Lebet

🔍
en
X

Téknologi Inpormasi: Perusahaan Perangkat Lunak

Solusi IT disadiakeun sacara internasional

1000+ Proyék réngsé

Anjeun Kéngingkeun

  • Harga Harga Kompetitif
  • Kualitas internasional
  • Kabeungharan Pangalaman
  • Ngamutahirkeun poean ngeunaan kamajuan
  • Hiji titik hubungan
  • Istilah pamayaran anu dipikahoyong, mayar di Cryptocurrencies
  • Sukses anjeun nyaéta kami suksés

Naha Us

toko-toko

Toko Eureun

taun 11 tina pangalaman

taun 11 tina pangalaman

1000 + Proyék

1000 + Proyék

Klién internasional

Klién internasional

kualitas internasional

Kualitas internasional

harga kalapa

bedah kalapa

Gagasan, konsép sareng proyék anjeun 100% dijagi
kalayan klausa Non-panyingkepan.

Urang Ngembangkeun Software Kanggo Sadaya Platform

Milarian ku Wilayah

Anjeun dina perusahaan anu saé

klien

Pilih Nagara pikeun Jasa IT

Spésialisasi kami

Harga na Kualitas pikeun Suksés! Harga pikeun Sadaya Jenis Usaha

Million Makers mangrupikeun panyadia solusi eureun pikeun nyayogikeun solusi pikeun usaha anu tiasa ngabantosan bisnis anjeun sanés ngan ukur pikeun Solusi IT tapi ogé dilegakeun sacara domestik tapi ogé sacara internasional, teu ngan ukur dibatesan dina pamekaran Wéb, Solusi E-dagang, Pangwangunan Aplikasi, Pamasaran Digital, Solusi Parangkat Lunak Ngembangkeun sareng palaksanaan téknologi blockchain pikeun bisnis anjeun dina harga anu kompetitif pisan, tapi kami ogé nyayogikeun solusi dina nyetél gerbang pamayaran, jasa hukum, konsultasi finansial, Solusi HR anu ngaropéa, ngalebetkeun perusahaan dina 98 yurisdiksi anu cocog pikeun kabutuhan bisnis anjeun, muka akun bank, pendaptaran mérek di 119 nagara sareng ngan ukur hiji bentuk aplikasi, pikeun ngaranan sababaraha .

ngarancang wéb

Kami bangga dina nyebut yén kami mangrupikeun panyadia solusi eureun pikeun nyayogikeun solusi pikeun usaha anu tiasa ngabantosan bisnis anjeun sanés ukur ngararancang sareng pamekaran wéb tapi ogé dilegakeun domestik tapi ogé sacara internasional. tapi, kami ogé nyayogikeun solusi dina nyetél gerbang pamayaran, jasa hukum, konsultasi keuangan, Solusi HR anu ngaropéa, ngalebetkeun perusahaan di mana wae tina 98 yurisdiksi anu cocog pikeun kabutuhan bisnis anjeun, muka akun bank, pendaptaran mérek dina 119 nagara sareng ngan ukur salah sahiji bentuk aplikasi. pikeun sababaraha ngaran.

Kami nyayogikeun sareng ngararancang wéb kualitas internasional internasional wungkul, anu ngabantosan bisnis anjeun pikeun dilegakeun sareng ningkat, sakumaha, kami hoyong janten bangga pikeun proyék anjeun sapertos anjeun.

desain perusahaan

desain perusahaan

Solusi mendesain standar anu luhur anu ningkatkeun bisnis anjeun ka tingkat kelas dunya.

Desain kreatif

Desain kreatif

Kami nawiskeun jasa desain wéb anu luar biasa pikeun set paling manékaan klien dumasar kana saratana.

Tata perenahna

Tata perenahna

Solusi desain responsif lengkep pikeun situs wéb anjeun.

Napigasi

Napigasi

Kami nyayogikeun panunjuk navigasi pinuh pikeun halaman wéb anjeun ku ngajantenkeun anu kalintang saé.

Kajelasan Eusi

Kajelasan Eusi

Kami ngatur dukungan anu ditingkatkeun pikeun nampilkeun kontén anjeun dina cara anu paling singket anu narik, ngarobih sareng nahan klien.

SEO Dioptimalkeun

SEO Dioptimalkeun

Unggal halaman bakal dioptimalkeun SEO numutkeun standar industri anjeun sareng ngabantosan anjeun bersaing pikeun mesin pencari luhur.

ngembangkeun wéb

Million Makers mangrupikeun panyadia solusi eureun pikeun nyayogikeun solusi pikeun usaha anu tiasa ngabantosan bisnis anjeun sanés ukur ngararancang sareng pamekaran wéb tapi ogé dilegakeun sacara domestik tapi ogé sacara internasional, henteu ngan ukur dibangkitkeun ngembangkeun wéb. tapi, kami ogé nyayogikeun solusi dina nyetél gerbang pamayaran, jasa hukum, konsultasi keuangan, Solusi HR anu ngaropéa, ngalebetkeun perusahaan di mana wae tina 98 yurisdiksi anu cocog pikeun kabutuhan bisnis anjeun, muka akun bank, pendaptaran mérek dina 119 nagara sareng ngan ukur salah sahiji bentuk aplikasi. pikeun sababaraha ngaran.

Pikeun pangwangunan wéb urang ati-ati pisan dina milih tim pamekar wéb terampil anu ngahususkeun kana téknik pangembangan panganyarna sareng basa pangpanjangna pikeun nyayogikeun panganteur pangiriman produk kualitas internasional sareng nganteurkeun produk anu ngabantosan anjeun ngalikeun kana penghasilan ku anjeun tetep payun pesaing anjeun.

ngarancang ramatloka

ngarancang ramatloka

Kami bangga dina nyebut yén kami mangrupikeun panyadia solusi eureun pikeun nyayogikeun solusi pikeun usaha anu tiasa ngabantosan bisnis anjeun sanés ukur ngararancang sareng pamekaran wéb tapi ogé dilegakeun domestik tapi ogé sacara internasional.

Kamekaran aplikasi

Kamekaran aplikasi

Million Makers nyayogikeun beurat pisan, ramah pangguna, aplikasi wéb interaktif sareng inovatif anu dikembangkeun dina platform anu paling canggih sareng nyayogikeun pangguna pikeun pangalaman sareng kesan anu langkung ageung pikeun réa usaha anjeun.

Solusi E-Dagang

Solusi E-Dagang

Million Makers nyayogikeun Solusi Ecommerce anu ngan ukur internasional pikeun pangalaman pangguna, pikeun mastikeun tujuan anjeun nyumponan bisnisna. Kami ogé nyayogikeun solusi anjeun pikeun Blokchain pikeun kamekaran bisnis anjeun, dina harga anu paling kompetitif, di mana waé, di dunya. Bisa ngadukung dina ngabéréskeun gerbang pamayaran.

Pamayaran Gateway

Pamayaran Gateway

Kaseueuran perusahaan pangwangunan wéb nyayogikeun layanan terbatas tapi pangalaman sareng kaahlian kami ngalangkungan éta. Kami nyayogikeun solusi dina ngabéréskeun gerbang pamayaran, jasa sah, ngalebetkeun perusahaan luar nagri sareng rekening bank kabuka, upami diperyogikeun.

SSL bijil

SSL bijil

SSL bijil mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun ngahasilkeun kapercayaan pikeun ngabasmi kasieun pangguna pikeun ngabédakeun rasa kasieunana pikeun ngabahas wincikan kauangan online sareng éta penting pikeun pangkat mesin pencari anjeun sareng katampi. Kami nyayogikeun solusi pikeun parantos aya, ogé klien anyar.

Aplikasi Mobile

Aplikasi Mobile

Janten pamekar aplikasi Android atanapi ios, urang gaduh tim pamekar anu berpengalaman sareng trampil anu gaduh pengetahuan industri anu sangat luas sareng set-skill pikeun nyayogikeun anjeun aplikasi anu paling interaktif anu sanés ngan ukur cocog kana telepon sélulér tapi ogé pikeun tablet, kompatibel TV sareng alat anu tiasa dianggo.

solusi e-commerce

Sababaraha taun pangalaman pangembangan E-commerce méré kami jalan anu saé pikeun nyayogikeun anjeun desain sareng pangembangan anu langkung saé anu ngalaksanakeun sagala kaperluan bisnis online anjeun sareng ngalangkungan pendapatan pikeun bisnis anjeun, janten industri mana waé. Punten parios pangalaman industri kami di handap ieu, kami ngagaduhan pangalaman sareng kamampuan nyayogikeun solusi anjeun pikeun Blockchain pikeun kaperluan bisnis sareng kamekaran.

Sakumaha anu disebatkeun di luhur, kami sanés panyayunan Solusi Ecommerce tapi kami nyayogikeun solusi anu sa-tungtung.

Kami ogé nyayogikeun solusi dina nyetél gerbang pamayaran, jasa hukum, konsultasi finansial, Solusi HR anu ngaropéa, ngalebetkeun perusahaan di mana wae tina 98 yurisdiksi anu cocog pikeun kabutuhan bisnis anjeun, muka akun bank, pendaptaran mérek di 119 nagara sareng ngan ukur hiji bentuk aplikasi, pikeun nami saeutik.

Ngembangkeun Aplikasi E-Dagang

Ngembangkeun Aplikasi E-Dagang

Million Makers gaduh tim anu kuat pikeun pamakean aplikasi e-dagang nganggo téknologi paling maju sareng ditampi pikeun masihan bisnis anjeun kaunggulan unggul, solusi kami henteu teratur, kuat sareng kami ogé nawiskeun plug-in sareng dukungan Api pikeun ngabantosan anjeun meunang kompetisi anjeun.

Desain wéb E-Dagang Desain

Desain wéb E-Dagang Desain

Kami nawiskeun rarancang sareng pamekaran khusus pikeun masihan bisnis anjeun kontrol anu langkung saé dina aplikasi e-dagang anjeun ku ngagunakeun téknologi pang anyarna sareng coding seger ti awal, sakumaha peryogina usaha anjeun sareng kanggo nyayogikeun para pangguna ka pangalaman anu langkung saé sareng langkung saé.

Pangembangan Cart e-Dagang

Pangembangan Cart e-Dagang

Kami mastikeun yén pangguna anjeun ngagaduhan pangalaman kahirupan anu nyata sareng balanja fisik, saolah-olah, anjeunna nuju balanja di toko nyata atanapi toko, kusabab karanjang balanja mangrupikeun bagian anu penting pikeun bisnis eCommerce pikeun bisnis sareng pangguna, mastikeun kaamanan.

Integrasi Gateway Payment

Integrasi Gateway Payment

Kaseueuran perusahaan pangwangunan wéb nyayogikeun layanan terbatas tapi pangalaman sareng kaahlian kami ngalangkungan éta. Kami nyayogikeun solusi dina ngabéréskeun gerbang pamayaran, jasa sah, ngalebetkeun perusahaan luar nagri sareng rekening bank kabuka, upami diperyogikeun.

Plug-in & Module Development

Colokkeun & Pangembangan Modul

Urang ngamekarkeun plug-in, API sareng modul pikeun ampir sadaya platform e-commerce pikeun ningkatkeun skalabilitas proyék anjeun, anu penting pisan sareng fungsionalitas. Urang nganggo téknologi pangsaéna.

Pangropéa & Pangrojong

Pangropéa & Pangrojong

Kami nyayogikeun pangropéa sareng dukungan pikeun sadaya jinis platform e-commerce ka klien anu tos aya sareng kami ogé nampi klien anu ngagaduhan platformna dikembangkeun ku Perusahaan sanés.

pamekaran aplikasi

Dugi ka ayeuna urang parantos maju leuwih ti 351+ aktip pikeun klien internasional urang. Fokus utama kami nyaéta dina nyayogikeun solusi anu pangsaéna salaku kabutuhan sareng tujuan klien kami.

Kami atos ngahontal jangka waktu anu ketat ku cara nyayogikeun pangembangan Aplikasi kualitas internasional paling saé dina platform paling maju dina harga anu paling kompetitif.

Aplikasi Mobile

Aplikasi Mobile

Janten pamekar aplikasi Android atanapi ios, urang gaduh tim pamekar anu berpengalaman sareng trampil anu gaduh pengetahuan industri anu sangat luas sareng set-skill pikeun nyayogikeun anjeun aplikasi anu paling interaktif anu sanés ngan ukur cocog kana telepon sélulér tapi ogé pikeun tablet, kompatibel TV sareng alat anu tiasa dianggo.

Pangembangan App Blockchain

Pangembangan App Blockchain

Kami nawiskeun solusi khusus sareng Blockchain, teu janten industri anjeun, urang gaduh efisiensi, kaliber sareng kaahlian pikeun ngembangkeun sareng ngatur dApps anu dimekarkeun, kami parantos nyayogikeun daptar industri di handap ieu, kami bakal bagja ngabantosan anjeun dina sagala syarat anjeun.

Réaksi Pangembangan App Native

Réaksi Pangembangan App Native

Kami mangrupikeun dipercanten Acact Native Development Development Company, nyayogikeun solusi anu efektif sareng pangalaman pangguna anu diémutan, anu gampang dipasarkeun sareng ngabantosan bisnis anjeun.

Aplikasi Hibrid Mobile

Aplikasi Hibrid Mobile

Kami ngahususkeun kana aplikasi mobile hibrid anu digabungkeun sareng unsur-unsur aplikasi pituin sareng Wéb anu kami jalankeun pikeun sadaya platform.

Pangwangunan Flutter App

Pangwangunan Flutter App

Tim pangembangan Flutter App kami gaduh paréntah anu hébat dina Dart, anu ngamungkinkeun urang pikeun nyayogikeun anjeun desain UI / UX endah, analisa bisnis, cék kualitas sareng arsitéktur inpormasi pikeun proyek pangembangan aplikasi mobile anjeun.

Dipasang

Wearable

Tim kami nawiskeun jasa pangwangunan anu tiasa dianggo anu tiasa nyayogikeun sadaya kaperluan bisnis sareng pangalaman klien. Kami ngahususkeun dina Aplikasi Boleh Dipaké dumasar IOT-, Aplikasi Kaséhatan, Aplikasi Utiliti, Aplikasi Dipaké pikeun ios & Android.

pamasaran digital

Solusi pamasaran digital maénkeun peran anu penting pisan dina merek anjeun sareng produk online tumuwuh sareng generasi petunjuk anu tiasa dirobihkeun pikeun jualan, ku kituna hasilna ngahasilkeun pendapatan anu langkung saé.

Kami tiasa ngadukung pisan éfisién sareng épéktip pikeun ngadukung kasuksésan bisnis anjeun, sakumaha, kami ngagaduhan tim anu kuat ku ahli pamasaran digital, anu gairah ngeunaan naon anu aranjeunna lakukeun.

Kami nyandak nasabah kami sacara serius kusabab kami terang yén kasuksésan anjeun nyaéta kasuksésan kami, éta mangrupikeun alesan naha, kami gaduh catetan lagu pikeun meunangkeun klien ulangan sareng rekomendasi kuat sareng rujukan.

Optimasi Halaman badarat

Optimasi Halaman badarat

Kami ngahususkeun dina LPO sareng kami mastikeun yén halaman wéb anjeun nampi konvérsi pangluhurna ti sémah anu sumping dina halaman badarat anu ditetepkeun. Optimasi halaman badarat pasti tiasa nurunkeun biaya akuisisi Klién, langkung-langkung jumlah Klién sareng nyayogikeun nilai maksimal pikeun méakkeun ad anjeun.

Search Engine optimasi

Search Engine optimasi

Daptar anu leres ditambah ku ayana, teratur sareng amanah dina mesin pencari ngajamin sareng ngadukung paningkatan bisnis anjeun, anu, ngarobih kana nomer Kami parangkat strategi search engine produktif anu ngadukung dina ningkatkeun rangking kata kunci, ku kituna ngahasilkeun lalu lintas sareng konvérsi.

Optimasi Mesin Search Lokal sareng Kiriman Diréktori

Optimasi Mesin Search Lokal sareng Kiriman Diréktori

SEO Lokal maénkeun peran anu kacida pentingna dina ngadegkeun ruangan anu kuat sareng calon konsumén lokal. Tim kami ahli ngalebetkeun rinci bisnis anjeun sareng diréktori bisnis lokal sareng ngabantosan pikeun ngajantenkeun bisnis anjeun sareng mesin pencari utama di tingkat geo lokal. Ayeuna sapoé, cara anu langkung efektif pikeun promosi bisnis anjeun dibandingkeun sareng metode tradisional sapertos koran dll.

surélék Marketing

surélék Marketing

Upami dipidamel sacara efektif sareng profésional, pamasaran email tiasa ngabantosan dina ngalikeun dasar klien anu ngahasilkeun pendapatan anu ageung, para ahli urang bakal ngabantosan anjeun dina nyiptakeun program kampanye email anu épéktip, anu bakal diwangun ku perencanaan, ngarancang, palaksanaan, ngalaporkeun sareng integrasi sareng alat analitis google. nyadiakeun ngalaporkeun real-time sareng efektifitas.

Pidéo sareng Pidéo Pidangkeun

Pidéo sareng Pidéo Pidangkeun

Pidéo sareng pidéo pidéo mangrupikeun aspék penting tina sagala kampanye digital, sabab ngadukung dina ngadangukeun panongton udagan anjeun pikeun bisnis anjeun, tim kami bakal ngabantosan anjeun milih pangical paralatan anu pangsaéna pikeun nganteurkeun stock video kualitas pangsaéna sareng alat pangsaéna pikeun tampilan online pikeun mawa panongton targét anjeun langkung caket kana bisnis anjeun.

Marketing Sosial Media

Marketing Sosial Media

Pamasaran média sosial ngagunakeun platform média sosial anu sayogi sareng situs web sacara efektif pikeun ngamajukeun bisnis, produk sareng jasa. Tim para ahli kami ngabantosan bisnis anjeun pikeun ngamajukeun lalulintas liwat situs-situs média sosial anu pangsaéna, hasilna volume sareng pendapatan pendapatan langkung saé.

ngarancang wéb

Kami bangga dina nyebut yén kami mangrupikeun panyadia solusi eureun pikeun nyayogikeun solusi pikeun usaha anu tiasa ngabantosan bisnis anjeun sanés ukur ngararancang sareng pamekaran wéb tapi ogé dilegakeun domestik tapi ogé sacara internasional. tapi, kami ogé nyayogikeun solusi dina nyetél gerbang pamayaran, jasa hukum, konsultasi keuangan, Solusi HR anu ngaropéa, ngalebetkeun perusahaan di mana wae tina 98 yurisdiksi anu cocog pikeun kabutuhan bisnis anjeun, muka akun bank, pendaptaran mérek dina 119 nagara sareng ngan ukur salah sahiji bentuk aplikasi. pikeun sababaraha ngaran.

Kami nyayogikeun sareng ngararancang wéb kualitas internasional internasional wungkul, anu ngabantosan bisnis anjeun pikeun dilegakeun sareng ningkat, sakumaha, kami hoyong janten bangga pikeun proyék anjeun sapertos anjeun.

Perusahaan atanapi Usaha Bisnis

Perusahaan atanapi Usaha Bisnis

Kami kaahlian dina platform sapertos C, C ++, .NET, Java, PHP, Python sareng Ruby pikeun nawiskeun perusahaan & software bisnis pikeun: Solusi bisnis, Solusi khusus industri, Garis usaha & tambihan tambihan, Palanggan sareng aplikasi konsumen

Sistem Parangkat Lunak

Sistem Parangkat Lunak

Urang ngamekarkeun parangkat lunak sistem anu stabil, luhur, mantep sareng éfisién nganggo C, C ++ sareng bahasa pengaturcaraan Python pikeun: Kaamanan, Panyimpen & Manajemén File, Manajemén Sistem.

Software dipasang

Software dipasang

Urang ngamekarkeun parangkat lunak anu stabil, mantep sareng épisién pikeun: Home Automation System, Sistem Automation Industri, Tés & Sistem Pangukuran, Alat Médis.

Sistem Sistem Kontrol

Sistem Sistem Kontrol

Urang ngamekarkeun, ngaropea, program, sareng nerapkeun perangkat lunak pikeun proyék otomatis sareng kontrol pikeun: 3 Partéi Integrasi, HMI & GUI Development, Plant / Building / Machine Automation, PLC Programming.

Tim jasa kami aya di payuneun téknologi révolusionér ieu pikeun ngarobih dunya bisnis.

Asal blockchain perenahna di pasar cryptocurrency, anu ngamungkinkeun cara anu aman pikeun ngalacak sareng pariksa transaksi, poténsina manjangan ka pasar atanapi industri mana waé nilai anu disilihtukeurkeun, dilacak sareng dianalisis.

Operasi dina kerangka anu aman, disebarkeun sareng disentralisasi, téknologi Blockchain nurunkeun biaya, nyepetkeun prosés, sareng ngawangun tingkat kapercayaan anyar dina transaksi bisnis ku mastikeun pamariksaan sareng kaamanan dina sapanjang jalan.
Téknologi blockchain ayeuna sacara aktif dianut ku ampir sadayana industri sapertos, mobil, kauangan, ritel, palayanan kaséhatan, manufaktur, asuransi nami sababaraha, sabab ngabantosan artos aliran anu saé ngalangkungan catetan anu disederhanakeun sareng manajemén identitas, pamrosésan transaksi, barang kabuktian sareng traceability. Téknologi ngamungkinkeun ngaminimalkeun atanapi ngaleungitkeun résolusi anu saleresna, ogé, kalolobaan ngirangan biaya overhead, waktos transaksi sareng biaya anu aya hubunganana.

Konsultasi Blok Chain & Pangwangunan App

Blok Chain Konsultan & Pangwangunan App

Kami nawiskeun solusi khusus sareng Blockchain, teu janten industri anjeun, urang gaduh efisiensi, kaliber sareng kaahlian pikeun ngembangkeun sareng ngatur dApps anu dimekarkeun, kami parantos nyayogikeun daptar industri di handap ieu, kami bakal bagja ngabantosan anjeun dina sagala syarat anjeun.

Bursa Mata Uang sareng Dompét

Bursa Mata Uang sareng Dompét

Kami parantos nyiptakeun platform hack-bukti kanggo séntral cryptocurrency waktos nyata pikeun multi platform sapertos Android, ios, Windows kalayan pamekaran sareng integrasi dompét crypto dApps anu ngagayakeun seueur cryptocurrencies sareng fitur sapertos dashboard, timbangan sadaya cryptocurrencies, mésér sajarah, jsb .

Peluncuran ICO sareng jasa

Peluncuran ICO sareng jasa

Ladenan ICO kami nyertakeun solusi anu mimiti pikeun ngeureunkeun, kami ngadukung konsép pikeun konsép pikeun kajelasan langkung hadé, Investor museurkeun presentasi, generasi cryptocurrency pikeun distribusi, pamekaran kertas bodas sareng ogé dina promosi sareng pamasaran ICO anjeun.

Solusi Dumasar Hyper ledak

Solusi Dumasar Hyper ledak

Kalayan ngagunakeun anu efektif sareng efisien ledger hyper, kami ngadukung klien kami dina ngembangkeun aplikasi Blockchain pikeun aranjeunna tetep ngajaga panyalindungan, kasatiaan, kalemahan, henteu kaduhatan, sareng dukungan pikeun jangkauan ageung plug-in.

Kontrak Smart

Kontrak Smart

Urang ngabantosan pikeun ngarobih prosés manajemén kontrak anjeun sacara digital pikeun prosés otomatis otomatis tina réproduksi, persetujuan sareng pelaksanaan pelacakan. Kami parantos ngabantosan sababaraha industri sapertos mobil, séktor finansial, Perawatan Kaséhatan, Media, Séktor Umum.

Solusi Blok blockchain

Solusi Blok blockchain

Kami nyayogikeun solusi blockchain ngaropéa kualitas internasional pikeun klien urang, tanpa paduli industri, sakumaha, tim kami parantos ngalaman, efisien sareng sanggup ngokolakeun skala mana waé, industri sareng patuh kana garis waktu anu ditetepkeun dina biaya anu paling kompetitif.

Kami nyandak klien kami sareng proyék-proyék na sacara serius kusabab kami terang yén kasuksésan anjeun nyaéta kasuksésan kami, éta mangrupikeun alesan naha, kami gaduh catetan lagu pikeun meunangkeun klien ulangan sareng rekomendasi kuat sareng rujukan.

Urang nyayogikeun seueur jasa pikeun klien internasional sareng mitra kami anu kalebet Individu, Investor, dana Investasi / Dana VC, Pausahaan sareng Koplo. Inase, ngeunaan proyék nguntungkeun sareng calon anu nguntungkeun, urang tiasa ngabantosan kerjasama sareng kauntungan dana anu saé, upami diperyogikeun.

Panyiaran

Hyperledger-development-company-1

Hyperledger

Pamekaran-Ethereum-perusahaan

Ethereum

pangembangan-perusahaan-perusahaan

EOS

pangwangunan-corda-perusahaan

Corda

developmentbase-development-company

Coinbase

baas-development-company

Baas

ngembangkeun-multichain-perusahaan

Multichain

pangembangan-perusahaan-perusahaan

Sudut JS

perusahaan pangembangan-perusahaan

Kacapi Suling

meta-pituin-ngembangkeun-perusahaan

meta Asalna

perusahaan css3-ngembangkeun

CSS3

html-5-pamekaran-perusahaan

HTML5

perusahaan-pembangunan-ionik

Ionik

nod-js-development-company

Unggul JS

Pangembangan-perusahaan

Drupal

wordpress-development-company

WordPress

perusahaan php-development-company

PHP

pangwangunan-python-perusahaan

Python

Pangembangan-perusahaan Java

Java

kotlin-development-company

Kotlin

android-NDK -kembangan-perusahaan

Android NDK

tujuan-c-ngembangkeun-perusahaan

Tujuan C

c-bahasa-development-perusahaan

C#

c-plus-development-perusahaan

C ++

titik-net-ngembangkeun-perusahaan

.NET

perusahaan ngembangkeun-perusahaan

Swift

saatos-épék-desain

Adobe Saatos Balukar

desain-paksi

Pangalusna

ilustrator-ngarancang

Adobe Illustrator

invasi-ngarancang

Dina Visi

photoshop-ngarancang

Adobe Photoshop

prinsip-ngarancang

dasar

lakaran rarancang

sketsa

zeplin-ngarancang

airship

pangembangan-perusahaan

Magento

pangembang-pangwangunan-perusahaan

Woo Dagang

ngembangkeun-zencart-perusahaan

Gorobag Zen

pangwangunan-opencart-perusahaan

Buka Gorobag

prestashop-development-company

Toko Presta

ngembangkeun

badag Dagang

shopify-development-perusahaan

Shopify

amazon-aws-awan

Amazon AWS

awan-azure

Azure

digitalOcean-awan

Samudra digital

seuneu-seuneu

Firebase

awan-awan

Ansible

google-awan

Google awan

IBM-awan

IBM

semu-awan

Parse

nguji apache

Apache

nguji ukur ukur

patokan

nguji jmeter

Jmeter

nguji tsung

Tsung

Mimitian-up

Million Makers mangrupikeun panyadia solusi eureun pikeun nyayogikeun solusi pikeun usaha anu tiasa ngabantosan bisnis anjeun sanés ngan ukur pikeun Solusi IT tapi ogé dilegakeun sacara domestik tapi ogé sacara internasional, teu ngan ukur dibatesan dina pamekaran Wéb, Solusi E-dagang, Pangwangunan Aplikasi, Pamasaran Digital, Solusi Parangkat Lunak Ngamekarkeun palaksanaan Téknologi sareng Blokain pikeun bisnis anjeun dina harga anu saing pisan, tapi, kami ogé nyayogikeun solusi dina nyetél gerbang pamayaran, jasa hukum, konsultasi keuangan, Solusi HR anu ngaropéa, ngalebetkeun perusahaan di mana wae tina 98 yurisdiksi anu cocog pikeun kabutuhan bisnis anjeun, muka akun bank, pendaptaran mérek dina 119 nagara sareng ngan ukur salah sahiji bentuk aplikasi. pikeun sababaraha ngaran.

Kami ogé ngamimitian, naha éta, urang ngartos syarat, perencanaan sareng palatihan anu diperyogikeun, ngilu. Kami ngabantosan, ngadukung sareng mentor Start-up pikeun mindahkeun dina arah anu leres dina pigura waktos anu paling gancang kalayan biaya anu panghandapna.

ngamimitian-up-spanduk

Toko Eureun

bedah kalapa

jasa pribadi

Pendadean Tukang Ngadamel

Leungeun Nyekel

Dukungan Pelukuhan Pelanggan

Inkubasi & Waragad

Kami gaduh jaringan investor internasional anu ageung, ku kituna, salaku dukungan, kami ogé ngabantosan nyambungkeun ngamimitian kami sareng calon poténsial.
Maca deui

gagasan

Kami kabuka pikeun ideu anyar sareng rencana bisnis, upami anjeun pikir anjeun tiasa nyumbang sacara positif, kami di dieu pikeun ngadangukeun, ngaéksekusi sareng investasi.

Program Partnership

Program kemitraan

Rencana Usaha Silih, Teu aya modal anu diperyogikeun, pasangan sareng kami

Kasempetan pikeun ngajual / ngarujuk sareng ngabentuk tim sorangan sareng hasil.

  • Henteu kéngingkeun Investasi
  • Ngabentuk tim anjeun dimana waé di dunya
  • Meunang Dhukungan Ékspansi Bisnis dugi ka $ 2000

Sadayana Anjeun Peryogikeun

Tahap perencanaan anu paling penting, sabab naon anu mutuskeun sareng dipetakeun di dieu nyetél panggung pikeun sakabéh proyék. Salila tahap ieu tim ahli kami berinteraksi sareng klien sareng nengetan detailing sareng sarat.

Analisis syarat: Ngarti kana tujuan klien, pamiarsa target, paménta fitur detil sareng ngumpulkeun saloba inpormasi anu mungkin urang tiasa ngumpulkeun.
Piagam proyék: Piagam proyék nyimpang inpormasi anu parantos dikumpulkeun sareng sapuk dina titik sateuacana. Dokumén ieu biasana ringkes sareng henteu langkung teknis sareng aranjeunna nyayogikeun salaku rujukan sapanjang proyék.
Pemetaan: Peta lengkep anu disiapkeun anu engkéna bakal pituduh pikeun pangguna anu tiasa leungit dina struktur atanapi butuh inpormasi gancang.
Kontrak anu netepkeun peran, hak cipta sareng titik kauangan. Ieu mangrupikeun unsur penting tina dokuméntasi sareng kedah kalebet istilah pamayaran, klausa panutupanana proyék, klausa mandap, kapamilikan hak cipta sareng waktos. Ati-ati pikeun nutupan diri anjeun sareng dokumen ieu, tapi singket sareng efisien.

rencana-proyék

ngamekarkeun-ngamekarkeun

rarancang

Tahap desain dasarna nyaéta ngeunaan pindah ka hareup kalayan inpormasi anu digolongkeun dina tahap ngarencanakeun kana kanyataan. Pangiriman utama mangrupikeun struktur proyék anu didaptarkeun sareng anu paling penting, gambaran visual. Sakali fase desain tos réngsé, proyék langkung atanapi kirang gaduh bentuk, tapi pikeun henteuna eusi sareng ciri khusus.
Wireframe sareng desain elemen ngarencanakeun: Ayeuna éta, proyék anjeun parantos ngamimitian ngawangun. Ayeuna urang mimiti mendesain perenah nganggo kabel tele.
Pariksa sareng persetujuan: Ayeuna, prosés pariksa, tweaking sareng nyatujuan bohongan-eueuhan kajantenan dugi ka klien kami wareg ku desain.

pangwangunan

Pangwangunan ngalangkungan seueur karya kanggo program pamrograman, ogé ngamuat kontén. Urang nyandak pendekatan anu sangat strategis pikeun ngindarkeun repot ka hareup.
Urang ngawangun kerangka pamekaran.
Ngembangkeun sareng nguji fitur khusus sareng interaktivitas: Kami resep ngarawat ieu sateuacan nambihan eusi statik kumargi proyek ayeuna nyayogikeun ruang kerja anu rada beresih sareng henteu teres.
Eusian eusi.
Nguji sareng pariksa pungsionalitas: Spésialis kami nguji marios sareng nguji proyek, ngalangkungan unggal modul anu didamel, anu kalebet, sadayana pikeun mastikeun yén sadaya nyambut damel anu leres sareng kami henteu kantun nanaon sacara visual atanapi sacara fungsional.

Urang nyandak bagian ieu sacara serius. Tujuan utama fase peluncuran nyaéta nyiapkeun proyek pikeun panggunaan akhir. Ieu ngabutuhkeun polesan elemen desain, tés jero tina interaktivitas sareng fitur sareng anu paling penting, tinimbangan pangalaman pangguna.
Poles: Tim kami nangtukeun bagian tina proyék anu tiasa ningkat.
Barina ogé, kami hoyong janten bangga pikeun proyék ieu sapertos anjeun, salaku klien kami.
Mindahkeun kana server live: Tinjauan menit panungtungan ngeunaan proyék live kajantenan ayeuna.
nguji: Ayeuna, urang bakal ngajalankeun diagnosa akhir nganggo sagala parabot anu sayogi: mantra-checker, validator kode, cék kaséhatan proyék, jsb.

nyorosodkeun

Ladenan IT kami ditawarkeun dina rupa-rupa bisnis tina sagala jinis sareng ukuran. Urang ngalayanan industri miluan ieu:

Banking

Proses Usaha Olahraga

Infrastruktur sareng Konstruksi

pendidikan

Food & inuman

Kamanusaan sarta Studi Kaséhatan

Manufaktur

Énergi

asuransi

Téknologi informasi

Layanan légal

Travel & Pariwisata

Petrokimia

Panalungtikan & Development

Services Financial

Crypto Industri

telekomunikasi

Produksi Pertanian & Panaliti

mobil

Juta Ngadamel Kaperawatan

Pangalaman bédana.

Ngurus ngawangun sareng anjeun dina pikiran

Salaku pasangan internasional, urang ngawasa klien urang pikeun tumuwuh gancang sareng
langkung langkung alusna ku ngaraos anjeun dina jalur kamekaran anjeun.

Toko Eureun

Kami nawiskeun rupa-rupa solusi dina hiji hateup, 1 partnership pikeun sadaya kabutuhan pertumbuhan lokal atanapi global.

jasa pribadi

Sok aya pikeun ngajawab patarosan anjeun, ngadukung anjeun dina cita-cita sareng cita-cita anjeun, ngabantuan anjeun ngahémat waktos sareng artos.

Pendadean Tukang Ngadamel

Syarat anu sadayana béda-béda, ku sabab kitu, kami sering ngarancang nyusun solusi pikeun anjeun, pikeun jalur pertumbuhan internasional anjeun.

bedah kalapa

Bayaran pikeun jasa kami kacida kalapa tanpa biaya anu disumputkeun, anu dianggo pikeun sadaya, naha anjeun mangrupikeun individu atanapi perusahaan alit, sedeng atanapi ageung.

Ahli Industri Kuat

Salila sababaraha taun damel sareng Individu, kulawarga, sareng perusahaan, kami parantos ngembangkeun pangaweruh konci dina spéktrum lega jasa internasional.

Kabeungharan Pangalaman

Kami ngagaduhan tim profésional ngalaman, asosiasi sareng mitra pikeun masihan kabeungharan pangalaman pikeun klien kami.

Quality

Kami Mitra, panyadia jasa, Pengacara, CFP, Akuntan, Realtor, Ahli Kauangan, Ahli Imigrasi sareng anu sanggup pisan, berorientasi hasil.

kajembaran ati

Nalika urang ngadangukeun kaputusan tangguh urang henteu pernah badami ngarobih nilai sareng prinsip urang. Urang ngalakukeun naon anu bener, sanes naon anu paling gampang.

global tapak suku

Kami ngalayanan individu, kulawarga sareng perusahaan sacara internasional, ku kituna, tiasa ngabedakeun naékkeun kamekaran global anjeun.

1 Titik Kontak

Kami aya di dieu pikeun mempermudah relokasi anjeun, kamekaran, perluasan sareng kabutuhan ku nyayogikeun 1 titik kontak.

Kasadaran Budaya Unik

Ayana kami unik dina pasar internasional utama anu nyayogikeun kami, ahli lokal pikeun ngajantenkeun kami nawiskeun platform panyokong anu paling lengkep.

Unak ayaan

Layanan Imigrasi: 22156.
Layanan Hukum: 19132.
Jasa IT: 1000+ Proyék
Perusahaan Perusahaan: 26742.
Masih Ngitung.

Bimbingan Profesional jeung sokongan

Nyuhunkeun Konsultasi Gratis


5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan
Ngaropéa | Solusi TIARGETUNG!