Bélok Konsultan

Kaca conto kuring
Kaca conto kuring
Kaca conto kuring

Bélok Konsultan

Kami di Million Makers mimiti fokus kana ngajantenkeun bisnis suksés, kitu ogé, perencanaan énérgi sareng kréntitor manéh rétrukturing. Urang sadayana terang langkung Penjualan, nguruskeun langkung ageung sareng seueur deui para palanggan anu paling saé pikeun ngatasi krisis kauangan sareng dina mulihkeun perusahaan kana siklus bisnis séhat. Urang difokuskeun ngawétkeun usaha sasarengan sareng ogé cobian ngiringan tim kapamingpinan senior, karyawan barisan hareup sareng mitra bisnis dina daur prosés turnaround.

Perusahaan anu ngadangu tangtangan anu ekstrem, nyewa spesialis turnaround kami pikeun kéngingkeun pitulung pikeun aranjeunna balik deui.

Urang ngabantosan perusahaan ku masihan konsultasi dina dasar proyék jangka pondok sareng ogé dina strategi strategis jangka pondok. Salah sahiji kauntungan anu paling ageung pikeun ngiring tim profésional nyaéta nyangking objektivitas. Objéktip ku nyayogikeun tinjauan sareng saran sareng ngenalkeun prosés anu aya pikeun kapentingan perusahaan.

Upami perusahaan parantos ngagentos témpél kasar samentawis kusabab kaayaan exculpatory, sapertos turunna ékonomi anu lega atanapi perlambangan industri, kéngingkeun ku ngalamar ahli turnaround anu berpengalaman. Ieu langkung henteu ngaganggu sareng ngaganggu tina ngabawa ahli turnaround. Nanging, upami perkawis anu jero, sapertos bangkrut atanapi ngahiji atanapi transisi kapamilikan gagal, biasana biasana, éta hijina cara pikeun nyalametkeun perusahaan.

Urang biasana silih mutuskeun poin-poin anu disebatkeun di awal sanggeus analisa jero ngeunaan kaayaan:

Panjang papacangan

Konsultasi konsultasi biasana dijalankeun sababaraha minggu atanapi bulan atanapi taun gumantung kana kaayaan sareng krisis tapi dimimitian sareng ngeureunkeun waktos parantos diémutan dugi ka kabagian sareng biaya dikendali.

ganti rugi

Struktur biaya sok diputuskeun dina awal pikeun mastikeun yén duanana pihak anu séhat anu nyaman, éta tiasa dumasarkeun kinerja, datar pikeun papacangan atanapi laju fee sajam gumantung kanyamanan dua pihak.

Harepan

Tujuan anu jelas sareng tiasa diukur sateuacan tim spesialis ngerjakeun damel supados sadayana dina halaman anu idéntik ngeunaan naon anu diwangun ku papacangan anu teu dikalahkeun.

Tim kami tina Spesialis turnaround ngalakukeun péngkolan viétabilitas luhur pikeun handap usaha pikeun nangtoskeun prospekna pikeun kebangkitan sareng kauntungan hareup. Upami aya kamungkinan pikeun kabangkitan, maka urang ngan ukur nyandak tugasna, saatos ngalakukeun analisa rinci ngeunaan kauangan perusahaan sareng sesi analitis sareng brainstorming jero sareng jalma-jalma utama anu parantos ngajalankeun acara, anu kalebet, eksekutif, manajer sareng anggota dewan, jsb.

Saatos ieu, urang condong nyiapkeun rencana tindakan anu daptar daptar saran sareng milestones pikeun ngahontal patokan prestasi, éta ogé ngalayanan salaku jalan jalan anu positip sareng nguntungkeun.

5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan