Lebet

🔍

EN

X

Akun Merchant sareng Gateway Payment

Akun padagang internasional sareng gateway pamayaran

Konsultasi akun bisnis internasional sareng 106 nagara kalayan 150+ Métode pamayaran di 170+ nagara

  • Solusi pamayaran
  • Rekening padagang
  • gateways pamayaran
  • Rekening padagang Fintech
  • Rekening padagang Crypto
  • Ngolah Kartu Kiridit
Pembayaran Soultions
banner

Generasi anyar solusi pamayaran

Kami nyayogikeun konsultasi pikeun akun padagang, gateway Pembayaran, akun merchant fintech, gateway pembayaran fintech, akun merchant crypto, akun merchant pikeun usaha alit, gateway pembayaran pikeun usaha alit, Processing Credit Card, solusi akun merchant, integrasi gateway pembayaran, integrasi akun merchant, Akun padagang luar negeri, gateway pembayaran luar negeri, akun padagang fintech luar negeri, akun merchant pembayaran, solusi pembayaran digital, integrasi karanjang balanja, integrasi e-commerce, integrasi e-commerce pikeun halaman wéb anjeun, jasa muka Akun Bisnis internasional sareng ogé solusi pikeun akun padagang anu résiko tinggi.

Manajemén panipuan global

Harga saingan

Manajemén résiko nyata-waktos

Pinuh PCI DSS - patuh standar kaamanan Data PCI

Panyadia Solusi Pamayaran Pangsaéna

Panyadia jasa padagang pangalusnaPanyadia jasa akun sudagar pangsaénaPanyedia jasa gateway pembayaran pangsaénaPanyedia jasa fintech pangsaénaPanyedia jasa pembayaran digital pangsaénaPanyadia jasa akun sudagar forex pangsaénaPanyedia jasa akun padagang luar negeri pangsaéna | Panyedia jasa akun sudagar anu paling résiko

Jasa Merchant.

Jasa Akun Padagang.

Pangmayaran Gerbang Layanan.

Jasa Fintech.

Panyadia Layanan Pamayaran Digital.

Jasa Akun Padagang Forex.

Jasa Akun Padagang Luar Negeri.

Jasa Akun Padagang Résiko Tinggi.

Manfaat Kami

Kami nyayogikeun usaha kalayan solusi anu pangsaéna.

  • Pangalaman Internasional

    Konsultan kami gaduh pangalaman sareng solusi pamayaran internasional.

  • Struktur Pangsaéna

    Saran kami dumasar kana struktur bisnis sareng perluasan internasional.

  • 100% Hukum

    Sacara hukum sareng aman sakumaha hukum pikeun bisnis anjeun.

  • pangmayaran internasional

    Metode Pembayaran sababaraha, 150+ Métode pamayaran ti 170+ nagara.

  • Solusi pamayaran digital

    Ngolah kartu kiridit plus nampi ngalangkungan PayPal sareng e-dompet anu sanés.

  • Integrasi E-commerce

    Upami anjeun peryogi dukungan, tim kami tiasa ngahijikeun sistem pamayaran kanggo bisnis e-commerce anjeun.

Jasa Pamayaran Global

Pariksa daptar usaha dina kategori RISIKO TINGGI anu dirojong pikeun Global Payment System.

Rekening padagang.

Rekening padagang pikeun bisnis anjeun, sapertos, rekening bank bisnis anu ngamungkinkeun bisnis anjeun ngadegkeun usaha leutik atanapi perusahaan ageung nampi bayaran éléktronik pikeun barang atanapi jasa anjeun. Kami nyayogikeun konsultasi pikeun bisnis, saatos ngartos tujuan bisnisna atanapi sacara global sareng sambungkeun aranjeunna sareng panyayaga jasa akun sudagar. Akun sudagar ngabantosan bisnis anjeun pikeun ngamimitian nampi pamayaran kartu kiridit sareng / atanapi sababaraha jinis pembayaran éléktronik anu béda.

Jasa akun padagang nganggo biaya pamrosésan anu tambih, janten penting pikeun milih bijaksana kalayan bantuan konsultan anu berpengalaman urang.

Milih perusahaan akun Merchant anu pas pikeun bisnis anjeun penting pisan pikeun nyegah tantangan anu teu disangka-sangka sareng akun padagang anjeun kedah tiasa méréskeun transaksi bisnis anjeun sareng kamekaran bisnis online.

  • ● Rekening padagang bisnis
  • ● Rekening padagang pikeun ecommerce
  • ● Akun padagang Fintech
  • ● Rekening padagang Crypto
  • ● Rekening padagang luar negeri
  • ● Rekening padagang internasional

Kami ngabantosan pikeun ngirangan biaya akun padagang sareng biaya ngolah kartu kiridit

Hayu urang ngabantosan anjeun kalayan harga anu terjangkau rekening sudagar, meujeuhna panyadia akun sudagar konsultasi anu disayogikeun ku luhur konsultan akun sudagar

Pamandaran mayar

Gerbang pembayaran anu mampu pikeun usaha anjeun pikeun nampi debit sareng kartu kiridit pikeun toko online anjeun. Dumasar kana sarat bisnis anjeun, kami panginten tiasa nyarankeun alternatif anu épéktip sareng langkung mirah sareng pangmayaran global anjeun ka sareng anu cocog sareng struktur bisnis anjeun langkung saé tibatan gerbang pembayaran tradisional.

Kami parantos nyambungkeun klien kana panyadia gateway pembayaran anu paling cocog.

Tujuan kami pikeun ngabantosan usaha pikeun ngahémat "biaya, mekar sareng siap-siap di masa depan", konsultasi gerbang pembayaran kami dimaksudkan pikeun perusahaan ngamimitian, usaha alit, sareng perusahaan.

Nyambungkeun panyadia gateway pembayaran anu leres ku ngabantosan anjeun milih solusi gateway pembayaran anu sampurna pikeun bisnis anjeun:

  • ● Gerbang Pamayaran Internasional
  • ● Pamayaran Gerbang pikeun ecommerce
  • ● Fintech gateway
  • ● Gerbang Pamayaran Crypto
  • ● Gerbang Pembayaran Luar Negeri

Pikeun ngabantosan anjeun ngahémat biaya!

Hayu urang ngabantosan anjeun kalayan harga anu terjangkau lawang mayar, meujeuhna panyadia gateway pamayaran dirojong ku luhur konsultan gateway pamayaran

Akun Fintech

Kakuatan FINTECH pikeun bisnis anjeun, nampi bayaran pikeun bisnis anjeun tina sababaraha sumber sapertos, kartu kiridit, PayPal, STRIPE, SKRILL, kalebet pembayaran ti internét banking, E-dompet, transfer bank, kontan anu dibayar di nagara-nagara sanés, pamayaran lokal anu dilakukeun di luar negeri, mata uang crypto sareng pamayaran anu dilakukeun ngalangkungan operator seluler.

Akun Padagang Fintech tiasa nampi pamayaran ti:

  • ● Perbankan Internét.
  • ● E-dompét.
  • ● Mindahkeun bank.
  • ● Mayar kontan pikeun penjualan, di nagara sanés.
  • ● pamayaran lokal dilakukeun ku klien di luar.
  • ● Pangmayaran mata uang Crypto.

Rekening padagang Crypto

Katengtreman Pikiran. Bingung, hayu urang ngabantosan bisnis anjeun kéngingkeun akun padagang crypto pangsaéna, ogé terang sakumaha, akun padagang bitcoin

Ongkos mampuh. Tujuan kami nyaéta pikeun milarian panyayog pikeun akun padagang bitcoin anjeun pikeun bisnis anjeun.

Nyatujuan gancang. Persetujuan gancang hartosna palanggan anjeun tiasa ngamimitian mayar langkung gancang.

Ngolah Volume Tinggi. Volume tinggi, akun padagang bitcoin masihan anjeun kapasitas ngolah anu anjeun peryogikeun pikeun numuhkeun bisnis. 

Pencegahan Chargeback. Eureun klaim chargebacks pikeun ngamankeun jual sareng karugian anjeun. Tarung chargebacks, éta anjeun tiasa sacara gampil meunang.

Alat pencegahan panipuan. Sisihkan pesenan anu tiasa dipertanyakan pikeun marios sareng Henteu transaksi curang.

Solusi pamayaran Crypto pangsaéna pikeun bisnis anjeun.

Hayu urang ngabantosan anjeun kalayan harga anu terjangkau rekening crypto, meujeuhna rekening padagang crypto, meujeuhna gateway pamayaran crypto, meujeuhna panyadia gateway pamayaran crypto disadiakeun ku meujeuhna konsultan gateway pamayaran crypto

Integrasi gateway pamayaran atanapi integrasi akun sudagar

Prosés integrasi pikeun ngolah kartu kiridit nganggo gateway pembayaran pikeun bisnis online anjeun tiasa janten pikasieuneun pikeun anjeun tapi pikeun urang éta unggal dinten padamelan, pikeun bisnis anjeun, upami anjeun hoyong halaman wéb anjeun nampi pembayaran online atanapi sacara global, tim kami tiasa ngadukung di waragad nominal. Ngahijikeun gateway pamayaran atanapi padagang ka halaman wéb anjeun atanapi toko ecommerce pikeun ngolah pamayaran aman.

urang perusahaan software, tiasa ngabantosan anjeun nganggo integrasi pikeun gateway pembayaran sareng akun sudagar, sahingga, anjeun tiasa ngamimitian nampi pamayaran online sareng ti klien internasional. Prosés integrasi henteu gampang éta naha kami ngadukung ku Seamless Integrasi di harga affordable.

Hal anu paling penting pikeun bisnis naon waé anu langkung alit ditinggalkeun sareng pameseran suksés, kami ngabantosan anjeun pikeun nampi kartu kiridite-dompét, atanapi janten cryptocurrencies, kantun ku solusi anu pangsaéna di pasar, ngajantenkeun pangalaman balanja klién pikaresepeun. Tim pangembangan kami disertakeun sareng sadaya akun padagang anu populér sareng gateway pembayaran.

Dijieun kalayan sampurna pikeun bisnis anjeun! Integrasi Seamless ...

Hayu urang ngabantosan anjeun sareng Affordable Integrasi Gateway Payment, Ngagaduhan Pamaduan Akun Padagang, Ngagaduhan Integrasi e-commerce, Ngagaduhan Pamaduan Gorobag Balanja, Ngagaduhan Integrasi E-commerce pikeun Halaman Wéb, Ngagaduhan Perusahaan integrasi gerbang pamayaran sareng Terjangkau perusahaan integrasi akun sudagar.

Métode pamayaran

Perbankan Internét

E Dompét

Transfer Bank

kas

Pamayaran Pra

Kartu Lokal

Kartu Internasional

Crypto

Operator sélulér

Paket Konsultasi

Gratis kanggo perusahaan anu dilebetkeun ngalangkungan kami - Company Company.

Waragad kalebet konsultasi pikeun solusi pamayaran sareng dukungan kalayan nyetél gateway pembayaran atanapi akun sudagar atanapi akun merchant crypto atanapi akun merchant fintech atanapi Processing Card Credit atanapi akun merchant résiko anu paling cocog pikeun kagiatan bisnis anjeun.

Formulir Pénta Pesenan Akun Mérchant

Jasa Akun Padagang:

Waragad Akun Padagang

Gratis pikeun perusahaan dilebetkeun ngalangkungan kami

  • 150+ Métode pamayaran
  • Narima pambayaran ti 169+ Nagara
  • Nol Siapkeun-up biaya pikeun bisnis anjeun
  • Henteu aya biaya bulanan kanggo nampi pamayaran

Penghasilan anu dihasilkeun tina penjualan barang atanapi jasa atanapi sadunya tiasa ditarik ngaliwatan transfer Bank, kartu VISA / MC Internasional atanapi bahkan PayPal.

$100
Pesenan Tinjauan

Waragad Akun Padagang

$100 x
Detil anu diperyogikeun kanggo ngalengkepan pamundut

Teruskeun salaku Tamu

Service Request
Tinjauan Meuli

Services Séjénna

Congratulation

Kami nampi anjeun pamundut kusabab klausa karusiahan kami, kami henteu nyandak pangmayaran dina conto anu munggaran sareng kami ogé hoyong nyayogikeun solusi anu disaluyukeun dumasar kana sarat anjeun.

Kami bakal ngahubungan anjeun sareng ngabahas syarat anjeun heula teras nampi pamayaran.

Hayu urang ngartos tujuan bisnis anjeun heula sareng dumasar kana éta, teras, nyayogikeun solusi anu khusus.

Anjeun parantos hasil ngalengkepan sadaya léngkah, kami bakal ngahubungi anjeun sareng ngabahas.

Buka Pesenan Dasbor

Usaha alit sareng Start-up

"Kami ogé ngamimitian sareng kami ngartos kana tantangan, kasalahan anu henteu dilakukeun sareng perencanaan anu langkung saé pikeun masa depan."

Kami ngurus khusus pikeun usaha alit sareng startup, dina nyayogikeun dalil nilai pangsaéna anu nawiskeun hemat biaya jangka panjang, anu masihan aranjeunna mimiti gancang diperyogikeun, sahingga, anjeun tiasa ngamimitian nampi pamayaran ku gancang disatujuan dina waktos ayeuna dimana éta rada sesah kanggo disatujuan ku bank, lembaga kauangan sareng perantara pikeun ngolah kartu kiridit sareng metode anu sanés, kami gaduh pangalaman nunjukkeun langkung ti 10000+ palanggan ti sakumna dunya anu mangrupikeun pendirian usaha énggal atanapi alit sakali, tujuan pikeun anjeun bisnis nyaéta pikeun gancang mimitian ngolah pamayaran urang tiasa nyarankeun sareng ogé ngabantosan anjeun ngahijikeun akun padagang atanapi gateway pembayaran kana halaman wéb anjeun, upami anjeun peryogi biaya tambahan pikeun anjeun ngamimitian nyandak pembayaran pikeun barang sareng jasa anjeun.

Kami nyayogikeun konsultasi pikeun:

  • ● Akun padagang pikeun usaha alit sareng ngamimitian
  • ● Ngolah kartu kiridit pikeun usaha alit sareng ngamimitian
  • ● akun padagang Fintech pikeun usaha alit sareng ngamimitian
  • ● Payment Gateway pikeun usaha alit sareng startup
  • ● sudagar E-commerce pikeun usaha alit sareng ngamimitian
  • ● Fintech Payment Gateway pikeun usaha alit sareng startup

Ogé parios jasa nilai tambah kami anu sanés, didadarkeun di handap ieu.

Peryogi kauninga - Akun Padagang

  • Konsultasi pikeun pamrosésan pamayaran pikeun kategori bisnis di handap ieu:

    • Usaha Leutik.
    • Ngamimitian.
    • Perusahaan ageung.
    • Usaha Résiko Tinggi.
    • Usaha luar negeri operasi.
    • Usaha e-commerce.
    • Pagawé Leupas.
    • Usaha kaulinan.
    • Perusahaan pamasaran multi-tingkat.

     

    Kami ngabantosan anjeun pikeun kéngingkeun anjeun akun gateway / gateway pembayaran, sahingga, bisnis anjeun tiasa ngolah kartu kiridit, e-dompét sareng cryptocurrency.

  • Sababaraha fitur kanggo panyadia pamrosésan pamayaran:

    • Wawasan Dianggo data waktos nyata
    • Teu aya deui dokumen atanapi biaya kejutan sareng prosedur patuh PCI.
    • Ekstensi up-to-date pikeun bersaing sareng tren dunya.
    • Narima pambayaran dina sababaraha jam.
    • Sadaya biaya ditampilkeun dina hiji tempat, kalebet, jinis pembayaran, tingkat résiko, nagara, sareng mata uang.
    • Dasbor kalayan alat analitik.
    • Jilid dijual kalayan dukungan terminal virtual.
  • Aya sababaraha prosesor anu ngantepkeun bisnis mundur dana anu didamel liwat

    • mindahkeun Bank
    • pisa
    • MasterCard
    • SEPA
    • Qiwi
    • Yandex
    • WebMoney
    • paypal
  • Kami ngeusi batre Jasa jasa pikeun konsultasi pikeun ngolah kartu kiridit atanapi cara ngolah pembayaran anu sanés dumasar kana sarat anjeun.

    Kami nyobian nyarankeun panyadia jasa anu pangsaéna sareng pamayaran internasional, anu henteu ngeusi batre:

    Waragad Siapkeun hiji waktos.
    Waragad bulanan.
    Waragad pamayaran Handphone sareng Tablet.
    Manajemén risiko.

  • Bantahan pikeun jasa anu disayogikeun

    Kami henteu ngadukung atanapi nyayogikeun konsultasi pikeun AKUN MERCHANT atanapi Gerbang PEMBayaran ka jalma ieu di handap atanapi usaha:

    · Solusi pamayaran henteu disayogikeun ka Padagang atanapi distributor senjata sareng amunisi.

    · Jasa pamayaran henteu disadiakeun pikeun panjagaan Téknis atanapi spionase industri tina VoIP.

    · Integrasi Gateway Payment henteu disayogikeun kanggo kagiatan ilegal atanapi kriminal.

    · Integrasi akun padagang sanés kanggo bisnis anu urusan dina bahan Genetik.

    · Rekening padagang luar negeri henteu disayogikeun pikeun bisnis urusan senjata biologis atanapi nuklir bahaya atanapi bahaya.

    · lepas pantai akun padagang fintech henteu sayogi pikeun perusahaan anu ngical dina perdagangan, neundeun, atanapi ngangkut organ-organ Manusa.

    · Integrasi karanjang balanja sanés kanggo agénsi Adoption ilegal.

    · Integrasi e-commerce pikeun halaman wéb sanés kanggo kultus Agama sareng amal-amalna.

    · Rekening padagang anu résiko tinggi henteu disayogikeun pikeun urusan bisnis dina pornografi.

    · Kami henteu ngadukung akun pamayaran bisnis internasional ngarojong MLM Struktur.

    · Jasa Pamayaran Global henteu sayogi pikeun usaha anu nyéépkeun parangkat obat-obatan.

     

    "Bewara Penting : Jutaan Pembuat nyandak pancegahan anu wajar pikeun mastikeun dokuméntasi KYC pikeun panyadia jasa pamayaran tapi dina waktos anu sami kami henteu nampi tanggung jawab naon waé pikeun karugian atanapi karusakan anu tiasa timbul tina jasa anu disayogikeun ku panyayogi jasa pamayaran atanapi Sacara Global. Urang ngan ukur masihan saran; karajinan alatan tanggung jawab klien`.

Jasa Bisnis sanésna

(Urang nutupan 106 Nagara)

Salain ti konsultasi pikeun milih anu pasangan pamrosésan pamayaran anu pas, kami ogé ngadukung integrasi gateway pembayaran pikeun bisnis sareng kami gaduh perusahaan perangkat lunak anu nyayogikeun pamekaran wéb anu terjangkau, CRM pikeun bisnis, kami ogé nyayogikeun rupa-rupa konsultasi bisnis, nomer virtual, konsultasi tanaga tanaga sareng jasa imigrasi. Maka, a total solusi bisnis in nagara 106.

Kami gaduh taun pangalaman di sisi kami sareng sacara internasional pikeun ngabantosan individu sareng bisnis.

Kami ngadukung palanggan pikeun cara ngalangkungan panyadia jasa tunggal atanapi Internasional tiasa kusabab pangalaman urang diala ngalangkungan investasi urang dina hubungan.

Perusahaan Daptar

Kami nyayogikeun anu paling murah pendaptaran perusahaan disadiakeun ku akuntan pangsaéna

Offshore Company

tim bisnis luar negeri anu berpengalaman kami tiasa ngabantosan anjeun ngadaptar perusahaan luar negeri.

Rekening Bank Perusahaan

Kami nyayogikeun klién ka buka rekening perusahaan luar negeri sareng klien internasional pikeun muka rekening bank bisnis.

Konsultan HR

Konsultasi SDM sareng pangrojong pangrojong. Urang parusahaan pagawe tiasa ngabantosan anjeun ngeusian lowongan anjeun. Anggo urang portal padamelan gratis pikeun ngeposkeun lowongan.

CRM Gratis

Software CRM konsultasi ngabantosan bisnis sareng CRM gratis pikeun bisnisna. Kami minuhan adat Integrasi CRM, dumasar kana sarat bisnis.

Kantor maya

Naon rék dilegakeun tina / sareng peryogi terjangkau alamat bisnis virtual pikeun bisnis anjeun atanapi di 65 lokasi internasional, ngahubungi tim kami.

Layanan VoIP

Jasa VoIP, kalebet Nomer maya sareng 100 nagara sareng 290 Kota. Kalayan generasi anyar VoIP.

Usaha pikeun Dijual

Peryogi a bisnis siap pakai éta téh dijual pikeun ngabantosan anjeun ngamimitian, sayogi kalayan rajin

Ngamimitian bisnis

Sadaya dukungan anu anjeun peryogikeun ngamimitian bisnis anyar, kami nyayogikeun sadaya alat bisnis modéren.

Development web

Parangkat Lunak Perusahaan kami ngabantosan usaha gaduh pangrojong pikeun nyandak persainganna sareng téknologi pangénggalna dina pamekaran wéb, pamekaran Aplikasi Mobile atanapi pamekaran halaman wéb sareng jinis pangembangan parangkat lunak khusus.

Kami nyayogikeun standar internasional pikeun pamekaran halaman wéb, Pamekaran parangkat lunak, pamekaran E-commerce sareng pamekaran Aplikasi mobile.

Bimbingan Profesional jeung sokongan pikeun Akun Padagang sareng Gerbang Pamayaran

Nyuhunkeun Konsultasi Gratis pikeun Akun Padagang sareng Gerbang Pamayaran


Nagara dirojong

Amérika Serikat

Alabama

Maca deui

Arizona

Maca deui

Arkansas

Maca deui

California

Maca deui

Colorado

Maca deui

Connecticut

Maca deui

Delaware

Maca deui

Kacamatan Columbia

Maca deui

Florida

Maca deui

Géorgia

Maca deui

Illionis

Maca deui

Indiana

Maca deui

Kentucky

Maca deui

Louisiana

Maca deui

Maryland

Maca deui

Massachusetts

Maca deui

Michigan

Maca deui

Minnesota

Maca deui

Mississippi

Maca deui

Missouri

Maca deui

Montana

Maca deui

Nebraska

Maca deui

New Hampshire

Maca deui

jersey New

Maca deui

New Mexico

Maca deui

New York

Maca deui

Karolina Kalér

Maca deui

North Dakota

Maca deui

Oklahoma

Maca deui

Pennsylvania

Maca deui

Rhode Islandia

Maca deui

Carolina Kidul

Maca deui

South Dakota

Maca deui

Tennesse

Maca deui

Vermont

Maca deui

Virginia

Maca deui

Washington

Maca deui

Virginia Kulon

Maca deui

Wisconsin

Maca deui

Wyoming

Maca deui

5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan