Lebet

🔍
en
X

Perijinan Layanan Kauangan

Perijinan Layanan Kauangan

Mitra Global anjeun dina 106 NEGARA

  • Lisénsi cryptocurrency
  • Lisénsi Perbankan
  • Peluncuran ICO
  • Lisensi Forex
  • Lisensi Garawangi

Request Quote a Peryogi kauninga

pitunjuk

Pitunjuk anjeun dina lisénsi (s) sareng idin (s) anu peryogi bisnis. Pituduh nganggo instruksi filing on lisénsi / ijin formulir aplikasi sareng syarat pendukung.

filing

Pituduh nganggo instruksi filing ngeunaan lisénsi / ijin aplikasi anu nyayogikeun syarat pendukung sareng nyerahkeun biaya pamaréntahan sareng nyepetkeun prosés pamisenan lisénsi bisnis.

hal nu minuhan

Tim ahli lisénsi kami ngabimbing anjeun dina pangiriman pamatuhan sareng pembaharuan, ku kituna, anjeun tiasa fokus kana bisnis mainstream.

Sadayana Anjeun Peryogikeun

Dagang Pelaburan Asing, Lisensi Manajemén Aset, Dana Usaha Umum, Lisénsi Bank Investment, Lisénsi Kotik, Skéma Pelaburan Koléksi & Lisénsi Dana, Pangiriman Duit sareng Pangiriman Pembayaran, Lisénsi Operator Berbasis Layanan (SBO), Panyadia jasa pamayaran, Skéma Investasi Koléksi (Cis ) & Lisénsi Dana, Lisénsi Layanan Perantara Pembayaran, Pendaptaran Pengurus Dana sareng Administrator kanggo dana silih, E-Duit & Institusi Pembayaran, jsb…

  • Yurisdiksi EU & lepas
  • Solusi anu dilakukeun ku tukang
  • Waragad saingan

Million Makers ngalangkungan kerjasama internasional urang sareng Asosiasi sareng profesi Blangkon nawiskeun perijinan di nagara-nagara di handap

STARTING NEGERI ayeuna nawarkeun solusi lisénsi di nagara-nagara di handap ieu:

  • Bélis
  • Kapuloan Virgin Britania
  • Kapuloan Kayman
  • Siprus
  • Gibraltar
  • Hong Kong
  • Hong Kong
  • Irlandia
  • Labuan
  • Latvia
  • Malta
  • Mauritius
  • Panama
  • Singapura
  • karajaan Inggris
  • Vanuatu

Urang ngatur portopolio anu ageung pisan pikeun klien internasional anu ngajalankeun ampir sadayana yurisdiksi sareng usaha ulangan ti aranjeunna, kalayan rezeki hubungan jangka panjang sareng klien kami mangtaun-taun mangtaun jasa urang kaunggulan, empati sareng harga kompetitif.

Dokumén pikeun aplikasi lisénsi bénten ti yurisdiksi sareng jinis lisénsi anu diterapkeun. Tapi dokumen dasar anu diperyogikeun kanggo lisénsi bisnis ieu disebatkeun di handap:
1. Bentuk Aplikasi direngsekeun sareng ditandatanganan
2. Kumpulan lengkep dokumen korporasi anjeun. Salaku conto: Sertipikat Gabungan, Memorandum sareng Artikel Paguyuban, Registrari Diréktur, Saham Pemegang Saham sareng Patugas atanapi dokumen anu sami. Dimana perusahaan pelamar anu langkung ageung langkung 12 bulan, di sababaraha yurisdiksi sareng / atanapi dumasar kana jinis lisénsi sareng lisensi bisnis 6 sasih, Sertipikat Ngadeg.
3. Bukti pamayaran modal modal berkanun
4. Manual operasi perusahaan sareng kawijakan internal sareng prosedur kalebet tata cara tata tata urus perusahaan, manajemén résiko sareng kabijakan sareng prosedur anti penguburan anti artos, jsb.
5. Rencana Bisnis sareng 3 proyéksi finansial 5 dugi XNUMX taun.

PENTING PENTING
Punten masihan dokumén di handap ieu pikeun sadaya Diréktur, Pamilik Mangpaat, Pamilik Saham, Signator Otorisasi:

Atur dokumén perusahaan anu sah dibentuk ku:

  • Didaptarkeun salinan paspor anu valid.
  • Paspor kedah disaluyuan sareng tandatangan kedah cocog sareng tandatangan dina bentuk aplikasi.
  • Potret kedah jelas sareng kualitas saé
  • Salinan Utiliti asli atanapi Sertifikasi / Pernyataan bank (pikeun verifikasi alamat padumukan, tanggal henteu langkung ti 3 bulan). tagihan utiliti rumah tangga (sapertos contona listrik, cai, gas, atanapi telepon garis tetep tapi sanés tagihan telepon sélulér, di kalolobaanana yurisdiksi), sabalikna, anjeun ogé tiasa nyayogikeun pernyataan bank, pernyataan kartu kiridit atanapi surat rujukan bank (tanggal henteu leuwih ti 3 bulan) salaku bukti alamat.
  • Salin asli atanapi sertifikasi surat rujukan Banker urang (tanggal henteu langkung ti 3 bulan). Ampir kabéh bank di sakumna dunya ngaluarkeun "Surat Rujukan". Anjeun ngan saukur tiasa naroskeun Rujukan Rujukan ti bank anjeun, dimana anjeun ngagem akun. Hurup rujukan kedah nunjukkeun konfirmasi ti hubungan, minimum 2 taun, Nomer Akun, langkung saimbang sakumaha dina tanggal éta sareng nyabit tina "operasi akun nyugemakeun".
  • Salin asli atanapi disertipikasi Surat référénsi profésional, parantos dikaluarkeun ku perusahaan profésional, contona, tegas Inokasi, CPA, Firma Hukum, jsb nunjukkeun konfirmasi waktu hubungan, minimum 2 taun sareng nyebat yén "urusan bisnis nyugemakeun".
  • Kakuatan Pengacara (upami lumaku)
  • Resume Pribadi
  • Sértipikat clearance pulisi

PENTING PENTING

  • Inase, dokumén anu disayogikeun anu henteu dina basa Inggris, dina kasus éta, tarjamahan anu diperyogikeun diperyogikeun, wakil-a-sabalikna, pikeun sababaraha jusrisdikasi.
  • Lisénsi bisnis anu ngahasilkeun otoritas, iraha waé bisa ménta pangiriman dokumén tambahan atanapi inpormasi, upami, panginten diperyogikeun.
  • Diréktur perusahaan ngalamar kedah janten jalma jasmani.
  • Pausahaan kami leres pisan ngalawan Penguburan Uang, Perdagangan Narkoba, Terorisme sareng Trafficking Manusa, ku kituna, Kami henteu nyengkuyung hasil.

Mauritius

Jenis Lisénsi

1. Penjual Investasi luar nagri
1.1. Segmen Turunan Komoditi: Pilihan binér, Ka hareup
1. Penjual Investasi luar nagri
1.2. Segmen Turunan Mata Uang: Lisensi Forex, Lisensi / Lisensi Dagang Saham
2. Skema Pelaburan Koléktif (Cis) & Lisensi Dana
2.1. Skéma Investasi Koléktif (CI S): Dana Tunggal
2. Skema Pelaburan Koléktif (Cis) & Lisensi Dana
2.2. Dana katutup-tungtung
3. lisénsi Bank Investment
4. Lisénsi Perantara Perantara Pembayaran
5. Lisénsi Kotak Keusik (Lisénsi Dagang Virtual Trading)
6. Lisensi Manajemén Asset

Bélis

Jenis Lisénsi

1. Wangsulan artos sareng pamayaran pamayaran
2. Dana silih umum
3. Pendaptaran Dana Manajer sareng Administrator kanggo dana silih

Hong Kong

Jenis Lisénsi

1. Lisénsi Operator Berbasis Layanan (SBO)
2. Pitunjuk Layanan Operasional Duit

Singapura

Jenis Lisénsi

1. Lisénsi Operator Berbasis Layanan (SBO)
2. Lisénsi Fasilitas Nilai Disimpen Singapura (SVF)
3. Lisénsi Perjalanan Wisata

Vanuatu

Jenis Lisénsi

1. Aman / Saham, Forex Licensev

Seychelles

Jenis Lisénsi

1. lisénsi dagang Forex
2. Panyadia jasa pamayaran

Siprus

Jenis Lisénsi

1. E-Money & Lembaga Pembayaran

Bimbingan Profesional jeung sokongan

Nyuhunkeun Konsultasi Gratis




5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan