Lebet

🔍
en
X

Layanan légal

Layanan légal

K mana batan di dunya

  • Aman ku milih bungkusan hukum
  • 24 X 7 Rojongan Hukum

gambaran

Layanan Hukum, Pengacara Imigrasi, Pengacara sering disangka salah sahiji hal anu langkung mahal anu dipikabutuh ku jalma salami hirupna - sabeulah perawatan médis darurat sareng biaya mésér bumi. Untungna, lamun anjeun ngagaduhan pasangan anu bener biaya turun drastis. Kami ngatur jasa sah harga murah pikeun Kulawarga, Indung, Siswa, Perusahaan sareng Perusahaan. Hal-hal anu aya hubunganana sareng Imigrasi, Atikan Internasional, Permit Gawé, Konsultasi Bisnis, Penempatan Internasional / Pakasaban, Pangajaran Usaha, Naséhat finansial, piwuruk perumahan, perencanaan perumahan samentawis, ijin karésan permanén, kawarganagaraan, rajin sareng patuh, Pembentukan Perusahaan, Rak Rak. Usaha Dijual, Pembukaan Akun Bank, Akun Outsourcing, Office Virtual, Nomer Telepon Maya, Produk IT sareng jasa sapertos Domain, Hosting, solusi awan, Desain sareng Pangwangunan Website, Ngadamel Karyawan, Outsourcing HR, Pangaturan CRM sareng integrasi, Merchant Account. Perijinan Usaha, Pendaptaran Tandha Perdagangan, Desain Wéb Sesuaian, Rarancang logo, Pembiayaan Usaha, Pemegang Saham sareng perjanjian anggota, Dokumén Organisasi, Perumahan Perumahan sareng perjanjian ngajakan, Ngubaran kontrak sareng perjanjian, Kawijakan operasional anu patuh sareng undang-undang pagawe, Franchise mésér sareng penjualan anu langsung dilayanan sareng diurus b y Million Makers tapi pikeun masalah sah sareng dukungan anu kompleks, kami di Million Makers ngalangkungan mitra kami / Dieup-up / Associates: Pengacara sareng UU ahli hukum sareng Pengacara sareng Perundingan anu berpengalaman parantos diusahakeun sareng ngajagi klien urang ku nyayogikeun Pelayanan Hukum anu pangsaéna 24 X 7 biaya anu paling nominal ku supados para klien kami tiasa ngatasi masalah atanapi masalah sah dina masalah pribadi ogé kahirupan profésional, urang ngagaduhan dasi perusahaan anu paling rundingan di tingkat AS, Eropa, Arménia, Georgia, Rusia, Indonesia. India, Albania, Australia, Austria, Bélarus, Bélarus, Bulgaria, Kanada, China, Kroasia, Siprus, Republik Czech, Denmark, Ékuador, Estonia, Finlandia, Perancis, Georgia, Jerman, Yunani, Hungaria, India, Indonesia, Italia, Kyrgyzstan , Liechtenstein, Lituania, Luksemburg, Makedonia, Malaysia, Belanda, Norwégia, Romania, Rusia, Spanyol, Swédia, Swiss, Turki, Ukraina, Émirat Arab, Inggris sareng Amérika Serikat Amérika Serikat.

Palayanan standar kami kaasup

ngagaleuh-ngical

  • imigrasi
  • Sadérék sareng Pasitraan
  • Inok Isu Hukum
  • Mésér sareng ngajual usaha sareng ngahijikeun sareng akuisisi
  • Mésér Ngajual
  • Investasi Modal
  • Program patuh dikembangkeun
  • Perlindungan Inpormasi Konéksi
  • Prosedur kontrak sareng nyiptakeun formulir
  • Kontrak disawalakeun sareng drafting
  • Nyiptakeun éntitas perusahaan
  • Masalah palanggan sareng Vendor
  • Pamariksaan
  • Perjangjian Pakasaban
  • Masalah pagawean
  • Prosedur Tata Kelola ditaksir
  • Kontraktor bebas - Ngayakeun status na
  • Masalah Téknologi (IT)
  • Pelanggaran IP- ngajagi sareng membela
  • Hak inteléktual
  • Masalah hukum Internét
  • Dinas Hukum Hukum ditinjaukeun sareng ningkat
  • Lease - pakakas
  • Lease - perumahan
  • Pengacara Hukum diaudit
  • lisénsi
  • Manajemén Litigation
  • Ngahiji, Acalitisi sareng Penjualan Perusahaan
  • Konseling Dina-Loka - kunjungan perusahaan anjeun
  • Manajemén Patén
  • Manajemén risiko
  • Masalah pemegang saham
  • Saham Saham ditransfer
  • mérek
  • Rahasia dagang
  • palatihan

Daptar Layanan Hukum

Konsultasi légal Verbal $100
Penyediaan dokumén standar sareng petunjuk standar pikeun ngajaringkeunana $50
Ngagaduhkeun hungkul ka pengacara $200
Konsultasi anu ditulis $100
Konsultasi hukum verba ngeunaan masalah kagiatan wirausaha $100
Ngambar dokumen anu berhubungan ti mobil (aplikasi, klaim, keluhan, jsb) $200
Diskon kanggo ngagunakeun jasa tambahan 5%
Bungkusan Hukum kanggo Indung sareng Siswa $500
Bungkusan Hukum pikeun Kulawarga $1000
Bungkusan Hukum kanggo Usaha $2000

Layanan tambahan

Ngalukis klaim pikeun pangadilan heula
sipildimimitian tina $ 300
kriminaldimimitian tina $ 500
administratifdimimitian tina $ 250
Ngagambar klaim banding
kriminaldimimitian tina $ 300
administratifdimimitian tina $ 250
Perwakilan di pangadilan heula
sipildimimitian tina $ 750
kriminaldimimitian tina $ 1000
administratifdimimitian tina $ 500
Ngagambar klaim banding
sipildimimitian tina $ 300

Bungkusan kami

Pikeun Individu

$500.00 / Taun

  • Konsultasi légal Verbal
  • Ngagaduhkeun hungkul ka pengacara
  • Penyediaan dokumén standar sareng petunjuk dina gambarna
  • Jumlah pangguna
  • Diskon pikeun JABATAN TAMBAHAN

pikeun Kulawarga

$1000.00 / Taun

  • Konsultasi légal Verbal
  • Ngagaduhkeun hungkul ka pengacara
  • Penyediaan dokumén standar sareng petunjuk dina gambarna
  • Jumlah pangguna
  • Diskon pikeun JABATAN TAMBAHAN

Pikeun Pausahaan

$2000.00 / bulan

  • Konsultasi légal Verbal
  • Ngagaduhkeun hungkul ka pengacara
  • Penyediaan dokumén standar sareng petunjuk dina gambarna
  • Jumlah pangguna
  • Anjeun tiasa ningali ogé jasa tambahan kami.

dukungan sah

$ Hayu urang ngobrol kanggo dukungan hukum khusus

urang ngalakukeun

Ngalukis klaim ka pengadilan heula
Pidana, Sipil, Administratif
Ngagambar klaim banding
Perwakilan di pangadilan heula
Perwakilan di pengadilan banding
Bantuan hukum dina ngadegna éta
reorganisasi sareng liquidation tina lembaga sah

Ditambahkeun 19,132 Panjaluk sareng Masih cacah…

Taros Kami

Sadayana Anjeun Peryogikeun

Bungkusan Hukum kanggo Sora sareng Siswa, kalebet, jasa di handap ieu

ServicesKanggo Individu sareng Siswa
Konsultasi légal Verbal3 kali sataun
Ngagaduhkeun hungkul ka pengacara6 kali sataun
Penyediaan dokumén standar sareng petunjuk dina gambarnaUnlimited
Kontrak kacindekan ngadukungHiji waktos dina sataun
Konsultasi anu ditulisteu
Konsultasi hukum verba ngeunaan masalah kagiatan wirausahateu
Jumlah pangguna1
Diskon pikeun jasa tambahan5%
harga$500

Paket Hukum kanggo Kulawarga, kalebet, jasa di handap ieu

Serviceskulawarga
Konsultasi légal Verbal12 kali sataun
Ngagaduhkeun hungkul ka pengacara12 kali sataun (atanapi hiji waktos dina sabulan)
Penyediaan dokumén standar sareng petunjuk dina gambarnaUnlimited
Kontrak kacindekan ngadukung3 kali dina sataun
Konsultasi anu ditulis1
Konsultasi hukum verba ngeunaan masalah kagiatan wirausahateu
Jumlah pangguna3
Diskon pikeun jasa tambahan10%
harga$1000

Paket Hukum kanggo Usaha, kalebet, jasa di handap ieu

Servicesbisnis
Konsultasi légal VerbalUnlimited
Ngagaduhkeun hungkul ka pengacara24 kali sataun (atanapi 2 kali dina sabulan)
Penyediaan dokumén standar sareng petunjuk dina gambarnaUnlimited
Kontrak kacindekan ngadukung6 kali dina sataun
Konsultasi anu ditulis4
Konsultasi hukum verba ngeunaan masalah kagiatan wirausahaUnlimited
Jumlah pangguna3
Diskon pikeun jasa tambahan15%
harga$2000

Jasa Hukum sareng Bungkusan tiasa dimanfaatkeun kanggo nagara-nagara di handap ieu:

  • Albania
  • Antigua jeung Barbuda
  • Argentina
  • Arménia
  • Australia
  • Austria
  • Azerbaijan
  • Bahama
  • Bahrain
  • Bélarus
  • Bélgia
  • Bélis
  • Bolivia
  • Brazil
  • Bulgaria
  • Kanada
  • Chili
  • Kosta Rika
  • Cina
  • Kroasia
  • Siprus
  • Républik Czech
  • Dénmark
  • Républik Dominika
  • Dubai
  • Ékuador
  • Éstonia
  • Finlandia
  • Fiji
  • Perancis
  • Géorgia
  • Jérman
  • Yunani
  • Grénada
  • Hong Kong
  • Hungaria
  • Islandia
  • India
  • Irlandia
  • Indonesia
  • Itali
  • Jepang
  • Kazakhstan
  • Kuwait
  • Latvia
  • Liechtenstéin
  • Lituania
  • Luxembourg
  • Makédonia
  • Malaysia
  • Malta
  • Kapuloan Marshall
  • Mauritius
  • Méksiko
  • Moldova
  • Monaco
  • Monténégro
  • Walanda
  • Selandia Baru
  • Norwégia
  • Panama
  • Filipina
  • Polandia
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Romania
  • Rusia
  • Saint Kitts jeung Nevis
  • Arab Saudi
  • Sérbia
  • Singapura
  • Slovénia
  • Afrika Kidul
  • Koréa Kidul
  • Spanyol
  • Sri Lanka
  • Swédia
  • Swiss
  • Thailand
  • kalkun
  • karajaan Inggris
  • Ukraine
  • Uni Émirat Arab
  • Amérika Serikat
  • Uruguay

Bimbingan Profesional jeung sokongan

Nyuhunkeun Konsultasi Gratis


5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan