🔍
ENGLISH ▼
X

Sarat sareng Kaayaan pikeun Juta Pembuat | Syarat panggunaan

Punten panggihan di handap istilah sareng kaayaan Million Makers ("Syarat Pamakéan").

Mangga baca Sarat ieu sacara saksama. Akses kana, sareng panggunaan produk Million Makers ("Produk"), jasa Million Makers ("Services"), sareng halaman web Million Makers https://MillionMakers.com/ ("Website") atanapi subdomain naon waé, kalebet salah sahiji eusina, aya saratna dina perjanjian anjeun kana Sarat ieu. Anjeun kedah maca, satuju sareng, sareng nampi sadaya istilah sareng sarat anu aya dina Syarat ieu. Ku nyieun akun, atanapi ku ngagunakeun atanapi ngadatangan Website kami atanapi produk atanapi jasa, anjeun kaiket kana Sarat ieu sareng anjeun nunjukkeun panarimaan anjeun kana Sarat ieu.

Rekening Million Makers Anjeun

    Upami anjeun ngadamel akun dina Halaman Wéb, anjeun tanggel waler pikeun ngajaga kaamanan akun anjeun, sareng anjeun tanggel waler pikeun sadaya kagiatan anu kajantenan dina akun sareng tindakan sanés anu dilakukeun anu aya hubunganana sareng akun éta. Anjeun satuju pikeun nyayogikeun sareng ngajaga inpormasi anu akurat, ayeuna sareng lengkep, kalebet inpormasi kontak anjeun pikeun béwara sareng komunikasi sanés ti kami sareng inpormasi pamayaran anjeun. Anjeun teu tiasa nganggo inpormasi palsu atanapi nyasabkeun dina akun anjeun, atanapi dagang kana nami atanapi reputasi batur, sareng Juta Pembuat tiasa ngarobih atanapi ngahapus inpormasi anu dianggapna henteu pantes atanapi haram, atanapi sigana bakal ngalaan Jutaan Pembuat kana klaim pihak katilu. Anjeun satuju yén kami bakal nyandak léngkah pikeun mastikeun akurasi inpormasi anu anjeun parantos pasihkeun ka kami.

 

    Anjeun tanggel waler pikeun nyandak léngkah anu wajar pikeun ngajaga kerahasiaan nami pangguna sareng kecap akses anjeun. Anjeun kedah geuwat ngawartosan Million Makers ngeunaan panggunaan anu teu sah inpormasi anjeun, akun anjeun atanapi ngalanggar kaamanan anu sanés. Jutaan Pembuat moal nanggungjawaban kana kalakuan atanapi panolakan anjeun, kalebet karusakan naon waé anu ditanggung akibat tina kalakuan atanapi paninggalan sapertos kitu.

Tanggung jawab Pamaké MillionMakers, Produk, sareng / atanapi Jasa

    Aksés anjeun ka "MillionMakers.com", sareng sadaya panggunaan anjeun kana Halaman Wéb, Produk, sareng / atanapi Jasa kedah sah sareng kedah patuh sadayana Sarat, sareng perjanjian sanés antara anjeun sareng Juta Pembuat sareng / atanapi MM Solusi INC sareng / atanapi Million Makers LLC sareng / atanapi MM LLC sareng / atanapi Million Makers Solusi INC sareng / atanapi MM LTD. sareng / atanapi Juta Pembuat LTD.
    Nalika ngakses atanapi nganggo Halaman Wéb "MillionMakers.com", Produk, sareng / atanapi Jasa, anjeun kedah tingkah laku anu sopan sareng hormat sepanjang waktos. Kami sacara khusus ngalarang panggunaan Situs Wéb, Produk, sareng / atanapi Jasa, sareng anjeun satuju henteu nganggo Halaman Wéb, pikeun salah sahiji ieu:
  • Ngalaksanakeun kalakuan anu bakal janten pelanggaran kriminal, nimbulkeun tanggung jawab sipil atanapi henteu ngalanggar kota, nagara bagian, hukum nasional atanapi internasional atanapi peraturan anu moal tiasa patuh sareng protokol internét anu ditampi.
  • Ngomunikasikeun, ngirimkeun, atanapi ngeposkeun matéri anu hak cipta atanapi sanésna dipiboga ku pihak katilu kacuali anjeun anu gaduh hak cipta atanapi ngagaduhan ijin ti anu gaduh kanggo ngeposkeunana.
  • Komunikasi, ngirimkeun, atanapi ngeposkeun matéri anu ngungkabkeun rahasia dagang, kacuali anjeun gaduhna atanapi ngagaduhan ijin ti anu bogana.
  • Komunikasi, ngirimkeun, atanapi ngeposkeun matéri anu ngalanggar hak cipta intelektual, karusiahan atanapi publisitas anu sanés.
  • Nyobian ngaganggu sagala cara sareng Halaman Wéb, atanapi jaringan kami atanapi kaamanan jaringan, atanapi nyobian nganggo Halaman Wéb kami pikeun kéngingkeun aksés anu teu sah kana sistem komputer anu sanés.
  • Ngaksés data anu sanés kanggo anjeun, atanapi lebet kana sérver atanapi akun, anu sanés anjeun kéngingkeun aksés.
  • Usaha pikeun usik, scan atanapi uji kerentanan sistem atanapi jaringan atanapi ngalanggar kaamanan atanapi tindakan oténtikasi tanpa otorisasina anu leres (atanapi hasil dina usaha sapertos kitu)
  • Nyobian ngaganggu atanapi ngaganggu operasi Halaman Wéb, Produk, sareng / atanapi Jasa, atanapi penyediaan Layanan kami pikeun pangguna sanés Wéb, panyadia hosting kami atanapi jaringan kami, kalebet, tanpa watesan, ngalangkungan virus kana Halaman Wéb, overloading, "banjir", "bomb bomb" atanapi "nabrak" Halaman Wéb.

Salaku tambahan, upami anjeun ngoperasikeun akun, nyumbang kana akun, pasang matéri kana Halaman Wéb, pasang tautan dina Halaman Wéb, atanapi sanésna nyayogikeun matérial ku Halaman Wéb (bahan naon waé, "Eusi"), anjeun ngan ukur tanggung jawab pikeun eusi, sareng naon waé anu cilaka sareng karusakan akibat tina Eusi éta. Éta hal henteu paduli naha Eusi anu dimaksud mangrupikeun téks, grafik, file audio, atanapi perangkat lunak komputer. Ku ngajantenkeun Eusi, anjeun ngagambarkeun sareng ngajamin yén:

  • unduhan, nyalin sareng panggunaan Eusi moal ngalanggar hak milik, kalebet tapi henteu diwatesan ku hak cipta, patén, mérek atanapi hak rahasia dagang, ti pihak katilu mana waé.
  • upami dunungan anjeun ngagaduhan hak pikeun harta inteléktual anu anjeun jiptakeun, anjeun ngagaduhan (i) nampi ijin tertulis ti dunungan anjeun pikeun ngirim atanapi nyayogikeun Eusi, kalebet tapi henteu diwatesan ku parangkat lunak naon waé, atanapi (ii) diamankeun tina perusahaan anjeun anu ditolak. ngeunaan sagala hak dina atanapi kana Eusi.
  • anjeun parantos sapinuhna nurut kana lisénsi pihak katilu anu aya hubunganana sareng Eusi, sareng parantos ngalaksanakeun sagala hal anu diperlukeun pikeun hasil ngaliwatan ka pangguna akhir istilah anu dibutuhkeun.
  • Eusi henteu ngandung atanapi masang virus, cacing, malware, kuda Trojan atanapi kontén anu ngabahayakeun atanapi anu ngancurkeun.
  • Eusi sanés spam, sareng henteu ngandung kontéks komérsial anu teu etis atanapi teu dihoyongkeun anu dirancang pikeun ngajalankeun lalu lintas ka situs pihak katilu atanapi naekeun peringkat mesin pencari situs pihak katilu, atanapi pikeun nanjeurkeun kalakuan anu teu éétis atanapi haram (sapertos phishing) atanapi nyasabkeun anu nampi salaku kana sumber matéri (sapertos spoofing).
  • Eusi na henteu cabul, fitnah, bencong atanapi rasial atanapi etnis nolak, sareng henteu ngalanggar hak privasi atanapi publisitas ti pihak katilu mana waé.

Upami anjeun mupus Eusi, Jutaan Pembuat bakal ngagunakeun usaha anu wajar pikeun ngaleungitkeun éta tina Halaman Wéb sareng sérver kami, tapi anjeun ngaku yén cache atanapi rujukan kana Eusi henteu tiasa dilakukeun langsung ka umum.

Anjeun tanggel waler pikeun ngajaga tindakan pancegahan pikeun ngajaga diri sareng sistem komputer tina virus, cacing, kuda Trojan, sareng kontén anu ngabahayakeun atanapi anu ngarusak. Jutaan Pembuat wajib nyandak tindakan pancegahan pikeun nyegah panularan eusi anu ngabahayakeun tina sistem téknologi na kana sistem téknologi anjeun.

Million Makers ngabantah tanggung jawab naon waé pikeun ngarugikeun atanapi ngarusak akibat aksés anjeun atanapi panggunaan Halaman Wéb, Produk, sareng / atanapi Jasa, atanapi aksés atanapi panggunaan halaman wéb anu sanés Million Makers.

Jutaan Pembuat ngagaduhan hak (sanaos sanés kawajiban) pikeun (i) nolak atanapi ngaleungitkeun Eusi naon waé anu, numutkeun pendapat tim Juta Mers anu lumrah, ngalanggar kawijakan Jutaan Pembuatna atanapi anu ngabahayakeun atanapi nolak, atanapi (ii) diakhiri atanapi ditolak aksés ka sareng panggunaan Halaman Wéb, Produk, sareng / atanapi Jasa, ka saha waé pikeun alesan naon waé, dina kawijaksanaan Million Makers.

Fees sareng Pangmayaran

Ku mésér Produk sareng / atanapi Jasa, anjeun satuju mayar Million Makers sareng / atanapi MM Solutions INC sareng / atanapi Million Makers LLC sareng / atanapi MM LLC sareng / atanapi Million Makers Solusi INC sareng / atanapi MM LTD. sareng / atanapi Juta Pembuat LTD. biaya / biaya awal sareng biaya langganan taunan anu dituduhkeun pikeun Produk atanapi Layanan sapertos kitu. Pangmayaran bakal ditanggung dina dinten anu mimiti anjeun daptar pikeun Produk sareng / atanapi Jasa, sareng bakal nutupan bulanan, triwulanan, satengah taunan atanapi taunan, sapertos anu dituduhkeun nalika ngadaptar sareng mayar biaya pembaruan.

Konfigurasi sareng harga Halaman Wéb, Produk, sareng / atanapi Jasa tiasa dirobah iraha waé, sareng Juta Pembuat wajib sepanjang waktos ngagaduhan hak pikeun ngarobih konfigurasi, biaya, harga sareng cutatan, upami henteu aya parobihan harga anu tiasa diterapkeun pikeun anjeun salami istilah langganan, sareng ngan ukur bakal berlaku saatos Million Makers sareng anjeun parantos satuju kana perpanjangan, pembaruan atanapi pembaruan tina istilah langganan. Anjeun satuju kana parobihan sapertos kitu upami anjeun henteu nolak kana tulisan ka Million Makers dina waktos tilu (3) dinten nampi bewara Million Makers, atanapi invoice, ngalebetkeun atanapi ngumumkeun biaya sareng / atanapi parobihan harga. Sadaya harga ekslusif, sareng anjeun kedah mayar sadayana pajak, bea, pungutan atanapi biaya, atanapi biaya anu sami anu ditumpukeun ka Million Makers atanapi diri anjeun ku otoritas perpajakan (salian ti pajak anu ditumpukeun dina pendapatan Million Makers), aya hubunganana sareng paréntah anjeun, kecuali anjeun parantos nyayogikeun Juta Pembuat sertipikat jual beuli atanapi pangecualian kanggo lokasi pangiriman, anu mangrupikeun lokasi dimana Produk sareng / atanapi Jasa dianggo atanapi dilakukeun. Dina hal aya parobahan hukum sapertos pajak anu dipungut atanapi janten teu tiasa diénggalan deui ku akibatna naék kana biaya ka Juta Pembuat nganteurkeun Produk sareng / atanapi Jasa, anu dugi ka sajauh Juta Pembuat berhak ningkatkeun harga na sasuai sareng rétraktif.

Pamakéan Kandungan Partéi Katilu, Software, Aplikasi, Jasa sareng Bahan

Jutaan Pembuat teu acan marios, sareng teu tiasa marios, sadaya matéri, kalebet parangkat lunak komputer, dipasang kana Halaman Wéb, sareng ku sabab éta henteu tiasa tanggel waler pikeun eusi, pamakean atanapi épék éta. Ku ngoperasikeun Halaman Wéb, Million Makers henteu ngagambarkeun atanapi nunjukkeun yén éta ngadukung matéri anu dipasang, atanapi yén éta yakin bahan sapertos kitu akurat, mangpaat atanapi henteu ngabahayakeun. Halaman Wéb tiasa ngandung kontén anu matak pikasieuneun, teu sopan, atanapi anu teu pikaresepeun, ogé kontén anu ngandung kalepatan téknis, kasalahan tipografik, sareng kasalahan anu sanés. Situs Wéb ogé tiasa ngandung matérial anu ngalanggar hak privasi atanapi publisitas, atanapi ngalanggar hak cipta intelektual sareng hak milik sanésna, ti pihak katilu, atanapi unduhan, panyalin atanapi panggunaan anu tunduk kana istilah sareng kaayaan tambahan, nyatakeun atanapi henteu nyatakeun. Jutaan Pembuat nolak tanggung jawab naon waé pikeun ngarugikeun sareng / atanapi karusakan akibat tina panggunaan atanapi ngaunduh postingan ti pihak sanés dina halaman wéb.

Eusi Dipasang dina Halaman Wéb Anu sanés

Kami teu acan marios, sareng teu tiasa marios, sadaya matéri, kalebet parangkat lunak komputer, sayogi ngalangkungan halaman wéb sareng halaman wéb anu numbu ka MillionMakers.com, sareng éta numbu ka MillionMakers.com. Jutaan Pembuatna henteu ngagaduhan kendali kana halaman wéb sareng halaman wéb anu sanés Million Maker sareng henteu tanggel waler pikeun konténna atanapi panggunaanna. Ku ngaitkeun kana halaman wéb atanapi halaman wéb sanés Juta, Million Makers henteu ngagambarkeun atanapi nunjukkeun yén éta ngadukung halaman wéb atanapi halaman wéb sapertos kitu.

Palanggaran Hak cipta

Kusabab Jutaan Pembuat meryogikeun anu sanés pikeun ngahargaan hak-hak intelektualna, éta ngahargaan hak-hak inteléktual batur. Upami anjeun percanten yén matéri anu aya atanapi dihubungkeun ku Halaman Wéb ngalanggar hak cipta anjeun, anjeun disarankeun ngabéjaan Million Makers di info@millionmakers.com. Jutaan Pembuat bakal, sabab sanggup, ngaréspon sadayana béwara sapertos kitu, kalebet anu diperyogikeun atanapi pantes ku ngaleungitkeun bahan anu ngalanggar atanapi nganonaktifkeun sadayana tautan kana bahan anu ngalanggar. Dina raraga nyandak bahan anu ngalanggar kana perhatosan urang, punten email ka kami, anjeun kedah nyayogikeun Agén DMCA kami sareng inpormasi ieu:

(a) tanda tangan éléktronik atanapi fisik jalma anu berwenang meta atas nama anu ngagaduhan karya hak cipta;

(b) idéntifikasi karya hak cipta sareng lokasi dina Halaman Wéb tina padamelan anu disangka ngalanggar;

(c) pernyataan tinulis yén anjeun ngagaduhan kapercayaan anu saé yén yén panggunaan anu dibantah henteu diidinan ku anu bogana, agénna atanapi hukum;

(d) ngaran anjeun sareng inpormasi kontak, kalebet nomer telepon sareng alamat email; jeung

(e) pernyataan ku anjeun yén inpormasi di luhur dina bewara anjeun akurat sareng, dina hukuman sumpah palsu, yén anjeun mangrupikeun hak cipta atanapi berwenang pikeun meta atas nami pamilik hak cipta.

Inpormasi kontak tina Agén DMCA kami pikeun béwara klaim ngalanggar hak cipta AS nyaéta: MM Solutions Inc., email: info@millionakers.com.

Dina hal pangguna anu tiasa ngalanggar atanapi sababaraha kali ngalanggar hak cipta atanapi hak cipta inteléktual sanésna tina Million Makers atanapi anu sanés, Juta Pembuat tiasa, dina kawijaksanaan budi na, numpurkeun atanapi nolak aksés kana sareng panggunaan Halaman Wéb, Produk, sareng / atanapi Jasa. Dina hal terminasi sapertos kitu, Juta Pembuat moal ngagaduhan kawajiban pikeun ngabalikeun duit tina jumlah naon waé anu sateuacanna dibayar ka Million Makers ka saha waé anu aya hubunganana sareng penghentian sapertos kitu.

mérek

Million Makers, logo Million Makers, sareng sadaya mérek dagang, tanda jasa, grafik sareng logo anu sanés anu dianggo dina hubungan sareng Halaman Wéb, Produk, sareng Jasa, mangrupikeun mérek dagang atanapi mérek dagang kadaptar ti Million Makers atanapi lisénsi Million Makers's. Mérek, tanda jasa, grafik sareng logo anu sanés anu dianggo dina hubungan sareng Halaman Wéb, Produk, sareng Jasa, tiasa janten mérek dagang ti pihak katilu sanés anu dina hal lisénsi sapertos kitu kanggo kapentingan eksklusif sareng panggunaan kami kecuali nyatakeun anu sanésna, atanapi milik masing-masing. Pamakéan Halaman Wéb masihan anjeun teu ngagaduhan hak atanapi lisénsi pikeun baranahan atanapi upami sanésna nganggo Million Makers atanapi mérek dagang ti pihak katilu. Kitu ogé, anjeun henteu kéngingkeun hak atanapi lisénsi pikeun baranahan atanapi nganggo mérek mérek anjeun, tanda jasa, grafik sareng / atanapi logo, kecuali ku anjeun diturutan sacara jelas.

saenggeus

Anjeun tiasa nungtut perjanjian sareng nutup akun anjeun sareng Million Makers iraha waé, mimiti dinten terakhir tina istilah langganan anjeun, ku ngirim email ka info@MillionMakers.com. Juta Pembuat tiasa ngeureunkeun hubungan na sareng anjeun, atanapi tiasa numpurkeun atanapi ngagantungkeun aksés kana Halaman Wéb, Produk, sareng / atanapi Jasa iraha waé, kalebet panggunaan parangkat lunak naon waé,

  • upami anjeun ngalanggar Syarat ieu sareng / atanapi perjanjian naon waé sareng Million Makers;
  • upami Million Makers alesan curiga yén anjeun nganggo Halaman Wéb, Produk, sareng / atanapi Jasa pikeun ngalanggar hukum atanapi ngalanggar hak pihak katilu;
  • upami Million Makers alesan curiga yén anjeun nyobian sacara teu adil ngamanpaatkeun atanapi nyalahgunakeun kabijakan Million Makers;
  • upami Million Makers alesan curiga yén anjeun nganggo Halaman Wéb, Produk, sareng / atanapi Jasa sacara curang, atanapi Produk atanapi Jasa anu disayogikeun ka anjeun dianggo ku pihak katilu sacara licik;
  • upami anjeun gagal mayar jumlah naon-naon kusabab Million Makers;
  • anjeun ngalanggar hukum atanapi peraturan anu berlaku. Kana penghentian akun Million Makers anjeun kusabab alesan di luhur, moal aya pengembalian dana sareng anjeun bakal ditolak aksés kana Halaman Wéb, Produk sareng / atanapi Layanan, kalebet sadaya data na.

Jutaan Pembuat tiasa ngeureunkeun sagala perjanjian sareng aksés kana akun anjeun, upami Layanan atanapi bagian mana waé, henteu aya deui sacara hukum dina yurisdiksi anjeun, atanapi henteu tiasa dianggo sacara komersil, dina kawijaksanaan Million Makers's ..

Upami anjeun yakin yén Juta Pembuat gagal nedunan atanapi Jasa rusak, anjeun kedah ngabéjaan Jutaan Pembuat sacara nyerat sareng ngantep tilu puluh (30) dinten pikeun Juta Pembuat ngubaran cacad. Upami Million Makers ngubaran cacad dina periode penyembuhan ieu, Juta Pembuat moal dituna sareng henteu tiasa dipertanggungjawabkeun pikeun karusakan sareng / atanapi karugian anu aya hubunganana sareng standar éta. Upami Million Makers henteu acan ngubaran cacad dina jangka waktu penyembuhan ieu, anjeun tiasa nungtun langganan pangaruh langsung, saatos aya bewara tertulis ka Juta Pembuat.

Parobihan kana kontén, produk sareng jasa

Konfigurasi sareng spésifikasi tina Halaman Wéb, kalebet tanpa watesan sadaya eusi anu aya, Produk, sareng Jasa tiasa diralat sareng / atanapi diénggalan ti waktos ka waktos, dina kawijaksanaan tunggal Million Makers. Anjeun kaiket ku parobihan atanapi pembaruan sapertos kitu, kacuali parobihan sapertos éta ngirangan fungsionalitas sareng nilai Halaman Wéb, Produk sareng / atanapi Jasa.

Watesan Garansi tina Jutaan Pembuat, Anu Masihan sareng Nu Ngalisensikeunana

Jutaan Pembuat jaminan pikeun konsumén Million Makers produk mayar sareng / atanapi jasa, asalkeun nasabah sapertos kitu parantos mayar sadayana biaya, sareng sanés anu ditumpeskeun ngajantenkeun kewajiban naon waé ka Million Makers, kasadiaan Produk sareng / atanapi Jasa ("uptime") tina salapan puluh dalapan persén (98%) per bulan. Upami ku alesan anu ngan ukur disababkeun ku Million Makers uptime henteu dicumponan, Million Makers henteu nanggungjawaban kanggo mayar naon waé "kerusakan likuidasi", Produk sareng / atanapi Jasa henteu tiasa dilanggar kalayan uptime. Anjeun satuju yén bakal sesah nangtoskeun jumlah karusakan anu bakal diala ku anjeun upami uptime moal kajantenan. Anjeun ogé satuju yén jadwal kompensasi di luhur moal ngahasilkeun naon-naon karusakan anu dicairkeun ngahasilkeun naon waé kamungkinan leungitna sareng jumlah karugian anjeun anu saleresna. Nanging, upami Produk sareng / atanapi Jasa henteu sayogi ku anjeun pikeun alesan anu ngan ukur ditanggungkeun ka Juta Pembuat pikeun jangka waktu lima (5) dinten atanapi langkung, anjeun tiasa nungtut perjanjian anjeun sacara épéktip kalayan pangaruh langsung, sareng anjeun tiasa nyungkeun balikna biaya anu dibayar ku anjeun anu aya hubunganana sareng Produk anu teu aya sareng / atanapi Jasa, pro-rata sésana henteu dianggo istilah tina perjanjian anjeun.

Jutaan Pembuat sareng anu ngalisensikeun na henteu ngajamin atanapi ngagambarkeun naon waé anu aya hubunganana sareng Halaman Wéb, Produk, sareng Jasa, atanapi situs anu aya hubunganana atanapi eusina, kalebet kontén, inpormasi sareng matéri anu aya dina éta atanapi akurasi, kalengkepan, atanapi ketepatan waktos tina konténna. , Inpormasi sareng bahan. Kami ogé henteu ngajamin atanapi nunjukkeun yén aksés anjeun kana atanapi panggunaan Halaman Wéb, Produk, sareng / atanapi Jasa, atanapi situs mana waé anu dikaitkeun bakal teu kaganggu atanapi bébas tina kasalahan atanapi kalalaian, éta cacad bakal dilereskeun, atanapi Website éta, Produk , sareng / atanapi Jasa, atanapi situs naon waé anu aya hubunganana bebas tina virus komputer atanapi komponén ngabahayakeun sanés. Kami henteu tanggel waler, sareng moal nanggungjawaban kanggo karusakan, atanapi virus anu tiasa ngainféksi, alat-alat komputer anjeun atanapi properti sanés kusabab panggunaan Produk atanapi Layanan, atanapi aksés anjeun kana, panggunaan, atanapi ngajelajah Situs wéb, atanapi ngaunduh atanapi unggah kontén naon waé tina atanapi kana Halaman Wéb. Upami anjeun henteu sugema kana Halaman Wéb, hiji-hijina ubar anjeun nyaéta lirénkeun nganggo Halaman Wéb.

Henteu aya naséhat, hasil atanapi inpormasi, naha lisan atanapi tulisan, anu dipendakan ku anjeun ti Million Makers, atanapi ngalangkungan Halaman Wéb, moal nyiptakeun jaminan anu henteu jelas dilakukeun di dieu. Jutaan Pembuat henteu kedah ngadukung, ngadukung, sanksi, ngadorong atanapi satuju kana eusi naon waé atanapi kontén pangguna naon waé, atanapi pendapat, rekomendasi, kontén, tautan, data atanapi naséhat anu dikedalkeun atanapi tersirat didinya, sareng Jutaan Pembuat sacara tegas nolak naon waé sareng sadayana tanggung jawab dina sambungan sareng kontén pangguna sareng kontén naon waé, bahan atanapi inpormasi anu sayogi dina atanapi ngalangkungan Halaman Wéb, Produk, sareng / atanapi Jasa, didamel atanapi disayogikeun ku pangguna atanapi pihak katilu sanés.

Punten perhatoskeun yén sababaraha yurisdiksi henteu kéngingkeun pangaluaran jaminan anu tersirat, janten sababaraha pangaluaran di luhur henteu tiasa diterapkeun ka anjeun. Pariksa hukum lokal anjeun pikeun naon waé watesan atanapi watesan ngeunaan pangaluaran jaminan anu tersirat.

Watesan Tanggung jawab Jutaan Pembuat, Pamasaran sareng Lisensina

Dina kaayaan naon waé pihak mana waé, anak perusahaan sareng afiliasiana, direksi masing-masing, perwira, padamel atanapi agén, sareng wawakil sanésna, tanggung jawab pikeun karusakan anu teu langsung, akibat, insiden, khusus, atanapi hukuman, kaasup tapi henteu diwatesan ku kauntungan anu leungit sareng gangguan bisnis, naha dina kontrak atanapi tort, kalebet ngalalaworakeun, timbul tina sagala cara tina panggunaan Halaman Wéb, Produk, Jasa, sareng / atanapi Eusi éta, atanapi halaman wéb hyperlinked sanajan pihak sapertos dinyatakeun nunjukkeun kamungkinan tina karusakan sapertos kitu. Iwal ti karusakan anu aya hubunganana sareng ngalanggar hak cipta intelektual anu dibuktikeun sacara sah anu disababkeun ku Produk sareng / atanapi Jasa sakumaha anu ditepikeun ku pihak anu henteu aya kontén pihak katilu, henteu aya tanggungan pésta langkung ti total jumlah anu ditampi ku Juta Pembuat ti anjeun salami waktos dua belas (12) bulan langsung sateuacan tanggal karusakan mimiti kajantenan.

Perwakilan sareng Jaminan anjeun

Anjeun ngagambarkeun sareng ngajamin yén panggunaan Halaman Wéb, Produk, sareng / atanapi Jasa bakal saluyu sareng perjanjian antara anjeun sareng Juta Pembuat, Juta Pembuat kabijakan privasi, Sarat ieu, sareng hukum sareng peraturan anu berlaku, kalebet teu aya watesan hukum atanapi peraturan lokal di nagara anjeun, nagara bagian, kota, atanapi daérah pamaréntahan sanésna, ngeunaan kalakuan online sareng kontén anu tiasa ditampi, sareng kalebet sadaya hukum anu berlaku ngeunaan pangiriman téknis data anu diékspor ti nagara tempat anjeun cicing, sareng naon waé kabijakan atanapi istilah sareng kaayaan anu lumaku.

Indemnification

Tunduk kana watesan anu ditetepkeun di dieu, Para Pihak satuju pikeun membela, nguntungkeun, sareng silih tahan henteu bahaya, kalebet anak perusahaan sareng afiliasi, direksi, perwira, padamel atanapi agén masing-masing, sareng perwakilan sanésna, tina sareng ngalawan sadaya klaim, karugian, karusakan, tanggung jawab, sareng biaya (kalebet tapi henteu diwatesan ku biaya pengacara anu wajar sareng biaya pengadilan), anu timbul tina, aya hubunganana sareng sareng anu aya hubunganana sareng:

  • pelanggaran matéri tina Sarat ieu, atanapi perjanjian antara Para Pihak, atanapi
  • tuduhan naon waé yén inpormasi atanapi matéri (kalebet Eusi naon waé) ngalanggar hak naon waé ti pihak katilu mana waé.

Anjeun ngartos sareng satuju yén, ku ngagunakeun Produk sareng / atanapi Jasa, anjeun ngan ukur tanggung jawab pikeun data naon waé, kalebet inpormasi anu dikenal, dikumpulkeun atanapi diolah ngalangkungan Produk sareng / atanapi Layanan kami. Anjeun bakal nangtoskeun, ngagentoskeun artos, sareng ngajagaan Million Makers henteu bahaya, tanpa aya watesan, pikeun sadaya karusakan anu aya hubunganana sareng (dugaan) pelanggaran hukum privasi ku panggunaan Produk sareng / atanapi Layanan dina akun anjeun.

rupa-rupa

Masing-masing pihak kedah nyandak asuransi anu cekap pikeun nutupan résiko na di handap ieu, kalebet tapi henteu diwatesan ku asuransi tanggung jawab umum sareng / atanapi produk. Ngeunaan kaamanan, karusiahan sareng integritas data, masing-masing pihak tanggel waler pikeun ngajaga ukuran téknis sareng organisasi pikeun panangtayungan data anu diolah dina sistemna nyalira sareng sistem pihak katilu anu dianggo ku pihak anu kalibet.

Jutaan Pembuat moal nanggungjawaban kanggo tunda naon dina ngalakukeun atanapi kagagalan ngajalankeun salah sahiji kawajibanna ka anjeun anu disababkeun ku kajadian anu teu dikendalikeun ku wajar.

Juta Pembuat bakal ngawartosan anjeun langsung dina nyerat alesan tina reureuh atanapi panghentian (sareng kamungkinan lilana) sareng bakal nyandak sadaya léngkah anu wajar pikeun ngungkulan tunda atanapi stoppage.

Bahasa arbitrase nyaéta basa Inggris. Sagala penghargaan, putusan atanapi pakampungan anu dikaluarkeun dina arbitrase sapertos kitu tiasa dilebetkeun ku pihak mana waé pikeun paréntah panerapan ku pangadilan yurisdiksi anu kompeten.

Upami bagéan naon waé tina Ketentuan ieu dianggap henteu valid atanapi henteu tiasa dilaksanakeun, bagian éta bakal ditafsirkeun pikeun ngagambarkeun maksud aslina Partai, sareng bagian-bagian sésana bakal tetep aya pangaruhna sareng pangaruh. A waiver ku pihak mana waé istilah atanapi kaayaan Sarat ieu atanapi palanggaran mana waé, dina hiji conto, moal waive istilah atanapi kaayaan sapertos atanapi ngalanggar saterusna. Anjeun ngan ukur tiasa masihan hak-hak anjeun dina Sarat ieu ka pihak mana waé anu idin, sareng satuju pikeun kabeungkeut, istilah-istilah ieu dina tulisan. Jutaan Pembuat tiasa masihan hak-hak na dina Sarat ieu dina kabijaksanaan nyalira. Sarat ieu bakal ngariung sareng bakal nguntungkeun pikeun kapentingan pihak-pihak, panerusna sareng anu diidinan. Anjeun satuju yén teu aya patungan, hubungan, padamelan, atanapi hubungan agénsi anu aya diantara anjeun sareng kami salaku hasil tina Sarat, atanapi panggunaan Halaman Wéb, Produk, sareng / atanapi Jasa.

Catetan Khusus Ngeunaan Barudak

Situs wéb henteu didesain atanapi ditujukeun pikeun dianggo ku barudak di handapeun umur 16 taun, sareng Produk sareng Jasa kami moal mésér ku barudak di handapeun umur 16 taun. Kami henteu ngahaja ngumpulkeun inpormasi pribadi ti pengunjung anu sahandapeun umur 16 Upami anjeun aya di handapeun umur 16, anjeun teu diidinan ngirimkeun inpormasi pribadi ka kami. Upami anjeun dina yuswa 16 taun, anjeun kedah nganggo Halaman Wéb ngan ukur aya idin ti sepuh atanapi wali.

 

Catetan* Minangka kawijakan, urang henteu ngabagi atanapi ngajual data ka klien kami kalayan pihak katilu, dugi ka dugi kecuali jasa anu dipilih pikeun diolah ku mitra, ngahubung, panyadia jasa. Rincian anjeun tetep sacara rahasia sapertos Kabijakan Privasi urang.