Lebet

🔍
en
X

Ngaropéa Website ngaréka

Ngarobih Wéb. Urang damel sareng sadayana industri.

Pangiriman Gancang sareng anjeun ogé kéngingkeun

  • Ngaropéa sareng Desain unik
  • Gratis Sambungan Hosting
  • Email Gratis (5 Email Ids kalayan rohangan 5 GB masing-masing)
  • Aksés Panel Panel
  • Kaamanan lengkep
  • 24/7/365 Rojongan

Spésialisasi kami

website
ngarancang

website
pangwangunan

Pangwangunan Ecommerce

App Mobile
pangwangunan

digital
Marketing

software
pangwangunan

search Engine
optimasi

Dipasangkeun sareng Pelayan Awan

Langkung ti 1000+ Proyék Rengse sareng Masih cacah…

Naon anu urang lakukeun dina Pangwangunan situs wéb

desain perusahaan

Solusi mendesain standar anu luhur anu ningkatkeun bisnis anjeun ka tingkat kelas dunya.

Napigasi

Kami nyayogikeun panunjuk navigasi pinuh pikeun halaman wéb anjeun ku ngajantenkeun anu kalintang saé.

Desain kreatif

Kami nawiskeun jasa desain wéb anu luar biasa pikeun set paling manékaan klien dumasar kana saratana.

Kajelasan Eusi

Kami ngatur dukungan anu ditingkatkeun pikeun nampilkeun kontén anjeun dina cara anu paling singket anu narik, ngarobih sareng nahan klien.

Tata perenahna

Solusi desain responsif lengkep pikeun situs wéb anjeun.

SEO Dioptimalkeun

Unggal halaman bakal dioptimalkeun SEO numutkeun standar industri anjeun sareng ngabantosan anjeun bersaing pikeun mesin pencari luhur.

Bungkusan kami

Harga na Kualitas pikeun Suksés!

Harga pikeun Sadaya Jenis Usaha

dasar

$200.00 / Taun

  • Desain responsif
  • Manajer Rekening Manajer
  • 01 - 7 Kaca
  • Desainer Level 3
  • 2 Pilihan Desain
  • Kintunan ka SE populér
  • Ngaropéa sareng Desain unik
  • Gratis Sambungan Hosting
  • Aksés Panel Panel
  • Email Gratis (5 mail IP / rohangan 5 GB)

standar

$400.00 / Taun

  • Desain responsif
  • Manajer Rekening Manajer
  • 07 - 12 Kaca
  • Desainer Level 3
  • 3 Pilihan Desain
  • 5 Révisi
  • Kintunan Dasar ka SE populér
  • Ngaropéa sareng Desain unik
  • Gratis Sambungan Hosting
  • Aksés Panel Panel
  • Email Gratis (5 mail IP / rohangan 5 GB)

tanaga ahli

$600.00 / bulan

  • Desain responsif
  • Manajer Rekening Manajer
  • 12 - 20 Kaca
  • Desainer Level 4
  • 5 Pilihan Desain
  • 10 Révisi
  • 20 Gambar Tanda tangan
  • Kintunan Dasar ka SE populér
  • Ngaropéa sareng Desain unik
  • Gratis Sambungan Hosting
  • Aksés Panel Panel
  • Email Gratis (5 mail IP / rohangan 5 GB)

perusahaan

$ Hayu urang ngobrolkeun padamelan khusus

urang ngalakukeun

ngarancang ramatloka
Kamekaran ramatloka
Pangwangunan Ecommerce
Kamekaran App mobile
Marketing digital
Kamekaran software
Pilarian Optimisasi Mesin
Peladénan khusus sareng Solusi Awan

Langkung ti 1000+ Proyék Rengse sareng Masih cacah…

Taros Kami

Sadayana Anjeun Peryogikeun

Tahap perencanaan anu paling penting, sabab naon anu mutuskeun sareng dipetakeun di dieu nyetél panggung pikeun sakabéh proyék. Salila tahap ieu tim ahli kami berinteraksi sareng klien sareng nengetan detailing sareng sarat.
• Analisasi Pangabutuh: Ngahasilkeun tujuan klien, pamiarsa target, paménta fitur wincik sareng ngumpulkeun saloba inpormasi anu mungkin urang tiasa ngumpulkeun.
• Piagam proyék: Piagam proyék nyimpang inpormasi anu dikumpulkeun sareng sapuk dina titik sateuacana. Dokumén ieu biasana ringkes sareng henteu langkung teknis, sareng aranjeunna janten rujukan sapanjang proyék.

• Peta situs: Peta situs rinci anu disiapkeun anu engké dina pituduh, pangguna akhir anu tiasa leungit dina struktur atanapi butuh inpormasi gancang.

• Kontrak anu netepkeun peran, hak cipta sareng titik kauangan. Ieu mangrupikeun unsur penting tina dokuméntasi sareng kedah kalebet istilah pamayaran, klausa panutupanana proyék, klausa mandap, kapamilikan hak cipta sareng waktos. Ati-ati pikeun nutupan diri anjeun sareng dokumen ieu, tapi singket sareng efisien.

rarancang

Tahap desain dasarna nyaéta ngeunaan pindah ka hareup kalayan inpormasi anu digolongkeun dina tahap ngarencanakeun kana kanyataan. Pangiriman utama mangrupikeun struktur situs anu didokumentasikeun sareng anu paling penting, gambaran visual. Sakali fase desain tos réngsé, proyék langkung atanapi kirang gaduh bentuk, tapi pikeun henteuna eusi sareng ciri khusus.
Wireframe sareng desain elemen ngarencanakeun: Ayeuna éta, proyék anjeun parantos ngamimitian ngawangun. Ayeuna urang mimiti mendesain perenah nganggo kabel tele.
Pariksa sareng persetujuan: Ayeuna, prosés pariksa, tweaking sareng nyatujuan bohongan-eueuhan kajantenan dugi ka klien kami wareg ku desain.
Slice and code valid XHTML / CSS Éta waktos coding. Nyiksikan final Photoshop bohongan-up, sareng nyerat kode HTML sareng CSS pikeun desain dasar. Unsur interaktif sareng jQuery sumping engké: pikeun ayeuna, kéngingkeun visual dina layar, sareng pastikeun pikeun ngabuktikeun sadayana kode sateuacan ngaléngkah.

pangwangunan

Pangwangunan ngalangkungan seueur karya kanggo program pamrograman, ogé ngamuat kontén. Urang nyandak pendekatan anu sangat strategis pikeun ngindarkeun repot ka hareup.
Urang ngawangun kerangka pamekaran.
Témplat kode pikeun tiap jinis halaman
Ngembangkeun sareng uji fitur khusus sareng interaktivitas: Kami resep ngarawat ieu sateuacan nambihan eusi statik kusabab situs wéb ayeuna nyayogikeun ruang kerja anu rada beresih sareng henteu teres.
Eusian eusi.

Nguji sareng pariksa tautan sareng fungsionalitas: Ayeuna kami marios situs nganggo manajer file anjeun salaku pituduh, ngalangkungan unggal halaman anu diciptakeun, anu kalebet, sadayana ti halaman imah ka halaman konfirmasi kiriman pikeun mastikeun yén sadaya fungsi leres sareng anu kami teu luput nanaon sacara visual atanapi fungsional.

Urang nyandak bagian ieu sacara serius.
Tujuan utama fase peluncuran nyaéta nyiapkeun proyék pikeun pandangan umum. Ieu ngabutuhkeun polesan elemen desain, tés jero tina interaktivitas sareng fitur sareng anu paling penting, tinimbangan pangalaman pangguna.
Polishing: Tim kami nangtukeun bagian tina proyék anu tiasa ningkat.
Barina ogé, kami hoyong janten bangga pikeun proyék ieu sapertos anjeun, salaku klien kami.
Mindahkeun kana server live: Review menit terakhir ngeunaan proyék live kajantenan ayeuna.
Uji coba: Ayeuna, urang bakal ngajalankeun diagnosis ahir anu nganggo sagala alat anu sayogi: mantra-pamariksa, validator kode, cék kaséhatan situs wéb, pameunteu rusak-link, jsb.
Pariksa Cross-browser sareng Responsiveness: Tim kami bakal pariksa proyék ieu dina sababaraha panyungsi sapertos IE, Firefox, Chrome, Opera, Safari, iPhone, BlackBerry, jsb.

Ladenan IT kami ditawarkeun dina rupa-rupa bisnis tina sagala jinis sareng ukuran. Kami ngalayanan, antara anu sanés, industri di handap ieu:

  • infrastruktur
  • nu ngeunaan jeung susunan
  • Konsultan Bisnis
  • farmasi
  • kasomeahan
  • F&B
  • pertanian
  • Layanan-palanggan
  • Digital & High-Tech
  • Pengiriman sareng logistik
  • Produk konsér jeung borongan
  • Perumahan
  • IT sareng telekomunikasi
  • Palayanan keuangan sareng perbankan
  • Perusahaan Dagang

Langkung ti 1000+ Proyék Rengse sareng Masih cacah…

[fc id = '1 ′ type =' popup 'button_color =' # 4488ee 'font_color =' bodas '] Nyuhunkeun Ayeuna [/ fc]

5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan