Lebet

🔍
en
X

Gawé Modal

Kaca conto kuring
Kaca conto kuring
Kaca conto kuring

Gawé Modal

Kami gaduh jaringan anu kuat sareng hubungan sareng lembaga keuangan pikeun kaperluan kauangan alat anjeun! Beda sareng perusahaan Keuangan Modal anu biasa, mitra bisnis urang gaduh program pikeun ngamimitian sareng ngadamel usaha sareng kiridit anu saé. Biasana, perusahaan keuangan Makarya Makarya ngabutuhkeun sahenteuna genep bulan bisnis pikeun mertimbangkeun calon pas pikeun ngalamar dana éta ngalangkungan dasi kami tiasa dirundingan. Firma keuangan Modal Kerja anu paling hadé moal ngantosan anjeun nungguan, aranjeunna bakal mendakan lorong kanggo ngabantosan kaperluan kauangan anjeun gancang-gancang!

Kauangan Ditampi Keuangan

  • Nepi ka 80% nilai muka anu pantes AR Inventori
  • 50% kanggo 70% tina Peralatan Nilai Cecair diperkirakeun
  • 50% 70% tina nilai likuidasi peralatan
  • Pembiayaan Pesenan Mésér
  • Pembiayaan Kontrak
  • Daya Tuntutan Tunai Merchant
  • Microloans

Konstruksi Factoring Panampi

  • Sub-Kontraktor
  • Kontraktor Umum
  • suppliers
  • Komisi Maju Perumahan
  • Fucking Bill Freight and Freight Bill

Kauangan Perdagangan Keuangan

Pasokan sareng Perdagangan Keuangan Perdagangan - Ningkatkeun Aliran Tunai sareng Ngoptimalkeun Modal Gawé Net

Kami nawiskeun kaahlian sareng sajumlah komprehensif jasa pembiayaan ranté pasokan pikeun ngabantosan para pembeli sareng pembekal nyayogikeun modal kerja sareng syarat manajemén résiko.
Rencana kauangan ranté suplai kami kalebet solusi terstruktur ngawangun khusus anu dirancang pikeun nguatkeun ranté pasokan global sareng domestik ku ngalindungan modal kerja sareng ngamungkinkeun perdagangan dibiayaan dina tingkat anu langkung handap.

5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan