Lebet

en
X

Imigrasi Kanada

Imigrasi Kanada

Rakan Global Anjeun pikeun Kanada sareng 105 nagara-nagara

  • Visa Kanada
  • Permit Gawé Kanada
  • Perumahan Samentawis Kanada
  • Perumahan permanén Kanada
  • Kewarganegaraan Kanada
  • Imigrasi Usaha Kanada
  • Investasi di Kanada

Konsultasi GratisPeryogi kauninga

affordable solusi pikeun imigrasi ka Kanada | Diayakeun pikeun kahadéan anjeun
| Visa Kanada | Permit Gawé Kanada | Perumahan Samentawis Kanada | Perumahan permanén Kanada | Kewarganegaraan Kanada | Dimimitian Usaha di Kanada |
Rojongan ti Imigrasi Pengacara di Kanada sareng Konsultan Usaha luhur Kanada pikeun anjeun IMGIGRASI LEGAL ka Kanada

Naha angkat ka Kanada

Kanada mangrupikeun nagara kadua anu panglegana di dunya ku total legana nutupan 9.98 juta kilométer pasagi sareng anu kaopat panggedena ku lahan darat. Dataran pantai Kanada nyentuh tilu lautan anu ngajantenkeun anu paling panjang di dunya. Aliran badag Imigrasi ka Kanada anu ngajantenkeun mangrupikeun salah sahiji bangsa anu paling étnis sareng jagad multikultural di dunya.
Ti sudut pandang agama Kanada ogé beragam sareng teu aya gereja resmi atanapi agama anu katampi. Pamaréntah Kanada ngamajukeun pluralisme agama sareng konstitusional ngajagaan kabébasan agama. Nanging, langkung ti 67% urang Kanada ngidentipikasi dirina salaku urang Kristen, diantara ieu, Katolik Roma sareng Protestan nyusun kelompok panggedéna. Sésana aya hubunganana sareng kapercayaan sanés sapertos Islam, Hindu, Sikhisme jsb.
Nagara ieu sacara resmi bilingual, hartosna sacara sah légal sareng yén warga ngagaduhan hak komunikasi dina basa Inggris atanapi Perancis bahkan dina tingkat féderal sareng pamaréntah.

Dina hasil paniliti panganyarna Kanada kagungan penduduk langkung ti 37,242,571, kaopat lima anu hirup di daérah perkotaan sareng kota. Ieu daptar kota utama sareng kota panggedéna di Kanada:

1. Ottawa-Ibukota nasional, tapi kota panggedéna kaopat di Kanada anu aya di propinsi Ontario
2. Toronto - Ibukota propinsi Ontario sareng ogé kota panggedéna di Kanada
3. Montréal - Kota anu nyarios Perancis nyaéta panggedéna di Quebec sareng anu kadua kadua di Kanada
4. Kota Quebec – Ibukota propinsi Quebec sareng tukangeun Montréal kadua panggedéna
Kota-kota anu sanés disebatkeun nyaéta Vancouver, Calgary, Edmonton, Hamilton, Winnipeg.

Pangalaman Suksés

toko-toko

Toko Eureun

1000 + Proyék

Solusi Imigrasi: 43,207

kualitas internasional

Solusi kanggo Perusahaan: 86, 700

Klién internasional

Resolusi Hukum: 19,132

taun 11 tina pangalaman

1,000 + Proyék

harga kalapa

bedah kalapa

Solusi kami sareng Didukung pikeun Kanada:

Kanggo Individu sareng kulawarga anu daék ngalihkeun ka Kanada

Kami mangrupikeun panyadia layanan eureun pikeun sakabéh Kanada anjeun imigrasi jasa anu aya hubunganna, sapertos, imigrasi pikeun Kanada, tr - karésidénan samentawis pikeun Kanada, pr - perumahan permanén pikeun Kanada, kawarganagaraan pikeun Kanada, Imigrasi Investor pikeun Kanada, Imigrasi Usaha pikeun Kanada, pisa jasa pikeun Kanada, Idin Karya pikeun Kanada, karésidénan ku investasi pikeun Kanada, kedutaan Kanada sareng konsulat Kanada, nagara bébas visa pikeun panahan paspor Kanada, pendaptaran perusahaan di Kanada, kabuka akun bank di Kanada. Kami nyayogikeun mimitian ngeureunkeun solusi pikeun Kanada, babarengan sareng dukungan sanés sapertos jobs Milarian di Kanada, mendakan apartemen pikeun nyewa di Kanada, komérsial investasi harta di Kanada. konsultasi perencanaan kauangan di Kanada, ngamimitian usaha di Kanada Dijual bisnis di Kanada, karajinan alatandi Kanada, pengacara imigrasi pikeun Kanada sareng jasa hukum di Kanada sareng leuwih.

Daptar Nagara

Pikeun perusahaan di Kanada milarian dukungan internasional

Kami nyayogikeun ngamimitian pikeun ngeureunkeun solusi pikeun perluasan internasional ti Kanada, ngiring karyawan pikeun Kanada boh tanaga terampil di Kanada sareng kuli kerja anu teu berpayun di Kanada kanggo ngeusian lowongan di Kanada, Solusi HR di Kanada, pausahaan lepas pantai, obral bisnis di Kanada, pendaptaran mérek di Kanada sareng 119 Nagara, kantor virtual di Kanada, akun bank lepas pantai, VoIP di Kanada, jasa hukum pikeun Kanada, pangajen usaha di Kanada, tata finansial di Kanada, Solusi software CRM di Kanada, lawang mayar pikeun Kanada atanapi Akun sudagar pikeun Kanada, pembiayaan peralatan di Kanada, jumlah virtual di Kanada sareng IT jasa sapertos parusahaan ngembangkeun wéb di Kanada, Pangwangunan Ecommerce di Kanada, Perusahaan pamekaran aplikasi di Kanada, perkembangan software di Kanada sareng Perusahaan pangembangan Blockchain di Kanada kalawan harga anu mampu pikeun Kanada. Anjeun tiasa make kami jobs portal pikeun Kanada pikeun milarian seekers Proyék di Kanada, freelancer, Interns di Kanada sareng calon pangsaéna di Kanada.

Kanggo Usaha Asing milarian ékspansi di Kanada

keur ngamimitian bisnis di Jasa Kanada kami pikeun konsultasi bisnis in Kanada jeung nagara 106, siga, formasi pausahaan di Kanada, rekening bank kabuka di Kanada, jual beuli tina usaha, kantor virtual di Kanada, jumlah virtual di Kanada, perluasan internasional ka Kanada, jasa hukum pikeun Kanada, pangajen usaha pikeun Kanada, nasihat perumahan di Kanada, solusi HR ngaropéa pikeun Kanada, Ladénan VoIP pikeun Kanada, Solusi CRM di Kanada, Akun sudagar di Kanada sareng gatél pamayaran di Kanada, perusahaan software di Kanada anu nyayogikeun jasa, sapertos Pangwangunan Ecommerce di Kanada, parusahaan ngembangkeun wéb di Kanada, Perusahaan pamekaran aplikasi di Kanada, ngembangkeun software dina Kanada, pamasaran digital di Kanada, jeung Perusahaan pangembangan Blockchain di Kanada pikeun harga hargana. Anjeun oge tiasa nganggo kami jobs portal pikeun Kanada, Kanada portal perumahan milarian nyéwa bumi di Kanada, kantor kanggo nyewa di Kanada, tanah pikeun dijual di Kanada, lahan tatanén pikeun dijual di Kanada.

Peryogikeun - Imigrasi Kanada

Tempatna samentawis pikeun Kanada

nu Visa Warga Samentawis pikeun Kanada mangrupikeun kategori visa anu dipasihan ka jalma anu hoyong cicing di Kanada dina waktos anu pondok, biasana 6 bulan atanapi langkung. Tetep pikeun sababaraha tujuan sapertos kunjungan kulawarga, pariwisata, bisnis sareng sateuacana.

Upami anjeun parantos ngagaduhan jinis visa ieu, éta hartosna anjeun tiasa tinggal di Kanada pikeun période anu tangtu sareng pondok sareng teu langkung lami. Anjeun moal kénging ngalamar kawarganagaraan Kanada, dilarapkeun pikeun kéngingkeun dokumén pamaréntah Kanada, atanapi kéngingkeun kauntungan Kanada sapertos liputan kaséhatan.

Visa Kondisi sementara pikeun Kanada, ogé katelah pendudukan samentawis pikeun Kanada:

  • Ijin tinggal samentawis Kanada (TRP) masihan éntri sah ka Kanada pikeun sababaraha waktos.
  • Ijin tinggal samentawis pikeun Kanada tiasa diaplikasi pikeun tiap waktos.
  • Ijin tinggal samentawis ka Kanada (TRP) dikaluarkeun pikeun panjang tinggal di Kanada (dugi ka tilu taun) sareng tiasa manjangkeun ti jero Kanada.

Ngalarapkeun TRV pikeun Kanada

Ngalarapkeun visa tinggal samentawis Kanada dina konsulat atanapi langsung di perbatasan Kanada (pikeun warga Amérika sareng warga permanén wungkul)

Waktu ngolah ijin tinggal samentawis Kanada sareng biaya pamaréntahan

3-6 bulan upami anjeun nerapkeun dina konsulat, sababaraha menit atanapi langkung lami pikeun jalma anu nerapkeun di wates. $ 200 biaya CAD lumaku.

Ijin Perumahan sementara (TRP) Kanada | TRP Kanada

Ka hiji jalmi nerapkeun idin tinggal samentawis Kanada, Ogé katelah TRP pikeun Kanada ngamungkinkeun jalma pikeun ngagantungkeun inadmissibilitas kriminal na pikeun période waktos teres. Kanggo hiji jalma kéngingkeun TRP Kanada, persona kedah anjeun ngagaduhan anjeun ngagaduhan motip anu kompilén sareng alesan pikeun ngalebetkeun Kanada. Alesan pikeun asup Kanada kedah nyata sareng logis anu kedah mastikeun jabatan imigrasi yén anjeun moal janten résiko kaséhatan atanapi résiko kaamanan pikeun masarakat Kanada. Laju kasuksésan langkung luhur pikeun TRP / idin tinggal samentawis Kanada nyaéta dimungkinkeun jalma asli anu badé nganjang ka Kanada pikeun konperénsi bisnis (atanapi) atanapi nyangking nilai Kanada ka perusahaan liwat pikeun ngamimitian atanapi ngalegaan hubungan ékonomi pikeun Kanada atanapi TRP pikeun Kanada ngagaduhan alesan logis pikeun ngahadiran fungsi kulawarga penting sapertos kawinan di Kanada atanapi duka pamakaman.

Panyekel Perumahan sementara pikeun Kanada kedah ngurus:

  • Kalawan nedunan kaayaan anu berlaku ngaluarkeun TRP Kanada.
  • Henteu kedah dianggo atanapi diajar di Kanada tanpa meunang idin kerja di Kanada or ijin diajar di Kanada.
  • Kedah ninggalkeun wilayah Kanada dina ahir jaman TRP` anu otorisasi cicing.

Kritérés Kualitas pikeun Ijin Residen Sementara (TRP) pikeun Éntri ka Kanada?

Jalma anu ngagaduhan alesan anu jujur ​​pikeun angkat ka Kanada, tiasa waé layak sareng tiasa ogé cocog pikeun Perumahan Residen Sementara Kanada. Titik anu penting pisan pikeun dicatet jalma anu teu katarima ku pidana, teu tiasa nerapkeun tempat permanén di Kanada.

Alesan anu leres pikeun hiji jalma janten layak ngalamar Perumahan Residen Sementara (TRP):

  • Didatangan anggota kulawarga anu henteu kritis.
  • Perjalanan kanggo pagawéan ka Kanada.
  • Ngadatangan kawinan anggota kulawarga anu caket.
  • Ogé pikeun nerapkeun Permit Residen Sementara Kanada, jalmi kedah disabit kajahatan anu ngalanggar ditambah kalayan kirang ti lima taun maot atanapi jalmi teu acan nimukeun atanapi henteu acan nampi kaputusan ti pengadilan pikeun aplikasi pikeun rehabilitasi kriminal.

Larapkeun kanggo TRP

Nganggap perumahan samentawis pikeun Kanada sareng peryogi nasihat profésional dina harga anu Mampuh

Karésidénan permanén pikeun Kanada

Unggal taun, langkung ti 200,000 urang dibales karésidénan permanén Kanada, saatos réngsé prosés aplikasi pikeun perumahan permanén ka Kanada anu masihan aranjeunna kasempetan hirup hirup anyar di Kanada. Bisi persetujuan pikeun ngalebetkeun Kanada salaku warga anu permanén, individu nampi Kartu Warga Tetap pikeun Kanada sareng resep ampir sadayana hak anu sami warga Kanada kecuali hak istimewa pikeun milih sareng tetep taya nalika iinditan di luar Kanada. Proses na kéngingkeun perumahan di Kanada kompleks sareng ngonsumsi seueur waktos. Karésidénan permanén pikeun Kanada tiasa nahan seueur hak anu sami sareng tanggung jawab salaku warga Kanada, kalebet hak cicing di Kanada, damel di Kanada sareng diajar di Kanada di mana propinsi atanapi wilayah Kanada. Tempatna permanén Panyekel tiasa ngiringan mangpaat sosial anu ditampi ku warga Kanada. Sadaya warga permanén tiasa ngalamar Kawarganagaraan Kanada saatos tinggal di Kanada pikeun sababaraha waktos. Ayeuna, hiji jalma pasti parantos cicing di Kanada salaku warga permanén salami tilu taun kaluar tina lima taun sateuacanna lamaranna (dugi ka sataun sateuacana sateuacan janten penduduk anu permanén kaasup). Jalma-jalma ogé ngagaduhan hak ngajaja anggota kulawarga pikeun tinggal permanén ka Kanada, tunduk kana patokan pikeun pamondokan sareng jaminan syarat pangrojong.

Nyiapkeun pikeun aplikasi perumahan permanén di Kanada:

  1. Candak bantosan pikeun ngaidentipikasi anu mana program(s) anjeun tiasa janten layak pikeun panawaran.
  2. Ngumpulkeun dokuméntasi, sateuacanna, pikeun perumahan permanén di Kanada, sanaos upami anjeun teu acan dipenta pikeun ngirimkeunana.
  3. Mertimbangkeun lalaki pituah sareng / atanapi perwakilan ti ahli.
  4. Cék-tikét dokumen anjeun.
  5. turutan Daptar pariksa pikeun perumahan permanén ka Kanada
  6. Janten lengkep sareng akurat.
  7. Ngalacak tanggal kadaluwarsa dokumen anjeun.
  8. Entong tinggalkeun jurang nalika nerapkeun karésidénan permanén di Kanada.
  9. nyaritakeun IRCC Kanada tina naon waé parobihan dina kaayaan.
  10. Simpen salinan sadaya dokumen anjeun anu dikintunkeun pikeun perumahan permanén ka Kanada.
  11. Teu pernah bohong bari ngejar karésidénan permanén ka Kanada

Nganggap perumahan pikeun permanén pikeun Kanada sareng peryogi nasihat profésional dina harga anu Mampuh

kawarganagaraan pikeun Kanada:

Proses Aplikasi pikeun Kewarganegaraan Kanada

  • Hiji aplikasi kedah réngsé. Bisi aplikasi ieu parantos diverifikasi, ngalamar bakal dikirim iber nyuhungkeun uji coba kewarganegaraan kanggo kaanggotaan kawarganagaraan ka Kanada.
  • Ngalamar antara umur 18 sareng 54 taun ditungtut nulis ujian kewarganegaraan, anu nguji kanyaho pelamar ngeunaan sajarah Kanada, géografi, prosés pulitik, ogé tanggung jawab sareng hak Kawarganagaraan Kanada. IRCC nyayogikeun pelamar kawarganagaraan sareng panduan diajar anu judulna "A Look at Canada".
  • Tés biasana nyandak 30 menit pikeun réngsé.
  • salila ujian pikeun kawarganagaraan pikeun Kanada, pelamar diwajibkeun nyangking sadayana dokumén asli, ngalibetkeun dokumen imigrasi, paspor, idéntifikasi poto, sareng dokumen-dokumen sanés anu relevan pikeun tempat permanén ngalamar di Kanada.
  • Luyu sareng peraturan, sababaraha pelamar ogé dipénta muncul sateuacan hakim kawarganagaraan pikeun wawancara. Wawancara umumna panjang 15 dugi 30 menit panjang.
  • Bocah bawah umur (di handapeun 18) henteu diperyogikeun pikeun uji ujian
  • Ngalamar antara umur 18 -54 ogé diperyogikeun pikeun lulus ujian basa.

Pikeun ngabuktikeun kamampuan basa, Ngalamar kedah ngirimkeun salah sahiji dokumén di handap ieu:

  • Hasil tina tes pihak katilu anu disatujuan. atanapi
  • Transkrip atanapi diploma ti pendidikan sekundér atanapi pasca sekundér dina basa Inggris atanapi Perancis. atanapi
  • Bukti ngahontal 4 Tarjamahan Level Kanada (CLB) atanapi langkung ageung dina program-program basa pamaréntah.
  • Ngalamar suksés kedah teras hadir dina kasempetan kawarganagaraan dimana aranjeunna nampi Sertipikat kewarganegaraan Kanada sareng resmi janten warga Kanada anyar.

Salaku tambahan, anjeun moal tiasa janten layak pikeun nerapkeun kawarganagaraan Kanada upami anjeun:

  • geus maréntahkeun ninggalkeun Kanada.
  • gaduh catetan kriminal atanapi anu nyanghareupan biaya kriminal di Kanada atanapi di luar Kanada.
  • parantos ditolak Kawarganagaraan Kanada salaku akibat tina tulisan anu salah. atanapi
  • parantos ngagaduhan Kawarganagaraan Kanada dibatalkeun.

Pikeun cocog pikeun kawarganagaraan Kanada sarat ieu kedah dipiharep:

  • Ngalamar kudu boga Status Kanada tempat tinggal permanén pikeun Kanada sareng parantos cicing di Kanada sahenteuna sahenteuna tilu taun kaluar tina lima taun katukang sateuacan ngalamar Kewarganegaraan Kanada. Aya kaayaan anu luar biasa, contona, murangkalih anu di handapeun 18 umur ogé kedah gaduh status perumahan permanén, tapi henteu kedah nyatujuan sarat tilu taun.
  • Ngalamar kedah tiasa nyarios salah sahiji sareng dua basa resmi Kanada (Perancis atanapi Inggris) cekap pikeun komunikasi dina komunitas Kanada.
  • Ngalamar teu tiasa gaduh sajarah kriminal dianggap masihan pas Kawarganagaraan Kanada (sakumaha diputuskeun ku Imigrasi, Pangungsi sareng Kewarganegaraan Kanada, atanapi IRCC).
  • Ngalamar kedah ngalebetkeun aplikasi kana IRCC sareng mayar hak biaya kawarganagaraan sareng fee processing pamaréntahan.
  • Ngalamar kedah sadar ngeunaan hak sareng tanggung jawab warga sareng ngagaduhan dasar dasar géografi, sistem politik, sareng sajarah.

Dina hal meunang kawarganagaraan Kanada, anjeun bakal ngagaduhan hak sadayana sareng kabébasan anu dikaluarkeun ka warga Kanada.

Hak ieu kalebet:

  • Hak hukum
  • Hak-hak anu sami
  • Hak mobilitas
  • Hak Orang Bangsa Aborigin
  • Hak kanggo Majelis damai
  • Hak ngajawab
  • Kabebasan ucapan
  • Kabébasan pikeun pilihan agama

Penting pikeun ngakuan yén hak-hak sareng kabébasan ieu datangna kalayan tanggung jawab. Tanggung jawab ieu di antarana:

  • Nurut hukum Kanada.
  • Nganyatakeun pendapat bebas bari ngahormat kana hak sareng kabébasan batur.
  • Pikeun ngabantosan anu aya di masarakat anjeun, contona, ngalaksanakeun sukarela.
  • Pikeun nyandak tanggung jawab nyalametkeun lingkungan urang sareng ngalestarikeun warisan urang.

Pikeun ngaleungitkeun diskriminasi sareng ketidakadilan.

Nganggap Kewarganegaraan di Kanada sareng peryogi nasihat profésional dina harga anu Mampuh

Idin Karya pikeun Kanada

Meunangkeun Ijin kerja Kanada biasana penting pisan sareng salah sahiji léngkah anu mimiti ka arah digawé sacara sah di Kanada. Éta dikaluarkeun pikeun jalma-jalma di luar negeri anu layak pikeun tiasa damel di Kanada kanggo période waktos anu spesifik. Ngalamar kedah ngalamar a Visa karya di Kanada ngan saatos nampi tawaran padamelan atanapi kontrak padamelan ti dunungan Kanada. A idin damel henteu ngantep anjeun cicing di Kanada permanén. Pikeun ngalakukeun kitu, anjeun kedah cocog dina kategori imigrasi salaku warga anu permanén.

LANGKAH-LANGKAH INGKAH INGKEASA INGKEUN AYA PERMIT KAWINAN CANADIAN AYA DITULU AS AS:

  1. Ngalamar damel di Kanada kanggo idin kerja Kanada.
  2. Nampi tawaran proyék Kanada ka ngalamar ijin padamelan di Kanada.
  3. Ngalamar hiji Penilaian Pangaruh Pasar (LIA).
  4. Aplikasi pikeun Permit Gawé Kanada.
  5. Digawe di Kanada.

KELEBIHAN KOMUNITAS PERMIT Gawé CANADA:

Kauntungan utama Pangidinan Gawé Kanada nyaéta nya éta anjeun gancang-gancang sareng, dina sababaraha kasus, éta ogé dilarapkeun ka anggota kulawarga calon ogé, anu hartosna anjeun tiasa nyangking pasangan anjeun (sareng murangkalih) sareng aranjeunna tiasa layak pikeun idin kerja kabuka supados tiasa kéngingkeun padamelan dina naon waé padamelan anu aranjeunna anggo.

PELAKSANAAN KERJA PERMIT CANADIAN:

Nolak ka Perangkat Kerja Kanada mangrupikeun biasana ditawarkeun pikeun posisi anu khusus sareng upami anjeun badé ngarobih judul anjeun atanapi pengusaha, engké aplikasi ijin kerja anyar bakal diperyogikeun, sareng éta kedah disatujuan nuturkeun prosedur anu sami. . Salah sahiji hal anu penting pikeun dicatet ngeunaan Perangkat Kerja Kanada nyaéta yén éta samentawis sareng kaping ahir anu napel na.

Inspirasi kanyataan yén pembaruan idin karya anjeun tiasa dilaksanakeun, ijin kerja moal masihan status permanén di Kanada nyalira.

Kumaha ceunah Visa Gawé pikeun Kanada

  • Dina kalolobaan kasus, ngalamar bakal dibutuhkeun proposal proyék tinulis atanapi kontrak pagawean ti dunungan anjeun di Kanada sateuacan ngalamar ijin kerja.
  • Juragan Anjeun kedah panginten Kéngingkeun Balukar Pangaruh Pasar Buruh (LMIA) pikeun nyewa anjeun. Ieu mangrupikeun dokumén tina Pamaréntah Kanada anu ngijinkeun dunungan anjeun pikeun ngupah padamel asing.
  • Anjeun ogé kedah ngabuktikeun yén anjeun nyumponan sarat padamelan padamelan.
  • Upami anjeun naros ijin damel terbuka, anjeun henteu kedah nyayogikeun tawaran tinulis kalayan aplikasi anjeun.

Ijin dibuka tiasa dipasihan ngan ukur ka:

  • Pamilon di International Pengalaman Kanada (liburan damel).
  • Dina sababaraha kasus anu dibarengan sareng anak anu gumantung,
  • Ngiringan mitra hukum umum sareng pasangan dina kasus anu tangtu.

diperlukeun dokumen kanggo Karya idin ti Kanada:

  • Bentuk aplikasi pikeun Work Permit dilakukeun di Luar Kanada
  • Bentuk Informasi Kulawarga
  • Dua poto paspor
  • Biaya ngolah dina format anu tiasa ditampi.
  • Paspor valid - kedah aya hiji halaman anu lengkep kosong sanés tina halaman akhir. Validitas visa bakal kabeneran sareng validitas paspor atanapi validitas idin kerja anu mana anu langkung pondok kusabab visa teu tiasa valid langkung pas validitas paspor.
  • Salin Pendapat Pasar Tenaga Kerja (LMO) anu disayogikeun ku Pakasaban sareng Pangembangan Sosial Kanada (ESDC), upami berlaku.
  • Bukti nunjukkeun yén anjeun nyumponan sarat padamelan anu ditawarkeun sapertos acuan padamelan netepkeun padamelan sateuacana sareng tugas padamelan, salinan sertipikat pendidikan anu relevan, bukti saringan profesional.
  • Bukti dukungan finansial pikeun nyéépkeun artos pikeun lilana kunjungan anjeun.
  • Usul padamelan anjeun atanapi kontrak ti calon dunungan anjeun anu masihan judul padamelan anjeun, gajih sareng kaayaan kerja.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal ijin damel pikeun Kanada

pisa pikeun Kanada

Aya sababaraha jinis Visas Warga Residen anu dipisahkeun ku tujuan datangna. Visa anu disebut di handap kagolong kana kategori ieu:

  • Visa Super pikeun Kanada - mangrupikeun visa pikeun sepuh atanapi nini Warga Kanada atanapi Warga permanén pikeun nganjang ka anak atanapi incuna pikeun waktos anu langkung lami, dugi ka 2 taun dina hiji waktu.
  • Pangunjung Visa pikeun Kanada - atanapi Kanada Wisatawan Visa mangrupikeun visa anu ngamungkinkeun anjeun angkat ka Kanada pikeun tujuan pariwisata.
  • Visa Diplomatik sareng Resmi kanggo Kanada - nyaéta pikeun aparat pamaréntahan atanapi diplomat ti nagri luar negeri pikeun angkat ka Kanada dina tugas sareng tanggung jawab resmi.
  • Facilitation Visa pikeun Kanada - dirumuskeun ka jalma-jalma anu Warga Kanada sareng dua kawarganagaraan, tapi kusabab kaayaan anu teu aya di kontrolna, aranjeunna henteu gaduh paspor Kanada. Pikeun ngawenangkeun aranjeunna nganjang ka Kanada, Konsulat ngaluarkeun Fasilitasi Visa dina paspor kabijakan nasional anu aranjeunna tahan.
  • Visa kahadean pikeun Kanada - nyaéta pikeun anu sanés pejabat sanés atanapi diplomat sareng teu tiasa cocog sareng Visa resmi sareng Diplomatik, tapi ngagaduhan sababaraha pangkat atanapi pangkat.
  • Dinten Usaha sareng Delegasi Usaha Visa kanggo Kanada - mangrupikeun visa kanggo para nasabah anu bade angkat ka Kanada pikeun tujuan bisnis, ngahadiran rapat, bengkel, konperénsi, atanapi acara perdagangan.
  • Nuju donor Organisasi Visa pikeun Kanada - nyaéta pikeun jalma-jalma anu hoyong nyumbangkeun organ ka Warga Kanada atanapi Residen permanén Kanada.
  • Jalma anu hoyong asup Kanada pikeun tujuan ngalahirkeun di Kanada - dipasihan ka bikang anu hoyong ngalahirkeun orok di Kanada, sabab pun anak anu dilahirkeun di Kanada dianggap salaku warga nagara.
  • Dual Visa Dual pikeun Kanada - dirancang pikeun jalma-jalma anu hoyong cicing di Kanada samentawis, tapi ogé badé naroskeun pikeun Visa permanén sareng kaayaan kitu dina aplikasina.

Syarat Visa Umum pikeun visa ka Kanada

Ieu mangrupikeun Syarat Visa Umum:

  • Anjeun kedah umurna 18 taun atanapi langkung salaku ngalamar visa primér. Upami anjeun ngagaduhan murangkalih atanapi tanggungan anu sahandapeun 18 taun, aranjeunna kedah nerapkeun sareng anjeun, tapi henteu tiasa nerapkeun nyalira.
  • Anjeun kedah ngagaduhan paspor anu sah anu dikaluarkeun ku pamaréntah anjeun sareng validitas langkung ti langkung waktos anjeun bakal méakkeun di Kanada.
  • Anjeun kedah ngagaduhan halaman minimal dina paspor anjeun kecuali kaca anu terakhir.
  • Upami dokumen anjeun aya dina basa asing sanés ti Inggris atanapi Perancis, anjeun kedah ditarjamahkeun sareng anjeun kedah dipastikeun yén verifikasi éta leres.
  • Ngadaptarkeun sareng tanggal sadaya dokumen aplikasi kalayan leres.
  • Kirim dua poto anu nyumponan Syarat Poto Kanada.
  • Ngagaduhan sajarah kriminal anu bersih sareng buktikeun ngaliwatan dokumen pengadilan anu sah.
  • Mayar visa Visa Kanada sareng biaya ngolah.
  • Anjeun kedah ngalebetkeun inpormasi biometri anjeun upami Konsulat Kanada naros ka anjeun.
  • Anjeun kedah ngeusian sareng ngadaptarkeun Formulir Persetujuan Pusat Aplikasi Visa (VAC).
  • Anjeun kedah ngadaptarkeun eusian Form IMM 5707, Formulir Kulawarga dimana anjeun bakal ngadaptarkeun anggota kulawarga, tanggal lahir, sareng padamelan, ogé naha éta pernah ka Kanada.
  • Anjeun kedah ngalebetkeun photocopies status imigrasi anjeun ayeuna di Kanada atanapi nagara sanés.
  • Anjeun kedah ngalebetkeun pernyataan bank anjeun atanapi dokumen keuangan anu sanés pikeun ngabuktikeun yén anjeun mampuh cicing di Kanada.

Bantuan Visa pikeun Kanada | Inpormasi dina Visa pikeun Kanada

Ngarencanakeun kanggo Ngeset bisnis di Kanada atanapi Start Business di Kanada?

Usaha dukungan di Kanada pikeun ngamimitian bisnis di Kanada sareng 105 Nagara

Hayu urang ngadukung anjeun pikeun ngamimitian usaha di Kanada atanapi 105 nagara (Pilih)

Layanan Spésialisasi anu disayogikeun di Kanada:

Pikeun Nyetél bisnis di Kanada, kami nyayogikeun layanan di handap

Ngadaptarkeun perusahaan di Kanada

meuli Paparan Company di Kanada

Buka rekening bank di Kanada

Meuli bisnis parantos aya di Kanada

nyewa akuntan di Kanada

Dimimitian Usaha di Kanada

Mimitian usaha di Kanada

Lisénsi Layanan Kauangan di Kanada

Layanan légal di Kanada

Jasa Diperjemikeun standar di Kanada:

Perlu ngagaduhan jasa pikeun dilegakeun di Kanada

Pendaptaran mérek di Kanada

Nomer maya di Kanada

Akun sudagar di Kanada

Pamandaran mayar di Kanada

Solusi CRM di Kanada

Ladénan VoIP di Kanada

Dasar bisnis di Kanada:

Ngadésain Logo di Kanada dibahas $100

ngarancang ramatloka di Kanada mulai di $100

Services Financial di Kanada

Upami anjeun peryogi konsultasi finansial di Kanada pikeun kaperluan imigrasi anjeun, cik terangkeun.

Usaha usaha di Kanada

Konsultan Keuangan di Kanada

Pembiayaan Peralatan di Kanada

Pembiayaan modal damel di Kanada

Kusabab karajinan sareng patuh di Kanada

Konsultasi keuangan pikeun ngamimitian bisnis di Kanada

Konsultan HR di Kanada

Kami nyayogikeun Layanan HR di Kanada

Akuisisi bakat di Kanada

Konsultan HR di Kanada

Pengolahan Proses Pengeluaran di Kanada

Pilarian eksekutif di Kanada

Pakaryan: PEO di Kanada

Proyék Padamelan di Kanada | Gratis pikeun Pamaké kami

Konsultasi HR pikeun pangaturan bisnis di Kanada

Konsultasi IT di Kanada

urang Tim IT internasional bakal nyadiakeun Konsultasi IT di Kanada

Ngadesain wéb di Kanada

tumuwuhna web di Kanada

perkembangan software di Kanada

Ngamekarkeun aplikasi di Kanada

Pangwangunan Ecommerce di Kanada

Pangwangunan blockchain di Kanada

pamasaran digital di Kanada

Solusi Pribadi pikeun IT di Kanada

Jasa perumahan di Kanada

Anjeun tiasa nganggo jasa perumahan perumahan kami khusus pikeun Kanada atanapi nganggo jasa gratis.

Apartemen pikeun nyewa di Kanada

Kantor pikeun nyewa di Kanada

Lahan pikeun obral di Kanada

Lahan pertanian pikeun dijual di Kanada

Harta komérsial pikeun dijual di Kanada

Warta Perumahan di Kanada - Gratis pikeun Pamaké kami

Ladenan perumahan pribadi di Kanada

Mampu dipercaya & dipercaya | Kanada | Ngamimitian bisnis di Kanada | Ékspansi usaha di Kanada | 105 Nagara dirojong

pajeg Di Kanada

Kanada mangrupikeun federasi, anu hartosna perpajakan di Kanada mangrupikeun tanggung jawab babarengan antara pamaréntah féderal sareng rupa pamaréntah propinsi sareng wilayah.

Jenis sareng subtipe pajeg di Kanada:

  • Pajak panghasilan di Kanada.
  • Pajak panghasilan pribadi di Kanada.
  • Pajak perusahaan di Kanada.
  • Pajeg internasional di Kanada.
  • Pajak gaji di Kanada.
  • Konsumsi pajak konsumsi di Kanada.
  • Pajak penjualan di Kanada.
  • Pajak ekstra di Kanada.
  • Pajak kabeungharan di Kanada.
  • Pajak harta di Kanada.
  • Pajak kado di Kanada.
  • Pajak harta di Kanada.

Hubungi Us pikeun terang langkung seueur ngeunaan perpajakan di Kanada

Ngadegna Bisnis di Kanada

hambalan:

1. Ngarencanakeun Usaha

- Milih struktur bisnis, panalungtikan pasar sareng nyerat rencana bisnis.

2. Milih nami bisnis

- Pilih nami anu saé, pariksa upami nami parantos dicandak, ngadaptar sareng ngajagi nami bisnis anjeun.

3. ngadaptarkeun bisnis anjeun sareng pamaréntah

- Ngarekam atanapi ngalebetkeun usaha anjeun, salian, kumaha cara nerapkeun nomer bisnis atanapi akun pajeg.

4. Ngalamar idin bisnis sareng lisensi

- Sadaya izin sareng lisensi ti sadayana tilu tingkat pamaréntahan anu anjeun kedahkeun pikeun bisnis anjeun.

5. Kéngingkeun dukungan sareng pembiayaan usaha

- Dhukungan bisnis nasional sareng régional, kalebet pembiayaan.

PELABURAN DI CANADA

Naha investasi di Kanada

  • Klaster geografis anu kuat
  • Salah sahiji sistem perbankan anu paling dipercaya di dunya
  • Bédah, yakin, jalma kreatif
  • Tingkat pajak rendah pikeun usaha

nu Program Quebec Investor program ieu mangrupikeun anu paling populer mangrupikeun Program Investor anu nguntungkeun di Kanada sareng saéstuna mangrupakeun kasempetan sareng pilihan anu ngan ukur pikeun anu tiasa ngadamel kaputusan gancang. Ngan 570 pelamar anu dibéré hak pikeun ngaluarkeun program ieu unggal taun.

KAJIAN PROGRAM INVESTOR QUEBEC

Hiji kedah nyumponan syarat ieu pikeun cocog salaku Investor Imigran sareng kéngingkeun visa Investor Kanada salami 2019 - 2020:

  • Investor Imigran Quebec (sareng pasangan) kedah nunjukkeun sahenteuna 2,000,000 $ Kanada dina Pribadi Net Worth (éta 1,6 M $ dugi ka 2018)
  • Ngalamar Investor Imigran kedah janten pemegang saham perusahaan swasta saprak sahenteuna 2 taun atanapi parantos sahenteuna sahenteuna 2 taun kaluar ti 5 taun ka pengker. Bisi ngalamar Investor Imigran tuh atanapi henteu gaduh perusahaan, anjeunna / kedah sahenteuna 2 taun Pangalaman Manajemén salaku karyawan anu dibayar di perusahaan anu tiasa ditampi
  • Individu anu nerapkeun kedah nyandak Investor Imigran Quebec sareng Pilihan Pembiayaan sareng ngadamel sakali waktos kontribusi anu henteu tiasa dibayar deui 350,000 $ Kanada (éta 240,000 $ dugi ka 2018) kalebet sadayana biaya calo Pamaréntah, atanapi deposit 1,200,000 $ CAD kanggo 5.5 taun sareng henteu nampi kapentingan asup titipan tapi presume seueur biaya nu aya hubunganana

Kabetot dina Formasi Perusahaan di Kanada, baca deui sareng hayu urang ngalayanan anjeun dina harga anu pangsaéna Gabungan perusahaan di Kanada atawa 105 Nagara sareng 50 Amérika Serikat.

Nagara bébas Visa pikeun Kanada anu nyekel paspor

  • Albania
  • Andorra
  • Antigua jeung Barbuda
  • Argentina
  • Austria
  • Bahama
  • Barbados
  • Bélarus
  • Bélgia
  • Bélis
  • Bolivia
  • Bosnia jeung Hérzégovina
  • Botswana
  • Brunéi
  • Bulgaria
  • Chili
  • Colombia
  • Kosta Rika
  • Kroasia
  • Siprus
  • Républik Czech
  • Dénmark
  • Dominica
  • Républik Dominika
  • Ékuador
  • El Salvador
  • Éstonia
  • Eswatini
  • Fiji
  • Finlandia
  • Perancis
  • Gambia
  • Géorgia
  • Jérman
  • Yunani
  • Grénada
  • Guatemala
  • Guyana
  • Haiti
  • Honduras
  • Hungaria
  • Islandia
  • Indonesia
  • Irlandia
  • Israél

mintonkeun More

Milarian Kedubes pikeun 106 Nagara

Kedubes na Kanada di Lokasi Internasional:

Daptar sadaya Kedutaan Kanada sareng Konsulat Kanada di Misi Internasional.

mintonkeun More

Nagara dirojong ku Million Makers - Nagara 106

Jutaan Panyusun ngaliwatan kolaborasi internasional urang pikeun Kanada sareng Asosiasi anu pangsaéna pengacara imigrasi di Kanada, pangsaéna Pengacara Imigrasi di Kanada sareng konsultan finansial di Kanada ngadukung Individu, Kulawarga sareng Perusahaan di ampir sadaya yurisdiksi, kalebet, Kanada. Urang teras-terasan tiasa ngadukung hubungan jangka panjang kalayan klien kami mangtaun-taun mangtaun jasa hébat urang, empati sareng bedah kalapa, urang kéngingkeun seueur rujukan sareng disarankeun ku klien kami ti Kanada sareng nagara deungeun ka babaturan, kolega sareng baraya.

Tim Profesional pengacara pikeun imigrasi ti Kanada dina istilah sanésna, pengacara imigrasi pangsaéna di Kanada, bantosan klien kami dina lancar sareng prosés anu disetir jasa imigrasi.

Kami ogé nyayogikeun pengacara imigrasi gratis konsultasi pikeun Kanada. Urang rutin ngajaga klien kami diropéa wartos imigrasi pang anyarna pikeun Kanada, kabijakan imigrasi parobahan pikeun Kanada, pembaharuan imigrasi pang anyarna pikeun Kanada, anyar hukum imigrasi pikeun Kanada sareng seueur deui ngalangkungan Blogs sareng imigrasi urang wartos pikeun Kanada sareng kajadian di Kanada.

urang nyadiakeun Palayanan Imigrasi di Kanada, kalebet, Imigrasi dumasar kana bisnis Kanada, Program Imigrasi Investor, Visa Services, Bantuan Permit Gawé pikeun Karésidénan pikeun Kanada, PR pikeun Kanada, Kewarganegaraan pikeun Kanada, visa Gawé pikeun Kanada pikeun Nagara anu di handap ieu:

Milarian Rincian Imigrasi ka 106 Nagara

mintonkeun More

Bantahan pikeun Imigrasi, Kanada

Kami henteu nyayogikeun konsultasi pikeun imigrasi haram ka Kanada sareng teu ngamajukeun imigrasi haram pikeun Kanada, kalebet, karésidénan ilegal pikeun Kanada or idin diturutan pikeun Kanada. Ogé, urang moal ngahibur agén pikeun imigrasi haram pikeun Kanada.

Inpormasi anu disayogikeun dina https://www.millionmakers.com ngeunaan Kanada moal tiasa dilaksanakeun sakumaha saran sah dina sagala cara, punten konsultasi pengacara imigrasi di Kanada keur ahli naséhat hukum pikeun Kanada.

Kami henteu ngadukung atanapi nyayogikeun jasa kami ka Sato atanapi kategori bisnis di Kanada anu disebatkeun pikeun imigrasi:

• Alat naon waé pikeun Kanada anu nyababkeun nyiksa hak asasi manusa di Kanada atanapi dianggo pikeun panyiksaan di Kanada.
• Dagang di Kanada, distribusi di Kanada sareng / atanapi manufaktur senjata di Kanada, senjata di Kanada, amunisi di Kanada, mersidaya atanapi kontrak jual di Kanada.
• Espionage di Kanada atanapi panjagaan teknis di Kanada atanapi instrumen bugging atanapi alat di Kanada.
• Sakur kagiatan anu teu ilegal di Kanada atanapi kagiatan kriminal di Kanada atanapi perusahaan (s) atanapi jalmi-jalmi anu hideung didaptarkeun di Kanada handapeun Hukum Hukum Kanada.
• Bahan genetik di Kanada.
• Bahaya atanapi Bahaya atanapi picilakaeun atanapi biologis, bahan kimia atanapi nuklir anu ogé kalebet, alat atanapi mesin anu biasa pikeun ngaleupaskeun atanapi manufaktur atanapi nanganan bahan-bahan sapertos.
• Dagang di Kanada, neundeun di Kanada atanapi angkot organ manusa atanapi sato (s) di Kanada, nganggo sato di Kanada atanapi nyiksa sato di Kanada pikeun uji coba ilmiah atanapi produk.
• Agénsi Adoption di Kanada, ogé, nyerah prosedur parenting di Kanada atanapi naon waé nyiksa hak asasi manusa di Kanada.
• Kultus non-sekuler di Kanada sareng amal-amal na.
• pornografi di Kanada.
• Piranti ubar di Kanada.
• Penjualan Piramida di Kanada.

Pikeun imigrasi ka Kanada

Pengacara Imigrasi di Kanada

urang pengacara imigrasi di Kanada nyayogikeun dukungan sah pikeun kulawarga pikeun imigrasi ka Kanada, sorangan pikeun imigrasi ka Kanada, murid pikeun imigrasi ka Kanada. pengacara imigrasi di Kanada ogé nyayogikeun pangembangan ékspansi di Kanada ka pausahaan jeung perusahaan pikeun imigrasi tim rélokasi ka Kanada.

ngajajah

105 Nagara + Kanada

mutuskeun

Naon anu pangsaéna pikeun anjeun.

ngalamar

Ngalarapkeun ka Kanada.

Perencanaan Suksés Anjeun pikeun Kanada

rencana-proyék

rarancang - imigrasi ka Kanada

Kami di Million Makers parantos mangtaun-taun pangalaman pikeun Kanada dina nyampurnakeun spesialisasi sareng perkongsian kami di Kanada sareng internasional di 105 Nagara sareng Kanada kanggo nyayogikeun jasa sareng solusi anu alus pikeun klien kami pikeun Kanada dina harga anu berpatutan.

Saatos ngartos alesan anjeun pikeun ngalihkeun ka Kanada, tim pengacara imigrasi di Kanada atanapi nyarankeun pilihan anu aya di nagara-nagara sanés ti Kanada, nyiptakeun langkung seueur kasempetan pikeun anjeun di Kanada, kulawarga anjeun di Kanada atanapi perusahaan di Kanada.

Nyayogikeun solusi anu anjeun ngarobih sareng khusus (Kanada) kanggo nyumponan ekspektasi anjeun pikeun hijrah ka Kanada.

Pikeun kami klien sareng tujuan imigrasi ka Kanada atanapi nagara-nagara sanés penting, kami ngartos tujuan anjeun pikeun Kanada, sateuacan nyarankeun pilihan di Kanada jeung kasempetan di Kanada.

Kami pangalaman anu ageung dina sistem Kanada sareng sababaraha jasa anu kami nyayogikeun di Kanada sareng 105 nagara anu sanés ngabantosan kulawarga, individu sareng usaha pikeun Kanada ngaliwatan kaahlian khusus kami pikeun ngalihkeun ka Kanada, ngadukung di Kanada, dilegakeun di Kanada sareng tumuwuh di Kanada. Kami ngagaduhan posisi anu saé pikeun nungtun anjeun di Kanada pikeun jalan anjeun ka ayaan.

ngamekarkeun-ngamekarkeun

leyuran jeung saran keur imigrasi ka Kanada

Saatos ngartos tujuan anjeun pikeun imigrasi ka Kanada kami Pengacara Imigrasi di Kanada bakal nyandak anjeun ngaliwatan prosés sadaya pisa pikeun Kanada, idin ngerjakeun pikeun Kanada (upami diperyogikeun), karésidénan samentawis pikeun Kanada, karésidénan permanén pikeun Kanada sareng kawarganagaraan pikeun Kanada, janten, anjeun ogé terang ngeunaan Kanada.

Upami anjeun rencanana ngamimitian usaha di Kanada, teras, urang konsultan bisnis di Kanada bakal pituduh anjeun ka ngadaptar perusahaan di Kanada sareng pambukaan akun bank or meuli bisnis anu tos aya di Kanada atanapi milarian modal di Kanada atanapi mitra strategis di Kanada dumasar kana syarat anjeun.

urang Perumahan mitra di Kanada tiasa ngabantosan anjeun apartemen milarian pikeun nyewa di Kanada atanapi mésér sareng ogé di milarian kantor pikeun nyéwa di Kanada, upami diperyogikeun.

urang Tim HR di Kanada tiasa ngabantosan anjeun dina milarian calon anu leres keur anjeun Syarat HR di Kanada.

urang Konsultan Atikan di Kanada tiasa ngabantosan anjeun milarian anu leres unipersitas di Kanada

Tim kami pikeun Kanada tiasa nungtun anjeun pikeun naon waé dukungan anu pangabutuh anjeun di Kanada, pikeun anjeun ngahémat, waktos sareng biaya di Kanada.

nyorosodkeun

Imigrasi anu suksés di Kanada

Penting pisan pikeun Kanada, milih anu leres pasangan pikeun Kanada pikeun tujuan anjeun sareng aspirasi, kami di Jutaan Panyusun di Kanada poised pikeun mastikeun yén anjeun suksés pikeun Kanada sareng rencana anjeun nampanan ka Kanada.

Saatos persetujuan anjeun, tim Ahli hukum imigrasi di Kanada bakal ngintunkeun anjeun pikeun laporan pikeun anjeun imigrasi ka Kanada, kalebet, idin ngerjakeun tina Kanada atanapi tinggal samentawis tina Kanada atanapi karésidénan permanén tina Kanada atanapi kawarganagaraan tina Kanada atanapi NEGARA, lian ti, Kanada anu tiasa cocog sareng sarat anjeun.

Pariksa nagara-nagara LAIN pikeun imigrasi, sajaba ti Kanada

  • Ngabantosan anjeun dokuméntasi pikeun Kanada.
  • kapatuhan Dokumén ka Penguasa anu aya di Kanada.
  • Ngawasi prosés pikeun imigrasi anjeun di Kanada.

Mastikeun Kasuksesan anjeun!

Salaku pasangan internasional anjeun pikeun Kanada, kami nguatkeun anjeun pikeun langkung gancang.

Toko Eureun

Toko Eureun

Kami nawiskeun rupa-rupa solusi pikeun Kanada handapeun hiji hateup, 1 partnership pikeun sadaya kabutuhan di Kanada sareng kamekaran global.

jasa pribadi

jasa pribadi

Sok aya pikeun ngajawab patarosan anjeun di Kanada sareng pikeun ngadukung anjeun dina cita-cita Anjeun

Pendadean Tukang Ngadamel

Pendadean Tukang Ngadamel

Kami salawasna ngararancang kanggo ngadamel solusi pikeun Kanada, pikeun jalur pertumbuhan.

bedah kalapa

bedah kalapa

Bayaran pikeun jasa kami pikeun Kanada kacida kompetitif tanpa biaya disumputkeun.

Ahli Industri Kuat

Ahli Industri Kuat

Pikeun Kanada sareng internasional, seueur taun damel sareng Individual, kulawarga, sareng perusahaan.

Kabeungharan Pangalaman

Kabeungharan Pangalaman

Kami ngagaduhan tim di Kanada tina profésional ngalaman, asosiasi sareng mitra pikeun masihan kabeungharan pangalaman pikeun klien kami.

Quality

Quality

Mitra, Panyadia jasa di Kanada, Pengacara di Kanada, Akuntan di Kanada, Realtors di Kanada, Pakar Kauangan di Kanada ahli sareng anu sanggup pisan, berorientasi hasil.

kajembaran ati

kajembaran ati

Mitra, Panyadia jasa di Kanada, Pengacara di Kanada, Akuntan di Kanada, Realtors di Kanada, Pakar Kauangan di Kanada ahli sareng anu sanggup pisan, berorientasi hasil.

global tapak suku

global tapak suku

Kami ngalayanan individu, kulawarga sareng perusahaan internasional sareng di Kanada.

1 Titik Kontak

1 Titik Kontak

Kami aya di dieu pikeun mempermudah relokasi anjeun ka Kanada, kamekaran, perluasan di Kanada ku cara nyayogikeun 1 titik kontak.

Kasadaran Budaya Unik

Kasadaran Budaya Unik

Ayana kami béda dina pasar internasional utama daérah Kanada ngabantosan kami pikeun nawiskeun platform panyukuhan anu paling lengkep.

Unak ayaan

Unak ayaan

Layanan Imigrasi: 43,207.
Layanan Hukum: 19132.
Jasa IT: 1000+ Proyék
Perusahaan Perusahaan: 86700.
Masih Ngitung.

Nalika kami pasangan pikeun cita-cita Imigrasi anjeun pikeun Kanada, maka, manajer Hubungan mCare kami anu ngalaman bakal dipasihkeun pikeun anjeun salami 3 bulan kanggo Kanada, anu bakal janten titik kontak pikeun anjeun Kanada, anu bakal mastikeun yén prosés Imigrasi anjeun pikeun Kanada , Syarat Usaha pikeun Kanada, Syarat anu berhubungan di Perumahan, Kanada, syarat HR di Kanada diurus ku hiji jalma anu ngartos sareng ngabantosan anjeun ngahémat waktos, artos sareng usaha di nagara anyar.

Bimbingan Profesional jeung sokongan pikeun Kanada

Nyuhunkeun Konsultasi Gratis pikeun Kanada


Patanyaan Sering - Imigrasi ka Kanada

Kedah dianggo Jasa jasa Million keur imigrasi ka Kanada?

Penting, kami nyayogikeun jasa sanés ngan ukur kanggo Kanada tapi ogé 105 nu lain Daérah sareng lian ti Kanada dumasar kana profil anjeun, kauangan, kahoyong tiasa nyayogikeun anjeun alternatif pikeun Kanada anu cocog sareng kabutuhan sareng cita-cita anjeun, langkung saé pikeun Kanada sukses.
Pernyataan Misi pikeun Kanada: Salah sahiji toko eureun pikeun imigrasi ka Kanada, bisnis di Kanada sareng pendidikan di Kanada.
urang nyadiakeun TAILOR-DITASU, Bobot-cimata, NGALASAN BASED jeung Waktu Nyalametkeun solusi pikeun Kanada anu ngabantosan klien sareng kulawarga urang merhatoskeun Kanada ka simpen: waktu, duit jeung usaha.
If sanes Kanada, aya nagara sanés pikeun imigrasi.
Urang damel salaku tim pikeun Kanada sareng perawatan, empati jeung kasabaran.
Non-Panyingkepan pikeun Kanada.
Konsultasi Bébas pikeun Imigrasi ka Kanada, kalayan TANPA Komitmen Klausa.

Naha anjeun nyayogikeun jasa imigrasi pikeun Kanada, bantosan pikeun Imigrasi ka Kanada sareng Dukungan pikeun imigrasi ka Kanada?

Leres, kami di millionmakers.com nyayogikeun Dukungan pikeun imigrasi ka Kanada, jasa imigrasi pikeun Kanada sareng bantosan pikeun Imigrasi ka Kanada.
Di Million Makers urang ngadukung kami klien pikeun Kanada jeung 105 Nagara anu sanés kalayan bantuan hukum pikeun Imigrasi ka Kanada sareng seueur anu sanés sareng jasa pikeun Kanada anu teu pisan wae single séjénna propaider ladén nyadiakeun pikeun Kanada sareng ogé Nagara 105 di dunya.
Catetan* Konsultasi Strategis jeung Leyuran ngaropéa pikeun Kanada pikeun kasuksesan, nutupan syarat anjeun di Kanada.
urang nyadiakeun ngaropéa solusi pikeun imigrasi ka Kanada, ngamimitian bisnis anyar di Kanada, mésér bisnis anu aya di Kanada, Ladenan sumber daya manusa di Kanada sareng seueur jasa sanés pikeun anjeun ngamimitian gancang di Kanada, anu, sanés sanés sanés tiasa nawiskeun.
Solusi hukum pikeun Kanada. Kami nyayogikeun affordable, bisa dipercaya jeung Solusi hukum pikeun Kanada sareng sajaba ti Kanada keur 105 Nagara anu sanés boh Imigrasi sareng usaha ngajantenkeun urang sanés ngan ukur kanggo Kanada tapi panyadia jasa pangbadagna di dunya, sareng kanggo Kanada urang ngabantosan para nasabah ti sakumna jagat sareng Kanada kalayan harga anu mampu kusabab skala operasi kami di Kanada sareng asosiasi anu suksés di Kanada sareng di dunya.

Naha anjeun tiasa ngabantosan abdi sareng abdi kulawarga pikeun hijrah ka Kanada atanapi pindah ka Kanada?

Leres, upami anjeun sacara nurut hukum hoyong pindah ka Kanada or angkat ka Kanada, teras, urang sah tiasa ngabantosan anjeun sareng jasa migrasi keur Kanada, anu ogé katelah migrasi ka Kanada, jasa migrasi pikeun Kanada, jasa migrasi pikeun Kanada, jasa migrasi di Kanada, hijrah di Kanada.
Taroskeun ka Kami pengacara migrasi pangsaéna Kanada, Pangacara migrasi pangageungna Kanada sareng konsultan migrasi pangageungna Kanada

What is the biaya imigrasi pikeun Kanada atanapi biaya imigrasi ka Kanada atanapi biaya imigrasi Kanada?

Jasa kami Mampu sareng efisien, biaya imigrasi ka Kanada or biaya imigrasi murah ka Kanada sareng affordable biaya imigrasi Kanada.

Abdi milarian imigrasi haram ka Kanada tiasa punten ngabantosan? kalayan imigrasi haram ka Kanada atanapi imigrasi haram di Kanada atanapi imigrasi haram ti Kanada?

Hapunten kami bantosan ka klien kami Imigrasi hukum ka Kanada sareng imigrasi Hukum di Kanada. Kami henteu ngadukung individu, kulawarga atanapi perusahaan kanggo imigrasi haram di Kanada atanapi ilegal imigrasi ka Kanada atanapi imigrasi haram ti Kanada.

Bantosan * Kami henteu ngadukung Agén Imigrasi pikeun Kanada atanapi Agén Imigrasi pikeun Kanada atanapi Calo imigrasi pikeun Kanada atanapi Calo imigrasi pikeun Kanada, sanés, urang ngadukung naon waé Agén imigrasi haram di Kanada atanapi agén imigrasi haram di Kanada.

Naha anjeun tiasa ngabantosan perusahaan abdi di Kanada sareng kéngingkeun ijin kerja pikeun Kanada atanapi visa kerja kanggo Kanada atanapi ngadukung aplikasi ijin kerja pikeun Kanada kanggo urang Pagawé luar negeri?

Leres, tim kami Pengacara pikeun imigrasi ka Kanada tiasa ngabantosan perusahaan kanggo idin ngerjakeun tina Kanada atanapi idin ngerjakeun pikeun Kanada atanapi idin ngerjakeun di Kanada atanapi karya visa tina Kanada atanapi karya visa pikeun Kanada atanapi karya visa di Kanada pikeun anjeun ijin kerja diperlukeun pikeun Kanada. Pengacara Imigrasi kami di Kanada tiasa pituduh pikeun aplikasi idin prosés pikeun Kanada.

Naha anjeun tiasa ngabantosan pagawé asing urang kalayan janjian visa kanggo Kanada on Situs wéb Imigrasi Kanada?

Janjian Visa online pikeun Kanada, mangga ngahubungi kami sareng kami pengacara imigrasi pangsaéna di Kanada, ogé katelah, pangsaéna pengacara imigrasi Kanada jeung pangalusna pengacara imigrasi Kanada bakal ngabantosan anjeun prosés pikeun Kanada Visa.
Hubungan dinten pikeun konsultasi gratis pikeun imigrasi ka Kanada. pikeun langkung rinci, pikeun kami anjeun penting pisan.
Aplikasi Kanada Visa kanggo Kanada, janjian visa diolah ku anjeun dumasar kana inpormasi anu leres pikeun Kanada pisa.

Naon bedana Imigrasi Kanada or Imigrasi di Kanada or Imigrasi ka Kanada atanapi Imigrasi Kanada atanapi imigrasi pikeun Kanada or migrasi Kanada atanapi hijrah di Kanada atanapi migrasi ka Kanada atanapi Kanada hijrah atanapi hijrah ka Kanada?

Ieu mangrupikeun nami anu béda pikeun imigrasi ka Kanada sadayana sami janten imigrasi pikeun Kanada atanapi Imigrasi di Kanada atanapi Imigrasi Kanada or migrasi Kanada or Imigrasi Kanada or migrasi ka Kanada or migrasi di Kanada or migrasi pikeun Kanada or Migrasi Kanada sadayana parantos hartos anu sami. Sacara internasional, jasa imigrasi pikeun Kanada dibahas kalayan nami anu béda, (Pengacara Imigrasi di Kanada) ogé jalma milarian anu mampu pengacara imigrasi Kanada, meujeuhna pengacara imigrasi pikeun Kanada, meujeuhna pengacara imigrasi pikeun Kanada.

Naon bédana Visa Kanada atanapi visa pikeun Kanada atanapi Visa ka Kanada, Kanada Visa atanapi Wisata Wisata Visa Kanada, Visa Pelancong pikeun Kanada, Wisata Visa Kanada, Kanada Wisatawan Visa, Business Visa Kanada, Visa Usaha pikeun Kanada, Kanada Usaha Visa. Visa Usaha Kanada, Karya Visa Kanada, Karya Visa kanggo Kanada, Kanada Karya Visa, Karya Visa Kanada, Karya Kanada, Permit Kerja kanggo Kanada, Kanada Permit Karya, Permit Gawé Kanada?

Ieu mangrupikeun kategori anu béda sareng jenis visa pikeun Kanada sareng nami anu kajantenan pisa tina Kanada sapertos Permit Gawé Kanada, Visa Bisnis Kanada, Kanada Wisata Wisata, pisa pikeun Kanada, Wisata Wisata Kanada, Usaha Visa Kanada, Wisata Wisata pikeun Kanada, Permit Gawé Kanada, Permit Gawé pikeun Kanada, visa Kanada, Visa Usaha Kanada, Usaha Visa kanggo Kanada, Karya Visa Kanada, Karya Visa kanggo Kanada, Kanada Karya Visa, Visa ka Kanada, Permit Gawé Kanada, Visa Kanada, Karya Visa Kanada, Visa Pelancong Kanada, Kanada Visa. Internasional, Layanan Visa pikeun Kanada nyayogikeun pangalaman palayanan saé, (Ngalarapkeun visa Kanada) ogé jalma milarian anu mampu jasa visa Kanada, meujeuhna jasa visa kanggo Kanada, meujeuhna Jasa visa Kanada

Naha anjeun tiasa masihan Inpormasi ngeunaan Kumaha kéngingkeun kawarganagaraan Kanada, Kewarganegaraan Kanada hartos Kewarganegaraan Kanada atanapi Kewarganegaraan Kanada? Abdi hoyong janten warga nagara Kanada?

Inpormasi ngeunaan "kumaha kéngingkeun kawarganagaraan Kanada? ” anu ogé katelah, Kewarganegaraan Kanada, Kewarganegaraan pikeun Kanada sareng Kanada kawarganagaraan tiasa dipendakan dina halaman ieu “imigrasi ka Kanada"Tapi henteu matak dirawat sapertos saran sah pikeun Kawarganagaraan tina Kanada. Pikeun janten warga nagara Kanada kéngingkeun Naséhat hukum pikeun kawarganagaraan tina Kanada atanapi imigrasi ka Kanada. punten wartosan pengacara imigrasi di Kanada.

search for Kanada Pengacara Imigrasi, murah pengacara imigrasi pikeun Kanada, meujeuhna pengacara imigrasi Kanada, meujeuhna pengacara imigrasi pikeun Kanada.

Naha éta idéal pikeun investasi di Kanada ku ngamimitian hiji perusahaan sareng ngadamel investasi di Kanada?

Anjeun ngahubungi kauangan panaséhat di Kanada ngadamel investasi di Kanada jeung muka perusahaan di Kanada.To ngadaptar perusahaan di Kanada anjeun tiasa nganggo jasa kami. Pikeun investasi di Kanada, nyandak naséhat profésional pikeun investasi di Kanada
Urang nawiskeun seueur jasa pikeun Kanada, salaku toko anu eureun pikeun Kanada.

Naha kuring kedah ngalaporkeun warta Kanada sareng millionmakers.com?

Upami Anjeun hoyong panganyarna Kanada News pikeun tagihan imigrasi pang anyarna, Kanada hukum imigrasi, Kanada pembaharuan imigrasi pang anyarna, Kanada wartos imigrasi pang anyarna hargana, Undang-undang imigrasi Kanada anyar apdet, Pangénggalan peraturan imigrasi Kanada, Kantor imigrasi Kanada anyar, Kanada aturan imigrasi anyar, Reformasi imigrasi Kanada, Kanada aturan imigrasi anyar, Lokasi kantor visa visa Kanada, Kanada kedutaan ageng, nampi warta penting pikeun Kanada, Kanada konsulat, Website Imigrasi Kanada ngapdet sareng seueur deui warta anu aya hubungan sareng Kanada, teras, langganan buletin kami.

pikeun Apdet panganyarna

Tr Kanada hartosna Karésidén samentawis Kanada, Pr Kanada hartosna Perumahan permanén Kanada, Kanada TR hartosna Karésidén samentawis Kanada, Kanada PR hartosna Kanada Perumahan permanén Kanada.

Imigrasi, Imigrasi Kanada, Imigrasi Kanada, Imigrasi, Imigrasi ka Kanada, Imigrasi kanggo Kanada, Kanada Layanan Imigrasi, Layanan Imigrasi, Kanada Tr, Kanada PR, Kanada Kewarganegaraan, Kanada Residen samentawis, Kanada Karesidenan permanén, Kanada Visa, Karesidenan Sementara, Gawé Visa Kanada, Imigrasi Kulawarga Kanada, Permit Kanada, Perumahan Kondisi samentawis, Kanada Perumahan Sementara, Kanada Permit Kerja, Permit Kerja, Permit Kerja Kanada, Imigrasi Usaha Kanada, Layanan Imigrasi Kanada, Tr Canada, Pr Canada, Kewarganegaraan Kanada, Perumahan Sementara sementara Kanada, permanén Imigrasi Kanada, Visa Kanada, Tr, Kanada Gawé Visa, Kanada Imigrasi Kulawarga, Kanada Imigrasi Usaha, PR, Imigrasi Dumasar kulawarga ka Kanada, Imigrasi Berbasis Kulawarga, Kewarganegaraan, Imigrasi Dumasar Usaha ka Kanada, Imigrasi Dumasar Usaha, Migrasi Kanada, Migrasi, Kanada Migrasi, Pengacara Imigrasi Kanada, Pengacara Imigrasi Bisnis Kanada, Imigrasi Kanada, Kanada Imigrasi ngeunaan Pengacara, Pengacara Imigrasi Kulawarga Kanada, Pengacara Imigrasi Kanada, Tenaga Hukum Imigrasi Kanada, Imigrasi Kulawarga Kanada, Berita Imigrasi Kanada, Pengacara Imigrasi Caket Kuring, Imigrasi, Kanada Pengacara Imigrasi, Kanada Pengacara Imigrasi, Kanada Imigrasi, Pengacara Imigrasi Kanada, Kanada Kulawarga. Pengacara Imigrasi, Kanada Pengacara Imigrasi, Kanada Firma Hukum Imigrasi, Kanada Kulawarga Imigrasi, Kanada Berita Imigrasi, Kanada Pengacara Imigrasi Dekat Me, Kanada Imigrasi, berita imigrasi Kanada paling anyar, aturan imigrasi panganyarna Kanada, imigrasi anyar Kanada aturan, undang-undang imigrasi Kanada anyar, visa kantor Kanada, undang-undang imigrasi Kanada anyar, bil imigrasi panganyarna Kanada, reformasi imigrasi panganyarna Kanada, kantor imigrasi anyar di Kanada, pembaharuan imigrasi anyar Kanada, Migrasi Kanada, Migrasi, Kanada Migrasi, Service Migrasi Kanada, Migrasi, Kanada Migrasi Service, Layanan Migrasi Kanada , Migrasi, Kanada Layanan Migrasi, imigrasi anyar r ules Kanada, Kanada Berita Imigrasi sareng pamutahiran, warta imigrasi anyar Kanada, Visa Kanada, Visa Kanada, Wisata Visa Kanada, Kanada Usaha Visa, Visa ka Kanada, Visa Usaha pikeun Kanada, Karya Visa pikeun Kanada, Visa Usaha Kanada, Peran Kerja pikeun Kanada, Kanada Permit Kerja, Kanada Wisata Wisata, Permit Kanada, visa pikeun Kanada, Usaha Visa Kanada, Kanada Karya Visa, Karya Visa Kanada, Kanada Visa, Wisata Wisata Kanada, Karya Visa Kanada, Karya Wisata Kanada, Karya Permit, Visa Pelancong ti Kanada, Kewarganegaraan, Kanada Kewarganegaraan, Kanada Kewarganegaraan, Kewarganegaraan pikeun Kanada, Kewarganegaraan Kanada, Kewarganegaraan di Kanada, Kewarganegaraan ka Kanada, Ngawitan Usaha di Kanada, Mimitian usaha di Kanada, Pembentukan Perusahaan Kanada, Buka Akun Bank di Kanada, Human Resources Kanada, Jobs Kanada, ngamimitian bisnis di Kanada, Buka hiji Company di Kanada.

bil imigrasi panganyarna Kanada, pembaharuan imigrasi anyar Kanada, Pembaharuan imigrasi panganyarna Kanada, anyar kantor imigrasi di Kanada, imigrasi panganyarna Kanada aturan, kantor visa Kanada, Kanada anyar hukum imigrasi, aturan imigrasi anyar Kanada, wartos imigrasi Kanada panganyarna, imigrasi anyar Kanada aturan, wartos imigrasi anyar Kanada, Kanada anyar hukum imigrasi sareng Imigrasi Kanada Berita sareng apdet.

Langgan kami

Pikeun warga Kanada, dina hal, darurat sareng apdet panganyarna.

kontak:

Kamentrian Luar Negeri, Kanada
Website Pamaréntah, Kanada

5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan
Solusi Imigrasi pikeun nagara 106!