Lebet

🔍
en
X

GAMPANG AND DILIGENCE DUA

Kaca conto kuring
Kaca conto kuring
Kaca conto kuring

Manfaat patuh

Ngahasilkeun-ongkos
Ngahemat biaya
Mastikeun-informed-kaputusan
Mastikeun kaputusan anu diémutan
Mastikeun-usaha-kesinambungan
Mastikeun kesinambungan bisnis
Mastikeun-umur panjang
Ngajamin Panjang umur
Nyegah-Hukum-perang
Ngahindarkeun Perangan hukum
karugian-kauangan
Ngahindarkeun karugian finansial
Instan-aksés-to-taun-of-pangalaman
Aksés instan kana taun-taun pangalaman

Tim Pematuhan sareng karajinan urang global Sacara global ngagaduhan kaahlian dina akuntansi, perpajakan, ékonomi sareng téori pangajen, karajinan alatan. Ngan pentingna, urang gaduh pangalaman praktis sareng savvy bisnis anu dipikabutuh pikeun ngaidentipikasi masalah di perusahaan khusus ogé tingkat spesifik industri sareng evaluasi faktor subjektif global anu ngadorong nilai bisnis.
Urang damel sareng rapet sareng klien sareng penaséhat pikeun ngembangkeun objektif, pamatuhan bebas sareng karajinan anu disesuaikan pikeun kaperluan klien. Kami ngalaporkeun laporan anu dirancang pikeun tahan kaasihan pajak otoritas, juruaudit, pangadilan, mediator sareng pihak anu kataji.

Sacara internasional, kalayan lingkungan pangaturan anu parah sareng hukum-hukum sareng peraturan, usaha anu kalibet dina kagiatan nyusun perusahaan, Ngahiji sareng Acisisi, Start-up, proyék skala ageung, tugas puteran, ékspor sareng impor sadayana ngadamel sasarap tantangan sareng panyeputan jalanan anu béda -border gerakan pagawé, ngadegna bisnis, perluasan sareng kalestarian sareng kasalametan. Million Makers nyayogikeun pitunjuk sareng pangrojong ka perusahaan sadaya ukuran dina patuh sareng karajinan anu pantes.

Pikeun Mergers sareng Acquisitions sareng Rékréasi perusahaan

Analisis nalika ngahijikeun sareng akuisisi, divestures sareng jinis-jinis kagiatan penstrukturan perusahaan biasana difokuskeun kana “gambar-gambar” sareng ngurangan résiko kauangan-sering nyanghareupan aréa kritis pikeun minuhan imigrasi. Perobihan perusahaan tanpa pertimbangan nyukcruk dampak imigrasi tiasa nyababkeun répercussion anu serius pikeun karyawan penting sareng suksés ngahiji. Million Makers parantos ngabantosan usaha pikeun ngaapigasi aspék hubungan imigrasi ngeunaan kagiatan perusahaan salami mangtaun-taun. Panalitieun usaha saum sareng urang nyakup analisis status imigrasi anu lengkep, dampak tekad sareng manajemén kagiatan imigrasi anu dipikabutuh.

Kanggo Rojongan Proyek

Perusahaan di sakumna dunya sering nyababkeun gerak sakaligus puluhan nepi ka ratusan karyawan, ngalaksanakeun tangtangan anu béda dumasar kana jumlah pagawé, kalungguhan sareng kapercayaan, sareng nagara-nagara anu aub. Urang tiasa kerja sareng caket sareng anjeun dina prekawis proyék pikeun masihan pedoman pikeun ngajaga patuh kana peraturan prosés imigrasi lokal. Di kolaborasi sareng anjeun, urang tiasa ngawangun rencana aksi adat saluyu sareng prioritas sareng targét anjeun, ngabantosan anjeun tetep ngalacak na ngahontal tujuan proyék anjeun.

5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan