Lebet

🔍

EN

X

Téknologi Inpormasi: Perusahaan Perangkat Lunak



Perusahaan Parangkat Lunak

Perusahaan internasional anu nawiskeun jasa IT dina harga anu terjangkau

Anjeun Kéngingkeun

  • perkembangan software
  • Pangwangunan wéb
  • tumuwuhna web
  • pamekaran wéb eCommerce
  • Ngamekarkeun aplikasi
  • Pangwangunan blockchain
  • Pamasaran digital sareng jasa seo


Solusi IT anu dikustomisasi ngalangkungan perusahaan pengembangan Perangkat Lunak kami, perusahaan pamekaran wéb, perusahaan ngarancang halaman wéb, perusahaan pangembangan e-commerce, perusahaan pamekaran aplikasi, perusahaan pamekaran blockchain, perusahaan pamasaran digital sareng perusahaan seo, disayogikeun ku kami, Konsultan pangembangan parangkat lunak, konsultan pangembangan wéb, pamekaran halaman wéb konsultan, konsultan pangembangan e-niaga, konsultan pamekaran aplikasi, konsultan pamekaran blockchain, konsultan pamasaran digital sareng konsultan seo.

Parangkat pangembangan parangkat lunak TERBAIK | Perusahaan Pangembangan Wéb TERBAIK | Perusahaan Pangembangan Halaman Wéb TERBAIK | Perusahaan pangembangan eCommerce Pangsaéna | Perusahaan Pangembangan Aplikasi Pangsaéna | Perusahaan pangembangan Blockchain Pangsaéna | Pangalusna Perusahaan pamasaran Digital | Perusahaan SEO PANGSAÉNA

Solusi IT Pangsaéna kalayan Harga anu terjangkau

Jasa kami pikeun Startup dimimitian ti, sahandapeun

$ 100

Pangwangunan Blockchain

Kamekaran software

Development web

Pangwangunan Ecommerce

Kamekaran aplikasi

Ngadesain wéb

Marketing digital

Naha nyewa perusahaan pamekaran parangkat lunak?

  • Perusahaan Internasional

  • 16 taun pangalaman internasional

  • 1000+ proyék ageung

  • 5000+ alit sareng sedeng

  • Kalenturan pikeun mayar

  • Ngagaduhan ongkosna mahal

Anjeun dina perusahaan anu saé

Seueur deui

Ideu, konsép sareng proyék anjeun 100% dijagaan ku klausa non-panyingkepan.

Bantahan:

* Kami mangrupikeun perusahaan parangkat lunak internasional, ngalayanan palanggan kalayan harga anu paling murah, nyayogikeun, kualitas internasional.

* Harga kami panginten langkung mirah kusabab pangalaman internasional sareng ukuran tim kami, dibandingkeun sareng perusahaan profesional atanapi freelancer dumasar, anu tiasa masihan kualitas sareng dukungan jangka panjang.

* Usaha anjeun panginten meryogikeun dukungan saatos réngsé proyek, kami salawasna sayogi pikeun palanggan kami, bahkan saatos pangiriman proyek.

* Manajer akun dialokasikeun pikeun unggal proyék, anu ngagaduhan pangalaman dina koordinasi sareng klien, tim IT, konsultasi bisnis sareng tim hukum, pikeun ngadukung anjeun naon waé dukungan bisnis di lingkungan bisnis anu gancang ngarobah ayeuna.

Kami ngembangkeun perangkat lunak pikeun sadaya platform

Forte kami

Pangwangunan BlockChain

Tim jasa kami aya di payuneun téknologi révolusionér ieu pikeun ngarobih dunya bisnis.

Asal blockchain perenahna di pasar cryptocurrency, anu ngamungkinkeun cara anu aman pikeun ngalacak sareng pariksa transaksi, poténsina manjangan ka pasar atanapi industri mana waé nilai anu disilihtukeurkeun, dilacak sareng dianalisis.

Operasi dina kerangka anu aman, disebarkeun sareng disentralisasi, téknologi Blockchain nurunkeun biaya, nyepetkeun prosés, sareng ngawangun tingkat kapercayaan anyar dina transaksi bisnis ku mastikeun pamariksaan sareng kaamanan dina sapanjang jalan.

Téknologi blockchain ayeuna sacara aktif dianut ku ampir sadayana industri sapertos, mobil, kauangan, ritel, palayanan kaséhatan, manufaktur, asuransi nami sababaraha, sabab ngabantosan artos aliran anu saé ngalangkungan catetan anu disederhanakeun sareng manajemén identitas, pamrosésan transaksi, barang kabuktian sareng traceability. Téknologi ngamungkinkeun ngaminimalkeun atanapi ngaleungitkeun résolusi anu saleresna, ogé, kalolobaan ngirangan biaya overhead, waktos transaksi sareng biaya anu aya hubunganana.

BLOCK CHAIN ​​CONSULTING & APP PENGEMBANGAN

Kami nawiskeun solusi khusus sareng Blockchain, teu janten industri anjeun, urang gaduh efisiensi, kaliber sareng kaahlian pikeun ngembangkeun sareng ngatur dApps anu dimekarkeun, kami parantos nyayogikeun daptar industri di handap ieu, kami bakal bagja ngabantosan anjeun dina sagala syarat anjeun.

PERTUKARAN SUKSES JEUNG WALLET

Kami parantos nyiptakeun platform hack-bukti kanggo séntral cryptocurrency waktos nyata pikeun multi platform sapertos Android, ios, Windows kalayan pamekaran sareng integrasi dompét crypto dApps anu ngagayakeun seueur cryptocurrencies sareng fitur sapertos dashboard, timbangan sadaya cryptocurrencies, mésér sajarah, jsb .

Luncurkeun ICO sareng Jasa

Ladenan ICO kami nyertakeun solusi anu mimiti pikeun ngeureunkeun, kami ngadukung konsép pikeun konsép pikeun kajelasan langkung hadé, Investor museurkeun presentasi, generasi cryptocurrency pikeun distribusi, pamekaran kertas bodas sareng ogé dina promosi sareng pamasaran ICO anjeun.

HYPER LEDGER BASED SOLUSI

Kalayan ngagunakeun anu efektif sareng efisien ledger hyper, kami ngadukung klien kami dina ngembangkeun aplikasi Blockchain pikeun aranjeunna tetep ngajaga panyalindungan, kasatiaan, kalemahan, henteu kaduhatan, sareng dukungan pikeun jangkauan ageung plug-in.

KONTRAK pinter

Urang ngabantosan pikeun ngarobih prosés manajemén kontrak anjeun sacara digital pikeun prosés otomatis otomatis tina réproduksi, persetujuan sareng pelaksanaan pelacakan. Kami parantos ngabantosan sababaraha industri sapertos mobil, séktor finansial, Perawatan Kaséhatan, Media, Séktor Umum.

SOLUSI BLOCKCHAIN ​​CUSTOM

Kami nyayogikeun solusi blockchain ngaropéa kualitas internasional pikeun klien urang, tanpa paduli industri, sakumaha, tim kami parantos ngalaman, efisien sareng sanggup ngokolakeun skala mana waé, industri sareng patuh kana garis waktu anu ditetepkeun dina biaya anu paling kompetitif.


Buku Appoinment gratis

Spésialisasi Utama kami:

Harga sareng Kualitas pikeun Kasuksésan anjeun! Harga pikeun Sagala jinis Usaha

Million Makers mangrupikeun panyadia solusi eureun pikeun nyayogikeun solusi pikeun usaha anu tiasa ngabantosan bisnis anjeun sanés ngan ukur pikeun Solusi IT tapi ogé dilegakeun sacara domestik tapi ogé sacara internasional, teu ngan ukur dibatesan dina pamekaran Wéb, Solusi E-dagang, Pangwangunan Aplikasi, Pamasaran Digital, Solusi Parangkat Lunak Ngembangkeun sareng palaksanaan téknologi blockchain pikeun bisnis anjeun dina harga anu kompetitif pisan, tapi kami ogé nyayogikeun solusi dina nyetél gerbang pamayaran, jasa hukum, konsultasi finansial, Solusi HR anu ngaropéa, ngalebetkeun perusahaan dina 98 yurisdiksi anu cocog pikeun kabutuhan bisnis anjeun, muka akun bank, pendaptaran mérek di 119 nagara sareng ngan ukur hiji bentuk aplikasi, pikeun ngaranan sababaraha .

Kamekaran software

Kami bangga dina nyebut yén kami mangrupikeun panyadia solusi eureun pikeun nyayogikeun solusi pikeun usaha anu tiasa ngabantosan bisnis anjeun sanés ukur ngararancang sareng pamekaran wéb tapi ogé dilegakeun domestik tapi ogé sacara internasional. tapi, kami ogé nyayogikeun solusi dina nyetél gerbang pamayaran, jasa hukum, konsultasi keuangan, Solusi HR anu ngaropéa, ngalebetkeun perusahaan di mana wae tina 98 yurisdiksi anu cocog pikeun kabutuhan bisnis anjeun, muka akun bank, pendaptaran mérek dina 119 nagara sareng ngan ukur salah sahiji bentuk aplikasi. pikeun sababaraha ngaran.

Kami nyayogikeun sareng ngararancang wéb kualitas internasional internasional wungkul, anu ngabantosan bisnis anjeun pikeun dilegakeun sareng ningkat, sakumaha, kami hoyong janten bangga pikeun proyék anjeun sapertos anjeun.

ENTERPRISE Atanapi Perangkat Lunak BISNIS

Kami keahlian dina platform sapertos C, C ++, .NET, Java, PHP, Python sareng Ruby nawiskeun software perusahaan & bisnis pikeun: solusi Bisnis, solusi khusus Industri, Baris bisnis & solusi Add-on, Palanggan & aplikasi konsumen

SOFTWARE SISTEM

Kami ngembangkeun parangkat lunak sistem anu stabil, kinerja tinggi, mantep sareng éfisién nganggo basa pamrograman C, C ++ sareng Python pikeun: Kaamanan, Panyimpenan & Manajemén File, Manajemén Sistem.

Parangkat lunak EMBEDDED

Kami ngembangkeun parangkat lunak anu dipasang, mantep sareng éfisién pisan pikeun: Sistem Otomasi Bumi, Sistem Otomasi Industri, Sistem Tés & Pangukuran, Alat Médis.

SISTEM CONTROL SOFTWARE

Kami ngembangkeun, ngarobih, program, sareng ngalaksanakeun parangkat lunak pikeun proyék-proyék otomatisasi sareng kontrol pikeun: Integrasi Partéi ka-3, Pangembangan HMI & GUI, Pembangkit / Wangunan / Mesin Otomatis, PLC Programming.

Buku Appoinment gratis

Development web

Million Makers mangrupikeun panyadia solusi mandeg pikeun nyayogikeun solusi pikeun usaha anu tiasa ngabantosan bisnis anjeun sanés ngan ukur desain sareng pamekaran wéb tapi ogé pikeun mekarkeun sacara domestik tapi ogé sacara internasional, henteu ngan ukur dugi ka pamekaran wéb, tapi, kami ogé nyayogikeun solusi dina ngarengsekeun gerbang pamayaran , jasa hukum, konsultasi kauangan, Solusi SDM khusus, ngahijikeun perusahaan dina sagala yurisdiksi 98 anu cocog pikeun kabutuhan bisnis anjeun, muka rekening bank, pendaptaran mérek di 119 nagara kalayan ngan hiji bentuk aplikasi, pikeun sawatara ngaran.

Pikeun pangwangunan wéb urang ati-ati pisan dina milih tim pamekar wéb terampil anu ngahususkeun kana téknik pangembangan panganyarna sareng basa pangpanjangna pikeun nyayogikeun panganteur pangiriman produk kualitas internasional sareng nganteurkeun produk anu ngabantosan anjeun ngalikeun kana penghasilan ku anjeun tetep payun pesaing anjeun.

Ngadesain WEBSITE

Kami bangga dina nyebut yén kami mangrupikeun panyadia solusi eureun pikeun nyayogikeun solusi pikeun usaha anu tiasa ngabantosan bisnis anjeun sanés ukur ngararancang sareng pamekaran wéb tapi ogé dilegakeun domestik tapi ogé sacara internasional.

PEMBANGUNAN APLIKASI

Million Makers nyayogikeun beurat pisan, ramah pangguna, aplikasi wéb interaktif sareng inovatif anu dikembangkeun dina platform anu paling canggih sareng nyayogikeun pangguna pikeun pangalaman sareng kesan anu langkung ageung pikeun réa usaha anjeun.

E SOLUSI KOMERSI

Million Makers nyayogikeun Solusi Ecommerce anu ngan ukur internasional pikeun pangalaman pangguna, pikeun mastikeun yén tujuan bisnis anjeun tiasa dicumponan. Kami ogé nyayogikeun anjeun solusi Blockchain pikeun kamekaran bisnis anjeun, dina harga anu paling kompetitif, dimana waé, di dunya. Tiasa ngadukung dina ngarengsekeun gateway pembayaran, ogé.

PEMBAYARAN GATEWAY INTEGRASI

Kaseueuran perusahaan pangembangan wéb nyayogikeun jasa terbatas tapi pangalaman sareng kaparigelan urang ngalangkungan éta. Kami nyayogikeun solusi dina ngarengsekeun gerbang pamayaran, jasa hukum, ngagabungkeun perusahaan lepas pantai sareng rekening bank kabuka, upami diperyogikeun.

SSL CERTIFICATE

SSL bijil mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun ngahasilkeun kapercayaan pikeun ngabasmi kasieun pangguna pikeun ngabédakeun rasa kasieunana pikeun ngabahas wincikan kauangan online sareng éta penting pikeun pangkat mesin pencari anjeun sareng katampi. Kami nyayogikeun solusi pikeun parantos aya, ogé klien anyar.

APLIKASI MOBILE

Janten pamekar aplikasi Android atanapi ios, urang gaduh tim pamekar anu berpengalaman sareng trampil anu gaduh pengetahuan industri anu sangat luas sareng set-skill pikeun nyayogikeun anjeun aplikasi anu paling interaktif anu sanés ngan ukur cocog kana telepon sélulér tapi ogé pikeun tablet, kompatibel TV sareng alat anu tiasa dianggo.


Buku Appoinment gratis

Pangwangunan Ecommerce

Sababaraha taun pangalaman pangembangan E-commerce méré kami jalan anu saé pikeun nyayogikeun anjeun desain sareng pangembangan anu langkung saé anu ngalaksanakeun sagala kaperluan bisnis online anjeun sareng ngalangkungan pendapatan pikeun bisnis anjeun, janten industri mana waé. Punten parios pangalaman industri kami di handap ieu, kami ngagaduhan pangalaman sareng kamampuan nyayogikeun solusi anjeun pikeun Blockchain pikeun kaperluan bisnis sareng kamekaran.

Sakumaha anu disebatkeun di luhur, kami sanés panyayunan Solusi Ecommerce tapi kami nyayogikeun solusi anu sa-tungtung.

Kami ogé nyayogikeun solusi dina nyetél gerbang pamayaran, jasa hukum, konsultasi finansial, Solusi HR anu ngaropéa, ngalebetkeun perusahaan di mana wae tina 98 yurisdiksi anu cocog pikeun kabutuhan bisnis anjeun, muka akun bank, pendaptaran mérek di 119 nagara sareng ngan ukur hiji bentuk aplikasi, pikeun nami saeutik.

PEMBANGUNAN APLIKASI ECOMMERCE

Million Makers ngagaduhan tim anu kuat pikeun pamekaran aplikasi ecommerce tina téknologi paling canggih sareng anu tiasa ditampi pikeun masihan kauntungan bisnis anjeun, solusi kami tiasa diukur, kuat sareng kami ogé nawiskeun plug-in sareng dukungan Api pikeun ngabantosan anjeun pikeun ngrebut kompetisi anjeun.

Désainer WEBSITE WEBSÉVIS CUSTOM

Kami nawiskeun rarancang sareng pamekaran khusus pikeun masihan bisnis anjeun kontrol anu langkung saé dina aplikasi e-dagang anjeun ku ngagunakeun téknologi pang anyarna sareng coding seger ti awal, sakumaha peryogina usaha anjeun sareng kanggo nyayogikeun para pangguna ka pangalaman anu langkung saé sareng langkung saé.

Pamekaran KARTU ECOMMERCE

Kami mastikeun yén pangguna anjeun ngagaduhan pangalaman kahirupan anu nyata sareng balanja fisik, saolah-olah, anjeunna nuju balanja di toko nyata atanapi toko, kusabab karanjang balanja mangrupikeun bagian anu penting pikeun bisnis eCommerce pikeun bisnis sareng pangguna, mastikeun kaamanan.

SOLUSI GATEWAY PEMBAYARAN

Kaseueuran perusahaan pangembangan wéb nyayogikeun jasa terbatas tapi pangalaman sareng kaparigelan urang ngalangkungan éta. Kami nyayogikeun solusi dina ngarengsekeun gerbang pamayaran, jasa hukum, ngagabungkeun perusahaan lepas pantai sareng rekening bank kabuka, upami diperyogikeun.

Pangembangan PLUG-IN & MODUL

Urang ngamekarkeun plug-in, API sareng modul pikeun ampir sadaya platform e-commerce pikeun ningkatkeun skalabilitas proyék anjeun, anu penting pisan sareng fungsionalitas. Urang nganggo téknologi pangsaéna.

MÉRÉNSI & SOKONGAN

Kami nyayogikeun pangropéa sareng dukungan pikeun sadaya jinis platform e-commerce ka klien anu tos aya sareng kami ogé nampi klien anu ngagaduhan platformna dikembangkeun ku Perusahaan sanés.


Buku Appoinment gratis

Kamekaran aplikasi

Dugi ka ayeuna urang parantos ngembangkeun langkung ti 351+ aplikasi pikeun palanggan internasional kami. Fokus utama kami nyaéta pikeun nyayogikeun solusi anu pangsaéna sesuai syarat sareng tujuan klien kami.

Kami atos ngahontal jangka waktu anu ketat ku cara nyayogikeun pangembangan Aplikasi kualitas internasional paling saé dina platform paling maju dina harga anu paling kompetitif.

APLIKASI MOBILE

Janten pamekar aplikasi Android atanapi ios, urang gaduh tim pamekar anu berpengalaman sareng trampil anu gaduh pengetahuan industri anu sangat luas sareng set-skill pikeun nyayogikeun anjeun aplikasi anu paling interaktif anu sanés ngan ukur cocog kana telepon sélulér tapi ogé pikeun tablet, kompatibel TV sareng alat anu tiasa dianggo.

Pangembangan APP BLOCKCHAIN

Kami nawiskeun solusi khusus sareng Blockchain, teu janten industri anjeun, urang gaduh efisiensi, kaliber sareng kaahlian pikeun ngembangkeun sareng ngatur dApps anu dimekarkeun, kami parantos nyayogikeun daptar industri di handap ieu, kami bakal bagja ngabantosan anjeun dina sagala syarat anjeun.

Réaksi Pangembangan Aplikasi Alam

Kami mangrupikeun dipercanten Acact Native Development Development Company, nyayogikeun solusi anu efektif sareng pangalaman pangguna anu diémutan, anu gampang dipasarkeun sareng ngabantosan bisnis anjeun.

APLIKASI MOBIL HYBRID

Kami ngahususkeun kana aplikasi mobile hibrid anu digabungkeun sareng unsur-unsur aplikasi pituin sareng Wéb anu kami jalankeun pikeun sadaya platform.

Pangembangan Aplikasi Flutter

Tim pangembangan Flutter App kami gaduh paréntah anu hébat dina Dart, anu ngamungkinkeun urang pikeun nyayogikeun anjeun desain UI / UX endah, analisa bisnis, cék kualitas sareng arsitéktur inpormasi pikeun proyek pangembangan aplikasi mobile anjeun.

APLIKAN MANGSA

Tim kami nawiskeun jasa pangembangan anu paling pas anu tiasa nyayogikeun sadaya syarat bisnis anjeun sareng pangalaman klién. Kami ahli kana IOT- Dumasar Aplikasi Dipake, Aplikasi Podomoro, Aplikasi Utilitas, Aplikasi Wearable pikeun ios & Android.


Buku Appoinment gratis

Kamekaran ramatloka

Kami bangga nyebatkeun yén kami mangrupikeun panyadia solusi pikeun nyayogikeun solusi pikeun usaha anu tiasa ngabantosan bisnis anjeun sanés ngan ukur ngararancang sareng ngembangkeun wéb tapi ogé ngagedékeun sacara domestik tapi ogé sacara internasional, tapi, kami ogé nyayogikeun solusi dina ngarengsekeun gerbang pamayaran, sah jasa, konsultasi kauangan, Solusi SDM khusus, ngahijikeun perusahaan dina sagala yurisdiksi 98 anu cocog pikeun kabutuhan bisnis anjeun, muka rekening bank, pendaptaran mérek di 119 nagara kalayan ngan hiji bentuk aplikasi, pikeun sawatara ngaran.

Kami nyayogikeun sareng ngararancang wéb kualitas internasional internasional wungkul, anu ngabantosan bisnis anjeun pikeun dilegakeun sareng ningkat, sakumaha, kami hoyong janten bangga pikeun proyék anjeun sapertos anjeun.

DESAIN CORPORATE

Solusi mendesain standar anu luhur anu ningkatkeun bisnis anjeun ka tingkat kelas dunya.

DESAIN KREATIF

Kami nawiskeun jasa desain wéb anu luar biasa pikeun set paling manékaan klien dumasar kana saratana.

LAYOUT RESPONSIF

Solusi desain responsif lengkep pikeun situs wéb anjeun.

NAVIGASI

Kami nyayogikeun panunjuk navigasi pinuh pikeun halaman wéb anjeun ku ngajantenkeun anu kalintang saé.

KANDUNGAN EUSI

Kami ngatur dukungan anu ditingkatkeun pikeun nampilkeun kontén anjeun dina cara anu paling singket anu narik, ngarobih sareng nahan klien.

SEO DIJAMIN

Unggal halaman bakal dioptimalkeun SEO numutkeun standar industri anjeun sareng ngabantosan anjeun bersaing pikeun mesin pencari luhur.


Buku Appoinment gratis

Marketing digital

Solusi pamasaran digital ngagaduhan peran anu penting pisan dina brand`s sareng produk anjeun pertumbuhan online sareng generasi lead anu tiasa dirobih janten penjualan, janten ngahasilkeun pendapatan anu langkung saé.

Kami tiasa ngadukung pisan éfisién sareng épéktip pikeun ngadukung kasuksésan bisnis anjeun, sakumaha, kami ngagaduhan tim anu kuat ku ahli pamasaran digital, anu gairah ngeunaan naon anu aranjeunna lakukeun.

Kami nyandak nasabah kami sacara serius kusabab kami terang yén kasuksésan anjeun nyaéta kasuksésan kami, éta mangrupikeun alesan naha, kami gaduh catetan lagu pikeun meunangkeun klien ulangan sareng rekomendasi kuat sareng rujukan.

PÉTIMASI HASIL LANDING

Kami ngahususkeun dina LPO sareng kami mastikeun yén halaman wéb anjeun nampi konvérsi pangluhurna ti sémah anu sumping dina halaman badarat anu ditetepkeun. Optimasi halaman badarat pasti tiasa nurunkeun biaya akuisisi Klién, langkung-langkung jumlah Klién sareng nyayogikeun nilai maksimal pikeun méakkeun ad anjeun.

SEARCH ENGTOP OPTIMIZATION

Daptar anu leres ditambah ku ayana, teratur sareng amanah dina mesin pencari ngajamin sareng ngadukung paningkatan bisnis anjeun, anu, ngarobih kana nomer Kami parangkat strategi search engine produktif anu ngadukung dina ningkatkeun rangking kata kunci, ku kituna ngahasilkeun lalu lintas sareng konvérsi.

OPTIMISASI ENJIN LOKAL JEUNG KALIMAHAN DIREKTORI

SEO Lokal maénkeun peran anu kacida pentingna dina ngadegkeun ruangan anu kuat sareng calon konsumén lokal. Tim kami ahli ngalebetkeun rinci bisnis anjeun sareng diréktori bisnis lokal sareng ngabantosan pikeun ngajantenkeun bisnis anjeun sareng mesin pencari utama di tingkat geo lokal. Ayeuna sapoé, cara anu langkung efektif pikeun promosi bisnis anjeun dibandingkeun sareng metode tradisional sapertos koran dll.

EMAIL GOLONGAN

Upami dipidamel sacara efektif sareng profésional, pamasaran email tiasa ngabantosan dina ngalikeun dasar klien anu ngahasilkeun pendapatan anu ageung, para ahli urang bakal ngabantosan anjeun dina nyiptakeun program kampanye email anu épéktip, anu bakal diwangun ku perencanaan, ngarancang, palaksanaan, ngalaporkeun sareng integrasi sareng alat analitis google. nyadiakeun ngalaporkeun real-time sareng efektifitas.

Pidéo sareng Pidéo Pidangkeun

Pidéo sareng pidéo pidéo mangrupikeun aspék penting tina sagala kampanye digital, sabab ngadukung dina ngadangukeun panongton udagan anjeun pikeun bisnis anjeun, tim kami bakal ngabantosan anjeun milih pangical paralatan anu pangsaéna pikeun nganteurkeun stock video kualitas pangsaéna sareng alat pangsaéna pikeun tampilan online pikeun mawa panongton targét anjeun langkung caket kana bisnis anjeun.

PEMASARAN MÉSA SOSIAL

Pamasaran média sosial ngagunakeun platform média sosial anu sayogi sareng situs web sacara efektif pikeun ngamajukeun bisnis, produk sareng jasa. Tim para ahli kami ngabantosan bisnis anjeun pikeun ngamajukeun lalulintas liwat situs-situs média sosial anu pangsaéna, hasilna volume sareng pendapatan pendapatan langkung saé.


Buku Appoinment gratis

Jasa IT Terjangkau

MURAH tibatan lokal Perusahaan Parangkat Lunak kalayan ageung pisan internasional Pangalaman!

Agénsi pamasaran digital sareng firmsAgénsi SEO sareng firmsPangembangan parangkat lunak Agénsi sareng firmaeCommerce development Agencies sareng firmsAgénsi pamekaran Blockchain sareng firmsPangembangan wéb Agénsi sareng firmsAgénsi pamekaran aplikasi sareng firmsKamekaran wéb Agénsi sareng firms


Buku Appoinment gratis

Peryogi kauninga - Perusahaan Parangkat Lunak

Tahap perencanaan anu paling penting, sabab naon anu mutuskeun sareng dipetakeun di dieu nyetél panggung pikeun sakabéh proyék. Salila tahap ieu tim ahli kami berinteraksi sareng klien sareng nengetan detailing sareng sarat.

Analisis syarat: Ngarti kana tujuan klien, pamiarsa target, paménta fitur detil sareng ngumpulkeun saloba inpormasi anu mungkin urang tiasa ngumpulkeun.
Piagam proyék: Piagam proyék nyimpang inpormasi anu parantos dikumpulkeun sareng sapuk dina titik sateuacana. Dokumén ieu biasana ringkes sareng henteu langkung teknis sareng aranjeunna nyayogikeun salaku rujukan sapanjang proyék.
Pemetaan: Peta lengkep anu disiapkeun anu engkéna bakal pituduh pikeun pangguna anu tiasa leungit dina struktur atanapi butuh inpormasi gancang.
Kontrak anu netepkeun peran, hak cipta sareng titik kauangan. Ieu mangrupikeun unsur penting tina dokuméntasi sareng kedah kalebet istilah pamayaran, klausa panutupanana proyék, klausa mandap, kapamilikan hak cipta sareng waktos. Ati-ati pikeun nutupan diri anjeun sareng dokumen ieu, tapi singket sareng efisien.

rencana-proyék

ngamekarkeun-ngamekarkeun

rarancang

Tahap desain dasarna nyaéta ngeunaan pindah ka hareup kalayan inpormasi anu digolongkeun dina tahap ngarencanakeun kana kanyataan. Pangiriman utama mangrupikeun struktur proyék anu didaptarkeun sareng anu paling penting, gambaran visual. Sakali fase desain tos réngsé, proyék langkung atanapi kirang gaduh bentuk, tapi pikeun henteuna eusi sareng ciri khusus.
Wireframe sareng desain elemen ngarencanakeun: Ayeuna éta, proyék anjeun parantos ngamimitian ngawangun. Ayeuna urang mimiti mendesain perenah nganggo kabel tele.
Pariksa sareng persetujuan: Ayeuna, prosés pariksa, tweaking sareng nyatujuan bohongan-eueuhan kajantenan dugi ka klien kami wareg ku desain.

pangwangunan

Pangwangunan ngalangkungan seueur karya kanggo program pamrograman, ogé ngamuat kontén. Urang nyandak pendekatan anu sangat strategis pikeun ngindarkeun repot ka hareup.
Urang ngawangun kerangka pamekaran.
Ngembangkeun sareng nguji fitur khusus sareng interaktivitas: Kami resep ngarawat ieu sateuacan nambihan eusi statik kumargi proyek ayeuna nyayogikeun ruang kerja anu rada beresih sareng henteu teres.
Eusian eusi.
Nguji sareng pariksa pungsionalitas: Spésialis kami nguji marios sareng nguji proyek, ngalangkungan unggal modul anu didamel, anu kalebet, sadayana pikeun mastikeun yén sadaya nyambut damel anu leres sareng kami henteu kantun nanaon sacara visual atanapi sacara fungsional.

Peluncuran produk atanapi jasa anjeun.

Urang nyandak bagian ieu sacara serius.

Tujuan utama tahapan peluncuran nyaéta nyiapkeun proyek pikeun panggunaan akhir. Ieu ngabutuhkeun pamungkas élemén desain, tés jero ngeunaan interaktivitas sareng fitur sareng anu paling penting, tinimbangan pangalaman pangguna.
Poles: Tim kami nangtukeun bagian tina proyék anu tiasa ningkat.
Barina ogé, kami hoyong janten bangga pikeun proyék ieu sapertos anjeun, salaku klien kami.
Mindahkeun kana server live: Tinjauan menit panungtungan ngeunaan proyék live kajantenan ayeuna.
nguji: Ayeuna, urang bakal ngajalankeun diagnosa akhir nganggo sagala parabot anu sayogi: mantra-checker, validator kode, cék kaséhatan proyék, jsb.

nyorosodkeun

Ladenan IT kami ditawarkeun dina rupa-rupa bisnis tina sagala jinis sareng ukuran. Urang ngalayanan industri miluan ieu:

  • Banking

  • Proses Usaha Olahraga

  • Infrastruktur sareng Konstruksi

  • pendidikan

  • Dahareun & Minuman

  • Kamanusaan sarta Studi Kaséhatan

  • Manufaktur

  • Énergi

  • asuransi

  • Téknologi informasi

  • Layanan légal

  • Travel & Pariwisata

  • Petrokimia

  • Panaliti & Pangwangunan

  • Services Financial

  • Crypto Industri

  • telekomunikasi

  • Produksi Pertanian & Panaliti

  • mobil

Juta Ngadamel Kaperawatan

Pangalaman bédana.

MÉlmu

Ngurus ngawangun sareng anjeun dina pikiran.

Salaku mitra internasional, kami nguatkeun palanggan pikeun tumuh langkung gancang sareng langkung mampuh ku felicitating anjeun dina jalur pertumbuhan anjeun.

  • Toko Eureun

    Kami nawiskeun sadayana solusi IT dina hiji hateup, naon waé pikeun sadaya kamekaran internasional anjeun.

  • jasa pribadi

    Sadaya sarat pangembangan wéb anjeun atanapi pamekaran parangkat lunak pikeun skala naon, kami nawiskeun dukungan khusus.

  • Pendadean Tukang Ngadamel

    Dumasar kana pangalaman parangkat lunak internasional kami, kami masihan rekomendasi.

  • bedah kalapa

    Perusahaan Parangkat Lunak kami nawiskeun harga anu paling handap, dibandingkeun sareng perusahaan IT lokal anu sanés, tanpa biaya anu disumputkeun.

  • Ahli Industri Kuat

    Mangtaun-taun damel di IT pikeun Perusahaan Individu sareng TOP

  • Kabeungharan Pangalaman

    Profesional parangkat lunak anu ngalaman sareng mitra perangkat lunak pikeun nyayogikeun pangalaman pikeun klien kami.

  • Quality

    Kami gaduh désainer sareng pangembang anu pangsaéna, anu berorientasi kana hasil.

  • kajembaran ati

    Integritas dina TI dina industri. Proyék anjeun 100% aman sareng kami. Malah, perusahaan TOP IT, kami nyayogikeun IT Support anu langkung saé.

  • 1 Titik Kontak

    Pikeun proyek IT anjeun, kami bakal nyayogikeun 1 sumber khusus, anu nyarios basa lokal.

  • Kasadaran Budaya Unik

    Kami gaduh pangalaman internasional, kami tiasa ngadukung anjeun langkung saé!

  • Unak ayaan

    Proyék IT: sapanjang kecap.
    Jasa IT: 7000 + Proyék
    aplikasi: 365.
    Masih Ngitung.

  • global tapak suku

    Kami perusahaan IT internasional anu nyayogikeun dukungan IT anu langkung saé.

Dukungan Kami | Panyadia Solusi IT Stop pikeun sadaya Kabutuhan Bisnis anjeun

Jasa IT: Kami mangrupikeun perusahaan Internasional, nyayogikeun Dukungan IT sareng Jasa pikeun klien kami sareng 108 Nagara, kami nyayogikeun konsultasi pamekaran Parangkat Lunak, konsultasi pamekaran wéb, konsultasi pamekaran halaman wéb, konsultasi pamekaran ecommerce, konsultasi pamekaran aplikasi, konsultasi pamekaran blockchain, konsultasi pamasaran digital sareng seo consultancy kalayan harga anu pangsaéna.

Jasa Bisnis: Henteu ngan ukur dugi ka jasa parangkat lunak, sajaba ti solusi IT, kami nyayogikeun nasabah ka konsultasi bisnis pikeun formasi perusahaan, dukungan pambukaan akun bank perusahaan, akun Merchant, gateway pembayaran, bisnis kanggo pameseran, lisénsi jasa kauangan, jasa pembukuan sareng seueur Tambih deui.

Jasa hukum, sapertos patuh sareng karajinan anu ditangtoskeun, mérek dagang sareng seueur deui.

Jasa SDM, sapertos, konsultasi SDM, daptar gaji sareng seueur deui.

Konsultasi Pangwangunan Parangkat Lunak | Konsultasi pangembangan wéb | Konsultasi Pangwangunan Halaman Wéb | eCommerce development Consulting | Konsultasi pangwangunan aplikasi | Konsultan pangwangunan Blockchain | Konsultasi pamasaran digital | Konsultasi SEO


Buku Appoinment gratis

Panyiaran

Téknologi anu dianggo pikeun ngembangkeun Blockchain

Téknologi anu dianggo pikeun pamekaran wéb sareng pamekaran parangkat lunak

Téknologi anu dianggo pikeun ngarancang Digital, ngarancang cetak sareng modél

Téknologi anu dianggo pikeun pamekaran E-niaga

Téknologi anu dianggo pikeun komputasi Awan

Layanan Ditambahkeun Nila

Solusi holistik pikeun klien kami sareng 105 nagara, henteu ngan ukur dugi ka konsultasi parangkat lunak, sajaba ti, pamekaran parangkat lunak

Perusahaan

Kami ogé nyayogikeun perusahaan perusahaan, dilayanan ku konsultan bisnis urang.

Penggabungan Perusahaan Luar Negeri

Ngagabungkeun perusahaan luar negeri, Tim luar negeri kami didedikasikan pikeun klien

Bubuka Akun Bank

Saatos dilebetkeun perusahaan, ngadaptar a rekening bank bisnis kalayan betah.

Pamayaran Gateway

Kanggo pembayaran bisnis ecommerce, kami tiasa ngadukung anjeun lawang mayar, salaku dukungan tambahan.

Usaha pikeun dijual

Mésér bisnis upami anjeun hoyong kick mimitian ku konsép bisnis anjeun. Tim ahli kami tiasa ngadukung mésér saham atanapi aset.

Kantor maya

Kantor maya pikeun bisnis anjeun di 65 lokasi, pikeun ayana internasional anjeun dina tempat anu heureuy.

Perijinan Layanan Kauangan

Lisénsi Crypto Exchange

Upami anjeun peryogi bantosan pikeun lisénsi bursa crypto pikeun yurisdiksi Uni Éropa atanapi luar negeri.

Lisénsi Perbankan

Upami anjeun peryogi bantosan pikeun lisénsi perbankan pikeun yurisdiksi luar negeri.

Lisénsi Dompet Crypto

Upami anjeun peryogi bantosan pikeun lisénsi dompét crypto pikeun EU atanapi yurisdiksi luar negeri.

Jasa Ditambah Nilai Lain

VoIP - Nomer Virtual

Nomer virtual na VoIP jasa, kalebet Usaha VoIP Padumukan VoIP.

Pendaptaran dagang

internasional Pendaptaran dagang pikeun 119 Nagara anu ngan ukur ngan ukur 1 aplikasi

Mimitian usaha

Sadaya pangrojong pikeun ngamimitian usaha, anjeun peryogi jasa sanésna pikeun.

Rak Pausahaan

Upami anjeun badé mimitian langsung, maka, parusahaan rak atanapi 107 Nagara sareng USA, tiasa janten solusi anu saé.

Software CRM

Parangkat lunak CRM Gratis pikeun klien kami anu aya pikeun komunikasi pelanggan sareng prosés bisnis.

Perusahaan Konsultasi HR

Hayu urang ngabantosan anjeun nyéwa pagawé pikeun anjeun ngalangkungan jasa kami HR konsultasi pikeun kasuksésan anjeun.

Patarosan Sering - Téhnologi Informasi

Bimbingan Profesional jeung sokongan pikeun Pangembangan Software

Nyuhunkeun Konsultasi Gratis pikeun Proyék IT


5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan
Ngaropéa | Solusi TIARGETUNG!