Lebet

🔍
en
X

Bantahan

Eusi Hak cipta

Sadaya mérek, logo, sareng tanda jasa anu ditunjuk didaptarkeun sareng / atanapi Tanda dagang anu teu kadaptar ti nu gaduhna. Reproduksi sadayana atanapi dina bentuk naon waé tanpa idin ditulis dilarang. Sadaya hak disimpen.

Bantahan

Inpormasi anu disayogikeun dina situs wéb ieu ngan ukur kanggo tujuan inpormasi, janten, pangguna / sémah henteu kedah nyandak kaputusan dumasar kana éta. Hal ieu kacida dianjurkeun yén sadaya pangguna milarian naséhat ahli mandiri sateuacan nyandak kaputusan anu ngagaduhan implikasi finansial, moral atanapi hukum. Pausahaan teu nanggung jawab kana sagala tanggepan atanapi akurat dina inpormasi anu disayogikeun. Perusahaan tiasa atanapi henteu-leres panyadia jasa anu dinyatakeun, kusabab éta, Perusahaan ngan ukur nanggung jawab ngatur pangiriman jasa saluyu sareng hubungan kontraksi.

nu MillionMaker.com situs web disayogikeun dina dasar "AS IS" sareng "AS AVAILABLE" tanpa aya perwakilan atanapi pengendorsan anu dilakukeun sareng tanpa aya jaminan nanaon naha ekspresi atanapi tersirat, kaasup tapi henteu terbatas kana jaminan kualitas anu nyugemakeun, kabugaran pikeun tujuan tinangtu. non pelanggaran, kasaluyuan, kaamanan sareng akurasi. Sakur sareng sadaya tanggel waler anu timbul tina aksés anjeun sareng ngagunakeun situs wéb kami, naha kusabab teu telat, ngalanggar kawajiban atanapi anu sanés, henteu kalebet maksimal anu diijinkeun ku hukum.

Eusi MillionMaker.com website mangrupikeun inpormasi umum hungkul sareng henteu ngawangun nasihat légal atanapi profésional sanés. Saban perawatan anu lumayan parantos dicandak pikeun mastikeun yén inpormasi anu dipasihkeun dina situs wéb urang akurat sareng paling anyar, sareng urang henteu tiasa nampi tanggung jawab kana naon waé akibat anu timbul tina ngandelkeun kana panggunaan inpormasi umum sapertos aforesaid. Pamakéan salah sahiji situs web kami henteu ngajantenkeun pengacara / konsultan / penasihat - hubungan klien sareng MillionMakers.com, sareng teu nganggo sapertos mangrupikeun nampi ditampa ti hukum atanapi nasihat profésional séjén ti MillionMakers.com. Sadaya pangguna situs wéb kami, naha atanapi henteu pangguna anu tos aya tina MillionMakers.com, disarankan ngahubungan kami sareng / atanapi nyandak nasihat profésional anu pas sateuacan ngalakukeun dirina kana kalakuan atanapi nyandak kaputusan ngeunaan jasa anu dipénta.

Ladenan sareng LLC Formasi Layanan

Perusahaan Formasi sareng LLC ngalaksanakeun nyiapkeun sareng nyiapkeun dokumén formasi ka nagara anjeun, dumasar kana inpormasi anu disayogikeun ku anjeun dina nyusun jasa sareng kedah diserahkeun ku résiko anjeun sorangan. Pikeun ngalebetkeun dokumén pembentukan perusahaan ka nagara anjeun, JUTUP MAKER moal ngajamin atanapi mastikeun pikeun mastikeun inpormasi dina formasi dokumen anu akurat, luyu atanapi lengkep. Anjeun ogé tanggung jawab nyandak sareng mertahankeun idin sateuacan milih agén pendaptaran / penduduk pikeun perusahaan anjeun. Salajengna, urang henteu tanggung jawab mastikeun yén sadaya perlengkapan pemprosesan negeri anjeun atanapi LLC parantos dibéréskeun, atanapi urang henteu nanggungjawabkeun pikeun naroskeun atanapi ngingetan ngeunaan naon waé syarat atanapi kawajiban, kalebet, tapi henteu terbatas kana naon anu diparéntahkeun atanapi filing federal. laporan taunan, pajak kedah dibayar. Salajengna, sateuacan nganggo jasa kami, éta ngan ukur tanggung jawab anjeun pikeun milih Bentuk Perusahaan pikeun bisnis anjeun (C-Corporation, S-Corporation, LLC, Partnership, Private Limited or Limited).

Pembatosan Palayanan Layanan

Upami aya pesenan pikeun jasa kami dibatalkeun saatos kami nampi pamayaran, maka jumlah lengkep bakal dikaluarkeun kecuali kanggo biaya pangolahan $ 50.00. Sakur pesenan anu parantos diolah sawaréh teu tiasa dibayar deui.

Alam Jasa

JUTUP MAKER BISA TANPA BUDAK. JUTUP MAKERS mangrupikeun dokumen filing sareng perusahaan panalungtikan wungkul. Inpormasi anu disayogikeun dina MillionMakers.com dipasihan kanggo tujuan inpormasi umum wungkul. Wéb wéb MillionMakers.com, dipiboga dipiboga sareng dioperasikeun ku MM LLC. Sakumaha anu dinyatakeun di luhur, MM LLC (kalebet jasa anu disayogikeun liwat MillionMakers.com) teu sanés firma hukum, sareng salah sahiji karyawan dina JUTUP MAKLIK anu bertindak salaku pengacara anjeun, sareng teu aya kaayaan naon waé inpormasi anu disayogikeun dina situs ieu atanapi naon waé komunikasi ku saurang padamelan JUTUP MAKER digambarkeun salaku naséhat légal. Salajengna, inpormasi ieu henteu dimaksudkeun sareng henteu kedah janten pengganti nasihat légal. Kusabab hukumna tetep robih, inpormasi dina situs ieu teu tiasa dijamin janten leres, lengkep atanapi ayeuna. Disarankeun yén anjeun ningali pengacara ngeunaan jasa imigrasi anjeun, jasa pendidikan, pembentukan bisnis, mérek, lisénsi bisnis, konsultasi finansial, jasa perumahan, bisnis kanggo dijual, atanapi upami anjeun gaduh patarosan khusus anu henteu bisa dibebaskeun dina situs ieu atanapi upami anjeun meryogikeun gelar luhur jaminan.

Karbatasan Karusakan Anggapan tina Resiko. Bantahan tina Jaminan.

JUTUP MAKERS ngiringan teu aya tanggung jawab pikeun karusakan anu ditanggung ku anjeun, kalebet, tapi henteu dugi ka, kasalahan, kalepatan, kaleungitan data, telat dina operasi atanapi pangiriman, sanés-kiriman, ngahapus file atanapi e-mail, kasalahan, cacad, komputer virus, atanapi gangguan layanan naon waé, atanapi gagalna pagelaran, kagagalan komunikasi, maling, cilaka atanapi aksés anu henteu diidinan dina rékaman, program, inpormasi, atanapi jasa. JUTUP MAKERS nganggap moal aya tanggung jawab pikeun kualitas, akurasi, atanapi validitas data / inpormasi anu dikumpulkeun ku cara ngagunakeun jasa naon waé. Anggo inpormasi anu dikaluarkeun ngalangkungan JUTAWAN MAKERSÉS aya résiko. Teu aya naséhat lisan atanapi inpormasi tinulis anu disayogikeun ku MILLION MAKERS, karyawan, agén, panyadia pihak katilu, panyadia, lisénsina sareng anu sanés, kedah nyiptakeun garansi atanapi lisénsi; atawa moal aya hak anjeun ngandelkeun inpormasi atanapi saran sapertos kitu.

Anjeun nganggap tanggung jawab sareng résiko pikeun panggunaan jasa JUTUP MAKERS. JUTUP MAKER henteu ngajamin katepatan atanapi parantosan inpormasi anu aya dina jasa. Layanan jutaan jasa anu disayogikeun dina dasar "sapertos", sareng "sayogi". Éta mangrupikeun tanggung jawab anjeun pikeun nganilai akurasi, parantosan sareng kapakean sadaya inpormasi sareng hasil pamilarian anu disayogikeun dina situs wéb urang atanapi dipasihan sacara lisan ku karyawan MILLION MAKERS.

Henteu aya perwakilan atanapi garansi, dinyatakeun atanapi tersirat, anu disayogikeun ngeunaan hukum atanapi akibat anu sanésna tina panggunaan jasa kami. Tanggung jawab JAMINAN JAMINAN tina klaim akibat tina jasa kami terbatas ngan ukur jumlah anu mayar kanggo JAMINAN JAMINAN pikeun panggunaan sapertos kitu. Sagala klaim hukum anu timbul tina panggunaan jasa kami bakal dicaoskeun di pengadilan Belize

Severability

Upami aya salah sahiji ketentuan tina Bantahan ieu dianggap teu kalaksanakeun, dibekelan sapertos kitu bakal dibatesan atanapi ngaleungitkeun kana sakedap minimal supados Perjanjén ieu tetep tetep lengkep sareng pangaruh.

manuk

Sadayana Anjeun Peryogikeun

Kami parantos mendakan pangalaman taun dina nyampurnakeun spesialisasi urang sareng asosiasi internasional sareng mitra pikeun nyayogikeun jasa sareng solusi anu saé pikeun para nasabah di harga anu paling kompetitif.

Urang nyiptakeun kasempetan kanggo Saha sareng Pausahaan pikeun nyandak sistem anu langkung saé, ngaropéa sareng nyusun solusi.

Éta ngeunaan YOU. Kami janten langkung kenal sareng anjeun, bisnis sareng tujuan anjeun sacara sateuacan sateuacan nyawalakeun pilihan poténsi atanapi kasempetan.

Ngaliwatan pangalaman urang anu ageung sareng sagala rupa jasa anu disayogikeun ku perusahaan kami, kami ngabantosan individu, kulawarga, usaha sareng korporat ngaliwatan kaahlian khusus kami pikeun nampanan, ngadeudeul, dilegakeun sareng ngembang, kami ogé diposisikeun sacara hadé pikeun nungtun anjeun dina jalur ka kasuksésan. Naha anjeun resep kana relokasi, ngahijikeun sareng akuisisi atanapi milari momotan prosés kantor anjeun balik, milarian modal atanapi mitra strategis atanapi milarian rencana kasuksesan generasi anjeun, konsultasi finansial sareng dukungan, atanapi milarian jasa perumahan atanapi jasa imigrasi atanapi atikan di luar negeri atanapi solusi IT kami tiasa ngabantosan anjeun dina sagala jasa anu kami aya pikeun ngadukung

rencana-proyék

ngamekarkeun-ngamekarkeun

Salaku hiji jalma atanapi boga poko atanapi perusahaan anu mandiri atanapi perusahaan, sadayana ditantang sanes ngan ukur ku prosés ngatur manajemén dinten-dinten, tapi, conjointly kalayan mastikeun kasuksésan jangka pondok sareng jangka panjang pikeun dirina. Tapi sakumaha biaya naékkeun sareng syarat patuh nyiptakeun tantangan anu langkung ageung, anjeun bakal tinggaleun pamikiran kumaha anjeun bakal terus salamet - teu kajantenan langkung hadé - salami era énggal ieu, ieu tempat urang ngaléngkah.

Léngkah Urang ku Pendekatan Léngkah - Ti Mimiti Pikeun Suksés

Lengkah 1: Nangtukeun kabutuhan individu / Kulawarga / Usaha / Kopral.
Lengkah 2: Pamilihan kasempetan anu pangsaéna / Pilihan pikeun nyumponan suksés tujuan sareng tujuan.
Lengkah 3: Ngirim pilihan anu paling disatujuan pikeun disatujuan.
Lengkah 4: Upami mungkin, ngawaskeun kunjungan ka nagara, upami henteu aya.
Lengkah 5: Nalungtik kabisaan.
Lengkah 6: Naséhat finansial sareng pajeg, upami berlaku.
Lengkah 7: Tinjauan sareng panjelasan detil ngeunaan kasempetan anu mungkin.
Lengkah 8: Pengawasan dina prosés.
Lengkah 9: Nyiapkeun sareng kiriman ka Penguasa anu aya.
Lengkah 10: Kasuksésan!

Sadaya jasa sareng SolusiHal ieu penting pisan pikeun milih pasangan anu pas pikeun tujuan sareng cita-cita anjeun, di Million Makers urang ngadagoan pikeun mastikeun yén anjeun berhasil.

Klién Urang kulawarga kami sareng kami teras-terasan siyaga klien kalayan empati sareng kasabaran pikeun mastikeun yén aranjeunna suksés.
Sadaya jasa sareng SolusiMillion Makers mangrupikeun panyadia solusi eureun, kami nyayogikeun solusi anu ngaropéa sareng disusun kanggo individu, kulawarga, usaha sareng perusahaan anu ngabantosan anjeun sanés ngan ukur domestik tapi ogé sacara internasional pikeun urusan anu aya hubunganana imigrasi, imigrasi investor, imigrasi bisnis, idin kerja, idin karésidénan , kawarganagaraan, pendidikan internasional, konsultasi bisnis, solusi bisnis, panempatan internasional, solusi HR ngaropéa, penjualan sareng mésér bisnis, CRM Solutions, gerbang pamayaran, pembentukan perusahaan di 98 yurisdiksi, pambukaan akun bank, pendaptaran mérek di 119 nagara sareng ngan ukur hiji aplikasi wujud, lisénsi bisnis, kantor virtual, nomer virtual, perluasan internasional, jasa hukum, pangajen bisnis, piwuruk hukum, konsultasi finansial, piwuruk perumahan, giliran konsulat, peralatan sareng pembiayaan modal kerja, alatan tekun sareng tumut, kami ogé ngahususkeun dina nyayogikeun Solusi IT ngaropéa sapertos pangwangunan Wéb, Eco solusi mmerce, pangwangunan aplikasi, pamasaran digital, solusi software sareng pangwangunan téknologi Blockchain pikeun nami sababaraha dina harga anu kompetitif ..

nyorosodkeun

Ladenan IT kami ditawarkeun dina rupa-rupa bisnis tina sagala jinis sareng ukuran. Urang ngalayanan industri miluan ieu:

Banking

Banking

Prosesaran Usaha-Usaha

Proses Usaha Olahraga

Infrastruktur-jeung-Konstruksi

Infrastruktur sareng Konstruksi

pendidikan

pendidikan

Dahareun & Minuman

Food & inuman

Kamanusaan sarta Studi Kaséhatan

Kamanusaan sarta Studi Kaséhatan

Manufaktur

Manufaktur

Énergi

Énergi

asuransi

asuransi

Téknologi informasi

Téknologi informasi

Layanan légal

Layanan légal

Travel & Pariwisata

Travel & Pariwisata

Petrokimia

Petrokimia

Panaliti & Pangwangunan

Panalungtikan & Development

Services Financial

Services Financial

Crypto Industri

Crypto Industri

telekomunikasi

telekomunikasi

Produksi Pertanian & Panaliti

Produksi Pertanian & Panaliti

mobil

mobil

Kami nyayogikeun jasa sareng dukungan dina yurisdiksi di handap ieu:

  • Albania
  • Antigua jeung Barbuda
  • Argentina
  • Arménia
  • Australia
  • Austria
  • Azerbaijan
  • Bahama
  • Bahrain
  • Bélarus
  • Bélgia
  • Bélis
  • Bolivia
  • Brazil
  • Bulgaria
  • Kanada
  • Chili
  • Kosta Rika
  • Cina
  • Kroasia
  • Siprus
  • Républik Czech
  • Dénmark
  • Républik Dominika
  • Dubai
  • Ékuador
  • Éstonia
  • Finlandia
  • Fiji
  • Perancis
  • Géorgia
  • Jérman
  • Yunani
  • Grénada
  • Hong Kong
  • Hungaria
  • Islandia
  • India
  • Irlandia
  • Indonesia
  • Itali
  • Jepang
  • Kazakhstan
  • Kuwait
  • Latvia
  • Liechtenstéin
  • Lituania
  • Luxembourg
  • Makédonia
  • Malaysia
  • Malta
  • Kapuloan Marshall
  • Mauritius
  • Méksiko
  • Moldova
  • Monaco
  • Monténégro
  • Walanda
  • Selandia Baru
  • Norwégia
  • Panama
  • Filipina
  • Polandia
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Romania
  • Rusia
  • Saint Kitts jeung Nevis
  • Arab Saudi
  • Sérbia
  • Singapura
  • Slovénia
  • Afrika Kidul
  • Koréa Kidul
  • Spanyol
  • Sri Lanka
  • Swédia
  • Swiss
  • Thailand
  • kalkun
  • karajaan Inggris
  • Ukraine
  • Uni Émirat Arab
  • Amérika Serikat
  • Uruguay

Juta Ngadamel Kaperawatan

Pangalaman bédana.

Ngurus ngawangun sareng anjeun dina pikiran

Salaku pasangan internasional, urang ngawasa klien urang pikeun tumuwuh gancang sareng
langkung langkung alusna ku ngaraos anjeun dina jalur kamekaran anjeun.

Toko Eureun

Toko Eureun

Kami nawiskeun rupa-rupa solusi dina hiji hateup, 1 partnership pikeun sadaya kabutuhan pertumbuhan lokal atanapi global.

jasa pribadi

jasa pribadi

Sok aya pikeun ngajawab patarosan anjeun, ngadukung anjeun dina cita-cita sareng cita-cita anjeun, ngabantuan anjeun ngahémat waktos sareng artos.

Pendadean Tukang Ngadamel

Pendadean Tukang Ngadamel

Syarat anu sadayana béda-béda, ku sabab kitu, kami sering ngarancang nyusun solusi pikeun anjeun, pikeun jalur pertumbuhan internasional anjeun.

bedah kalapa

bedah kalapa

Bayaran pikeun jasa kami kacida kalapa tanpa biaya anu disumputkeun, anu dianggo pikeun sadaya, naha anjeun mangrupikeun individu atanapi perusahaan alit, sedeng atanapi ageung.

Ahli Industri Kuat

Ahli Industri Kuat

Salila sababaraha taun damel sareng Individu, kulawarga, sareng perusahaan, kami parantos ngembangkeun pangaweruh konci dina spéktrum lega jasa internasional.

Kabeungharan Pangalaman

Kabeungharan Pangalaman

Kami ngagaduhan tim profésional ngalaman, asosiasi sareng mitra pikeun masihan kabeungharan pangalaman pikeun klien kami.

Quality

Quality

Kami Mitra, panyadia jasa, Pengacara, CFP, Akuntan, Realtor, Ahli Kauangan, Ahli Imigrasi sareng anu sanggup pisan, berorientasi hasil.

kajembaran ati

kajembaran ati

Nalika urang ngadangukeun kaputusan tangguh urang henteu pernah badami ngarobih nilai sareng prinsip urang. Urang ngalakukeun naon anu bener, sanes naon anu paling gampang.

global tapak suku

global tapak suku

Kami ngalayanan individu, kulawarga sareng perusahaan sacara internasional, ku kituna, tiasa ngabedakeun naékkeun kamekaran global anjeun.

1 Titik Kontak

1 Titik Kontak

Kami aya di dieu pikeun mempermudah relokasi anjeun, kamekaran, perluasan sareng kabutuhan ku nyayogikeun 1 titik kontak.

Kasadaran Budaya Unik

Kasadaran Budaya Unik

Ayana kami unik dina pasar internasional utama anu nyayogikeun kami, ahli lokal pikeun ngajantenkeun kami nawiskeun platform panyokong anu paling lengkep.

Unak ayaan

Unak ayaan

Layanan Imigrasi: 22156.
Layanan Hukum: 19132.
Jasa IT: 1000+ Proyék
Perusahaan Perusahaan: 26742.
Masih Ngitung.

5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan