Lebet

🔍
en
X

Akun Panyumberan

Solusi Internasional sareng Dipercanten pikeun sadaya Peryogosan sareng Perobalan Anjeun

  • Akunting sareng Kétungan
  • Layanan Inok sareng Naséhat
  • Pendaptaran PPN / VIES
  • PPN sareng Patuh Pajak

Akunting sareng Kétungan

Palayanan téténggér sareng gaji pikeun usaha sadaya ukuran. Mariksa, nyusun sareng ngarékam transaksi keuangan dinten sareng ngatur urusan gaji sareng pajeg anjeun.

Naséhat pikeun Masalah Akunting

Kami nyayogikeun naséhat ngeunaan naon waé masalah akuntansi anu teu tiasa kahartos ku klien sareng ngajelaskeun naon prinsip parakaunan anu parantos dianggo.

Persiapan Pernyataan Kauangan

Persiapan akun manajemén périodik, upami diperyogikeun, kalebet rekening untung sareng rugi periodik, pernyataan aliran kas, lembar imbangan sareng pernyataan keuangan taunan.

PPN sareng Pendaptaran Pajak anu sanés

Bantuan sareng PPN gancang sareng pendaptaran Pajak anu sanés di sadaya nagara sapertos didadarkeun dina Jurisdiction.

Persiapan Projections Kauangan

Persiapan unjuran kauangan pikeun prosés rencana bisnis jangka panjang, anggaran taunan sareng penilaian aset.

Patalina antara otoritas pajak sareng klien

Janten salaku hubungan antara otoritas pajak sareng klien pikeun pamatuhan lancar.

Sadayana Anjeun Peryogikeun

Kami di Million Maker ngaliwatan mitra internasional sareng Asosiasi sareng CFA Profesional, Akuntan, Associates Financial nyadiakeun anjeun jasa pribadi sareng kompetitif anu kacida kompetitif gumantung kana kabutuhan sareng sarat khusus anjeun. Kami nyayogikeun jasa ieu kanggo mayar sareng pajeg Individu, upami ukuranana ageung / sedeng / perusahaan ageung.
Layanan kami kalebet: itungan payroll, ngeusian pamulangan pajak, pendaptaran Id pajak, akuntansi sareng pangiriman, nyayogikeun pernyataan keuangan, audits, saran ngeunaan urusan akuntansi sareng ogé HR ngaropéa.

  • infrastruktur
  • nu ngeunaan jeung susunan
  • Konsultan Bisnis
  • farmasi
  • kasomeahan
  • F&B
  • pertanian
  • Layanan-palanggan
  • Digital & High-Tech
  • Pengiriman sareng logistik
  • Produk konsér jeung borongan
  • Perumahan
  • IT sareng telekomunikasi
  • Palayanan keuangan sareng perbankan

Unggal yurisdiksi gaduh aturan sareng watesna sorangan, ngeunaan, akuntansi sareng jangka waktos pikeun ngirimkeun pajak, Kami ngahubungi para nasabah dina waktosna pas pikeun masihan kami kalayan dokumén anu dibutuhkeun pikeun narik akun.

Pikeun nyiapkeun pernyataan keuangan anu leres, ngabéréskeun posisi kauangan, kinerja sareng kalungguhan lembaga anjeun, dokumén di handap ieu diperyogikeun:

  • Pernyataan akun bank perusahaan
  • Keuntungan kas
  • Penjualan slips
  • kontrak
  • Meuli kuitansi
  • Inok penjualan
  • Dokumén injeuman
  • Kontrak Pajak
  • Dokumén anu berhubungan sareng aset sareng liabilitas

Million Makers ngaliwatan mitra internasional sareng Asosiasi sareng Profesional CFA, Akuntan, Associates Financial ngokolakeun portopolio anu ageung tina mayar pajak Indung sareng lembaga bisnis internasional anu ngajalankeun ampir sadayana yurisdiksi sareng klien ulangan kalayan rezeki hubungan jangka panjang sareng klien kami pikeun kitu mangtaun-taun kusabab jasa urang kaunggulan, empati sareng harga saing.

Kami nyayogikeun akuntansi sareng / atanapi jasa Inok ka lembaga bisnis internasional anu dilebetkeun dina yurisdiksi di handap ieu:

  • Albania
  • Antigua jeung Barbuda
  • Argentina
  • Arménia
  • Australia
  • Austria
  • Azerbaijan
  • Bahama
  • Bahrain
  • Bélarus
  • Bélgia
  • Bélis
  • Bolivia
  • Brazil
  • Bulgaria
  • Kanada
  • Chili
  • Kosta Rika
  • Cina
  • Kroasia
  • Siprus
  • Républik Czech
  • Dénmark
  • Républik Dominika
  • Dubai
  • Ékuador
  • Éstonia
  • Finlandia
  • Fiji
  • Perancis
  • Géorgia
  • Jérman
  • Yunani
  • Grénada
  • Hong Kong
  • Hungaria
  • Islandia
  • India
  • Irlandia
  • Indonesia
  • Itali
  • Jepang
  • Kazakhstan
  • Kuwait
  • Latvia
  • Liechtenstéin
  • Lituania
  • Luxembourg
  • Makédonia
  • Malaysia
  • Malta
  • Kapuloan Marshall
  • Mauritius
  • Méksiko
  • Moldova
  • Monaco
  • Monténégro
  • Walanda
  • Selandia Baru
  • Norwégia
  • Panama
  • Filipina
  • Polandia
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Romania
  • Rusia
  • Saint Kitts jeung Nevis
  • Arab Saudi
  • Sérbia
  • Singapura
  • Slovénia
  • Afrika Kidul
  • Koréa Kidul
  • Spanyol
  • Sri Lanka
  • Swédia
  • Swiss
  • Thailand
  • kalkun
  • karajaan Inggris
  • Ukraine
  • Uni Émirat Arab
  • Amérika Serikat (28 Amérika Serikat)
  • Uruguay

Upami anjeun ngarepkeun Akuntansi sareng Layanan Auditing di nagara mana waé, anu henteu didaptarkeun dina situs wéb kami tiasa ngahubungi kami langsung ku e-mail
info@millionmakers.com atawa panggero Austria +43720883676, Arménia +37495992288, Kanada +16479456704, Polandia +48226022326, Inggris +442033184026, AS +19299992153

[fc id = '1 ′ type =' popup 'button_color =' # 4488ee 'font_color =' bodas '] Nyuhunkeun Ayeuna [/ fc]

5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan