Lebet

🔍
en
X

Pendaptaran Tandha Perdagangan

Pendaptaran sareng Bantuan Internasional internasional di 119 Nagara

Langkung nagara hiji aplikasi internasional

  • Aplikasi tunggal sareng salah sahiji set biaya pikeun ngalamar panyalindungan dugi ka 119 nagara.
  • Ngahemat waktos sareng artos.
  • Ngadaptar anggota anu ngalambangkeun langkung ti 80% perdagangan dunya.
  • Ngatur sareng pembaharuan tanda anjeun nganggo hiji sistem anu terpusat.

Naon Urang Naha

mérek téangan

neangan

Milarian dagang bebas di 119 nagara sareng yurisdiksi. Anjeun tiasa milarian ku nami dagang, nami pelamar atanapi nomer.

aplikasi anyar

Aplikasi anyar

Aplikasi tunggal sareng salah sahiji set biaya pikeun ngalamar panyalindungan dugi ka 119 nagara.

Pembaharuan mérek dagang

Pembaharuan mérek dagang

Nyegah pembatalan mérek nu kadaptar anjeun, pembaharuan file kalina ti mérek dagang anjeun.

Tanda dagang Watch

Tanda dagang Watch

Layanan kami ngamungkinkeun anjeun ngadeteksi aplikasi mérek dina tahap publikasi, ogé kanggo mérek dagang kadaptar anjeun atanapi dipasang pikeun mastikeun panyandatanganan mérek anjeun.

Mindahkeun mérek

Transfer dagang

Ladenan Transfer Transfer kami ngabantosan anjeun milih sareng nransfer harta ti mérek ka jalma anu béda atanapi éntitas.

Perlindungan Tanda dagang

Perlindungan Tanda dagang

Kami ogé ngabantosan anjeun pikeun ngajukeun oposisi anu ningkatkeun probabilitas kasuksésan anjeun, ogé, tindakan sanésna upami diperyogikeun ngajagaan mérek dagang anjeun.

Sadayana Anjeun Peryogikeun

Tanda dagang bisa janten simbol, kecap, desain, atanapi frasa anu ngabantosan hiji ngabédakeun hiji produsén barang tina anu sanés. idéntifikasi konci hiji perusahaan anu digunakeun di seluruh dunya atanapi di nagara khusus. Conto anu paling kawéntar nyaéta Apple, anu diwakilan ku apel biting. Tanda ieu henteu ngagaduhan téks tapi gambar éta sanés mangrupikeun idéntipikasi konci Apple.
Conto Kuat séjén: Tandaan McDonalds` nyaéta emas 'M' anu diakui sacara global ku jalma sadayana umur saprak lami, nyaéta 1955.
Salaku tambahan, dina seueur kaayaan, tanda dagang / jasa tiasa ogé warna, musik sareng bau. Salaku conto, Coke mangrupikeun tanda anu dikenalkeun ku kombinasi warna beureum sareng bodas.

Naon léngkah pikeun ngadaptarkeun mérek?

Ngadaptarkeun mérek mangrupikeun prosés anu panjang pisan sareng meryogikeun seueur rinci, gumantung ka nagara dimana mérek (s) dilarapkeun pikeun pendaptaran, kami di Million Makers parantos ngabagi prosés kana 3 léngkah utama:

Léngkah 1 - Studi dagang

Dina salila panaliti dagang, urang milarian telusuran pikeun mastikeun yén mérek mirip (atanapi jenis mérek anu sami) teu kadaptar ayeuna. Analisis dilakukeun pikeun mastikeun pendaptaran anu dikintunkeun cukup béda pikeun mérék dagang. Sok aya ulikan anu komprehensif anu dilakukeun ku pengacara Harta intelektual anu ngalaman anu nyiapkeun laporan anu lengkep ngeunaan kemungkinan pendaptaran anu suksés sareng rekomendasi na.

Léngkah 2 - Panjaluk Pendaptaran dagang

Panjaluk Pendaptaran Landa kaasup persiapan sareng nyalonkeun aplikasi mérek ku pengacara Harta Intelektual kalayan kaahlian. Pamariksaan ti Kantor Dagang dagang ulasan aplikasi sareng nyarankeun aplikasi pikeun neruskeun fase publikasi, atanapi pamariksaan ogé tiasa ngabantosan inpormasi anu aya dina aplikasi ieu. Inase, pamariksaan kami objék pikeun aplikasi ieu, anjeun bakal dibéjakeun langsung sareng ngawartosan ngeunaan tindakan salajengna, pikeun neraskeun, sakali deui mérek dagang ka fase salajengna, béwara umum tina mérek dipedar diterbitkeun pikeun salami tilu bulan pikeun masihan batur kasempetan anu cukup pikeun sacara resmi nolak kana prosés pendaptaran. Sakali periode publikasi sareng sadaya oposisi parantos dibéréskeun, pendaptaran mérek katampi.

Léngkah 3 - Sértipikasi Pendaptaran

Léngkah ieu beda-beda ti hiji nagara ka nagara. Henteu sadaya nagara ngecas sertipikat sakali aplikasi parantos katampi tangtuna nagara-nagara ngecas biaya resmi pikeun ngaluarkeun sertipikat. Sakali biaya dibayar, pamrentah ngaluarkeun Sarkét Pendaptaran dagang diteruskeun ka anjeun sareng mérek dagang didaptarkeun dina rékaman resmi salaku Kadaptar, ku kituna masihan hak hukum ka nu gaduh mérek ngagunakeun simbul ® salian mérek dagang.

Milion Makers ngaliwatan mitra internasional sareng Asosiasi sareng Profesional CFA, Akuntan, Associates Kauangan, Tim Pengacara Imigrasi, ngatur portopolio anu ageung tina mayar pajak Indibidual sareng éntitas bisnis internasional anu ampir sadayana yurisdiksi sareng pengulangan klien kalayan rezeki kami jangka panjang hubungan sareng klien kami mangtaun-taun mangtaun jasa urang kaunggulan, empati sareng harga kompetitif.

Kami nyayogikeun akuntansi sareng / atanapi jasa Inok ka lembaga bisnis internasional anu dilebetkeun dina yurisdiksi di handap ieu:

  • Apganistan
  • Antigua jeung Barbuda
  • Albania
  • Austria
  • Australia
  • Azerbaijan
  • Bosnia jeung Hérzégovina
  • Bulgaria
  • Bahrain
  • Brunei Darussalam
  • Bonére, Sint Eustatius jeung Saba
  • Butan
  • Botswana
  • Benelux
  • Bélarus
  • Swiss
  • Cina
  • Colombia
  • Kuba
  • Kuraso
  • Républik Czech
  • Jérman
  • Dénmark
  • Aljazair
  • Éstonia
  • Mesir
  • Uni Éropa
  • Spanyol
  • Finlandia
  • Inggris Raya
  • Géorgia
  • Ghana
  • Gambia
  • Yunani
  • Kroasia
  • HU Hungaria
  • Indonesia
  • Irlandia
  • Israél
  • India
  • Républik Islam Iran
  • Islandia
  • Itali
  • Jepang
  • Kenya
  • Kyrgyzstan
  • Kamboja
  • Républik Rahayat Démokratik Koréa
  • Républik Koréa
  • Kazakhstan
  • Républik Démokratik Rahayat Lao
  • Liechtenstéin
  • Liberia
  • Lésotho
  • Lituania
  • Latvia
  • Maroko
  • Monaco
  • Républik Moldova
  • Monténégro
  • Madagaskar
  • Tilas Yugoslavia Républik Makedonia
  • Mongolia
  • Malawi
  • Méksiko
  • Mozambik
  • Namibia
  • Norwégia
  • Selandia Baru
  • Organisasi Harta Intelek Afrika (OAPI)
  • Oman
  • Filipina
  • Polandia
  • Portugal
  • Romania
  • Sérbia
  • Féderasi Rusia
  • Rwanda
  • Sudan
  • Swédia
  • Singapura
  • Slovénia
  • Slowakia
  • Sierra Leone
  • San Marino
  • São Tomé jeung Príncipe
  • Sint Maarten (part Walanda)
  • Républik Arab Siria
  • Eswatini
  • Thailand
  • Tajikistan
  • Turkménistan
  • Tunisia
  • kalkun
  • Ukraine
  • Amérika Serikat
  • Uzbékistan
  • Viet Nam
  • Zambia
  • Zimbabwé

Upami anjeun ngarepkeun Akuntansi sareng Layanan Auditing di nagara mana waé, anu henteu didaptarkeun dina situs wéb kami tiasa ngahubungi kami langsung ku e-mail
info@millionmakers.com atawa panggero Austria +43720883676, Arménia +37495992288, Kanada +16479456704, Polandia +48226022326, Inggris +442033184026, AS +19299992153

Aplikasi internasional diparéntahkeun sacara éksklusif ku Perjangjian.

Bayar ieu wajib dibayar sareng bakal nutupan 10 taun:

  • Biaya dasar (Pasal 8 (2) (a) tina Perjangjian)
    • dimana teu réproduksi tanda warna dina warna
    • dimana ogé réproduksi tandaanna aya warna
  • Biaya suplemén pikeun tiap kelas barang sareng jasa saluareun tilu kelas (Pasal 8 (2) (b) tina Perjangjian)
  • Fee pelengkap pikeun sebutan unggal Nagara Kontrak anu ditunjuk (Pasal 8 (2) (c) tina perjanjian)

Aplikasi internasional diparéntahkeun sacara éksklusif ku Protokol

Bayar ieu wajib dibayar sareng bakal nutupan 10 taun:

  • Biaya dasar (Pasal 8 (2) (i) Protokol)
    • dimana teu réproduksi tanda warna dina warna
    • dimana ogé réproduksi tandaanna aya warna
  • Biaya suplemén pikeun tiap kelas barang sareng jasa saluareun tilu kelas (Pasal 8 (2) (ii) Protocol), kecuali upami Partai Kontraktor anu berhubungan sareng biaya individu (tingali 2.4, kahandap) anu dibayar ditunjuk (tingali Artikel 8 (7) (a) (i) Protokol)
  • Bayangan lengkep pikeun sebutan unggal Partai Kontrak anu ditunjuk (Pasal 8 (2) (iii) Protocol), kecuali upami Partéi Kontrak anu ditunjuk mangrupikeun Partéi anu Kontrak anu mayar mana biaya individu mayar (tingali 2.4 di handap) (tingali. Pasal 8 (7) (a) (ii) Protokol)
  • Biaya pribadi pikeun sebutan unggal Partai Kontraktor anu ditunjuk numana biaya individu (tinimbang biaya pelengkap) anu dibayar (tingali Pasal 8 (7) (a) Protocol) kecuali dimana Partéi Kontrak anu ditunjuk mangrupikeun kabeungkeut Nagara (ogé) ku Perjangjian sareng Kantor asal mangrupikeun Kantor Nagara anu terikat (ogé) ku Perjangjian (ngeunaan hormat Partai Kontraksi, biaya pelengkap dibayar): jumlah fee masing-masing tetep ku masing-masing Partéi Kontraktor prihatin

Aplikasi internasional diparéntahkeun ku Perjangjian sareng Protokol

Bayar di handap ieu kudu dibayar sareng wajib nutupan 10 taun

  • Biaya dasar
    • dimana teu réproduksi tanda warna dina warna
    • dimana ogé réproduksi tandaanna aya warna
  • Biaya suplemén pikeun tiap kelas barang sareng jasa saluareun tilu kelas
  • 3.3 Biaya kompleméntasi pikeun sebutan unggal parantos Kontrak anu ditunjuk numana biaya individu teu tiasa mayar (tingali 3.4, di handap)
  • Bayaran pribadi pikeun sebutan unggal Partai Kontraktor anu ditunjuk dina biaya anu mayar unggal individu (tingali Pasal 8 (7) (a) Protokol), kecuali mana Partéi Kontrak anu ditunjuk mangrupikeun kabentuk Nagara (ogé) ku Perjangjian sareng Kantor asal mangrupikeun Kantor Nagara anu terikat (ogé) ku Perjangjian (ngeunaan hormat Partai Kontraktor, biaya pelengkap mayar): jumlah fee individu dibereskeun ku unggal Partai Kontraktor anu prihatin

Irregularities ngeunaan klasifikasi barang sareng jasa

Bayar ieu tiasa mayar (Aturan 12 (1) (b)):

  • Dimana barang sareng jasa henteu dikelompokeun di kelas
  • Dimana klasifikasi, sakumaha muncul dina aplikasi, salah sahiji atanapi langkung istilah henteu leres upami éta, dimana total jumlahna di handapeun item ieu ngeunaan aplikasi internasional kirang ti 150 Swiss Swiss, moal aya biaya anu dibayar

Bentukna salajengna sareng pendaptaran internasional

Bayar di handap ieu kudu dibayar sareng kedah nutupan waktos antara tanggal anu parantos ditetepkeun sareng kadaluarsa istilah ayeuna pendaptaran internasional:

  • Biaya dasar
  • Biaya pelengkap pikeun unggal Partai Kontrak anu ditunjuk dina pamundut anu sami dimana biaya individu teu tiasa dibayar pikeun pihak anu ditunjuk dina Partéi Kontraksi (tingali 5.3, di handap)
  • Bayaran pribadi pikeun sebutan unggal Partai Kontraktor anu ditunjuk dina biaya anu mayar individu (tinimbang biaya pelengkap) dibayar (tingali Pasal 8 (7) (a) Protocol) kecuali dimana Partéi Kontraktor anu ditunjuk mangrupikeun kabijakan Nagara (ogé) ku Perjangjian sareng Kantor Partéi Kontraktor anu kalungguhan Kantor Nagara Beungkeut (ogé) ku Perjangjian (ngeunaan hormat Partai Kontraktor, biaya pelengkap mayar): jumlah jalmi fee dibereskeun ku unggal Partéi anu Kaserang

carana nganyaran

Bayar ieu wajib dibayar sareng bakal nutupan 10 taun:

  • Biaya dasar
  • Biaya tambahan, upami pembaruan dilakukeun ngan ukur pikeun Pihak Kontrak anu ditunjuk ngeunaan biaya individu anu mayar (tingali 6.4, di handap)
  • Waragad pelengkap pikeun unggal Partai Kontrak anu ditunjuk dina hubungan anu biaya individu teu tiasa mayar (tingali 6.4, di handap)
  • Bayaran pribadi pikeun sebutan unggal Partai Kontraktor anu ditunjuk dina biaya anu mayar individu (tinimbang biaya pelengkap) dibayar (tingali Pasal 8 (7) (a) Protocol) kecuali dimana Partéi Kontraktor anu ditunjuk mangrupikeun kabijakan Nagara (ogé) ku Perjangjian sareng Kantor Partéi Kontraktor anu kalungguhan Kantor Nagara Beungkeut (ogé) ku Perjangjian (ngeunaan hormat Partai Kontraktor, biaya pelengkap mayar): jumlah jalmi fee dibereskeun ku unggal Partéi anu Kaserang
  • Meuli pikeun dianggo tina waktos kurnia

Rakaman Rupa-rupa

  • Jumlah transfer pendaptaran internasional
  • Mindahkeun sawaréh (pikeun sabagian barang sareng jasa atanapi pikeun sababaraha Kontraktor) pendaptaran internasional
  • Batesan anu dipénta ku nu gaduh salajengna pendaptaran internasional, upami éta, upami watesan mangaruhan langkung ti hiji Partai Kontraktor, éta sami pikeun sadayana
  • Ngarobih nami sareng / atanapi alamat wadah na / atanapi, dimana wadah mangrupikeun éntitas hukum, ngenalkeun atanapi ngarobih indikasi ngeunaan hukum sah anu gaduh sareng Amérika Serikat,, upami berlaku, unit teritorial dina éta Kaayaan dina kaayaan hukum anu éntitas hukumna parantos dikelompokeun pikeun salah sahiji atanapi langkung registrasi internasional pikeun ngarékam atanapi parobihan anu sami dipénta dina bentuk anu sami
  • Rekaman lisénsi ngeunaan hiji pendaptaran internasional atanapi amandian rekaman lisénsi
  • Nyuhunkeun pangolahan anu teras dina handapeun Aturan 5bis (1)

Inpormasi ngeunaan pendaptaran internasional

  • Ngadamel ekstrak anu disertip tina Internasional Internasional anu diwangun ku analisa kaayaan hiji pendaptaran internasional (ekstrikasi anu diperyogikeun rinci), dugi ka tilu kaca, kanggo unggal halaman saatosna.
  • Ngadamel ekstrak anu disertip tina tina ngadaptar Internasional anu diwangun ku salinan sadaya publikasi, sareng sadayana béwara tina panolakan, dilakukeun ka hiji pendaptaran internasional (ekstrak anu disederhanakeun saderhana), dugi ka tilu kaca, pikeun unggal halaman saatos katilu.
  • Sajumlah tunggal atanapi inpormasi tulisan, kanggo hiji pendaptaran internasional tunggal, pikeun tiap pendaptaran internasional tambahan upami inpormasi anu sami dipénta dina paménta anu sami
  • Reprint atanapi fotokopi tina publikasi pendaptaran internasional, per halaman

Palayanan khusus

Biro Internasional otoritas pikeun ngumpulkeun waragad, anu jumlahna kedah dibenerkeun, pikeun operasi dilakukeun gancang sareng jasa anu henteu katutup ku Jadwal Fees ieu

  • Pikeun aplikasi internasional anu dipasukan ku pemohon anu nagara asal usulna mangrupikeun nagara anu Leutik maju, saluyu sareng daptar anu ditetepkeun ku PBB, biaya dasar diréduksi jadi 10% tina jumlah anu parantos ditangtukeun (dibunderkeun ka inpormasi anu paling caket). Dina hal kitu, biaya dasarna bakal janten 65 suku franc Swiss (dimana henteu réproduksi tanda warna na) atanapi ka 90 Swiss franc (dimana aya réproduksi tanda warna dina warna).

Bayaran ngabalikeun deui bisi panolakan Trademark ku Panguasa

Henteu mana waé di dunya, otoritas Tanda dagang ngabalikeunkeun waragad, upami aranjeunna nampik aplikasi pendaptaran mérek. Biaya Panjaluk Pendaptaran kami kalebet waragad resmi pikeun ngalebetkeun aplikasi ka Kantor Dagang (s), ogé, waragad sah pikeun disemak, nyiapkeun sareng ngiringan kana aplikasi anjeun. Ieu henteu tiasa diuihkeun deui.

mérek téangan

neangan

Milarian dagang bebas di 119 nagara sareng yurisdiksi. Anjeun tiasa milarian ku nami dagang, nami pelamar atanapi nomer.

aplikasi anyar

Aplikasi anyar

Aplikasi tunggal sareng salah sahiji set biaya pikeun ngalamar panyalindungan dugi ka 119 nagara.

Pembaharuan mérek dagang

Pembaharuan mérek dagang

Nyegah pembatalan mérek nu kadaptar anjeun, pembaharuan file kalina ti mérek dagang anjeun.

Tanda dagang Watch

Tanda dagang Watch

Layanan kami ngamungkinkeun anjeun ngadeteksi aplikasi mérek dina tahap publikasi, ogé kanggo mérek dagang kadaptar anjeun atanapi dipasang pikeun mastikeun panyandatanganan mérek anjeun.

Mindahkeun mérek

Transfer dagang

Ladenan Transfer Transfer kami ngabantosan anjeun milih sareng nransfer harta ti mérek ka jalma anu béda atanapi éntitas.

Perlindungan Tanda dagang

Perlindungan Tanda dagang

Kami ogé ngabantosan anjeun pikeun ngajukeun oposisi anu ningkatkeun probabilitas kasuksésan anjeun, ogé, tindakan sanésna upami diperyogikeun ngajagaan mérek dagang anjeun.

Bimbingan Profesional jeung sokongan

Nyuhunkeun Konsultasi Gratis


5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan