Blog

Pangalusna Blog Post

Sok diénggalan!

Imigrasi Internasional, Ijin Gawé,

Imigrasi Usaha, Bisnis, Kauangan,

Mimitian Usaha sareng Ngembangkeun Usaha,

Formasi Perusahaan, Perbankan,

Atikan, solusi IT.

Kasalahan Rekrutmen umum anu dilakukeun Sumber Daya Manusa

Teu aya metodeu anu dijamin pikeun rekrutmen anu suksés, tapi ngartos halangan sareng masalah poténsial anu anjeun tiasa nyanghareupan tiasa ...
Maca deui
formasi parusahaan lepas pantai

Naon aya 6 kauntungan utama pembentukan perusahaan luar negeri?

Ngirangan pajeg Aya seueur yurisdiksi luar negeri anu leres-leres ramah. Henteu ngan éta mangrupikeun hal anu gampang ...
Maca deui

Naha Pentingna kanggo outsource Keuangan sareng Layanan Akuntansi?

Outsourcing akuntansi ngeunaan kontrak anu ditandatanganan ku hiji organisasi sareng konsultan pihak katilu pikeun outsource sawaréh atanapi sapinuhna ...
Maca deui
5 Usaha Leutik Paling nguntungkeun di 2019

5 Usaha Leutik Paling nguntungkeun di 2019

Usaha Mobile, Usaha Berorientasi Barudak, "Ngabagikeun Ékonomi" Usaha, Usaha Atikan Online, Usaha Freelance B2B Business. Sababaraha urang ngagaduhan kana wirausaha terang ...
Maca deui
Manajemén hubungan pelanggan (CRM)

Manajemén hubungan pelanggan (CRM)

Manajemén Hubungan Pelanggan (CRM) nyatakeun metodologi, software sareng kamampuan Internet anu ngamungkinkeun perusahaan ngatur ayeuna sareng poténsialna ...
Maca deui
Kauntungan imigrasi ka Amérika Serikat

Kauntungan imigrasi ka Amérika Serikat

Pangaruh ékonomi positip Imigrasi ka Amérika Serikat masihan sababaraha kauntungan ékonomi ka Amérika Serikat. Seueur imigran ngagaduhan kasempetan nampi ...
Maca deui
palayanan Kaséhatan

Kumaha Cara Ngatasi Krisis Biaya dina Kaséhatan Kaséhatan

Biaya jasa manusa AS ayeuna langkung ti 17% GDP sareng teras ningkat. Béda bangsa kirang nyéépkeun ...
Maca deui
layanan hr-hungkul

5 Mangpaat tina Manajemén Sumber Manusa

Manajemén Sumber Daya Manusia nyaéta strategi anu dimaksudkeun pikeun ngarékam sareng ngawasi individu pikeun tujuan bisnis sareng naekeun ...
Maca deui
Jérman

Kumaha Janten Jerman Mangpaat tina Global Compact for Migration

Dina Désémber 2018, 152 United Nations (UN) bagian nyatakeun nampi Global Compact for Safe, Orderly and Migration Regular. Anu ...
Maca deui
Loading ...
formasi parusahaan lepas pantai

Naon aya 6 kauntungan utama pembentukan perusahaan luar negeri?

Ngirangan pajeg Aya seueur yurisdiksi luar negeri anu leres-leres ramah. Henteu ngan éta mangrupikeun hal anu gampang ...
Maca deui

Naha Pentingna kanggo outsource Keuangan sareng Layanan Akuntansi?

Outsourcing akuntansi ngeunaan kontrak anu ditandatanganan ku hiji organisasi sareng konsultan pihak katilu pikeun outsource sawaréh atanapi sapinuhna ...
Maca deui
5 Usaha Leutik Paling nguntungkeun di 2019

5 Usaha Leutik Paling nguntungkeun di 2019

Usaha Mobile, Usaha Berorientasi Barudak, "Ngabagikeun Ékonomi" Usaha, Usaha Atikan Online, Usaha Freelance B2B Business. Sababaraha urang ngagaduhan kana wirausaha terang ...
Maca deui
jepang

Bank Jepang ngenalkeun langkung seueur langkah-langkah gampang énggal saatos Fed Cuts

Bank o fJapan ngenalkeun ukuran easing tambahan pikeun ngalawan karugian anu timbul dina COVID - 19 pandemik. Anu ...
Maca deui
Goldman Sachs ngaluarkeun peringatan ngeunaan pangangguran AS

Goldman Sachs ngaluarkeun peringatan ngeunaan pangangguran AS

Laju pangangguran di Amérika Serikat bakal top 25%, sami sareng waktos anu paling dahsyat saé Great ...
Maca deui
Havens Pajak

Naon Haven Pajak Sareng Kumaha Karya Aranjeunna?

Hubungi kami dinten ayeuna pikeun Perusahaan Penggabungan di 109 Nagara, jaminan harga anu pangsaéna. Nalika Columbus angkat milarian anu Anyar ...
Maca deui
Ékonomi Cina

Ékonomi Cina disetél ka Overtake Amérika Serikat dina 4 Taun

Inpormasi ku Bank Dunia sareng IMF prédiksi nagara-nagara Asia bakal ngahasilkeun 5 tingkat utama GDP anu paling luhur ...
Maca deui
Fintech

Naha Investasi di Fintech mangrupikeun Pilihan Anu Saatos Ayeuna

Hubungan di antara akun sareng inovasi parantos berkembang saengga dina naékna fintech sapertos lapangan sorangan kajantenan ...
Maca deui
Ékonomi Itali

GDP Italia rengkuh 4.7% dina triwulan kahiji Amidst Covid19

Ragrag saparapat di KDNK dina ékonomi panggedéna zona euro pangpentingna paling luhur saprak pangaturan ayeuna dimimitian ...
Maca deui
Loading ...
Jérman

Kumaha Janten Jerman Mangpaat tina Global Compact for Migration

Dina Désémber 2018, 152 United Nations (UN) bagian nyatakeun nampi Global Compact for Safe, Orderly and Migration Regular. Anu ...
Maca deui

Xi Jinping nekenkeun élmu sareng téknologi pikeun pangwangunan ékonomi

Pangaturan anu logis sareng mékanis diperyogikeun pikeun giliran kauangan finansial sareng sosial Cina, sareng ningkatna padamelan individu, ...
Maca deui

Propinsi mana di Kanada anu paling gampang didatangan?

Salah tafsir anu khas ngeunaan gerakan Kanada nyaéta sababaraha daérah langkung "saderhana" tibatan anu sanésna ngalih. Daérah naon waé ...
Maca deui

Naon anu ngajantenkeun aplikasi imigrasi kuat?

Salaku implikasi imigrasi COVID-19 nuluykeun dugi usum panas sareng usum gugur, Imigrasi, Pangungsi sareng Kewarganagaraan Kanada (IRCC) ...
Maca deui
Jérman

Jérman Nolak Visa pikeun Murid Internasional dina Kursus Online

Siswa internasional anu badé ka Jerman semester ieu ngan ukur nuturkeun kursus online moal mumpuni pikeun visa, kusabab ...
Maca deui

Kumaha Trump ngajantenkeun langkung hésé janten warga nagara AS

Urang luar parantos ngalamar janten padumuk Amérika Serikat dina angka ngembangna saprak Donald Trump damel, anu sababaraha penyidik ​​panyusun ...
Maca deui

Urang Kanada ngadukung imigrasi hukum

Dukungan umum pikeun kabijakan imigrasi Perdana Perdana Menteri Justin Trudeau gumantung pisan kana kumaha pollsters naroskeun ...
Maca deui

Parobihan Sederhana Ieu Bisa Ngasahkeun Jutaan Imigran

ciri umum tina kawijakan imigrasi nyaéta rumit. Sanaos seueur jalma yakin yén anu henteu didaptarkeun tiasa ngan saukur diterapkeun ...
Maca deui

Pendatang anyar nyulam topéng anu raoseun sareng jilbab

Perusahaan sosial anu berbasis di Winnipeg anu ngerjakeun pendatang parantos parantos janten masker salaku cara pikeun ngabantosan jalma-jalma ngalangkungan ...
Maca deui
Loading ...

Kasalahan Rekrutmen umum anu dilakukeun Sumber Daya Manusa

Teu aya metodeu anu dijamin pikeun rekrutmen anu suksés, tapi ngartos halangan sareng masalah poténsial anu anjeun tiasa nyanghareupan tiasa ...
Maca deui

Naha Pentingna kanggo outsource Keuangan sareng Layanan Akuntansi?

Outsourcing akuntansi ngeunaan kontrak anu ditandatanganan ku hiji organisasi sareng konsultan pihak katilu pikeun outsource sawaréh atanapi sapinuhna ...
Maca deui
Manajemén hubungan pelanggan (CRM)

Manajemén hubungan pelanggan (CRM)

Manajemén Hubungan Pelanggan (CRM) nyatakeun metodologi, software sareng kamampuan Internet anu ngamungkinkeun perusahaan ngatur ayeuna sareng poténsialna ...
Maca deui
layanan hr-hungkul

5 Mangpaat tina Manajemén Sumber Manusa

Manajemén Sumber Daya Manusia nyaéta strategi anu dimaksudkeun pikeun ngarékam sareng ngawasi individu pikeun tujuan bisnis sareng naekeun ...
Maca deui

Pangaruh tina Tren Pasar Outsourcing Sumber Daya Manusa Anu Aya sareng Muncul

Panilitian pasar outsourcing Sumber Daya Manusa global nampilkeun sadayana dina sadaya kompilasi pandangan sajarah, arus sareng pikahareupeun ...
Maca deui
Ékonomi AS

3.8 juta Amerika kaleungitan padamelan nalika pangangguran AS terus tumbuh

3.8 juta jalma sanés kaleungitan kalungguhan di Amérika dina saminggu katukang anu janten pandémik koronavirus dina ngempur ...
Maca deui
HR-rencana

Sumber Daya Manusia (SDM) Proyék Tumuwuh Pasar Parangkat Lunak ti saprak 2026

Laporan panilitian ngeunaan Sumber Daya Manusia (HR) Industri Parangkat Lunak nawiskeun analisis lengkep ngeunaan tren pasar anu aya, sajaba ti ...
Maca deui
HR-rencana

Kunaon Ayeuna Mangrupikeun Waktos Anu Sampurna Kanggo Investasi Sumber Daya Manusa

Babagian asét manusa ngagaduhan tugas sareng kabutuhan anu teras-teras berkembang di tengah pandemi éta. Nanging, nempatkeun sumberdaya kana Sumber Daya Manusa ...
Maca deui
Konsép Manajemén Hr Sumber Daya Manusa. Koléksi Sumber Manusa, Cus

6 cara sumber daya manusa tiasa ningkatkeun keragaman tempat damel

Dorong pikeun kaanekaragaman, kaasupan sareng kaadilan di tempat kerja sanés kapayunna; éta parobahan laut anu kedah sadayana bisnis ...
Maca deui
Loading ...
Manajemén hubungan pelanggan (CRM)

Manajemén hubungan pelanggan (CRM)

Manajemén Hubungan Pelanggan (CRM) nyatakeun metodologi, software sareng kamampuan Internet anu ngamungkinkeun perusahaan ngatur ayeuna sareng poténsialna ...
Maca deui

Inovasi Tech Ngaganggu Industri Médis sareng Podomoro

Telemedisin atanapi konsultasi virtual mangrupikeun hal anu tiheula ayeuna. Malah nalika aranjeunna ngamimitian, pangaruh dramatis éta ...
Maca deui

IP Téhnologi Ngabantosan Napigasi COVID-19 Tantangan

Seueur anu gancang mendakan yén aranjeunna ayeuna gaduh hiji asset integral nyetél: kerangka kaamanan fisikna. A ...
Maca deui
EIB ngabantosan téknologi médis sareng panalungtikan kaséhatan, investasi € 5bn

BANSA KANGGURU ARTIFIKAL NANGGALKEUN APLIKASI APLIKASI INGGRIS?

Intelijen jieunan parantos janten bagian tina eling manusa salami mangtaun-taun. Ieu kusabab kanyataan yén ...
Maca deui
Apex Supply Chain Technologies

Apex Supply Chain Technologies asup kana pasipatan intelektual global eksklusif

Pasatujuan lisénsi IP nawiskeun Apex hak ekslusif pikeun pasar sareng salajengna ngembangkeun téknologi jemput pangan otomatis Brightloom sareng Inteléktual ...
Maca deui
Kawijakan Pendidikan ningkatkeun pangrojong tech

Naha Kawijakan Pendidikan Anyar ningkatkeun dorongan tech?

Administrasi parantos ngamimitian transformasi anu leres-leres diperyogikeun dina kerangka bimbingan ngalangkungan Kawijakan Pendidikan Anyar pikeun ngarencanakeun mahasiswa ...
Maca deui
fintech-1

Hong Kong fintech Neat ngalegaan Series A ku langkung $ 4 juta

Spesialis kauangan anu aya MassMutual Ventures, Pacific Century Group, Linear Capital sareng Robby Hilkowitz sapertos spékulator énggal Vectr Fintech nyandak ...
Maca deui

Vivo badé ngaleupaskeun téknologi Vivo Vision + na di Beijing

Vivo sateuacan lami badé ngintunkeun inovasi fotografi telepon na anu anyar, namina Vivo Vision +. Inovasi panginten ...
Maca deui
Panawaran Public IPO mimiti

Pangalusna Pikiran Panyiaran IPO

Perusahaan jasa IT Smallcap Happiest Minds Technologies disetél pikeun muka tawaran umum mimiti na dina 7 Séptémber sareng ...
Maca deui
Loading ...
palayanan Kaséhatan

Kumaha Cara Ngatasi Krisis Biaya dina Kaséhatan Kaséhatan

Biaya jasa manusa AS ayeuna langkung ti 17% GDP sareng teras ningkat. Béda bangsa kirang nyéépkeun ...
Maca deui

Kumaha téknologi awan sareng analitik data ngarobih séktor kasehatan

Didorong ku paningkatan panerapan analitik data ageung, alat anu tiasa dianggo, sareng IoT, pasar komputasi awan Podomoro global nyaéta ...
Maca deui
Shore sistem pangaturan kaséhatan Jepang anu lemah

Industri anu kasehatan decimated ku coronavirus, kaleungitan 1.4 juta padamelan

Industri jasa ubar kaleungitan 1.4 juta posisi dina bulan April, bahkan sareng buruh anu ngurus pandemi coronavirus dina ...
Maca deui

Tiasa Startups janten jalan kaluar kanggo kasehatan padesaan

Platform manajemén kasehatan berbasis awan henteu ngan ukur ngahubungkeun jalma ka dokter sareng ngagampangkeun konsultasi tindak lanjut tapi ogé gancang-gancang dina ...
Maca deui
Pusat inovasi kaséhatan Jerman MoH

Pusat inovasi kaséhatan Jerman MoH pikeun ngayakeun KTT internasional

Wawakil ti Kamentrian Kaséhatan Jérman sareng Institut Federal pikeun Narkoba sareng Alat Médis bakal ngajelaskeun aplikasi ...
Maca deui
Asuransi Kaséhatan-Perusahaan-1

Kawijakan kaséhatan sababaraha pikeun klaim tunggal

Kuantitas kasus Coronavirus di nagara éta ngajentul saatos waktos, nyandak langkung seueur jalma anu dirawat di ...
Maca deui
maxresdefault

Kumaha Urang Kanada Anu Di Amérika Serikat Kudu Ngurus Ku Kaséhatan

Dina bulan Januari taun ieu, pamaréntah Propinsi Kanada di Ontario ngaleungitkeun Program Out of Travel Travel Country ...
Maca deui
Masa Depan Perawatan Kaséhatan modern

Masa depan Perawatan Kaséhatan Modern

Ladénan manusa sareng élmu kahirupan mangrupikeun kaganggu kusabab seueur pedoman, lebar sub-vertikal ...
Maca deui

Startups Nerapkeun AI Pikeun Ngubaran Kaséhatan

Pembelajaran mesin sareng palayanan kaséhatan seueur pisan ngahormat anu cocog sareng hiji-hiji deui. Inti pisan, jauh tina Podomoro ...
Maca deui
Loading ...

Toyota ngaluncurkeun hub pendidikan virtual

Salah sahiji anu ngadamel nagara inovatif nyaéta nempatkeun inovasi na pikeun ngadukung mahasiswa Kentucky. Toyota Motor Amérika Kalér ...
Maca deui
ngajar online

Ngadeukeutan 50% guru paguron luhur henteu raoseun kana pangajaran online

Ampir genep bulan ti saprak kelas ngalih online, ampir 50 persén guru paguron luhur masih teu raoseun ...
Maca deui
Kawijakan Pendidikan ningkatkeun pangrojong tech

Naha Kawijakan Pendidikan Anyar ningkatkeun dorongan tech?

Administrasi parantos ngamimitian transformasi anu leres-leres diperyogikeun dina kerangka bimbingan ngalangkungan Kawijakan Pendidikan Anyar pikeun ngarencanakeun mahasiswa ...
Maca deui
Atikan Di India

Alat Sareng Téhnik Ningkatkeun Pendidikan di India

Bayangkeun dina taun 2000, dua réréncangan gaduh obrolan ngeunaan e-learning atanapi digitalisasi diajar-ngajar sareng diajar lumangsung ...
Maca deui

Inovasi Atikan Anu Ngéléhkeun Pod Diajar

Nyanghareupan kagagalan pendidikan umum pikeun adaptasi sareng Covid-19, kolot anu sanggup éta ngagabungkeun sumberdaya sareng ngupahan ...
Maca deui
Sistem Pendidikan di Jerman

Sistem Pendidikan di Jerman

Organisasi pendidikan canggih di Jerman sacara séréntifikasi sacara universal - sakumaha dina Peringkat Akadémik Universitas Dunia (ARWU), 6 ti ...
Maca deui

Naha Panalitian Sakumaha Pikeun Ngaronjatkeun Atikan?

Nalika pendidik, sakola sareng kabupaten damel pikeun ngatasi kerusakan pendidikan siswa anu disababkeun ku pandemi coronavirus, sigana ...
Maca deui

Bursa India CoinDCX nyusun agenda pendidikan crypto

Sanaos prihatin ngeunaan kamungkinan panerapan anti-crypto dina waktos anu caket, firma crypto India ngaluncurkeun program pendidikan sareng latihan propésional pikeun ...
Maca deui

Pandémik nyiptakeun mani mani dina évolusi pendidikan

Akuisisi $ 300 juta Byju ngeunaan WhiteHat Jr nyaéta tonggakna dina rohangan edtech India sareng pendakian konsolidasi pikeun ...
Maca deui
Loading ...

5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan