Lebet

🔍
en
X

Akun Merchant sareng Gateway Payment

Akun Dagang Online sareng Gerbang Pamayaran

APPLOVAL INSTANT kalayan 150+ Metode pamayaran di 170+ nagara

  • Manajemén panipuan global
  • Harga saingan
  • Pinuh PCI DSS - standar Data Data PCI patuh
  • Sesuaikeun halaman cek anjeun
  • Manajemén résiko nyata-waktos

pembayaran-gateway

Manfaat Akun Merchant

Aliran mayar halus

Kirimkeun sarat pikeun anjeun, kami bakal nawiskeun daptar perusahaan anu sayogi Pilih> Meuli> Mimitian

Ekspansi Toolkit

Gampang pisan ngagunakeun sareng ngartos toolkit pikeun pamekar.

Aman sacara sah

Aman sacara sah pikeun Vendor sabab anjeun teu kedah nangkep data jinis kartu pelanggan.

Gampang Checkout

Gampang Checkout

Gancang pisan sareng gampang cek, napas.

Sadaya kartu Internasional

Metode Pamayaran langkung, sakumaha anu anjeun hoyongkeun pikeun bisnis anjeun, tambah kami nambihan seueur pilihan sapertos PayPal anu sanés e-dompet sareng cryptocurrencies.

Coding Pangaweruh

Coding Pangetahuan teu diperyogikeun pikeun Ngahijikeun sareng situs wéb na

Pilih Nagara pikeun Akun Merchant

Milarian ku Wilayah

manuk

Paket Konsultasi kami

Harga na Kualitas pikeun Suksés!

Harga pikeun Sadaya Jenis Usaha

[perkiraan_form form_id = ”25 ″]

manuk

Mimitian-up

Million Makers mangrupikeun panyadia solusi eureun pikeun nyayogikeun solusi pikeun usaha anu tiasa ngabantosan bisnis anjeun sanés ngan ukur pikeun Solusi IT tapi ogé dilegakeun sacara domestik tapi ogé sacara internasional, teu ngan ukur dibatesan dina pamekaran Wéb, Solusi E-dagang, Pangwangunan Aplikasi, Pamasaran Digital, Solusi Parangkat Lunak Ngamekarkeun palaksanaan Téknologi sareng Blokain pikeun bisnis anjeun dina harga anu saing pisan, tapi, kami ogé nyayogikeun solusi dina nyetél gerbang pamayaran, jasa hukum, konsultasi keuangan, Solusi HR anu ngaropéa, ngalebetkeun perusahaan di mana wae tina 98 yurisdiksi anu cocog pikeun kabutuhan bisnis anjeun, muka akun bank, pendaptaran mérek dina 119 nagara sareng ngan ukur salah sahiji bentuk aplikasi. pikeun sababaraha ngaran.

Kami ogé ngamimitian, naha éta, urang ngartos syarat, perencanaan sareng palatihan anu diperyogikeun, ngilu. Kami ngabantosan, ngadukung sareng mentor Start-up pikeun mindahkeun dina arah anu leres dina pigura waktos anu paling gancang kalayan biaya anu panghandapna.

ngamimitian-up-spanduk

Toko Eureun

Toko Eureun

Pendadean Tukang Ngadamel

Pendadean Tukang Ngadamel

bedah kalapa

bedah kalapa

Leungeun Nyekel

Leungeun Nyekel

jasa pribadi

jasa pribadi

Dukungan Pelukuhan Pelanggan

Dukungan Pelukuhan Pelanggan

inkubasi & dana

Inkubasi & Waragad

Kami gaduh jaringan investor internasional anu ageung, ku kituna, salaku dukungan, kami ogé ngabantosan nyambungkeun ngamimitian kami sareng calon poténsial.

manuk

Program Partnership

Program kemitraan

Rencana Usaha Silih, Teu aya modal anu diperyogikeun, pasangan sareng kami

Kasempetan pikeun ngajual / ngarujuk sareng ngabentuk tim sorangan sareng hasil.

  • Henteu kéngingkeun Investasi
  • Ngabentuk tim anjeun dimana waé di dunya
  • Meunang Dhukungan Ékspansi Bisnis dugi ka $ 2000

manuk

Sadayana Anjeun Peryogikeun

Akun sudagar online dihubungkeun ka rekening bank anjeun anu nampi pamayaran online sacara global tina penjualan kartu kiridit, e-dompet sareng cryptocurrencies. Dana anu diperoleh liwat penjualan barang sareng / atanapi jasa tiasa Ditarik liwat transfer Bank, VISA / MC internasional, visa, Qiwi, Yandex, Webmoney, Paypal. Kami ngabantosan anjeun dina ngajantenkeun akun sudagar / pamayaran pamayaran, ku kituna, bisnis anjeun tiasa ngolah kartu kiridit, e-dompet sareng cryptocurrencies.

  • Wawasan Dianggo data waktos nyata
  • Taya deui kertas, biaya kaget sareng ngabingungkeun prosedur pematuhan PCI.
  • Ekstensi up-to-date pikeun bersaing sareng tren dunya.
  • Platform nampi bayaran dina sababaraha detik.
  • Sagala biaya ditingalkeun di hiji tempat (jenis pamayaran / tingkat résiko / nagara / waktos sareng mata uang)
  • Dashboard kalayan alat analitis pikeun Panaliti, Analisis sareng Manajemén Bisnis.
  • Mantuan néwak volume jual kalayan dukungan terminal virtual.

* Catetan: Perusahaan rak biasana langkung mahal tibatan panambangan énggal kusabab umur na (3 bulan ka 5 taun).

  • Kami bakal nyiptakeun rekening anjeun.
  • Anjeun tiasa ngamimitian Ngahijikeun> Uji transaksi anu leres dina Dashboard anjeun> Tetep dikalikeun ku prosés pamayaran anu aman, aman sareng gancang. > Parentah anu dikirimkeun dina koropak anjeun pikeun integrasi lengkep kana halaman wéb anjeun.
  • Indit Langsung. > Nyuhunkeun hirup langsung ku ngeusian formulir aktif online. > Dukungan pinuh disayogikeun sareng kasabaran.
  • Narima Pembayaran> Email dikirim kanggo konfirmasi akun aktip. > Kalayan rekening aktip, anjeun tiasa ngalacak transaksi sapopoé ogé rinci Pay-out anjeun (tanggal, jumlah, status, jsb ...). > Pamayaran ditransfer kana akun bank anjeun.

Kami ngecas biaya Layanan kanggo Aplikasi Akun Merchant Online: US $ 100 Hiji waktos.

  • Bayar Ngatur hiji waktos: nol
  • Biaya bulanan: nol
  • Pamayaran Mobile sareng Tablet: nol
  • Manajemén risiko: nol

Catetan * Ieu henteu tiasa dianggo pikeun ngamimitian usaha.

Million Makers ngaliwatan mitra internasional sareng Asosiasi sareng Profesional CFA, Akuntan, Associates Financial ngokolakeun portopolio anu ageung tina mayar pajak Indung sareng lembaga bisnis internasional anu ngajalankeun ampir sadayana yurisdiksi sareng klien ulangan kalayan rezeki hubungan jangka panjang sareng klien kami pikeun kitu mangtaun-taun kusabab jasa urang kaunggulan, empati sareng harga saing.

Kami nyayogikeun jasa ka lembaga bisnis internasional dina yurisdiksi anu di handap ieu:

  • Albania
  • Antigua jeung Barbuda
  • Argentina
  • Arménia
  • Australia
  • Austria
  • Azerbaijan
  • Bahama
  • Bahrain
  • Bélarus
  • Bélgia
  • Bélis
  • Bolivia
  • Brazil
  • Bulgaria
  • Kanada
  • Chili
  • Kosta Rika
  • Cina
  • Kroasia
  • Siprus
  • Républik Czech
  • Dénmark
  • Républik Dominika
  • Dubai
  • Ékuador
  • Éstonia
  • Finlandia
  • Fiji
  • Perancis
  • Géorgia
  • Jérman
  • Yunani
  • Grénada
  • Hong Kong
  • Hungaria
  • Islandia
  • India
  • Irlandia
  • Indonesia
  • Itali
  • Jepang
  • Kazakhstan
  • Kuwait
  • Latvia
  • Liechtenstéin
  • Lituania
  • Luxembourg
  • Makédonia
  • Malaysia
  • Malta
  • Kapuloan Marshall
  • Mauritius
  • Méksiko
  • Moldova
  • Monaco
  • Monténégro
  • Walanda
  • Selandia Baru
  • Norwégia
  • Panama
  • Filipina
  • Polandia
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Romania
  • Rusia
  • Saint Kitts jeung Nevis
  • Arab Saudi
  • Sérbia
  • Singapura
  • Slovénia
  • Afrika Kidul
  • Koréa Kidul
  • Spanyol
  • Sri Lanka
  • Swédia
  • Swiss
  • Thailand
  • kalkun
  • karajaan Inggris
  • Ukraine
  • Uni Émirat Arab
  • Amérika Serikat
  • Uruguay

Bimbingan Profesional jeung sokongan

Nyuhunkeun Konsultasi Gratis


5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan