Lebet

🔍
en
X

Solusi CRM

SOLUSI CRM pikeun klien urang

Solusi CRM Mampuh sareng Pangalusna

Naon Anjeun Candak:

  • Kabeh telepon dina hiji tempat
  • 24 jam ngawaskeun
  • Ngajawab otomatis sareng mantau
  • Hiji waktos Ngeset waragad $ 100

Kirimkeun Pangabutuh Peryogi kauninga

Naha Us

toko-toko

Toko Eureun

1000 + Proyék

Solusi Imigrasi: 22,156

kualitas internasional

Solusi kanggo Perusahaan: 86, 742

Klién internasional

Resolusi Hukum: 19,132

taun 11 tina pangalaman

1,000 + Proyék

harga kalapa

bedah kalapa

Solusi Kami Kalebet

Dina dasar struktur sareng sarat perusahaan anjeun kami nyayogikeun Paket Solusi CRM sareng dina waktos anu sami kami ogé nyayogikeun solusi CRM ngaropéa.

Palayanan Imigrasi

Manajemén & Manajemén Tugas

Tim anjeun bakal tiasa nyiptakeun rohangan karya sareng sadaya inpormasi anu sayogi. Aranjeunna tiasa nyiptakeun tugas pikeun dirina atanapi anu sanés. Gerentes bakal gaduh aksés kana laporan pikeun sadaya tingkatan.

Network sosial

Network sosial

Tim sareng konsumén anjeun tiasa komunikasi ngaliwatan email tapi ogé bakal tiasa komunikasi ngaliwatan jaringan média sosial pangsaéna. Sadaya di hiji tempat.

Obrolan Perusahaan, Chatbots & Telepon pidéo

Company Chat, Chatbots & Pidéo pidéo

Anjeun tiasa tiasa ngadamel saluran, kelompok sareng chatbots anu ngamungkinkeun interaksi dina organisasi sareng ogé pikeun para nasabah.

dokumén

dokumén

Anjeun tiasa gaduh dokumén dina hiji tempat sahingga éta aya pusatna pikeun tim anjeun sareng ogé tiasa dibagikeun ku klik tombol sareng palanggan anjeun.

Panyimpenan file, Éditan & Manajemén

Panyimpen file, Editing & Management

Kalayan solusi awan anjeun bakal ngagaduhan kasempetan kanggo nyadangkeun sareng nyimpen file anjeun dina lingkungan méga anu aman. Solusi tiasa disayogikeun dina prasarana anjeun nyalira sareng ngalangkungan solusi méja luar.

Almenak & Perencanaan

Kalénder & Perencanaan

Sadaya dina hiji sistem. Éta bisa nangtung waé nyalira atanapi ngalangkungan Google Calendar atanapi Microsoft Outlook.

Integrasi Email

Integrasi Email

CRM tiasa terpadu sareng Google Mail, Microsoft Exchange atanapi anu mana-mana server email SMTP atanapi POP, anu dirobih kana Lead in CRM.

Solusi Pusat Hubungan

Solusi Pusat Hubungan

Paket CRM éksténsif pikeun Pusat kontak anu cocog pikeun manajemén hubungan sareng dukungan penjualan. Nyiptakeun laporan, corong penjualan, invoicing, generasi tiket sareng seueur deui.

VOIP Ladénan telepon sareng PBX

VOIP Ladénan telepon sareng PBX

Telepon kaluar sareng asup tina desktop anjeun atanapi liwat SIP-telepon atanapi Mobile anjeun. Anjeun tiasa nelepon telepon kaluar kana ponsel atanapi daratan di sakumna dunya kalayan hargana pisan.

Manajemén dawam

Manajemén dawam

Rupa-rupa alat pikeun ngadukung Dinas Sumber Manusa Anjeun, kalayan seueur kagunaan sapertos; Hadiran, nyuhungkeun sareng masihan daun, klaim biaya, itungan gaji sababaraha ngaran.

Integrasi Website

Integrasi Website

Solusi CRM tiasa terpadu langsung sareng halaman wéb anjeun pikeun ngadukung palanggan sareng generasi kalungguhan.

Kutipan sareng Generasi Invois

Kutipan sareng Generasi Invois

Anjeun sareng tim anjeun tiasa ngahasilkeun Tanda kutip sareng invoice sacara langsung ngaliwatan CRM anjeun, anu ngajantenkeun hirup langkung gampang dibandingkeun sareng sistem tradisional.

Rojongan customer

Rojongan customer

Anjeun gaduh kabébasan pikeun nyayogikeun sistem dukungan Palanggan anu kuat ka palanggan anjeun sareng fasilitas pikeun ngarékam sareng ngarekam permintaan jasa sareng solusi tanpa masalah.

Mimitian-up

Million Makers mangrupikeun panyadia solusi eureun pikeun nyayogikeun solusi pikeun usaha anu tiasa ngabantosan bisnis anjeun sanés ngan ukur pikeun Solusi IT tapi ogé dilegakeun sacara domestik tapi ogé sacara internasional, teu ngan ukur dibatesan dina pamekaran Wéb, Solusi E-dagang, Pangwangunan Aplikasi, Pamasaran Digital, Solusi Parangkat Lunak Ngamekarkeun palaksanaan Téknologi sareng Blokain pikeun bisnis anjeun dina harga anu saing pisan, tapi, kami ogé nyayogikeun solusi dina nyetél gerbang pamayaran, jasa hukum, konsultasi keuangan, Solusi HR anu ngaropéa, ngalebetkeun perusahaan di mana wae tina 98 yurisdiksi anu cocog pikeun kabutuhan bisnis anjeun, muka akun bank, pendaptaran mérek dina 119 nagara sareng ngan ukur salah sahiji bentuk aplikasi. pikeun sababaraha ngaran.

Kami ogé ngamimitian, naha éta, urang ngartos syarat, perencanaan sareng palatihan anu diperyogikeun, ngilu. Kami ngabantosan, ngadukung sareng mentor Start-up pikeun mindahkeun dina arah anu leres dina pigura waktos anu paling gancang kalayan biaya anu panghandapna.

ngamimitian-up-spanduk

Toko Eureun

Toko Eureun

Pendadean Tukang Ngadamel

Pendadean Tukang Ngadamel

bedah kalapa

bedah kalapa

Leungeun Nyekel

Leungeun Nyekel

jasa pribadi

jasa pribadi

Dukungan Pelukuhan Pelanggan

Dukungan Pelukuhan Pelanggan

inkubasi & dana

Inkubasi & Waragad

Kami gaduh jaringan investor internasional anu ageung, ku kituna, salaku dukungan, kami ogé ngabantosan nyambungkeun ngamimitian kami sareng calon poténsial.

Program Partnership

Program kemitraan

Rencana Usaha Silih, Teu aya modal anu diperyogikeun, pasangan sareng kami

Kasempetan pikeun ngajual / ngarujuk sareng ngabentuk tim sorangan sareng hasil.

  • Henteu kéngingkeun Investasi
  • Ngabentuk tim anjeun dimana waé di dunya
  • Meunang Dhukungan Ékspansi Bisnis dugi ka $ 2000

Bimbingan Profesional jeung sokongan

Nyuhunkeun Konsultasi Gratis


5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan