Nagara anjeun, bisnis atanapi kabutuhan pribadi.

Solusi idéal pikeun

individu

Individu

pengusaha

Pagawé Leupas

ngamimitian

Mimitian-up

bisnis leutik

Perusahaan Leutik

Gubernur ageung

Gubernur ageung

Kumaha Anggo Virtual Gawé?

Tempatkeun Orde

Tempatkeun Orde

Pikeun ngamimitian anjeun kedah nempatkeun pesenan anu nyebatkeun Nagara (s) sareng Kota (s)

Pilih nomer

Pilih nomer

Manajer hubungan kami bakal masihan anjeun pilihan nomer dumasar kana Nagara (s) sareng Kota (s)

Lahirna Akun

Lahirna Akun

Kami bakal ngareset akun anjeun sareng kalebet nomer anu dipilih

Unduh Telepon Lemes

Unduh Telepon Lemes

Anjeun tiasa ngamimitian nelepon sareng nampi telepon tina héndsét atanapi komputer.

Pilih Nagara pikeun Jasa VOIP

Milarian ku Wilayah

Gabung sareng TOP CRM sareng Pesen

salesforce-crm ZOHO-CRM telegram bitrix tanda pager facebook-ikon google-tambah Instagram dikaitkeunIn twitter

Bungkusan kami

Bayar ngan kanggo nomer (s)

Tina $0.00 / Bulan

  • Menit kaluar gratis: 0 Telepon ka 20 Nagara ti $ .02 per menit
  • Nomer telepon maya: 0
  • Nomer tol bébas kaasup: 0
  • Tol Free menit kalebet: 0
  • Panggero serentak: 4
  • Pangguna / alat maksimal (garis int): 30
  • Ekstensi sareng rékaman sora: 3
  • Ukuran neundeun awan pikeun rekaman sauran, Mb: 200
  • Menus sora dina PBX (IVR): 3
  • Tagihan per detik pikeun telepon kaluar: 
  • saluran anu asup dina nomer telepon éksternal: 1
  • saluran kaluar dina nomer telepon éksternal: 0
  • API: 
  • Integrasi CRM Gratis: 
  • $ 100 (Sakali pangaturan waktos)

Argentina
darat
Australia
darat
karajaan Inggris
darat sareng mobile
India
darat sareng mobile
Cina
darat sareng mobile
Méksiko
darat sareng mobile
Brazil
darat
Chili
darat
Perancis
darat
Jérman
darat
Irlandia
darat
Israél
darat
Itali
darat
Korea
Landline kidul
Selandia Baru
darat
Polandia
darat
Puerto Rico
darat sareng mobile
Spanyol
darat
Swédia
darat
Kanada
darat sareng mobile
Amérika Serikat
darat sareng mobile

AS / Kanada

Tina $44.00 / Bulan

  • Menit kaluar gratis: 500
  • Nomer telepon maya: 4
  • Nomer tol bébas kaasup: 1
  • Tol Free menit kalebet: 200
  • Panggero serentak: 4
  • Pangguna / alat maksimal (garis int): 50
  • Ekstensi sareng rékaman sora: 4
  • Ukuran neundeun awan pikeun rekaman sauran, Mb: 2000
  • Menus sora dina PBX (IVR): 5
  • Tagihan per detik pikeun telepon kaluar: 
  • saluran anu asup dina nomer telepon éksternal: 2
  • saluran kaluar dina nomer telepon éksternal: 1
  • API: 
  • Integrasi CRM Gratis: 
  • $ 100 (Hiji waktos pangaturan waktos) + $ 44

Argentina
darat
Australia
darat
karajaan Inggris
darat sareng mobile
India
darat sareng mobile
Cina
darat sareng mobile
Méksiko
darat sareng mobile
Brazil
darat
Chili
darat
Perancis
darat
Jérman
darat
Irlandia
darat
Israél
darat
Itali
darat
Korea
Landline kidul
Selandia Baru
darat
Polandia
darat
Puerto Rico
darat sareng mobile
Spanyol
darat
Swédia
darat
Kanada
darat sareng mobile
Amérika Serikat
darat sareng mobile

Eropa

Tina $26.00 / bulan

  • Menit kaluar gratis: 2000
  • Nomer telepon maya: 2
  • Nomer tol kaasup:
  • Tol Gratis menit kalebet:
  • Panggero serentak: 10
  • Pangguna / alat maksimal (garis int): 50
  • Ekstensi sareng rékaman sora: 8
  • Ukuran neundeun awan pikeun rekaman sauran, Mb: 2000
  • Menus sora dina PBX (IVR): 5
  • Tagihan per detik pikeun telepon kaluar: 
  • saluran anu asup dina nomer telepon éksternal: 2
  • saluran kaluar dina nomer telepon éksternal: 1
  • API: 
  • Integrasi CRM Gratis: 
  • $ 100 (Hiji waktos pangaturan waktos) + $ 26

Argentina
darat
Australia
darat
Bélgia
darat
Brazil
darat
Bulgaria
darat
Kanada
darat sareng mobile
Cina
darat sareng mobile
Kroasia
darat
Siprus
darat
Républik Czech
darat, mobile, nomer telepon maya gratis
Dénmark
darat
Éstonia
darat
Finlandia
darat
Perancis
darat, mobile, nomer telepon maya gratis
Jérman
darat, mobile, nomer telepon maya gratis
Yunani
darat, mobile, nomer telepon maya gratis
Hungaria
darat, mobile, nomer telepon maya gratis
India
darat sareng mobile
Irlandia
darat, mobile, nomer telepon maya gratis
Israél
darat
Itali
darat
Méksiko
darat sareng mobile
Walanda
darat
Polandia
darat, mobile, nomer telepon maya gratis
Portugal
darat, mobile, nomer telepon maya gratis
Romania
darat, mobile, nomer telepon maya gratis
Slowakia
darat
Slovénia
darat
Spanyol
darat, mobile, nomer telepon maya gratis
Swédia
darat, mobile, nomer telepon maya gratis
karajaan Inggris
darat, mobile, nomer telepon maya gratis
Amérika Sarikat
darat sareng mobile

Féderasi Rusia

Tina $37.00 / Bulan

  • Menit kaluar gratis: 2000
  • Nomer telepon maya: 1
  • Nomer tol kaasup:
  • Tol Gratis menit kalebet:
  • Panggero serentak: 10
  • Pangguna / alat maksimal (garis int): 50
  • Ekstensi sareng rékaman sora: 8
  • Ukuran neundeun awan pikeun rekaman sauran, Mb: 2000
  • Menus sora dina PBX (IVR): 5
  • Tagihan per detik pikeun telepon kaluar: 
  • saluran anu asup dina nomer telepon éksternal: 2
  • saluran kaluar dina nomer telepon éksternal: 1
  • API: 
  • Integrasi CRM Gratis: 
  • $ 100 (Hiji waktos pangaturan waktos) + $ 37

Argentina
darat
Australia
darat
karajaan Inggris
darat sareng mobile
India
darat sareng mobile
Cina
darat sareng mobile
Méksiko
darat sareng mobile
Brazil
darat
Chili
darat
Perancis
darat
Jérman
darat
Irlandia
darat
Israél
darat
Itali
darat
Korea
Landline kidul
Selandia Baru
darat
Polandia
darat
Puerto Rico
darat sareng mobile
Spanyol
darat
Swédia
darat
Kanada
darat sareng mobile
Dénmark
darat
Éstonia
darat
Finlandia
darat
Finlandia
darat sareng mobile
Malaysia
darat
Malta
darat
Norwégia
darat
Peru
Landline Cianjur
Portugal
darat
Romania
darat
Rusia
darat sareng mobile
Singapura
darat sareng mobile
Swiss
darat
Taiwan
darat
kalkun
darat
Amérika Serikat
darat sareng mobile
Venezuela
darat

Sadayana Anjeun Peryogikeun

[akordion id = ”8126 ″]

[akordion id = ”8127 ″]

Sauran di handap anu disebutkeun tina tarif kategori pangluhurna, sateuacan nyetel akun kami ngartos nagara anjeun sareng syarat anu sanés sareng dumasarkeun tingkat ahir syarat anjeun ditawarkeun.

inpormasi-ikon

  • Pilih nomer tina saloba nagara anu diperyogikeun, anjeun tiasa kalikeun nomer dina hiji akun.
  • Kami ogé tiasa ngadukung anjeun sareng integrasi CRM pikeun automasi bisnis anjeun sareng ngahijikeun kana situs web anjeun.
  • Sadaya Telepon Lebuh gratis tina biaya.

Toko Eureun

Toko Eureun

Kami nawiskeun rupa-rupa solusi dina hiji hateup, 1 partnership pikeun sadaya kabutuhan pertumbuhan lokal atanapi global.

jasa pribadi

jasa pribadi

Sok aya pikeun ngajawab patarosan anjeun, ngadukung anjeun dina cita-cita sareng cita-cita anjeun, ngabantuan anjeun ngahémat waktos sareng artos.

Pendadean Tukang Ngadamel

Pendadean Tukang Ngadamel

Syarat anu sadayana béda-béda, ku sabab kitu, kami sering ngarancang nyusun solusi pikeun anjeun, pikeun jalur pertumbuhan internasional anjeun.

bedah kalapa

bedah kalapa

Bayaran pikeun jasa kami kacida kalapa tanpa biaya anu disumputkeun, anu dianggo pikeun sadaya, naha anjeun mangrupikeun individu atanapi perusahaan alit, sedeng atanapi ageung.

Ahli Industri Kuat

Ahli Industri Kuat

Salila sababaraha taun damel sareng Individu, kulawarga, sareng perusahaan, kami parantos ngembangkeun pangaweruh konci dina spéktrum lega jasa internasional.

Kabeungharan Pangalaman

Kabeungharan Pangalaman

Kami ngagaduhan tim profésional ngalaman, asosiasi sareng mitra pikeun masihan kabeungharan pangalaman pikeun klien kami.

Quality

Quality

Kami Mitra, panyadia jasa, Pengacara, CFP, Akuntan, Realtor, Ahli Kauangan, Ahli Imigrasi sareng anu sanggup pisan, berorientasi hasil.

kajembaran ati

kajembaran ati

Nalika urang ngadangukeun kaputusan tangguh urang henteu pernah badami ngarobih nilai sareng prinsip urang. Urang ngalakukeun naon anu bener, sanes naon anu paling gampang.

global tapak suku

global tapak suku

Kami ngalayanan individu, kulawarga sareng perusahaan sacara internasional, ku kituna, tiasa ngabedakeun naékkeun kamekaran global anjeun.

1 Titik Kontak

1 Titik Kontak

Kami aya di dieu pikeun mempermudah relokasi anjeun, kamekaran, perluasan sareng kabutuhan ku nyayogikeun 1 titik kontak.

Kasadaran Budaya Unik

Kasadaran Budaya Unik

Ayana kami unik dina pasar internasional utama anu nyayogikeun kami, ahli lokal pikeun ngajantenkeun kami nawiskeun platform panyokong anu paling lengkep.

Unak ayaan

Unak ayaan

Layanan Imigrasi: 22156.
Layanan Hukum: 19132.
Jasa IT: 1000+ Proyék
Perusahaan Perusahaan: 26742.
Masih Ngitung.

Kami henteu ngadukung atanapi nyayogikeun jasa kami ka kategori-kategori di handap pikeun Individu sareng / atanapi usaha:

  • Naon waé alat anu tiasa nyababkeun nyiksa hak asasi manusa atanapi dimanfaatkeun keur disiksa.
  • Dagang, distribusi atanapi manufaktur senjata, pakarang, amunisi, upaman atanapi kontrak jual.
  • Pengawasan téknis atanapi alat bugging atanapi spionase industri.
  • Sakur kagiatan anu haram atanapi kriminal atanapi individu (s) anu hideung didaptarkeun dina hukum nagara mana waé.
  • Bahan genetik.
  • Bahan biologis, bahan kimia atawa nuklir anu bahaya atanapi kimia anu ogé kalebet, pakakas atanapi mesin anu digunakeun pikeun ngahasilkeun, ngadamel atanapi ngaleungitkeun bahan-bahan sapertos (s).
  • Dagang, neundeun atanapi angkutan organ Manusa atanapi sato, nyiksa sato atanapi nganggo sato pikeun uji coba ilmiah atanapi produk.
  • Agénsi Adoption, kalebet prosedur parenting nyerah atanapi sagala bentuk nyiksa hak asasi manusa;
  • Budaya sareng agama.
  • Pornografi.
  • Penjualan Piramida.
  • Narkoba guneman.

Bimbingan Profesional jeung sokongan

Nyuhunkeun Konsultasi Gratis


5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan