Lebet

🔍
en
X

imigrasi

Layanan Imigrasi di

106 Nagara di sakuliah Dunya

  • Urang ngarawat para klien kami kalayan seueur kasabaran sareng empati.
  • Kami nyayogikeun solusi ngaropéa pikeun individu / kulawarga / usaha leutik / perusahaan panggedéna di dunya anu dianggo pangsaéna pikeun anjeun kalayan ngadukung sadaya kabutuhan imigrasi anjeun
  • Bagikeun sarat anjeun sareng kami sareng kami bakal nungtun anjeun kumaha., Di sakumna dunya.

Request Quote a Peryogi kauninga

Bantuan Khusus Imigrasi anu disayogikeun ku kami

Idin Karya

Imigrasi Usaha

Parumahan sementara

Perumahan permanén

kawarganagaraan

Program Imigrasi Investor

Persiyapan Bisnis sareng Ékspansi Internasional

Layanan Visa

Pilih Nagara pikeun Imigrasi

Nagara Imigrasi Luhur

Kanadakamana-1

Kanada

Yunanikamana-1

Yunani

Polandia

Polandia

SlovéniaSlovenia-1

Slovénia

HungariaHungaria-1

Hungaria

BélarusBélarus

Bélarus

RusiaRusia

Rusia

UkraineUkraine

Ukraine

SérbiaSérbia

Sérbia

ArméniaArménia

Arménia

Milarian ku Wilayah

Sadayana Anjeun Peryogikeun

Salaku hiji jalma atanapi boga poko atanapi perusahaan anu mandiri atanapi perusahaan, sadayana ditantang sanes ngan ukur ku prosés ngatur manajemén dinten-dinten, tapi, conjointly kalayan mastikeun kasuksésan jangka pondok sareng jangka panjang teguhna. Tapi sakumaha biaya bisnis bisnis naék sareng syarat patuh nyiptakeun tantangan operasional anu langkung ageung, anjeun bakal tinggaleun panginten kumaha anjeun bakal terus salamet - teu nyatana berkembang - dina énggal ieu.

Léngkahna ku Proses Léngkah - Ti Mimiti Ka Sukses

Lengkah 1: Nangtukeun kabutuhan individu / Kulawarga / Bisnis.
Lengkah 2: Pamilihan kasempetan anu pangsaéna / Pilihan pikeun nyumponan suksés tujuan sareng tujuan.
Lengkah 3: Ngirim pilihan anu paling disatujuan pikeun disatujuan.
Lengkah 4: Upami mungkin, ngawaskeun kunjungan ka nagara, upami henteu aya.
Lengkah 5: Nalungtik kabisaan.
Lengkah 6: Akuntansi sareng saran pajak, upami berlaku.
Lengkah 7: Tinjauan sareng panjelasan detil ngeunaan kasempetan anu mungkin.
Lengkah 8: Pengawasan dina prosés.
Lengkah 9: Nyiapkeun sareng kiriman ka Penguasa anu aya.
Lengkah 10: Kasuksésan!

Toko Eureun

Toko Eureun

Kami nawiskeun rupa-rupa solusi dina hiji hateup, 1 partnership pikeun sadaya kabutuhan pertumbuhan lokal atanapi global.

jasa pribadi

jasa pribadi

Sok aya pikeun ngajawab patarosan anjeun, ngadukung anjeun dina cita-cita sareng cita-cita anjeun, ngabantuan anjeun ngahémat waktos sareng artos.

Pendadean Tukang Ngadamel

Pendadean Tukang Ngadamel

Syarat anu sadayana béda-béda, ku sabab kitu, kami sering ngarancang nyusun solusi pikeun anjeun, pikeun jalur pertumbuhan internasional anjeun.

bedah kalapa

bedah kalapa

Bayaran pikeun jasa kami kacida kalapa tanpa biaya anu disumputkeun, anu dianggo pikeun sadaya, naha anjeun mangrupikeun individu atanapi perusahaan alit, sedeng atanapi ageung.

Ahli Industri Kuat

Ahli Industri Kuat

Salila sababaraha taun damel sareng Individu, kulawarga, sareng perusahaan, kami parantos ngembangkeun pangaweruh konci dina spéktrum lega jasa internasional.

Kabeungharan Pangalaman

Kabeungharan Pangalaman

Kami ngagaduhan tim profésional ngalaman, asosiasi sareng mitra pikeun masihan kabeungharan pangalaman pikeun klien kami.

Quality

Quality

Kami Mitra, panyadia jasa, Pengacara, CFP, Akuntan, Realtor, Ahli Kauangan, Ahli Imigrasi sareng anu sanggup pisan, berorientasi hasil.

kajembaran ati

kajembaran ati

Nalika urang ngadangukeun kaputusan tangguh urang henteu pernah badami ngarobih nilai sareng prinsip urang. Urang ngalakukeun naon anu bener, sanes naon anu paling gampang.

global tapak suku

global tapak suku

Kami ngalayanan individu, kulawarga sareng perusahaan sacara internasional, ku kituna, tiasa ngabedakeun naékkeun kamekaran global anjeun.

1 Titik Kontak

1 Titik Kontak

Kami aya di dieu pikeun mempermudah relokasi anjeun, kamekaran, perluasan sareng kabutuhan ku nyayogikeun 1 titik kontak.

Kasadaran Budaya Unik

Kasadaran Budaya Unik

Ayana kami unik dina pasar internasional utama anu nyayogikeun kami, ahli lokal pikeun ngajantenkeun kami nawiskeun platform panyokong anu paling lengkep.

Unak ayaan

Unak ayaan

Layanan Imigrasi: 22156.
Layanan Hukum: 19132.
Jasa IT: 1000+ Proyék
Perusahaan Perusahaan: 26742.
Masih Ngitung.

Milion Makers ngaliwatan mitra internasional sareng Asosiasi sareng Profesional CFA, Akuntan, Associates Kauangan, Tim Pengacara Imigrasi, ngatur portopolio anu ageung tina mayar pajak Indibidual sareng éntitas bisnis internasional anu ampir sadayana yurisdiksi sareng pengulangan klien kalayan rezeki kami jangka panjang hubungan sareng klien kami mangtaun-taun mangtaun jasa urang kaunggulan, empati sareng harga kompetitif.

Kami nyayogikeun akuntansi sareng / atanapi jasa Inok ka lembaga bisnis internasional anu dilebetkeun dina yurisdiksi di handap ieu:

  • Albania
  • Antigua jeung Barbuda
  • Argentina
  • Arménia
  • Australia
  • Austria
  • Azerbaijan
  • Bahama
  • Bahrain
  • Bélarus
  • Bélgia
  • Bélis
  • Bolivia
  • Brazil
  • Bulgaria
  • Kanada
  • Chili
  • Kosta Rika
  • Cina
  • Kroasia
  • Siprus
  • Républik Czech
  • Dénmark
  • Républik Dominika
  • Dubai
  • Ékuador
  • Éstonia
  • Finlandia
  • Fiji
  • Perancis
  • Géorgia
  • Jérman
  • Yunani
  • Grénada
  • Hong Kong
  • Hungaria
  • Islandia
  • India
  • Irlandia
  • Indonesia
  • Itali
  • Jepang
  • Kazakhstan
  • Kuwait
  • Latvia
  • Liechtenstéin
  • Lituania
  • Luxembourg
  • Makédonia
  • Malaysia
  • Malta
  • Kapuloan Marshall
  • Mauritius
  • Méksiko
  • Moldova
  • Monaco
  • Monténégro
  • Walanda
  • Selandia Baru
  • Norwégia
  • Panama
  • Filipina
  • Polandia
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Romania
  • Rusia
  • Saint Kitts jeung Nevis
  • Arab Saudi
  • Sérbia
  • Singapura
  • Slovénia
  • Afrika Kidul
  • Koréa Kidul
  • Spanyol
  • Sri Lanka
  • Swédia
  • Swiss
  • Thailand
  • kalkun
  • karajaan Inggris
  • Ukraine
  • Uni Émirat Arab
  • Amérika Serikat
  • Uruguay

Ieu mangrupikeun jasa tambahan anu kami bikeun, pikeun ngabantosan / ngadukung merek dina arah anu leres.

$ 200 hiji-waktos

Upami anjeun ngarepkeun Akuntansi sareng Layanan Auditing di nagara mana waé, anu henteu didaptarkeun dina situs wéb kami tiasa ngahubungi kami langsung ku e-mail
info@millionmakers.com atawa panggero Austria +43720883676, Arménia +37495992288, Kanada +16479456704, Polandia +48226022326, Inggris +442033184026, AS +19299992153

Kami henteu ngadukung atanapi nyayogikeun jasa kami ka kategori-kategori di handap pikeun Individu sareng / atanapi usaha:

  • Naon waé alat anu tiasa nyababkeun nyiksa hak asasi manusa atanapi dimanfaatkeun keur disiksa.
  • Dagang, distribusi atanapi manufaktur senjata, pakarang, amunisi, upaman atanapi kontrak jual.
  • Pengawasan téknis atanapi alat bugging atanapi spionase industri.
  • Sakur kagiatan anu haram atanapi kriminal atanapi individu (s) anu hideung didaptarkeun dina hukum nagara mana waé.
  • Bahan genetik.
  • Bahan biologis, bahan kimia atawa nuklir anu bahaya atanapi kimia anu ogé kalebet, pakakas atanapi mesin anu digunakeun pikeun ngahasilkeun, ngadamel atanapi ngaleungitkeun bahan-bahan sapertos (s).
  • Dagang, neundeun atanapi angkutan organ Manusa atanapi sato, nyiksa sato atanapi nganggo sato pikeun uji coba ilmiah atanapi produk.
  • Agénsi Adoption, kalebet prosedur parenting nyerah atanapi sagala bentuk nyiksa hak asasi manusa;
  • Budaya sareng agama.
  • Pornografi.
  • Penjualan Piramida.
  • Narkoba guneman.
  • Kisaran bisnis, anu ku undang-undang sareng peraturan nagara pembentukan Éntitas tunduk lisénsi sareng anu dilakukeun tanpa dibéré lisénsi.

rencana-strategis

Rekomendasi Perencanaan Strategis

Ngarencanakeun program imigrasi strategis anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun minuhan tujuan mobilitas global sareng cita-cita anjeun sacara teratur sareng biaya.

rencana-strategis

Leungeun Leungeun sareng Sabar

Urang terang pisan yén sadayana prosésna pikeun anjeun sareng masa depan kulawarga anjeun sareng anjeun peryogi pisan petunjuk sareng panangan anu nyayogikeun kana sadaya prosés. Entong hariwang kami aya pikeun anjeun!

Pelatihan Pelatihan

Pelatihan Pelatihan

Urang ngarti yén imigrasi mangrupikeun widang anu rumit pisan sareng yakin yén hubungan leres nyababkeun babagi inpormasi. Di Million Makers, urang nawiskeun palatihan klien kami dina rupa-rupa jejer imigrasi. Urang damel pisan sabar sareng Klién urang.

Rapat ulasan

Rapat ulasan

Urang périodik minuhan klien urang atanapi ngagaduhan konperénsi video, gumantung kasadiaanana. Rapat ieu mangrupikeun tujuan perusahaan, kawijakan atanapi prakték anu tiasa mangaruhan program imigrasi na, nganalisa sareng nangtoskeun poténsi modifikasi. Kami henteu ngecas nanaon tambahan pikeun konsultasi sareng rapat ieu.

Bimbingan Profesional jeung sokongan

Nyuhunkeun Konsultasi Gratis


5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan
Solusi Imigrasi pikeun nagara 106!