Lebet

🔍
en
X

Layanan Visa

Bantuan Visa pikeun

106 Nagara sakitar Dunia

Urang ngarawat para klien kami kalayan seueur kasabaran sareng empati.

  • Kami nyayogikeun solusi ngaropéa pikeun individu, kulawarga, usaha leutik, perusahaan panggedéna di dunya anu dianggo pangsaéna pikeun anjeun.
  • Bagikeun sarat anjeun sareng kami sareng kami bakal nungtun anjeun kumaha, ka seluruh dunya.

Jasa Utama kami Patali sareng Bantuan Visa

rarancang

Bantuan visa

Bagian Tikét

Bookings hotél

Paket lengkep

asuransi perjalanan

asuransi Travel

Pilih Nagara pikeun Layanan Visa

Nagara Visa Top

Kapuloan Marshall

Siprus

Bahama

Inggris

Milarian ku Wilayah

Sadayana Anjeun Peryogikeun

Salaku hiji jalma atanapi boga poko atanapi perusahaan anu mandiri atanapi perusahaan, sadayana ditantang sanes ngan ukur ku prosés ngatur manajemén dinten-dinten, tapi, conjointly kalayan mastikeun kasuksésan jangka pondok sareng jangka panjang teguhna. Tapi sakumaha biaya bisnis bisnis naék sareng syarat patuh nyiptakeun tantangan operasional anu langkung ageung, anjeun bakal tinggaleun panginten kumaha anjeun bakal terus salamet - teu nyatana berkembang - dina énggal ieu.

Léngkahna ku Proses Léngkah - Ti Mimiti Ka Sukses

  • Lengkah 1: Nangtukeun kabutuhan individu / Kulawarga / Bisnis.
  • Lengkah 2: Pamilihan kasempetan anu pangsaéna / Pilihan pikeun nyumponan suksés tujuan sareng tujuan.
  • Lengkah 3: Ngirim pilihan anu paling disatujuan pikeun disatujuan.
  • Lengkah 4: Upami mungkin, ngawaskeun kunjungan ka nagara, upami henteu aya.
  • Lengkah 5: Nalungtik kabisaan.
  • Lengkah 6: Akuntansi sareng saran pajak, upami berlaku.
  • Lengkah 7: Tinjauan sareng panjelasan detil ngeunaan kasempetan anu mungkin.
  • Lengkah 8: Pengawasan dina prosés.
  • Lengkah 9: Nyiapkeun sareng kiriman ka Penguasa anu aya.
  • Lengkah 10: Kasuksésan!

beus hareup

Pariwisata & Usaha

Urang asing anu angkat ka Argentina kanggo tujuan pariwisata sareng bisnis dikaluarkeun visa 90 dinten saatos sumping, sareng henteu kedah ngalamar visa sateuacanna. janten pastikeun parios Kedubes Argentina atanapi Konsulat nagara anjeun sateuacan ngajantenkeun perjalanan sagala inpormasi anu sanésna tiasa diperyogikeun ti Departemen Luar Negeri Argentina.

mahasiswa-visa

Student Visa

Anjeun ngan ukur tiasa nerapkeun visa ieu upami anjeun parantos ngadaptar dina lembaga pendidikan di Argentina sareng anu parantos disatujuan ku jabatan imigrasi Argentina. Biasana valid dugi kursus anu anjeun anggo sacara parantos réngsé, sareng teu tiasa diénggalkeun.

Kontraksi Visa Insan

Kontraksi Visa Insan

Visa ieu kanggo individu anu merencanakeun cicing di Argentina sareng damel kanggo hiji perusahaan Argentina anu didaptarkeun sareng mentri imigrasi, sareng otoritas kanggo padamelan pagawé asing. Seueur waktosna, anjeun tiasa nerapkeun visa ieu sateuacan sateuacan atanapi saatos anjeun asup ka nagara ieu.

Pembiayaan Visa

Pembiayaan Visa

Saha waé anu tiasa ngabuktikeun panghasilan bulanan minimum $ 8,500 ARS anu sami sareng $ 2,200 USD, sareng ngajamin deposit kana rekening bank Argentina tiasa nerapkeun jinis visa ieu. Salami ngalamar tiasa nampilkeun dokuméntasi anu ngabuktikeun panghasilan bakal aya sinambung nalika aranjeunna hirup di Argentina, aranjeunna tiasa nerapkeun visa Financier.

Pensiunan Visa

Pensiunan Visa

Ngalamar visa mancén, sapertos visa Financier, hiji kedah ngagaduhan panghasilan minimum ngalamar visa Pensioner nampi yén anjeun ngabuktikeun panghasilan bulanan minimum $ 8,500 ARS (sakitar $ 2,200 USD). Duitna kedah disimpen di bank Argentina waé.

Dokumén anu sering dipenta nalika ngalamar nyaéta:

  • Paspor kalayan validitas sahenteuna 6 bulan saatos datangna
  • Bentuk aplikasi ngalengkepan
  • Opat poto paspor ukuran ukuran standar anyar
  • Kunjungan tikét perjalanan
  • Reservasi hotél atanapi surat undangan ti babaturan atanapi kulawarga anu hirup di Argentina
  • Pamayaran pamayaran fee aplikasi
  • Buktina dana upami ngalamar tiasa ngadukung anjeunna
  • Dokumén sanésna anjeun tiasa dipénta kalebet: sertipikat kalahiran, sertipikat kawin asli, sertipikat cerai asli (upami aya), dokuméntasi pikeun ngarobih nami dll. Sadaya dokumen ieu kedah dipaklumkeun sareng murtad di nagri ieu. penerbitna, teras ditarjamahkeun kana Spanyol sareng di legalisasi ku pangadilan Argentina.

Dokumén anu sering dipenta nalika ngalamar nyaéta:

  • Sakumna warga Uni Éropa
  • Andorra Arménia
  • Australia
  • Barbados
  • Bélarus
  • Bolivia
  • Brazil
  • Kanada
  • Chili
  • Colombia
  • Kosta Rika
  • ÉkuadorI
  • Cina
  • Kroasia
  • Siprus
  • Républik Czech
  • Dénmark
  • Républik Dominika
  • Dubai
  • Ékuador
  • El Salvador
  • Fiji
  • Géorgia
  • Grénada
  • Guatemala
  • Guyana
  • Hong Kong
  • Honduras
  • Islandia
  • Israél
  • Jamaica
  • Jepang
  • Kazakhstan
  • Liechtenstéin
  • Makédonia
  • Malaysia
  • Méksiko
  • Monaco
  • Mongolia
  • Monténégro
  • Selandia Baru
  • Nikaragua
  • Norwégia
  • Panama
  • Paraguay
  • Peru
  • Rusia
  • Saint Kitts jeung Nevis
  • Saint Lucia
  • Saint Vincent jeung Grénadin
  • San Marino
  • Sérbia
  • Singapura
  • Afrika Kidul
  • Koréa Kidul
  • Suriname
  • Swiss
  • Thailand
  • Trinidad jeung Tobago
  • kalkun
  • Ukraine
  • Uni Émirat Arab
  • Amérika Sarikat
  • Uruguay
  • Vatikan Kota
  • Venezuela

Anu Nyepeng paspor nagara-nagara di handap ieu kedah nganggo Sértipasi Wisata anu dikaluarkeun ku Argentina tinimbang visa nalika iinditan:

  • Kosovo
  • Nauru
  • Républik Démokratik Arab Sahrawi
  • Taiwan
  • Tonga
  • Tuvalu

Kudu ogé disebatkeun yén pikeun kawarganagaraan Bolivia, Brazil, Kolombia, Chili, Ékuador, Paraguay, Peru, Uruguay sareng Venezuela prosés pikeun kéngingkeun ijin tinggal samentawis langkung gampil, sederhana sareng henteu rumit. Ieu tiasa dilakukeun boh ngalangkungan Konsulat Argéntina di luar negeri atanapi di Argentina. Idin ditungtut salami dua taun, sareng tiasa diobalan.

Toko Eureun

Toko Eureun

Kami nawiskeun rupa-rupa solusi dina hiji hateup, 1 partnership pikeun sadaya kabutuhan pertumbuhan lokal atanapi global.

jasa pribadi

jasa pribadi

Sok aya pikeun ngajawab patarosan anjeun, ngadukung anjeun dina cita-cita sareng cita-cita anjeun, ngabantuan anjeun ngahémat waktos sareng artos.

Pendadean Tukang Ngadamel

Pendadean Tukang Ngadamel

Syarat anu sadayana béda-béda, ku sabab kitu, kami sering ngarancang nyusun solusi pikeun anjeun, pikeun jalur pertumbuhan internasional anjeun.

bedah kalapa

bedah kalapa

Bayaran pikeun jasa kami kacida kalapa tanpa biaya anu disumputkeun, anu dianggo pikeun sadaya, naha anjeun mangrupikeun individu atanapi perusahaan alit, sedeng atanapi ageung.

Ahli Industri Kuat

Ahli Industri Kuat

Salila sababaraha taun damel sareng Individu, kulawarga, sareng perusahaan, kami parantos ngembangkeun pangaweruh konci dina spéktrum lega jasa internasional.

Kabeungharan Pangalaman

Kabeungharan Pangalaman

Kami ngagaduhan tim profésional ngalaman, asosiasi sareng mitra pikeun masihan kabeungharan pangalaman pikeun klien kami.

Quality

Quality

Kami Mitra, panyadia jasa, Pengacara, CFP, Akuntan, Realtor, Ahli Kauangan, Ahli Imigrasi sareng anu sanggup pisan, berorientasi hasil.

kajembaran ati

kajembaran ati

Nalika urang ngadangukeun kaputusan tangguh urang henteu pernah badami ngarobih nilai sareng prinsip urang. Urang ngalakukeun naon anu bener, sanes naon anu paling gampang.

global tapak suku

global tapak suku

Kami ngalayanan individu, kulawarga sareng perusahaan sacara internasional, ku kituna, tiasa ngabedakeun naékkeun kamekaran global anjeun.

1 Titik Kontak

1 Titik Kontak

Kami aya di dieu pikeun mempermudah relokasi anjeun, kamekaran, perluasan sareng kabutuhan ku nyayogikeun 1 titik kontak.

Kasadaran Budaya Unik

Kasadaran Budaya Unik

Ayana kami unik dina pasar internasional utama anu nyayogikeun kami, ahli lokal pikeun ngajantenkeun kami nawiskeun platform panyokong anu paling lengkep.

Unak ayaan

Unak ayaan

Layanan Imigrasi: 22156.
Layanan Hukum: 19132.
Jasa IT: 1000+ Proyék
Perusahaan Perusahaan: 26742.
Masih Ngitung.

Milion Makers ngaliwatan mitra internasional sareng Asosiasi sareng Profesional CFA, Akuntan, Associates Kauangan, Tim Pengacara Imigrasi, ngatur portopolio anu ageung tina mayar pajak Indibidual sareng éntitas bisnis internasional anu ampir sadayana yurisdiksi sareng pengulangan klien kalayan rezeki kami jangka panjang hubungan sareng klien kami mangtaun-taun mangtaun jasa urang kaunggulan, empati sareng harga kompetitif.

Kami nyayogikeun akuntansi sareng / atanapi jasa Inok ka lembaga bisnis internasional anu dilebetkeun dina yurisdiksi di handap ieu:

  • Albania
  • Antigua jeung Barbuda
  • Argentina
  • Arménia
  • Australia
  • Austria
  • Azerbaijan
  • Bahama
  • Bahrain
  • Bélarus
  • Bélgia
  • Bélis
  • Bolivia
  • Brazil
  • Bulgaria
  • Kanada
  • Chili
  • Kosta Rika
  • Cina
  • Kroasia
  • Siprus
  • Républik Czech
  • Dénmark
  • Républik Dominika
  • Dubai
  • Ékuador
  • Éstonia
  • Finlandia
  • Fiji
  • Perancis
  • Géorgia
  • Jérman
  • Yunani
  • Grénada
  • Hong Kong
  • Hungaria
  • Islandia
  • India
  • Irlandia
  • Indonesia
  • Itali
  • Jepang
  • Kazakhstan
  • Kuwait
  • Latvia
  • Liechtenstéin
  • Lituania
  • Luxembourg
  • Makédonia
  • Malaysia
  • Malta
  • Kapuloan Marshall
  • Mauritius
  • Méksiko
  • Moldova
  • Monaco
  • Monténégro
  • Walanda
  • Selandia Baru
  • Norwégia
  • Panama
  • Filipina
  • Polandia
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Romania
  • Rusia
  • Saint Kitts jeung Nevis
  • Arab Saudi
  • Sérbia
  • Singapura
  • Slovénia
  • Afrika Kidul
  • Koréa Kidul
  • Spanyol
  • Sri Lanka
  • Swédia
  • Swiss
  • Thailand
  • kalkun
  • karajaan Inggris
  • Ukraine
  • Uni Émirat Arab
  • Amérika Serikat
  • Uruguay

Upami anjeun ngarepkeun Akuntansi sareng Layanan Auditing di nagara mana waé, anu henteu didaptarkeun dina situs wéb kami tiasa ngahubungi kami langsung ku e-mail
info@millionmakers.com atawa panggero Austria +43720883676, Arménia +37495992288, Kanada +16479456704, Polandia +48226022326, Inggris +442033184026, AS +19299992153

Kami henteu ngadukung atanapi nyayogikeun jasa kami ka kategori-kategori di handap pikeun Individu sareng / atanapi usaha:

  • Naon waé alat anu tiasa nyababkeun nyiksa hak asasi manusa atanapi dimanfaatkeun keur disiksa.
  • Dagang, distribusi atanapi manufaktur senjata, pakarang, amunisi, upaman atanapi kontrak jual.
  • Pengawasan téknis atanapi alat bugging atanapi spionase industri.
  • Sakur kagiatan anu haram atanapi kriminal atanapi individu (s) anu hideung didaptarkeun dina hukum nagara mana waé.
  • Bahan genetik.
  • Bahan biologis, bahan kimia atawa nuklir anu bahaya atanapi kimia anu ogé kalebet, pakakas atanapi mesin anu digunakeun pikeun ngahasilkeun, ngadamel atanapi ngaleungitkeun bahan-bahan sapertos (s).
  • Dagang, neundeun atanapi angkutan organ Manusa atanapi sato, nyiksa sato atanapi nganggo sato pikeun uji coba ilmiah atanapi produk.
  • Agénsi Adoption, kalebet prosedur parenting nyerah atanapi sagala bentuk nyiksa hak asasi manusa;
  • Budaya sareng agama.
  • Pornografi.
  • Penjualan Piramida.
  • Narkoba guneman.
  • Kisaran bisnis, anu ku undang-undang sareng peraturan nagara pembentukan Éntitas tunduk lisénsi sareng anu dilakukeun tanpa dibéré lisénsi.

rencana-strategis

Rekomendasi Perencanaan Strategis

Ngarencanakeun program imigrasi strategis anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun minuhan tujuan mobilitas global sareng cita-cita anjeun sacara teratur sareng biaya.

rencana-strategis

Leungeun Leungeun sareng Sabar

Urang terang pisan yén sadayana prosésna pikeun anjeun sareng masa depan kulawarga anjeun sareng anjeun peryogi pisan petunjuk sareng panangan anu nyayogikeun kana sadaya prosés. Entong hariwang kami aya pikeun anjeun!

Pelatihan Pelatihan

Pelatihan Pelatihan

Urang ngarti yén imigrasi mangrupikeun widang anu rumit pisan sareng yakin yén hubungan leres nyababkeun babagi inpormasi. Di Million Makers, urang nawiskeun palatihan klien kami dina rupa-rupa jejer imigrasi. Urang damel pisan sabar sareng Klién urang.

Rapat ulasan

Rapat ulasan

Urang périodik minuhan klien urang atanapi ngagaduhan konperénsi video, gumantung kasadiaanana. Rapat ieu mangrupikeun tujuan perusahaan, kawijakan atanapi prakték anu tiasa mangaruhan program imigrasi na, nganalisa sareng nangtoskeun poténsi modifikasi. Kami henteu ngecas nanaon tambahan pikeun konsultasi sareng rapat ieu.

Bimbingan Profesional jeung sokongan

Nyuhunkeun Konsultasi Gratis


5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan