Lebet

🔍

EN

X

Blog

Pangalusna Blog Post

Sok diénggalan!

Imigrasi Internasional, Ijin Gawé,

Imigrasi Usaha, Bisnis, Kauangan,

Mimitian Usaha sareng Ngembangkeun Usaha,

Formasi Perusahaan, Perbankan,

Atikan, solusi IT.

Kumaha merk diri dina industri kauangan sareng bisnis

Komunikasi jalma ka jalma ogé janten beuki penting pisan salaku rute pikeun organisasi sareng perwakilan pamilihan kanggo milarian ...
Maca deui

Peran Sumber Daya Manusa di Lingkungan Pasca-COVID

Kaseueuran asosiasi parantos mimiti konsentrasi kana situasi pikeun nyusun sareng nyandak réaksi operasional anu penting pikeun ngajamin kongruitas bisnis post-COVID-19. Asosiasi ...
Maca deui

Perusahaan téknologi London nampi geran £ 50k pikeun inovasi pasca-lockdown

Organisasi inovasi London parantos ngalaporkeun yén éta parantos dipasihan panghargaan £ 50k kanggo ngabantosan pamekaran saatos pandemi ...
Maca deui

Nagara Ramah Imigrasi Ka Émbaran Ka luar negeri

Sistem gerakan dumasar-titik sareng dumasar alesan. Pikeun nyocogkeun tagihan pikeun visa gerakan, jalma kedah ngalamar salaku ...
Maca deui

Naon Anu Diarepkeun Manajemén Sumber Daya Manusia?

Kalayan dimimiti umur inovasi, seueur ahli hukum negeskeun yén aset manusa, salaku kapasitas, bakal kaluar tina ...
Maca deui

Naon Mangpaat tina Imigrasi Australia

Naha anjeun sadar yén Australia mangrupikeun bangsa utama anu tambahan daratan? Mémang, éta sabenerna. Australia nyaéta ...
Maca deui

Kumaha Usaha Pangaruh Téknologi?

Panarimaan Inovasi mangrupikeun istilah anu nuduhkeun kana pangakuan, penggabungan, sareng pemanfaatan inovasi anyar dina arena publik ...
Maca deui

Pitunjuk intelijen jieunan dina bisnis

Kumaha carana organisasi nganggo penalaran buatan manusa? Penalaran buatan manusa (AI) sacara konsistén nyéépkeun kana panggunaan bisnis biasa. Tina prosés damel ...
Maca deui

Blockchain Sareng Hukum: Peraturan Di Dunya

Upami anjeun pendatang badé milari taneman anjeun dina bisnis blok, di ...
Maca deui
Loading ...

Kumaha merk diri dina industri kauangan sareng bisnis

Komunikasi jalma ka jalma ogé janten beuki penting pisan salaku rute pikeun organisasi sareng perwakilan pamilihan kanggo milarian ...
Maca deui

Perusahaan téknologi London nampi geran £ 50k pikeun inovasi pasca-lockdown

Organisasi inovasi London parantos ngalaporkeun yén éta parantos dipasihan panghargaan £ 50k kanggo ngabantosan pamekaran saatos pandemi ...
Maca deui

Naon Anu Diarepkeun Manajemén Sumber Daya Manusia?

Kalayan dimimiti umur inovasi, seueur ahli hukum negeskeun yén aset manusa, salaku kapasitas, bakal kaluar tina ...
Maca deui

Naon Mangpaat tina Imigrasi Australia

Naha anjeun sadar yén Australia mangrupikeun bangsa utama anu tambahan daratan? Mémang, éta sabenerna. Australia nyaéta ...
Maca deui

Kumaha Usaha Pangaruh Téknologi?

Panarimaan Inovasi mangrupikeun istilah anu nuduhkeun kana pangakuan, penggabungan, sareng pemanfaatan inovasi anyar dina arena publik ...
Maca deui

Pitunjuk intelijen jieunan dina bisnis

Kumaha carana organisasi nganggo penalaran buatan manusa? Penalaran buatan manusa (AI) sacara konsistén nyéépkeun kana panggunaan bisnis biasa. Tina prosés damel ...
Maca deui

Blockchain Sareng Hukum: Peraturan Di Dunya

Upami anjeun pendatang badé milari taneman anjeun dina bisnis blok, di ...
Maca deui

Pilihan Pembiayaan Bisnis Leutik Tanpa Bank tradisional

Spekulan kauangan mangrupikeun spesialis bisnis énggal. Aranjeunna tiasa masihan pembiayaan raksasa, administrasi sistem sareng arah ahli pikeun ngirim bisnis anjeun ...
Maca deui
Fintech

Naha Investasi di Fintech mangrupikeun Pilihan Anu Saatos Ayeuna

Hubungan di antara akun sareng inovasi parantos berkembang saengga dina naékna fintech sapertos lapangan sorangan kajantenan ...
Maca deui
Loading ...

Nagara Ramah Imigrasi Ka Émbaran Ka luar negeri

Sistem gerakan dumasar-titik sareng dumasar alesan. Pikeun nyocogkeun tagihan pikeun visa gerakan, jalma kedah ngalamar salaku ...
Maca deui
Grup Urang Waving Bandéra Kanada

Kanada ngenalkeun langkung seueur diajar sareng kalenturan ijin kerja

Kanada parantos nembe ngalaporkeun tilu ukuran anu penting pikeun ngabantosan jalma anu hoyong milarian latihan sareng kerja Kanada ...
Maca deui
imigrasi ka Australia

naon syarat éta pikeun hijrah ka australia

Syarat pikeun Visa Terampil Australia nyaéta sapertos kieu: Umur - anjeun kedah sahandapeun 45 taun nalika anjeun daptar; Basa Inggris - ...
Maca deui
kamana imigrasi

Imigrasi pos-coronavirus Kanada

Aya komponén jero sareng luar pikeun dipertimbangkeun bari ngabayangkeun nasib kerangka hijrah Kanada anu katukang pandémik coronavirus ...
Maca deui

Kanada ngaluarkeun 600 undangan pikeun ngalamar tinggal permanén

Kanada ngayakeun draw 160th Éntri Éntri, ngundang calon imigrasi pikeun ngalamar permanén dina 19. Agustus anyar ...
Maca deui
Anyar-Zealand-Imigrasi-Advisers-and-Pengacara

Pembaruan Imigrasi Selandia Anyar - Prioritas anyar pikeun ngolah visa

Imigrasi Selandia Anyar (INZ) parantos netepkeun prioritas anyar pikeun ngolah visa. Aturan pikeun TKI anu ngabantosan jasa penting ogé ...
Maca deui
hijrah ka Kanada ti UAE

Kumaha migrasi ka Kanada ti UAE

Sacara konsistén, sajumlah ageung anu hirup di Emirat Arab Serikat nerapkeun ngalih ka Kanada. Sabenerna, Émirat ...
Maca deui

Pendatang énggal anu paling kenging ku gangguan pekerjaan kumargi pédah

Plémémé parantos nyababkeun turunna padamelan pikeun sabagian ageung penduduk Kanada, bahkan langkung seueur ...
Maca deui
watesan perjalanan

Kanada nambihan 30 dinten pikeun larangan perjalanan internasional

Kanada ngalegaan larangan perjalanan kanggo para wisatawan asing anu badé dugi sasih wulan koronavirus terus ngancem ...
Maca deui
Loading ...

Peran Sumber Daya Manusa di Lingkungan Pasca-COVID

Kaseueuran asosiasi parantos mimiti konsentrasi kana situasi pikeun nyusun sareng nyandak réaksi operasional anu penting pikeun ngajamin kongruitas bisnis post-COVID-19. Asosiasi ...
Maca deui
Pasar Kalér Manajemén Sumber Daya Manusia Amérika ku Téknologi

Pasar Kalér Manajemén Sumber Daya Manusia Amérika ku Téknologi

Targét Laporan Manajemén Sumber Daya Manusia Amérika Kalér ngalaporkeun nyaéta masihan panalungtikan anu lucu dina industri ...
Maca deui
Konsép Manajemén Hr Sumber Daya Manusa. Koléksi Sumber Manusa, Cus

Sumber Daya Manusia ngajelaskeun pamakean karyawan alat saringan kaséhatan poean wajib

Tujuan Pamariksaan Kaséhatan Harian nyaéta pikeun bisa ngumpulkeun data kritis pikeun sakabéh anggota tina ...
Maca deui
HealyHall_Front-19-HDR-2000x1125

Perwira Sumber Daya Manusia Anyar ngarep-ngarep Nyiptakeun Kolaborasi, Budaya Percanten Di Georgetown

Anthony Kinslow, anu ngawasa sumber daya manusa di Universitas Rochester, bakal nyandak peran anu sami dina Georgetown Oct ...
Maca deui

McDonald nuju ningali jurusan SDM dina usik CEO

McDonald's tos ngalegaan panalungtikan pikeun kemungkinan kalakuan urut CEO na. Dewan diréktur perusahaan parantos ngupahan di luar ...
Maca deui
Sumberdaya manusa

Kumaha Sumber Manusia Hubungan sareng Téknologi?

fungsina sumber daya manusa salawasna nyandak bangga pikeun peran unikna dina ngawangun "Human Connect" dina organisasi anu ngagaduhan ...
Maca deui
personalia

Skala Produksi Rising Nyababkeun Pasar Perangkat Lunak Sumber Daya Manusa

Laporan panalungtikan 'HR Software Market' diasupkeun ku Laporan Studi Pasar masihan panalungtikan kompak dina séktor bisnis anu masih aya ...
Maca deui
Reinventing HR Dina Waktos Pamulihan Ékonomi

Reinventing HR Dina Waktos Pamulihan Ékonomi

Pandemi Covid-19 anu lumangsung parantos ngagaduhan pangaruh ékonomi anu jero kana unggal organisasi. Sareng salaku unggal séktor sareng unggal industri nyiapkeun diri ...
Maca deui

Pendatang énggal anu paling kenging ku gangguan pekerjaan kumargi pédah

Plémémé parantos nyababkeun turunna padamelan pikeun sabagian ageung penduduk Kanada, bahkan langkung seueur ...
Maca deui
Loading ...

Perusahaan téknologi London nampi geran £ 50k pikeun inovasi pasca-lockdown

Organisasi inovasi London parantos ngalaporkeun yén éta parantos dipasihan panghargaan £ 50k kanggo ngabantosan pamekaran saatos pandemi ...
Maca deui
Pangusaha damel nganggo komputer laptop kalayan strategi sareng kamekaran bisnis dina layar

Industri IT India di ngalereskeun nalika US mulls H1-B suspénsi visa

Laporan Donald Trump-mendorong pamaréntahan AS hoyong ngahaja ngagantungkeun visa béda spesialis sémah, kalebet visa H1-B, parantos nyababkeun ...
Maca deui
Naha téknologi pas virtual angkat sareng ganti kamar pas?

Naha téknologi pas virtual angkat sareng ganti kamar pas?

Daérah pikeun ngarobih pikeun pas virtual, sakaligus diturunkeun online, parantos dilegaan kana toko-toko, dimana pandémik tos nyobian ...
Maca deui
Mitra Wide Technology World sareng Moogsoft pikeun Ngalangkungan Prakték AIOps

Mitra Wide Technology World sareng Moogsoft pikeun Ngalangkungan Prakték AIOps

Moogsoft, panaratas sareng panyiar pertimbangan jadian manusa pikeun Operasi IT (AIOps) sareng World Wide Technology (WWT), dunya sadunya ...
Maca deui
Marketing-Strategi-of-Mastercard-3

Mastercard ngaluncurkeun Fintech Express di Éropa

Firma installment di dunya parantos ngalaporkeun kiriman program fintech sareng program anu mimiti pikeun konséntrasi dina nyetir canggih ...
Maca deui

Keuangan Aye Ngangkat Rs180Cr dina Pembiayaan Hutang

Ngiringan fintech basis India anu populér dumasar Aye Keuangan nembe parantos réngsé babak pembiayaan hutang. Aye Keuangan, sumber ngamimitian fintech dumasar Gurugram, ...
Maca deui
Unicorn PingPong

Pembayaran PingPong Fintech Unicorn: Tarung Panipuan nyaéta Peperangan Anu Tungtung

Pasar fintech global ngembang pesat sareng diperkirakeun ngahontal $ 460 milyar ku 2025, tapi total karugian panipuan parantos ngahontal ...
Maca deui
London-Fintech_2text

London fintech ngamimitian ngalengkepan $ 50m investasi babak kanggo ékspansi internasional

A fintech mimiti London parantos ngumumkeun parantosan babak investasi $ 50 m kanggo ekspansi internasional. ComplyAdvantage ngumumkeun ...
Maca deui
Amazon-Apple-Mana-Usaha-Strategi-Nyaéta-Best-

Amazon sareng Apple nuju téknologi langkung luhur, emas cocog catetan

Saham AS acuk dina Senén kalayan nami téknologi anu teunggeulan sakumaha spekulan anu disiapkeun pikeun nganjang ...
Maca deui
Loading ...

Paket téknis WHO anyar pikeun ngabantosan nagara ningkatkeun data kaséhatan

Leres tina kasusah aksés aksés inpormasi anu dipidangkeun dina laporan WHO World Health Statistik 2020, SCORE ngalebetkeun deui ...
Maca deui
Perencanaan Amazon jasa palanggan kaséhatan saé Halo

Perencanaan Amazon jasa palanggan kaséhatan saé Halo

Amazon parantos nampilkeun program partisipasi lengkep anyar anu dipertimbangkeun Halo dinten ieu anu ngarep-arep masihan kesejahteraan sareng kaséhatan individu anu lega ...
Maca deui
Masa Depan Perawatan Kaséhatan modern

Masa depan Perawatan Kaséhatan Modern

Ladénan manusa sareng élmu kahirupan mangrupikeun kaganggu kusabab seueur pedoman, lebar sub-vertikal ...
Maca deui
AI Pikeun Transformasi Podomoro

Startups Nerapkeun AI Pikeun Ngubaran Kaséhatan

Pembelajaran mesin sareng palayanan kaséhatan seueur pisan ngahormat anu cocog sareng hiji-hiji deui. Inti pisan, jauh tina Podomoro ...
Maca deui
maxresdefault

Kumaha Urang Kanada Anu Di Amérika Serikat Kudu Ngurus Ku Kaséhatan

Dina bulan Januari taun ieu, pamaréntah Propinsi Kanada di Ontario ngaleungitkeun Program Out of Travel Travel Country ...
Maca deui

Séktor Perawatan Kaséhatan Malaysia: Raksasa Naék di ASEAN

Malaysia ngagaduhan kerangka perawatan médis anu dipuji sacara global anu sayogi pikeun dasarna sacara gembleng masarakat. Prestasi ...
Maca deui

Kasuksésan pendanaan pikeun Otago dina hibah Dewan Panilitian Kaséhatan 2020

Sapuluh rekomendasi Universitas Otago parantos dipasihkeun ngalaksanakeun subsidi ngalangkungan Investasi Panilitian Pangiriman Kaséhatan (HRC) anu anyar ...
Maca deui

Nepal Ngingetkeun Krisis Podomoro salaku Inféksi Coronavirus Meuntas 100,000

Disinféktan dicampurkeun ka arah jalan tina kendaraan di tengah panyebaran COVID-19 di Kathmandu, Nepal, ...
Maca deui

2 Saham Podomoro Anu Tiasa Luncat dina 2020

Akhir taun gancang caket. Naon deui, pikeun spekulan, sababaraha hal anu pantes diperhatoskeun diantara ayeuna ...
Maca deui
Loading ...
HashCash Pikeun Ngawangun Modél Atikan Online Maju

HashCash Pikeun Ngawangun Modél Atikan Online Maju

Kalayan dunya ngajalan arah arahan anu jauh, HashCash Konsultan parantos damel babarengan sareng paguron luhur di Amérika Serikat ka ...
Maca deui
harvard-09_1200xx5400-3038-0-281

Akademi UMB Anyar Benerkeun ALL pikeun Ongoing Atikan

ALL misi nyaéta ngadamel sareng ngiringan kaséhatan sareng jasa manusa pikeun eusi akademik pikeun mere ilham, ngiringan, sareng ngadidik peserta didik ...
Maca deui
Nampi tenggara, 500 aerospace, hibah pendidikan penerbangan

Tenggara narima $ 6,500 aeroangkasa, hibah pendidikan penerbangan

Universitas Oklahoma Tenggara Wétan parantos nampi geran Program Program Aerospace sareng Aviation dina jumlah $ 6,500 tina ...
Maca deui
Dewan Pendidikan Negeri Idaho

Dewan Pendidikan Idaho State nyatujuan parobahan samentawis pikeun aturan kadatangan

anjeunna Déwan Pendidikan Propinsi Idaho nyatujuan parobahan aturan anu diusulkeun sareng samentawis kumaha dilaporkeun Rata-rata Kehadiran Daily (ADA) ...
Maca deui
universitas-of-alabama-SPP-hike-c326a077077a0de6

Pek Pendidikan ngaluncurkeun pilot Ignite pikeun ampir ngadukung mahasiswa Alabama

Perusahaan palatih akademik digital Pack Education sareng mitra na dinten ngumumkeun kickoff of Ignite Powered by Pack Education, virtual ...
Maca deui
pendidikan

Amérika Kalér Atikan sareng Diajar Analytics

Pasar analitik sareng diajar analytics di Amérika Kalér diperkirakeun bakal tumuh tina US $ 1,245.6 juta di 2019 dugi ka ...
Maca deui

Atikan Online: Aplikasi Wéb E-pangajaran Interaktif Pangalusna

Kusabab saprak koronavirus lockdown parantos mangaruhan pangaruh ilmiah anu tipis tina understudies, paréntah online parantos ngalaksanakeun ...
Maca deui

Dinas Pendidikan AS ngumumkeun tangtangan misi Spasi pikeun siswa

Departemen Pendidikan AS parantos ngaluncurkeun Misi CTE: CubeSat, tangtangan nasional pikeun mere ilham ka siswa pikeun ngawangun kaahlian téhnis ...
Maca deui
atikan pantun

5 cara atikan fashion bakal dirombak sareng téknologi anyar-umur

Ruang kelas online nunjukkeun tantangan khusus pikeun siswa milari kaahlian hands-on - tapi solusi kreatif aya di cakrawala. Samentawis sababaraha ...
Maca deui
Loading ...

5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan