Lebet

🔍
en
X

kabijakan privasi

Tujuan Kawijakan Privasi urang nyaéta pikeun ngajelaskeun sacara jelas dina istilah anu sederhana sareng dina cara anu singket, transparan sareng intelektual, kumaha urang ngatur data pribadi anjeun. Data pribadi tiasa diperyogikeun dina kerangka pangiriman jasa, prosés pilihan, resi tina jasa anu disayogikeun ku anjeun atanapi upami urang ngatur data ieu nalika anjeun didatangan website kami. Kawijakan kami ngajamin ngajagaan hak-hak anjeun, karahasiaan sareng kaamanan inpormasi anu anjeun percanten ka kami, saluyu sareng kawajiban hukum anu dikerjakeun sareng panyalindungan data pribadi sareng utamina, sasuai sareng kawajiban pikeun transparansi. Dina kasus anu luar biasa, urang tiasa nganggo data pribadi anjeun pikeun latihan atanapi mertahankeun hak dina cara hukum.

Kami Kongsi Data Pribadi anjeun

  • Perusahaan Grup kami.
  • Administrasi Umum sareng Badan nalika pajak, kuli, kaamanan sosial atanapi undang-undang anu sanésna diperyogikeun.
  • Mungkin pangusaha, agénsi rekrutmen, mitra pihak katilu, papan bewara padamelan sareng agrégator kasempetan kerja kanggo ningkatkeun probabilitas anjeun pikeun ngahontal nyayogikeun jawatan profésional.
  • Perusahaan anu tanggung jawab ngolah data, sapertos panyadia anu nyayogikeun jasa ka urang salaku konsultan luar sareng penasihat profésional, pengacara, juruaudit, akuntan, bank / lembaga keuangan, spesialis komputer, agén imigrasi, pamariksaan référénsi, kualifikasi sareng panyalahatan kriminal nalika timbul na akur pikeun panerapan.
  • Mindahkeun data internasional ogé lumangsung dina tindakan anu sateuacana anu bakal urang nuturkeun APPs, Klausa Kontrakatif standar anu diadaptasi ku Komisi Éropa sareng EU-USA Privacy Shield pikeun ngajamin pamindahan anu dilaksanakeun ka nagara anu henteu gaduh kaputusan étisiasi ti Komisi Éropa. Dina hal naon waé, pihak katilu anu gaduh data karakter anu ditingali tangtu, sateuacana parantos mastikeun yén lampah téknis sareng organisasi anu nyukupan pikeun perlindungan anu leres.
  • Panyingkepan dilakukeun ku kami dumasar kana rahasia atanapi lamun henteu saluyu sareng hukum. Urang nyandak léngkah-léngkah anu lumrah pikeun kaayaan pikeun mastikeun yén pihak katilu anu mana kami nyebarkeun inpormasi pribadi ogé ngatur inpormasi pribadi anjeun saluyu sareng GDPR sareng UU Pribadi.

Perlindungan Data Pribadi anjeun

Kami ngadopsi ukuran teknis sareng organisasi anu dipikabutuh pikeun ngajaga tingkat kaamanan sareng kerahasiaan anu dipikabutuh pikeun data pribadi anu diolah sareng sami, mékanisme anu diperyogikeun pikeun nyegah anu pangsaéna tina kamampuan urang, pamakean teu leres, aksés teu sah, modifikasi teu sah, miceun sareng kaleungitan data

Kawijakan privasi ieu manglaku www.millionmaker.com, anu dipiboga sareng dioperasikeun ku MM LLC. Kawijakan privasi ieu ngajelaskeun kumaha urang kumpulkeun sareng ngagunakeun inpormasi pribadi anu anjeun bikeun dina wéb kami. Éta ogé ngajelaskeun pilihan anu aya pikeun anjeun ngeunaan pamakean inpormasi pribadi anjeun, sareng kumaha anjeun tiasa ngaksés sareng ngapdet inpormasi ieu.

1. kempelan informasi sarta pamakéan

Kami ngumpulkeun inpormasi pribadi di handap ieu ti anjeun.

  • Inpormasi hubungan, sapertos ngaran anjeun, alamat email, alamat surat sareng nomer telepon.
  • Inpormasi tagihan, alamat padumukan sareng alamat tagihan.
  • Inpormasi ngeunaan bisnis anjeun, sapertos nami perusahaan, alamat, jinis bisnis sareng juragan / ahli waris.
  • Inpormasi anu dilebetkeun ku anjeun kanggo situs proyék, digolongkeun, jaringan sosial, perumahan, sareng jasa sanésna mangrupikeun pilihan pribadi anjeun sareng urang henteu nyandak tanggung jawab pikeun éta.
    Urang tiasa ngumpulkeun inpormasi pribadi ti pihak katilu nalika anjeun nambihan nami pembeli, penjual, panyadia jasa, shareholders atanapi ahli waris dina bentuk pesenan kami. Koleksi inpormasi pribadi anu tiasa dikenalkeun ku pihak katilu tiasa diperyogikeun pikeun ngolah sareng ngadaptar pesenan anjeun pikeun produk atanapi jasa. Urang moal ngagunakeun inpormasi ieu pikeun tujuan komersial anu sanés. Pihak katilu ieu tiasa ngahubungi kami di info@millionmakers.com pikeun nyarankeun kami ngahapus inpormasi ieu tina pangkalan data kami.

Kami nganggo inpormasi anu urang kumpulkeun pikeun:

  • Rampung urutan anjeun.
  • Kirim anjeun konfirmasi pesenan.
  • Nilai kabutuhan bisnis anjeun pikeun nangtukeun produk anu cocog.
  • Kirimkeun produk atanapi inpormasi anu dipénta.
  • Respon kana paménta jasa palanggan.
  • Kirim anjeun komunikasi.
  • Ngalaksanakeun karajinan anu pantes.
  • Respon kana masalah anjeun sareng patarosan.

2. Babagi inpormasi

Kami bakal / bakal ngabagikeun inpormasi pribadi anjeun sareng pihak katilu ngan ukur dina cara anu dijelaskeun dina kawijakan privasi ieu. Kami henteu pernah ngajual inpormasi pribadi klien kami ka pihak katilu mana waé.

propaider laden

Urang tiasa nyayogikeun inpormasi pribadi ka perusahaan anu nyayogikeun jasa pikeun ngabantosan kagiatan urang (sapertos conto; ngolah pesenan / pamayaran anjeun, jasa imigrasi, jasa visa, idin kerja, konsultasi pendidikan, mésér / ngajual bisnis anu tos aya, ngadaptarkeun bisnis anjeun. lisénsi, muka akun bank, outsourcing account atanapi kanggo nyayogikeun palayanan pelanggan). Perusahaan ieu otoritas pikeun nganggo inpormasi pribadi anjeun ngan ukur dipikabutuh pikeun nyayogikeun jasa ieu.

pigura

Sababaraha halaman kami ngagunakeun "téknik bingkai" pikeun masihan eusi sareng ti panyadia layanan kami (sapertos prosesor pamayaran) bari ngalestarkeun tampilan sareng situs ieu. Punten waspada yen anjeun nyayogikeun inpormasi pribadi ka pihak katilu na sanes www.millionmaker.com.

Bantahan hukum

Urang ogé tiasa mendedahkeun inpormasi pribadi anjeun:

  • Sakumaha anu dibutuhkeun ku hukum, sapertos pikeun milu sepina, atanapi prosés hukum anu sami.
  • Nalika urang yakin, kalayan iman anu saé, panyingkepan éta perlu ngajaga hak-hak kami, ngajagaan kasalametan anjeun atanapi kasalametan batur, nalungtik penipuan atanapi ngabales paménta pamaréntah.
  • Upami urang aub dina ngahijikeun, akuisisi, atanapi dijual sadaya atanapi bagian tina aset kami (upami anjeun bakal dibéjaan ngalangkungan email sareng / atanapi bewara nonjol dina situs web kami ngeunaan naon waé parobahan dina kapamilikan atanapi panggunaan inpormasi pribadi anjeun. , ogé, naon waé pilihan anjeun gaduh ngeunaan inpormasi pribadi anjeun).
  • Pikeun pihak katilu anu sanés, kalayan idin sateuacana.

3. kaamanan

Kami komitmen kana nyayogikeun tingkat kaamanan sareng privasi pangluhurna. Sadaya tindakan online, kalebet ngolah pamayaran kartu kiridit, dilaksanakeun nganggo téknologi anu aman, dirojong ku panyungsi anjeun, anu nyéta sadaya inpormasi anu dikirim ka kami. Kami nyandak unggal pancegahan ngajagi inpormasi pribadi anjeun tina rugi, ngabebaskeun, aksés anu henteu sah, nyalahgunakeun, ngarobih atanapi ngarusak sareng nyimpen inpormasi pribadi ngan ukur pikeun tujuan anu anjeun parantos nyayogikeun ka kami.

Pernyataan GDPR (Peraturan Data Perlindungan Umum)

Pikeun ngalindungan inpormasi pribadi anu berharga, sadaya data anu disimpen dina basis data urang, boh online atanapi offline, bakal dilindungi saluyu sareng GDPR EU (UU Peraturan Perlindungan Data Umum pikeun UU Uni Eropa), anu parantos lengkep dina Mei 25th 2018.

MM LLC henteu ngumpulkeun sareng ngolah data kecuali nalika sacara sukarela disayogikeun ku anjeun. Kami janji pikeun mastikeun nuturkeun kaamanan internasional sareng standar panyalindungan privasi.

Kami ukur ngirim anjeun inpormasi anu paling relevan dina Layanan Imigrasi, Layanan Atikan, Perusahaan Perusahaan, Pajak sareng Pengauditan, Kasempetan Usaha, dijemput ku tim profésional khusus kami, anu individu anu ngabiayaan privasi inpormasi pribadi.

4. Téknologi / cookies nyukcruk

Kuki mangrupikeun file téks leutik anu disimpen dina komputer pangguna pikeun tujuan nyimpen. Kami nganggo cookies dina situs kami. Kami henteu numbu inpormasi anu urang simpen dina cookies kana inpormasi anu tiasa dicandak ku pribadi bari anjeun dina situs ieu.

Urang nganggo cookies cookies sési sareng cookies pengkuh pikeun ngalacak kabiasaan pangguna sareng nyimpen informasi anu disimpen dina formulir kami. Cookies sési ID kadaluwarsa nalika anjeun nutup panyungsi anjeun. A cookie pengkuh tetep aya dina hard drive anjeun pikeun waktos panjang. Anjeun tiasa miceun cookies anu pengkuh ku nuturkeun pituduh anu disayogikeun dina diréktori "pitulung" browser internét anjeun. Upami anjeun nampik cookies, anjeun masih tiasa ngagunakeun situs ieu, tapi kamampuan anjeun pikeun ngagunakeun sababaraha situs situs kami bakal diwatesan.

Targeting paripolah / nargétkeun deui

Kami pasangan sareng jaringan iklan pihak katilu pikeun nunjukkeun iklan dina situs kami atanapi ngatur pariwara iklan kami dina situs sanés. Mitra ad-jaringan kami nganggo cookies sareng beac wéb pikeun ngumpulkeun inpormasi anu tiasa dikenal ku pribadi ngeunaan kagiatan anjeun dina situs wéb kami sareng situs wéb sanés, pikeun nyayogikeun pariwara anjeun dumasar kana kapentingan anjeun.

Web beacons / gifs

Kami ngagunakeun téknologi software anu disebut gifs écés (aka web beacons) pikeun ngabantosan urang ngokolakeun kontén dina situs wéb anu langkung hadé ku ngawartosan naon eusi anu épéktip. Gif anu jelas mangrupikeun grafis leutik kalayan identifier unik, sami dina fungsi cookies sareng dianggo pikeun ngalacak gerak online pangguna wéb. Kontras sareng cookies, anu disimpen dina harddisk komputer pangguna, gifs anu jelas dipasang dina halaman wéb sareng ngeunaan ukuranana pinuh dina tungtung kalimat ieu. Kami henteu dasi inpormasi anu dikumpulkeun ku gifs anu jelas pikeun inpormasi pribadi klien anu diidentipikasi.

File Analytics / log

Urang ngumpulkeun inpormasi tinangtu sacara otomatis sareng nyimpen kana file log. Inpormasi ieu kalebet alamat protokol internét (IP) anjeun, jinis panyungsi, panyayogikeun layanan internét (ISP), ngarujuk / kaluar halaman, sistem operasi, perangko tanggal / waktos sareng data aliran aliran.

Kami nganggo inpormasi ieu, anu henteu ngidentipikasi pamaké masing-masing, pikeun nganalisa tren, ngurus situs, ngalacak gerakan pangguna di situs kami sareng ngumpulkeun inpormasi demografi ngeunaan basa pamaké kami sacara utuh. Kami henteu numbu data ieu dikumpulkeun sacara otomatis pikeun inpormasi anu diidentipikasi sacara pribadi.

Pamakéan téknologi nyukcruk ku panyadia jasa kami, mitra téknologi atanapi aset pihak katilu anu sanés dina situs kami (sapertos anu kalibet nyukcruk kasuksésan pariwara) henteu katutup ku kabijakan privasi ieu. Pihak katilu ieu tiasa nganggo cookies, gif jelas, gambar sareng skrip pikeun ngabantosan aranjeunna langkung hadé ngatur eusi dina situs ieu. Kami henteu gaduh aksés atanapi ngontrol téknologi ieu. Kami henteu dasi inpormasi anu dikumpulkeun ku pihak katilu ieu kanggo inpormasi palanggan atanapi pangguna sacara idéntipikasi.

5. kaamanan

Kaamanan inpormasi pribadi anjeun penting pisan pikeun urang. Nalika anjeun ngalebetkeun inpormasi anu sénsitip (sapertos kartu kiridit, bank-account atanapi proprietary-business information) dina bentuk pesenan kami, kami nyalin transmisi inpormasi éta nganggo téknologi lapisan sok terjaga (SSL).

Urang tuturkeun standar ditampi standar pikeun nangtayungan inpormasi pribadi anu diserahkeun ka kami, nalika aya transmisi sareng sakali nampi éta. Nanging, henteu aya metode pangiriman liwat Internét atanapi metode gudang éléktronik, 100% aman. Ku sabab éta, urang henteu tiasa ngajamin kaamanan mutlak. Upami anjeun ngagaduhan patanyaan ngeunaan kaamanan dina situs kami, anjeun tiasa ngahubungi kami di info@millionmakers.com.

6. Émbaran tambahan

Tautan ka situs pihak katilu

Situs ieu ngalebetkeun tautan situs wéb anu sanésna kabiasaan privasi tiasa bénten ti anu urang. Sawaktos Anjeun ngirim informasi pribadi ka salah sahiji situs éta, inpormasi anjeun diatur ku kawijakan privasi na. Kami ajak anjeun maca ati-ati dina kabijakan privasi situs wéb anu anjeun kunjungi.

Widget média-média

Website kami nyertakeun fitur média-sosial (contona, facebook, twitter, sareng sajabana anu disebatkeun dina halaman wéb sareng widget sapertos "Bagikeun Ieu" tombol) atanapi program mini interaktif. Fitur ieu tiasa ngumpulkeun alamat IP anjeun sareng halaman mana anu anjeun kunjungan dina situs ieu, sareng tiasa nyetél cookie pikeun ngaktifkeun fiturna leres. Fitur sareng média sosial-widget dipayunkeun ku pihak katilu atanapi langsung dipasang dina situs wéb kami. Interaksi anjeun sareng fitur ieu diatur ku kabijakan privasi perusahaan anu nyayogikeunana.

Testimonials

Urang tiasa ningalikeun kasaksian pribadi para nasabah wareg, salian ti dukungan anu sanés, dina situs kami. Kasaksian ieu ditarik tina panyadia jasa pihak katilu, anu tiasa ménta inpormasi pribadi anjeun, kalebet nami anjeun sareng alamat email. Padahal urang henteu ngirimkeun inpormasi anu tiasa dikenalkeun kana situs ieu, upami anjeun badé ngomean atanapi ngahapus kasaksian anjeun, mangga hubungi Controller data.

Parobahan kawijakan ieu

Urang tiasa ngapdet kawijakan privasi ieu pikeun ngagambarkeun parobahan dina prakték inpormasi kami. Upami urang parantos ngarobih parobahanana, kami bakal ngabéjaan yén ku bewara di situs ieu sateuacan robih janten efektif. Kami nyarankeun anjeun sacara berkala nempoan halaman ieu kanggo inpormasi anu panganyarna dina prakték privasi urang.

Catetan* Minangka kawijakan, urang henteu ngabagi atanapi ngajual data ka klien kami kalayan pihak katilu, dugi ka dugi kecuali jasa anu dipilih pikeun diolah ku mitra, ngahubung, panyadia jasa. Rincian anjeun tetep sacara rahasia sapertos Kabijakan Privasi urang.

manuk

Sadayana Anjeun Peryogikeun

Kami parantos mendakan pangalaman taun dina nyampurnakeun spesialisasi urang sareng asosiasi internasional sareng mitra pikeun nyayogikeun jasa sareng solusi anu saé pikeun para nasabah di harga anu paling kompetitif.

Urang nyiptakeun kasempetan kanggo Saha sareng Pausahaan pikeun nyandak sistem anu langkung saé, ngaropéa sareng nyusun solusi.

Éta ngeunaan YOU. Kami janten langkung kenal sareng anjeun, bisnis sareng tujuan anjeun sacara sateuacan sateuacan nyawalakeun pilihan poténsi atanapi kasempetan.

Ngaliwatan pangalaman urang anu ageung sareng sagala rupa jasa anu disayogikeun ku perusahaan kami, kami ngabantosan individu, kulawarga, usaha sareng korporat ngaliwatan kaahlian khusus kami pikeun nampanan, ngadeudeul, dilegakeun sareng ngembang, kami ogé diposisikeun sacara hadé pikeun nungtun anjeun dina jalur ka kasuksésan. Naha anjeun resep kana relokasi, ngahijikeun sareng akuisisi atanapi milari momotan prosés kantor anjeun balik, milarian modal atanapi mitra strategis atanapi milarian rencana kasuksesan generasi anjeun, konsultasi finansial sareng dukungan, atanapi milarian jasa perumahan atanapi jasa imigrasi atanapi atikan di luar negeri atanapi solusi IT kami tiasa ngabantosan anjeun dina sagala jasa anu kami aya pikeun ngadukung

rencana-proyék

ngamekarkeun-ngamekarkeun

Salaku hiji jalma atanapi boga poko atanapi perusahaan anu mandiri atanapi perusahaan, sadayana ditantang sanes ngan ukur ku prosés ngatur manajemén dinten-dinten, tapi, conjointly kalayan mastikeun kasuksésan jangka pondok sareng jangka panjang pikeun dirina. Tapi sakumaha biaya naékkeun sareng syarat patuh nyiptakeun tantangan anu langkung ageung, anjeun bakal tinggaleun pamikiran kumaha anjeun bakal terus salamet - teu kajantenan langkung hadé - salami era énggal ieu, ieu tempat urang ngaléngkah.

Léngkah Urang ku Pendekatan Léngkah - Ti Mimiti Pikeun Suksés

Lengkah 1: Nangtukeun kabutuhan individu / Kulawarga / Usaha / Kopral.
Lengkah 2: Pamilihan kasempetan anu pangsaéna / Pilihan pikeun nyumponan suksés tujuan sareng tujuan.
Lengkah 3: Ngirim pilihan anu paling disatujuan pikeun disatujuan.
Lengkah 4: Upami mungkin, ngawaskeun kunjungan ka nagara, upami henteu aya.
Lengkah 5: Nalungtik kabisaan.
Lengkah 6: Naséhat finansial sareng pajeg, upami berlaku.
Lengkah 7: Tinjauan sareng panjelasan detil ngeunaan kasempetan anu mungkin.
Lengkah 8: Pengawasan dina prosés.
Lengkah 9: Nyiapkeun sareng kiriman ka Penguasa anu aya.
Lengkah 10: Kasuksésan!

Sadaya jasa sareng SolusiHal ieu penting pisan pikeun milih pasangan anu pas pikeun tujuan sareng cita-cita anjeun, di Million Makers urang ngadagoan pikeun mastikeun yén anjeun berhasil.

Klién Urang kulawarga kami sareng kami teras-terasan siyaga klien kalayan empati sareng kasabaran pikeun mastikeun yén aranjeunna suksés.
Sadaya jasa sareng SolusiMillion Makers mangrupikeun panyadia solusi eureun, kami nyayogikeun solusi anu ngaropéa sareng disusun kanggo individu, kulawarga, usaha sareng perusahaan anu ngabantosan anjeun sanés ngan ukur domestik tapi ogé sacara internasional pikeun urusan anu aya hubunganana imigrasi, imigrasi investor, imigrasi bisnis, idin kerja, idin karésidénan , kawarganagaraan, pendidikan internasional, konsultasi bisnis, solusi bisnis, panempatan internasional, solusi HR ngaropéa, penjualan sareng mésér bisnis, CRM Solutions, gerbang pamayaran, pembentukan perusahaan di 98 yurisdiksi, pambukaan akun bank, pendaptaran mérek di 119 nagara sareng ngan ukur hiji aplikasi wujud, lisénsi bisnis, kantor virtual, nomer virtual, perluasan internasional, jasa hukum, pangajen bisnis, piwuruk hukum, konsultasi finansial, piwuruk perumahan, giliran konsulat, peralatan sareng pembiayaan modal kerja, alatan tekun sareng tumut, kami ogé ngahususkeun dina nyayogikeun Solusi IT ngaropéa sapertos pangwangunan Wéb, Eco solusi mmerce, pangwangunan aplikasi, pamasaran digital, solusi software sareng pangwangunan téknologi Blockchain pikeun nami sababaraha dina harga anu kompetitif ..

nyorosodkeun

Ladenan IT kami ditawarkeun dina rupa-rupa bisnis tina sagala jinis sareng ukuran. Urang ngalayanan industri miluan ieu:

Banking

Banking

Prosesaran Usaha-Usaha

Proses Usaha Olahraga

Infrastruktur-jeung-Konstruksi

Infrastruktur sareng Konstruksi

pendidikan

pendidikan

Dahareun & Minuman

Food & inuman

Kamanusaan sarta Studi Kaséhatan

Kamanusaan sarta Studi Kaséhatan

Manufaktur

Manufaktur

Énergi

Énergi

asuransi

asuransi

Téknologi informasi

Téknologi informasi

Layanan légal

Layanan légal

Travel & Pariwisata

Travel & Pariwisata

Petrokimia

Petrokimia

Panaliti & Pangwangunan

Panalungtikan & Development

asuransi

asuransi

Crypto Industri

Crypto Industri

telekomunikasi

telekomunikasi

Produksi Pertanian & Panaliti

Produksi Pertanian & Panaliti

mobil

mobil

Kami nyayogikeun jasa sareng dukungan dina yurisdiksi di handap ieu:

  • Albania
  • Antigua jeung Barbuda
  • Argentina
  • Arménia
  • Australia
  • Austria
  • Azerbaijan
  • Bahama
  • Bahrain
  • Bélarus
  • Bélgia
  • Bélis
  • Bolivia
  • Brazil
  • Bulgaria
  • Kanada
  • Chili
  • Kosta Rika
  • Cina
  • Kroasia
  • Siprus
  • Républik Czech
  • Dénmark
  • Républik Dominika
  • Dubai
  • Ékuador
  • Éstonia
  • Finlandia
  • Fiji
  • Perancis
  • Géorgia
  • Jérman
  • Yunani
  • Grénada
  • Hong Kong
  • Hungaria
  • Islandia
  • India
  • Irlandia
  • Indonesia
  • Itali
  • Jepang
  • Kazakhstan
  • Kuwait
  • Latvia
  • Liechtenstéin
  • Lituania
  • Luxembourg
  • Makédonia
  • Malaysia
  • Malta
  • Kapuloan Marshall
  • Mauritius
  • Méksiko
  • Moldova
  • Monaco
  • Monténégro
  • Walanda
  • Selandia Baru
  • Norwégia
  • Panama
  • Filipina
  • Polandia
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Romania
  • Rusia
  • Saint Kitts jeung Nevis
  • Arab Saudi
  • Sérbia
  • Singapura
  • Slovénia
  • Afrika Kidul
  • Koréa Kidul
  • Spanyol
  • Sri Lanka
  • Swédia
  • Swiss
  • Thailand
  • kalkun
  • karajaan Inggris
  • Ukraine
  • Uni Émirat Arab
  • Amérika Serikat
  • Uruguay

Juta Ngadamel Kaperawatan

Pangalaman bédana.

Ngurus ngawangun sareng anjeun dina pikiran

Salaku pasangan internasional, urang ngawasa klien urang pikeun tumuwuh gancang sareng
langkung langkung alusna ku ngaraos anjeun dina jalur kamekaran anjeun.

Toko Eureun

Toko Eureun

Kami nawiskeun rupa-rupa solusi dina hiji hateup, 1 partnership pikeun sadaya kabutuhan pertumbuhan lokal atanapi global.

jasa pribadi

jasa pribadi

Sok aya pikeun ngajawab patarosan anjeun, ngadukung anjeun dina cita-cita sareng cita-cita anjeun, ngabantuan anjeun ngahémat waktos sareng artos.

Pendadean Tukang Ngadamel

Pendadean Tukang Ngadamel

Syarat anu sadayana béda-béda, ku sabab kitu, kami sering ngarancang nyusun solusi pikeun anjeun, pikeun jalur pertumbuhan internasional anjeun.

bedah kalapa

bedah kalapa

Bayaran pikeun jasa kami kacida kalapa tanpa biaya anu disumputkeun, anu dianggo pikeun sadaya, naha anjeun mangrupikeun individu atanapi perusahaan alit, sedeng atanapi ageung.

Ahli Industri Kuat

Ahli Industri Kuat

Salila sababaraha taun damel sareng Individu, kulawarga, sareng perusahaan, kami parantos ngembangkeun pangaweruh konci dina spéktrum lega jasa internasional.

Kabeungharan Pangalaman

Kabeungharan Pangalaman

Kami ngagaduhan tim profésional ngalaman, asosiasi sareng mitra pikeun masihan kabeungharan pangalaman pikeun klien kami.

Quality

Quality

Kami Mitra, panyadia jasa, Pengacara, CFP, Akuntan, Realtor, Ahli Kauangan, Ahli Imigrasi sareng anu sanggup pisan, berorientasi hasil.

kajembaran ati

kajembaran ati

Nalika urang ngadangukeun kaputusan tangguh urang henteu pernah badami ngarobih nilai sareng prinsip urang. Urang ngalakukeun naon anu bener, sanes naon anu paling gampang.

global tapak suku

global tapak suku

Kami ngalayanan individu, kulawarga sareng perusahaan sacara internasional, ku kituna, tiasa ngabedakeun naékkeun kamekaran global anjeun.

1 Titik Kontak

1 Titik Kontak

Kami aya di dieu pikeun mempermudah relokasi anjeun, kamekaran, perluasan sareng kabutuhan ku nyayogikeun 1 titik kontak.

Kasadaran Budaya Unik

Kasadaran Budaya Unik

Ayana kami unik dina pasar internasional utama anu nyayogikeun kami, ahli lokal pikeun ngajantenkeun kami nawiskeun platform panyokong anu paling lengkep.

Unak ayaan

Unak ayaan

Layanan Imigrasi: 22156.
Layanan Hukum: 19132.
Jasa IT: 1000+ Proyék
Perusahaan Perusahaan: 26742.
Masih Ngitung.

5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan