Nagara Sancat FATF

Daptar Negara Daérah FATF

Berisiko tinggi, diawaskeun sareng yurisdiksi Non-koperasi

propaider laden

Kami henteu urang sorangan atanapi ngalangkungan asosiasi, mitra, hubungan, konsultan sareng freelancer ngawenangkeun produk sareng jasa kami langsung dianggo atanapi henteu langsung di nagara-nagara di handap.
Daptar nagara sacara diropéa périodik sareng dipasang dina tautan anu disebatkeun di handap.

  • Républik Rakyat Démokratik Koréa (DPRK)
  • Pakistan
  • Bahama
  • Botswana
  • Ethiopia
  • Ghana
  • Iran
  • Sri Lanka
  • Suriah
  • Trinidad jeung Tobago
  • Tunisia
  • Yaman

Expatriates anu tinggal di nagara anu didaptarkeun moal dirojong pikeun layanan kami.

Wasalam

MillionMakers.com

Catetan* FATF netepkeun yurisdiksi anu ngagaduhan ukuran sareng kasaimbangan anu langkung lemah pikeun ngaidentipikasi sareng merangan penguburan arti sareng pembiayaan téroris (CFT / AML) sareng ngabebaskeun dua dokumén FATF kanggo sadayana sareng dokumen kasebut dikaluarkeun tilu kali unggal taun. FATF ngumumkeun daptar nagara pikeun dulur anu miskin / lemah, rézim CFT / AML parantos kabuktosan mujarab. Nepi ka Oktober 2018, FATF parantos parantos marios langkung ti 80 nagara sareng sacara umum ngaidentipikasi 68 di antarana. Kaluar tina 68 Nagara, 55 nagara parantos ti saprak-pada ngurus léngkah-léngkah pikeun ngabéréskeun kalemahan CFT / AML na parantos dikaluarkeun tina daptar. Sumber * fatf-gafi.org

ngajajah

Nagara 106

mutuskeun

Naon anu pangsaéna pikeun anjeun.

kontak

Hayu urang nyaho.

Sadayana Anjeun Peryogikeun

Kami parantos mendakan pangalaman taun dina nyampurnakeun spesialisasi urang sareng asosiasi internasional sareng mitra pikeun nyayogikeun jasa sareng solusi anu saé pikeun para nasabah di harga anu paling kompetitif.

Urang nyiptakeun kasempetan kanggo Saha sareng Pausahaan pikeun nyandak sistem anu langkung saé, ngaropéa sareng nyusun solusi.

Éta ngeunaan YOU. Kami janten langkung kenal sareng anjeun, bisnis sareng tujuan anjeun sacara sateuacan sateuacan nyawalakeun pilihan poténsi atanapi kasempetan.

Ngaliwatan pangalaman urang anu ageung sareng sagala rupa jasa anu disayogikeun ku perusahaan kami, kami ngabantosan individu, kulawarga, usaha sareng korporat ngaliwatan kaahlian khusus kami pikeun nampanan, ngadeudeul, dilegakeun sareng ngembang, kami ogé diposisikeun sacara hadé pikeun nungtun anjeun dina jalur ka kasuksésan. Naha anjeun resep kana relokasi, ngahijikeun sareng akuisisi atanapi milari momotan prosés kantor anjeun balik, milarian modal atanapi mitra strategis atanapi milarian rencana kasuksesan generasi anjeun, konsultasi finansial sareng dukungan, atanapi milarian jasa perumahan atanapi jasa imigrasi atanapi atikan di luar negeri atanapi solusi IT kami tiasa ngabantosan anjeun dina sagala jasa anu kami aya pikeun ngadukung

rencana-proyék

ngamekarkeun-ngamekarkeun

Salaku hiji jalma atanapi boga poko atanapi perusahaan anu mandiri atanapi perusahaan, sadayana ditantang sanes ngan ukur ku prosés ngatur manajemén dinten-dinten, tapi, conjointly kalayan mastikeun kasuksésan jangka pondok sareng jangka panjang pikeun dirina. Tapi sakumaha biaya naékkeun sareng syarat patuh nyiptakeun tantangan anu langkung ageung, anjeun bakal tinggaleun pamikiran kumaha anjeun bakal terus salamet - teu kajantenan langkung hadé - salami era énggal ieu, ieu tempat urang ngaléngkah.

Léngkah Urang ku Pendekatan Léngkah - Ti Mimiti Pikeun Suksés

Lengkah 1: Nangtukeun kabutuhan individu / Kulawarga / Usaha / Kopral.
Lengkah 2: Pamilihan kasempetan anu pangsaéna / Pilihan pikeun nyumponan suksés tujuan sareng tujuan.
Lengkah 3: Ngirim pilihan anu paling disatujuan pikeun disatujuan.
Lengkah 4: Upami mungkin, ngawaskeun kunjungan ka nagara, upami henteu aya.
Lengkah 5: Nalungtik kabisaan.
Lengkah 6: Naséhat finansial sareng pajeg, upami berlaku.
Lengkah 7: Tinjauan sareng panjelasan detil ngeunaan kasempetan anu mungkin.
Lengkah 8: Pengawasan dina prosés.
Lengkah 9: Nyiapkeun sareng kiriman ka Penguasa anu aya.
Lengkah 10: Kasuksésan!

Sadaya jasa sareng SolusiHal ieu penting pisan pikeun milih pasangan anu pas pikeun tujuan sareng cita-cita anjeun, di Million Makers urang ngadagoan pikeun mastikeun yén anjeun berhasil.

Klién Urang kulawarga kami sareng kami teras-terasan siyaga klien kalayan empati sareng kasabaran pikeun mastikeun yén aranjeunna suksés.
Sadaya jasa sareng SolusiMillion Makers mangrupikeun panyadia solusi eureun, kami nyayogikeun solusi anu ngaropéa sareng disusun kanggo individu, kulawarga, usaha sareng perusahaan anu ngabantosan anjeun sanés ngan ukur domestik tapi ogé sacara internasional pikeun urusan anu aya hubunganana imigrasi, imigrasi investor, imigrasi bisnis, idin kerja, idin karésidénan , kawarganagaraan, pendidikan internasional, konsultasi bisnis, solusi bisnis, panempatan internasional, solusi HR ngaropéa, penjualan sareng mésér bisnis, CRM Solutions, gerbang pamayaran, pembentukan perusahaan di 98 yurisdiksi, pambukaan akun bank, pendaptaran mérek di 119 nagara sareng ngan ukur hiji aplikasi wujud, lisénsi bisnis, kantor virtual, nomer virtual, perluasan internasional, jasa hukum, pangajen bisnis, piwuruk hukum, konsultasi finansial, piwuruk perumahan, giliran konsulat, peralatan sareng pembiayaan modal kerja, alatan tekun sareng tumut, kami ogé ngahususkeun dina nyayogikeun Solusi IT ngaropéa sapertos pangwangunan Wéb, Eco solusi mmerce, pangwangunan aplikasi, pamasaran digital, solusi software sareng pangwangunan téknologi Blockchain pikeun nami sababaraha dina harga anu kompetitif ..

nyorosodkeun

Ladenan IT kami ditawarkeun dina rupa-rupa bisnis tina sagala jinis sareng ukuran. Urang ngalayanan industri miluan ieu:

Banking

Banking

Prosesaran Usaha-Usaha

Proses Usaha Olahraga

Infrastruktur-jeung-Konstruksi

Infrastruktur sareng Konstruksi

pendidikan

pendidikan

Dahareun & Minuman

Food & inuman

Kamanusaan sarta Studi Kaséhatan

Kamanusaan sarta Studi Kaséhatan

Manufaktur

Manufaktur

Énergi

Énergi

asuransi

asuransi

Téknologi informasi

Téknologi informasi

Layanan légal

Layanan légal

Travel & Pariwisata

Travel & Pariwisata

Petrokimia

Petrokimia

Panaliti & Pangwangunan

Panalungtikan & Development

Services Financial

Services Financial

Crypto Industri

Crypto Industri

telekomunikasi

telekomunikasi

Produksi Pertanian & Panaliti

Produksi Pertanian & Panaliti

mobil

mobil

Kami nyayogikeun jasa sareng dukungan dina yurisdiksi di handap ieu:

  • Albania
  • Antigua jeung Barbuda
  • Argentina
  • Arménia
  • Australia
  • Austria
  • Azerbaijan
  • Bahama
  • Bahrain
  • Bélarus
  • Bélgia
  • Bélis
  • Bolivia
  • Brazil
  • Bulgaria
  • Kanada
  • Chili
  • Kosta Rika
  • Cina
  • Kroasia
  • Siprus
  • Républik Czech
  • Dénmark
  • Républik Dominika
  • Dubai
  • Ékuador
  • Éstonia
  • Finlandia
  • Fiji
  • Perancis
  • Géorgia
  • Jérman
  • Yunani
  • Grénada
  • Hong Kong
  • Hungaria
  • Islandia
  • India
  • Irlandia
  • Indonesia
  • Itali
  • Jepang
  • Kazakhstan
  • Kuwait
  • Latvia
  • Liechtenstéin
  • Lituania
  • Luxembourg
  • Makédonia
  • Malaysia
  • Malta
  • Kapuloan Marshall
  • Mauritius
  • Méksiko
  • Moldova
  • Monaco
  • Monténégro
  • Walanda
  • Selandia Baru
  • Norwégia
  • Panama
  • Filipina
  • Polandia
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Romania
  • Rusia
  • Saint Kitts jeung Nevis
  • Arab Saudi
  • Sérbia
  • Singapura
  • Slovénia
  • Afrika Kidul
  • Koréa Kidul
  • Spanyol
  • Sri Lanka
  • Swédia
  • Swiss
  • Thailand
  • kalkun
  • karajaan Inggris
  • Ukraine
  • Uni Émirat Arab
  • Amérika Serikat
  • Uruguay

Juta Ngadamel Kaperawatan

Pangalaman bédana.

Ngurus ngawangun sareng anjeun dina pikiran

Salaku pasangan internasional, urang ngawasa klien urang pikeun tumuwuh gancang sareng
langkung langkung alusna ku ngaraos anjeun dina jalur kamekaran anjeun.

Toko Eureun

Toko Eureun

Kami nawiskeun rupa-rupa solusi dina hiji hateup, 1 partnership pikeun sadaya kabutuhan pertumbuhan lokal atanapi global.

jasa pribadi

jasa pribadi

Sok aya pikeun ngajawab patarosan anjeun, ngadukung anjeun dina cita-cita sareng cita-cita anjeun, ngabantuan anjeun ngahémat waktos sareng artos.

Pendadean Tukang Ngadamel

Pendadean Tukang Ngadamel

Syarat anu sadayana béda-béda, ku sabab kitu, kami sering ngarancang nyusun solusi pikeun anjeun, pikeun jalur pertumbuhan internasional anjeun.

bedah kalapa

bedah kalapa

Bayaran pikeun jasa kami kacida kalapa tanpa biaya anu disumputkeun, anu dianggo pikeun sadaya, naha anjeun mangrupikeun individu atanapi perusahaan alit, sedeng atanapi ageung.

Ahli Industri Kuat

Ahli Industri Kuat

Salila sababaraha taun damel sareng Individu, kulawarga, sareng perusahaan, kami parantos ngembangkeun pangaweruh konci dina spéktrum lega jasa internasional.

Kabeungharan Pangalaman

Kabeungharan Pangalaman

Kami ngagaduhan tim profésional ngalaman, asosiasi sareng mitra pikeun masihan kabeungharan pangalaman pikeun klien kami.

Quality

Quality

Kami Mitra, panyadia jasa, Pengacara, CFP, Akuntan, Realtor, Ahli Kauangan, Ahli Imigrasi sareng anu sanggup pisan, berorientasi hasil.

kajembaran ati

kajembaran ati

Nalika urang ngadangukeun kaputusan tangguh urang henteu pernah badami ngarobih nilai sareng prinsip urang. Urang ngalakukeun naon anu bener, sanes naon anu paling gampang.

global tapak suku

global tapak suku

Kami ngalayanan individu, kulawarga sareng perusahaan sacara internasional, ku kituna, tiasa ngabedakeun naékkeun kamekaran global anjeun.

1 Titik Kontak

1 Titik Kontak

Kami aya di dieu pikeun mempermudah relokasi anjeun, kamekaran, perluasan sareng kabutuhan ku nyayogikeun 1 titik kontak.

Kasadaran Budaya Unik

Kasadaran Budaya Unik

Ayana kami unik dina pasar internasional utama anu nyayogikeun kami, ahli lokal pikeun ngajantenkeun kami nawiskeun platform panyokong anu paling lengkep.

Unak ayaan

Unak ayaan

Layanan Imigrasi: 22156.
Layanan Hukum: 19132.
Jasa IT: 1000+ Proyék
Perusahaan Perusahaan: 26742.
Masih Ngitung.

Bimbingan Profesional jeung sokongan pikeun Albania

Nyuhunkeun Konsultasi Gratis pikeun Albania


5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan