Lebet

🔍

EN

X

Program Partnership

Kemitraan, apiliasi sareng franchise

Kami nyayogikeun kasempetan bisnis ka arah urang:

  • ● Program kemitraan
  • ● Program mitra
  • ● Program pamasaran mitra
  • ● Kasempetan waralaba

Henteu kéngingkeun Investasi

Bawa tim anjeun sareng kéngingkeun insentif.

Peryogi kauninga ngadaptar

Kami ngabagéakeun mitra, afiliasi, franchise pikeun program kemitraan urang, program apiliasi, kasempetan kemitraan, kasempetan bisnis, kasempetan apiliasi, kasempetan bisnis apiliasi, pamasaran afiliasi sareng program pamasaran apiliasi pikeun perusahaan apiliasi sareng jaringan afiliasi kami, dina waktos anu sami, ogé nyayogikeun kasempetan pikeun franchise dina program waralaba kami, kasempetan franchise, kasempetan bisnis waralaba sareng kasempetan bisnis waralaba.

Investasi Nol | Komisi luhur | Pangrojong Tim

Rekrut tim anjeun dimana waé di dunya

Tinjauan Program Kemitraan

Meunang Dhukungan Ékspansi Bisnis dugi ka $ 2000 saatos 3 penjualan anu sukses sareng mumpuni, dilarapkeun pikeun, Program Franchise, Program Partnership sareng Program Mitra.

Kami nyayogikeun kasempetan gawé babarengan global nyiptakeun Rakan sareng kasempetan Franchise dina sababaraha rupa jasa, sapertos: Konsultasi Bisnis, Layanan Imigrasi, Konsultasi Kulawarga, Naséhat Hukum, Naséhat Strategis, Konsultasi Kauangan, Layanan Imigrasi Investor, Konsultasi Bisnis, Visa Bantuan, Konsultasi Pakaryan , Pamariksaan sareng Pematuhan, Pembentukan Perusahaan, Bantuan Visa, Akuntansi Akunting, Pendaptaran Tandha Dagangan, Pembukuan Rekening Bank, Naséhat Real Estate, HR Outsourcing, Kepala Buru, Acéng Hukuman, Konsultasi Atikan, Layanan IT, Kasempetan Usaha, Pangajaran Usaha.

Tujuan sareng visi kami nyaéta nyayogikeun sababaraha kasempetan bisnis anu henteu meryogikeun inpormasi modal sareng ngawangun sareng ngajaga hubungan jangka panjang sareng hubungan sareng anu gaduh Usaha, Penasihat Pajak & Akuntan Chartered, Pengacara & Praktisi Hukum, Konsultan Bisnis, Perusahaan Keuangan, Asosiasi Perdagangan, Lancers Gratis, Perantara terampil, panyadia jasa perusahaan, Panyayogi Layanan Imigrasi sareng konsumén biasa ti sakumna dunya. Kami nyayogikeun anjeun latihan anu diperyogikeun sareng khusus pikeun ngalayanan palanggan anjeun. Kami ngatur sareng ngalayanan palanggan anjeun atas nami anjeun, upami diperyogikeun.

Kemitraan, mitra, kasempetan kemitraan, afiliasi, pamasaran apiliasi, waralaba, kasempetan franchise

Pangrojong pikeun mitra, apiliasi sareng waralaba

Monetisasi kontak anjeun sareng sadunya

Anjeun tiasa nganggo pangalaman internasional kami pikeun klien anjeun sareng ogé pikeun tim anjeun pikeun monetisasi kontak anjeun sareng global pikeun nyayogikeun, jasa, sapertos, jasa imigrasi, jasa konsultasi bisnis sapertos, formasi perusahaan, pembukaan rekening bank, konsultasi pendidikan, konsultasi gateway pembayaran, damel bantuan ijin, bantuan perumahan, konsultasi sumber daya manusa, program imigrasi investor, bantuan imigrasi bisnis, solusi IT, kantor virtual, jasa VoIP, kalebet, sareng nomer virtual internasional, solusi CRM, jasa hukum sareng seueur deui.

Rekrut tim anjeun sareng nganggo jaringan anjeun

Anjeun sareng tim anjeun tiasa ningali pikeun ngajual jasa kami anu dilayanan ku ahli anu ahli dina bidangna ka réréncangan, kolega, klien anu aya.
"Ngahasilkeun kalungguhan klien ngalangkungan metodologi generasi kalungguhan tradisional sareng online."

Ngahasilkeun Ngarah sareng sacara internasional

Kami nyayogikeun palatihan pikeun mitra, waralaba sareng apiliasi sasarengan témplat sareng spanduk ogé bahan promosi sanésna, diadaptasi pikeun, pasar pikeun ngamajukeun jasa kami sareng online. Kami sasarengan tiasa dianggo sareng ngararancang kampanye khusus khusus pikeun sarat anjeun.

Pangrojong Latihan

Anjeun tiasa ngarekrut tim anjeun atanapi sacara internasional, pikeun ngaktipkeun anjeun kéngingkeun langkung seueur kana usaha anu dilakukeun ku tim anjeun.
* Kami henteu ngajalankeun skéma MLM, teu aya biaya gabung ngan ukur rujukan.

Rojongan Marketing

Tim ahli kami pikeun unggal jasa khusus bakal ngalatih, ngabimbing sareng ngabantosan anjeun, klien anjeun sareng tim anjeun pikeun mastikeun yén anjeun hasil, urang bahkan tiasa ngadamel klien anjeun atanapi di tempat sanés langsung pikeun anjeun sareng ogé ngajaga nami anjeun rahasia, upami diperyogikeun.

Nyewa tim anjeun nyalira

Anjeun nyayogikeun jasa langsung ka klien anjeun sareng kami ogé nyayogikeun anjeun kasempetan pikeun nyéwa tim anjeun sareng kéngingkeun usaha anu dilakukeun ku aranjeunna atanapi sacara internasional.

Titik Penting:

  • Sakali pamundut aplikasi kemitraan disatujuan, pasangan, apiliasi atanapi waralaba disayogikeun slab panghasilan pikeun layanan anu disayogikeun pikeun ngamimitian bisnisna.

  • Henteu peryogi modal pikeun ngamimitian bisnis sareng tim rekrut.

  • Usaha anu dilakukeun ku anjeun atanapi tim anjeun atanapi sadunya.

  • Kami masihan anjeun platform kanggo ngajual sareng masarkeun jasa kami sareng nyayogikeun anjeun latihan pikeun ngawangun bisnis anjeun.

  • Nalika anjeun ngarujuk anggota tim anjeun, anjeun kéngingkeun 3% tina penghasilan rujukan anjeun. "Teu aya wates jumlah anggota tim."

  • Nalika ahli rujukan langsung anjeun, anjeun kéngingkeun 2% tina penghasilan rujukanna. "Nyiptakeun langkung seueur pendapatan pikeun anjeun.

  • Salaku tim anjeun tetep ngembang dina pangirut rujukan langsung, pasangan (anjeun) kéngingkeun 1% dina penghasilanana.

Lebet ngadaptar

Saha Anu tiasa Gabung sareng Program Mitra sareng Program Rujukan kami

Program kemitraan kami parantos dirarancang pikeun nyayogikeun bisnis sareng ngasilkeun kasempetan ka saréréa naha jalma éta boga usaha, profesional atanapi freelancer atanapi ibu rumah tangga.

Ngadaptarkeun sareng disahkeun.

  • Pangaruh

    Influencer biasana ngagunakeun program kemitraan pikeun kéngingkeun komisi sareng bonus.

  • Henteu Pangaruh

    Kami nawiskeun perks ka non-influencer, dimana aranjeunna tiasa nyiptakeun timna nyalira.

  • boga bisnis

    Pamilik bisnis tiasa sacara épéktip nganggo program pasangan pikeun ngamimitian bisnis anyar sareng nambihan jasa kami ka buket produk sareng jasa na.

  • Klién

    Klién kami ogé tiasa ngajantenkeun sareng milarian pendapatan ka nasabah anu dirujuk sareng ogé ngawangun timna nyalira.

  • Pagawé Leupas

    Program mitra tiasa dianggo sacara épéktip ku freelancer ku promosikeun jasa kami. Gawe sareng anjeun hoyong!

  • Penasihat Pajak & Piagam

    Ningkatkeun jangkauan anjeun sareng dina waktos anu sami urang tiasa kolaborasi pikeun nyayogikeun jasa anjeun.

  • Pengacara & Praktisi Hukum

    Ahli hukum & Praktisi Hukum tiasa kolaborasi sareng kami pikeun nyayogikeun jasa ka klien kami.

  • Asosiasi Perdagangan

    Kami nyayogikeun jasa di ampir sadaya penjuru dunya kaasup ku kolaborasi, jasa tiasa dimangpaatkeun ku kadua pihak.

  • Operator Wisata

    Ku kolaborasi sareng kami, anjeun tiasa nyarankeun sareng ngajual jasa kami ka klien anjeun anu aya sareng ningkatkeun pendapatan anjeun.

  • Konsultan Bisnis

    Ku kolaborasi sareng kami, jumlah jasa anu ditawarkeun ka klien anu tos aya tiasa dironjatkeun.

  • ibu rumah tangga

    Program afiliasi tiasa dianggo kalayan épéktip ku ibu rumah tangga ku ngamajukeun jasa kami dina waktos luang.

  • Panyadia Layanan Imigrasi

    Panyedia Layanan Imigrasi tiasa ningkatkeun jangkauanna sareng nambihkeun sajumlah besar Nagara kanggo klien.

Sadayana Anjeun Peryogikeun

Kaunggulan tina program kemitraan kami

Berlaku pikeun layanan anu disayogikeun sareng global

  • internasional

    Nyayogikeun jasa internasional.

  • Aya hiji toko

    Hiji Panyayogi Jasa kanggo sadaya jasa.

  • INVESTASI NOL

    Henteu peryogi modal pikeun ngamimitian.

  • DAFTAR

    Teu aya watesna pikeun tim rujukan.

  • LATIHAN JEUNG NGANGGO HANDANG

    Latihan khusus pikeun ngalayanan palanggan anjeun.

  • PANANGGUNGAN INTERNASIONAL

    Panarimaan mitra sareng apiliasi sareng dimana-mana.

  • LAYANAN PRIBADI

    Layanan pribadi sareng bantosan lengkep.

  • PEMBAYARAN JAMINAN

    Dibayar kanggo penjualan anjeun sareng penjualan tim anjeun

  • PEMBAYARAN BULANAN

    TEU BAGJA. Pangmayaran bulanan kanggo pendapatan bulan payun.

  • PANGLISAN SLAB

    Sadaya papan panghasilan anjeun kanggo unggal jasa, langsung dina Dashboard anjeun.

  • NO BUKU TAPAK

    Kami ngadamel sadaya dokumen pikeun anjeun sareng klien anjeun.

  • karusiahan

    Kami ngadamel klien anjeun tanpa nyebatkeun nami anjeun (upami diperyogikeun).

Panghasilan ilustrasi pikeun mitra, apiliasi, franchisee sareng rujukan

Bantosan * Angka sareng nilai di luhur mangrupikeun gambaran ngan ukur nunjukkeun panghasilan anu saleresna. Pendapatan lengkep gumantung kana Jasa anu dijual Rakan sareng pasar sareng gumantung ka Akhir Panutup sareng pamayaran terakhir anu katampi ti para palanggan anu disebut.

Juta Ngadamel Kaperawatan

Pangalaman bédana.

MÉlmu

Ngurus ngawangun sareng anjeun dina pikiran.

  • jasa pribadi

    Kami nyayogikeun dukungan khusus kanggo afiliasi sareng waralaba.

  • Pendadean Tukang Ngadamel

    Didukung ku pangalaman program kemitraan internasional sareng sarat hukum, urang ngadamel solusi anu pangsaéna.

  • bedah kalapa

    Program kemitraan kami nawiskeun harga anu terjangkau pikeun klien anjeun kalayan tingkat kasuksésan anu luhur.

  • Ahli Industri Kuat

    Kami parantos mangtaun-taun pangalaman dina ngalayanan mitra pikeun ngadukung palanggan sareng timna.

  • Kabeungharan Pangalaman

    Tim anu berpengalaman sareng pangalaman pikeun méréskeun masalah paling rumit.

  • Gampang Kontak

    Bakal aya hiji jalma anu dialokasikan kana akun anjeun pikeun nyayogikeun palayanan pangsaéna pikeun klien anjeun.

  • Kasadaran Budaya Unik

    Kami gaduh pangalaman internasional ka mitra jasa kalebet, ngabantosan afiliasi ti sakumna dunya.

Nagara anu dirojong pikeun pasangan, apiliasi, franchisee sareng rujukan

Nilai tambah jasa anu disayogikeun ku kami handapeun program waralaba, program afiliasi sareng program kemitraan pikeun kasempetan francais, kasempetan gabungan sareng kasempetan partnership.

rencana-strategis

Rekomendasi Perencanaan Strategis

Ngarencanakeun program imigrasi strategis anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun minuhan tujuan mobilitas global sareng cita-cita anjeun sacara teratur sareng biaya.

rencana-strategis

Leungeun Leungeun sareng Sabar

Urang terang pisan yén sadayana prosésna pikeun anjeun sareng masa depan kulawarga anjeun sareng anjeun peryogi pisan petunjuk sareng panangan anu nyayogikeun kana sadaya prosés. Entong hariwang kami aya pikeun anjeun!

Pelatihan Pelatihan

Pelatihan Pelatihan

Urang ngarti yén imigrasi mangrupikeun widang anu rumit pisan sareng yakin yén hubungan leres nyababkeun babagi inpormasi. Di Million Makers, urang nawiskeun palatihan klien kami dina rupa-rupa jejer imigrasi. Urang damel pisan sabar sareng Klién urang.

Rapat ulasan

Rapat ulasan

Urang périodik minuhan klien urang atanapi ngagaduhan konperénsi video, gumantung kasadiaanana. Rapat ieu mangrupikeun tujuan perusahaan, kawijakan atanapi prakték anu tiasa mangaruhan program imigrasi na, nganalisa sareng nangtoskeun poténsi modifikasi. Kami henteu ngecas nanaon tambahan pikeun konsultasi sareng rapat ieu.

Bantahan pikeun program Kemitraan

Kami henteu ngayakeun waralaba, afiliasi atanapi pasangan atanapi nyandak rujukan ti jalma-jalma di handap atanapi usaha anu disebatkeun:

· Program kemitraan henteu sayogi pikeun padagang atanapi distributor senjata sareng amunisi.

· Program mitra henteu sayogi pikeun panjagaan téknis atanapi spionase industri.

· Program Waralaba henteu sayogi pikeun kagiatan ilegal atanapi kriminal.

· Kami henteu nawiskeun program rujukan pikeun jalma anu ngangkut bahan Genetik.

· Kami henteu nampi apiliasi anu ngungkulan senjata biologis atanapi nuklir anu bahaya atanapi bahaya.

· Kami henteu nampi mitra anu ngical dina perdagangan, panyimpenan, atanapi transportasi organ manusa.

· Program kemitraan sanés kanggo agénsi nyoko haram.

· Kami henteu nampi apiliasi anu mangrupikeun bagian tina kultus agama sareng amal-amalna.

· Jasa program kemitraan teu disayogikeun ka jalma anu urusan dina pornografi.

· Pengacara karésidénan kami henteu ngadukung urusan bisnis di parpol narkoba.

 

"Bewara Penting : MM Solusi INC, nyandak pancegahan anu wajar pikeun mastikeun dokumén AML pikeun pasangan, apiliasi sareng waralaba sareng KYC tapi kami henteu nampi tanggel waler naon waé pikeun kalakuan anu salah.

Jasa ditawarkeun ku Mitra, Afiliasi sareng Waralaba

Kami parantos ngadaptarkeun sababaraha layanan anu tiasa ditawarkeun ku mitra, afiliasi sareng waralaba kami ka kliénna sareng jasa ieu tiasa ditawarkeun ti 106 nagara, kalebet, sareng dukungan ti para profesional anu disertifikasi tina masing-masing bidang.

Nyayogikeun jasa ieu sareng 106 Nagara ngalangkungan mitra, afiliasi sareng waralaba ngalangkungan rujukan sareng penjualan langsung dina program kemitraan, program afiliasi, program waralaba sareng program rujukan.

"Kami ngadukung mitra, franchise sareng apiliasi kami pikeun ngajual sareng nyarankeun jasa ti 106 nagara.

Layanan Bisnis pikeun 106 nagara

Jasa HR

Mitra, afiliasi sareng waralaba tiasa nyarankeun palangganna milari jasa SDM sareng ngahasilkeun penghasilan anu dihasilkeun.

Rekrutmen pagawe

Konsultan HR

Akuisisi bakat

 Pakaryan

 Pengolahan Proses Pengeluaran

 Pilarian eksekutif

Services Financial

Upami klien anjeun peryogi konsultasi.

 Jasa pangajen bisnis

 Konsultan Keuangan

 Pembiayaan modal damel

 Pembiayaan Peralatan

 Kusabab karajinan sareng patuh

 Konsultasi keuangan pikeun ngamimitian bisnis

Jasa perumahan

Kéngingkeun artos ku nyarankeun pelanggan anjeun pikeun jasa perumahan di 106 nagara.

Harta Komérsial kanggo dijual sareng Kantor kanggo séwa

Lahan kanggo dijual

Lahan pertanian pikeun diobral

Imah dijual

Apartemen pikeun nyewa

nyadiakeun Jasa perumahan

Lebet ngadaptar

Jasa Imigrasi pikeun 106 nagara

Nyayogikeun jasa anu aya hubunganana sareng imigrasi ka klien anjeun sapertos:

Profesional imigrasi anu Certified bakal nanganan prosedur aplikasi klién anjeun.

Patarosan anu sering Ditaros - Program Parnership

Sabaraha upami Abdi kedah investasi pikeun ngamimitian bisnis?
Zero, Anjeun henteu kedah investasi malah senen tunggal, henteu, kami investasi pikeun pelatihan, pamekaran sareng dukungan anjeun.

Program Franchise | affiliate Program | Program Partnership

Naha anjeun tiasa ngabantosan abdi damel artos?
Tangtosna tim ahli kami pikeun unggal jasa anu tangtu bakal nangtung, ngalatih, nungtun sareng ngabantosan anjeun, klien sareng tim anjeun pikeun mastikeun yén anjeun suksés, urang tiasa langsung nanganan klien anjeun langsung pikeun anjeun sareng ogé tetep nami anjeun rahasia, upami Anjeun hoyong.

Program Franchise | Program affiliate | Program Partnership

Naha éta skéma Ponzi?
Upami anjeun henteu investasi, maka kumaha waé éta tiasa janten skéma Ponzi. Anjeun janten pasangan kami sareng nyayogikeun jasa khusus.

Kasempetan Franchise | Kasempetan Partnership | Kasempetan Afiliasi

Dupi anjeun gaduh program rujukan?
Leres, kami bakal mayar anjeun 3% tina panghasilan unggal Rakan anjeun anu ngarujuk ka kami.

Kasempetan Franchise | Kasempetan Partnership | Kasempetan Afiliasi

Naon struktur bisnis?
Punten parios struktur bisnis Rakan kami, kami kedah nyobian terang dina jéntré.

Program Franchise | Program Partnership | affiliate Program

Saha anu kuring ngajual?
Anjeun sareng tim anjeun tiasa Jual sareng ngarujuk jasa kami ka réréncangan, dulur, batur sapagawean, klien anu parantos aya sareng tiasa ngahasilkeun para klien kalangkungan ngabangkitkeun metodologi generasi tradisional sareng online, kami menunjuk sareng ngadukung anjeun dina prosés.

Program Partnership | Program Franchise | affiliate Program

Dupi harga / harga kanggo jasa anu diturunkeun?
Henteu aya harga / biaya anu henteu kéngingkeun inflasi, janten kanyataan, kami mangrupikeun salah sahiji anu paling bersaing dina harga pikeun jasa anu disayogikeun.

Kasempetan Partnership | Kasempetan Franchise | Kasempetan Afiliasi

Dupi anjeun ngagaduhan watesan dina program rujukan?
Henteu, aya wates pikeun jumlah mitra anjeun tiasa ningali ka kami. Mitra kéngingkeun 3% panghasilan rujukan na tambah 2% dina penghasilan referralsna tambah 1% dina sakabéh hierarki di handap Rujukan referral `Direct.

Rujukan pikeun Kasempatan Partnerhip | Rujukan pikeun Kasempatan Franchise | Rujukan pikeun Kasempetan Afiliasi

Naha kuring meunang artos pikeun rujukan rujukan kuring?
Leres, kami bakal mayar anjeun 3% tina unggal Rakan anjeun anu ngarujuk ka kami sareng 2% dina penghasilan referralsna tambah 1% dina sakabéh hierarki di handap Rujukan Langsung Langsung.

Kasempetan Partnership | Kasempetan Afiliasi | Kasempetan Franchise

Naon bentuk pembayaran anu anjeun nawiskeun?
Ayeuna kami nawiskeun pembayaran nganggo transfer kartu, transfer bank, ewallets sapertos PayPal, Alipay, Skrill, We Chat Pay, ogé ngalangkungan cryptocurrencies. Million Maker Cares jadi henteu hariwang, kami nganggo 150 padika pembayaran pikeun mitra kami.

Kasempetan Partnership | Kasempetan Afiliasi | Kasempetan Franchise

Iraha anjeun mayar?
Kami mayar bulanan kanggo penghasilan bulan saencanna. Teu nyepeng.

Kasempetan Franchise | Kasempetan Afiliasi | Kasempetan Partnership

search for Albania Pengacara Imigrasi, murah pengacara imigrasi pikeun Albania, meujeuhna pengacara imigrasi Albania, meujeuhna pengacara imigrasi pikeun Albania.
Naon anu mayar pangmayaran minimum?
Teu aya pamayaran minimum, kéngingkeun anu anjeun peroleh tapi teu kurang ti $ 20, upami kirang ti $ 20 maka teras diteraskeun ka payun bulan.

Kasempetan Partnership | Kasempetan Afiliasi | Kasempetan Franchise

Naon alat promosi anu sayogi?
Bahan Ditulis, Surélék Email, Spanduk, kréatif email, sareng seueur deui. Ditambahkeun kami ogé tiasa nyayogikeun anjeun nanaon anu peryogi.

Program Partnership | affiliate Program | Program Franchise

Naha kuring tiasa nganggo kontak Nasional sareng internasional kuring?
Leres anjeun tiasa ngagunakeun kontak sareng Hubungan Nasional sareng Global anjeun pikeun ngajual / ngarujuk / ngarawat tim anjeun kanggo nyayogikeun, jasa, sapertos, Layanan Imigrasi, Pembentukan Perusahaan, Pembukaan Akun Bank, Adaptor Universitas, Akun Merchant, Bantuan Permit Kerja, Bantuan Visa, Real Bantuan Naséhat Perumahan, Outsourcing HR, Program Imigrasi Investor, Imigrasi Usaha, Layanan VoIP, Situs Wibisana, Kantor Virtual sareng Solusi Nomer Virtual Internasional, bungkusan integrasi CRM, Pendaptaran Tandha Perdagangan sareng sadaya jasa anu sanés.

Pitunjuk Profesional pikeun mitra sareng apiliasi

Nyuhungkeun Konsultasi gratis kanggo kéngingkeun franchisee


Gabung sareng kami salaku pasangan, apiliasi atanapi franchise ngadaptar

5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan