Lebet

en
X

Imigrasi Bulgaria

Imigrasi Bulgaria

Rakan Global Anjeun pikeun Bulgaria sareng 105 nagara-nagara

  • Visa Bulgaria
  • Karya ijin Bulgaria
  • Perumahan Samentawis Bulgaria
  • Perumahan permanén Bulgaria
  • Kawarganagaraan Bulgaria
  • Imigrasi Bulgaria Usaha
  • Investasi di Bulgaria

Konsultasi GratisPeryogi kauninga

affordable solusi pikeun imigrasi ka Bulgaria | Diayakeun pikeun kahadéan anjeun
| Visa ti Bulgaria | Ijin Kerja Bulgaria | Perumahan Samentawis di Bulgaria | Perumahan permanén di Bulgaria | Kawarganagaraan Bulgaria | Dimimitian Usaha di Bulgaria |
Rojongan ti Imigrasi Pengacara di Bulgaria sareng Bulgaria`s konsultan Usaha luhur pikeun anjeun IMGIGRASI LEGAL ka Bulgaria.B

Naha angkat ka Bulgaria

Républik Tiongkok Bulgaria mangrupikeun nagara di Eropa Tenggara kalayan wilayah 110,994 kilométer pasagi, anu ngajadikeun nagara ka-16 pangpanjangna di Éropa. Bulgaria mangrupikeun démokrasi parlemén dimana posisi eksekutif anu pangkuatna nyaéta perdana menteri. Numutkeun sénsus nasional anu diayakeun dina taun 2011 penduduk Bulgaria diwangun ampir 7,360,000 jiwa, seuseueurna mana, atanapi 72.5%, cicing di daérah perkotaan. Sofia nyaéta modal sareng kota urban paling padumuk sareng 1,330,000 urang. Kota penting lianna nyaéta:

  • Plovdiv - kota panggedéna kadua, dianggap pusat pendidikan, budaya sareng ékonomi penting,
  • voblast - Ieu mangrupikeun Resort di laut anu aya di Laut Laut Hideung Bulgaria sareng kota panggedéna katilu,
  • Burgas - ibukota Propinsi Burgas sareng anu kadua panggedéna di Basisir Laut Hideung Bulgaria.

Agama dominan di Bulgaria nyaéta Kristen Ortodok Wétan saprak diadopsi dina 865. Konstitusi Bulgaria ngajamin kabébasan agama, tapi sami-sami nampi agama Kristen Ortodok salaku resmi sareng tradisional.

Pangalaman Suksés

toko-toko

Toko Eureun

1000 + Proyék

Solusi Imigrasi: 43,207

kualitas internasional

Solusi kanggo Perusahaan: 86, 700

Klién internasional

Resolusi Hukum: 19,132

taun 11 tina pangalaman

1,000 + Proyék

harga kalapa

bedah kalapa

Solusi kami sareng Didukung pikeun Bulgaria:

Pikeun Individu sareng kulawarga anu daék ngalihkeun ka Bulgaria

Kami mangrupikeun panyadia layanan ngeureunkeun sadayana Bulgariaan anjeun imigrasi jasa anu aya hubunganna, sapertos, imigrasi pikeun Bulgaria, tr - karésidénan samentawis pikeun Bulgaria, présidénan permanén pikeun Bulgaria, kawarganagaraan pikeun Bulgaria, Imigrasi Investor pikeun Bulgaria, Imigrasi Usaha pikeun Bulgaria, pisa jasa pikeun Bulgaria, Idin Karya pikeun Bulgaria, karésidénan ku investasi pikeun Bulgaria, Kadutaan Bulgaria sareng konsulat Bulgaria, nagara bébas visa pikeun anu ngagaduhan paspor Bulgaria, pendaptaran perusahaan dina Bulgaria, kabuka akun bank di Bulgaria. Kami nyayogikeun mimitian ngeureunkeun solusi pikeun Bulgaria, sareng anu sanésna ngadukung sapertos jobs Milarian di Bulgaria, mendakan apartemen pikeun nyewa di Bulgaria, komérsial investasi harta di Bulgaria. konsultasi perencanaan kauangan di Bulgaria, ngamimitian usaha di Bulgaria Dijual bisnis di Bulgaria, karajinan alatandi Bulgaria, pengacara imigrasi pikeun Bulgaria jeung jasa hukum di Bulgaria sareng leuwih.

Daptar Nagara

Pikeun perusahaan di Bulgaria milarian dukungan internasional

Kami nyayogikeun ngamimitian pikeun ngeureunkeun solusi pikeun perluasan internasional ti Bulgaria, ngiring karyawan pikeun Bulgaria duanana tanaga terampil di Bulgaria sareng tanaga anu henteu berpayun di Bulgaria pikeun ngeusian lowongan di Bulgaria, Solusi HR di Bulgaria, pausahaan lepas pantai, obral bisnis di Bulgaria, pendaptaran mérek di Bulgaria sareng 119 Nagara, kantor virtual di Bulgaria, akun bank lepas pantai, VoIP di Bulgaria, jasa hukum pikeun Bulgaria, pangajen usaha di Bulgaria, tata finansial di Bulgaria, Solusi software CRM di Bulgaria, lawang mayar pikeun Bulgaria atanapi Akun sudagar pikeun Bulgaria, pembiayaan peralatan di Bulgaria, jumlah virtual di Bulgaria sareng IT jasa sapertos parusahaan ngembangkeun wéb di Bulgaria, Pangwangunan Ecommerce di Bulgaria, Perusahaan pamekaran aplikasi di Bulgaria, perkembangan software di Bulgaria sareng Perusahaan pangembangan Blockchain dina Bulgaria kalawan harga anu mampu pikeun Bulgaria. Anjeun tiasa make kami jobs portal pikeun Bulgaria pikeun milarian seekers Proyék di Bulgaria, freelancer, Interns di Bulgaria sareng calon pangsaéna di Bulgaria.

Kanggo Usaha Asing milarian ékspansi di Bulgaria

keur ngamimitian bisnis di Jasa Bulgaria kami pikeun konsultasi bisnis in Bulgaria jeung nagara 106, siga, formasi pausahaan di Bulgaria, rekening bank kabuka di Bulgaria, jual beuli tina usaha, kantor virtual di Bulgaria, jumlah virtual di Bulgaria, perluasan internasional ka Bulgaria, jasa hukum pikeun Bulgaria, pangajen usaha pikeun Bulgaria, piwuruk perumahan di Bulgaria, solusi HR ngaropéa pikeun Bulgaria, Ladénan VoIP pikeun Bulgaria, Solusi CRM dina Bulgaria, Akun sudagar di Bulgaria sareng gerbang pamayaran di Bulgaria. software perusahaan di Bulgaria anu nyayogikeun jasa, sapertos Pangwangunan Ecommerce di Bulgaria, parusahaan ngembangkeun wéb di Bulgaria, Perusahaan pamekaran aplikasi di Bulgaria, ngembangkeun software dina Bulgaria, pamasaran digital di Bulgaria, jeung Perusahaan pangembangan Blockchain di Bulgaria pikeun harga hargana. Anjeun oge tiasa nganggo kami jobs portal pikeun Bulgaria, Bulgaria portal perumahan milarian nyéwa bumi di Bulgaria, kantor kanggo nyewa di Bulgaria, tanah pikeun dijual di Bulgaria, lahan tatanén pikeun dijual di Bulgaria.

Peryogi kauninga - Imigrasi Bulgaria

Tempatna samentawis pikeun Bulgaria

Perumahan tinggal samentawis Bulgaria, ogé katelah, perumahan samentawis Bulgaria sah pikeun 6 atanapi 12 sasih teras tiasa diperyogikeun salami dugi ka 5 taun.

Dokumén dikintunkeun kanggo ngalamar visa pondok tinggal atanapi tinggal samentawis ka Bulgaria:

  1. Paspor valid sahanteuna tilu bulan ti tanggal asup pikeun perumahan samentawis di Bulgaria.
  2. Kaca anu disalin tina dokumen perjalanan asing anu ngalebetkeun inpormasi pribadi pikeun ijin tinggal samentawis di Bulgaria.

sareng visa sateuacana ditata sareng / atanapi fotokopi ijin ti tetep diidinan.

  1. Ukuran paspor ukuran anyar warna-warni.
  1. Dokumén anu ngabutuhkeun detil pamundut visa ogé salinanna pikeun tempatna samentawis pikeun Bulgaria.
  2. Buktikeun sumber daya keuangan anu cekap sareng mantep supados ngadukung diri anjeun saatos bantosan perumahan samentawis ka Bulgaria
  3. Konfirmasi pesenan di hotél di Bulgaria atanapi alamat tempat perumahan pribadi di Bulgaria, dimana anjeun badé tinggal.

Visa multi-Éntri pikeun Bulgaria-pondok visa ka Bulgaria merlukeun di luhur, ditambah:

  • Salin halaman inpormasi pribadi paspor anjeun,
  • Bukti ngauntungan cukup artos pikeun nyakup akomodasi sareng biaya sénsitas (sami sareng € 100 Euro per dinten) sareng, upami anjeun teu ngagaduhan perjalanan onward atanapi balikkeun kapal terbang disusun:
  • Buktina gaduh € 300 Euro pikeun nyéwa biaya ninggalkeun Bulgaria.

Naon kauntungan anu anjeun tampi nalika idin tinggal samentawis Bulgaria?

  • Kéngingkeun kartu ID Bulgaria pikeun urang asing anu masihan kasempetan sababaraha kunjungan sareng tetep di Bulgaria.
  • Anu gaduh ijin tempatna Bulgaria diidinan cicing sacara sah di nagara-nagara sapertos Romania, Kroasia, sareng Siprus salami 90 dinten sadinten dina 180 dinten bébas visa-gratis.
  • Anjeun tiasa nyegerkeun deui Kartu karésidénan Bulgaria dugi ka 5 taun.
  • Ngayakeun idin tinggal samentawis lima taun, anjeun diwenangkeun panawaran pikeun Ijin permanén Bulgaria.
  • Warga asing anu tahan tinggal permanén di Bulgaria sareng cicing di Bulgaria salami 183 dinten dina sataun dina waktos 60 bulan ', sacara naturalization tiasa nerapkeun pikeun kawarganagaraan Bulgaria.
  • Di antara nagara-nagara Schengen Area, anjeun mikaresep prosés aplikasi visa santai, upami parantos ngagaduhan karésidénan samentawis tina Bulgaria.
  • Anjeun tiasa panawaran pikeun ngahijikeun kulawarga di Bulgaria.

Nganggap perumahan samentawis pikeun Bulgaria sareng peryogi nasihat profésional dina harga anu Mampuh

Karésidénan permanén pikeun Bulgaria

Visa anu tetep lila, ogé katelah, karésidénan permanén tina Bulgaria dikaluarkeun ka urang asing anu hoyong cicing pikeun waktos atanapi permanén di Républik Bulgaria. Aplikasi pikeun karésidénan permanén pikeun Bulgaria parantos dikaluarkeun ngan dina misi diplomatik sareng konsular di tempat permanén tempatna ngalamar atanapi misi sanés anu diakreditasi di nagara tempat perumahan permanén.

Warga asing anu hoyong aplikasi pikeun idin tinggal permanén di Bulgaria kedah nahan a Ijin tinggal samentawis Bulgaria sahenteuna lima taun. Idin tinggal permanén Bulgaria dikaluarkeun ngan ukur lima taun, sareng pembaharuan salajengna bakal masihan karésidénan permanén di Bulgaria.

Nalika ngalamar visa jangka panjang / karésidénan permanén di Bulgaria, ngalamar parantos nampilkeun daptar dokumen di handap ieu:

  • Bentuk aplikasi Visa
  • Dokumen perjalanan asing anu rutin (paspor)
  • Kaca disalin tina dokumen perjalanan asing anu kalebet inpormasi pribadi sareng visa anu ditetepkeun sareng / atanapi salinan izin pikeun diturutan tinggal
  • Poto warna-warni ukuran paspor anu nembé dicandak

Naha jalma-jalma manca ngagaduhan kasempetan pikeun ngaraosan visa Bulgaria anu lila-lila?

Henteu, anjeun kedah pendak sahanteuna hiji dasar dumasar kana jinisna visa D anu di pasihan. Anjeun tiasa kéngingkeun visa visa tipis:

  • Aktivitas bisnis - upami anjeun mangrupikeun investor atanapi wakil perusahaan / boga.
  • Rakan kulawarga - bisi salaki / pasangan anjeun, indung anggota kulawarga mangrupikeun warga Bulgaria atanapi urang asing anu cicing di Bulgaria.
  • Karya sareng mancén - upami anjeun gaduh padamelan anu aman sareng mantep, upami anjeun resep sacara profésional ngalakukeun kagiatan lorong gratis atanapi upami anjeun nampi hak pensiun di handapeun hukum Bulgaria.
  • pendidikan - bisi ditampi kana pendirian atikan anu dilisensikeun pikeun atikan full-waktos.
  • kagiatan sosial - upami anjeun daék ngalaksanakeun kagiatan nirlaba ku ngadamel organisasi Non-Profit.
  • Perlindungan khusus pikeun korban tina perdagangan manusa atanapi pangungsi.

Kauntungan pikeun Perumahan permanén di Bulgaria

  • Gerak gratis dina nagara-nagara Daérah Schengen.
  • Ngagaduhan kasehatan kualitas luhur di Bulgaria sareng EU.
  • Kisaran pajak kondisiasi pikeun panghasilan dunya.
  • Ngaraosan mangpaat anu sanés anu disayogikeun pikeun warga
  • Taya hak pikeun diajar, hirup jeung damel di Éropa.
  • Hak katuhu tina gaduh tanah saatos perumahan permanén di Bulgaria di, nagara EU mana waé.

Nganggap perumahan perumahan pikeun Bulgaria sareng peryogi nasihat profésional dina harga anu Mampuh

kawarganagaraan pikeun Bulgaria:

Kewarganegaraan Bulgaria pikeun warga nagara asing anu ngagaduhan asal Bulgaria atanapi kawéntar bangsa asing anu ngagaduhan berkualitas tinggi sareng meunangkeun kawarganagaraan Bulgaria jeung pindah ka Bulgaria.

Kauntungan pikeun Nambut Kewarganegaraan Bulgaria

  • Hak cicing, damel sareng diajar di Eropa tanpa larangan
  • Perjalanan gratis visa atanapi perjalanan visa-on-dugi ka seueur nagara sareng wilayah
  • Kéngingkeun hak na meunangna darat di Bulgaria sareng di sababaraha nagara EU anu sanés ngabatesan aksés ka warga asing
  • Ngaksés institusi pendidikan (sareng henteu ngan ukur) Bulgaria sareng nagara anggota EU

Kawarganagaraan Bulgaria ku Asal

Proses nampi Kewarganegaraan Bulgaria ku asal-usulna tiasa didadarkeun salaku prosedur dua tangga. Mimiti, anu ngalamar kedah ngalamar kanggo sertipikat Bulgaria asal sareng Badan Negara pikeun Bulgaria Luar Negeri. Upami suksés, Badan Propinsi nyayogikeun sertipikat asal Bulgaria anu diperyogikeun pikeun tahap 2 - aplikasi kawarganagaraan kalayan Kamentrian Kaadilan. Upami teu berhasil, urang Pengacara kawarganagaraan Bulgaria bakal ngabantosan anjeun pikeun kéngingan panolakan masihan sertipikat asal na Pangadilan Pentadbiran Sofia.

Kawarganagaraan Bulgaria ku Naturalization

nu Undian Kewarganegaraan Bulgaria Ngidinan saha waé anu parantos nyicingan di Bulgaria pikeun waktos anu ditetepkeun ku hukum sareng nyumponan sarat dina Bab III tina Hukum anu sami pikeun nyandak Bulgaria kawarganagaraan ku Naturalisasi. Upami urang kedah ngabandingkeun nyandak kawarganagaraan ku Asal Usul sareng rute Naturalisasi, anu terakhir nuturkeun prosés anu langkung ketat. Sakur jalma anu hoyong mendakan kawarganagaraan ku naturalization diperyogikeun pikeun nunjukkeun kamajuan na dina basa Bulgaria matuh pikeun nyandak sertipikat kakerampilan basa ti Kamentrian Atikan sareng ogé ngabuktikeun yén anjeunna ngagaduhan panghasilan sareng padamelan anu bakal tiasa ngajantenkeun anjeunna ngadukung dirina Républik Bulgaria.

Kawarganagaraan Bulgaria ku Nikah

nu Undian Kewarganegaraan Bulgaria nyatakeun yén jalma anu kantos, sahenteuna pikeun tilu taun, dugi ka waktos ayeuna sah sacara sah kawin ka warga Bulgaria sareng henteu langkung pondok ti tilu taun ti tanggal ngeusian lamaran pikeun naturalisasi, dibéré idin pikeun permanén karésidénan meunang Kawarganagaraan Bulgaria ku Nikah.

RESIDENCI ku investasi sareng CITIZENSHIP ku PELABURAN

Salah sahiji alesan anu paling umum hiji kamungkinan investasi di luar negeri di Bulgaria nyaéta tempat-tempat anu tiasa dihontal. Investasi di luar negeri nyaéta cara pangbasajanna pikeun ngahontal perumahan, sareng aya pilihan pikeun meunangkeun kawarganagaraan gancang-gancang ku duka kali investasi. The Program Investor Kondisi sareng Kewarganegaraan méré kasempetan ka a kawarganagaraan gancang-lagu tina pilihan Bulgaria, anu mangrupikeun salah sahiji program panggancangna pikeun kéngingkeun tempatna Bulgaria.

Léngkah-léngkah pikeun nyandak kawarganagaraan Bulgaria ku investasi dina prosés biasa:

  1. Dibuka rekening bank pribadi, jumlahna 512,000 € pikeun ditambihan dina beungkeut pamaréntah sareng persiapan sakumpulan dokumén pikeun aplikasi Investor D visa.
  2. Ngalamar visa Investor Bulgaria di Kedubes Bulgaria atanapi konsulat umum di nagara tempat anu aya.
  3. Ngalamar idin perumahan permanén di Bulgaria.
  4. Ngayakeun na tempatna permanén salila lima taun terus-terusan, urang tiasa ngamimitian kawarganagaraan ku investasi pikeun aplikasi Bulgaria kalayan bantosan Kamentrian Kaadilan.

KAPILAN PILIHAN BULGARIA?

Bulgaria mangrupikeun hiji nagara anggota EU anu ambek, anu ngagaduhan budaya anu beunghar sareng sagala rupa budaya, iklim lemah lembut, sareng lokasi anu saé di Éropa Tenggara. Anjeun tiasa beunghar Bulgaria langkung gancang kalayan bantosan Program Investor for Residence and Citizenship kalayan kaunggulan ieu:

  • Ijin tinggal dikaluarkeun dina genep ka salapan bulan.
  • Pilihan kasempetan gancang pikeun kawarganagaraan dina dua taun.
  • Pangecualian tinangtu ti tempat tinggal fisik dikuatkeun kalayan panerapan.
  • Investasi disatujuan ku Pamaréntah sareng pilihan pembiayaan anu diaksés ti bank.
  • Henteu aya syarat basa.
  • Kawarganagaraan dual diwenangkeun, janten henteu wajib nolak kewarganegaraan sateuacana.
  • Lingkungan dagang bébas dina EU sareng ongkos pajeg panghandapna.

Kualifikasi pikeun

Pikeun mumpuni pikeun perumahan atanapi kawarganagaraan, Ngalamar kedah ngahontal salah sahiji pilihan investasi anu disebatkeun pikeun minuhan patokan ieu:

  • Janten wargi non-EU.
  • Nuju paspor anu valid.
  • Nyayogikeun dokumén anu nunjukkeun sumber jeung asal dana dana.
  • Tahan catetan kriminal.
  • Ngabantosan kakawasaan pengacara sareng perjanjian investasi.
  • Jieun perjalanan minimum anu diperyogikeun ka Bulgaria.

PILIHAN PELABURAN

Pinjaman lengkep

Ngalamar anu mutuskeun ngadamel Investasi Pinuh kedah ngadamel BGN 1 juta sami sareng 511,292 Euros dina portopolio Bon Pamaréntahan pikeun période investasi lima taun tanpa pamundut pikeun mayar. Jumlah anu dijelaskeun dikaluarkeun ka investor sanggeus lima taun. Ogé, investasi parantos dijamin ku beungkeut pamaréntah.

Dibiayaan investasi

Pilihan ieu kanggo pelamar anu hoyong ngungkitkeun artos ku milih pikeun ngabiayaan jumlah investasi anu nungtut ku bantuan bank Éropa.

POKOK-TRACK TO CITIZENSHIP

Pilihan gancang-jalur masihan Investasi asing kasempetan pikeun kéngingkeun karésidénan ku cara ngagungkeun investasi. Pangabutuh pikeun pilihan ieu mangrupikeun miluan:

  • Ngagaduhan sahenteuna sahanteuna sataun pikeun status perumahan permanén.
  • Nguangan investasi ku mésér € 512,000 dina beungkeut pamaréntahan atanapi di ibukota perusahaan lokal anu nyayogikeun Project Investment Priority.
  • Tahan investasi tambahan sahenteuna sahenteuna dua taun.

KAJIAN CITIZENSHIP

Numutkeun kana Hukum Kewarganegaraan Bulgaria, para investor asing anu ngagaduhan idin permanén pikeun lima taun sareng langkung diidinan panawaran pikeun perumahan. Ngalamar anu milih program rutin kedah nyugemakeun miluan ieu:

  • Janten 18 taun langkung lami.
  • Kedah ngagaduhan status padumukan permanén sareng ogé alamat padumukan anu sah pikeun lima taun pamungkas.
  • Kedah henteu kantos dihukum atanapi dituduh ku pengadilan Bulgaria pikeun ngalanggar modal

Nganggap Kewarganegaraan di Bulgaria sareng peryogi nasihat profésional dina harga anu Mampuh

Idin Karya pikeun Bulgaria

Ijin kerja Bulgaria nyayogikeun kasempetan ka individu non-EU ka damel pikeun perusahaan di Bulgaria atanapi dikirim ka perusahaan Bulgaria dina perjanjian perjangjian antawis panampi sareng perusahaan anu ngirim. Idin kerja masihan pilihan pikeun damel sareng cicing di Bulgaria pikeun période awal 1 taun, tapi tiasa diperbaharui sareng diperpanjang salila 12 bulan deui.

Saha anu tiasa nampi ijin Gawé pikeun Bulgaria?

Supaya dibéré idin Gawé di Bulgaria anjeun peryogi:

  1. Pikeun sahenteuna ngagaduhan atikan sakola, pangalaman damel sareng kaahlian pasti pikeun posisi padamelan masing-masing.
  2. Pikeun dikirim atanapi didaptarkeun di Bulgaria dina perjanjian perjanjian.

Naon dokumen anu diperyogikeun pikeun ijin damel ka Bulgaria?

  • Bentuk aplikasi standar pikeun idin kerja, Bulgaria
  • Diploma atanapi dokumén pendidikan sanés anu di-sah sareng ditarjamahkeun pikeun Bulgaria, ijin kerja.
  • Dokumén pangalaman Karya deui dikaluarkeun sareng ditarjamahkeun
  • Palayanan perjanjian sareng detik
  • Dokumén tina perusahaan pagawéan - deklarasi, sertipikat ngadegna hadé, hasil uji pasar, jsb

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal idin pikeun Bulgaria

pisa pikeun Bulgaria

Jinis visa pikeun Bulgaria

  • Visa A pikeun Bulgaria - dianggo pikeun bandara transit. Visa Transit Bulgaria.
  • Visa C pikeun Bulgaria - dianggo pikeun pondok tinggal pikeun tujuan angkutan atanapi karencanaan tinggal. Panawaran pikeun Visa Wisata ka Bulgaria
  • Visa D pikeun Bulgaria - dianggo pikeun tetep lila. Larapkeun pikeun Visa bisnis ka Bulgaria

Hiji warga asing anu nerapkeun visa Bulgaria kedah ngayakeun paspor anu nyayogikeun syarat-syarat ieu:

  • paspor kalayan validitas sahanteuna sahandapeun tilu bulan saatos tujuan tanggal pamisahan tina wilayah Wéb Républik Bulgaria, upami bisi kunjungan sababaraha tanggal saatos dijadwalkeun tanggal pamitan ti wilayah Républik Bulgaria.
  • Sahenteuna dua halaman kosong pikeun visa tujuan Bulgaria.
  • Paspor dikaluarkeun dina sapuluh taun saméméhna.

Dokumén umum anu diperyogikeun pikeun aplikasi visa:

  1. Fokopiopi halaman munggaran dokumen perjalanan asing pikeun visa Bulgaria.
  2. Fokopi visa Bulgaria sareng Schengen anu terakhir atanapi visa pikeun Inggris sareng AS. lamun aya.
  3. Poto warna lengkep 3.5 cm х 4.5 cm tanpa panon beureum, latar latar lampu pikeun pisa tina Bulgaria
  4. Sertipikat asuransi médis sah pikeun anggota EU nyatakeun pikeun sadayana waktos perjalanan, ngalangkungan sadayana biaya pikeun pangiriman sareng pangubaran darurat sareng pangubaran darurat sareng perawatan rumah sakit darurat pikeun jarak séntra dituduhkeun dina visa éta. Jumlah asuransi moal kirang ti 30,000 euro.
  5. Tiket asli sareng salinanna atanapi konformasi tiket tikét pikeun panawaran pikeun visa ka Bulgaria.
  6. Pikeun murangkalih anu umurna anu ngarambat tanpa kolotna atanapi amanah, dokumen ieu kedah diserahkeun:
  • Kertas salinan kalahiran
  • Asli sareng fotokopi tina kakuatan notari pengacara notaris anu disertakeun ku kadua kolot / pamanah atanapi ku hiji indung anu nyatakeun yén aranjeunna satuju anakna pikeun ngarampok henteu dibarengan ku aranjeunna.

Bantuan Visa pikeun Bulgaria | Inpormasi dina Visa pikeun Bulgaria

Ngarencanakeun pikeun Ngeset bisnis di Bulgaria atanapi Dimimitian Usaha di Bulgaria?

Usaha dukungan di Bulgaria pikeun ngamimitian bisnis di Bulgaria sareng 105 Nagara

Hayu urang ngadukung anjeun pikeun ngamimitian usaha di Bulgaria atanapi 105 nagara (Pilih)

Layanan Spésialisasi anu disayogikeun di Bulgaria:

Pikeun Nyetél bisnis di Bulgaria, kami nyayogikeun layanan di handap

Ngadaptarkeun perusahaan di Bulgaria

meuli Paparan Company di Bulgaria

Buka rekening bank di Bulgaria

Meuli bisnis parantos aya di Bulgaria

nyewa akuntan di Bulgaria

Dimimitian Usaha di Bulgaria

Mimitian usaha di Bulgaria

Lisénsi Layanan Kauangan di Bulgaria

Layanan légal di Bulgaria

Jasa Diperjemikeun standar di Bulgaria:

Perlu ngagaduhan jasa pikeun dilegakeun di Bulgaria

Pendaptaran mérek di Bulgaria

Nomer maya di Bulgaria

Akun sudagar di Bulgaria

Pamandaran mayar di Bulgaria

Solusi CRM di Bulgaria

Ladénan VoIP di Bulgaria

Dasar bisnis di Bulgaria:

Ngadésain Logo dina Bulgaria dibintangi ku $100

ngarancang ramatloka di Bulgaria dimimitian di $100

Services Financial di Bulgaria

Upami anjeun peryogi konsultasi finansial di Bulgaria pikeun kaperluan imigrasi anjeun, cik terangkeun.

Usaha usaha di Bulgaria

Konsultan Keuangan di Bulgaria

Pembiayaan Peralatan di Bulgaria

Pembiayaan modal damel di Bulgaria

Kusabab karajinan sareng patuh di Bulgaria

Konsultasi keuangan pikeun ngamimitian bisnis di Bulgaria

Konsultan HR di Bulgaria

Kami nyayogikeun Layanan HR di Bulgaria

Akuisisi bakat di Bulgaria

Konsultan HR di Bulgaria

Pengolahan Proses Pengeluaran di Bulgaria

Pilarian eksekutif di Bulgaria

Pakaryan: PEO di Bulgaria

Proyék Padamelan di Bulgaria | Gratis pikeun Pamaké kami

Konsultasi HR pikeun pangaturan bisnis di Bulgaria

Konsultasi IT di Bulgaria

urang Tim IT internasional bakal nyadiakeun Konsultasi IT di Bulgaria

Ngadesain wéb di Bulgaria

tumuwuhna web di Bulgaria

perkembangan software di Bulgaria

Ngamekarkeun aplikasi di Bulgaria

Pangwangunan Ecommerce di Bulgaria

Pangwangunan blockchain di Bulgaria

pamasaran digital di Bulgaria

Solusi Pribadi pikeun IT di Bulgaria

Jasa perumahan di Bulgaria

Anjeun tiasa nganggo jasa perumahan perumahan pribadi pikeun Bulgaria atanapi nganggo jasa gratis.

Apartemen pikeun nyewa di Bulgaria

Kantor pikeun nyewa di Bulgaria

Lahan pikeun obral di Bulgaria

Lahan pertanian pikeun dijual di Bulgaria

Harta komérsial pikeun dijual di Bulgaria

Warta Perumahan di Bulgaria - Gratis pikeun Pamaké kami

Ladenan perumahan pribadi di Bulgaria

Mampu dipercaya & dipercaya | Bulgaria | Dimimitian bisnis di Bulgaria | Ékspansi bisnis di Bulgaria | 105 Nagara dirojong

pajeg Di Bulgaria

Sistem pajeg di Bulgaria dikelola ku tingkat nagara sareng lokal. Pajak anu paling penting sareng nguntungkeun dikumpulkeun dina tingkat nagara, tapi aya pajeg sareng waragad anu dituduhkeun di tingkat lokal. Di Bulgaria, panghasilan padamelan ogé tunduk kana rupa-rupa sumbangan asuransi kaamanan sosial. Dina total, karyawan mayar 12.9 persén, sareng dunungan nyumbang kana naon anu pakait sareng 17.9 persen. Pajak panghasilan perusahaan ogé rata 10 persén. Pajak Ditambahkeun Niley berlaku dina laju datar 20 persén kanggo ampir kabéh barang sareng jasa. Laju langkung handap 9% manglaku ngan ukur jasa hotél.

Jenis pajeg di Bulgaria:

  • Pajak tambah-nilai di Bulgaria.
  • Pajak perusahaan di Bulgaria.
  • Pajak kapimilikan di Bulgaria.
  • Pajak panghasilan di Bulgaria.
  • Pajeg dina biaya di Bulgaria.

Hubungi Kami pikeun langkung terang ngeunaan perpajakan di Bulgaria

Ngadegna Bisnis di Bulgaria

Naon aya kaunggulan utama pasar Bulgaria?

  • Gerakan barang bebas sareng jasa, kusabab kaanggotaan Bulgaria di EU
  • Mata uang stabil (laju tetep tina 1 € kanggo ampir 1,95583 BGN).
  • Nyéwa low.
  • Biaya pagawé rendah
  • Ongkos pajeg rendah.
  • Pajak sareng ukuran dorongan investasi anu sanés pikeun sabaraha kategori investasi

Sababaraha alesan kunaon, investor kedah milih ngamimitian bisnis di Bulgaria:

  1. Kauntungan lokasi dina Bulgaria: Bulgaria tiasa janten hub strategis pikeun usaha bisnis di Éropa alatan posisi geografis.
  2. Kasempetan bisnis dina Bulgaria: Tina séktor bisnis, widang ékonomi anu paling penting nyaéta: rékayasa listrik, tatanén sareng industri beurat sareng sadayana gumantung kana sumber alam. Salajengna, Bulgaria mangrupikeun anggota Uni Éropa, NATO sareng Déwan Éropa anu ngawujudkeun hukum-hukum EU anu ngahijikeun sareng nyadiakeun stabilitas politik sareng bisnis.
  3. Biaya usaha rendah di Bulgaria: nagara ngagaduhan rézim pajeg anu pikaresepeun pisan, kalayan salah sahiji pajeg panghasilan perusahaan panghandapna di Éropa sareng ogé pajeg panghasilan pribadi anu rendah. biaya anu aya hubunganana sareng tenaga kerja ogé kalapa upami dibandingkeun nagara-nagara sanés di EU.
  4. Tenaga kerja anu saé di Bulgaria: nagara henteu ngan ukur gaduh biaya pagawéan rendah tapi ogé multibasa sareng workforce terampil di Bulgaria.

Kabetot dina Formasi Perusahaan di Bulgaria, baca deui sareng hayu urang ngalayanan anjeun dina harga anu pangsaéna Gabungan perusahaan di Bulgaria atawa 105 Nagara sareng 50 Amérika Serikat.

Nagara bébas Visa pikeun anu gaduh paspor Bulgaria

  • Albania
  • Andorra
  • Antigua jeung Barbuda
  • Argentina
  • Arménia
  • Austria
  • Bahama
  • Barbados
  • Bélarus
  • Bélgia
  • Bélis
  • Bosnia jeung Hérzégovina
  • Botswana
  • Brazil
  • Brunéi
  • Kanada
  • cape Verde
  • Chili
  • Colombia
  • Kosta Rika
  • Kroasia
  • Siprus
  • Républik Czech
  • Dénmark
  • Dominica
  • Républik Dominika
  • Ékuador
  • El Salvador
  • Éstonia
  • Eswatini
  • Fiji
  • Finlandia
  • Perancis
  • Gambia
  • Géorgia
  • Jérman
  • Yunani
  • Grénada
  • Guatemala
  • Haiti
  • Honduras
  • Hungaria
  • Islandia
  • Indonesia
  • Irlandia

mintonkeun More

Milarian Kedubes pikeun 106 Nagara

Kedubes na Bulgaria di Lokasi Internasional:

Daptar sadaya Kedutaan Bulgaria sareng Konsulat Bulgaria di Misi Internasional.

mintonkeun More

Nagara dirojong ku Million Makers - Nagara 106

Jutaan Panyusun ngaliwatan kolaborasi internasional urang pikeun Bulgaria sareng Asosiasi anu pangsaéna pengacara imigrasi dina Bulgaria, pangsaéna Pengacara Imigrasi di Bulgaria sareng konsultan finansial di Bulgaria ngadukung Individu, Kulawarga sareng Perusahaan di ampir sadaya yurisdiksi, kalebet, Bulgaria. Urang teras-terasan tiasa ngadukung hubungan jangka panjang kalayan klien kami mangtaun-taun mangtaun jasa hébat urang, empati sareng bedah kalapa, urang kéngingkeun seueur rujukan sareng disarankeun ku klien kami ti Bulgaria sareng nagara deungeun ka babaturan, kolega sareng baraya.

Tim Profesional pengacara pikeun imigrasi ti Bulgaria dina istilah sanésna, pengacara imigrasi pangsaéna di Bulgaria, ngabantosan klien kami dina lancar sareng prosés anu disetir jasa imigrasi.

Kami ogé nyayogikeun pengacara imigrasi gratis konsultasi pikeun Bulgaria. Urang rutin ngajaga klien kami diropéa wartos imigrasi pang anyarna pikeun Bulgaria, kabijakan imigrasi parobahan pikeun Bulgaria, pembaharuan imigrasi pang anyarna pikeun Bulgaria, anyar hukum imigrasi pikeun Bulgaria sareng seueur deui ngalangkungan Blogs sareng imigrasi urang wartos pikeun Bulgaria jeung kajadian di Bulgaria.

urang nyadiakeun Palayanan Imigrasi di Bulgaria, kalebet, Imigrasi dumasar kana bisnis pikeun Bulgaria, Program Imigrasi Investor, Visa Services, Bantuan Pangidinan pikeun Pendudukan pikeun Bulgaria, PR pikeun Bulgaria, Kewarganegaraan pikeun Bulgaria, visa Karya pikeun Bulgaria pikeun Nagara anu di handap ieu:

Milarian Rincian Imigrasi ka 106 Nagara

mintonkeun More

Bantahan pikeun Imigrasi, Bulgaria

Kami henteu nyayogikeun konsultasi pikeun imigrasi haram ka Bulgaria sarta henteu ngamajukeun imigrasi haram pikeun Bulgaria, kalebet, karésidénan ilegal pikeun Bulgaria or idin diturutan pikeun Bulgaria. Ogé, urang moal ngahibur agén pikeun imigrasi haram pikeun Bulgaria.

Inpormasi anu disayogikeun dina https://www.millionmakers.com ngeunaan Bulgaria moal tiasa dilaksanakeun sakumaha saran sah dina sagala cara, punten konsultasi pengacara imigrasi di Bulgaria keur ahli nasihat hukum pikeun Bulgaria.

Kami henteu ngadukung atanapi nyayogikeun jasa kami ka Sato atanapi kategori bisnis di Bulgaria anu didadarkeun di handap ieu:

• Sakur alat pikeun Bulgaria anu tiasa nyababkeun nyiksa hak asasi manusa di Bulgaria atanapi dianggo pikeun panyiksaan di Bulgaria.
• Dagang di Bulgaria, distribusi di Bulgaria sareng / atanapi manufaktur senjata di Bulgaria, pakarang di Bulgaria, amunisi di Bulgaria, mercenary atanapi kontrak jual di Bulgaria.
• Espionage di Bulgaria atanapi panjagaan teknis di Bulgaria atanapi instruksi bugging atanapi alat di Bulgaria.
• Sakur kagiatan anu haram di Bulgaria atanapi kagiatan kriminal di Bulgaria atanapi perusahaan (s) atanapi individu-individu anu hideung didaptarkeun di Bulgaria handapeun Hukum Hukum Bulgaria.
• Bahan genetik di Bulgaria.
• Bahaya atanapi Bahaya atanapi picilakaeun atanapi biologis, bahan kimia atanapi nuklir anu ogé kalebet, alat atanapi mesin anu biasa pikeun ngaleupaskeun atanapi manufaktur atanapi nanganan bahan-bahan sapertos.
• Dagang di Bulgaria, neundeun di Bulgaria atanapi angkutan organ Manusa atanapi sato di Bulgaria, anggo sato di Bulgaria atanapi nyiksa sato di Bulgaria pikeun uji coba ilmiah atanapi produk.
• Agen Adoption di Bulgaria, ogé, nyerah prosedur parenting di Bulgaria atanapi naon waé nyiksa hak asasi manusa di Bulgaria.
• Budaya anu henteu sekuler di Bulgaria sareng amal-amalnya.
• pornografi di Bulgaria.
• Bahan ubar ubar di Bulgaria.
• Penjualan Piramida di Bulgaria.

Pikeun imigrasi ka Bulgaria

Pengacara Imigrasi di Bulgaria

urang pengacara imigrasi di Bulgaria nyadiakeun dukungan sah pikeun kulawarga pikeun imigrasi ka Bulgaria, sorangan pikeun imigrasi ka Bulgaria, murid pikeun imigrasi ka Bulgaria. pengacara imigrasi di Bulgaria ogé nyayogikeun pangembangan ékspansi di Bulgaria pikeun pausahaan jeung perusahaan pikeun imigrasi tim rélokasi ka Bulgaria.

ngajajah

105 Nagara + Bulgaria

mutuskeun

Naon anu pangsaéna pikeun anjeun.

ngalamar

Larapkeun pikeun Bulgaria.

Perencanaan Suksés Anjeun pikeun Bulgaria

rencana-proyék

rarancang - imigrasi ka Bulgaria

Kami di Million Makers parantos mangtaun-taun pangalaman pikeun Bulgaria dina nyampurnakeun spesialisasi sareng perkongsian kami di Bulgaria sareng Internasional dina 105 Nagara sareng Bulgaria kanggo nyayogikeun jasa sareng solusi anu saé pikeun klien kami pikeun Bulgaria dina harga anu berpatutan.

Saatos ngartos alesan anjeun pikeun dipindahkeun ka Bulgaria, tim pengacara imigrasi di Bulgaria atanapi nyarankeun pilihan anu aya di nagara-nagara sanés daér Bulgaria, nyiptakeun langkung seueur kasempetan pikeun anjeun di Bulgaria, kulawarga anjeun di Bulgaria atanapi perusahaan anjeun di Bulgaria.

Nyayogikeun solusi anu anjeun ngaropéa sareng khusus (Bulgaria) kanggo nyumponan ekspektasi anjeun pikeun hijrah ka Bulgaria.

Pikeun urang klien sareng tujuan imigrasi ka Bulgaria atanapi nagara-nagara sanés penting, kami ngartos tujuan anjeun pikeun Bulgaria, sateuacan nyarankeun pilihan dina Bulgaria jeung kasempetan di Bulgaria.

Kami pangalaman anu ageung dina sistem Bulgaria sareng sagala rupa jasa anu kami nyayogikeun di Bulgaria sareng 105 nagara anu sanés ngabantosan kulawarga, individu sareng bisnis pikeun Bulgaria ngaliwatan kaahlian khusus kami pikeun ngalihkeun ka Bulgaria, ngadukung di Bulgaria, dilegakeun di Bulgaria sareng tumbuh di Bulgaria. Kami aya posisi anu saé pikeun nungtun anjeun di Bulgaria dina jalur anjeun ka kasuksésan.

ngamekarkeun-ngamekarkeun

leyuran jeung saran keur imigrasi ka Bulgaria

Saatos ngartos tujuan anjeun pikeun imigrasi ka Bulgaria kami Pengacara Imigrasi di Bulgaria bakal nyandak anjeun ngaliwatan prosés sadaya pisa pikeun Bulgaria, idin ngerjakeun pikeun Bulgaria (upami diperyogikeun), karésidénan samentawis pikeun Bulgaria, karésidénan permanén pikeun Bulgaria jeung kawarganagaraan pikeun Bulgaria, janten, anjeun ogé terang ngeunaan Bulgaria.

Upami anjeun rencanana ngamimitian usaha di Bulgaria, teras, urang konsultan bisnis di Bulgaria bakal pituduh anjeun ka ngadaptar perusahaan di Bulgaria sareng pambukaan akun bank or meuli bisnis anu tos aya di Bulgaria atanapi milarian modal di Bulgaria atanapi mitra strategis dina Bulgaria dumasar kana syarat anjeun.

urang Perumahan mitra dina Bulgaria tiasa ngabantosan anjeun apartemen milarian pikeun nyewa di Bulgaria atanapi ngagaleuh na ogé milarian kantor pikeun nyéwa di Bulgaria, upami diperyogikeun.

urang Tim HR di Bulgaria tiasa ngabantosan anjeun dina milarian calon anu leres keur anjeun Syarat HR di Bulgaria.

urang Konsultan Atikan di Bulgaria tiasa ngabantosan anjeun milarian anu leres unipersitas di Bulgaria

Tim kami pikeun Bulgaria tiasa nungtun anjeun pikeun naon waé dukungan anu pangabutuh anjeun di Bulgaria, pikeun anjeun ngahémat, waktos sareng biaya di Bulgaria.

nyorosodkeun

Imigrasi anu suksés di Bulgaria

Penting pisan pikeun Bulgaria, milih anu leres pasangan pikeun Bulgaria pikeun tujuan anjeun sareng aspirasi, kami di Jutaan Panyusun di Bulgaria aya poised pikeun mastikeun yén anjeun sukses pikeun Bulgaria kalayan rencana anjeun nampanan ka Bulgaria.

Saatos persetujuan anjeun, tim Ahli hukum imigrasi di Bulgaria bakal ngintunkeun anjeun laporan pikeun anjeun imigrasi ka Bulgaria, kalebet, idin ngerjakeun tina Bulgaria atanapi tinggal samentawis tina Bulgaria atanapi karésidénan permanén tina Bulgaria atanapi kawarganagaraan tina Bulgaria atanapi NEGARA, lian ti, Bulgaria anu cocog sareng sarat anjeun.

Pariksa nagara-nagara LAIN pikeun imigrasi, sajaba ti Bulgaria

  • Ngabantosan anjeun dokuméntasi pikeun Bulgaria.
  • kapatuhan Dokumén ka Penguasa anu aya di Bulgaria.
  • Ngawasi prosés pikeun imigrasi anjeun di Bulgaria.

Mastikeun Kasuksesan anjeun!

Salaku pasangan internasional anjeun pikeun Bulgaria, kami nguatkeun anjeun pikeun langkung gancang.

Toko Eureun

Toko Eureun

Kami nawiskeun rupa-rupa solusi pikeun Bulgaria handapeun hiji hateup, 1 partnership pikeun sadaya kabutuhan di Bulgaria sareng kamekaran global.

jasa pribadi

jasa pribadi

Sok aya kanggo ngajawab patarosan anjeun dina Bulgaria sareng ngadukung anjeun dina cita-cita Anjeun

Pendadean Tukang Ngadamel

Pendadean Tukang Ngadamel

Kami salawasna ngararancang kanggo ngadamel solusi pikeun Bulgaria, pikeun jalur pertumbuhan.

bedah kalapa

bedah kalapa

Bayaran pikeun jasa kami pikeun Bulgaria kacida kompetitif tanpa biaya disumputkeun.

Ahli Industri Kuat

Ahli Industri Kuat

Pikeun Bulgaria sareng internasional, seueur taun damel sareng Individual, kulawarga, sareng perusahaan.

Kabeungharan Pangalaman

Kabeungharan Pangalaman

Kami ngagaduhan tim di Bulgaria tina profésional ngalaman, asosiasi sareng mitra pikeun masihan kabeungharan pangalaman pikeun klien kami.

Quality

Quality

Mitra, Panyadia jasa di Bulgaria, Pengacara di Bulgaria, Akuntan di Bulgaria, Realtors di Bulgaria, Pakar kauangan dina ahli Bulgaria sareng pohara sanggup, berorientasi hasil.

kajembaran ati

kajembaran ati

Mitra, Panyadia jasa di Bulgaria, Pengacara di Bulgaria, Akuntan di Bulgaria, Realtors di Bulgaria, Pakar kauangan dina ahli Bulgaria sareng pohara sanggup, berorientasi hasil.

global tapak suku

global tapak suku

Kami ngalayanan individu, kulawarga sareng perusahaan internasional sareng di Bulgaria.

1 Titik Kontak

1 Titik Kontak

Kami di dieu pikeun mempermudah relokasi anjeun ka Bulgaria, kamekaran, perluasan di Bulgaria ku cara nyayogikeun 1 titik kontak.

Kasadaran Budaya Unik

Kasadaran Budaya Unik

Ayana kami unik dina pasar internasional utama daérah Bulgaria ngabantosan kami pikeun nawiskeun anjeun platform dukungan anu lengkep.

Unak ayaan

Unak ayaan

Layanan Imigrasi: 43,207.
Layanan Hukum: 19132.
Jasa IT: 1000+ Proyék
Perusahaan Perusahaan: 86700.
Masih Ngitung.

Nalika kami pasangan pikeun cita-cita Imigrasi anjeun pikeun Bulgaria, maka, manajer Hubungan mCare kami anu ngalaman bakal dipasihkeun pikeun anjeun salami 3 bulan pikeun Bulgaria, anu bakal janten salah sahiji kontak kanggo anjeun pikeun Bulgaria, anu bakal mastikeun yén prosés Imigrasi anjeun pikeun Bulgaria , Syarat Usaha pikeun Bulgaria, Syarat anu aya hubunganana di Perumahan, Bulgaria, syarat HR di Bulgaria diurus ku hiji jalma anu ngartos anjeun sareng ngabantosan waktos, artos sareng usaha di nagara anyar.

Bimbingan Profesional jeung sokongan pikeun Bulgaria

Nyuhunkeun Konsultasi Gratis pikeun Bulgaria


Patanyaan Sering - Imigrasi ka Bulgaria

Kedah dianggo Jasa jasa Million keur imigrasi ka Bulgaria?

Penting, kami nyayogikeun jasa sanés ngan ukur kanggo Bulgaria tapi ogé 105 nu lain Daérah sareng lian ti Bulgaria dumasar kana profil anjeun, kauangan, kahoyong tiasa nyayogikeun anjeun alternatif pikeun Bulgaria anu cocog sareng kabutuhan sareng cita-cita anjeun, langkung saé pikeun Bulgaria pikeun sukses.
Pernyataan Misi pikeun Bulgaria: Toko eureun pikeun imigrasi ka Bulgaria, bisnis di Bulgaria sareng pendidikan di Bulgaria.
urang nyadiakeun TAILOR-DITASU, Bobot-cimata, NGALASAN BASED jeung Waktu Nyalametkeun solusi pikeun Bulgaria anu ngabantosan para nasabah sareng kulawarga urang pikeun mertimbangkeun Bulgaria ka simpen: waktu, duit jeung usaha.
If sanes Bulgaria, aya nagara sanés pikeun imigrasi.
Urang damel salaku tim pikeun Bulgaria sareng perawatan, empati jeung kasabaran.
Non-Panyingkepan pikeun Bulgaria.
Konsultasi Bébas pikeun Imigrasi ka Bulgaria, kalayan TANPA Komitmen Klausa.

Naha anjeun nyayogikeun jasa imigrasi pikeun Bulgaria, bantosan pikeun Imigrasi ka Bulgaria sareng Dukungan pikeun imigrasi ka Bulgaria?

Leres, kami di millionmakers.com nyayogikeun Dukungan pikeun imigrasi ka Bulgaria, jasa imigrasi pikeun Bulgaria sareng bantosan pikeun Imigrasi ka Bulgaria.
Di Million Makers urang ngadukung kami klien pikeun Bulgaria jeung 105 Nagara anu sanés kalayan bantosan légal pikeun Imigrasi ka Bulgaria sareng seueur anu sanés sareng jasa pikeun Bulgaria anu teu pisan wae single séjénna propaider ladén nyadiakeun pikeun Bulgaria sareng ogé Nagara 105 di dunya.
Catetan* Konsultasi Strategis jeung Leyuran ngaropéa pikeun Bulgaria pikeun kasuksésan, nutupan syarat anjeun di Bulgaria.
urang nyadiakeun ngaropéa solusi pikeun imigrasi ka Bulgaria, ngamimitian bisnis anyar di Bulgaria, mésér bisnis anu aya di Bulgaria, Ladenan sumber daya manusa di Bulgaria sareng seueur jasa sanés pikeun anjeun ngamimitian gancang di Bulgaria, anu, sanés sanés sanés tiasa nawiskeun.
Solusi hukum pikeun Bulgaria. Kami nyayogikeun affordable, bisa dipercaya jeung Solusi hukum pikeun Bulgaria sareng sajaba ti Bulgaria keur 105 Nagara anu sanés boh Imigrasi sareng usaha ngajantenkeun urang sanés ngan ukur pikeun Bulgaria tapi panyadia jasa pangbadagna di dunya, sareng pikeun Bulgaria kami ngabantosan para nasabah ti sakumna dunya sareng Bulgaria kalayan harga anu hargana kusabab skala operasionalna di Bulgaria sareng asosiasi anu suksés di Bulgaria sareng dunya.

Naha anjeun tiasa ngabantosan abdi sareng abdi kulawarga pikeun hijrah pikeun Bulgaria atanapi pindah ka Bulgaria?

Leres, upami anjeun sacara nurut hukum hoyong pindah ka Bulgaria or hijrah ka Bulgaria, teras, urang sah tiasa ngabantosan anjeun sareng jasa migrasi keur Bulgaria, anu ogé katelah migrasi ka Bulgaria, jasa migrasi pikeun Bulgaria, jasa migrasi pikeun Bulgaria, jasa migrasi di Bulgaria, migrasi di Bulgaria.
Taroskeun ka Kami pengacara migrasi pangsaéna Bulgaria, pengacara hijrah pangsaéna Bulgaria sareng konsultan migrasi pangsaéna Bulgaria

What is the biaya imigrasi pikeun Bulgaria atanapi biaya imigrasi ka Bulgaria atanapi biaya imigrasi Bulgaria?

Jasa kami Mampu sareng efisien, biaya imigrasi ka Bulgaria or biaya imigrasi murah pikeun Bulgaria sareng affordable biaya imigrasi Bulgaria.

Abdi milarian imigrasi haram ka Bulgaria tiasa anjeun bantosan? kalayan imigrasi haram ka Bulgaria atanapi imigrasi haram di Bulgaria atanapi imigrasi haram ti Bulgaria?

Hapunten kami bantosan ka klien kami Imigrasi hukum ka Bulgaria sareng imigrasi Hukum di Bulgaria. Kami henteu ngadukung individu, kulawarga atanapi perusahaan kanggo imigrasi haram di Bulgaria atanapi imigrasi haram ka Bulgaria atanapi imigrasi haram ti Bulgaria.

Bantosan * Kami henteu ngadukung Agén Imigrasi pikeun Bulgaria atanapi Agén Imigrasi pikeun Bulgaria atanapi Calo imigrasi pikeun Bulgaria atanapi Calo imigrasi pikeun Bulgaria, henteu, naha urang ngadukung naon waé Agén imigrasi haram di Bulgaria atanapi agén imigrasi haram di Bulgaria.

Naha anjeun tiasa ngabantosan perusahaan abdi di Bulgaria kéngingkeun ijin kerja pikeun Bulgaria atanapi visa kerja pikeun Bulgaria atanapi ngadukung ijin aplikasi pikeun Bulgaria pikeun kami Pagawé luar negeri?

Leres, tim kami Pengacara pikeun imigrasi ka Bulgaria tiasa ngabantosan perusahaan kanggo idin ngerjakeun tina Bulgaria atanapi idin ngerjakeun pikeun Bulgaria atanapi idin ngerjakeun di Bulgaria atanapi karya visa tina Bulgaria atanapi karya visa pikeun Bulgaria atanapi karya visa dina Bulgaria pikeun anjeun ijin kerja diperlukeun pikeun Bulgaria. Pengacara Imigrasi kami di Bulgaria tiasa pituduh pikeun aplikasi idin prosés pikeun Bulgaria.

Naha anjeun tiasa ngabantosan pagawé asing urang kalayan janjian visa kanggo Bulgaria on Situs wéb Imigrasi tina Bulgaria?

Janji janji Visa online pikeun Bulgaria, mangga ngahubungan kami sareng kami pengacara imigrasi pangsaéna di Bulgaria, ogé katelah, pangsaéna pengacara imigrasi Bulgaria jeung pangalusna pengacara imigrasi Bulgaria bakal ngabantosan anjeun prosés pikeun Bulgaria Visa.
Hubungan dinten pikeun konsultasi gratis pikeun imigrasi ka Bulgaria. pikeun langkung rinci, pikeun kami anjeun penting pisan.
Aplikasi Bulgaria Visa pikeun Bulgaria, janjian visa diolah ku anjeun dumasar kana inpormasi anu leres pikeun Bulgaria pisa.

Naon bedana Imigrasi Bulgaria or Imigrasi di Bulgaria or Imigrasi ka Bulgaria atanapi Bulgaria Imigrasi atanapi imigrasi pikeun Bulgaria or migrasi Bulgaria atanapi hijrah di Bulgaria atanapi migrasi ka Bulgaria atanapi Bulgaria atanapi migrasi pikeun Bulgaria?

Ieu mangrupikeun nami anu béda pikeun imigrasi ka Bulgaria sadayana sami janten imigrasi pikeun Bulgaria atanapi Imigrasi di Bulgaria atanapi Imigrasi Bulgaria or migrasi Bulgaria or Imigrasi Bulgaria or migrasi ka Bulgaria or migrasi di Bulgaria or migrasi pikeun Bulgaria or Migrasi Bulgaria sadayana parantos hartos anu sami. Sacara internasional, jasa imigrasi pikeun Bulgaria dibahas kalayan nami anu béda, (Pengacara Imigrasi di Bulgaria) ogé jalma milarian anu mampu pengacara imigrasi Bulgaria, meujeuhna pengacara imigrasi pikeun Bulgaria, meujeuhna pengacara imigrasi pikeun Bulgaria.

Naon bedana antara Visa Bulgaria atanapi visa pikeun Bulgaria atanapi Visa ka Bulgaria, Bulgaria Visa atanapi Wisata Visa Bulgaria, Wisata Visa pikeun Bulgaria, Visa Pelancong Bulgaria, Visa Wisata Bulgaria, Usaha Visa Bulgaria, Visa Usaha pikeun Bulgaria, Visa Usaha Visa Bulgaria. Visa Usaha Bulgaria, Karya Visa Bulgaria, Karya Visa pikeun Bulgaria, Visa Bulgaria Karya, Visa Karya Bulgaria, Permit Kerja Bulgaria, Isyarat Karya pikeun Bulgaria, Isyarat Karya Bulgaria, Ijin Kerja Bulgaria?

Ieu mangrupikeun kategori anu béda sareng jenis visa pikeun Bulgaria sareng nami kajawab pisa tina Bulgaria sapertos Ijin karya Bulgaria, Bulgaria Usaha Visa, Bulgaria Wisata Wisata, pisa pikeun Bulgaria, Visa Wisatawan ti Bulgaria, Usaha Visa Bulgaria, Wisata Wisata pikeun Bulgaria, Ijin Kerja Bulgaria, Permit Gawé pikeun Bulgaria, visa Bulgaria, Visa Usaha Bulgaria, Visa Usaha kanggo Bulgaria, Visa Karya Bulgaria, Karya Visa pikeun Bulgaria, Visa karya Bulgaria, Visa ka Bulgaria, Permit Kerja Bulgaria, Visa Bulgaria, Karya Visa Bulgaria, Visa Wisata Wisata Bulgaria, Visa Bulgaria. Internasional, Layanan Visa pikeun Bulgaria nyayogikeun pangalaman palayanan saé, (Panawaran pikeun visa Bulgaria) ogé jalma milarian anu mampu jasa visa Bulgaria, meujeuhna jasa visa pikeun Bulgaria, meujeuhna Jasa visa Bulgaria

Naha anjeun tiasa masihan Inpormasi ngeunaan Kumaha kéngingkeun kawarganagaraan Bulgaria, Kewarganegaraan Bulgaria hartosna Kawarganagaraan Bulgaria atanapi Kewarganegaraan pikeun Bulgaria? Abdi hoyong janten warga Bulgaria?

Inpormasi ngeunaan "kumaha kéngingkeun kawarganagaraan Bulgaria? ” anu ogé katelah, Kawarganagaraan Bulgaria, Kewarganegaraan pikeun Bulgaria sareng Bulgaria kawarganagaraan tiasa dipendakan dina halaman ieu “imigrasi ka Bulgaria"Tapi henteu matak dirawat sapertos saran sah pikeun Kawarganagaraan tina Bulgaria. Pikeun janten warga Bulgaria kéngingkeun Naséhat hukum pikeun kawarganagaraan tina Bulgaria atanapi imigrasi ka Bulgaria. mangga tepikeun pengacara imigrasi di Bulgaria.

search for Bulgaria Pengacara Imigrasi, murah pengacara imigrasi pikeun Bulgaria, meujeuhna pengacara imigrasi Bulgaria, meujeuhna pengacara imigrasi pikeun Bulgaria.

Naha éta idéal pikeun investasi di Bulgaria ku ngamimitian perusahaan sareng ngadamel investasi di Bulgaria?

Anjeun ngahubungi kauangan panaséhat di Bulgaria ngadamel investasi di Bulgaria jeung muka perusahaan di Bulgaria.To ngadaptar perusahaan di Bulgaria anjeun tiasa nganggo jasa kami. Pikeun investasi di Bulgaria, nyandak nasihat profésional pikeun investasi di Bulgaria
Urang nawiskeun seueur jasa pikeun Bulgaria, salaku toko eureun pikeun Bulgaria.

Naha kuring kedah ngalaporkeun warta Bulgaria sareng millionmakers.com?

Upami Anjeun hoyong panganyarna Bulgaria News pikeun tagihan imigrasi pang anyarna, Bulgaria hukum imigrasi, Bulgaria pembaharuan imigrasi pang anyarna, Bulgaria wartos imigrasi pang anyarna hargana, Undang-undang imigrasi anyar Bulgaria apdet, Peraturan imigrasi pang anyarna Bulgaria, Kantor imigrasi anyar Bulgaria, Bulgaria aturan émigrasi anyar, Reformasi imigrasi Bulgaria, Aturan imigrasi anyar Bulgaria, Lokasi kantor visa Bulgaria, Bulgaria kedutaan ageng, nampa warta penting pikeun Bulgaria, Bulgaria konsulat, Website Imigrasi Bulgaria update sareng seueur deui warta anu aya hubunganana sareng Bulgaria, teras, langganan buletin kami.

pikeun Apdet panganyarna

Tr Bulgaria hartosna Karésidénan samentawis Bulgaria, Pr Bulgaria hartos Perumahan permanén Bulgaria, Bulgaria TR hartosna Karésidénan samentawis Bulgaria, Bulgaria PR hartosna Bulgaria Perumahan permanén Bulgaria.

Immigration, Bulgaria Immigration, Bulgaria Immigration, Immigration, Immigration to Bulgaria, Immigration for Bulgaria, Bulgaria Immigration Services, Immigration Services, Bulgaria Tr, Bulgaria PR, Bulgaria Citizenship, Bulgaria Temporary Residency, Bulgaria Permanent Residency, Bulgaria Visa, Temporary Residency, Work Visa Bulgaria, Family Immigration Bulgaria, Permit Bulgaria, Temporary Residence Permit, Bulgaria Temporary Permit, Bulgaria Work Permit, Work Permit, Work Permit Bulgaria, Business Immigration Bulgaria, Immigration Services Bulgaria, Tr Bulgaria, Pr Bulgaria, Citizenship Bulgaria, Temporary Residency Bulgaria, Permanent Residency Bulgaria, Visa Bulgaria, Tr, Bulgaria Work Visa, Bulgaria Family Immigration, Bulgaria Business Immigration, PR, Family Based Immigration to Bulgaria, Family Based Immigration, Citizenship, Business Based Immigration to Bulgaria, Business Based Immigration, Migration Bulgaria, Migration, Bulgaria Migration, Immigration Lawyer Bulgaria, Business Immigration Lawyer Bulgaria, Immigration Bulgaria, Bulgaria Immigration Lawyer, Family Immigration Lawyer Bulgaria, Immigration Attorney Bulgaria, Immigration Law Firm Bulgaria, Family Immigration Bulgaria, Immigration News Bulgaria, Immigration Lawyer Near Me, Immigration, Bulgaria Immigration Lawyer, Bulgaria Business Immigration Lawyer, Bulgaria Immigration, Immigration Lawyer Bulgaria, Bulgaria Family Immigration Lawyer, Bulgaria Immigration Attorney, Bulgaria Immigration Law Firm, Bulgaria Family Immigration, Bulgaria Immigration News, Bulgaria Immigration Lawyer Near Me, Bulgaria Immigration, latest Bulgaria immigration news, latest immigration Bulgaria rules, new immigration Bulgaria rules, new Bulgaria immigration laws, visa office Bulgaria, new Bulgaria immigration law, latest immigration bill Bulgaria, Latest immigration reform Bulgaria, new immigration office in Bulgaria, new immigration reform Bulgaria, Migration Bulgaria, Migration, Bulgaria Migration, Migration Service Bulgaria, Migration, Bulgaria Migration Service, Migration Services Bulgaria, Migration, Bulgaria Migration Services, new immigration rules Bulgaria, Bulgaria Immigration News and updates, new immigration news Bulgaria, Visa Bulgaria, Visa of Bulgaria, Tourist Visa Bulgaria, Bulgaria Business Visa, Visa to Bulgaria, Business Visa for Bulgaria, Work Visa for Bulgaria, Business Visa of Bulgaria, Work Permit for Bulgaria, Bulgaria Work Permit, Bulgaria Tourist Visa, Work Permit Bulgaria, visa for Bulgaria, Business Visa Bulgaria, Bulgaria Work Visa, Work Visa Bulgaria, Bulgaria Visa, Tourist Visa for Bulgaria, Work Visa of Bulgaria, Work Permit of Bulgaria, Work Permit, Tourist Visa of Bulgaria, Citizenship, Bulgaria Citizenship, Bulgaria Citizenship, Citizenship for Bulgaria, Citizenship of Bulgaria, Citizenship in Bulgaria, Citizenship to Bulgaria, Starting Business in Bulgaria, Start a business in Bulgaria, Company formation Bulgaria, Open a Bank Account in Bulgaria, Human Resources Bulgaria, Jobs Bulgaria, start up a business in Bulgaria, Open a Company in Bulgaria.

bil imigrasi pang anyarna Bulgaria, pembaharuan imigrasi anyar Bulgaria, Pembaharuan imigrasi panganyarna Bulgaria, anyar kantor imigrasi di Bulgaria, aturan imigrasi panganyarna Bulgaria, kantor visa Bulgaria, Bulgaria anyar hukum imigrasi, aturan imigrasi anyar Bulgaria, wartos imigrasi Bulgaria panganyarna, imigrasi anyar Bulgaria aturan, wartos imigrasi anyar Bulgaria, Bulgaria anyar hukum imigrasi sareng Bulgaria Imigrasi Berita sareng apdet.

Langgan kami

Pikeun warga Bulgaria, dina hal, darurat sareng apdet panganyarna.

kontak:

Kamentrian Luar Negeri, Bulgaria
Website Pamaréntah, Bulgaria

5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan
Solusi Imigrasi pikeun nagara 106!