Lebet

🔍

EN

X

Personalia

Ngaropéa HR Solusi

Solusi Bélok-Konéng Dipasihkeun pikeun Usaha.

Ahli sumber daya manusa kami nawiskeun solusi rekrutasi sareng usaha anu nyayogikeun.
ngadukung, Ékspansi Nasional sareng Internasional.

Anjeun ngagaduhan bisnis kanggo ngaji

hayu urang kedahkeun pajeulitna prosés HR pikeun anjeun.

Anjeun ngagaduhan usaha anu kedahkeun hayu urang nanganan rumit prosés HR pikeun anjeun.

Klién kami ngungkit kaahlian SDM, prasarana sareng hubungan pikeun nyayogikeun langkung seueur nilai pikeun karyawanna bari nurunkeun biaya padamelan sareng ngahémat waktos. Aya seueur tantangan nalika ngajalankeun bisnis - ngatur tanggung jawab SDM anjeun henteu kedah janten salah sahiji diantarana.

Solusi Bélok-Konéng Dipasihkeun pikeun Bisnis

Kami di Million Makers ngalayanan usaha sadaya ukuran sareng ti ampir sadayana industri dina perjalanan kamekaran internasional. Upami Anjeun ngarepkeun ngaoptimalkeun domestik atanapi netepkeun sareng ngajembaran ngalangkungan wates? Ngidinan kami pikeun mempermudah anjeun sareng solusi anu didamel khusus dina bidang HR Consulting & Outsourcing, Actuisisi Bakat, Outsourcing Gaji, Tarjamahan & Alih Basa sareng Setup Usaha.

Dunungan

  • Kirimkeun sarat SDM.
  • Pasangkeun sarat anjeun kana Portal Pakasaban kami gratis.

Masangkeun Proyék

Paluruh Pakasaban

  • Kirimkeun resume anjeun.
  • Anggo jasa nyerat resume profesional.

Nepikeun Teruskeun

Kumaha carana urang ngadukung nasabah

bakat-akuisisi

Akuisisi bakat

Urang ngabantosan perusahaan pikeun mendakan jalma anu pas anu cocog pikeun profil.

konsultasi hr

Konsultan HR

Kami pasangan sareng perusahaan HR perusahaan anjeun pikeun milari solusi anu leres.

pagawean-outsourcing

Pakaryan

Kami nyayogikeun seueur jasa pikeun ngabantosan bisnis mimitian ti kontrak padamelan, manajemén SDM, daptar gaji, pajak bahkan persyaratan imigrasi

Anggo Loka Pakakas kami

Anggo Loka Pakakas kami

Perusahaan tiasa nganggo databés ageung calon internasional gratis sareng ogé, mésér Paket Pasang proyék.

Setup Usaha

Setup Usaha

Pembentukan Perusahaan, Pembukaan Akun Bank, Pendaptaran dagang, nyewa karyawan, milarian kantor bahkan bumi énggal kanggo anjeun sareng karyawan anjeun, jasa IT, kantor maya, sadaya anu anjeun peryogikeun dina hiji tempat.

Palayanan Imigrasi

Palayanan Imigrasi

Imigrasi mangrupikeun bisnis inti urang, urang tiasa nedunan sagala syarat imigrasi anjeun, naha, éta idin Perumahan, Karésan sementara, karésan permanén, kawarganagaraan

Recruiting & akuisisi Bakat

Urang ngabantosan perusahaan pikeun mendakan jalma anu pas anu cocog pikeun profil.
Saban organisasi, unggal kaayaan sareng unggal calon anu bénten. Dua paluruh tiasa henteu sami tapi unggal perusahaan sok milarian hasil anu sami.
Cocog kanggo profilna.
Pikeun mastikeun yén urang tiasa mendakan anjeun calon anu leres kami konsentrasi upaya pikeun ngartos sadayana aspek bisnis, industri sareng budaya anjeun.
Kami nyandak waktos kanggo ngadangukeun anjeun, kabutuhan perusahaan sareng saratana sacara jéntré supados urang tiasa ngaidentipikasi bakat anu leres.
Kami di produsen Million, reueus dina ngajaga pikiran kabuka ku kituna urang tiasa mendakan individu anu leres pikeun padamelan éta ku pamikiran anjeun tina kotak anu mangrupikeun urang ngajauhan ti batur sareng ngajaga kami dina toes dugi ka urang nyayogikeun anu pangsaéna. solusi pikeun klien kami.

Pos Lowongan

Akuisisi bakat, konsultasi akuisisi bakat, konsultasi akuisisi bakat, perusahaan akuisisi bakat, konsultan akuisisi bakat, firma akuisisi bakat, agénsi akuisisi bakat, jasa akuisisi bakat.

Kami nawiskeun dua solusi recruiting sareng bakat anu béda pikeun nyocogkeun kabutuhan recruiting unik organisasi klien urang.

Outsourcing Proses Ngrékrutik (RPO)

Rekrutmen Bakat hébat upami aya kabutuhan nyewa karyawan, tim kami ngidentipikasi, wawancara, layar sareng nampilkeun calon anu pangsaéna pikeun pertimbangan anjeun, ngamungkinkeun anjeun fokus dina bisnis anjeun. Tim Internasional urang multimédia damel sacara lancar nyampurnakeun wates géografis pikeun ngaidentipikasi sareng narik bakat. Naha anjeun multinasional atanapi SME lokal, urang tiasa ngabantosan anjeun dina milarian calon anu leres pikeun sagala rupa peran dina organisasi anjeun. Anjeun dibere recruiters kami salaku tim recruiting anjeun. Ku cara ieu anjeun tiasa ngamangpaatkeun pangaweruh industri urang sareng strategi rekrutmen anu kabuktian ditambah ieu nyepetkeun prosés rekrutmen. Tim kami damel saling-sisi sareng anjeun pikeun ngarumuskeun prosés rekrutmen, ngalaksanakeun strategi rekrutmen, ngiklankeun lowongan kerja sareng ngawangun prosés pamilih anu konsisten sareng patuh. Ku cara kieu anjeun ngan ukur nyéépkeun waktos ningalikeun bakat anu paling mumpuni. Ieu mangrupikeun jasa recruiting siklus pinuh anu ngadamel sadaya kabutuhan rekrutmen anjeun. Kami bakal nyaluyukeun solusi anu paling cocog sareng syarat khusus anjeun. Ieu kalebet netepkeun brand padamelan anjeun, iklan, sumber, koordinasi wawancara pikeun ngurus manajer, référénsi, cek latar sareng nawiskeun hurup sareng perjanjian. Urang bakal ngira-ngira sareng nganalisis ieu:

  • Nyarankeun prosés ningkatkeun
  • Nangtukeun syarat sareng tanggung jawab padamelan
  • Rarancang iklan padamelan sareng tempat pikeun nempatkeunna
  • Sumber aktip sareng jaringan pikeun milari calon anu pangsaéna
  • Ngalaksanakeun wawancara anu jero sareng ngan ukur nampilkeun calon anu paling mumpuni
  • Susun wawancara
  • Tutup calon dina waktos nawiskeun

Pos Lowongan

Pilarian eksekutif

Pimpinan eksekutif anu pas anu masihan kamampuan punjul anu dipikabutuh pikeun kamekaran bisnis, ngagampangkeun parobahan positip sareng ningkatkeun kauntungan sareng produktivitas organisasi. Proses Pilarian sareng Pamilihan Eksekutif ngabutuhkeun aplikasi metodologi anu ketat ogé pendekatan komprehensif pikeun akuntansi sareng targeting faktor salaku industri, persaingan, gaya manajemén, fungsi padamelan, budaya sareng poténsi hareup. Kami di Million Makers nawiskeun Klién urang anu murah-gancang, ditungtut sareng waktos anu tepat.

Lengkah 1: Pikeun ningkatkeun peran piwuruk konsultan urang aranjeunna sacara pribadi kalibet dina unggal léngkah metodeu milarian kalebet sadayana sumber na analisis.

Lengkah 2: Kami berkolaborasi sareng Klién kami pikeun ngembangkeun ringkes anu lengkep kalebet spésipikasi komprehensif pikeun peran sareng jalma anu diperyogikeun, ieu janten pedoman pikeun nangtoskeun pendekatan urang pikeun Calon pikaresep atas nama klien kami.

Lengkah 3: Saatos kolaborasi sareng klien kami, urang ngadamel daptar target organisasi ti mana kaanggo Calon anu aya. Dina waktos anu sami, urang ogé milarian nyilangan pasar sareng ngaidentipikasi calon anu ngagaduhan pangalaman sareng kualifikasi anu relevan. Salaku calon anu ngagaduhan kualitas anu dipikahoyong biasana henteu milarian posisi anu anyar, naha éta, pendekatan anu pro-aktif dina Eksekutif Milarian mangrupikeun. Salaku bagian tina prosés éta, konsultan anu berpengalaman langsung nyumponan calon anu dipikaresep pikeun nganilai pangalamanana, ngamotivasi aranjeunna ngeunaan kasempetan anyar sareng Klién, ngenalkeun perkenalan anu formal sareng dikendali sareng klien kami.

Lengkah 4: Jasa kami mangrupikeun cara langkung seueur pikeun ngarebut calon anu pangsaéna. Kami salawasna Ngajaga hubungan sareng Klién sareng Calon pikeun mastikeun yén duanana wareg ogé pikeun mastikeun hubungan jangka panjang dimana waé.

Pos Lowongan

Konsultan HR

Urang Kolaborasi sareng jabatan HR klien urang pikeun milari solusi anu leres

Kami di Million Makers, yakin yén jalma mangrupikeun asuhan bisnis pangpayunna, upami urang ngagaduhan campuran bakat anu leres kalayan motivasi sareng pedoman anu leres ti teu aya anu tiasa ngeureunkeun usaha ti berkembang maju. Naha anjeun perusahaan ukuran leutik atanapi sedeng atanapi perusahaan anu ageung, bisnis anjeun langkung utami kusabab jalma-jalma anu nyieun. Masih, janten seueur perusahaan nyangka hésé éfisién ngagunakeun waktosna antara tanggung jawab HR na kagiatan bisnis inti aranjeunna. Éta di mana urang tiasa éfisién pisan nungtun dina prosés sakabéh. Kami nyéépkeun waktos pikeun ngarti bisnis, budaya, supir, jalma sareng tujuan pikeun ngarobih solusi urang dumasar kana kabutuhan khusus anjeun, lingkungan khusus sareng kerangka operasi. Kami kolaborasi sareng jabatan HR klien kami, ku kituna, milarian solusi anu leres. Naha fokus anjeun nyaéta pikeun ngaoptimalkeun hiji bisnis anjeun atanapi dina ngadukung prestasi sareng wangunan dina prestasi ayeuna, kami tiasa ngabantosan anjeun tujuan anjeun. Urang nyayogikeun ka klien kami kalayan stabilitas, kaahlian sareng sumber daya global pikeun nyumponan kabutuhan khusus anjeun sareng kami siap damel sareng anjeun.

Kami nawiskeun Klién Urang

  • Operasi ulasan sareng audisi HR

  • Kasaluyuan hukum pangaturan

  • Buku Panduan karyawan sareng pamekaran kawijakan

  • Pangwangunan bakat

  • Evaluasi budaya perusahaan sareng mobilitas karir

  • Ngabantosan sareng recruiting, penilaian pre-pagawean sareng wawancara

  • Solusi Imigrasi

  • Ningkatkeun prosés anu henteu éfisién

  • Manajemén Kinerja sareng Dursasana karyawan

  • Perencanaan bakat

  • Strategi ingetan

  • Latihan pangawas

  • Mitigasi Résiko HR

  • Ngarobih tata manajemén

  • Karyawan dina boarding / boarding

  • Ékspansi SDM Internasional tina sareng dukungan



Pos Lowongan

Outsourcing Pakasaban: PEO

Kedokteran Lokal sareng Pakasaban sareng Layanan Global

Tim kami khusus ngurus karyawan anjeun. Éta paling cocog pikeun bisnis leutik sareng usaha sedeng, badé outsource ampir sadayana hubunganana sareng HR, kauntungan, sareng gaji. Pakakas outsourcing, kami nyayogikeun nilai anu saé sareng kaahlian kami dina harga saing. Kami nyewa karyawan pikeun anjeun kalayan biaya tapi ngahémat waktos kanggo anjeun difokuskeun bisnis inti.
Éta kalebet Pondok Pesantren, gaji sareng pangolahan pajeg sareng administrasi mangpaat

Million Makers kolaborasi sareng anjeun salaku mitra sasarengan, anu hartosna yén tim kami bakal nyéwa karyawan pikeun perusahaan anjeun sareng urang bakal ngatur pagawé pikeun anjeun, paperwork, form, training and development, monitoring, legal documents, payroll, tax, karyawan's santunan ogé asuransi.
Sakit lieur Klién diréduksi jadi ngan ukur méré tanggapan kana pagelaran.
Sababaraha langkung mangpaat tina outsourcing Pakaryan kami kaasup:

  • Urang ngatur sadayana prosés ngiringan, kosan sareng dokuméntasi.
  • Kami nyayogikeun kauntungan karyawan anu kalebet asuransi kasehatan sareng tabungan pangsiun.
  • Urang ngokolakeun sidik sareng kadatangan.
  • Urang nungkulan masalah pagawe, masalah sareng masalah, ku kituna, ngirangan résiko klien.
  • Pelaporan pajak dilakukeun ku kami sareng dokumén dikintunkeun ka klien dina ahir taun kauangan.
  • Kami ngagaduhan tim profésional pikeun némbalkeun sual naon waé yén klien atanapi karyawan tiasa aya hubunganana sareng kauntungan, prosés HR, gaji sareng hukum tenaga kerja.
  • Kami mastikeun sasuai jeung undang-undang sareng peraturan lokal.

Pos Lowongan

PEO, konsultan PEO, konsultasi PEO, perusahaan PEO, konsultan PEO, firma PEO, agénsi PEO, jasa PEO.

Rekrutmen Doméstik sareng Internasional

agén rekrutmen, perusahaan rekrutmen, agénsi tanaga tanaga, perusahaan tanaga tanaga, agénsi panempatan, perusahaan panempatan, agén pagawéan, perusahaan padamelan, agén pagawé, perusahaan tanaga.


Kami ngabantosan dunungan pikeun ngempelkeun sumber daya tanaga tanaga anu paling saé pikeun organisasi di mana waé di dunya kalayan biaya anu mampu.

Rekrutmen boh di jero negeri atanapi internasional pikeun sadaya kabutuhan SDM anjeun.

"Ieu forte kami sareng kami parantos ngabantosan puluhan taun."

Jasa rekrutmen anu disayogikeun ngalangkungan jasa rekrutmen, perusahaan rekrutmen, konsultan rekrutmen, agénsi rekrutmen, firma rekrutmen, profesional rekrutmen, sapertos, fungsi konsultasi SDM, ogé katelah Manpower disayogikeun ngalangkungan jasa tanaga tanaga kami, perusahaan tanaga tanaga, konsultan tanaga tanaga, agénsi tanaga tanaga, tanaga tanaga firma, salaku, fungsi konsultasi sumber daya manusa, ogé katelah Panempatan disayogikeun ngalangkungan jasa panempatan urang, perusahaan panempatan, konsultan panempatan, agénsi panempatan, firma panempatan, ogé katelah, staffing disayogikeun ngalangkungan jasa padamelan urang, perusahaan tanaga gawé, konsultan staffing, agén pagawé, firma padamelan, konsultasi padamelan, jasa padamelan, perusahaan padamelan, konsultan padamelan, agénsi padamelan, firma padamelan.

Jasa rekrutmen terjangkau | Perusahaan rekrutmen pangsaéna | Konsultan rekrutmen mampuh | Teguh rekrutmen mampuh | Perusahaan rekrutmen top | Teguh panempatan Terjangkau | Perusahaan panempatan luhur | Teguh tanaga tanaga mampuh | Perusahaan tanaga luhur | Agénsi pagawéan mampuh

Pikeun konsultasi tanaga tanaga, kirimkeun kami ka sumber daya manusa anjeun.

Pos Lowongan

Staffing Company sareng tanaga Kerja Konsultasi

Upami anjeun henteu tiasa mendakan pas pikeun organisasi anjeun maka perusahaan konsultasi tanaga tanaga kami, ogé katelah, agén rekrutmen atanapi perusahaan tanaga kerja global atanapi perusahaan tanaga padamelan sareng perusahaan padamelan anu ngalangkungan kami parantos ngabantosan klien kami di panjuru dunya pikeun ngiringan ti nagara-nagara sanés dina bungkus sareng kauntungan anu terjangkau.

Perusahaan konsultan tanaga tanaga anu pangsaéna | Perusahaan konsultan rekrutmen pangsaéna | Perusahaan konsultan staffing pangsaéna | Perusahaan konsultasi panempatan pangsaéna | Perusahaan panempatan damel anu pangsaéna.

Konsultasi sumber daya manusa gratis.

')

Imigrasi sareng Sumber Daya Manusa

Kami parantos ngabantosan perusahaan, kalayan minuhan sarat Imigrasi organisasi sapertos:

Sadayana Anjeun Peryogikeun

  • Toko Eureun

    Kami nawiskeun rupa-rupa solusi dina hiji hateup, 1 partnership pikeun sadaya kabutuhan pertumbuhan lokal atanapi global.

  • jasa pribadi

    Sok aya pikeun ngajawab patarosan anjeun, ngadukung anjeun dina cita-cita sareng cita-cita anjeun, ngabantuan anjeun ngahémat waktos sareng artos.

  • Pendadean Tukang Ngadamel

    Syarat anu sadayana béda-béda, ku sabab kitu, kami sering ngarancang nyusun solusi pikeun anjeun, pikeun jalur pertumbuhan internasional anjeun.

  • bedah kalapa

    Bayaran pikeun jasa kami kacida kalapa tanpa biaya anu disumputkeun, anu dianggo pikeun sadaya, naha anjeun mangrupikeun individu atanapi perusahaan alit, sedeng atanapi ageung.

  • Ahli Industri Kuat

    Salila sababaraha taun damel sareng Individu, kulawarga, sareng perusahaan, kami parantos ngembangkeun pangaweruh konci dina spéktrum lega jasa internasional.

  • Kabeungharan Pangalaman

    Kami ngagaduhan tim profésional ngalaman, asosiasi sareng mitra pikeun masihan kabeungharan pangalaman pikeun klien kami.

  • Quality

    Kami Mitra, panyadia jasa, Pengacara, CFP, Akuntan, Realtor, Ahli Kauangan, Ahli Imigrasi sareng anu sanggup pisan, berorientasi hasil.

  • 1 Titik Kontak

    Kami aya di dieu pikeun mempermudah relokasi anjeun, kamekaran, perluasan sareng kabutuhan ku nyayogikeun 1 titik kontak.

  • Kasadaran Budaya Unik

    Ayana kami unik dina pasar internasional utama anu nyayogikeun kami, ahli lokal pikeun ngajantenkeun kami nawiskeun platform panyokong anu paling lengkep.

  • global tapak suku

    Kami ngalayanan individu, kulawarga sareng perusahaan sacara internasional, ku kituna, tiasa ngabedakeun naékkeun kamekaran global anjeun.

  • kajembaran ati

    Nalika urang ngadangukeun kaputusan tangguh urang henteu pernah badami ngarobih nilai sareng prinsip urang. Urang ngalakukeun naon anu bener, sanes naon anu paling gampang.

  • Unak ayaan

    Layanan Imigrasi: 22156.
    Layanan Hukum: 19132.
    Jasa IT: 1000+ Proyék
    Perusahaan Perusahaan: 26742.
    Masih Ngitung.

Milion Makers ngaliwatan mitra internasional sareng Asosiasi sareng Profesional CFA, Akuntan, Associates Kauangan, Tim Pengacara Imigrasi, ngatur portopolio anu ageung tina mayar pajak Indibidual sareng éntitas bisnis internasional anu ampir sadayana yurisdiksi sareng pengulangan klien kalayan rezeki kami jangka panjang hubungan sareng klien kami mangtaun-taun mangtaun jasa urang kaunggulan, empati sareng harga kompetitif.

Kami nyayogikeun akuntansi sareng / atanapi jasa Inok ka lembaga bisnis internasional anu dilebetkeun dina yurisdiksi di handap ieu:

Kami nawiskeun Klién Urang

  • Operasi ulasan sareng audisi HR

  • Kasaluyuan hukum pangaturan

  • Buku Panduan karyawan sareng pamekaran kawijakan

  • Pangwangunan bakat

  • Evaluasi budaya perusahaan sareng mobilitas karir

  • Ngabantosan sareng recruiting, penilaian pre-pagawean sareng wawancara

  • Solusi Imigrasi

  • Ningkatkeun prosés anu henteu éfisién

  • Manajemén Kinerja sareng Dursasana karyawan

  • Perencanaan bakat

  • Strategi ingetan

  • Latihan pangawas

  • Mitigasi Résiko HR

  • Ngarobih tata manajemén

  • Karyawan dina boarding / boarding

  • Ékspansi SDM Internasional tina sareng dukungan

Kami ayeuna ngalayanan Perusahaan di handap ieu

  • Banking

  • Proses Usaha Olahraga

  • Infrastruktur sareng Konstruksi

  • pendidikan

  • Dahareun & Minuman

  • Kamanusaan sarta Studi Kaséhatan

  • Manufaktur

  • Énergi

  • asuransi

  • Téknologi informasi

  • Layanan légal

  • Travel & Pariwisata

  • Petrokimia

  • Panaliti & Pangwangunan

  • Services Financial

  • Crypto Industri

  • telekomunikasi

  • Produksi Pertanian & Panaliti

  • mobil

Bimbingan Profesional jeung sokongan

Nyuhunkeun Konsultasi Gratis


Pilih Nagara pikeun Layanan HR

Milarian ku Wilayah

Amérika Serikat

Alabama

Maca deui

Arizona

Maca deui

Arkansas

Maca deui

California

Maca deui

Colorado

Maca deui

Connecticut

Maca deui

Delaware

Maca deui

Kacamatan Columbia

Maca deui

Florida

Maca deui

Géorgia

Maca deui

Illionis

Maca deui

Indiana

Maca deui

Kentucky

Maca deui

Louisiana

Maca deui

Maryland

Maca deui

Massachusetts

Maca deui

Michigan

Maca deui

Minnesota

Maca deui

Mississippi

Maca deui

Missouri

Maca deui

Montana

Maca deui

Nebraska

Maca deui

New Hampshire

Maca deui

jersey New

Maca deui

New Mexico

Maca deui

New York

Maca deui

Karolina Kalér

Maca deui

North Dakota

Maca deui

Oklahoma

Maca deui

Pennsylvania

Maca deui

Rhode Islandia

Maca deui

Carolina Kidul

Maca deui

South Dakota

Maca deui

Tennesse

Maca deui

Vermont

Maca deui

Virginia

Maca deui

Washington

Maca deui

Virginia Kulon

Maca deui

Wisconsin

Maca deui

Wyoming

Maca deui

5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan