🔍
ENGLISH ▼
X

Kawijakan ngabalikeun duit

Punten mendakan di handap Kawijakan Pembayaran Balik Juta Pembuat panganyarna ("Kawijakan Ngabalikeun Dayaan").

Punten baca kawijakan pengunduran sareng istilah sareng kaayaan ieu sacara ati-ati pikeun jasa sareng produk anu dipesen sareng / atanapi kanggo langganan pikeun produk Million Makers ("Produk"), jasa Million Makers ("Services"), sareng website Million Makers https://www.MillionMakers.com/ ("Halaman Wéb") atanapi subdomain naon waé atanapi sacara offline di kantor atanapi tempatna.

Panghasilan sareng pembatalan pikeun produk sareng jasa

  • Henteu aya pengembalian dana anu tiasa dipasihkeun atanapi dieksekusi sakali pesenan Klién parantos dilaksanakeun ku Million Makers sareng / atanapi MM Solutions INC sareng / atanapi Million Makers LLC sareng / atanapi MM LLC sareng / atanapi Million Makers Solusi INC sareng / atanapi MM LTD. sareng / atanapi Juta Pembuat LTD. sawaréh atawa lengkep. Henteu aya pengembalian dana anu dilakukeun dimana Jutaan Pembuat kapaksa nolak sareng / atanapi lirén nyayogikeun Pelayanan kusabab ngalanggar ku Klién tina jaminan, kawajiban sareng kalakuan sapertos anu ditetepkeun dina Syarat sareng Kaayaan.
  • Henteu aya biaya konsultasi atanapi biaya hukum anu tiasa dibales deui pikeun produk atanapi jasa atanapi konsultasi sakali konsultasi hukum sareng / atanapi bisnis diawalan.
  • Upami Klién mésér salah sahiji jasa online atanapi offline ngalangkungan halaman wéb Million Makers, akun média sosial sareng mutuskeun pikeun ngabolaykeun ordo sateuacan Million Makers mimiti ngaeksekusi sapertos kitu, Juta Pembuat bakal ngabalikeun artos sadayana anu dibayar ku Klién , kacuali biaya administrasi US $ 250, anu kalebet biaya padagang, biaya ngolah pesanan sareng biaya saliwatan. Ngabalikeun duit bisa diklaim dina 2 poé kalénder ti dinten pamayaran. Henteu aya pengembalian dana kanggo klaim anu langkung ti 2 dinten kalender, kalebet, paréntah dilaksanakeun ku klien langsung ku nempatkeun paréntah pikeun Layanan VoIP atanapi Layanan Kantor Virtual, sareng sajabana, dina hal éta henteu aya pengembalian dana anu tiasa dilakukeun sakali sakali urutan diprakarsai ku klien .
  • Upami Jutaan Pembuat lirén pikeun nyayogikeun Jasa atanapi kedah Klién mamatahan Million Makers yén aranjeunna henteu kedah meryogikeun Badan, Klién kedah mayar Juta Pembuat biaya anu parantos ditanggung, anu tetep tetep sareng biaya atanapi biaya, anu tiasa ditanggung ku Juta Pembuat dina hubungan pikeun panyerang, pembubaran, likuidasi atanapi pangalihan Entitas, kalebet transfer Million Makers's transfer, terminasi atanapi exit exit.
  • Dina hal mindahkeun administrasi Éntitas ka panyadia jasa sanés, Juta Pembuat bakal ngeusi batre, sareng Klién bakal wajib mayar, transfer kaluar, atanapi penghentian, atanapi biaya kaluar, atanapi biaya pelepasan perusahaan saluyu sareng jadwal biaya lumaku dina tanggal pamindahan, babarengan sareng sadayana biaya anu tetep ditanggung sareng anu dipikagaduh ku Klién ka Million Makers sareng / atanapi MM Solusi INC sareng / atanapi Million Makers LLC sareng / atanapi MM LLC sareng / atanapi Million Makers Solusi INC sareng / atanapi MM LTD. sareng / atanapi Juta Pembuat LTD. dugi ka tanggal pamindahan sapertos kitu.
  • Ngaluarkeun terminasi jasa pikeun klien ku Million Makers, kabijakan terminasi anu disebatkeun di handap ieu sareng salajengna istilah jeung kaayaan halaman bakal dilarapkeun.
Catetan* Minangka kawijakan, urang henteu ngabagi atanapi ngajual data ka klien kami kalayan pihak katilu, dugi ka dugi kecuali jasa anu dipilih pikeun diolah ku mitra, ngahubung, panyadia jasa. Rincian anjeun tetep sacara rahasia sapertos Kabijakan Privasi urang.

saenggeus

Anjeun tiasa nungtut perjanjian sareng nutup akun anjeun sareng Million Makers iraha waé, mimiti dinten terakhir tina istilah langganan anjeun, ku ngirim email ka info@MillionMakers.com. Juta Pembuat tiasa ngeureunkeun hubungan na sareng anjeun, atanapi tiasa numpurkeun atanapi ngagantungkeun aksés kana Halaman Wéb, Produk, sareng / atanapi Jasa iraha waé, kalebet panggunaan parangkat lunak naon waé,

  • upami anjeun ngalanggar Syarat ieu sareng / atanapi perjanjian naon waé sareng Million Makers;
  • upami Million Makers alesan curiga yén anjeun nganggo Halaman Wéb, Produk, sareng / atanapi Jasa pikeun ngalanggar hukum atanapi ngalanggar hak pihak katilu;
  • upami Million Makers alesan curiga yén anjeun nyobian sacara teu adil ngamanpaatkeun atanapi nyalahgunakeun kabijakan Million Makers;
  • upami Million Makers alesan curiga yén anjeun nganggo Halaman Wéb, Produk, sareng / atanapi Jasa sacara curang, atanapi Produk atanapi Jasa anu disayogikeun ka anjeun dianggo ku pihak katilu sacara licik;
  • upami anjeun gagal mayar jumlah naon-naon kusabab Million Makers;
  • anjeun ngalanggar hukum atanapi peraturan anu berlaku. Kana penghentian akun Million Makers anjeun kusabab alesan di luhur, moal aya pengembalian dana sareng anjeun bakal ditolak aksés kana Halaman Wéb, Produk sareng / atanapi Layanan, kalebet sadaya data na.

Jutaan Pembuat tiasa ngeureunkeun sagala perjanjian sareng aksés kana akun anjeun, upami Layanan atanapi bagian mana waé, henteu aya deui sacara hukum dina yurisdiksi anjeun, atanapi henteu tiasa dianggo sacara komersil, dina kawijaksanaan Million Makers's ..

Upami anjeun yakin yén Juta Pembuat gagal nedunan atanapi Jasa rusak, anjeun kedah ngabéjaan Jutaan Pembuat sacara nyerat sareng ngantep tilu puluh (30) dinten pikeun Juta Pembuat ngubaran cacad. Upami Million Makers ngubaran cacad dina periode penyembuhan ieu, Juta Pembuat moal dituna sareng henteu tiasa dipertanggungjawabkeun pikeun karusakan sareng / atanapi karugian anu aya hubunganana sareng standar éta. Upami Million Makers henteu acan ngubaran cacad dina jangka waktu penyembuhan ieu, anjeun tiasa nungtun langganan pangaruh langsung, saatos aya bewara tertulis ka Juta Pembuat.

Fees sareng Pangmayaran

Ku mésér Produk sareng / atanapi Jasa, anjeun satuju mayar Million Makers sareng / atanapi MM Solutions INC sareng / atanapi Million Makers LLC sareng / atanapi MM LLC sareng / atanapi Million Makers Solusi INC sareng / atanapi MM LTD. sareng / atanapi Juta Pembuat LTD. biaya / biaya awal sareng biaya langganan taunan anu dituduhkeun pikeun Produk atanapi Layanan sapertos kitu. Pangmayaran bakal ditanggung dina dinten anu mimiti anjeun daptar pikeun Produk sareng / atanapi Jasa, sareng bakal nutupan bulanan, triwulanan, satengah taunan atanapi taunan, sapertos anu dituduhkeun nalika ngadaptar sareng mayar biaya pembaruan.

Konfigurasi sareng harga Halaman Wéb, Produk, sareng / atanapi Jasa tiasa dirobah iraha waé, sareng Juta Pembuat wajib sepanjang waktos ngagaduhan hak pikeun ngarobih konfigurasi, biaya, harga sareng cutatan, upami henteu aya parobihan harga anu tiasa diterapkeun pikeun anjeun salami istilah langganan, sareng ngan ukur bakal berlaku saatos Million Makers sareng anjeun parantos satuju kana perpanjangan, pembaruan atanapi pembaruan tina istilah langganan. Anjeun satuju kana parobihan sapertos kitu upami anjeun henteu nolak kana tulisan ka Million Makers dina waktos tilu (3) dinten nampi bewara Million Makers, atanapi invoice, ngalebetkeun atanapi ngumumkeun biaya sareng / atanapi parobihan harga. Sadaya harga ekslusif, sareng anjeun kedah mayar sadayana pajak, bea, pungutan atanapi biaya, atanapi biaya anu sami anu ditumpukeun ka Million Makers atanapi diri anjeun ku otoritas perpajakan (salian ti pajak anu ditumpukeun dina pendapatan Million Makers), aya hubunganana sareng paréntah anjeun, kecuali anjeun parantos nyayogikeun Juta Pembuat sertipikat jual beuli atanapi pangecualian kanggo lokasi pangiriman, anu mangrupikeun lokasi dimana Produk sareng / atanapi Jasa dianggo atanapi dilakukeun. Dina hal aya parobahan hukum sapertos pajak anu dipungut atanapi janten teu tiasa diénggalan deui ku akibatna naék kana biaya ka Juta Pembuat nganteurkeun Produk sareng / atanapi Jasa, anu dugi ka sajauh Juta Pembuat berhak ningkatkeun harga na sasuai sareng rétraktif.