Lebet

🔍

EN

X

wartos

WARNA INTERNATIONAL

Berita anu gunana pikeun individu, juragan bisnis, pangusaha, mahasiswa, juru padamelan sareng kulawarga

Wawasan, hidayah sareng apdet panganyarna mangaruhan pangaruh pribadi sareng bisnis internasional anjeun.

Grup Urang Waving Bandéra Kanada

Kanada ngenalkeun langkung seueur diajar sareng kalenturan ijin kerja

Kanada parantos nembe ngalaporkeun tilu ukuran anu penting pikeun ngabantosan jalma anu hoyong milarian latihan sareng kerja Kanada ...
Maca deui
GSB ngiringan Global Alliance dina Manajemén Atikan

GSB ngiringan Global Alliance dina Manajemén Atikan

Universitas Universitas Cape Town (UCT) Pascasarjana Sakola Usaha (GSB) parantos janten kuliah bisnis utama di sub-Saharan Afrika ...
Maca deui
/ / News Atikan, wartos
Pangusaha damel nganggo komputer laptop kalayan strategi sareng kamekaran bisnis dina layar

Industri IT India di ngalereskeun nalika US mulls H1-B suspénsi visa

Laporan Donald Trump-mendorong pamaréntahan AS hoyong ngahaja ngagantungkeun visa béda spesialis sémah, kalebet visa H1-B, parantos nyababkeun ...
Maca deui
/ / Blog, Blog IT, Warta IT, wartos
HashCash Pikeun Ngawangun Modél Atikan Online Maju

HashCash Pikeun Ngawangun Modél Atikan Online Maju

Kalayan dunya ngajalan arah arahan anu jauh, HashCash Konsultan parantos damel babarengan sareng paguron luhur di Amérika Serikat ka ...
Maca deui
kamana imigrasi

Imigrasi pos-coronavirus Kanada

Aya komponén jero sareng luar pikeun dipertimbangkeun bari ngabayangkeun nasib kerangka hijrah Kanada anu katukang pandémik coronavirus ...
Maca deui

McDonald nuju ningali jurusan SDM dina usik CEO

McDonald's tos ngalegaan panalungtikan pikeun kemungkinan kalakuan urut CEO na. Dewan diréktur perusahaan parantos ngupahan di luar ...
Maca deui
Mitra Wide Technology World sareng Moogsoft pikeun Ngalangkungan Prakték AIOps

Mitra Wide Technology World sareng Moogsoft pikeun Ngalangkungan Prakték AIOps

Moogsoft, panaratas sareng panyiar pertimbangan jadian manusa pikeun Operasi IT (AIOps) sareng World Wide Technology (WWT), dunya sadunya ...
Maca deui
Marketing-Strategi-of-Mastercard-3

Mastercard ngaluncurkeun Fintech Express di Éropa

Firma installment di dunya parantos ngalaporkeun kiriman program fintech sareng program anu mimiti pikeun konséntrasi dina nyetir canggih ...
Maca deui
/ / Blog, Wartos bisnis, Blog IT, wartos

Keuangan Aye Ngangkat Rs180Cr dina Pembiayaan Hutang

Ngiringan fintech basis India anu populér dumasar Aye Keuangan nembe parantos réngsé babak pembiayaan hutang. Aye Keuangan, sumber ngamimitian fintech dumasar Gurugram, ...
Maca deui
Loading ...
Mitra Wide Technology World sareng Moogsoft pikeun Ngalangkungan Prakték AIOps

Mitra Wide Technology World sareng Moogsoft pikeun Ngalangkungan Prakték AIOps

Moogsoft, panaratas sareng panyiar pertimbangan jadian manusa pikeun Operasi IT (AIOps) sareng World Wide Technology (WWT), dunya sadunya ...
Maca deui
Marketing-Strategi-of-Mastercard-3

Mastercard ngaluncurkeun Fintech Express di Éropa

Firma installment di dunya parantos ngalaporkeun kiriman program fintech sareng program anu mimiti pikeun konséntrasi dina nyetir canggih ...
Maca deui
/ / Blog, Wartos bisnis, Blog IT, wartos

Keuangan Aye Ngangkat Rs180Cr dina Pembiayaan Hutang

Ngiringan fintech basis India anu populér dumasar Aye Keuangan nembe parantos réngsé babak pembiayaan hutang. Aye Keuangan, sumber ngamimitian fintech dumasar Gurugram, ...
Maca deui
Unicorn PingPong

Pembayaran PingPong Fintech Unicorn: Tarung Panipuan nyaéta Peperangan Anu Tungtung

Pasar fintech global ngembang pesat sareng diperkirakeun ngahontal $ 460 milyar ku 2025, tapi total karugian panipuan parantos ngahontal ...
Maca deui
London-Fintech_2text

London fintech ngamimitian ngalengkepan $ 50m investasi babak kanggo ékspansi internasional

A fintech mimiti London parantos ngumumkeun parantosan babak investasi $ 50 m kanggo ekspansi internasional. ComplyAdvantage ngumumkeun ...
Maca deui
Amazon-Apple-Mana-Usaha-Strategi-Nyaéta-Best-

Amazon sareng Apple nuju téknologi langkung luhur, emas cocog catetan

Saham AS acuk dina Senén kalayan nami téknologi anu teunggeulan sakumaha spekulan anu disiapkeun pikeun nganjang ...
Maca deui
Ékonomi AS

Ékonomi AS bakal 'mundur' tanpa $ 600 kauntungan pangangguran mingguan

Jalma anu sugih pisan Tilman Fertitta nyarios ka CNBC dinten Salasa yén parantosan suplemén joblessness pamaréntah $ 600-per-minggu bakal ngahambat AS ...
Maca deui
Firma Fintech

Firma Fintech pantes hormat bank nalika aranjeunna ngatur régulasi

Sagala sarimbag, perbankan mangrupikeun anu paling gumantung kana 'kepercayaan klien'. Dina dua puluh tilu puluh taun lami ...
Maca deui

Warren Buffett bet $ 6 milyar dina lima perusahaan dina dinten anu sami anjeunna ngancik 90 taun

Warren Buffett's Berkshire Hathaway Inc. mésér patok dina lima organisasi tukeur Jepang anu maréntahkeun kakuatan nagara sareng bahan baku ...
Maca deui
Loading ...
Grup Urang Waving Bandéra Kanada

Kanada ngenalkeun langkung seueur diajar sareng kalenturan ijin kerja

Kanada parantos nembe ngalaporkeun tilu ukuran anu penting pikeun ngabantosan jalma anu hoyong milarian latihan sareng kerja Kanada ...
Maca deui
kamana imigrasi

Imigrasi pos-coronavirus Kanada

Aya komponén jero sareng luar pikeun dipertimbangkeun bari ngabayangkeun nasib kerangka hijrah Kanada anu katukang pandémik coronavirus ...
Maca deui
watesan perjalanan

Kanada nambihan 30 dinten pikeun larangan perjalanan internasional

Kanada ngalegaan larangan perjalanan kanggo para wisatawan asing anu badé dugi sasih wulan koronavirus terus ngancem ...
Maca deui
Kauntungan imigrasi ka Amérika Serikat

Daines pikeun ngenalkeun tagihan kodifikasi, ngalegaan larangan imigrasi samentawis Trump

RUU Daines ngahaja bakal dilegakeun gerakan boikot dugi ka 60 dinten saatos paménta krisis nasional koronavirus diangkat, sareng ...
Maca deui
waragad imigrasi

Sababaraha biaya imigrasi naék, aya anu turun

Tanggal 3 Agustus, biaya Layanan Kewarganegaraan sareng Imigrasi AS anu anyar parantos disebarkeun. Biaya anyar bakal ...
Maca deui
Quiz_U.S.Imigrasi

Fee Aplikasi Imigrasi AS pikeun Kartu Héjo

Kantor Walikota Boston pikeun Kamajuan Imigran nanyakeun ka luar anu mumpuni pikeun ngadaptar naturalisasi sareng Kartu Héjo geuwat salaku ...
Maca deui

Léngkah-léngkah anu aya pikeun ngadukung mahasiswa internasional di Kanada

Imigrasi, Pangungsi sareng Kawarganagaraan Kanada (IRCC) parantos ngaluarkeun kasimpulan ukuran samentawis anu ayeuna diberlakukeun pikeun mahasiswa internasional, diajar ...
Maca deui
Kauntungan imigrasi ka Amérika Serikat

Kauntungan imigrasi ka Amérika Serikat

 Pangaruh ékonomi positip Imigrasi ka Amérika Serikat masihan sababaraha kauntungan ékonomi ka Amérika Serikat. Seueur imigran ngagaduhan kasempetan nampi ...
Maca deui
Jérman

Kumaha Janten Jerman Mangpaat tina Global Compact for Migration

Dina Désémber 2018, 152 United Nations (UN) bagian nyatakeun nampi Global Compact for Safe, Orderly and Migration Regular. Anu ...
Maca deui
Loading ...
cina manusa resouce

Tiongkok pikeun ngamajukeun pengurangan kamiskinan sareng platform digital

Cina parantos ngadorong kagiatan panyingkiran kabutuhan anu luar biasa pikeun dilaksanakeun ngalangkungan tahap komputerisasi. Ti telat Méi dugi ka ...
Maca deui
Ékonomi AS

Pangangguran AS nolak ka 13.3% kusabab ékonomi ngulangkeun kerja 2.5m dina Méi

Serangan dahsyat Covid-19 dina ékonomi Amérika Serikat dina Mei saprak laju pangangguran turun ka 13.3% sareng AS ...
Maca deui
nyalut

Covetrus Ngumumkeun Perwira Sumber Daya Manusia Global Anyar

Covetrus (Nasdaq: CVET), panaratas sadunya dina perilaku inovasi sareng administrasi, nyatakeun yén éta bakal ngangkat Ditte Marstrand Wulf ...
Maca deui
Azerbaijanis

Misi Azerbaijan di Turki ngabantosan ngalair virus

Tina jam mimiti tina penutupan wates alatan pandémik koronavirus, Azerbaijan parantos nyandak "unggal ukuran anu tiasa dibayangkeun" ka ...
Maca deui
Sakola gaduh tingkat inféksi coronavirus anu handap, Jérman

Sakola gaduh tingkat inféksi coronavirus rendah, panilitian Jerman mendakan

Panilitian ngeunaan 2,000 murangkalih sareng instruktur di sakola di daérah Jérman di Sachony parantos mendakan henteu seueur ...
Maca deui
/ / Sumber daya manusa, wartos
Zurich Kanada nunjuk sirah anyar sumber daya manusa

Zurich Kanada nunjuk sirah anyar sumber daya manusa

Zurich Kanada parantos namatkeun Scott Thomas salaku pupuhu HR - padamelan anu anjeunna dipasang dina premis selang ...
Maca deui

9 Cara Ngarobih Sumber Daya Manusa Kana Supir Untung

Dina istilah anu paling gampang, palaksanaan organisasi sacara langsung diidentifikasi kalayan kumaha SDM ngalaksanakeun perwakilan pikeun ngalaksanakeun karya pangsaéna ...
Maca deui
/ / Sumber daya manusa, wartos
HR-rencana

Sumber Daya Manusia (SDM) Proyék Tumuwuh Pasar Parangkat Lunak ti saprak 2026

Laporan panilitian ngeunaan Sumber Daya Manusia (HR) Industri Parangkat Lunak nawiskeun analisis lengkep ngeunaan tren pasar anu aya, sajaba ti ...
Maca deui
Ékonomi AS

3.8 juta Amerika kaleungitan padamelan nalika pangangguran AS terus tumbuh

3.8 juta jalma sanés kaleungitan kalungguhan di Amérika dina saminggu katukang anu janten pandémik koronavirus dina ngempur ...
Maca deui
Loading ...
Paytm urang

Kawijakan Paytm's Rs 250 Cr ESOP bakal ngabantosan drive raksasa fintech

Dina usaha ngabantosan karyawan tetep ngamotivasi dina dunya anu diterangkeun ku pandém, sababaraha startup India anu paling luhur sapertos OYO, Paytm, ...
Maca deui
Mangpaat tina perbankan luar negeri

Mangpaat tina perbankan luar negeri

Aya sababaraha manpaat perbankan lepas pantai, anu diantarana: 1) Ngarasakeun tingkat layanan anu paling luhur 2) Ngamankeun sareng ngajagi ...
Maca deui
UX sareng UI

Naon pentingna UI sareng UX pikeun halaman wéb?

Kiwari, kalayan ngembangkeun téknologi inovatif sadayana hoyong ngalaksanakeun téknologi dina bisnis supados ngahasilkeun langkung ...
Maca deui
IT

Firms Tech di India Lengkah pikeun Ngalawan COVID-19

COVID-19 parantos ngalaksanakeun dunya pikeun ngeureunkeun sareng ngabatesan individu ka bumi na di dunya. Dina sapertos ...
Maca deui

Bulan Jae-in tahan dina impian diplomasi Koréa Kalér

Dina 2017, pesaing ka-présidén Koréa Kidul Moon Jae-in nunjukkeun salaku modél panyebaran pikeun pembebasan Asia Waktos ...
Maca deui
CRM kazio

CRM App Kaizo Ngaronjatkeun $ 3 Juta

Manajemén Hubungan Palanggan (CRM) tina sababaraha waktos parantos dikenal pikeun ngatur konsumén, ngabantosan agén CRM pikeun ngalaksanakeun ...
Maca deui
Jérman

Jérman nyandak 25.1% stake di Lufthansa

Lufthansa (LHAG.DE) ngatur bailout 10 milyar euro ($ 10.98 milyar) anu bakal ngahasilkeun Jérman nyandak saham 25.1% ...
Maca deui
Tencent

Tencent mésér 5% saham dina perusahaan Australia Afterpay

Kaulinan Cina sareng kebat kahirupan berbasis web Tencent Holdings parantos mésér saham 5% dina Afterpay Ltd, anu mésér Australia ...
Maca deui
McDonald

Untung McDonald labuh sabab coronavirus ngabanting penjualan

McDonald's Corp (MCD.N) sono kaukur Wall Street pikeun kauntungan kuartalan dina dinten Kemis salaku bagian ageung tina tempat makan na dibatesan ...
Maca deui
Loading ...
cina manusa resouce

Tiongkok pikeun ngamajukeun pengurangan kamiskinan sareng platform digital

Cina parantos ngadorong kagiatan panyingkiran kabutuhan anu luar biasa pikeun dilaksanakeun ngalangkungan tahap komputerisasi. Ti telat Méi dugi ka ...
Maca deui
Ékonomi AS

Pangangguran AS nolak ka 13.3% kusabab ékonomi ngulangkeun kerja 2.5m dina Méi

Serangan dahsyat Covid-19 dina ékonomi Amérika Serikat dina Mei saprak laju pangangguran turun ka 13.3% sareng AS ...
Maca deui
nyalut

Covetrus Ngumumkeun Perwira Sumber Daya Manusia Global Anyar

Covetrus (Nasdaq: CVET), panaratas sadunya dina perilaku inovasi sareng administrasi, nyatakeun yén éta bakal ngangkat Ditte Marstrand Wulf ...
Maca deui
Azerbaijanis

Misi Azerbaijan di Turki ngabantosan ngalair virus

Tina jam mimiti tina penutupan wates alatan pandémik koronavirus, Azerbaijan parantos nyandak "unggal ukuran anu tiasa dibayangkeun" ka ...
Maca deui
Sakola gaduh tingkat inféksi coronavirus anu handap, Jérman

Sakola gaduh tingkat inféksi coronavirus rendah, panilitian Jerman mendakan

Panilitian ngeunaan 2,000 murangkalih sareng instruktur di sakola di daérah Jérman di Sachony parantos mendakan henteu seueur ...
Maca deui
/ / Sumber daya manusa, wartos
Zurich Kanada nunjuk sirah anyar sumber daya manusa

Zurich Kanada nunjuk sirah anyar sumber daya manusa

Zurich Kanada parantos namatkeun Scott Thomas salaku pupuhu HR - padamelan anu anjeunna dipasang dina premis selang ...
Maca deui

9 Cara Ngarobih Sumber Daya Manusa Kana Supir Untung

Dina istilah anu paling gampang, palaksanaan organisasi sacara langsung diidentifikasi kalayan kumaha SDM ngalaksanakeun perwakilan pikeun ngalaksanakeun karya pangsaéna ...
Maca deui
/ / Sumber daya manusa, wartos
HR-rencana

Sumber Daya Manusia (SDM) Proyék Tumuwuh Pasar Parangkat Lunak ti saprak 2026

Laporan panilitian ngeunaan Sumber Daya Manusia (HR) Industri Parangkat Lunak nawiskeun analisis lengkep ngeunaan tren pasar anu aya, sajaba ti ...
Maca deui
Ékonomi AS

3.8 juta Amerika kaleungitan padamelan nalika pangangguran AS terus tumbuh

3.8 juta jalma sanés kaleungitan kalungguhan di Amérika dina saminggu katukang anu janten pandémik koronavirus dina ngempur ...
Maca deui
Loading ...
GSB ngiringan Global Alliance dina Manajemén Atikan

GSB ngiringan Global Alliance dina Manajemén Atikan

Universitas Universitas Cape Town (UCT) Pascasarjana Sakola Usaha (GSB) parantos janten kuliah bisnis utama di sub-Saharan Afrika ...
Maca deui
HashCash Pikeun Ngawangun Modél Atikan Online Maju

HashCash Pikeun Ngawangun Modél Atikan Online Maju

Kalayan dunya ngajalan arah arahan anu jauh, HashCash Konsultan parantos damel babarengan sareng paguron luhur di Amérika Serikat ka ...
Maca deui
Séktor agri

Sektor agri bakal ditingkatkeun ngalangkungan kabijakan pendidikan anu énggal

Patali sareng ningkatkeun pendidikan tatanén dina kabijakan pendidikan anyar di nagara éta, wakil-wakil rektor universitas tatanén sareng dekan ...
Maca deui

Athene USA pikeun nambihan program beasiswa kana pendidikan

Athene USA ngarencanakeun pikeun ngaluncurkeun program beasiswa pikeun mahasiswa Iowa dina Januari salaku bagian tina upaya memperdalam ...
Maca deui

Toyota ngaluncurkeun hub pendidikan virtual

Salah sahiji anu ngadamel nagara inovatif nyaéta nempatkeun inovasi na pikeun ngadukung mahasiswa Kentucky. Toyota Motor Amérika Kalér ...
Maca deui
ngajar online

Ngadeukeutan 50% guru paguron luhur henteu raoseun kana pangajaran online

Ampir genep bulan ti saprak kelas ngalih online, ampir 50 persén guru paguron luhur masih teu raoseun ...
Maca deui

DDoS Attacks on Education Escalate di 2020

Pendidikan parantos janten target utama serangan anu ditolak-of-service (DDoS) disebarkeun sabab seueur sakola gumantung kana diajar jarak jauh pikeun ngeureunkeun ...
Maca deui
anyar-nasional-pendidikan-kawijakan-2020-tonjolan-fitur-o-1200x679

The Miss Sareng Pertandingan Sarat jeung Kaayaan Pendidikan Anyar

Akhirna Kawijakan Pendidikan Nasional anu ditunggu-tunggu ngagaduhan persetujuan kabinet. Hayu urang mimitian ku positip na heula. Éta pasti payun ...
Maca deui
Dinas Pendidikan

Trump nyatakeun Dinas Pendidikan bakal nalungtik pamakean 1619 Project di sakola

Dina tweet Minggu énjing, Présidén nyatakeun Dinas Pendidikan AS bakal nalungtik naha sakola California nganggo ...
Maca deui
Loading ...

5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan