Imigrasi Bélarus

Imigrasi Bélarus

Rakan Global Anjeun pikeun Bélarus sareng 105 nagara-nagara

  • Visa Bélarus
  • Karya ijin Bélarus
  • Perumahan Samentawis Bélarus
  • Perumahan permanén Bélarus
  • Kawarganagaraan Bélarus
  • Imigrasi Bélarus
  • Investasi di Bélarus

Konsultasi GratisPeryogi kauninga

affordable solusi pikeun imigrasi ka Bélarus | Diayakeun pikeun kahadéan anjeun
| Visa Bélarus | Ijin Bélarus Bélarus | Perumahan Samentawis Bélarus | Perumahan permanén Bélarus | Kawarganagaraan Bélarus | Dimimitian Usaha di Bélarus |
Rojongan ti Imigrasi Pengacara di Bélarus sareng Bélarus Konsultan Usaha luhur pikeun anjeun IMGIGRASI LEGAL ka Bélarus.

Naha angkat ka Bélarus

Républik Bélarus nyaéta nagara lahan di Éropa Wétan kalayan ibukota Minsk. Bélarus gaduh wates sareng Rusia, Ukraine, Polandia, Lituania, sareng Latvia. Wewengkonna nyababkeun 207,595 km2, kalolobaan hutan. Bélarus mangrupikeun nagara tilas Uni Soviét. Saatos pembuatan Uni Soviét di 1991, Bélarus nyatakeun kamerdékaan na. Populasi 9,491,800 nurutkeun 2018 data.

Kota / kota utama sareng kota Bélarus kaasup kana lokalitas kota di handap ieu:

Ibukota –Minsk.

Kota bawahan voblasć - lokalitas kota sareng jumlah penduduk anu henteu saeutik ti 50,000 urang: Éta ngagaduhan pamaréntahan sorangan, anu katelah Dewan Perwakilan sareng panitia eksekutif anu kapisah, anu nangtung dina tingkat ieu sareng hiji Rajon

Kota Rajon subradiance - ogé hiji wewengkon kota sareng penduduk langkung ti 6,000 urang. éta ngagaduhan badan sorangan ti pamaréntahan sorangan sareng panitia eksekutif.

Ngaran sareng populasi kota-kota gedé di Bélarus:

  1. Minsk - 1,877,604
  2. Barisal - 148,360
  3. Salih Orsk - 103,950

Éta nyatakeun yén 82% Bélarus minangka pengikut sababaraha jinis agama. Kaseueuran aranjeunna taqwa pikeun Belarusian Exarchate gereja Ortodok Rusia teras sumping Katolik Roma. Minoritas ngalaksanakeun Katulik Yunani, Judaisme, Islam, sareng Neopaganism. Aya ogé jalma anu henteu nonjol.

Kode Pajak Républik Bélarus parantos ngabagi pamayaran pajak kana pajeg republik, sareng pajeg sareng tugas lokal.

Pangalaman Suksés

toko-toko

Toko Eureun

1000 + Proyék

Solusi Imigrasi: 43,207

kualitas internasional

Solusi kanggo Perusahaan: 86, 700

Klién internasional

Resolusi Hukum: 19,132

taun 11 tina pangalaman

1,000 + Proyék

harga kalapa

bedah kalapa

Solusi kami sareng Didukung pikeun Bélarus:

Pikeun Jalma sareng kulawarga daék ngalihkeun Bélarus

Kami mangrupikeun panyadia layanan eureun pikeun sadayana Bélarus anjeun imigrasi jasa anu aya hubunganna, sapertos, imigrasi pikeun Bélarus, tr - karésidénan samentawis pikeun Bélarus, pr - perumahan permanén pikeun Bélarus, kawarganagaraan pikeun Bélarus, Imigrasi Investor pikeun Bélarus, Imigrasi Usaha pikeun Bélarus, pisa jasa pikeun Bélarus, Idin Karya pikeun Bélarus, karésidénan ku investasi pikeun Bélarus, Kadutaan Bélarus sareng konsulat Bélarus, nagara bébas visa pikeun anu ngagaduhan paspor Bélarus, pendaptaran perusahaan dina Bélarus, kabuka akun bank dina Bélarus. Kami nyayogikeun mimitian ngeureunkeun solusi pikeun Bélarus, sareng anu sanésna ngadukung jobs Milarian di Bélarus, mendakan apartemen pikeun nyewa dina Bélarus, komérsial investasi harta dina Bélarus. konsultasi perencanaan kauangan dina Bélarus, ngamimitian usaha dina Bélarus Dijual bisnis dina Bélarus, karajinan alatandina Bélarus, pengacara imigrasi pikeun Bélarus sareng jasa hukum dina Bélarus jeung leuwih.

Daptar Nagara

Pikeun Pausahaan di Bélarus milarian dukungan internasional

Kami nyayogikeun ngamimitian pikeun ngeureunkeun solusi pikeun perluasan internasional ti Bélarus, ngiring karyawan pikeun Bélarus duanana tanaga terampil dina Bélarus sareng tanaga anu teu beroperasi di Bélarus pikeun ngeusian lowongan dina Bélarus, Solusi HR dina Bélarus, pausahaan lepas pantai, obral bisnis dina Bélarus, pendaptaran mérek di Bélarus sareng 119 Nagara, kantor virtual dina Bélarus, akun bank lepas pantai, VoIP dina Bélarus, jasa hukum pikeun Bélarus, pangajen usaha dina Bélarus, tata finansial dina Bélarus, Solusi software CRM di Bélarus, lawang mayar pikeun Bélarus atanapi Akun sudagar pikeun Bélarus, pembiayaan peralatan dina Bélarus, jumlah virtual dina Bélarus jeung IT jasa sapertos parusahaan ngembangkeun wéb dina Bélarus, Pangwangunan Ecommerce di Bélarus, Perusahaan pamekaran aplikasi dina Bélarus, perkembangan software dina Bélarus jeung Perusahaan pangembangan Blockchain dina harga Belarus dina harga anu hargana pikeun Bélarus. Anjeun tiasa make kami jobs portal pikeun Bélarus pikeun milarian seekers Proyék dina Bélarus, freelancer, Interns di Bélarus sareng calon pangsaéna di Bélarus.

Kanggo Usaha Asing milarian ékspansi di Bélarus

keur ngamimitian bisnis di Jasa Belarus pikeun konsultasi bisnis in Bélarus jeung nagara 106, siga, formasi pausahaan dina Bélarus, rekening bank kabuka dina Bélarus, jual beuli tina usaha, kantor virtual dina Bélarus, jumlah virtual dina Bélarus, perluasan internasional ka Bélarus, jasa hukum pikeun Bélarus, pangajen usaha pikeun Bélarus, nasihat perumahan di Bélarus, solusi HR ngaropéa pikeun Bélarus, Ladénan VoIP pikeun Bélarus, Solusi CRM dina Bélarus, Akun Merchant di Bélarus sareng gerbang pamayaran di Bélarus, perusahaan software di Bélarus anu nyayogikeun jasa, sapertos Pangwangunan Ecommerce di Bélarus, parusahaan ngembangkeun wéb dina Bélarus, Perusahaan pamekaran aplikasi dina Bélarus, ngembangkeun software dina Bélarus, pamasaran digital di Bélarus, jeung Perusahaan pangembangan Blockchain di Bélarus pikeun harga hargana. Anjeun oge tiasa nganggo kami jobs portal pikeun Bélarus, Bélarus portal perumahan milarian nyéwa bumi dina Bélarus, kantor kanggo nyewa dina Bélarus, tanah pikeun dijual dina Bélarus, lahan tatanén pikeun dijual dina Bélarus.

Peryogi kauninga - Imigrasi Bélarus

Tempatna samentawis pikeun Bélarus

Prosedur pikeun ngolah a idin tinggal samentawis pikeun Bélarus (TR Bélarus) butuh 15 dinten bisnis. Jawaban dikirim ka pelamar ku pos. Dina kalolobaan kasus, prosés nungtut hadir datangna pribadi di Bélarus. The ijin tinggal samentawis Bélarus ngabogaan periode validasi sataun. Sateuacan béakna dina idin pikeun Bélarus, salah kedah ngantunkeun nagara atanapi ijin pembaruan pikeun Bélarus. Nalika ngarobih tempat tinggal samentawis di Bélarus, nu Jurusan kawarganagaraan sareng hijrah Bélarus kudu dimaklumkeun ngeunaan tempat anu anyar dina lima poé.

Dina taun-taun kapungkur, jumlah agénsi sareng organisasi anu nyayogikeun jasa sapertos ieu parantos ningkat. Ampir unggal urang asing anu hoyong kéngingkeun a idin tinggal samentawis di Bélarus ngagaduhan kasempetan pikeun kéngingkeun éta, salian ti éta, a idin tinggal samentawis pikeun Bélarus ogé tiasa dikaluarkeun ka anggota kulawarga (salaki, istri, murangkalih umur-umur) ti urang asing, anu parantos ngagaduhan idin tinggal samentawis ka Bélarus.

  • Paspor valid pikeun ngarambat ka luar negeri.
  • Lengkep formulir aplikasi standar disatujuan ku Kamentrian Luar Negeri, Bélarus, conto anu tiasa dipendakan di situs resmina,
  • Ayana alasan pikeun kéngingkeun ijin tinggal samentawis pikeun Bélarus (rupa-rupa dumasar kana taneuh ngaluarkeun a idin pikeun cicing samentawis di Bélarus, contona, sertipikat perkawinan, sertipikat kalahiran, kontrak SPP, kartu idéntitas pikeun pangungsi, sertipikat ngabatalkeun kawarganagaraan Républik tina Bélarus sareng anu sanésna).
  • Asuransi médis di Bélarus pikeun perumahan samentawis (kecuali ti warga Arménia, Azerbaijan, Georgia, Kazakhstan, Austria, Kyrgyzstan, Moldova, Albania, Algeria, Brazil, Inggris, Mesir, Irak, Yordania, Kanada, China, Kolombia, Rahayat Démokratik Républik Korea, Rusia, Républik Kuba, Republik Demokratik Lao, Libanon, Libya, Madagascar, Makedonia, Malaysia, Malta, Maroko, Mexico, Mongolia sareng Ukraina). Pastikeun valid dina wilayah Républik Bélarus salami sataun, nyertakeun kasus sapertos gangguan kaséhatan sapertos balukar tina kacilakaan atanapi kacilakaan.
  • Dokumén mastikeun hak tetep dina tempat pendaptaran di Bélarus (kontrak pajakan).
  • Dokumén anu mastikeun yén kasadiaan dana kanggo nyéépkeun biaya samentawis tinggal di Bélarus (sertipikat padamelan, buku kerja-catetan, sertipikat pensiunan, akun deposit, sertipikat warisan).
  • Konpirmasi tina mayar anu mayar idin tinggal samentawis Bélarus.

Pikeun idin tinggal samentawis Bélarus tiasa dipohon pikeun:

  • diajar jeung digawé di Bélarus.
  • Geus aya dina pernikahan sareng warga nagara asing, salamina tinggal di Républik Bélarus.
  • Nyaéta wali salaku warga nagara Républik Bélarus.
  • Boga asal Belarusia, tapi dilahirkeun di luar wilayah Bélarus modern.
  • Dipaké pikeun ngagaduhan kawarganagaraan Bélarus sareng sababaraha alesan leungit atanapi nolak éta.
  • sorangan harta di Bélarus.
  • Parantos naros kanggo atanapi parantos dibales status pangungsi di Bélarus, suaka dina Bélarus atawa panyalindungan tambahan di Bélarus.
  • Boga kaayaan anu matak tiasa diusir ti Bélarus. Salaku conto, dina perlindungan kaayaan di Bélarus, sabab di nagara kawarganagaraan kahirupan kahirupan sareng kabebasan ngalamar kaancam.
  • Henteu tiasa asup kana kaayaan sanés. Salaku conto, hiji jalma anu stateless atanapi pangungsi anu teu bisa diusir di tempat séjén.
  • Peryogi kéngingkeun perawatan rumah sakit di Bélarus

Sareng urang asing Ijin Perumahan samentawis pikeun Bélarus wajib didaptarkeun ku satuan lokal Departemen Kewarganegaraan sareng Migrasi Departemen Luar Negeri Republik Bélarus dina 5 poé ti tanggal kadatangan.

Kawarganagaraan sareng sababaraha kategori warga nagara di handap ieu dileupaskeun tina pendaptaran wajib pikeun residual samentawis Bélarus:

  • Latvia (dina 30 dinten ti tanggal kadatangan).
  • Lituania (dina 30 dinten ti tanggal kadatangan).
  • Kazakhstan (dina 30 dinten ti tanggal kadatangan).
  • Rusia (dina 90 dinten ti tanggal kadatangan).
  • Ukraine (dina 30 dinten ti tanggal kadatangan).
  • Uni Émirat Arab (dina 30 dinten ti tanggal kadatangan).
  • Éstonia (dina 30 dinten ti tanggal kadatangan).

Nganggap perumahan samentawis pikeun Bélarus sareng peryogi nasihat profésional dina harga anu Mampuh

Karésidénan permanén pikeun Bélarus

A ijin tinggal permanén di Bélarus ampir sarua sareng paspor Belarusian, ngabalukarkeun éta manca hak asing anu sami ti warga Belarus (jasa médis dina Bélarus, atikan gratis dina Bélarus, karaharjaan, jsb), kecuali anu hak ngajawab dina Bélarus.

Warga asing tiasa kéngingkeun a Karesidenan permanén di Bélarus (PR Bélarus) upami aranjeunna:

  • Kanggo perumahan permanén pikeun Bélarus, sateuacan parantos dibéré status pangungsi atanapi suaka dina Bélarus.
  • keur karésidénan permanén di Bélarus, ngagaduhan baraya caket anu janten warga Bélarus
  • keur karésidén permanén pikeun Bélarus, parantos mendakan a tinggal samentawis di Bélarus sareng parantos teras-terasan hirup di Républik Bélarus pikeun 7 taun katukang.
  • keur karésidénan permanén di Bélarus, Dianggo janten warga Républik Bélarus atanapi cicing di Républik Sosial Sérbia Belarusian, mangrupikeun katurunan tilas USSR atanapi salah sahiji kolot anu mangrupikeun Warga Belarusia.
  • keur karésidénan permanén di Bélarus, Boga prestasi anu luhur dina bidang ilmiah, téknis, budaya atanapi olahraga, mangrupikeun pagawé sareng spesialis anu organisasi Bélarus meryogikeun.
  • keur investor asing di Bélarus, anu parantos investasi sahenteuna 150 000 euro.
  • keur karésidén permanén pikeun Bélarus, Karuhun Bélarus kalahka dilahirkeun di luar wilayah modern Bélarus.
  • Boga sababaraha alesan khusus anu ngajamin aranjeunna leres-leres nampi karésidénan permanén di Bélarus, contona, warga Rusia ngagaduhan hak nampi ngan saukur dina taneuh aranjeunna salaku warga Rusia.

Dokumén anu dipikabutuh pikeun aplikasi pikeun perumahan permanén di Bélarus

Kanggo nampi PRP di Bélarus, anjeun kedah angkat ka Departemen Kewarganegaraan sareng Migrasi kanggo distrik masing-masing sareng nyuhunkeun daptar dokumén anu dibutuhkeun.

Hubungi kami pikeun perumahan permanén pikeun dokumén Belarus anu dibutuhkeun, upami anjeun peryogi dukungan.

Sacara umum, daptar dokumen kanggo perumahan permanén Bélarus:

  • Bentuk aplikasi standar
  • Dokumén ngeunaan ayana atanapi henteuna dmana anu dibawa ka anjeun.
  • Paspor sareng salinanna. Versi paspor anu dipariwiskeun kedah narjamahkeun ka Rusia atanapi Belarusia
  • Biodata calon.
  • Hadékeun perkawis perkawis PRP. Salaku conto, sertipikat nikah.
  • Gambar berwarna sareng gambar paspor 4х5 cm.
  • Sertipikat médis sareng asuransi.
  • Prosedur scanning sidik.
  • Buktina anu katampi pikeun mayar biaya negeri sareng pamayaran kanggo wangun anu parantos.
  • Catetan: Gumantung kana inpormasi pribadi calon sareng dokumén dokumen anu sanésna ogé tiasa ditaros.

Nganggap perumahan pikeun permanén pikeun Bélarus sareng peryogi nasihat profésional dina harga anu Mampuh

kawarganagaraan pikeun Bélarus:

Kawarganagaraan Belarus dicandak sareng ditungtut luyu sareng Undang-undang Kewarganegaraan Républik Bélarus (2002), ogé bilateral internasional sareng multilateral, contona, perjangjian sareng Ukraine (1999), perjangjian sareng Kazakhstan (1998), perjangjian antara Kazakhstan, Rusia, Kyrgyzstan sareng Bélarus (1999).

Akuisisi kawarganagaraan pikeun Bélarus

Kawarganagaraan Belarusia tiasa dibales:

  • ku kalahiran
  • ku naturalization
  • ku pendaptaran
  • Anu pangheulana anu kawarganagaraan ku kalahiran tiasa didamel ku murangkalih upami sepuh salah saurang kolotna nyaéta warga Belarusia atanapi duanana nyaéta warga permanén Bélarus.
  • Kewarganegaraan ku naturalization ngabutuhkeun:
  • Karesidenan permanén di Bélarus salami 7 taun teu diganggu dina waktos anu sateuacanna
  • Cukup élmu ngeunaan salah sahiji nagara Belarusian atanapi Rusia
  • Sumber panghasilan finansial sah
  • Teu aya kawarganagaraan asing anu sanés, atanapi sanés éta bakal leungit saatos akuisisi kawarganagaraan Bélarus
  • Kewarganegaraan ku pendaptaran tiasa dibérékeun ka:
  • jalma anu ngagaduhan kawarganagaraan USSR sareng lahir di Bélarus, atanapi gaduh tempat anu cicing di Bélarus sateuacan 12 Nopémber 1991 (sateuacanna runtuh USSR) ogé pasangan anu ngagaduhan kawarganagaraan USSR, sareng turunanana
  • Barudak warga Belarusia
  • Diadopsi barudak warga Belarusia

Paduli kaayaan diperyogikeun Kewarganegaraan Républik Bélarus kedah sami sareng sadaya warga Républik Bélarus

Dokumén di handap ieu diperyogikeun supados tiasa nerapkeun kawarganagaraan Bélarus ngaliwatan pendaptaran:

Opat nembé nyandak poto 3 × 4.

Dokumén anu mastikeun negeskeun atanapi leungitna kawarganagaraan nagara sanés (upami aya).

Salinan paspor (atanapi KTP) khususna halaman-halaman anu gaduh inpormasi sapertos ngaran kulawarga, nami, patronymic, tanggal, sareng tempat kalahiran.

Salin dokumen anu mastikeun kalahiran atanapi kawarganagaraan permanén di wilayah Républik Bélarus sateuacan 12 Nopémber 1991 upami aya

Salin sertifikasi kalahiran anu disertipikasi anu katampi salaku konfirmasi lahir dina wewengkon Bélarus.

DUAL CITIZENSHIP Bélarus:

Kawarganagaraan Dual di Bélarus teu ditarima, hartosna yén jalma anu janten warga Belarusia teu tiasa diakui salaku milik nagara asing anu sanés. Ngan sababaraha perjanjian internasional anu tiasa janten pengecualian. Ukur barudak sahandapeun 18 anu tinggal di Bélarus anu ngagaduhan indung atanapi kawarganagaraan sanés anu ngagaduhan hak kawarganagaraan duaan Bélarus. Upami teu kitu, otoritas Bélarus ngenalkeun jalma sapertos ukur salaku warga nagara Républik Bélarus.

Nganggap Kewarganegaraan di Bélarus sareng peryogi nasihat profésional dina harga anu Mampuh

Idin Karya pikeun Bélarus

Bélarus janten langkung narik pikaresepeun pikeun warga asing salaku tujuan anu damel, margi tingkat pangangguran di Bélarus. Nyatana, nagara masing-masing ayeuna muka panto pikeun ngabagéakeun para pekerja terampil ti sakumna dunya, bahkan prosedur meunang ijin karya parantos saderhana. Prosés anu sami diterapkeun ka warga ti sakumna dunya, kacuali Rusia. Proses aplikasi pikeun idin idin ngagaduhan sababaraha léngkah sareng kedah dirarancang sareng dilakukeun sacara rinci.

Proses ngalamar ijin kerja di Bélarus

Pikeun nampa ijin kerja kanggo kagiatan tenaga kerja di Bélarus, dunungan kedah ngalebetkeun dokumén di handap ieu:

- The réngsé aplikasi pikeun idin ngerjakeun tina Bélarus.

- Salin paspor urang asing idin ngerjakeun pikeun Bélarus.

- Konpirmasi tina biaya mayar kanggo idin ngerjakeun tina Bélarus.

Dokumén diaku dina 15 poé. Upami parantos disatujuan, ijin karya Bélarus sah kanggo sataun sataun ti tanggal persetujuan sareng tiasa berkepanjangan nalika tanggal ahir caket.

Upami ahli manca ngarencanakeun damel pikeun sababaraha pangusaha Belorussian, aranjeunna kedah nampi ijin damel pikeun masing-masingna.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal idin pikeun Bélarus

pisa pikeun Bélarus

Républik Bélarus méré ieu jenis visa pikeun Bélarus:

  • Visa B ngetik pikeun Bélarus) visa transit pikeun Bélarus, anu sah pikeun 2 dinten.
  • Visa ngetik C pikeun Bélarus) visa jangka pondok pikeun Bélarus validitas dugi 90 dinten.
  • Visa Tipe D pikeun Bélarus) visa jangka panjang pikeun Bélarus kalayan validitas dugi ka 1 taun sareng tetep dugi ka 90 dinten.

Visa Entri pikeun Bélarus dibagi jadi tunggal, ganda sareng ganda.

Pikeun kéngingkeun visa Éntri ka Bélarus, urang asing kedah masihan ka badan-badan anu ngaluarkeun visa éntri Republik Bélarus di handap ieu:

  • Salinan tina formulir aplikasi visa keur pisa tina Bélarus.
  • Poto anyar (ukuran 35 x 45 mm)
  • Dokumen pikeun perjalanan di luar negeri.
  • Dokumén dukungan Visa.
  • Atas paménta kantor konsular Bélarus langkung dokumén tambahan anu dipikabutuh pikeun nyandak kaputusan ngeunaan ngaluarkeun visa Éntri pikeun Bélarus
  • Asuransi Kaséhatan.
  • Mayar tina aplikasi visa kanggo visa Bélarus, waragad konsular.

PERKATOSAN PERNIAGAAN UNTUK KEBAIKAN BELARUS:

  • paspor
  • Paspor asli anu ngalamar, anu ngagaduhan:
  • Ngandung sahenteuna dua halaman visa kosong
  • Janten valid salila genep bulan saluareun tanggal kaluar
  • Poto pikeun bisnis ngarambat ka Bélarus

Anjeun kedah nyayogikeun paspor warna, paspor pikeun Bélarus, anu nyumponan kriteria ieu:

  • Candak dina tilu bulan pamungkas sareng dicitak dina kertas anu berkualitas luhur
  • Candak dina latar sadayana bodas
  • Janten 35 mm ku ukuran 45mm
  • Nyayogikeun sudut pandang full sirah anjeun sareng ramo anjeun anu berpusat di tengah sareng tunjukkeun ungkapan nétral
  • Anjeun tiasa ngagem tontonan atanapi headwear sanajan tujuan agama
  • Poto anjeun teu kedah dirobih kana aplikasi sareng anjeun moal nunjukkeun tanda napel atanapi staples
  • Surat Usaha Usaha pikeun usaha pisa tina Bélarus
  • Buktina pikeun Asuransi Kaséhatan kanggo visa bisnis tina Bélarus
  • Bentuk Aplikasi Visa

PELABURAN DI BELARUS

Naha anjeun kedah investasi di Bélarus?

Belarus ayeuna nyaéta nagara anu kabuka pikeun investasi asing sareng nawiskeun kaayaan bisnis anu nguntungkeun.

Manfaat pikeun investor pikeun Bélarus:

  • lokasi geografis anu nguntungkeun
  • aksés langsung ka pasar ЕЕU (Bélarus, Rusia, Kazakhstan, Arménia, Kirgistan)
  • infrastruktur anu dimekarkeun di Bélarus: angkutan, logistik, sareng komunikasi
  • panerapan investasi kutang di Bélarus
  • garansi hak-hak investor sareng perlindungan investasi di Bélarus
  • iklim investasi anu pikaresepeun sareng kawijakan perpajakan anu nguntungkeun
  • dukungan pamaréntah pikeun investor dina bentuk jaminan, kauntungan, sareng kahoyong
  • 6 zona ékonomi bébas
  • tenaga kerja anu terampil
  • kualitas hirup alus
  • Sektor investasi di Bélarus

Investasi luar nagri pikeun Bélarus meunang ngamimitian perusahaan di Bélarus kalayan jumlah investasi luar negeri dina sagala bentuk hukum, ogé, cabangna di Bélarus sareng kantor perwakilan di Bélarus. Karesep sareng jaminan pamaréntah anu ngamajukeun gawé babarengan saling nguntungkeun. Rézim hukum khusus sayogi pikeun investor dina zona ékonomi gratis, kota leutik sareng sedeng ukuran, désa, Hi-tech Park, jsb.

Bantuan Visa pikeun Bélarus | Inpormasi dina Visa pikeun Bélarus

Rencanana pikeun nyetél bisnis di Bélarus atanapi Dimimitian Usaha di Bélarus?

Usaha dukungan di Bélarus pikeun ngamimitian bisnis di Bélarus sareng 105 Nagara

Hayu urang ngadukung anjeun pikeun ngamimitian bisnis di Bélarus atanapi 105 nagara (Pilih)

Layanan Spésialisasi anu disayogikeun dina Bélarus:

Pikeun Nyetél bisnis di Bélarus, kami nyayogikeun layanan di handap

Ngadaptarkeun perusahaan dina Bélarus

meuli Paparan Company dina Bélarus

Buka rekening bank dina Bélarus

Meuli bisnis parantos aya dina Bélarus

nyewa akuntan dina Bélarus

Dimimitian Usaha dina Bélarus

Mimitian usaha dina Bélarus

Lisénsi Layanan Kauangan dina Bélarus

Layanan légal dina Bélarus

Jasa Diperjemikeun standar dina Bélarus:

Perlu ngagaduhan jasa pikeun dilegakeun di Bélarus

Pendaptaran mérek dina Bélarus

Nomer maya dina Bélarus

Akun sudagar dina Bélarus

Pamandaran mayar dina Bélarus

Solusi CRM dina Bélarus

Ladénan VoIP dina Bélarus

Dasar bisnis di Bélarus:

Ngadésain Logo dina Bélarus tegar $100

ngarancang ramatloka dina Bélarus dimimitian di $100

Services Financial dina Bélarus

Upami anjeun peryogi konsultasi finansial di Bélarus pikeun kaperluan imigrasi anjeun, cik terangkeun.

Usaha usaha dina Bélarus

Konsultan Keuangan dina Bélarus

Pembiayaan Peralatan dina Bélarus

Pembiayaan modal damel dina Bélarus

Kusabab karajinan sareng patuh dina Bélarus

Konsultasi keuangan pikeun ngamimitian bisnis dina Bélarus

Konsultan HR dina Bélarus

Kami nyayogikeun Layanan HR di Bélarus

Akuisisi bakat dina Bélarus

Konsultan HR dina Bélarus

Pengolahan Proses Pengeluaran dina Bélarus

Pilarian eksekutif dina Bélarus

Pakaryan: PEO di Bélarus

Proyék Padamelan dina Bélarus | Gratis pikeun Pamaké kami

Konsultasi HR pikeun pangaturan bisnis dina Bélarus

Konsultasi IT dina Bélarus

urang Tim IT internasional bakal nyadiakeun Konsultasi IT dina Bélarus

Ngadesain wéb dina Bélarus

tumuwuhna web dina Bélarus

perkembangan software dina Bélarus

Ngamekarkeun aplikasi dina Bélarus

Pangwangunan Ecommerce dina Bélarus

Pangwangunan blockchain dina Bélarus

pamasaran digital dina Bélarus

Solusi Pribadi pikeun IT dina Bélarus

Jasa perumahan dina Bélarus

Anjeun tiasa nganggo jasa perumahan perumahan kami pikeun Bélarus atanapi nganggo jasa gratis.

Apartemen pikeun nyewa dina Bélarus

Kantor pikeun nyewa dina Bélarus

Lahan pikeun obral dina Bélarus

Lahan pertanian pikeun dijual di Bélarus

Harta komérsial pikeun dijual di Bélarus

Warta Perumahan dina Bélarus - Gratis pikeun Pamaké kami

Ladenan perumahan pribadi dina Bélarus

Mampu dipercaya & dipercaya | Bélarus | Dimimitian bisnis di Bélarus | Ékspansi bisnis di Bélarus | 105 Nagara dirojong

pajeg Dina Bélarus

  • Pajak tambah-nilai.
  • Pajak kauntungan.
  • Tugas saé.
  • Pajak panghasilan organisasi asing, anu henteu dijalankeun liwat pejabat perwakilan permanén di Bélarus.
  • Pajak panghasilan pikeun individu.
  • Pajeg harta.
  • Pajakan tanah.
  • Pajak ékologis.
  • Pajak ékstraksi (pangurangan) sumber daya alam.
  • Kawajiban pikeun ngalangkungan mobil mobil nagara asing
  • Tugas luar basisir.
  • Tugas perangko.
  • Waragad konsular.
  • Kahanan tugas.
  • Waragad patén.
  • Bébas tarif sareng tugas.

Pajak sareng tugas lokal di Bélarus kalebet:

Pajak anjing pamilik di Bélarus.

Resort Resort ngaluarkeun.

Levy pikeun selipét.

Sumber utama pendapatan anggaran nagara di Bélarus nyaéta:

Pajak panghasilan didaptarkeun pikeun perusahaan sareng individu.

Pajak tambah-niley (PPN).

Pajak internal.

Aya ogé perpajakan dumasar kana tingkat propinsi anu diatur sareng dikurus ku lembaga penghasilan propinsi.

Hubungi Kami pikeun langkung terang ngeunaan perpajakan di Bélarus

Ngadegna Bisnis dina Bélarus

ESTABLISAN NEGERI sareng PELABURAN DI BELARUS:

Nalika datang kana bisnis Bélarus ayeuna anu mangrupikeun salah sahiji nagara anu paling dinamis sareng pesat ngembang di dunya anu narik langkung seueur investor unggal taun. Anu ngajantenkeun pikaresepeun pikeun investor sareng para ahli bisnis nyaéta Républik Bélarus perenahna dina jalan usaha usaha sabab perenahna di tengah jalan dagang ti kulon ka wétan sareng kaler ka kidul. Posisi geografis anu nguntungkeun di nagara éta, panginten pangsaéna di daérahna, parantos nyababkeun paningkatan iklim investasi kalayan langkung ti 200 juta konsumén poténsial, upami anjeun milari tempat anu pas pikeun ngawangun perusahaan pikeun kauntungan tina pasar berkembang sareng janten. sistem pajeg saderhana, anjeun wilujeng sumping ka Bélarus.

Dinten ayeuna aya sajumlah perusahaan internasional anu janten conto anu suksés pikeun usaha bisnis di Bélarus. Bélarus parantos janten bumi pikeun ngajalankeun bisnis langkung ti 5,000 investor asing ti 77 nagara ti sakumna dunya, kalebet raksasa global sapertos Bosch, Hewlett Packard, Heineken sareng Coca-Cola.

Wilayah prioritas sareng séktor pikeun investasi langsung asing di Bélarus nyaéta:

  • industri farmasi
  • industri biotéhnologi
  • nanotéhnologi
  • téknologi tinggi di industri
  • bahan anyar
  • industri petrokimia sareng kimia
  • industri rékayasa mékanis sareng produksi mesin sareng peralatan
  • infrastruktur transportasi sareng transportasi
  • téhnik sipil
  • produksi bahan konstruksi
  • pertanian
  • industri pangan
  • informasi jeung komunikasi téknologi
  • piknik

Kabetot dina Formasi Perusahaan di Bélarus, baca deui sareng hayu urang ngalayanan anjeun dina harga anu saé Gabungkeun perusahaan di Bélarus atawa 105 Nagara sareng 50 Amérika Serikat.

Nagara bébas Visa pikeun Panyekel paspor Belarus

  • Antigua jeung Barbuda
  • Bélarus
  • Arménia
  • Azerbaijan
  • Barbados
  • Brazil
  • Cina
  • Kuba
  • Dominica
  • Ékuador
  • Géorgia
  • Haiti
  • Indonesia
  • Israél
  • Kazakhstan
  • Kyrgyzstan
  • Malaysia
  • Mikronésia
  • Moldova
  • Mongolia
  • Monténégro
  • Namibia
  • Nikaragua
  • kalér Makédonia
  • Panama
  • Peru
  • Qatar
  • Saint Vincent jeung Grénadin
  • Sérbia
  • Tajikistan
  • kalkun
  • Ukraine
  • Uzbékistan
  • Vanuatu
  • Venezuela
  • Vietnam

Milarian Kedubes pikeun 106 Nagara

Kedubes na Bélarus di Lokasi Internasional:

Daptar sadaya Kedutaan Bélarus sareng Konsulat Bélarus di Misi Internasional.

mintonkeun More

Nagara dirojong ku Million Makers - Nagara 106

Jutaan Panyusun ngaliwatan kolaborasi internasional kami pikeun Bélarus sareng Asosiasi anu pangsaéna pengacara imigrasi dina Bélarus, pangsaéna Pengacara Imigrasi dina Bélarus sareng konsultan finansial di Bélarus ngadukung Sarana, Kulawarga sareng Perusahaan di ampir sadaya yurisdiksi, kalebet, Bélarus. Urang teras-terasan tiasa ngadukung hubungan jangka panjang kalayan klien kami mangtaun-taun mangtaun jasa hébat urang, empati sareng bedah kalapa, urang kéngingkeun seueur rujukan sareng disarankeun ku klien urang ti Bélarus sareng nagara deungeun ka babaturan, kolega sareng baraya.

Tim Profesional pengacara pikeun imigrasi tina Bélarus dina istilah sanésna, pengacara imigrasi pangsaéna dina Bélarus, bantosan klien kami dina lancar sareng prosés anu disetir jasa imigrasi.

Kami ogé nyayogikeun pengacara imigrasi gratis konsultasi pikeun Bélarus. Urang rutin ngajaga klien kami diropéa wartos imigrasi pang anyarna pikeun Bélarus, kabijakan imigrasi parobahan pikeun Bélarus, pembaharuan imigrasi pang anyarna pikeun Bélarus, anyar hukum imigrasi pikeun Bélarus sareng seueur deui ngalangkungan Blogs sareng imigrasi urang wartos pikeun Bélarus sareng kajadian dina Bélarus.

urang nyadiakeun Palayanan Imigrasi dina Bélarus, kalebet, Imigrasi dumasar kana bisnis Bélarus, Program Imigrasi Investor, Visa Services, Bantuan Ijin pikeun Karésidénan pikeun Bélarus, PR pikeun Bélarus, Kewarganegaraan pikeun Bélarus, visa Gawé pikeun Bélarus pikeun Nagara anu di handap ieu:

Milarian Rincian Imigrasi ka 106 Nagara

mintonkeun More

Bantahan pikeun Imigrasi, Bélarus

Kami henteu nyayogikeun konsultasi pikeun imigrasi haram ka Bélarus sarta henteu ngamajukeun imigrasi haram pikeun Bélarus, kalebet, karésidénan ilegal pikeun Bélarus or idin diturutan pikeun Bélarus. Ogé, urang moal ngahibur agén pikeun imigrasi haram pikeun Bélarus.

Inpormasi anu disayogikeun dina https://www.millionmakers.com ngeunaan Bélarus moal tiasa dilaksanakeun sakumaha saran sah dina sagala cara, punten konsultasi pengacara imigrasi di Bélarus keur ahli naséhat hukum pikeun Bélarus.

Kami henteu ngadukung atanapi nyayogikeun jasa kami ka Sato atanapi kategori bisnis di Bélarus pikeun imigrasi:

• Alat naon waé pikeun Bélarus anu nyababkeun nyiksa hak asasi manusa di Bélarus atanapi dianggo pikeun panyiksaan di Bélarus.
• Dagang di Bélarus, distribusi di Bélarus sareng / atanapi pabrik senjata di Bélarus, senjata di Bélarus, amunisi di Bélarus, mersidén atanapi kontrak jual di Belarus.
• Espionage di Bélarus atanapi panjagaan teknis di Bélarus atanapi instruksi bugging atanapi alat di Bélarus.
• Sakur kagiatan anu haram di Bélarus atanapi kagiatan kriminal di Bélarus atanapi perusahaan (s) atanapi individu (s) anu hideung didaptarkeun di Bélarus handapeun Hukum Bélarus.
• Bahan genetik di Bélarus.
• Bahaya atanapi Bahaya atanapi picilakaeun atanapi biologis, bahan kimia atanapi nuklir anu ogé kalebet, alat atanapi mesin anu biasa pikeun ngaleupaskeun atanapi manufaktur atanapi nanganan bahan-bahan sapertos.
• Dagang di Bélarus, neundeun di Bélarus atanapi angkutan organ manusa atanapi sato di Bélarus, panggunaan sato di Bélarus atanapi nyiksa sato di Bélarus pikeun tés ilmiah atanapi produk.
• Agen Adoption di Bélarus, ogé, nyerah prosedur parenting di Bélarus atanapi naon waé nyiksa hak asasi manusa di Bélarus.
• Budaya anu henteu sekuler di Bélarus sareng amal-amalnya.
• pornografi di Bélarus.
• Alat ubar ubar di Bélarus.
• Penjualan Piramida di Bélarus.

Pikeun imigrasi ka Bélarus

Pengacara Imigrasi dina Bélarus

urang pengacara imigrasi di Bélarus nyadiakeun dukungan sah pikeun kulawarga pikeun imigrasi ka Bélarus, sorangan pikeun imigrasi ka Bélarus, murid pikeun imigrasi ka Bélarus. pengacara imigrasi di Bélarus ogé nyayogikeun pangembangan ékspansi di Bélarus ka pausahaan jeung perusahaan pikeun imigrasi tim rélokasi ka Bélarus.

ngajajah

105 Nagara Bélarus

mutuskeun

Naon anu pangsaéna pikeun anjeun.

ngalamar

Ngalarapkeun ka Bélarus.

Perencanaan Suksés Anjeun pikeun Bélarus

rencana-proyék

rarancang - imigrasi ka Bélarus

Kami di Million Makers parantos mangtaun-taun pangalaman pikeun Bélarus dina nyampurnakeun spesialisasi sareng perkongsian kami di Bélarus sareng Internasional dina 105 Nagara sareng Bélarus kanggo nyayogikeun jasa sareng solusi anu alus pikeun klien kami pikeun Bélarus dina harga anu mampu.

Saatos ngartos alesan anjeun pikeun ngalihkeun Bélarus, tim kami pengacara imigrasi di Bélarus atanapi nyarankeun pilihan anu aya di nagara-nagara sanés daér Bélarus, nyiptakeun langkung seueur kasempetan pikeun anjeun di Bélarus, kulawarga anjeun di Bélarus atanapi perusahaan di Bélarus.

Nyayogikeun solusi anu anjeun ngarobih sareng khusus (Bélarus) kanggo nyumponan ekspektasi anjeun pikeun hijrah ka Bélarus.

Pikeun urang klien sareng tujuan imigrasi ka Bélarus atanapi nagara sanés penting, kami ngartos tujuan anjeun pikeun Bélarus, sateuacan nyarankeun pilihan dina Bélarus jeung kasempetan di Bélarus.

Pangalaman anu ageung dina sistem Belarus sareng sagala rupa jasa anu kami nyayogikeun di Bélarus sareng 105 nagara anu sanés ngabantosan kulawarga, individu sareng bisnis kanggo Bélarus ngaliwatan kaahlian khusus kami pikeun ngalihkeun ka Bélarus, ngadukung di Bélarus, dilegakeun di Bélarus sareng ngagedékeun di Bélarus. Kami diposisikan sacara saé pikeun nungtun anjeun di Bélarus dina jalur anjeun ka kasuksésan.

ngamekarkeun-ngamekarkeun

leyuran jeung saran keur imigrasi ka Bélarus

Saatos ngartos tujuan anjeun pikeun imigrasi ka Bélarus kami Pengacara Imigrasi dina Bélarus bakal nyandak anjeun ngaliwatan prosés sadaya pisa pikeun Bélarus, idin ngerjakeun pikeun Bélarus (upami diperyogikeun), karésidénan samentawis pikeun Bélarus, karésidénan permanén pikeun Bélarus sareng kawarganagaraan pikeun Bélarus, janten, anjeun ogé terang ngeunaan Bélarus.

Upami anjeun rencanana ngamimitian usaha dina Bélarus, teras, urang konsultan bisnis dina Bélarus bakal pituduh anjeun ka ngadaptar perusahaan dina Bélarus sareng pambukaan akun bank or meuli bisnis anu tos aya dina Bélarus atanapi milarian modal dina Bélarus atanapi mitra strategis dina Bélarus dumasar kana syarat anjeun.

urang Perumahan mitra dina Bélarus tiasa ngabantosan anjeun apartemen milarian pikeun nyewa di Bélarus atanapi mésér na ogé milarian kantor pikeun nyéwa di Bélarus, upami diperyogikeun.

urang Tim HR dina Bélarus tiasa ngabantosan anjeun dina milarian calon anu leres keur anjeun Syarat HR dina Bélarus.

urang Konsultan Atikan dina Bélarus tiasa ngabantosan anjeun milarian anu leres unipersitas dina Bélarus

Tim kami pikeun Bélarus tiasa nungtun anjeun pikeun naon waé dukungan anu pangabutuh anjeun dina Bélarus, pikeun anjeun ngahémat, waktos sareng biaya di Bélarus.

nyorosodkeun

Imigrasi anu suksés dina Bélarus

Penting pisan pikeun Bélarus, milih anu leres pasangan pikeun Bélarus pikeun tujuan anjeun sareng aspirasi, kami di Jutaan Panyusun dina Bélarus narkoba pikeun mastikeun yén anjeun berhasil pikeun Bélarus kalayan rencana anjeun nampanan ka Bélarus.

Saatos persetujuan anjeun, tim Ahli hukum imigrasi dina Bélarus bakal ngirimkeun anjeun béja dilaporkeun pikeun anjeun imigrasi ka Bélarus, kalebet, idin ngerjakeun tina Bélarus atanapi tinggal samentawis tina Bélarus atanapi karésidénan permanén tina Bélarus atanapi kawarganagaraan tina Bélarus atanapi NEGARA, lian ti, Bélarus anu cocog sareng sarat anjeun.

Pariksa nagara-nagara LAIN pikeun imigrasi, sajaba ti Bélarus

  • Ngabantosan anjeun dokuméntasi pikeun Bélarus.
  • kapatuhan Dokumén ka Otoritas nu aya di Bélarus.
  • Ngawasi prosés pikeun imigrasi anjeun di Bélarus.

Mastikeun Kasuksesan anjeun!

Salaku pasangan internasional anjeun pikeun Bélarus, kami nguatkeun anjeun pikeun langkung gancang.

Toko Eureun

Toko Eureun

Kami nawiskeun rupa-rupa solusi pikeun Bélarus handapeun hiji hateup, 1 partnership pikeun sadaya kabutuhan di Bélarus sareng kamekaran global.

jasa pribadi

jasa pribadi

Sok aya pikeun ngajawab patarosan anjeun dina Bélarus sareng pikeun ngadukung anjeun dina cita-cita Anjeun

Pendadean Tukang Ngadamel

Pendadean Tukang Ngadamel

Kami salawasna ngararancang kanggo ngadamel solusi pikeun Bélarus, pikeun jalur pertumbuhan.

bedah kalapa

bedah kalapa

Bayaran pikeun jasa kami pikeun Bélarus kacida kompetitif tanpa biaya disumputkeun.

Ahli Industri Kuat

Ahli Industri Kuat

Pikeun Bélarus sareng internasional, seueur taun damel sareng Individual, kulawarga, sareng perusahaan.

Kabeungharan Pangalaman

Kabeungharan Pangalaman

Kami ngagaduhan tim di Bélarus tina profésional anu berpengalaman, asosiasi sareng mitra pikeun masihan kabeungharan pangalaman pikeun klien kami.

Quality

Quality

Mitra, Panyadia jasa di Bélarus, Pengacara di Bélarus, Akuntan di Bélarus, Realtors di Bélarus, Pakar kauangan dina ahli Bélarus sareng anu sangat sanggup, hasil anu berorientasi.

kajembaran ati

kajembaran ati

Mitra, Panyadia jasa di Bélarus, Pengacara di Bélarus, Akuntan di Bélarus, Realtors di Bélarus, Pakar kauangan dina ahli Bélarus sareng anu sangat sanggup, hasil anu berorientasi.

global tapak suku

global tapak suku

Kami ngalayanan individu, kulawarga sareng perusahaan internasional sareng di Bélarus.

1 Titik Kontak

1 Titik Kontak

Kami di dieu pikeun mempermudah relokasi anjeun ka Bélarus, kamekaran, ékspansi di Bélarus kalayan nyayogikeun 1 titik kontak.

Kasadaran Budaya Unik

Kasadaran Budaya Unik

Ayana kami unik dina pasar internasional utama daér Bélarus ngabantosan kami pikeun nawiskeun anjeun platform dukungan anu lengkep.

Unak ayaan

Unak ayaan

Layanan Imigrasi: 43,207.
Layanan Hukum: 19132.
Jasa IT: 1000+ Proyék
Perusahaan Perusahaan: 86700.
Masih Ngitung.

Nalika kami pasangan pikeun cita cita Imigrasi anjeun ka Bélarus, maka, manajer Hubungan mCare kami anu ngalaman bakal dipasihkeun pikeun anjeun salami 3 bulan kanggo Bélarus, anu bakal janten salah sahiji hubungan anjeun pikeun Bélarus, anu bakal mastikeun yén prosés Imigrasi anjeun pikeun Bélarus , Syarat bisnis pikeun Bélarus, Syarat anu aya hubunganana di Bélarus, syarat HR di Bélarus diurus ku hiji jalma anu ngartos anjeun sareng ngabantosan waktos, artos sareng usaha di nagara anyar.

Bimbingan Profesional jeung sokongan pikeun Bélarus

Nyuhunkeun Konsultasi Gratis pikeun Bélarus


Patanyaan Sering - Imigrasi ka Bélarus

Kedah dianggo Jasa jasa Million keur imigrasi ka Bélarus?

Penting, kami nyayogikeun jasa sanés ngan ukur kanggo Bélarus tapi ogé 105 nu lain Daérah sareng lian ti Bélarus dumasar kana profil anjeun, kauangan, kahoyong tiasa nyayogikeun anjeun alternatif pikeun Bélarus anu cocog sareng kabutuhan sareng cita-cita anjeun, langkung saé pikeun Bélarus sukses.
Pernyataan Misi pikeun Bélarus: Toko eureun pikeun imigrasi ka Bélarus, bisnis di Bélarus sareng pendidikan di Bélarus.
urang nyadiakeun TAILOR-DITASU, Bobot-cimata, NGALASAN BASED jeung Waktu Nyalametkeun solusi pikeun Bélarus anu ngabantosan para nasabah sareng kulawarga urang pikeun mertimbangkeun Bélarus ka simpen: waktu, duit jeung usaha.
If henteu Bélarus, aya nagara sanés pikeun imigrasi.
Urang damel salaku tim pikeun Bélarus kalayan perawatan, empati jeung kasabaran.
Non-Panyingkepan pikeun Bélarus.
Konsultasi Bébas pikeun Imigrasi ka Bélarus, kalayan TANPA Komitmen Klausa.

Naha anjeun nyayogikeun jasa imigrasi pikeun Bélarus, bantosan pikeun Imigrasi ka Bélarus sareng Dukungan pikeun imigrasi ka Bélarus?

Leres, kami di millionmakers.com nyayogikeun Dukungan pikeun imigrasi ka Bélarus, jasa imigrasi pikeun Bélarus sareng ngabantosan Imigrasi ka Bélarus.
Di Million Makers urang ngadukung kami klien pikeun Bélarus jeung 105 Nagara anu sanés kalayan bantosan légal pikeun Imigrasi ka Bélarus sareng seueur anu sanés sareng jasa pikeun Bélarus anu teu pisan wae single séjénna propaider ladén nyadiakeun pikeun Bélarus sareng ogé Nagara 105 di dunya.
Catetan* Konsultasi Strategis jeung Leyuran ngaropéa pikeun Bélarus kasuksésan, nutupan syarat anjeun dina Bélarus.
urang nyadiakeun ngaropéa solusi pikeun imigrasi ka Bélarus, ngamimitian bisnis anyar di Bélarus, mésér bisnis anu aya di Bélarus, Ladenan sumber daya manusa di Bélarus sareng seueur jasa sanés pikeun anjeun ngamimitian gancang dina Bélarus, anu, sanés sanés sanés tiasa nawiskeun.
Solusi hukum pikeun Bélarus. Kami nyayogikeun affordable, bisa dipercaya jeung Solusi hukum pikeun Bélarus sareng sajaba ti Bélarus keur 105 Nagara anu sanés boh Imigrasi sareng usaha anu ngajadikeun urang sanés ngan ukur pikeun Bélarus tapi panyadia jasa pangbadagna di dunya, sareng kanggo Bélarus kami ngabantosan para nasabah ti sakumna dunya sareng Bélarus kalayan harga anu hargana kusabab skala operasi kami di Bélarus sareng asosiasi anu suksés di Bélarus sareng dunya.

Naha anjeun tiasa ngabantosan abdi sareng abdi kulawarga pikeun hijrah pikeun Bélarus atanapi pindah ka Bélarus?

Leres, upami anjeun sacara nurut hukum hoyong pindah ka Bélarus or angkat ka Bélarus, teras, urang sah tiasa ngabantosan anjeun sareng jasa migrasi keur Bélarus, anu ogé katelah migrasi ka Bélarus, jasa migrasi pikeun Bélarus, jasa migrasi pikeun Bélarus, jasa migrasi di Bélarus, migrasi di Bélarus.
Taroskeun ka Kami pengacara migrasi pangsaéna Bélarus, pengacara migrasi pangsaéna Bélarus sareng konsultan migrasi panginepan

What is the biaya imigrasi pikeun Bélarus atanapi biaya imigrasi ka Bélarus atanapi biaya imigrasi Bélarus?

Jasa kami Mampu sareng efisien, biaya imigrasi ka Bélarus or biaya imigrasi ka Bélarus sareng affordable biaya imigrasi Bélarus.

Abdi milarian imigrasi haram ka Bélarus tiasa anjeun bantosan? kalayan imigrasi haram ka Bélarus atanapi imigrasi haram di Bélarus atanapi imigrasi haram ti Bélarus?

Hapunten kami bantosan ka klien kami Imigrasi hukum ka Bélarus sareng imigrasi Hukum di Bélarus. Kami henteu ngadukung individu, kulawarga atanapi perusahaan kanggo imigrasi haram dina Bélarus atanapi imigrasi haram ka Bélarus atanapi imigrasi haram ti Bélarus.

Bantosan * Kami henteu ngadukung Agén Imigrasi pikeun Bélarus atanapi Agén Imigrasi pikeun Bélarus atanapi Calo imigrasi pikeun Bélarus atanapi Calo imigrasi pikeun Bélarus, sanés, naha urang ngadukung naon waé Agén imigrasi haram dina Bélarus atanapi agén imigrasi haram dina Bélarus.

Naha anjeun tiasa ngabantosan perusahaan abdi di Bélarus kéngingkeun ijin kerja pikeun Bélarus atanapi visa kanggo Bélarus atanapi ngadukung aplikasi ijin pikeun Bélarus pikeun kami Pagawé luar negeri?

Leres, tim kami Pengacara pikeun imigrasi ka Bélarus tiasa ngabantosan perusahaan kanggo idin ngerjakeun tina Bélarus atanapi idin ngerjakeun pikeun Bélarus atanapi idin ngerjakeun dina Bélarus atanapi karya visa tina Bélarus atanapi karya visa pikeun Bélarus atanapi karya visa dina Bélarus pikeun anjeun ijin kerja diperlukeun pikeun Bélarus. Pengacara Imigrasi kami di Bélarus tiasa pituduh pikeun aplikasi idin prosés pikeun Bélarus.

Naha anjeun tiasa ngabantosan pagawé asing urang kalayan janjian visa pikeun Bélarus on Situs wéb Imigrasi tina Bélarus?

Janjian Visa online pikeun Bélarus, mangga ngahubungan kami sareng kami pengacara imigrasi pangsaéna di Bélarus, ogé katelah, pangsaéna pengacara imigrasi Bélarus jeung pangalusna pengacara imigrasi Bélarus bakal ngabantosan anjeun prosés pikeun Bélarus Visa.
Hubungan dinten pikeun konsultasi gratis pikeun imigrasi ka Bélarus. pikeun langkung rinci, pikeun kami anjeun penting pisan.
Aplikasi Visa Belarus pikeun Bélarus, janjian visa diolah ku anjeun dumasar kana inpormasi anu leres pikeun Bélarus pisa.

Naon bedana Imigrasi Bélarus or Imigrasi di Bélarus or Imigrasi ka Bélarus atanapi Bélarus Imigrasi atanapi imigrasi pikeun Bélarus or migrasi Bélarus atanapi hijrah di Bélarus atanapi migrasi ka Bélarus atanapi migrasi Bélarus atanapi hijrah pikeun Bélarus?

Ieu mangrupikeun nami anu béda pikeun imigrasi pikeun Bélarus sadayana sami janten imigrasi pikeun Bélarus atanapi Imigrasi di Bélarus atanapi Imigrasi Bélarus or migrasi Bélarus or Imigrasi Bélarus or migrasi ka Bélarus or migrasi di Bélarus or migrasi pikeun Bélarus or Migrasi Bélarus sadayana parantos hartos anu sami. Sacara internasional, jasa imigrasi pikeun Bélarus dibéré alamat anu béda, (Pengacara Imigrasi di Bélarus) ogé jalma milarian anu mampu pengacara imigrasi Bélarus, meujeuhna pengacara imigrasi pikeun Bélarus, meujeuhna pengacara imigrasi pikeun Bélarus.

Naon bédana antara Visa Belarus atanapi visa pikeun Bélarus atanapi Visa ka Bélarus, Bélarus Visa atanapi Wisata Visa Bélarus, Wisata Visa pikeun Bélarus, Wisata Visa Bélarus, Wisata Wisata Bélarus, Usaha Visa Bélarus, Usaha Visa pikeun Bélarus, Visa Usaha Bélarus. Visa Usaha Bélarus, Karya Visa Bélarus, Visa Gawé kanggo Bélarus, Visa Bélarus Visa, Karya Visa Bélarus, Perwakilan Bélarus, Isyarat Karya pikeun Bélarus, Ijin Bérés Bélarus, Ijin Bérés Bélarus?

Ieu mangrupikeun kategori anu béda sareng jenis visa pikeun Bélarus sareng nami anu kajantenan pisa tina Bélarus sapertos Permit Gawé Bélarus, Bisa Usaha Visa, Bélarus Wisata Wisata, pisa pikeun Bélarus, Wisata Visa Bélarus, Usaha Visa Bélarus, Wisata Wisata pikeun Bélarus, Ijin Bélarus Bélarus, Isyarat Karya pikeun Bélarus, visa Bélarus, Visa Usaha Bélarus, Visa Usaha Bélarus, Visa Usaha Bélarus, Karya Visa kanggo Bélarus, Visa Bélarus Visa, Visa ka Bélarus, Permit Bélarus, Visa Bélarus, Karya Visa Bélarus, Wisata Visa Bélarus, Visa Bélarus. Internasional, Layanan Visa pikeun Bélarus nyayogikeun pangalaman palayanan saé, (Panawaran pikeun visa Bélarus) ogé jalma milarian anu mampu jasa visa Bélarus, meujeuhna jasa visa pikeun Bélarus, meujeuhna Palayanan visa Belarus

Naha anjeun tiasa masihan Inpormasi ngeunaan Kumaha kéngingkeun kawarganagaraan Bélarus, Kewarganegaraan Bélarus hartosna Kawarganagaraan Bélarus atanapi Kawarganegaraan Bélarus? Abdi hoyong janten warga Bélarus?

Inpormasi ngeunaan "kumaha kéngingkeun kawarganagaraan Bélarus? ” anu ogé katelah, Kawarganagaraan Bélarus, Kewarganegaraan pikeun Bélarus sareng Bélarus kawarganagaraan tiasa dipendakan dina halaman ieu “imigrasi ka Bélarus"Tapi henteu matak dirawat sapertos saran sah pikeun Kawarganagaraan tina Bélarus. Pikeun janten warga Bélarus kéngingkeun Naséhat hukum pikeun kawarganagaraan tina Bélarus atanapi imigrasi ka Bélarus. mangga tepikeun pengacara imigrasi di Bélarus.

search for Bélarus Pengacara Imigrasi, murah pengacara imigrasi pikeun Bélarus, meujeuhna pengacara imigrasi Bélarus, meujeuhna pengacara imigrasi pikeun Bélarus.

Naha éta idéal pikeun investasi di Bélarus ku ngamimitian hiji perusahaan sareng ngadamel investasi di Bélarus?

Anjeun ngahubungi kauangan panaséhat dina Bélarus investasi di Bélarus jeung muka perusahaan dina Bélarus.To ngadaptar perusahaan dina Bélarus anjeun tiasa nganggo jasa kami. Pikeun investasi di Bélarus, nyandak saran profésional pikeun investasi di Bélarus
Urang nawiskeun seueur jasa pikeun Bélarus, salaku toko anu anjeun eureun pikeun Bélarus.

Naha kuring kedah ngalaporkeun warta Bélarus kalayan millionmakers.com?

Upami Anjeun hoyong Panganyarna Bélarus Berita pikeun tagihan imigrasi pang anyarna, Bélarus hukum imigrasi, Bélarus pembaharuan imigrasi pang anyarna, Bélarus wartos imigrasi pang anyarna hargana, Hukum imigrasi Bélarus anyar apdet, Pangénggalan peraturan imigrasi Bélarus, Kantor imigrasi Bélarus anyar, Bélarus aturan imigrasi anyar, Reformasi imigrasi Bélarus, Peraturan imigrasi Bélarus anyar, Lokasi kantor visa Bélarus, Bélarus kedutaan ageng, nampa warta penting pikeun Bélarus, Bélarus konsulat, Website Imigrasi Bélarus update sareng seueur énggal anu aya hubunganana sareng Bélarus, teras, langganan buletin kami.

pikeun Apdet panganyarna

Tr Belarus hartosna Karésidén samentawis Bélarus, Pr Bélarus hartosna Perumahan permanén Bélarus, Bélarus TR hartos Karésidén samentawis Bélarus, Bélarus PR hartosna Bélarus Perumahan permanén Bélarus.

Imigrasi, Imigrasi Bélarus, Imigrasi Bélarus, Imigrasi, Imigrasi ka Bélarus, Imigrasi pikeun Bélarus, Layanan Imigrasi Bélarus, Layanan Imigrasi, Belarus Tr, Bélarus Belarus, Kewarganegaraan Bélarus, Perumahan Sementara, Bélarus Perumahan, Belarus Visa, Karesidenan Sementara, Karya Visa Bélarus, Imigrasi Kulawarga Bélarus, Ijin Bélarus, Perumahan Kondisi samentawis, Perencanaan Sementara Sementara Bélarus, Permit Gawé Bélarus, Permit Kerja, Permit Bélarus, Imigrasi Usaha Bélarus, Layanan Imigrasi Bélarus, Tr Belarus, Pr Bélarus, Kewarganegaraan Bélarus, Perumahan sementara Karesidenan Bélarus, Visa Belarus, Tr, Visa Bélarus Visa, Imigrasi Kulawarga Bélarus, Imigrasi Usaha Bélarus, PR, Imigrasi Berbasis Kulawarga ka Bélarus, Imigrasi Dumasar kulawarga, Kewarganegaraan, Imigrasi Dumasar Usaha ka Bélarus, Imigrasi Dumasar Usaha, Migrasi Bélarus, Migrasi, Bélarus Migrasi, Pengacara Imigrasi Bélarus, Pengacara Imigrasi Usaha Bélarus, Im migrasi Bélarus, Bélarus Imigrasi Pengacara, kulawarga Imigrasi Pengacara Bélarus, Imigrasi Jaksa Bélarus, Imigrasi Hukum teguh Bélarus, kulawarga Imigrasi Bélarus, Imigrasi News Bélarus, Imigrasi Pengacara Near Me, Imigrasi, Bélarus Imigrasi Pengacara, Bélarus Usaha Imigrasi Pengacara, Bélarus Imigrasi, Imigrasi Pengacara Bélarus, Bélarus Pengacara Imigrasi Kulawarga, Pengacara Imigrasi Bélarus, Perjawatan Imigrasi Bélarus, Permaiswa Hukum Imigrasi Bélarus, Imigrasi Kulawarga Bélarus, Berita Imigrasi Bélarus, Pengacara Imigrasi Bélarus Caket Kuring, Imigrasi Bélarus, warta imigrasi Bélarus, imigrasi panganyarna Bélarus, aturan imigrasi Bélarus anyar, Bélarus hukum imigrasi, kantor visa Bélarus, undang-undang imigrasi Bélarus anyar, Républik imigrasi panganyarna Bélarus, pembaharuan imigrasi panganyarna Bélarus, kantor imigrasi énggal di Bélarus, pembaharuan imigrasi énggal Bélarus, Migrasi Bélarus, Migrasi, Belarus Migrasi, Layanan Migrasi Bélarus, Migrasi, Layanan Migrasi Bélarus. , Tugas Migrasi es Belarus, Migrasi, Layanan Migrasi Bélarus, imigrasi anyar aturan Bélarus, Berita Imigrasi Bélarus sareng pembaruan, warta imigrasi anyar Bélarus, Visa Belarus, Visa Bélarus, Wisata Visa Bélarus, Visa Usaha Bélarus, Visa ka Bélarus, Usaha Visa pikeun Bélarus, Karya Visa kanggo Bélarus, Usaha Visa Bélarus, Permit Gawé pikeun Bélarus, Perangkat Kerja Bélarus, Bélarus Wisata Wisata, Permit Bélarus Belarus, visa pikeun Bélarus, Usaha Visa Bélarus, Visa Bélarus, Karya Visa Bélarus, Bélarus Visa, Wisata Wisata Bélarus. Karya Visa Bélarus, Per idin Gawé Bélarus, Permit Gawé, Wisata Wisata Bélarus, Kewarganegaraan, Kewarganegaraan Bélarus, Kewarganegaraan Bélarus, Kewarganegaraan pikeun Bélarus, Kewarganegaraan Bélarus, Kewarganegaraan di Bélarus, Kewarganegaraan ka Bélarus, Ngawitan Usaha di Bélarus, Mimitian Usaha dina Bélarus, Pembentukan Perusahaan Belarus, Buka Rekening Bank di Bélarus, Sumber Daya Bélarus Belarus, Jobs Bélarus, ngamimitian bisnis di Bélarus, Buka Perusahaan di Bélarus.

bil imigrasi pang anyarna Bélarus, pembaharuan imigrasi anyar Bélarus, Pembaharuan imigrasi panganyarna Bélarus, anyar kantor imigrasi dina Bélarus, imigrasi panganyarna aturan Belarus, kantor visa Bélarus, Bélarus anyar hukum imigrasi, aturan imigrasi anyar Bélarus, wartos imigrasi Bélarus, émigrasi anyar Bélarus aturan, wartos imigrasi anyar Bélarus, Bélarus anyar hukum imigrasi sareng Imigrasi Bélarus Berita sareng apdet.

Langgan kami

Pikeun warga Bélarus, dina hal, darurat sareng apdet panganyarna.

kontak:

Kamentrian Luar Negeri, Bélarus
Website Pamaréntah, Bélarus

5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan
Solusi Imigrasi pikeun nagara 106!