Lebet

en
X

Imigrasi Yunani

Imigrasi Yunani

Rakan Global Anjeun pikeun Yunani sareng 105 nagara-nagara

  • Visa Yunani,
  • Ngidinan Karya Yunani,
  • Perumahan Samentawis Yunani
  • Warga Karya Yunani
  • Kawarganagaraan Yunani
  • Imigrasi Usaha Yunani,
  • Investasi di Yunani.

Konsultasi GratisPeryogi kauninga

affordable solusi pikeun imigrasi ka Yunani | Diayakeun pikeun kahadéan anjeun
| Visa Yunani | Karya Yunani | Perumahan Daérah Yunani | Perumahan permanén Yunani | Kawarganagaraan Yunani | Dimimitian Usaha di Yunani |
Rojongan ti Imigrasi Pengacara di Yunani sareng Konsultan Bisnis Yunani anu luhur pikeun anjeun IMGIGRASI LEGAL ka Yunani.

Naha angkat ka Yunani

Yunani, anu ogé katelah Hellas atanapi Républik Hellenic perenahna di Éropa Kidul sareng Tenggara langkung khusus di persimpangan Éropa, Asia, sareng Afrika kalayan jumlahna aya 131,957 km2. Tempatna di ujung kidul Bojong Balkan, éta dibagi wates darat sareng Albania, Bulgaria, Républik Makedonia sareng ogé Turki. Pangkorna dibanjir ku laut Aegean, Tengah, Ionian sareng Cretan. Yunani parantos janten anggota Uni Éropa ti saprak 1981 sareng Area Schengen ti saprak 2000 dugi ka jadi Anggota Eurozone di 2001.
Républik Hellenic mangrupikeun nagara berkembang sareng sistem parleménter anu seragam. Yunani dianggap minangka Lawu peradaban Kulon salaku tempat lahirna démokrasi, filsafat, élmu politik, sareng historiografi, ilmiah sareng matematika seueur prinsip sareng, tangtosna, Olimpiade.
Éta pangeusina kurang leuwih 11 juta dumasar kana survey 2016. Kurang leuwih dua per tilu jalma Yunani cicing di perkotaan. Kota panggedéna sareng paling berpengaruh di Yunani nyaéta ibukota Athena anu ampir 4 juta pangeusi sareng umumna disebut modal ibukota Tesalonika kalayan 1 juta populasi.
Kota-kota utama anu paling ageung kalayan penduduk di luhur 100,000 penduduk nyaéta Patras, Chalcis, Heraklion, Volos, Rhodes, Ioannina, Larissa, Agrinio, sareng Chania.
Iman anu dominan sareng konstitusional diakui ka Yunani nyaéta Orthodoxy Wétan. Numutkeun kana survey kira-kira 97% warga Yunani kagolong kana Garéja Ortodok Yunani. Sésana mangrupikeun pengikut gereja-gereja Kristen séjén, Katolik, umat Islam atanapi ateis.

Kota Didukung

Pengacara Imigrasi di Athena

Pengacara Imigrasi di Tesalonika

Pengacara Imigrasi di Patra

Pangalaman Suksés

toko-toko

Toko Eureun

1000 + Proyék

Solusi Imigrasi: 43,207

kualitas internasional

Solusi kanggo Perusahaan: 86, 700

Klién internasional

Resolusi Hukum: 19,132

taun 11 tina pangalaman

1,000 + Proyék

harga kalapa

bedah kalapa

Solusi kami sareng Didukung pikeun Yunani:

Kanggo Individu sareng kulawarga anu daék ngalihkeun ka Yunani

Kami mangrupikeun panyadia layanan ngeureunkeun kanggo sadayana Greece anjeun imigrasi jasa anu aya hubunganna, sapertos, imigrasi pikeun Yunani, tr - karésidénan samentawis pikeun Yunani, perumahan permanén pikeun Yunani, kawarganagaraan pikeun Yunani, Imigrasi Investor pikeun Yunani Imigrasi Usaha pikeun Yunani pisa jasa pikeun Yunani, Idin Karya pikeun Yunani karésidénan ku investasi pikeun Yunani Kadutaan Yunani sareng konsulat Yunani, nagara bébas visa pikeun anu ngagaduhan paspor Yunani. pendaptaran perusahaan di Yunani, buka akun bank di Yunani. Kami nyayogikeun mimitian ngeureunkeun solusi pikeun Yunani, sareng dukungan sapertos anu sanés jobs Milarian di Yunani, mendakan apartemen pikeun nyewa di Yunani, komérsial investasi harta di Yunani. konsultasi perencanaan kauangan di Yunani, ngamimitian usaha di Yunani Dijual bisnis di Yunani, karajinan alatandi Yunani, pengacara imigrasi pikeun Yunani sareng jasa hukum di Yunani sareng leuwih.

Daptar Nagara

Pikeun Perusahaan di Yunani milarian dukungan internasional

Kami nyayogikeun ngamimitian pikeun ngeureunkeun solusi pikeun perluasan internasional ti Yunani ngiring karyawan pikeun Yunani boh tanaga terampil di Yunani sareng tenaga kerja anu teu berpayun di Yunani kanggo ngeusian lowongan di Yunani, Solusi HR di Yunani, pausahaan lepas pantai, obral bisnis di Yunani, pendaptaran mérek di Yunani sareng 119 Nagara, kantor virtual di Yunani, akun bank lepas pantai, VoIP di Yunani, jasa hukum pikeun Yunani pangajen usaha di Yunani, tata finansial di Yunani, Solusi software CRM di Yunani, lawang mayar pikeun Yunani atanapi Akun sudagar pikeun Yunani pembiayaan peralatan di Yunani, jumlah virtual di Yunani sareng IT jasa sapertos parusahaan ngembangkeun wéb di Yunani, Pangwangunan Ecommerce di Yunani, Perusahaan pamekaran aplikasi di Yunani, perkembangan software di Yunani sareng Perusahaan pangembangan Blockchain di Yunani dina harga anu hargana pikeun Yunani. Anjeun tiasa make kami jobs portal pikeun Yunani pikeun milarian seekers Proyék di Yunani, freelancer, Interns di Yunani sareng calon anu pangsaéna di Yunani.

Kanggo Usaha Asing milarian ékspansi di Yunani

keur ngamimitian bisnis di Jasa Yunani pikeun konsultasi bisnis in Yunani jeung nagara 106, siga, formasi pausahaan di Yunani, rekening bank kabuka di Yunani, jual beuli tina usaha, kantor virtual di Yunani, jumlah virtual di Yunani, perluasan internasional ka Yunani jasa hukum pikeun Yunani pangajen usaha pikeun Yunani, piwuruk perumahan di Yunani, solusi HR ngaropéa pikeun Yunani, Ladénan VoIP pikeun Yunani Solusi CRM di Yunani, Akun sudagar di Yunani sareng gerbang pamayaran di Yunani, perusahaan software di Yunani anu nyayogikeun jasa, sapertos Pangwangunan Ecommerce di Yunani, parusahaan ngembangkeun wéb di Yunani, Perusahaan pamekaran aplikasi di Yunani, ngembangkeun software dina Yunani, pamasaran digital di Yunani, jeung Perusahaan pangembangan Blockchain di Yunani pikeun harga hargana. Anjeun oge tiasa nganggo kami jobs portal pikeun Yunani, Yunani portal perumahan milarian nyéwa bumi di Yunani, kantor kanggo nyewa di Yunani, tanah pikeun dijual di Yunani, lahan tatanén pikeun dijual di Yunani.

Perlu Terang - Imigrasi Yunani

Tempatna samentawis pikeun Yunani

Program perumahan samentawis Yunani kanggo anu disebut Persatuan Bebas Keuangan ("FIP") nyayogikeun karésidénan di Yunani sareng perjalanan bébas visa di zona Schengen di Éropa. Anu gaduh perumahan samentawis di Yunani ngagaduhan hak, tapi henteu kawajiban, mésér harta di Yunani, ngamimitian sareng ngatur hiji bisnis, sareng ngirim murangkalih ka sakola Yunani sareng Eropa. Kategori idin tinggal ieu henteu tiasa dianggap salaku idin pawéan sareng henteu ngarangkeun panahan visa damel di Yunani atanapi di nagara sanés di Uni Éropa. Calon anu layak pikeun nampi jinis visa ieu kedah janten warga nagara katilu (non-EU) anu sacara mandiri sacara ékonomis anu ngagaduhan sumber finansial anu cekap tina panghasilan taunan anu tetep sareng mantep di luar Yunani pikeun ngaluarkeun perbelanjaan hirup, hartosna tanpa ngagaduhan padamelan atanapi kagiatan ekonomi atanapi investasi mandiri di Yunani.

Warga non-EU, anu badé ngarencanakeun cicing di Yunani, kedah ngalamar visa relevan ti Konsulat Yunani di nagara kalahiran atanapi tempatna sateuacan sumping ka Yunani. Jalma anu hoyong cicing di Yunani dina jangka waktu langkung ti 90 dinten pangabutuh Periduan Perumahan dikaluarkeun ku otoritas Yunani. Permohonan ijin Perumahan kudu dilakukeun dina 2 sasih mimiti saatos sumping di Yunani sareng sateuacanna visa.

Dokumén anu diperyogikeun pikeun nerapkeun Permit Perumahan di Yunani:

  1. Visa ti Konsulat Yunani atanapi Kedubes
  2. Salinan paspor
  3. Dua poto ukuran ukuranana paspor
  4. asuransi médis
  5. Sertipikat ti kaséhatan ti rumah sakit umum Yunani, ngabuktikeun yén teu aya panyakit tepa
  6. Buktina ngeunaan tempat lokal
  7. Buktina keuangan anu hartosna pikeun hirup di Yunani
  8. Buktina ngeunaan mayar anu diperyogikeun ka kantor pajak nasional
  9. Kontrak Pakasaban (upami relevan)

Sadaya dokumen ieu didaptarkeun kedah aya dina basa Yunani, dokumén asing anu sanés, sapertos kalahiran atanapi sertipikat kawin, kedah ditarjamahkeun dina basa Yunani ku Dinas Tarjamahan Departemen Luar Yunani, pengacara atanapi penerjemah anu disertipikasi.

Aplikasi ieu diulas ku Komite Imigrasi sareng ngalamar dipénta ngawawancara. Teras Sekretaris Jenderal lokal mutuskeun atanapi henteu masihan idin ka ngalamar.

Sakali aplikasi anjeun parantos dikintunkeun, anjeun bakal nampi kertas biru salaku konfirmasi yén aplikasi anjeun diolah. Tulisan biru ieu masihan hakna ngalamar pikeun terus cicing di Yunani dugi ka kacindekan ahir ngeunaan idin tinggal. Dina periode nungguan ieu, calon ogé tiasa angkat ka nagara asal sareng balik deui ka Yunani iraha waé.

Ijin perumahan awalna sah kanggo sataun. Saatos jaman ieu, éta tiasa diperyogikeun upami aplikasi pembaharuan dikintunkeun dua bulan sateuacanna ijin awal. Saatos lima taun panginepanana, anjeun tiasa ngalamar tinggal permanén pikeun anggota kulawarga.

Nganggap perumahan samentawis pikeun Yunani (Athena, Thessaloniki, Patra) sareng peryogi nasihat profésional dina harga anu mampu

Karésidénan permanén pikeun Yunani

Yunani nawiskeun karésidénan ku pilihan investasi pikeun individu anu hoyong mésér harta atanapi ngalakukeun investasi strategis sareng nyumbang kana pamekaran ékonomi nagara. Wewengkon anu paling pikaresepeun sareng nguntungkeun pikeun investasi di Yunani nyaéta anu dimana Yunani ngagaduhan kaunggulan saingan dina standar internasional, sapertos pariwisata sareng perumahan, kadaharan sareng tatanén, sumber énergi anu tiasa dirobih, téknologi sareng ICT, manufaktur berorientasi ékspor, manajemén lingkungan. sareng élmu kahirupan.

Program "Karisim Emas Visa" permanén ngamungkinkeun para pelamar cicing di Yunani salamina tanpa iinditan perjalanan sareng sarat visa di Éropa. Karésidénan permanén dibéré dumasar kana investasi di Yunani.

Langkung khusus deui méréskeun visa perumahan di lima taun sateuacana pikeun investasi di perumahan sareng tunduk kana pembaharuan upami investasi harta tetep dipikagaduh sareng anu paling penting henteu aya kabutuhan hirup di Yunani supados ngajaga sareng nganyatakeun visa, tapi kawarganagaraan ngan bisa dibales saatos tujuh taun kawarganegaraan. Henteu aya syarat tinggal minimum sareng murangkalih dugi ka umur 21 parantos dilebetkeun kana aplikasi kulawarga. Investasi sareng kulawargana bakal ngagaduhan aksés bébas kana sistem kasehatan Yunani sareng ogé anak anjeun bakal bébas hadir kana lembaga Pendidikan Yunani (sakola, paguron luhur, sareng sajabana).

Hiji kauntungan sareng alesan kunaon program Yunani anu cukup pikaresepeun nyaéta skéma jumlah investasi anu diperyogikeun nyaéta skéma panghandapna di antara nagara-nagara Éropa Kidul anu nyiptakeun program perumahan dumasar investasi. Ku kituna, hiji investor asing tiasa mésér sababaraha sipat anu niléyina digabungkeun ku sakedik 250,000 Euros supados nyumponan jumlah investasi anu diperyogikeun. Éta / naon anu janten pangantenan anu paling murah dumasar kana investasi kalebet anggota kulawarga sareng masihan aksés visa gratis ka Zona Schengen dina waktos 2 bulan ngirimkeun aplikasi.

Pilihan investasi

  • Meuli harta perumahan di daratan Yunani atanapi kapuloan sakuriling kalayan nilai minimum € 250,000.
  • Ngadaptarkeun pajeg 10 taun sareng minimum € 250,000 kanggo hotél atanapi perumahan wisata anu sanés.
  • Parantos mésér harta sateuacan 2013 ayeuna bernilai € 250,000 atanapi langkung.
  • Perumahan Yunani gaduh perumahan nilai minimum $ 250,000 anu diala liwat tutulung atanapi konsési indung.
  • Meuli lahan kalayan tujuan pikeun ngawangun, ajén lahan anu disayogikeun kontrak kontrak konstruksi minimum minimum 250,000.
  • Kasimpulan ngeunaan Manfaat Yunani Imigrasi Program Emas Visa
  • Karésidénan Yunani pikeun jual beuli sakedik € 250,000.
  • Cicing sareng damel di Yunani nalika ngajaga tempat tinggal di nagara sanés.
  • Aksés ka lembaga pendidikan Yunani
  • Aksés bébas Visa ka daérah Schengen nagara-nagara Uni Éropa
  • Anggota kulawarga kalebet.
  • Visa tiasa diperyogikeun unggal lima taun

Prosés pikeun Meunang Kahanan

Sateuacan ngalamar tempat Yunani, ngalamar kedah gaduh visa sah pikeun asup ka nagara. Proses pikeun léngkah munggaran ieu gumantung pisan ka nagara asal nasional asing salaku warga nagara-nagara Uni Éropa sareng Amérika Serikat gaduh béda syarat visa Éntri tibatan bangsa-bangsa sanés.

Aplikasi pikeun investor asing atanapi pamilik harta kedah ngandung tilu gambar warna pikeun investor, salinan paspor investor, sertipikat kasehatan ti dokter Yunani anu negeskeun yén investor gratis teu tiasa disebarkeun sareng ogé catetan anu kriminal sareng asuransi médis pikeun. nutupan tetep di Yunani. Aplikasi kasebut kedah gaduh salinan kontrak kanggo ngagaleuh harta (atanapi sipat) anu hargana minimal 250,000 Euros atanapi buktina pikeun judul pamindahan upami harta parantos parantos dialihkeun ka investor, ogé pernyataan notarized anu mastikeun yén kontrak éta nyugemakeun sarat pikeun tempatna dumasar investasi di Yunani.

Aplikasi kasebut kudu dikintunkeun ka Alien sareng Imigrasi Yunani ka lembaga Otoritas. Upami Sekretaris lembaga nyayogikeun lamaran éta, para investor sareng kulawarga bakal nampi ijin tempatna.

Proses di luhur biasana nyandak sakitar 40 dinten ti waktos investasi dugi Ijin Perumahan dikaluarkeun. Sateuacan ngalamar ijin tempatna, investasi harta di Yunani kedah dilaksanakeun.

KELEBIHAN PANGGIHAN RESIDENCY DI GRATIS

1. Hirup di Yunani

Sakali dipasihan, Perumahan Residén Permanén ngalebetkeun sadayana kulawarga: ngalamar utama sareng pasangan, sepuh sareng murangkalih umur 21 taun. Sakabéh éta bakal ngagaduhan aksés bébas kana sistem kasehatan Yunani, bébas hadir ka organisasi Pendidikan Yunani (sakola, paguron luhur, sareng sajabana). teu aya syarat pikeun cicing di Yunani sateuacan atanapi salami aplikasi Karésidénan Emas Visa, atanapi bahkan saatos karésidénan parantos dipasihkeun.

2. Perjalanan Gratis

Perjalanan gratis Visa meuntas Uni Éropa tanpa larangan anu aya sareng syarat visa.

3. Ngolah Aturan Gancang

Sadaya aplikasi ditaksir ku pamaréntah Yunani dina waktos sakitar dua bulan ti tanggal filing. Ayana pelamar henteu diperyogikeun, aplikasi ieu tiasa dipfail atas nama.

4. Struktur Pajak anu nguntungkeun

Henteu aya implikasi pajeg kacuali anjeun cicing di nagara éta langkung ti 183 dinten salami sataun.

Nganggap perumahan perumahan pikeun Yunani (Athena, Thessaloniki atanapi Patra) sareng peryogi nasihat profésional dina harga anu Mampuh

kawarganagaraan pikeun Yunani:

Kawarganagaraan Yunani masihan hak pikeun meunangkeun KTP sareng nikmati hak anu sami sareng urang Yunani sareng warga Uni Éropa sanés. Salaku conto, anjeun bakal tiasa cicing di nagara EU anu sanés, anu mangrupikeun hiji hal anu teu tiasa dilakukeun salaku pangungsi anu diaku. Ogé, anjeun bakal tiasa milih dina pamilihan Yunani. Saha anu henteu ngagaduhan karuhun Yunani tapi hoyong janten warga Yunani kedah sah cicing di Yunani salami sapuluh taun dina dua belas taun ka pengker kanggo ngalarapkeun kawarganagaraan. Ngalamar kedah janten sawawa dina waktos pamondokan aplikasi sareng henteu kedah disabit-gugat tina sagala rupa kajahatan - kalebet perdagangan, panyuburan arti, panguburan artos, kejahatan ékonomi internasional, kejahatan anu dilaksanakeun kalayan ngagunakeun téknologi modéren, moneter kejahatan, kejahatan ngalawan nonoman, nyalurkeun sareng anu sanésna kajahatan anu nampi hukuman sataun leuwih atanapi panjara panjara.

CARA panawaran:

Mimiti, angkat ka kotamadya alamat permanén nyaéta sareng masangkeun pernyataan yén anjeun hoyong kawarganagaraan Yunani. Salajengna, anjeun tiasa nerapkeun kawarganagaraan Yunani sateuacan Kantor Administratif Perbandaran.

Dokumén di handap ieu bakal diperyogikeun:

  • Bentuk aplikasi pikeun kawarganagaraan Yunani
  • Salin deklarasi pikeun kewarganegaraan Yunani dikintunkeun ka kotamadya
  • Hiji poto KTP warna
  • Salin ti Perumahan Perumahan di handapeun anu dipasihkeun
  • Salin Dokumen Perjalanan anjeun, upami aya anu salah
  • Sertipikat kalahiran ti nagara asal, tapi upami teu tiasa nampilkeun dokumen ieu, calon tiasa ngalebetkeun kaputusan hibah suaka
  • Pernyataan pajak ti taun saméméhna
  • Nomer AMKA ngalamar

Hiji-hijina jalan pikeun warga asing pikeun nyandak kawarganagaraan Yunani nyaéta naturalization, anu mangrupikeun tindakan administrasi ku Pamaréntah Yunani ngajantenkeun hiji deungeun salaku warga Yunani.

Dokumén pikeun nerapkeun naturalization nyaéta saperti kieu:

a) Salin anu disahkeun ka pernyataan naturalisasi,

b) Salin Nomer Kaamanan Sosial (AMKA),

c) Salin anu disahkeun ka paspor, KTP atanapi dokumen perjalanan anu sanés ngabuktikeun identitas,

d) Salin idin tinggal tempatna.

e) sertipikat kalahiran pelamar atanapi sertipikat anu sarimbag anu disayogikeun ku panerapan nagara ti mimiti kabébasan,

f) Salin tina pernyataan panghasilan atanapi uih deui kanggo taun kauangan pamungkas.

Nganggap Kewarganegaraan di Yunani (Athena, Thessaloniki atanapi Patra) sareng peryogi nasihat profésional pikeun Yunani dina harga anu Mampuh

Idin Karya pikeun Yunani

Pagawé luar nagri, khususna jalma anu sanés aya warga EU anu diperyogikeun gaduh visa anu leres sareng idin kerja di Yunani.

Syarat pikeun warga EU-EEA

Upami ngalamar mangrupikeun warga ti nagara anggota EU-EEA, hal anu rada sederhana, sadaya anu diperyogikeun nyaéta paspor atanapi ID aranjeunna pikeun cicing sareng damel di Yunani tanpa aya larangan. Saatos ngiringan pinuh tilu bulan (90 dinten) di Yunani anjeun kedah kénging bijil Pendaptaran ti Biro Alien. Pikeun kéngingkeun bijil, pelamar kedah nganjang ka kantor polisi lokal sareng naroskeun naha aranjeunna ngagaduhan jabatan asing, upami henteu aranjeunna tiasa nunjuk ka arah kantor pulisi anu pangdeukeutna anu ngagaduhan. Sertipikat ieu bébas tina sagala biaya sareng teu tamat. Pikeun kéngingkeun éta, anjeun kedah nyayogikeun ieu:

  • Formulir aplikasi ti kantor pulisi
  • Salin paspor atanapi KTP anjeun.
  • 4 poto paspor standar.
  • Buktina yén anjeun gaduh asuransi médis atanapi asuransi kasehatan pribadi.
  • Upami anjeun damel sertipikat ti majikan anjeun atanapi buktina sumber daya finansial anu cekap.
  • Upami anjeun parantos pensiunan, serat ti panyadia mancén anjeun anu nyatakeun panghasilan taunan (ditarjamahkeun dina basa Yunani).

Sababaraha buktina yén anjeun gaduh tempat lokal (perjanjian sewaan, dokumén dokumen kapamilikan atanapi pernyataan ti jalma anu ngadaptarkeun akta harta).

Saatos lima taun cicing di Yunani, anjeun tiasa kénging bijil Perumahan permanén, anu henteu kantos kadaluarsana.

Pikeun warga ayeuna EU-EEA

Upami anjeun henteu datang ti nagara EU-EEA, prosésna bakal langkung rumit. Sakali anjeun nampi visa anjeun pikeun ngarambat ka Yunani sareng parantos suksés gabung ka nagara, anjeun kedah naroskeun tempat tinggal / ijin damel. Aya sababaraha jinis idin, janten baca di handap ieu pikeun milari naon anu berlaku pikeun kasus anjeun.

Visa visa Gawé Nasional

Ieu mangrupikeun jinis visa visa, anu nunjukkeun anjeun kedah ngaluarkeun sateuacanna anjeun ka nagara sabage visa éntri upami anjeun badé cicing di Yunani langkung ti 90 dinten. Pikeun kéngingkeun éta, anjeun kedah ngagaduhan sareng nawiskeun nawaran padamelan ti perusahaan Yunani atanapi ti perusahaan di nagara asal anjeun sareng cabang Yunani anu anjeun badé ngalih. Dokumén umumna dipikabutuh pikeun visa Pakaryan Nasional mangrupikeun paspor anu sah, kontrak anjeun (atanapi tawaran) padamelan, sababaraha bukti asuransi médis sareng cek latar kriminal anu jelas, tapi pikeun langkung rinci, anjeun kedah ngahubungi Kedubes Yunani atanapi lokal anjeun atanapi konsulat

Prosés ieu tiasa manjangan dugi sataun. Salah sahiji cara anu mungkin pikeun nyandak jinis visa ieu nyaéta pikeun ngalebetkeun nagara dina visa wisata, milari padamelan sareng padamelan anu condong sponsor visa karya sareng ijin teras, sakali anjeun sareng calon pangusaha anjeun parantos tepang, saatos anjeun diwawancara anjeun. yakin anjeun ngagaduhan padamelan, anjeun kedah wangsul ka nagara asal anjeun pikeun ngaluarkeun visa kerja. Juragan poténsi anjeun kedah ngalengkepan karya tulis, ngalebetkeun kana Kantor Tenaga Kerja sareng Menteri Dalam Negeri, menerkeun naha anjeun kedah disewa, sanes warga Yunani atanapi warga nagara Éropa sanés, teras nempatkeun deposit sababaraha bulan ' . Sakali sadayana di luhur atos sareng prosés parantos réngsé, surat undangan karya resmi sareng kontrak kedah dikirim ti Yunani ka Kedubes / konsulat Yunani di nagara tempat pemohon, anu bakal ngajak anjeun wawancara sareng aranjeunna sateuacan nyatujuan visa.

Sakumaha anu ditingali di luhur, pilihan kéngingkeun visa kerja ieu ngalangkungan sababaraha léngkah sareng butuh waktu anu lumayan lami, sajaba éta énggal-énggal milari sareng nggaji majikan siap ngalakukeun sagala barang éta kusabab éta langkung gampang pikeun aranjeunna nyewa calon parantos di Yunani, ogé nganggap yén pangusaha kedah nunjukkeun kauntungan taunan tina jumlah bisnis perusahaan atanapi perusahaan swasta.

Meunang ijin damel anjeun sorangan

Upami anjeun henteu ngagaduhan sponsor, anjeun kedah dibere ku diri anjeun. Dina waktu 30 dinten kadatangan anjeun di nagara, anjeun kedah ngalamar pribadi pikeun tempat tinggal / ijin kerja di Kantor Perumahan Daérah. Hal ieu penting pisan pikeun ngamimitian prosés awal sabab prosésna panjang sareng tiasa nyandak sababaraha bulan saengga visa anjeun kadaluarsa sateuacan kertas panerapan anjeun ngalangkungan, anjeun badé angkat nagara sareng ngamimitian prosés ti mimiti. Pikeun kéngingkeun idin anjeun, anjeun kedah nampilkeun, dina basa Yunani, dokumen-dokumen di handap ieu:

  • Visa Entri anjeun.
  • Paspor anjeun sareng salinan sareng dua poto paspor.
  • A sertipikat asuransi médis.
  • Sertipikat kaséhatan ti rumah sakit nagara nyatakeun yén anjeun teu ngagaduhan kasakit komunikasi.
  • Sababaraha buktina yén anjeun gaduh alamat tempat tinggal lokal naha éta mangrupikeun kontrak sewa atanapi lain-lain.
  • Sababaraha buktina yén anjeun tiasa ngadukung diri kauangan, janten éta padamelan atanapi sumber daya sanés
  • Nomer pajeg (AFM) ti kantor pajeg lokal sareng buktina yén anjeun mayar biaya anu diperyogikeun.
  • Ti kantor caket Institut Jaminan Sosial (IKA) atanapi Kantor Jasa Kewarganegaraan (KEP) nomer kaamanan sosial (AMKA)

Kanggo inpormasi anu langkung lengkep ihwal idin pikeun Yunani (Athena, Thessaloniki atanapi Patra)

pisa pikeun Yunani

  • transit Visa
  • Wisata Wisata - Kulawarga Kulawarga
  • Usaha Visa
  • Perawatan médis
  • Budaya / Olahraga / Acara Agama sareng Film Crews
  • Studi - Panaliti - magang (Kursus Singkat)
  • Anggota Delegasi resmi
  • Laut Langkung
  • Jauh Deui Nasional - "D" Visa

Dokumén anu dipikabutuh umum pikeun Aplikasi Visa Yunani:

  • Lengkep formulir aplikasi Visa
  • 2 poto format paspor anu nembé dicandak kedah diampelkeun ku gambar sadaya-rupa kalayan latar lampu
  • Paspor anjeun nganggo sahenteuna 2 halaman kosong sareng salinan tina visa sateuacana.
  • Konpirmasi asuransi médis minimum 30,000 € pikeun sinyalna pikeun ngurilingan Yunani sareng wewengkon Schengen
  • Surat panutup anu nyatakeun tujuan datangna ka Yunani
  • Catatan status sipil (sertipikat nikah, sertipikat tilar dunya, sértip kalahiran anak, jatah kartu upami berlaku)
  • Detil penerbangan sareng Itinerary sareng kaping sareng nomer penerbangan partisipasi asupna sareng kaluar ti Yunani
  • Reservasi Hotel pikeun sadayana durasi tina tujuan anu dimaksud dina Yunani.
  • Buktina artos anu cekap hartos pikeun periode tetep di Yunani

Dokumén tambahan bisa diperyogikeun gumantung kana status ngalamar:

Wisatawan Yunani / Pangunjung Visa:

  • Surat Undangan ti anggota kulawarga atanapi babaturan anu tinggal di Yunani nganggo alamat sareng nomer telepon na
  • Pernyataan rekening Bank tina 6 bulan terakhir
  • Salinan paspor

Visa Yunani pikeun Tujuan Médis:

  • A laporan médis ti nagara tempat cicing
  • Pernyataan médis ti rumah sakit lokal atanapi dokter di Yunani, mastikeun tanggal pangaturan anjeun ogé ngajelaskeun kaayaan médis anjeun
  • Buktina tina waragad médis anu mayar
  • Visa Yunani pikeun Studi, Latihan, Panaliti, atanapi jinis Internasional Tujuan séjén:
  • Sertipikat anu ngabuktikeun enrollment di mana waé sakola, universitas, seminar, jsb
  • Bijil tina kursus réngsé
  • Kaayaan kauangan

Visa Yunani Kanggo Béda hiji warga Yunani:

  • Buktina yén salah sahiji pasangan bakal nampi kawarganagaraan Yunani, contona, KTP atanapi kartu konsular atanapi sertifikasi kabébasan Yunani atanapi naturalization tatanan.
  • Sertipikat Nikah
  • Buku catetan kulawarga

Visa Yunani Kanggo Barudak Di Bawah Jaman:

  • Buktina panghasilan finansial biasa indung, kontrak kerja atanapi lisénsi bisnis
  • Dibenerkeun ijin perjalanan parental ti kadua kolotna

Bantuan Visa pikeun Yunani | Inpormasi dina Visa pikeun Yunani

Ngarencanakeun kanggo Ngeset bisnis di Yunani atanapi Dimimitian Usaha di Yunani?

Usaha dukungan di Yunani, upami anjeun badé ngamimitian usaha di Athena atanapi Start bisnis di Thessaloniki atanapi ngamimitian usaha di Patra pikeun ngamimitian bisnis di Yunani sareng 105 Nagara.

Hayu urang ngadukung anjeun pikeun ngamimitian usaha di Yunani atanapi 105 nagara (Pilih)

Layanan Spésialisasi anu disayogikeun di Yunani:

Pikeun Nyetél bisnis di Yunani, kami nyayogikeun layanan di handap

Ngadaptarkeun perusahaan di Yunani

meuli Paparan Company di Yunani

Buka rekening bank di Yunani

Meuli bisnis parantos aya di Yunani

nyewa akuntan di Yunani

Dimimitian Usaha di Yunani

Mimitian usaha di Yunani

Lisénsi Layanan Kauangan di Yunani

Layanan légal di Yunani

Jasa Diperjemikeun standar di Yunani:

Perlu ngagaduhan jasa pikeun dilegakeun di Yunani

Pendaptaran mérek di Yunani

Nomer maya di Yunani

Akun sudagar di Yunani

Pamandaran mayar di Yunani

Solusi CRM di Yunani

Ladénan VoIP di Yunani

Dasar bisnis di Yunani:

Ngadésain Logo di Yunani ngabentenkeun sareng $100

ngarancang ramatloka di Yunani dimimitian dina $100

Services Financial di Yunani

Upami anjeun peryogi konsultasi finansial di Yunani pikeun kaperluan imigrasi anjeun, cik terangkeun.

Usaha usaha di Yunani

Konsultan Keuangan di Yunani

Pembiayaan Peralatan di Yunani

Pembiayaan modal damel di Yunani

Kusabab karajinan sareng patuh di Yunani

Konsultasi keuangan pikeun ngamimitian bisnis di Yunani

Konsultan HR di Yunani

Urang nyayogikeun Layanan HR di Yunani

Akuisisi bakat di Yunani

Konsultan HR di Yunani

Pengolahan Proses Pengeluaran di Yunani

Pilarian eksekutif di Yunani

Pakaryan: PEO di Yunani

Proyék Padamelan di Yunani | Gratis pikeun Pamaké kami

Konsultasi HR pikeun pangaturan bisnis di Yunani

Konsultasi IT di Yunani

urang Tim IT internasional bakal nyadiakeun Konsultasi IT di Yunani

Ngadesain wéb di Yunani

tumuwuhna web di Yunani

perkembangan software di Yunani

Ngamekarkeun aplikasi di Yunani

Pangwangunan Ecommerce di Yunani

Pangwangunan blockchain di Yunani

pamasaran digital di Yunani

Solusi Pribadi pikeun IT di Yunani

Jasa perumahan di Yunani

Anjeun tiasa nganggo jasa perumahan perumahan pribadi pikeun Yunani atanapi nganggo jasa gratis.

Apartemen pikeun nyewa di Yunani

Kantor pikeun nyewa di Yunani

Lahan pikeun obral di Yunani

Lahan pertanian pikeun dijual di Yunani

Harta komérsial pikeun dijual di Yunani

Warta Perumahan di Yunani - Gratis pikeun Pamaké kami

Ladenan perumahan pribadi di Yunani

Mampu dipercaya & dipercaya | Yunani | Dimimitian bisnis di Yunani | Ékspansi usaha di Yunani | 105 Nagara dirojong

Athena | Thessaloniki | Patra

pajeg Di Yunani

Sistem perpajakan di Yunani dilaksanakeun dina sistem langsung sareng teu langsung. Yunani pajeg nyicinganana pikeun panghasilan anu didamel di daérah dunya tapi ngirangan tanggung jawab pajak pikeun pajeg anu dibayar di nagara deungeun dimana kauntungan timbul. Tingkat pajak bénten gumantung kana jinis panghasilan. Nagara ieu ngagaduhan sababaraha perjanjian pikeun nyegah dua imposasi pajak.

  • Pajak panghasilan
  • Pajak kaamanan sosial
  • pagawé
  • Timer atanapi kontraktor
  • Pajak perusahaan
  • Pajak hasil modal
  • Pajak kapimilikan
  • PPN
  • Pajak pengecualian
  • Pangurangan pajak
  • Pangurangan bisnis
  • pangmayaran

Non-penduduk di Yunani bakal ngadamel pamayaran pajak pikeun panghasilan anu diturunkeun di Yunani tapi henteu kana penghasilan ti luar nagara. Pajak panghasilan dimimitian dina laju 22%. Panghasilan dumasar harta dicajak dina tarif, ti 11% dugi ka 33%. Biaya tangtu ditolak tina panghasilan kotor. Pajak hasil modal (CGT) dieusi 15% dina penjualan harta.

Hubungi Us pikeun terang langkung seueur ngeunaan perpajakan di Yunani

Ngadegna Bisnis di Yunani

Pilihan dasar pikeun ngawangun bisnis di Yunani nyaéta Corporation, Limited Liability Corporation (LLC) sareng Partnership / Joint Venture (JV).
Visa bisnis Yunani dirancang pikeun para profesional bisnis anu badé nganjang Yunani sareng tujuan bisnis tinangtu sareng perusahaan Yunani sareng klien sanés dina milarian kasempetan bisnis énggal. Ngalamar visa bisnis aranjeunna ngagaduhan hak milu dina usaha anu aya hubunganana di Yunani sapertos rapat bisnis sareng konperénsi, seminar.
Daptar pariksa Daptar Dokumen Bisnis Visa pikeun Ngalamar
1. Paspor Asli sah sahanteuna genep bulan
2. 3 Poto nutup sirah anjeun sareng luhur taktak anjeun sareng latar bodas
3. Pernyataan kauangan salami 3 sasih.
4. Surat rujukan padamelan sareng bayar gaji.
5. Wangsul Pajak Pendapatan.
6. Asuransi médis perjalanan kedah aya validasi sapanjang wilayah Anggota
Amérika Serikat sareng ngalangkungan sadayana période tempat tujuanana atanapi transit. Liputan minimum kedah aya EUR 30 000.
7. Pariwisata penerbangan sareng pesenan hotél
8. Pernyataan bank bisnis panganyarna 6 bulan
9. Rencana bisnis bubuka
10. Lisénsi usaha anu disalin

Museurkeun Formasi Perusahaan di Yunani, Athena, Thessaloniki, Patra, baca deui sareng hayu urang ngalayanan anjeun dina harga anu pangsaéna pikeun Gabungkeun perusahaan di Yunani atawa 105 Nagara sareng 50 Amérika Serikat.

Nagara bébas Visa pikeun anu nyekel paspor Yunani

  • Albania
  • Andorra
  • Antigua jeung Barbuda
  • Argentina
  • Arménia
  • Austria
  • Bahama
  • Barbados
  • Bélarus
  • Bélgia
  • Bélis
  • Bolivia
  • Bosnia jeung Hérzégovina
  • Botswana
  • Brazil
  • Brunéi
  • Bulgaria
  • Kanada
  • cape Verde
  • Chili
  • Colombia
  • Kosta Rika
  • Kroasia
  • Siprus

mintonkeun More

Milarian Kedubes pikeun 106 Nagara

Kedubes na Yunani di Lokasi Internasional:

Daptar sadaya Kedutaan Yunani sareng Konsulat Yunani dina Misi Internasional.

mintonkeun More

Nagara dirojong ku Million Makers - Nagara 106

Jutaan Panyusun ngaliwatan kolaborasi internasional urang pikeun Yunani sareng Asosiasi anu pangsaéna pengacara imigrasi dina Yunani, pangsaéna Pengacara Imigrasi di Yunani sareng konsultan finansial di Yunani ngadukung Individu, Kulawarga sareng Perusahaan di ampir sadaya yurisdiksi, kalebet, Yunani. Urang teras-terasan tiasa ngadukung hubungan jangka panjang kalayan klien kami mangtaun-taun mangtaun jasa hébat urang, empati sareng bedah kalapa, urang kéngingkeun seueur rujukan sareng disarankeun ku klien urang ti Yunani sareng nagara deungeun ka babaturan, kolega sareng baraya.

Tim Profesional pengacara pikeun imigrasi ti Yunani dina istilah sanésna, pengacara imigrasi pangsaéna di Yunani, ngabantosan klien kami dina lancar sareng prosés anu disetir jasa imigrasi.

Kami ogé nyayogikeun pengacara imigrasi gratis konsultasi pikeun Yunani. Urang rutin ngajaga klien kami diropéa wartos imigrasi pang anyarna pikeun Yunani kabijakan imigrasi parobahan pikeun Yunani pembaharuan imigrasi pang anyarna pikeun Yunani, anyar hukum imigrasi pikeun Yunani sareng seueur deui ngalangkungan Blogs sareng imigrasi urang wartos pikeun Yunani sareng kajadian di Yunani.

urang nyadiakeun Palayanan Imigrasi di Yunani, kalebet, Imigrasi dumasar kana bisnis Yunani, Program Imigrasi Investor, Visa Services, Bantuan Ijin pikeun Karésidénan Yunani, PR pikeun Yunani, Kewarganegaraan pikeun Yunani, visa Karya pikeun Yunani pikeun Nagara anu di handap ieu:

Milarian Rincian Imigrasi ka 106 Nagara

mintonkeun More

Bantahan pikeun Imigrasi, Yunani

Kami henteu nyayogikeun konsultasi pikeun imigrasi haram ka Yunani sareng henteu ngamajukeun imigrasi haram pikeun Yunani, kalebet. karésidénan ilegal pikeun Yunani or idin diturutan pikeun Yunani. Ogé, urang moal ngahibur agén pikeun imigrasi haram pikeun Yunani.

Inpormasi anu disayogikeun dina https://www.millionmakers.com ngeunaan Yunani moal tiasa dilaksanakeun sakumaha saran sah dina sagala cara, punten konsultasi pengacara imigrasi di Yunani keur ahli nasihat hukum pikeun Yunani.

Kami henteu ngadukung atanapi nyayogikeun jasa kami ka Sato atanapi kategori bisnis di Yunani anu disebatkeun pikeun imigrasi:

• Alat naon waé pikeun Yunani anu nyababkeun nyiksa hak asasi manusa di Yunani atanapi dianggo pikeun panyiksaan di Yunani.
• Dagang di Yunani, distribusi di Yunani sareng / atanapi pabrik pabrik di Yunani, pakarang di Yunani, amunisi di Yunani, mersidaya atanapi kontrak jual di Yunani.
• Espionage di Yunani atanapi panjagaan teknis di Yunani atanapi instruméntasi atanapi alat di bugging di Yunani.
• Sakur kagiatan anu haram di Yunani atanapi kagiatan kriminal di Yunani atanapi perusahaan (s) atanapi individu (s) anu hideung didaptarkeun di Yunani dina Hukum Hukum Yunani.
• Bahan genetik di Yunani.
• Bahaya atanapi Bahaya atanapi picilakaeun atanapi biologis, bahan kimia atanapi nuklir anu ogé kalebet, alat atanapi mesin anu biasa pikeun ngaleupaskeun atanapi manufaktur atanapi nanganan bahan-bahan sapertos.
• Dagang di Yunani, neundeun di Yunani atanapi transportasi Organisasi Asasi Manusa atanapi sato di Yunani, nganggo sato di Yunani atanapi nyiksa sato di Yunani pikeun uji coba ilmiah atanapi produk.
• Agénsi Adoption di Yunani, ogé, nyerah prosedur parenting di Yunani atanapi naon waé nyiksa hak asasi manusa di Yunani.
• Kultus non-sekuler di Yunani sareng amal-amal na.
• pornografi di Yunani.
• Bahan ubar ubar di Yunani.
• Penjualan Piramida di Yunani.

Pikeun imigrasi ka Yunani

Pengacara Imigrasi di Yunani

urang pengacara imigrasi di Yunani, utamina, terjangkau sareng Pengacara Imigrasi pangsaéna Athena pangacara pangsaéna sareng pangacara anu saé Thessaloniki sareng Pengacara Imigrasi pangsaéna di Patra nyadiakeun dukungan sah pikeun kulawarga pikeun imigrasi ka Cina, sorangan pikeun imigrasi ka Cina, murid pikeun imigrasi ka Yunani. pengacara imigrasi di Yunani ogé nyayogikeun pangembangan ékspansi di Yunani ka pausahaan jeung perusahaan pikeun imigrasi tim rélokasi ka Yunani, utamina, pikeun Karésidénan sareng ijin damel di Athena atanapi Karésidénan sareng ijin damel di Thessaloniki atanapi Karésidénan sareng ijin damel di Patra.

ngajajah

105 Nagara Yunani

mutuskeun

Naon anu pangsaéna pikeun anjeun.

ngalamar

Panawaran pikeun Yunani.

Perencanaan Sukses Anjeun pikeun Yunani

rencana-proyék

rarancang - imigrasi ka Yunani

Kami di Million Makers parantos mangtaun-taun pangalaman pikeun Yunani dina nyampurnakeun spesialisasi sareng perkongsian kami di Yunani sareng Internasional dina 105 Nagara sareng Yunani kanggo nyayogikeun jasa sareng solusi anu alus pikeun klien kami Yunani pikeun harga anu hargana.

Saatos ngartos alesan anjeun pikeun ngalihkeun deui ka Yunani, tim pengacara imigrasi di Yunani atanapi nyarankeun pilihan anu aya di nagara-nagara sanés daér Yunani, nyiptakeun langkung seueur kasempetan pikeun anjeun di Yunani, kulawarga anjeun di Yunani atanapi perusahaan anjeun di Yunani.

Nyayogikeun solusi anu anjeun ngaropéa sareng khusus (Yunani) kanggo nyumponan ekspektasi anjeun pikeun hijrah ka Yunani.

Kanggo urang klien sareng tujuan maranéhanana pikeun imigrasi ka Yunani atanapi nagara anu penting, kami ngartos tujuan anjeun pikeun Yunani, sateuacan nyarankeun pilihan di Yunani jeung kasempetan di Yunani.

Kami pangalaman anu ageung dina sistem Yunani sareng sagala rupa jasa anu kami nyayogikeun di Yunani sareng 105 nagara anu sanés ngabantosan kulawarga, individu sareng usaha pikeun Yunani ngaliwatan kaahlian khusus kami pikeun ngalihkeun ka Yunani, ngadukung di Yunani, dilegakeun di Yunani sareng ngembang di Yunani. Kami diposisikan sacara saé pikeun nungtun anjeun di Yunani dina jalur anjeun ka kasuksésan.

ngamekarkeun-ngamekarkeun

leyuran jeung saran keur imigrasi ka Yunani

Saatos ngartos tujuan anjeun pikeun imigrasi ka Yunani kami Pengacara Imigrasi di Yunani bakal nyandak anjeun ngaliwatan prosés sadaya pisa pikeun Yunani idin ngerjakeun pikeun Yunani (upami diperyogikeun), karésidénan samentawis pikeun Yunani karésidénan permanén pikeun Yunani sareng kawarganagaraan pikeun Yunani, janten, anjeun ogé terang ngeunaan Yunani.

Upami anjeun rencanana ngamimitian usaha di Yunani, teras, urang konsultan bisnis di Yunani bakal pituduh anjeun ka ngadaptar perusahaan di Yunani sareng pambukaan akun bank or meuli bisnis anu tos aya di Yunani atanapi milarian modal di Yunani atanapi mitra strategis di Yunani dumasar kana syarat anjeun.

urang Perumahan mitra di Yunani tiasa ngabantosan anjeun apartemen milarian pikeun nyewa di Yunani atanapi ngagaleuh na ogé milarian kantor pikeun nyewa di Yunani, upami diperyogikeun.

urang Tim HR di Yunani tiasa ngabantosan anjeun dina mendakan calon anu leres keur anjeun Syarat HR di Yunani.

urang Konsultan Atikan di Yunani tiasa ngabantosan anjeun milarian anu leres unipersitas di Yunani

Tim kami pikeun Yunani tiasa nungtun anjeun pikeun naon waé dukungan anu pangabutuh anjeun di Yunani, pikeun anjeun ngahémat, waktos sareng biaya di Yunani.

nyorosodkeun

Imigrasi anu suksés di Yunani

Penting pisan pikeun Yunani, milih anu leres pasangan pikeun Yunani pikeun tujuan anjeun sareng aspirasi, kami di Jutaan Panyusun di Yunani dirobihkeun pikeun mastikeun yén anjeun suksés pikeun Yunani kalayan rencana anjeun nampanan ka Yunani.

Saatos persetujuan anjeun, tim Ahli hukum imigrasi di Yunani bakal ngirimkeun anjeun laporan pikeun anjeun imigrasi ka Yunani, kalebet, idin ngerjakeun tina Yunani atanapi tinggal samentawis tina Yunani atanapi karésidénan permanén tina Yunani atanapi kawarganagaraan tina Yunani atanapi NEGARA, lian ti, Yunani anu cocog sareng sarat anjeun.

Pariksa nagara-nagara LAIN pikeun imigrasi, sajaba ti Yunani

  • Ngabantosan anjeun dokuméntasi pikeun Yunani.
  • kapatuhan Dokumén ka Penguasa anu aya di Yunani.
  • Ngawasi prosés pikeun imigrasi anjeun di Yunani.

Mastikeun Kasuksesan anjeun!

Salaku pasangan internasional anjeun pikeun Yunani, kami nguatkeun anjeun pikeun ngahontal langkung gancang.

Kota Mojor Dijamin: Jasa Imigrasi di Athena | Jasa Imigrasi di Thessaloniki | Layanan Imigrasi di Patra

Toko Eureun

Toko Eureun

Kami nawiskeun rupa-rupa solusi pikeun Yunani dina hiji hateup, 1 partnership pikeun sadaya kabutuhan di Yunani sareng pertumbuhan global.

jasa pribadi

jasa pribadi

Sok aya kanggo ngajawab patarosan anjeun dina Yunani sareng ngadukung anjeun dina cita-cita Anjeun

Pendadean Tukang Ngadamel

Pendadean Tukang Ngadamel

Kami salawasna ngararancang kanggo ngadamel solusi pikeun Yunani, pikeun jalur pertumbuhan.

bedah kalapa

bedah kalapa

Waragad jasa pikeun urang Yunani kalintang kompetitif tanpa biaya disumputkeun.

Ahli Industri Kuat

Ahli Industri Kuat

Pikeun Yunani sareng internasional, seueur taun damel sareng Individual, kulawarga, sareng perusahaan.

Kabeungharan Pangalaman

Kabeungharan Pangalaman

Kami ngagaduhan tim di Yunani tina profésional anu berpengalaman, asosiasi sareng mitra pikeun masihan kabeungharan pangalaman pikeun klien kami.

Quality

Quality

Mitra, Panyadia jasa di Yunani, Pengacara di Yunani, Akuntan di Yunani, Realtors di Yunani, Ahli Kauangan di ahli Yunani sareng anu sanggup pisan, berorientasi hasil.

kajembaran ati

kajembaran ati

Mitra, Panyadia jasa di Yunani, Pengacara di Yunani, Akuntan di Yunani, Realtors di Yunani, Ahli Kauangan di ahli Yunani sareng anu sanggup pisan, berorientasi hasil.

global tapak suku

global tapak suku

Kami ngalayanan individu, kulawarga sareng perusahaan internasional sareng di Yunani.

1 Titik Kontak

1 Titik Kontak

Kami di dieu pikeun mempermudah relokasi anjeun ka Yunani, kamekaran, perluasan di Yunani ku mikeun 1 hubungan.

Kasadaran Budaya Unik

Kasadaran Budaya Unik

Ayana kami unik dina pasar internasional utama daérah Yunani ngabantuan kami pikeun nawiskeun platform panyukuhan anu paling lengkep.

Unak ayaan

Unak ayaan

Layanan Imigrasi: 43,207.
Layanan Hukum: 19132.
Jasa IT: 1000+ Proyék
Perusahaan Perusahaan: 86700.
Masih Ngitung.

Nalika kami pasangan pikeun cita-cita Imigrasi anjeun ka Yunani, maka, manajer Hubungan mCare kami ngalaman di Athena atanapi manajer Hubungan mCare di Thessaloniki atanapi manajer Hubungan mCare di Patra dumasar kana pilihan anjeun bakal dialihkeun ka anjeun salami 3 bulan kanggo Yunani, anu bakal janten salah sahiji hubungan kontak pikeun anjeun pikeun Yunani, anu bakal ngajamin yén prosés Imigrasi anjeun ka Yunani, syarat Usaha di Athena atanapi Thessaloniki atanapi Patra pikeun Yunani, syarat-syarat berhubungan Real estate di Athena atanapi Thessaloniki atanapi Patra, syarat-syarat HR di Yunani diurus ku jalma tunggal anu ngartos anjeun sareng syarat anjeun di Yunani sareng ngabantosan anjeun ngahémat waktos, artos sareng usaha di nagara anyar.

Bimbingan Profesional jeung sokongan pikeun Yunani

Nyuhunkeun Konsultasi Gratis pikeun Yunani


Patanyaan Sering - Imigrasi ka Yunani

Kedah dianggo Jasa jasa Million keur imigrasi ka Yunani, kuring hoyong angkat ka Athena atanapi angkat ka Tesalonika atanapi angkat ka Patra atanapi angkat ka Patra?

Penting, kami nyayogikeun jasa sanés ngan ukur kanggo Yunani (Aturan Imigrasi atanapi Imigrasi Patra atanapi Imigrasi Thessaloniki) tapi ogé 105 nu lain Daérah sareng lian ti Yunani dumasar kana profil anjeun, kauangan, kahoyong tiasa nyayogikeun anjeun alternatif pikeun Yunani anu cocog sareng kabutuhan sareng cita-cita anjeun, langkung saé tibatan Yunani sukses.
Pernyataan Misi pikeun Yunani: Toko eureun pikeun imigrasi ka Yunani, bisnis di Yunani sareng pendidikan di Yunani.
urang nyadiakeun TAILOR-DITASU, Bobot-cimata, NGALASAN BASED jeung Waktu Nyalametkeun solusi pikeun Yunani anu ngabantosan para nasabah sareng kulawarga urang menganggap Yunani ka simpen: waktu, duit jeung usaha.
If sanes Yunani, aya nagara sanés pikeun imigrasi.
Urang damel salaku tim pikeun Yunani perawatan, empati jeung kasabaran.
Non-Panyingkepan pikeun Yunani.
Konsultasi Bébas pikeun Imigrasi ka Yunani kalayan TANPA Komitmen Klausa.

Jasa Imigrasi di Athena | Jasa Imigrasi di Thessaloniki | Layanan Imigrasi di Patra

Naha anjeun nyayogikeun jasa imigrasi pikeun Yunani, bantosan pikeun Imigrasi ka Yunani sareng Dukungan pikeun imigrasi ka Yunani?

Leres, kami di millionmakers.com nyayogikeun Dukungan pikeun imigrasi ka Yunani, jasa imigrasi kanggo Yunani sareng bantosan pikeun Imigrasi ka Yunani.
Di Million Makers urang ngadukung kami klien pikeun Yunani jeung 105 Nagara anu sanés kalayan bantosan légal pikeun Imigrasi ka Yunani sareng seueur anu sanés sareng jasa pikeun Yunani anu aya teu pisan wae single séjénna propaider ladén nyadiakeun pikeun Yunani sareng ogé Nagara 105 di dunya.
Catetan* Konsultasi Strategis jeung Leyuran ngaropéa pikeun Yunani pikeun kasuksesan, nutupan syarat anjeun di Yunani.
urang nyadiakeun ngaropéa solusi pikeun imigrasi ka Yunani ngamimitian bisnis anyar di Yunani, mésér bisnis anu aya di Yunani, Ladenan sumber daya manusa di Yunani sareng seueur jasa sanés pikeun anjeun ngamimitian gancang di Yunani, anu, teu aya anu sanés tiasa nawiskeun.
Solusi hukum pikeun Yunani. Kami nyayogikeun affordable, bisa dipercaya jeung Solusi hukum pikeun Yunani sareng sajaba ti Yunani keur 105 Nagara anu sanés boh Imigrasi sareng usaha ngajantenkeun urang sanés ngan ukur kanggo Yunani panyadia jasa pangbadagna di dunya, sareng pikeun Yunani urang ngabantosan para nasabah ti sakumna jagat sareng Yunani kalayan harga anu hargana kusabab skala operasi kami di Yunani sareng asosiasi anu suksés di Yunani sareng dunya.

Palayanan Imigrasi di Athena | Palayanan Imigrasi di Thessaloniki | Palayanan Imigrasi di Patra

Naha anjeun tiasa ngabantosan abdi sareng abdi kulawarga pikeun hijrah ka Yunani ka Athena atanapi Thessaloniki atanapi Patra, bantosan pindah ka Yunani?

Leres, upami anjeun sacara nurut hukum hoyong pindah ka Yunani or angkat ka Yunani, teras, urang sah tiasa ngabantosan anjeun sareng jasa migrasi keur Yunani, anu ogé katelah migrasi ka Yunani, jasa migrasi pikeun Yunani, jasa migrasi pikeun Yunani, jasa migrasi di Yunani, migrasi di Yunani.
Taroskeun ka Kami pengacara pangalusna Yunani, Pangacara penghijrahan pangantenan Yunani sareng konsultan migrasi pangagéan Yunani. Pengacara Imigrasi anu Mampuh kami di Athena, Pengacara Imigrasi Mampuh di Tesalonika sareng Pengacara Imigrasi Mampuh di Patra.

Layanan Migrasi di Athena | Layanan Migrasi di Thessaloniki | Layanan Migrasi di Patra

What is the biaya imigrasi pikeun Yunani atanapi biaya imigrasi ka Yunani atanapi biaya imigrasi Yunani?

Jasa kami Mampu sareng efisien, biaya imigrasi ka Yunani or biaya imigrasi ka Yunani sareng affordable biaya imigrasi Yunani. Nyarios ka Pengacara Imigrasi pangpayunna di Athena, Pengacara Imigrasi pangsaéna di Thessaloniki sareng Pengacara Imigrasi pangsaéna di Patra ayeuna!

Pengacara Imigrasi Pangalusna di Athena | Pengacara Imigrasi Pangalusna di Thessaloniki | Pengacara Imigrasi Pangalusna di Patra

Abdi milarian imigrasi haram ka Yunani tiasa punten ngabantosan? jeung imigrasi haram ka Yunani atanapi imigrasi haram di Yunani atanapi imigrasi haram ti Yunani?

Hapunten kami bantosan ka klien kami Imigrasi hukum ka Yunani sareng imigrasi Hukum di Yunani. Kami henteu ngadukung individu, kulawarga atanapi perusahaan kanggo imigrasi haram di Yunani atanapi ilegal imigrasi ka Yunani atanapi imigrasi haram ti Yunani.

Kami ngadukung ngan Pengacara Imigrasi Hukum Athena, Pengacara Imigrasi Hukum Athena, Pengacara Imigrasi Hukum Athena, Pengacara Imigrasi Hukum Athens, Konsultan Imigrasi Hukum Athens, Konsultan Imigrasi Hukum Athena, Pengacara Imigrasi Hukum Tesalonika, Pengacara Imigrasi Hukum Tesalonika, Pengacara Imigrasi Hukum Thessaloniki, Imigrasi Hukum Konsultan Tekniki, Konsultan Imigrasi Hukum Tesalonika, Pengacara Imigrasi Hukum Tesalonika, Pengacara Imigrasi Hukum Patra, Pengacara Imigrasi Hukum Patra, Pengacara Imigrasi Hukum Patra, Pengacara Imigrasi Hukum Patra, Konsultan Imigrasi Hukum Patra, Konsultan Imigrasi Hukum Patra.

Palayanan Imigrasi Hukum di Athena | Palayanan Imigrasi Hukum di Thessaloniki | Palayanan Imigrasi Hukum di Patra

Bantosan * Kami henteu ngadukung Agén Imigrasi pikeun Yunani atanapi Agén Imigrasi pikeun Yunani atanapi Calo imigrasi pikeun Yunani atanapi Calo imigrasi pikeun Yunani, sanés, urang ngadukung naon waé Agén imigrasi haram di Yunani atanapi agén imigrasi haram di Yunani. Kami henteu ngadukung Agén Imigrasi pikeun Athena, Thessaloniki, Patra atanapi Agén Imigrasi pikeun Athena, Thessaloniki, Patra atanapi Calo imigrasi pikeun Athena, Thessaloniki, Patra atanapi Calo imigrasi pikeun Athena, Thessaloniki, Patra, oge, naha urang ngadukung naon waé Agén imigrasi haram di Athena, Thessaloniki, Patra atanapi agén imigrasi haram di Athena, Thessaloniki sareng Patra.

Naha anjeun tiasa ngabantosan perusahaan abdi di Yunani kéngingkeun ijin kerja pikeun Yunani atanapi visa kerja kanggo Yunani atanapi ngadukung aplikasi ijin pikeun Yunani kanggo urang Pagawé luar negeri?

Leres, tim kami Pengacara pikeun imigrasi ka Yunani tiasa ngabantosan perusahaan kanggo idin ngerjakeun tina Yunani atanapi idin ngerjakeun pikeun Yunani atanapi idin ngerjakeun di Yunani atanapi karya visa tina Yunani atanapi karya visa pikeun Yunani atanapi karya visa di Yunani pikeun anjeun ijin kerja diperlukeun pikeun Yunani. Pengacara Imigrasi kami di Yunani tiasa nunjukkeun pikeun aplikasi idin prosés pikeun Yunani.

Ngadaptarkeun ijin kerja di Athena | Ngadaptarkeun ijin kerja di Thessaloniki | Ngalarapkeun ijin kerja di Patra

Naha anjeun tiasa ngabantosan pagawé asing urang kalayan janjian visa kanggo Yunani on Situs wéb Imigrasi tina Yunani?

Pasini Visa online kanggo Yunani, mangga ngahubungi kami sareng kami pengacara imigrasi pangsaéna di Yunani, ogé katelah, pangsaéna pengacara imigrasi Yunani jeung pangalusna pengacara imigrasi Yunani bakal ngabantosan anjeun prosés pikeun Yunani Visa.
Hubungan dinten pikeun konsultasi gratis pikeun imigrasi ka Yunani. pikeun langkung rinci, pikeun kami anjeun penting pisan.
Aplikasi Yunani Visa pikeun Yunani, janjian visa diolah ku anjeun dumasar kana inpormasi anu leres pikeun Yunani pisa.

Layanan Visa di Athena | Layanan Visa di Thessaloniki | Layanan Visa di Patra

Naon bedana Imigrasi Yunani or Imigrasi di Yunani or Imigrasi ka Yunani atanapi Imigrasi Yunani atanapi imigrasi pikeun Yunani or migrasi Yunani atanapi hijrah di Yunani atanapi migrasi ka Yunani atanapi hijrah Yunani atanapi hijrah ka Yunani?

Ieu mangrupikeun nami anu béda pikeun imigrasi ka Yunani sadayana sami janten imigrasi pikeun Yunani atanapi Imigrasi di Yunani atanapi Imigrasi Yunani or migrasi Yunani or Imigrasi Yunani or migrasi ka Yunani or migrasi di Yunani or migrasi pikeun Yunani or Migrasi Yunani sadayana parantos hartos anu sami. Sacara internasional, jasa imigrasi pikeun Yunani dirawat ku nami anu béda, (Pengacara Imigrasi di Yunani) ogé jalma milarian anu mampu pengacara imigrasi Yunani, meujeuhna pengacara imigrasi pikeun Yunani, meujeuhna pengacara imigrasi pikeun Yunani.

Pengacara Imigrasi anu ngalaman di Athena | Pengacara Imigrasi anu ngalaman di Thessaloniki | Pengacara Imigrasi ngalaman di Patra

Naon bédana antara Visa Yunani atanapi visa pikeun Yunani atanapi Visa ka Yunani, Visa Yunani atanapi Visa Wisatawan Yunani, Wisata Visa pikeun Yunani, Visa Wisatawan Yunani, Yunani Visa Pelancong, Visa Usaha Yunani, Visa Usaha pikeun Yunani, Visa Usaha Yunani. Visa Usaha Yunani, Karya Visa Yunani, Karya Visa kanggo Yunani, Visa Pakaryan Visa, Karya Visa Yunani, Karya Gawé Yunani, Permit Gawé pikeun Yunani, Permit Karya Yunani, Permit Karya Yunani?

Ieu mangrupikeun kategori anu béda sareng jenis visa pikeun Yunani sareng nami anu kajantenan pisa sapertos Yunani Permit Gawé Yunani, Usaha Yunani Visa, Yunani Wisata Wisata, pisa pikeun Yunani, Visa Pelancong Yunani. Usaha Visa Yunani, Wisata Wisata pikeun Yunani, Permit Gawé Yunani, Permit Gawé pikeun Yunani, visa Yunani, Visa Usaha Yunani, Visa Usaha kanggo Yunani, Karya Visa Yunani, Karya Visa kanggo Yunani, Karya Karya Visa, Visa ka Yunani, Permit Karya Yunani, Visa Yunani, Karya Visa Yunani, Wisata Wisata Yunani, Yunani Visa. Internasional, Layanan Visa pikeun Yunani nyayogikeun pangalaman palayanan saé, (Panawaran pikeun visa Yunani) ogé jalma milarian anu mampu jasa visa Yunani, meujeuhna jasa visa Yunani, meujeuhna Palayanan visa Yunani

Palayanan Visa di Athena | Layanan Visa di Thessaloniki | Palayanan Visa di Patra

Naon tiasa pengacara imigrasi di Athena atanapi pengacara imigrasi di Thessaloniki nyarankeun atanapi pengacara imigrasi di Patra atanapi pengacara imigrasi di Guangzhou atanapi pengacara imigrasi di Chengdu nyarankeun?

Pengacara imigrasi di Athena atanapi pengacara imigrasi di Yunani tiasa nyarankeun anjeun prosedur sareng undang-undang pikeun Karésidénan di Athena, Karesidenan sementara di Athens, Karesidenan permanén di Athens, Kewarganegaraan di Athens, Ijin kerja di Athena sareng Karésidénan di Thessaloniki, Karesidenan sementara di Thessaloniki, permanén Parumahan di Tesalonika, Kewarganegaraan di Thessaloniki, Peringatan damel di Thessaloniki sareng Karesidenan di Patra, Karesidenan Samentawis di Patra, Karesidenan permanén di Patra, Kawarganegaraan di Patra, Ijin kerja di Patra sareng Karésidénan di Guangzhou.

Pengacara Imigrasi Pangalusna di Athena | Pengacara Imigrasi Pangalusna di Thessaloniki | Pengacara Imigrasi Pangalusna di Patra

search for Yunani Pengacara Imigrasi, murah pengacara imigrasi pikeun Yunani, meujeuhna pengacara imigrasi Yunani, meujeuhna pengacara imigrasi pikeun Yunani.

Naha anjeun tiasa masihan Inpormasi ngeunaan Kumaha kéngingkeun kawarganagaraan Yunani, Kamanusaan Yunani anu hartosna Kawarganagaraan Yunani atanapi Kewarganegaraan Yunani? Abdi hoyong janten warga nagara Yunani?

Inpormasi ngeunaan "kumaha kéngingkeun kawarganagaraan Yunani? ” anu ogé katelah, Kawarganagaraan Yunani, Kewarganegaraan pikeun Yunani sareng Yunani kawarganagaraan tiasa dipendakan dina halaman ieu “imigrasi ka Yunani"Tapi henteu matak dirawat sapertos saran sah pikeun Kawarganagaraan tina Yunani. Pikeun janten warga nagara Yunani kéngingkeun Naséhat hukum pikeun kawarganagaraan Yunani atanapi imigrasi ka Yunani. mangga tepikeun pengacara imigrasi di Yunani.

Pengacara Imigrasi Pangalusna di Athena | Pengacara Imigrasi Pangalusna di Thessaloniki | Pengacara Imigrasi Pangalusna di Patra | Pengacara imigrasi pangsaéna di Guangzhou | Pengacara Imigrasi Pangalusna di Chengdu

search for Yunani Pengacara Imigrasi, murah pengacara imigrasi pikeun Yunani, meujeuhna pengacara imigrasi Yunani, meujeuhna pengacara imigrasi pikeun Yunani.

Naha éta idéal pikeun nandurkeun di Yunani ku ngamimitian hiji perusahaan sareng ngadamel investasi di Yunani?

Anjeun ngahubungi kauangan panaséhat di Yunani ngadamel investasi di Yunani jeung muka perusahaan di Yunani.To ngadaptar perusahaan di Yunani anjeun tiasa nganggo jasa kami. Pikeun investasi di Yunani, nyandak nasihat profésional pikeun investasi di Yunani
Urang nawiskeun seueur jasa pikeun Yunani, salaku toko anu eureun pikeun Yunani.

Investasi di Athena | Investasi di Thessaloniki | Investasi di Patra

Naha kuring kedah ngalaporkeun warta Yunani sareng millionmakers.com?

Upami Anjeun hoyong panganyarna Yunani News pikeun tagihan imigrasi pang anyarna, Yunani hukum imigrasi, Yunani pembaharuan imigrasi pang anyarna, Yunani wartos imigrasi pang anyarna hargana, Undang-undang imigrasi anyar Yunani apdet, Pangénggalan peraturan imigrasi Yunani, Kantor imigrasi Yunani anyar, Aturan imigrasi Yunani anyar, Reformasi imigrasi Yunani, Aturan imigrasi Yunani anyar, Lokasi kantor visa visa, Yunani kedutaan ageng, nampi warta penting pikeun Yunani, Yunani konsulat, Situs wéb Imigrasi Yunani update sareng seueur deui warta anu aya hubunganana sareng Yunani, teras, langganan buletin kami.

pikeun Apdet panganyarna

Tr Yunani hartosna Karésidénan samentawis Yunani, Pr Yunani hartosna Warga Karya Yunani, Yunani TR hartosna Karésidén samentawis Yunani, Yunani hartina Yunani Warga Karya Yunani.

Immigration, Greece Immigration, Greece Immigration, Immigration, Immigration to Greece, Immigration for Greece, Greece Immigration Services, Immigration Services, Greece Tr, Greece PR, Greece Citizenship, Greece Temporary Residency, Greece Permanent Residency, Greece Visa, Temporary Residency, Work Visa Greece, Family Immigration Greece, Permit Greece, Temporary Residence Permit, Greece Temporary Permit, Greece Work Permit, Work Permit, Work Permit Greece, Business Immigration Greece, Immigration Services Greece, Tr Greece, Pr Greece, Citizenship Greece, Temporary Residency Greece, Permanent Residency Greece, Visa Greece, Tr, Greece Work Visa, Greece Family Immigration, Greece Business Immigration, PR, Family Based Immigration to Greece, Family Based Immigration, Citizenship, Business Based Immigration to Greece, Business Based Immigration, Migration Greece, Migration, Greece Migration, Immigration Lawyer Greece, Business Immigration Lawyer Greece, Immigration Greece, Greece Immigration Lawyer, Family Immigration Lawyer Greece, Immigration Attorney Greece, Immigration Law Firm Greece, Family Immigration Greece, Immigration News Greece, Immigration Lawyer Near Me, Immigration, Greece Immigration Lawyer, Greece Business Immigration Lawyer, Greece Immigration, Immigration Lawyer Greece, Greece Family Immigration Lawyer, Greece Immigration Attorney, Greece Immigration Law Firm, Greece Family Immigration, Greece Immigration News, Greece Immigration Lawyer Near Me, Greece Immigration, latest Greece immigration news, latest immigration Greece rules, new immigration Greece rules, new Greece immigration laws, visa office Greece, new Greece immigration law, latest immigration bill Greece, Latest immigration reform Greece, new immigration office in Greece, new immigration reform Greece, Migration Greece, Migration, Greece Migration, Migration Service Greece, Migration, Greece Migration Service, Migration Services Greece, Migration, Greece Migration Services, new immigration rules Greece, Greece Immigration News and updates, new immigration news Greece, Visa Greece, Visa of Greece, Tourist Visa Greece, Greece Business Visa, Visa to Greece, Business Visa for Greece, Work Visa for Greece, Business Visa of Greece, Work Permit for Greece, Greece Work Permit, Greece Tourist Visa, Work Permit Greece, visa for Greece, Business Visa Greece, Greece Work Visa, Work Visa Greece, Greece Visa, Tourist Visa for Greece, Work Visa of Greece, Work Permit of Greece, Work Permit, Tourist Visa of Greece, Citizenship, Greece Citizenship, Greece Citizenship, Citizenship for Greece, Citizenship of Greece, Citizenship in Greece, Citizenship to Greece, Starting Business in Greece, Start a business in Greece, Company formation Greece, Open a Bank Account in Greece, Human Resources Greece, Jobs Greece, start up a business in Greece, Open a Company in Greece, Residency Athens, Residency Thessaloniki, Residency Patra, Work Permit Athens, Work Permit Thessaloniki, Work Permit Patra, Immigration Athens, Immigration Thessaloniki, Immigration Patra.

bil imigrasi panganyarna Yunani, réformasi imigrasi anyar Yunani, Pembaharuan imigrasi panganyarna Yunani, anyar kantor imigrasi di Yunani, aturan imigrasi panganyarna Yunani, kantor visa Yunani, Yunani anyar hukum imigrasi, aturan imigrasi anyar Yunani, wartos imigrasi Yunani panganyarna, imigrasi énggal aturan Yunani, wartos imigrasi anyar Yunani, Yunani anyar hukum imigrasi sareng Imigrasi Yunani Berita sareng apdet.

Langgan kami

Kanggo warga Yunani, dina hal, darurat sareng apdet panganyarna.

kontak:

Kamentrian Luar Negeri, Yunani
Website Pamaréntah, Yunani

5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan
Solusi Imigrasi pikeun nagara 106!