Lebet

🔍

EN

X

GADAI HUBUNGAN KLIEN

GADAI HUBUNGAN KLIEN

Ikrar Hubungan KLIEN - JUARA JUTA

Kami nyayogikeun jasa langsung atanapi ngalangkungan kemitraan sareng dasi kami di panjuru dunya sareng tujuan urang salawasna pikeun nyayogikeun harga pangmurahna pikeun unggal palayanan tapi pikeun jasa (nagara) sareng nagara-nagara tangtu urang tiasa mahal ku 5% - 15% dibandingkeun panyayogi jasa khusus anu paling murah di nagara éta tapi kami mastikeun yén sadaya jasa kami leres-leres dipariksa, diénggalan sareng jujur, siga, kami ngan ukur nyayogikeun jasa anu pangsaéna sareng épisién anu ngabantosan klien kami ngahémat waktos, artos sareng sumber sanésna ku kéngingkeun anu pangsaéna, sahingga, klien kami henteu pernah kedah kasieun pikeun nyéépkeun waktos, artos sareng sumberdaya na.

Kami teras nyobian nyayogikeun anu pangsaéna kalayan harga panghandapna anu pangsaéna.

Ngaliwatan pangalaman kami, kami terang yén kapuasan sareng kasuksésan klién urang nyaéta kasuksesan kami. Jutaan hubungan pembuat klien Janji ka klien kami nyaéta sapertos kieu:

  • Anjeun bakal dirawat kalayan sopan sareng hormat dina hubungan anjeun sareng kami.
  • Dina perkawis anu aya hubunganana sareng Imigrasi, klien bakal disayogikeun ku pengacara, tanggung jawab utama, penjelasan anu lengkep, sareng waleran kana patarosan klien.
  • Dina perkawis anu aya hubunganana sareng formasi perusahaan sareng pembukaan rekening bank, klien bakal disayogikeun ku konsultan bisnis profesional, tanggung jawab utama, penjelasan anu lengkep, sareng waleran kana patarosan klien.
  • Peniléyan anu jujur ​​dumasarkeun kana sarat sareng penjelasan ngeunaan pilihan anu aya.
  • Kami henteu nyarankeun jasa pikeun ngahasilkeun biaya.
  • Upami klien milih pikeun ngajaga jasa kami, kami ngirimkeun aranjeunna Perjanjian Fee tertulis anu ngagariskeun istilah jasa.
  • Upami anjeun milih pikeun ngajaga jasa kami, maka klien ogé satuju henteu ngabalikeun duit tina biaya anu dibayar pikeun jasa naon. Kami salawasna nyayogikeun jasa anu jujur ​​sareng saatos jasa disayogikeun teu aya jalan pikeun ngabalikkeun sabab ieu jasa profesional anu teu tiasa diukur sareng dikembalikan deui salaku produk naon waé.
  • Klién sareng pangaturan fee "fee flat" mayar hiji biaya pikeun ngaliput sadayana jasa anu dijelaskeun dina Perjanjian Fee. Kami henteu ngeusi batre tambihan kanggo telepon, email, atanapi rapat. ETA GAGAR or BIAYA TAMBAHAN pikeun konsultasi tambahan, upami diperyogikeun.
  • Pikeun wawancara imigrasi upami diperyogikeun, rapat persiapan wawancara sareng pengacara kalebet biaya urang.
  • Kanggo wawancara muka rekening bank upami diperyogikeun, rapat penilaian wawancara sareng konsultan bisnis / pengacara kalebet biaya urang.
  • Permintaan Klién Onboarded biasana diréspon dina 1 dinten damel atanapi bahkan langkung tiheula gumantung kana bédana waktos.
  • Kami nyayogikeun kasempetan pikeun suksés ku nampilkeun perawatan anu pangsaéna dina cara anu saluyu.

5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan