Lebet

🔍
en
X

Desain logo

Logo Dirancang ku Desainer Profesional

ti $ 200

  • Cocog laras, kuat sareng sampurna
  • pikeun strategi branding perusahaan anjeun
  • dirancang ku desainer logo profésional.

Naon anu Urang Henteu dina jasa Rarancang Logo

ngarumbayan

Saatos nempatkeun pesenan, telepon telephonik ku anjeun ka Perancang Logo kami.

pilihan

Kami nyayogikeun 4 pilihan Logo dina dasar ringkes sareng révisi kana kaayaan anjeun.

pangiriman

Logo akhir dikirim ka Inbox anjeun, ogé, sayogi dina akun Million Maker's.

urutan Kiwari

Sadayana Anjeun Peryogikeun

Penting pisan pikeun ngarti yén logo mangrupikeun penting pisan pikeun merek anjeun, éta mangrupikeun kesan munggaran, ku kituna ngajantenkeun penting pisan pikeun ngararancang sacara saksama dina dasar produk sareng jasa anjeun, pasar fokus, lokasi demografi sareng tungtung anjeun pangguna.

Ngahasilkeun penting pisan pikeun nyiptakeun gambaran visual anu efektif pisan, ngayakinkeun sareng dipercanten tina merek anjeun anu langkung ngan ukur desain grafis. Ieu mangrupikeun jasa tambahan anu kami bikeun, pikeun ngabantosan / ngadukung merek dina arah anu leres.

  • kasaimbangan
  • ukuran
  • Anggo Warna
  • Gaya anu cocog sareng Produk / / jasa sareng Perusahaan
  • tipografi
  • kesederhanaan
  • Basajan. Logos basajan mangrupikeun jalma anu tiasa kenal saatos ningali aranjeunna. …
  • Scalable. Sora anu saé kedah cukup saderhana pikeun bisa diskalun atanapi kahandap sareng tetep katingali saé.
  • Kenangan / Berkesan. …
  • Versatile. …
  • Relevan

Ieu mangrupikeun jasa tambahan anu kami bikeun, pikeun ngabantosan / ngadukung merek dina arah anu leres.

$ 200 hiji-waktos

Upami anjeun ngarepkeun Akuntansi sareng Layanan Auditing di nagara mana waé, anu henteu didaptarkeun dina situs wéb kami tiasa ngahubungi kami langsung ku e-mail
info@millionmakers.com atawa panggero Austria +43720883676, Arménia +37495992288, Kanada +16479456704, Polandia +48226022326, Inggris +442033184026, AS +19299992153

5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan