Lebet

🔍

EN

X

Layanan légal

Layanan légal

Kami nyayogikeun Layanan Imigrasi Ékonomi pikeun:

  • Pangrojong hukum pangsaéna
  • Tim hukum pangsaéna
  • 24 X 7 Palayanan Hukum
  • Palayanan Hukum anu mampuh

Tim pengacara bisnis kami, pengacara pajak, pengacara perusahaan, pengacara padamelan sareng tenaga kerja, pengacara perumahan, pengacara bisnis, pengacara pajak, pengacara perusahaan, pengacara kerja sareng tenaga kerja, pengacara harta, pengacara hukum bisnis

Teguh hukum One Stop terjangkau nyadiakeun dukungan légal ngaliwatan tim hukum urang, ahli hukum bisnis, ahli hukum perusahaan, pengacara pagawean jeung tanaga gawé, ahli hukum pagawean, ahli hukum pajeg, ahli hukum perencanaan perumahan, pengacara perumahan, pengacara komérsial, pengacara litigation bisnis, pengacara hukum bisnis, pengacara bisnis , pengacara perusahaan, pengacara padamelan sareng tenaga kerja, pengacara padamelan, pengacara pajak, pengacara perencanaan perumahan, pengacara harta, pengacara komersial, pengacara litigasi bisnis, pengacara hukum bisnis, pengacara bisnis, pengacara perusahaan, pengacara kerja sareng tenaga kerja, pengacara kerja, pengacara pajak, pengacara perencanaan perumahan, pengacara harta, pengacara komérsial, pengacara litigasi bisnis, pengacara hukum bisnis, ngalangkungan firma hukum bisnis urang, firma hukum perusahaan, firma hukum pajak, firma hukum perumahan, firma hukum litigasi bisnis sareng firma hukum bisnis.

Naha firma hukum bisnis urang?

Kami ngartos yén anjeun gaduh bisnis anu peryogi katerlibatan anjeun, teguh hukum bisnis kami ngalangkungan ahli hukum bisnis profesional sareng pengacara bisnis menangani masalah masalah hukum sareng syarat hukum pikeun anjeun, mimitian ti pendaptaran bisnis dugi ka masalah padamelan sareng padamelan, sapertos, litigasi bisnis, kauangan litigasi, pendaptaran hak cipta intelektual kana légal anu aya hubunganana sareng perumahan kalayan biaya anu murah pisan.

  • Pangalaman hukum internasional

  • Harga propésional tapi panghandapna di pasar

  • Dipercanten ku 6000 individu sareng perusahaan

  • Kalenturan pembayaran pikeun konsultasi hukum.

  • Ngahémat biaya Umum kana anggaran jasa hukum anjeun

  • Kaahlian hukum lokal

Ngarasa Luncat ngahubungi kami pikeun pangalusna jasa hukum, pangalusna firma hukum bisnis, pangalusna ahli hukum bisnis, pangalusna ahli hukum perusahaan, pangalusna ngahiji sareng akuisisi pengacara, pangalusna ahli hukum padamelan, pangalusna pengacara pajeg, pangalusna pengacara intelektual, pangalusna ahli hukum prakték umum, pangalusna ahli hukum gabung, pangalusna ahli hukum perumahan, pangacara finansial pangsaéna, pangsaéna ahli hukum komérsial, pangalusna pengacara litigasi bisnis, ogé katelah, pangsaéna pengacara bisnis, pangalusna bisnis paralegal, pangalusna pangacara bisnis, pangalusna pengacara bisnis, pangalusna barristers bisnis jeung rundingan hukum gratis.

gambaran

Jasa Hukum, Pengacara Imigrasi, Pengacara sering dianggap salah sahiji hal anu langkung mahal anu diperyogikeun ku jalma salami hirupna - gigireun perawatan médis darurat sareng biaya mésér bumi. Untungna, upami anjeun gaduh pasangan anu leres biaya na turun sacara drastis. Kami ngatur jasa sah harga murah pikeun Kulawarga, Indung, Siswa, Perusahaan sareng Perusahaan. Hal-hal anu aya hubunganana sareng Imigrasi, Atikan Internasional, Permit Gawé, Konsultasi Bisnis, Penempatan Internasional / Pakasaban, Pangajaran Usaha, Naséhat finansial, piwuruk perumahan, perencanaan perumahan samentawis, ijin karésan permanén, kawarganagaraan, rajin sareng patuh, Pembentukan Perusahaan, Rak Rak. Usaha Dijual, Pembukaan Akun Bank, Akun Outsourcing, Office Virtual, Nomer Telepon Maya, Produk IT sareng jasa sapertos Domain, Hosting, solusi awan, Desain sareng Pangwangunan Website, Ngadamel Karyawan, Outsourcing HR, Pangaturan CRM sareng integrasi, Merchant Account. Perijinan Usaha, Pendaptaran Tandha Perdagangan, Desain Wéb Sesuaian, Rarancang logo, Pembiayaan Usaha, Pemegang Saham sareng perjanjian anggota, Dokumén Organisasi, Perumahan Perumahan sareng perjanjian ngajakan, Ngubaran kontrak sareng perjanjian, Kawijakan operasional anu patuh sareng undang-undang pagawe, Franchise mésér sareng penjualan anu langsung dilayanan sareng diurus b y Million Makers tapi pikeun masalah sah sareng dukungan anu kompleks, kami di Million Makers ngalangkungan mitra kami / Dieup-up / Associates: Pengacara sareng UU ahli hukum sareng Pengacara sareng Perundingan anu berpengalaman parantos diusahakeun sareng ngajagi klien urang ku nyayogikeun Pelayanan Hukum anu pangsaéna 24 X 7 biaya anu paling nominal ku supados para klien kami tiasa ngatasi masalah atanapi masalah sah dina masalah pribadi ogé kahirupan profésional, urang ngagaduhan dasi perusahaan anu paling rundingan di tingkat AS, Eropa, Arménia, Georgia, Rusia, Indonesia. India, Albania, Australia, Austria, Bélarus, Bélarus, Bulgaria, Kanada, China, Kroasia, Siprus, Republik Czech, Denmark, Ékuador, Estonia, Finlandia, Perancis, Georgia, Jerman, Yunani, Hungaria, India, Indonesia, Italia, Kyrgyzstan , Liechtenstein, Lituania, Luksemburg, Makedonia, Malaysia, Belanda, Norwégia, Romania, Rusia, Spanyol, Swédia, Swiss, Turki, Ukraina, Émirat Arab, Inggris sareng Amérika Serikat Amérika Serikat.

Ngarasa Luncat ngahubungi kami pikeun luhur jasa hukum, top firma hukum bisnis, luhur pangacara bisnis, top jaksa korporat, top ngahiji sareng pengacara akuisisi, top pengacara padamelan, top pangacara pajeg, top pangacara intelektual, top pangacara prakték umum, top pangacara panggabungan, top pangacara perumahan, pangacara finansial top, luhur pangacara komérsial, top pangacara litigasi bisnis, ogé katelah, luhur ahli hukum bisnis, top bisnis paralegal, top ahli hukum bisnis, top pangacara bisnis sareng luhur barristers bisnis.

Palayanan standar kami kaasup

ngagaleuh-ngical

Ngarasa Luncat ngahubungi kami pikeun harga terjangkau jasa hukum, meujeuhna firma hukum bisnis, meujeuhna pengacara bisnis, meujeuhna pengacara perusahaan, meujeuhna ngahiji sareng pengacara akuisisi, meujeuhna pengacara pagawean, meujeuhna pengacara pajeg, meujeuhna pangacara intelektual, meujeuhna ahli hukum prakték umum, meujeuhna pangacara gabung, meujeuhna pengacara perumahan, pangacara finansial anu terjangkau, meujeuhna pengacara komérsial, meujeuhna pengacara litigasi bisnis, ogé katelah, meujeuhna ahli hukum bisnis, meujeuhna bisnis paralegal, meujeuhna pangacara bisnis, meujeuhna pengacara bisnis sareng affordable barristers bisnis.

Daptar Layanan Hukum

Konsultasi légal Verbal $100
Penyediaan dokumén standar sareng petunjuk standar pikeun ngajaringkeunana $50
Ngagaduhkeun hungkul ka pengacara $200
Konsultasi anu ditulis $100
Konsultasi hukum verba ngeunaan masalah kagiatan wirausaha $100
Ngambar dokumen anu berhubungan ti mobil (aplikasi, klaim, keluhan, jsb) $200
Diskon kanggo ngagunakeun jasa tambahan 5%
Bungkusan Hukum kanggo Indung sareng Siswa $500
Bungkusan Hukum pikeun Kulawarga $1000
Bungkusan Hukum kanggo Usaha $2000

Layanan tambahan

Ngalukis klaim pikeun pangadilan heula
sipildimimitian tina $ 300
kriminaldimimitian tina $ 500
administratifdimimitian tina $ 250
Ngagambar klaim banding
kriminaldimimitian tina $ 300
administratifdimimitian tina $ 250
Perwakilan di pangadilan heula
sipildimimitian tina $ 750
kriminaldimimitian tina $ 1000
administratifdimimitian tina $ 500
Ngagambar klaim banding
sipildimimitian tina $ 300

Daérah Laku Hukum

  • HUKUM IMIGRASI

  • ARBITRASI

  • Aliansi sareng mitra

  • UNDANG-UNDANG KORPORATE

  • PAJAK & Keuangan

  • Karyawan & Buruh

  • INVESTASI ASING

  • MEDIASI & KONSILIASI

  • LITIGASI

  • HAK INTELÉKTUAL

  • MERGERS & AKIMISI

  • MANAJEMÉN RISIKO

  • HUKUM PENDIDIKAN

  • HUKUM INTERNASIONAL

  • UNDANG-UNDANG PRIVASI

  • HUKUM HARTA

  • HUKUM TEKNOLOGI

  • UNDANG-UNDANG KORPORATE

  • HUKUM PERATURAN JASA Keuangan

  • Kaamanan sareng hukum pasar modal

  • UNDANG-UNDANG INTERNASIONAL sareng HUKUM KEUANGAN

Pengacara Bisnis Internasional

Hiji mitra hukum pikeun 106 nagara

Kami nyayogikeun jasa hukum sareng 106 nagara sareng pangalaman légal urang anjeun tiasa ngarepkeun jasa hukum anu pangsaéna sareng jujur ​​pikeun kami klien kami penting sareng kode etik internasional kami nuturkeun ngamungkinkeun kami nyayogikeun jasa hukum anu hadé sareng jujur ​​ka klien kami sareng sacara internasional.

Kalayan taun pangalaman dina pamahaman komprehensif ngeunaan lingkungan hukum internasional sareng pangacara kami gaduh pangalaman dina Amérika Kalér, Éropa, Amérika Kidul, Wétan Tengah, Oceanik, Karibia sareng Asia, sareng aranjeunna nyarios basa lokal anjeun. Upami anjeun individu atanapi bisnis sareng milari jasa hukum internasional maka tim litigator kami di nagara khusus, ngabantosan dina ngatur litigasi paralel sareng jasa hukum di sababaraha yurisdiksi anu nungtun anjeun ku bantosan pengacara lokal, pengacara kami ogé ngabimbing klien ngeunaan pro sareng kontra arbitrase dina transaksi lintas batas sareng ngalaksanakeun arbitrase.

Salian ti ieu, upami anjeun ngadaptar perusahaan énggal atanapi di luar negeri atanapi nyiapkeun kanggo ngical atanapi mésér bisnis atanapi internasional, ahli hukum tiasa ngabantosan negosiasi sareng pemegang saham anu aya di tempat sanés atanapi di nagara éta atanapi upami anjeun nuju siap-siapkeun transaksi komérsial sareng kabutuhan wawakil pikeun mastikeun patuh atanapi tempat séjén.

"Penting pisan pikeun anjeun pikeun ngajagi hak-hak hukum sareng kapentingan diri sareng bisnis anjeun."

Pengacara hukum bisnis ngagaduhan tugas utama pikeun ngahémat biaya perusahaan anjeun, anu tiasa dilakukeun ku cara nyusun operasi bisnis anu saé, mempermudah transaksi anu lancar sareng éfisién, ngabantosan perpajakan sareng struktur pangaturan sareng patuh unggal dinten.

Kami di Million Makers didaptarkeun pikeun ngembangkeun prakték hukum anu ngalayanan klien hukum bisnis internasional.

Ngarasa Luncat ngahubungi kami pikeun jasa hukum internasionalfirma hukum bisnis internasionalahli hukum bisnis internasionalahli hukum perusahaan internasional, internasional ngahiji sareng akuisisi pengacara, internasional ahli hukum padamelan, internasional pengacara pajeg, internasional pengacara intelektual, internasional ahli hukum prakték umum, internasional ahli hukum gabung, internasional ahli hukum perumahan, ahli hukum finansial internasional, internasional ahli hukum komérsial, internasional pengacara litigasi bisnis, ogé katelah, internasional ahli hukum bisnis, internasional bisnis paralegal, internasional pangacara bisnis, internasional bisnis attorneys sareng internasional barristers bisnis.

Bungkusan kami

Pikeun Individu

$500.00 / Taun

  • Konsultasi légal Verbal
  • Ngagaduhkeun hungkul ka pengacara
  • Penyediaan dokumén standar sareng petunjuk dina gambarna
  • Jumlah pangguna
  • Diskon pikeun JABATAN TAMBAHAN

pikeun Kulawarga

$1000.00 / Taun

  • Konsultasi légal Verbal
  • Ngagaduhkeun hungkul ka pengacara
  • Penyediaan dokumén standar sareng petunjuk dina gambarna
  • Jumlah pangguna
  • Diskon pikeun JABATAN TAMBAHAN

Pikeun Pausahaan

$2000.00 / bulan

  • Konsultasi légal Verbal
  • Ngagaduhkeun hungkul ka pengacara
  • Penyediaan dokumén standar sareng petunjuk dina gambarna
  • Jumlah pangguna
  • Anjeun tiasa ningali ogé jasa tambahan kami.

dukungan sah

$ Hayu Urang Ngobrol pikeun dukungan hukum khusus

urang ngalakukeun

Ngalukis klaim ka pengadilan heula
Pidana, Sipil, Administratif
Ngagambar klaim banding
Perwakilan di pangadilan heula
Perwakilan di pengadilan banding
Bantuan hukum dina ngadegna éta
reorganisasi sareng liquidation tina lembaga sah

Direngsekeun 19,132 Permintaan sareng Masih Diitung…

Taros Kami

Sadayana Anjeun Peryogikeun

Bungkusan Hukum kanggo Sora sareng Siswa, kalebet, jasa di handap ieu

ServicesKanggo Individu sareng Siswa
Konsultasi légal Verbal3 kali sataun
Ngagaduhkeun hungkul ka pengacara6 kali sataun
Penyediaan dokumén standar sareng petunjuk dina gambarnaUnlimited
Kontrak kacindekan ngadukungHiji waktos dina sataun
Konsultasi anu ditulisteu
Konsultasi hukum verba ngeunaan masalah kagiatan wirausahateu
Jumlah pangguna1
Diskon pikeun jasa tambahan5%
harga$500

Paket Hukum kanggo Kulawarga, kalebet, jasa di handap ieu

Serviceskulawarga
Konsultasi légal Verbal12 kali sataun
Ngagaduhkeun hungkul ka pengacara12 kali sataun (atanapi hiji waktos dina sabulan)
Penyediaan dokumén standar sareng petunjuk dina gambarnaUnlimited
Kontrak kacindekan ngadukung3 kali dina sataun
Konsultasi anu ditulis1
Konsultasi hukum verba ngeunaan masalah kagiatan wirausahateu
Jumlah pangguna3
Diskon pikeun jasa tambahan10%
harga$1000

Paket Hukum kanggo Usaha, kalebet, jasa di handap ieu

Servicesbisnis
Konsultasi légal VerbalUnlimited
Ngagaduhkeun hungkul ka pengacara24 kali sataun (atanapi 2 kali dina sabulan)
Penyediaan dokumén standar sareng petunjuk dina gambarnaUnlimited
Kontrak kacindekan ngadukung6 kali dina sataun
Konsultasi anu ditulis4
Konsultasi hukum verba ngeunaan masalah kagiatan wirausahaUnlimited
Jumlah pangguna3
Diskon pikeun jasa tambahan15%
harga$2000
Juta Ngadamel Kaperawatan

Pangalaman bédana.

MÉlmu

Ngurus ngawangun sareng anjeun dina pikiran.


  • Toko Eureun

    Jasa Hukum pikeun bisnis sareng jalma atanapi dunya.


  • jasa pribadi

    Jasa hukum anu pangsaéna sareng pangrojong pikeun perencanaan hukum pikeun skala bisnis.


  • Pendadean Tukang Ngadamel

    Didukung ku pangalaman jasa hukum internasional sareng lingkungan bisnis, solusi anu saé.


  • bedah kalapa

    Jasa Hukum kami nawiskeun harga béaya rendah, kalayan tingkat kasuksesan hukum anu luhur.


  • Kabeungharan Pangalaman

    Pengacara jasa hukum anu ngalaman sareng firma hukum anu nyayogikeun palanggan.


  • Quality

    Kami gaduh pangacara bisnis anu pangsaéna pikeun individu sareng pangusaha anu hoyong suksés.


  • 1 Titik Kontak

    Pengacara bisnis luhur kami ti firma bisnis hukum kami bakal masihan anjeun pangrojong hukum anu pangsaéna.


  • Kasadaran Budaya Unik

    Kami ngartos basa internasional sareng nyayogikeun bantuan hukum, pikeun kulawarga bisnis sareng perorangan.



  • Ahli Industri Kuat

    Mangrupikeun mangtaun-taun pangalaman jasa hukum ku ngadukung startup, perorangan, usaha alit sareng perusahaan ageung.


  • global tapak suku

    Kami teguh hukum internasional anu nyayogikeun dukungan hukum anu pangsaéna.

Jasa Hukum kami ditawarkeun ka rupa-rupa usaha tina sagala jinis sareng ukuran. Kami ngalayanan industri ieu:

  • Jasa légal pikeun Perbankan

  • Pengacara Bisnis pikeun Outsourcing Prosés Bisnis

  • Firma hukum bisnis pikeun Infrastruktur sareng Konstruksi

  • Pengacara bisnis pikeun Pendidikan

  • Pangacara bisnis pikeun Pangan & Minuman

  • Jasa hukum kanggo Perawatan Kaséhatan

  • Ahli hukum bisnis pikeun Manufaktur

  • Teguh hukum bisnis pikeun PLTA

  • Pengacara bisnis pikeun Asuransi

  • Ahli hukum bisnis pikeun Téhnologi Informasi

  • Jasa hukum pikeun Jasa Hukum

  • Pengacara Bisnis pikeun Wisata & Pariwisata

  • Teguh hukum bisnis pikeun Petrochemicals

  • Pengacara bisnis pikeun Panilitian & Pangwangunan

  • Ahli hukum bisnis pikeun Jasa Keuangan

  • Jasa hukum pikeun Industri Crypto

  • Teguh hukum bisnis pikeun Télékomunikasi

  • Pengacara bisnis pikeun Produksi & Panilitian Pertanian

  • Pengacara bisnis pikeun Mobil

Jasa Hukum ku pengacara bisnis

Patuh sareng Pergigian Disababkeun

Jasa hukum, aya hubunganana sareng norma légal sareng litigasi pikeun Korporat atanapi usaha alit, sok aya, dukungan hukum khusus pikeun klien kami. Bantuan hukum gratis pikeun masalah atanapi masalah hukum.

Patuh sareng Pergigian Disababkeun

Tim Kepatuhan légal kami nyayogikeun dukungan anu éksténsif pikeun ngajaga anjeun sacara hukum sacara aman kalayan patuh sareng rajinna sakumaha per hukum sareng pedoman anu dikaluarkeun sakumaha dina HUKUM.Kéngingkeun dukungan ayeuna.

Services Séjénna

Marengan jasa hukum

Salain ti konsultasi hukum, kami ogé nyayogikeun bisnis, IT sareng jasa SDM ogé, nyayogikeun solusi légal anu ngajantenkeun urang toko hiji-hiji sareng Nagara 106.

Nagara ngabantosan usaha, perorangan sareng kulawarga.

Pendaptaran Perusahaan

Kami tiasa ngabantosan anjeun pendaptaran perusahaan atanapi lepas pantai sareng 106 Nagara.

Bubuka Akun Bank

Peryogi bantosan sareng rekening bank perusahaan atanapi rekening bank luar negeri.

Processing pamayaran

ngabutuhkeun pamrosésan pamayaran online naha éta akun pembayaran fintech atanapi crypto.

Usaha pikeun Dijual

Saatos Layanan Hukum lamun rencana pikeun  mésér bisnis, urang tiasa ngabantosan.

Jasa HR

urang Perusahaan SDM tiasa ngabantosan anjeun ku ngeusian posisi langkung gancang.

Nomer Telepon Maya

ngabutuhkeun nomer virtual atanapi tol ogé sayogi pikeun 103 nagara

Lisénsi cryptocurrency

Urang tiasa ngabantosan lisénsi mata uang crypto ngaliwatan yurisdiksi lepas pantai sareng Uni Éropa.

Alamat Kantor Virtual

Kantor maya alamat di 66 lokasi internasional.

Usaha pangaturan

Kalayan jasa hukum kami, ngamimitian bisnis hukum.

Parusahaan Ayana

Beuli perusahaan anu tos aya atanapi mésér perusahaan luar negeri, urang tiasa ngabantosan sadayana anu anjeun peryogikeun.

Dukungan Imigrasi

Peryogi bantosan sareng Idin sareng damel Idin pikeun boga usaha.

Pendaptaran mérek

Kami tiasa ngabantosan anjeun nganggo IP sareng pendaptaran mérek di harga terjangkau.

Leyuran IT

Kami tiasa ngabantosan bisnis anjeun kalayan pangrojong promosi bisnis anu paling saé panginten divisi pangwangunan parangkat lunak kami sanaos jasa desain wéb, jasa pamekaran e-commerce, jasa pamekaran wéb, jasa pangwangunan blockchain, jasa pamekaran aplikasi, jasa pamekaran parangkat lunak sareng Ladénan SEO.

Naon Dukungan sareng sadaya pangrojong

Patarosan anu sering Ditaroskeun - Layanan hukum

Pitunjuk Hukum sareng Jasa Hukum

Nyuhunkeun Konsultasi Gratis


Candak Pengacara anjeun Dinten!

5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan