Lebet

🔍

EN

X

Individu sareng Usaha Leutik

Kaca conto kuring
Kaca conto kuring
Kaca conto kuring

Individu sareng Usaha Leutik

Kami asosiasi panyadia jasa internasional kanggo individu / jalma / Usaha sareng kulawarga anu butuh nasihat sareng konsultasi ngeunaan masalah sapertos Imigrasi, Atikan, Pembentukan Usaha, Layanan Pakasaban, Penempatan Internasional, Layanan Hukum, Bantuan Visa, Naséhat Kauangan, Naséhat Perumahan. Formasi Perusahaan Internasional, Pembukaan Akun Bank Internasional, Kegigihan Kusabab, Outsourcing akun, Pendaptaran dagang, Pendaptaran HR Khusus, Kantor Virtual, Permit Kerja, Program Imigrasi Investor, Solusi Ibukota Makarya, Pembiayaan Peralatan, Ajen Bisnis, Naséhat Usaha, Pamantosan Padamelan, Solusi IT , Rajin sareng Patuh.

Urang nyiptakeun kasempetan kanggo Sémah sareng Pausahaan pikeun nyandak kahirupan anu langkung hadé pikeun diri sorangan.

Kami salawasna bakal janten panasehat anu dipercaya pikeun ngalangkungan anu panjang.

Éta perkawis Anjeun. Kami janten langkung kenal sareng anjeun, bisnis anjeun sareng tujuan anjeun sacara tuntas sateuacan ngabahas kamungkinan pilihan atanapi kasempetan.

Ngalangkungan pangalaman anu lega sareng sagala rupa layanan anu disayogikeun ku perusahaan kami, kami ngabantosan pamilik bisnis mandiri sareng kulawargana pikeun ngawangun perusahaan sareng nyetél bisnis anyar, ngagedéan, mekarkeun sareng ngadukung usahana, kami diposisikan pikeun panduan anjeun dina jalan ka kasuksésan. Naha anjeun resep sareng M&A, ngalih, milarian ngicalkeun deui kantor deui minutia, milari modal atanapi mitra strategis atanapi milari rencana panerusna generasi salajengna. Éta sakedik perkawis urang.

Ngaliwatan pangalaman urang anu ageung, kaahlian sareng seueur jasa anu disayogikeun ku asosiasi sareng perusahaan urang, kami parantos ngabantosan sareng ngalaksanakeun pamilik usaha, perusahaan sareng freelance, sareng kulawarga pikeun ngalebetkeun perusahaan sareng nyetél bisnis anyar, dilegakeun, tumuwuh sareng ngadeudeul usahana atanapi milarian padamelan, kami kalebet saé diposisikan pikeun nungtun anjeun dina jalan satapak ka kasuksésan.
Naha anjeun resep ka Merger sareng Acquisition, relokasi, badé ngabebarkeun kagiatan sareng prosés kantor, nyobian milarian modal atanapi mitra strategis atanapi milarian rencana kasuksesan generasi anjeun, atanapi milarian perencanaan perumahan atanapi Imigrasi Layanan atanapi Atikan Pendidik atanapi IT Ladenan kami tiasa ngabantosan anjeun dina sagala jasa anu dijelaskeun.

Solusi kreatif urang di antarana:

  • Saran sareng dukungan Imigrasi anu mampu.
  • Perencanaan sareng tukang pasang.
  • Ngartikeun waktos kanggo tiap prosés.
  • Proses formasi perusahaan dimudahkeun.
  • Pembukaan akun Bank
  • Pasihan gambar anu jelas tentang biaya tambahan, henteu aya guncangan anu disumputkeun.
  • Bantuan dina Rekening Bank Bank anu mangrupikeun masalah anu angel di nagara anyar.
  • Mitra strategis.
  • Gotong royong.
  • Kasempetan sukses.
  • Ngagabungkeun sareng akuisisi kasempetan.
  • Kasempetan pikeun ngaleupaskeun deui kantor
  • Rekening outsourcing
  • Ngiring Karyawan
  • SDM outsourcing
  • Pendaptaran dagang
  • Jasa IT, sapertos, Wéb atanapi Situs Web
  • Pembiayaan usaha
  • Perjangjian saham sareng anggota
  • Dokumén organisasi
  • Meuli perumahan sareng perjanjian ngajakan
  • Ngadamel kontrak sareng perjanjian
  • Kawijakan operasional anu sah sareng manual pagawean
  • Jeung leuwih

Léngkahna ku Proses Léngkah - Ti Mimiti Ka Sukses

Kami damel sareng anjeun pikeun ngartikeun rencana anu ngabantosan pikeun ngungkit poténsi / kaayaan / kamampuan kauangan anjeun pikeun ngawujudkeun tujuan sareng aspirasi anjeun. Tungtungna tujuan kami pikeun mastikeun yén kami nyayogikeun jinis jasa anu paling cocog pikeun anjeun, kulawarga sareng organisasi anjeun, kami sayagi damel hiji-hiji, sacara langsung sareng telepon, skype, viber, whatsapp, anu kantos modeu komunikasi merenah pikeun anjeun.

  • Yayasan karya urang perenahna dina ngalakukeun naon waé pikeun kapentingan kapentingan klien urang.
  • Kami reueus diri pikeun motong ngaliwatan pajeulitna, ngahémat sakumna pihak énergi anu penting sareng waktos.

5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan