wartos

WARNA INTERNATIONAL

Berita anu gunana pikeun individu, juragan bisnis, pangusaha, mahasiswa, juru padamelan sareng kulawarga

Wawasan, hidayah sareng apdet panganyarna mangaruhan pangaruh pribadi sareng bisnis internasional anjeun.

INVESTASI ékonomi AS tiasa naék dina 2021

Ahli keuangan tingkah laku Morgan Housel ngawartoskeun CNBC dinten Salasa yén ékonomi Amérika Serikat tiasa janten primér pikeun pamulihan virus corona di 2021 nyaéta ...
Maca deui

UAE bakal kolaborasi sareng rumah sakit panggedéna Israél pikeun ngamajukeun téknologi kasihatan

Rumah sakit panggedéna Israél, Pusat Médis Sheba, sareng APEX Émirat Arab Uni Épéksi Nasional ngumumkeun kamari yén aranjeunna nandatanganan ...
Maca deui

Nilai data Podomoro pikeun nguatkeun penderita énjing

Kumaha carana sistem kaséhatan ieu anu ideal? Ngartos éta hartosna ngartos kana kauntungan anu tiasa didapet ti jalma anu maénkeun ...
Maca deui

Léngkah Revolusi Anyar dina: Fintech + DeFi

Sadayana siga anu nyambung: kauangan, budaya, seni, teknologi, media, geopolitik. Éta mangrupikeun waktos anu saé pikeun ...
Maca deui
/ / Warta IT, Hukum Apdet Hukum, wartos

Fintech peryogi inovasi anu langkung saé tibatan blockchain

Hésé pisan pikeun ngajawab yén aya inovasi anu langkung saé dina industri fintech dibandingkeun blok di ...
Maca deui
/ / Warta IT, wartos

Ngahasilkeun kauntungan tina investasi dina téknologi

Teu aya anu tiasa ragu kakuatan Apple téknologi buta Apple. Langkung ti samilyar urang kaitkeun ...
Maca deui
/ / Warta IT, wartos

Athene USA pikeun nambihan program beasiswa kana pendidikan

Athene USA ngarencanakeun pikeun ngaluncurkeun program beasiswa pikeun mahasiswa Iowa dina Januari salaku bagian tina upaya memperdalam ...
Maca deui
/ / News Atikan, wartos

Léngkah-léngkah anu aya pikeun ngadukung mahasiswa internasional di Kanada

Imigrasi, Pangungsi sareng Kawarganagaraan Kanada (IRCC) parantos ngaluarkeun kasimpulan ukuran samentawis anu ayeuna diberlakukeun pikeun mahasiswa internasional, diajar ...
Maca deui

Cina nyalip AS salaku ékonomi paling luhur di dunya dina 2032

Cina diperkirakeun ngaleuwihan Amérika Serikat janten ékonomi panggedéna sadunya sakedik langkung ti ...
Maca deui
/ / Hukum Apdet Hukum, wartos
Loading ...

INVESTASI ékonomi AS tiasa naék dina 2021

Ahli keuangan tingkah laku Morgan Housel ngawartoskeun CNBC dinten Salasa yén ékonomi Amérika Serikat tiasa janten primér pikeun pamulihan virus corona di 2021 nyaéta ...
Maca deui
Bank Axis

Axis Bank ngiringan $ 183 juta rugi di COVID-19 Wabah

Axis Bank Ltd, tukang bayar dana swasta swasta pangsaéna di India, dinten Salasa ngiringan kaleungitan saparapat ahirna 13.88 miliar rupees ...
Maca deui
/ / Wartos bisnis, wartos
minyak vs bitcoin

Minyak vs Bitcoin, Patarosan dina Volatility Raised

Plémik koronavirus masihan kejutan dunya deui dina 20 April 2020. harga minyak Amérika Serikat parantos négatip ...
Maca deui
/ / Wartos bisnis, wartos

Parobihan ékonomi anu disayuhan ku nagara saatos nerapkeun aturan anyar Oman

Halo, urang nyawalakeun aturan anyar Oman anu diterapkeun ku anu ékonomi parobihan. Haitham bin Tariq mangrupikeun Omani anu munggaran ...
Maca deui
/ / Wartos bisnis, wartos
modal ngambang

Luncat Modél ngalengkepan $ 15 juta babak ekuiti

$ 15 juta ti investor anu tos aya pikeun naekeun dasar modal na. Firma teknologi canggih finansial India anyar ngumumkeun yén ...
Maca deui
/ / Blog, Wartos bisnis, Blog IT, wartos
Goldman Sachs ngaluarkeun peringatan ngeunaan pangangguran AS

Goldman Sachs ngaluarkeun peringatan ngeunaan pangangguran AS

Laju pangangguran di Amérika Serikat bakal top 25%, sami sareng waktos anu paling dahsyat saé Great ...
Maca deui
/ / Blog, Blog Usaha, Wartos bisnis, wartos

Warren Buffett bet $ 6 milyar dina lima perusahaan dina dinten anu sami anjeunna ngancik 90 taun

Warren Buffett's Berkshire Hathaway Inc. mésér patok dina lima organisasi tukeur Jepang anu maréntahkeun kakuatan nagara sareng bahan baku ...
Maca deui
Mitra Wide Technology World sareng Moogsoft pikeun Ngalangkungan Prakték AIOps

Mitra Wide Technology World sareng Moogsoft pikeun Ngalangkungan Prakték AIOps

Moogsoft, panaratas sareng panyiar pertimbangan jadian manusa pikeun Operasi IT (AIOps) sareng World Wide Technology (WWT), dunya sadunya ...
Maca deui
Marketing-Strategi-of-Mastercard-3

Mastercard ngaluncurkeun Fintech Express di Éropa

Firma installment di dunya parantos ngalaporkeun kiriman program fintech sareng program anu mimiti pikeun konséntrasi dina nyetir canggih ...
Maca deui
/ / Blog, Wartos bisnis, Blog IT, wartos
Loading ...

Léngkah-léngkah anu aya pikeun ngadukung mahasiswa internasional di Kanada

Imigrasi, Pangungsi sareng Kawarganagaraan Kanada (IRCC) parantos ngaluarkeun kasimpulan ukuran samentawis anu ayeuna diberlakukeun pikeun mahasiswa internasional, diajar ...
Maca deui
Kauntungan imigrasi ka Amérika Serikat

Kauntungan imigrasi ka Amérika Serikat

Pangaruh ékonomi positip Imigrasi ka Amérika Serikat masihan sababaraha kauntungan ékonomi ka Amérika Serikat. Seueur imigran ngagaduhan kasempetan nampi ...
Maca deui
Jérman

Kumaha Janten Jerman Mangpaat tina Global Compact for Migration

Dina Désémber 2018, 152 United Nations (UN) bagian nyatakeun nampi Global Compact for Safe, Orderly and Migration Regular. Anu ...
Maca deui

Propinsi mana di Kanada anu paling gampang didatangan?

Salah tafsir anu khas ngeunaan gerakan Kanada nyaéta sababaraha daérah langkung "saderhana" tibatan anu sanésna ngalih. Daérah naon waé ...
Maca deui

Naon anu ngajantenkeun aplikasi imigrasi kuat?

Salaku implikasi imigrasi COVID-19 nuluykeun dugi usum panas sareng usum gugur, Imigrasi, Pangungsi sareng Kewarganagaraan Kanada (IRCC) ...
Maca deui
Jérman

Jérman Nolak Visa pikeun Murid Internasional dina Kursus Online

Siswa internasional anu badé ka Jerman semester ieu ngan ukur nuturkeun kursus online moal mumpuni pikeun visa, kusabab ...
Maca deui
flipkart sareng tata

Uji Scan di Sistem Migrasi AS Resiko Panyebaran Virus

Henteu kaseueuran organisasi Trump pikeun nguji sadayana kajaba persentase leutik pendatang kakurung pikeun novél koronavirus sigana ...
Maca deui

Kumaha Trump ngajantenkeun langkung hésé janten warga nagara AS

Urang luar parantos ngalamar janten padumuk Amérika Serikat dina angka ngembangna saprak Donald Trump damel, anu sababaraha penyidik ​​panyusun ...
Maca deui
pangaruh ékonomi

Kumaha Imigran Ngembangna Ékonomi AS

Di Amérika Serikat, pangaruh ékonomi imigrasi mangrupikeun topik rod-kilat anu memicu parasaan anu kuat dina dua sisi ...
Maca deui
Loading ...
cina manusa resouce

Tiongkok pikeun ngamajukeun pengurangan kamiskinan sareng platform digital

Cina parantos ngadorong kagiatan panyingkiran kabutuhan anu luar biasa pikeun dilaksanakeun ngalangkungan tahap komputerisasi. Ti telat Méi dugi ka ...
Maca deui
SAUDI KUMUSAN RESEP KURSUS

KOMUNITAS SAUDI RESEP KOMPUTER MINISTER CLARIFY MEKANISM UNTUK RETURNK EMPLOYEES

Ukuran anyar ieu dinyatakeun ku Menteri Sumber Daya Manusia sareng Pangwangunan Sosial Ahmed canister Sulaiman Al Rajhi dina hiji ...
Maca deui
Ékonomi AS

Pangangguran AS nolak ka 13.3% kusabab ékonomi ngulangkeun kerja 2.5m dina Méi

Serangan dahsyat Covid-19 dina ékonomi Amérika Serikat dina Mei saprak laju pangangguran turun ka 13.3% sareng AS ...
Maca deui
nyalut

Covetrus Ngumumkeun Perwira Sumber Daya Manusia Global Anyar

Covetrus (Nasdaq: CVET), panaratas sadunya dina perilaku inovasi sareng administrasi, nyatakeun yén éta bakal ngangkat Ditte Marstrand Wulf ...
Maca deui
Azerbaijanis

Misi Azerbaijan di Turki ngabantosan ngalair virus

Tina jam mimiti tina penutupan wates alatan pandémik koronavirus, Azerbaijan parantos nyandak "unggal ukuran anu tiasa dibayangkeun" ka ...
Maca deui
Zurich Kanada nunjuk sirah anyar sumber daya manusa

Zurich Kanada nunjuk sirah anyar sumber daya manusa

Zurich Kanada parantos namatkeun Scott Thomas salaku pupuhu HR - padamelan anu anjeunna dipasang dina premis selang ...
Maca deui

McDonald ningali kana jabatan SDM di panyilidikan CEO

McDonald's tos ngalegaan panalungtikan pikeun kemungkinan kalakuan urut CEO na. Dewan diréktur perusahaan parantos ngupahan di luar ...
Maca deui
Firma SDM Top Jepang Ngerjakeun Aplikasi Rekrutmen Berbasis Blockchain

Firma SDM Top Jepang Ngerjakeun Aplikasi Rekrutmen Berbasis Blockchain

Persol Group, salah sahiji organisasi asét manusa pangageungna di Jepang, parantos damel kerjasama sareng organisasi IT sareng gadget Jepang anu penting, ...
Maca deui
/ / Sumber daya manusa, wartos

9 Cara Ngarobih Sumber Daya Manusa Kana Supir Untung

Dina istilah anu paling gampang, palaksanaan organisasi sacara langsung diidentifikasi kalayan kumaha SDM ngalaksanakeun perwakilan pikeun ngalaksanakeun karya pangsaéna ...
Maca deui
/ / Sumber daya manusa, wartos
Loading ...

Léngkah Revolusi Anyar dina: Fintech + DeFi

Sadayana siga anu nyambung: kauangan, budaya, seni, teknologi, media, geopolitik. Éta mangrupikeun waktos anu saé pikeun ...
Maca deui

Fintech peryogi inovasi anu langkung saé tibatan blockchain

Hésé pisan pikeun ngajawab yén aya inovasi anu langkung saé dina industri fintech dibandingkeun blok di ...
Maca deui

Ngahasilkeun kauntungan tina investasi dina téknologi

Teu aya anu tiasa ragu kakuatan Apple téknologi buta Apple. Langkung ti samilyar urang kaitkeun ...
Maca deui

Inovasi Tech Ngaganggu Industri Médis sareng Podomoro

Telemedisin atanapi konsultasi virtual mangrupikeun hal anu tiheula ayeuna. Malah nalika aranjeunna ngamimitian, pangaruh dramatis éta ...
Maca deui

IP Téhnologi Ngabantosan Napigasi COVID-19 Tantangan

Seueur anu gancang mendakan yén aranjeunna ayeuna gaduh hiji asset integral nyetél: kerangka kaamanan fisikna. A ...
Maca deui

Xi Jinping nekenkeun élmu sareng téknologi pikeun pangwangunan ékonomi

Pangaturan anu logis sareng mékanis diperyogikeun pikeun giliran kauangan finansial sareng sosial Cina, sareng ningkatna padamelan individu, ...
Maca deui
Apex Supply Chain Technologies

Apex Supply Chain Technologies asup kana pasipatan intelektual global eksklusif

Pasatujuan lisénsi IP nawiskeun Apex hak ekslusif pikeun pasar sareng salajengna ngembangkeun téknologi jemput pangan otomatis Brightloom sareng Inteléktual ...
Maca deui

Visa aya dina panilitian di Éropa kusabab aturan fintech

Visa aya dina titik fokus tés ku Komisi Éropa ngeunaan aturan angsuran canggihna pikeun fintech ...
Maca deui
Ti L ka Sunda - Vamsee Mohan, Ravi Ravulaparthi, Lakshman Gupta

Vulcan Capital mingpin pembiayaan siki dina fintech ngamimitian Qapita

Qapita, tahap anu fokus kana nilai sareng tukeur para eksekutif pikeun pasar swasta, parantos ngasilkeun $ 1.8 juta (sakitar Rs ...
Maca deui
Loading ...
cina manusa resouce

Tiongkok pikeun ngamajukeun pengurangan kamiskinan sareng platform digital

Cina parantos ngadorong kagiatan panyingkiran kabutuhan anu luar biasa pikeun dilaksanakeun ngalangkungan tahap komputerisasi. Ti telat Méi dugi ka ...
Maca deui
SAUDI KUMUSAN RESEP KURSUS

KOMUNITAS SAUDI RESEP KOMPUTER MINISTER CLARIFY MEKANISM UNTUK RETURNK EMPLOYEES

Ukuran anyar ieu dinyatakeun ku Menteri Sumber Daya Manusia sareng Pangwangunan Sosial Ahmed canister Sulaiman Al Rajhi dina hiji ...
Maca deui
Ékonomi AS

Pangangguran AS nolak ka 13.3% kusabab ékonomi ngulangkeun kerja 2.5m dina Méi

Serangan dahsyat Covid-19 dina ékonomi Amérika Serikat dina Mei saprak laju pangangguran turun ka 13.3% sareng AS ...
Maca deui
nyalut

Covetrus Ngumumkeun Perwira Sumber Daya Manusia Global Anyar

Covetrus (Nasdaq: CVET), panaratas sadunya dina perilaku inovasi sareng administrasi, nyatakeun yén éta bakal ngangkat Ditte Marstrand Wulf ...
Maca deui
Azerbaijanis

Misi Azerbaijan di Turki ngabantosan ngalair virus

Tina jam mimiti tina penutupan wates alatan pandémik koronavirus, Azerbaijan parantos nyandak "unggal ukuran anu tiasa dibayangkeun" ka ...
Maca deui
Zurich Kanada nunjuk sirah anyar sumber daya manusa

Zurich Kanada nunjuk sirah anyar sumber daya manusa

Zurich Kanada parantos namatkeun Scott Thomas salaku pupuhu HR - padamelan anu anjeunna dipasang dina premis selang ...
Maca deui

McDonald ningali kana jabatan SDM di panyilidikan CEO

McDonald's tos ngalegaan panalungtikan pikeun kemungkinan kalakuan urut CEO na. Dewan diréktur perusahaan parantos ngupahan di luar ...
Maca deui
Firma SDM Top Jepang Ngerjakeun Aplikasi Rekrutmen Berbasis Blockchain

Firma SDM Top Jepang Ngerjakeun Aplikasi Rekrutmen Berbasis Blockchain

Persol Group, salah sahiji organisasi asét manusa pangageungna di Jepang, parantos damel kerjasama sareng organisasi IT sareng gadget Jepang anu penting, ...
Maca deui
/ / Sumber daya manusa, wartos

9 Cara Ngarobih Sumber Daya Manusa Kana Supir Untung

Dina istilah anu paling gampang, palaksanaan organisasi sacara langsung diidentifikasi kalayan kumaha SDM ngalaksanakeun perwakilan pikeun ngalaksanakeun karya pangsaéna ...
Maca deui
/ / Sumber daya manusa, wartos
Loading ...

Athene USA pikeun nambihan program beasiswa kana pendidikan

Athene USA ngarencanakeun pikeun ngaluncurkeun program beasiswa pikeun mahasiswa Iowa dina Januari salaku bagian tina upaya memperdalam ...
Maca deui

Toyota ngaluncurkeun hub pendidikan virtual

Salah sahiji anu ngadamel nagara inovatif nyaéta nempatkeun inovasi na pikeun ngadukung mahasiswa Kentucky. Toyota Motor Amérika Kalér ...
Maca deui
ngajar online

Ngadeukeutan 50% guru paguron luhur henteu raoseun kana pangajaran online

Ampir genep bulan ti saprak kelas ngalih online, ampir 50 persén guru paguron luhur masih teu raoseun ...
Maca deui

DDoS Attacks on Education Escalate di 2020

Pendidikan parantos janten target utama serangan anu ditolak-of-service (DDoS) disebarkeun sabab seueur sakola gumantung kana diajar jarak jauh pikeun ngeureunkeun ...
Maca deui
anyar-nasional-pendidikan-kawijakan-2020-tonjolan-fitur-o-1200x679

The Miss Sareng Pertandingan Sarat jeung Kaayaan Pendidikan Anyar

Akhirna Kawijakan Pendidikan Nasional anu ditunggu-tunggu ngagaduhan persetujuan kabinet. Hayu urang mimitian ku positip na heula. Éta pasti payun ...
Maca deui
Dinas Pendidikan

Trump nyatakeun Dinas Pendidikan bakal nalungtik pamakean 1619 Project di sakola

Dina tweet Minggu énjing, Présidén nyatakeun Dinas Pendidikan AS bakal nalungtik naha sakola California nganggo ...
Maca deui
HashCash Pikeun Ngawangun Modél Atikan Online Maju

HashCash Pikeun Ngawangun Modél Atikan Online Maju

Kalayan dunya ngajalan arah arahan anu jauh, HashCash Konsultan parantos damel babarengan sareng paguron luhur di Amérika Serikat ka ...
Maca deui
GSB ngiringan Global Alliance dina Manajemén Atikan

GSB ngiringan Global Alliance dina Manajemén Atikan

Universitas Universitas Cape Town (UCT) Pascasarjana Sakola Usaha (GSB) parantos janten kuliah bisnis utama di sub-Saharan Afrika ...
Maca deui
GSB ngiringan Global Alliance dina Manajemén Atikan

Surga dina pendidikan online global

Di jero perusahaan, aya hiji pendak kanggo enrollment dina kursus-kursus anu dicirikeun sareng damel ti bumi (21,598% ascent) sareng kelompok maya ...
Maca deui
Loading ...

5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan