Lebet

🔍

EN

X

Karésidénan ku Investasi pikeun Amérika Serikat sareng Visa Visa

Kami nyayogikeun Layanan Imigrasi Ékonomi di Amérika Serikat pikeun:

  • ● Karésidénan ku investasi di Amérika Serikat
  • ● Kewarganegaraan ku investasi ti Amérika Serikat
  • ● Visa emas di Amérika Serikat
  • ● Paspor kadua ti Amérika Serikat
  • ● Karésidénan ku investasi pikeun Amérika Serikat ku investasi dina perumahan

Best Agén pikeun Karésidénan ku Investasi di Amérika Serikat jeung Pengacara pikeun Karésidénan ku Investasi di Amérika Serikat sareng calo pikeun program perumahan perumahan di Amérika Serikat dianggo sasarengan pikeun panangtayungan klién.

Peryogi kauninga

Karésidénan ku agén Investasi pikeun Amérika Serikat nyayogikeun jasa karésidénan ku inpéstasi di Amérika Serikat, program residénsi ku inpéstasi di Amérika Serikat, program résidénna ku inpéstasi di Amérika Serikat, Kadua residénsi ku inpéstasi di Amérika Serikat, dua Karésidénan ku inpéstasi di Amérika Serikat, kawarganagaraan sareng karésidénan ku inpéstasi di Amérika Serikat , permanén Karésidénan ku investasi di Amérika Serikat, Karésidénan samentara ku investasi di Amérika Serikat, Karésidénan ku skéma investasi di Amérika Serikat, Karésidénan ku skéma inpéstasi di Amérika Serikat, Kewarganagaraan ku investasi di Amérika Serikat, Kewarganagaraan ku program investasi di Amérika Serikat, Kewarganagaraan ku program investasi di Amérika Serikat, kadua Kewarganegaraan ku investasi di Amérika Serikat, dua Kewarganagaraan ku investasi di Amérika Serikat, cicing sareng kawarganagaraan ku investasi di Amérika Serikat, karésidénan sareng kawarganagaraan ku investasi di Amérika Serikat, program Kewarganegaraan ékonomi di Amérika Serikat, Kewarganegaraan ku skéma investasi di Amérika Serikat, Kewarganegaraan ku skéma investasi di Amérika Serikat, kadua paspor di Amérika Serikat, program paspor kadua di Amérika Serikat, program paspor kadua di Amérika Serikat, dua paspor kadua di Amérika Serikat, cicing paspor kadua sareng kadua di Amérika Serikat, paspor kadua diplomatik di Amérika Serikat, paspor kadua ku investasi di Amérika Serikat, paspor kawarganagaraan kadua di Amérika Serikat, skéma paspor kadua di Amérika Serikat, skéma paspor kadua di Amérika Serikat, visa emas di Amérika Serikat, visa emas di Amérika Serikat, visa emas program di Amérika Serikat, program visa emas di Amérika Serikat, visa emas kadua di Amérika Serikat, program visa emas kadua di Amérika Serikat, visa emas ganda di Amérika Serikat, kawarganagaraan sareng visa emas di Amérika Serikat, karésidénan sareng visa emas di Amérika Serikat, kawarganagaraan visa emas di Amérika Serikat, emas skéma visa di Amérika Serikat, skéma visa emas di Amérika Serikat.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS anjeun milih

"1 stop solution" kanggo sadayana Padumukan anjeun ku investasi di Amérika Serikat kalayan dukungan tambahan.

SULIT | Solusi HUKUM

Investasi Minimum di Amérika Serikat pikeun Karésidénan ku investasi: $ 500,000

Bubuka USA sareng Karésidénan ku Investasi

Amérika Serikat, disingget AS atanapi USA, mangrupikeun nagara di Amérika Kalér. Lian ti 48 nagara bagian anu ngagaduhan skala tengah daratan, Amérika Serikat ngahijikeun propinsi Alaska, di belah kulon kalér Amérika Kalér, sareng wilayah pulau Hawaii, di tengah Samudera Pasipik.
Atribut penting Amérika Serikat sigana mangrupikeun campuran anu luar biasa. Bangsa nangkep sabagéan ageung metropolitan panggedéna sadunya fokus sapertos zona paling lega mutlak anu sacara praktis henteu aya padumukan.

Ayana sadidinten di Amérika Serikat nyirikeun gaduh seueur alternatif. Kalayan zona permukaan sahandapeun 10 juta kilométer pasagi, Amérika Serikat mangrupikeun nagara katilu pangageungna di planet ieu. Jantenkeun USA bumi anyar anjeun sareng amankeun posisi lamunan anjeun dina kaayaan Amérika Serikat anu anjeun pikaresep. Paduli naha anjeun condong ka kota anu ngageleger atanapi kota anu tenang, sadaya jelema bakal mendakan daérah lamunanana di Amérika Serikat. Ninggali nyalira anu dimotivasi ku padumuk AS anu sanés: Dimana kaseueuran pendatang cicing di Amérika? Ayeuna giliran anjeun: Jantenkeun impian Amérika nyalira janten kanyataan. Kartu Héjo AS muka sadaya jalan pikeun kaayaan! Urang asing AS manja pikeun nyandak kaputusan: Mana ti 50 nagara bagian Amérika Serikat anu endah anu janten ide anu saé pikeun anjeun cicing? Amérika kasohor ku ragamna sareng dina acara anu anjeun énggal aya - boh salaku pakansi atanapi mahasiswa tilas - bakal ngartos naon anu urang bahas nalika urang nyatakeun kumaha alus teuing sareng rupa-rupa unggal sudut Amérika Serikat.
Suasana sareng individu robih nalika anjeun angkat ti basisir wétan ka arah basisir kulon. Henteu paduli dimana waé anjeun angkat di Amérika Serikat, anjeun pastikeun pendak sareng urang Amérika anu bakal senang ngungkabkeun carita gerakan kulawargana. Sakumaha dituduhkeun ku Biro Sénsus Amérika Serikat aya sakitar 43.1 juta asli (teu dikenal dikandung) individu anu cicing di Amérika Serikat di 2015 sareng aranjeunna ngandung sakitar 13.5% populasi Amérika Serikat. Ogé, saha anu terang, anjeun tiasa langsung! Léngkah awalna ngalih ka Amérika Serikat sareng anu kadua milih dimana anjeun kedah cicing.
Aya sababaraha hal anu anjeun kedah terang sateuacan anjeun mimiti milarian bumi atanapi kondo di Amérika Serikat. Mimitina, éta ngabantosan upami anjeun ayeuna gaduh padamelan kumargi kanyataan yén tingkat anu ageung tina kompensasi anjeun bakal dimangpaatkeun pikeun panginepan di Amérika Serikat. Salah sahiji jinis koréspondén anu paling seger téh salian ti salah sahiji anu paling utama dina sababaraha alesan AS. Ngalangkungan kolaborasi anjeun sareng tempat damel konfirmasi di Amérika Serikat, anjeun panginten ayeuna tiasa ngartos yén dasarna sadayana jalma nganggo email sakapeung mungkin.

Email sareng Internét parantos ngajantenkeun langkung saderhana (sareng langkung terjangkau) pikeun dagang rupa-rupa data. Nalika anjeun némbongan di Amérika Serikat, anjeun bakal mendakan yén PC sareng asosiasi Internét leres-leres sayogi dina seueur alesan. Dina kanyataanna, email nganggap bagian penting dina kagiatan umum seueur urang Amérika - nalika aranjeunna ngirim sareng nampi pesen sacara rutin sareng jalma anu dipikacinta.

Seueur anu gaduh Kartu Héjo cicing sareng kulawarga atanapi rerencangan nalika aranjeunna mimiti ngalih ka Amérika Serikat. Sanaos kanyataan yén tiasa dipilari milarian bumi atanapi loteng dina wéb (contona sateuacan anjeun angkat ka nagara-nagara), langkung saderhana langkung pondok pikeun cicing nalika anjeun di Amérika Serikat. Ogé, kaseueuran pamilik bumi kedah patepung sareng calon pangeusi na ku sareng ku anjeun kedah ditingali dimana anjeun cicing. Milari panginepan di Amérika Serikat tiasa dianggo pisan nalika anjeun di Amérika Serikat.

Detil dasar pikeun Karésidénan ku Investasi pikeun Amérika Serikat

Investasi minimum pikeun Karésidénan ku investasi di Amérika Serikat
500,000 USD
Waragad tambahan pikeun visa emas pikeun AS
10,415 USD
Jenis Program
Karésidénan ku investasi pikeun Amérika Serikat
Jenis Visa:
Program Investor Imigran EB-5
Waktos ngolah pikeun karésidénan ku investasi Amérika Serikat
500,000
Perumahan permanén
Langsung dina program
kawarganagaraan
Saatos 5 taun hirup
Kawarganagaraan Duaan Diidinan pikeun warga Amérika Serikat
diwenangkeun
Pilihan Investasi pikeun Karésidénan ku investasi Amérika Serikat

bisnis

Naha pikeun milari Karésidénan ku investasi di Amérika Serikat

USA mangrupikeun tujuan anu paling dipikahoyong pikeun relokasi, boh pikeun tujuan swasta sareng bisnis. Program karésidénan-demi-investasi disebut EB-5 ngamungkinkeun anu ngalamar sareng kulawargana pikeun kéngingkeun kartu héjo dina 18-30 sasih, sareng saatos 4 taun kéngingkeun padumukan permanén. Anjeun henteu diperyogikeun ngabuktoskeun katerampilan basa, pangalaman bisnis atanapi pendidikan, sareng anjeun ogé henteu diperyogikeun cicing di daérah dimana anjeun investasi. Saatos janten padumuk anjeun tiasa cicing, damel sareng diajar dimana waé di Amérika Serikat.

Imigrasi kulawarga di Amérika Serikat

Dina aplikasi anjeun, anjeun tiasa ngalebetkeun salaki sareng murangkalih di handapeun 21 taun.

Program karésidénan ku inpéstasi di Amérika Serikat insite

Mimiti, anjeun kedah milarian proyék inpormasi anu cocog pikeun program karésidénan, setor dana kana rekening escrow sareng file aplikasi na. Kaputusanna dilakukeun dina 12-18 bulan. Kaseueuran program ngabalikeun investasi anjeun bisi ditolak tina aplikasi karésidénan. Saatos nyatujuan aplikasi anjeun bakal dikaluarkeun visa sareng status cicing permanén bersyarat anjeun salami 6-9 sasih. Akhirna, saatos nyepeng idin bersyarat salami dua taun, anjeun tiasa daptar kartu héjo.

Kewajiban finansial pikeun Amérika Serikat

Aya 2 pilihan pikeun nanem modal pikeun tujuan padumukan. Anjeun tiasa nanem modal di Pusat Daérah anu kasempetan investasi anu disahkeun ku pamaréntah pikeun tujuan imigrasi. Anjeun kedah nanem modal minimal USD 500,000, sareng nyiptakeun sahenteuna 10 kasempetan padamelan. Pikeun pilihan ieu henteu diperyogikeun pikeun ngawas langsung kagiatan bisnis sadidinten.
Pilihan anu kadua nyaéta nyiptakeun perusahaan énggal sahenteuna $ 1 juta, atanapi USD 500,000 di daérah padesaan kalayan tingkat pangangguran anu luhur. Anjeun kedah ngan ukur nganggo sahenteuna 10 padamel AS anu mumpuni, sareng aktip ngatur perusahaan nyalira.
Investasi kedah dijaga salami opat taun dina dua kasus. Pangembalian sareng résiko dina investasi sapinuhna tunduk kana kakuatan pasar.

Dukungan klien pikeun Karésidénan ku investasi pikeun Amérika Serikat

Tim kami tina Karésidénan ku Agén Investasi pikeun Amérika Serikat jeung Karésidénan ku Investment ahli hukum pikeun AS nyayogikeun palanggan sareng kulawargana di Amérika Serikat kalayan dukungan pikeun kawarganagaraan ku inpéstasi ti Amérika Serikat, karésidénan ku investasi ti Amérika Serikat sareng kasempetan imigrasi investasi sanés, di 37 nagara.

Jasa kami henteu ngan ukur dugi ka karésidénan ku investasi ti USA atanapi Golden Visa ti Amérika Serikat atanapi kawarganagaraan ku investasi ti Amérika Serikat atanapi paspor kadua, kami ogé ngabantosan dina kasempetan investasi perumahan pangsaéna ti Amérika Serikat, nyayogikeun solusi lengkep upami anjeun hoyong ngadegkeun perusahaan di USA atanapi luar negeri, SDM di Amérika Serikat sareng seueur deui, anu kalebet perencanaan kauangan sareng seueur deui.

Ngabantosan palanggan kami nganggo solusi dumasar kawarganagaraan di sareng ti Amérika Serikat sareng karésidénan sékundér.

Dukungan Khusus pikeun Warga USA:

Kami nyayogikeun meujeuhna Karésidénan ku jasa investasi kanggo USA, ngalangkungan harga terjangkau kami firma hukum investasi sareng imigrasi pikeun Amérika Serikat, pangacara imigrasi investasi murah pikeun Amérika Serikat, Karésidénan anu terjangkau ku konsultan investasi pikeun Amérika Serikat, Karésidénan anu mampu ku ahli hukum investasi pikeun Amérika Serikat sareng perusahaan konsultan imigrasi anu terjangkau pikeun Amérika Serikat

  • Karésidénan ku investasi ti Amérika Serikat ka 37 Nagara.

  • Visa emas di Amérika Serikat ka 37 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku investasi ti Amérika Serikat ka 37 Nagara.

  • Paspor kadua ti Amérika Serikat ka 37 Nagara.

  • Imigrasi Dumasar Bisnis ti Amérika Serikat ka 106 Nagara.

  • Karésidénan ku program investasi ti Amérika Serikat.

  • Program visa emas di Amérika Serikat ka 37 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku program investasi ti Amérika Serikat ka 37 Nagara.

  • Program paspor kadua ti Amérika Serikat ka 37 Nagara.

  • Program imigrasi bisnis ti Amérika Serikat ka 106 Nagara.

Karésidénan Khusus ku dukungan investasi pikeun individu sareng kulawarga.

Karésidénan ku Investasi Amérika Serikat ngalangkungan Perumahan

Kami nyayogikeun pangrojong pikeun inpéstasi perumahan di Amérika Serikat ku sudut pandang yén klien kedah kéngingkeun inpormasi anu saé pikeun investasi di Amérika Serikat, iraha, aranjeunna hoyong milih kaluar tina investasi anu dilakukeun ku aranjeunna pikeun Karésidénan ku investasi pikeun Amérika Serikat. Kami ngagaduhan hubungan sareng sababaraha pamekar perumahan pangsaéna di Amérika Serikat anu ngagaduhan catetan lagu anu saé sareng sipatna aya di lokasi anu saé di Amérika Serikat, kéngingkeun hasil pangsaéna.

Program karésidénan perumahan paling saé pikeun Amérika Serikat kalayan investasi di perumahan di Amérika Serikat.

Nagara anu dirojong pikeun karésidénan ku investasi

Peryogi kauninga - Amérika Serikat Karésidénan ku Investasi

  • Karésidénan ku Pengacara Investasi pikeun Amérika Serikat bakal nyayogikeun bantosan dokuméntasi lengkep pikeun Karésidénan anu suksés ku investasi ka Amérika Serikat. Ladenan standar kami pikeun Karésidénan ku Investasi ka Amérika Serikat kalebet:

    Konseling

    lilana: poé 1-3

    Ahli hukum urang bakal ngartos syarat anjeun pikeun mindahkeun ti Amérika Serikat atanapi ka Amérika Serikat, dumasar kana saran anu bakal dilakukeun

    Pamariksaan

    lilana: poé 1-3

    Kami ngalaksanakeun Dilaksanakeun Dilaksanakeun mimiti, pikeun nyiapkeun laporan sateuacan nyarankeun Karésidénan ku inpéstasi pikeun Amérika Serikat ka klien pikeun kéngingkeun Surat Izin Padumukan Amérika Serikat sareng ngirangan résiko nolak.

    Dumasar kana laporan karajinan alatan pikeun Amérika Serikat, kami ogé nyarankeun program alternatip pikeun kasuksesan anu langkung saé.

    kontrak

    lilana: poé 1

    Pikeun urang pikeun maju sareng Karésidénan anjeun ku aplikasi investasi pikeun Amérika Serikat kami peryogi salinan scan paspor anggota kulawarga sareng kulawarga.

    Persiapan dokuméntasi

    lilana: 1 minggu

    Tarjamahan sareng murtad tina dokumen Karésidénan ku aplikasi investasi pikeun Amérika Serikat. Pengacara khusus kami pikeun Karésidénan ku inpéstasi pikeun Amérika Serikat sareng visa emas bakal ngabantosan ngeusian bentuk sareng dokuméntasi.

    filing tina dokuméntasi

    lilana: geuwat

    Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga anjeun pikeun Karésidénan ku aplikasi investasi pikeun Amérika Serikat parantos siap, kami bakal ngeusianana ku otoritas anu relevan pikeun Amérika Serikat.

    Ngenyakeun

    lilana: 500,000

    Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga anjeun pikeun Karésidénan ku aplikasi investasi pikeun Amérika Serikat parantos siap, kami bakal ngeusianana ku otoritas anu relevan pikeun Amérika Serikat.

    Babagi Warta Anu Saé

    lilana: geuwat

    Sakali aplikasi anjeun pikeun Karésidénan ku inpéstasi USA parantos disatujuan, kami nyebarkeun berita anu hadé sareng anjeun sareng ngawitan nyiapkeun dukungan anu sanés.

  • Kami henteu ngadukung atanapi nyayogikeun Karésidénan ku jasa investasi di Amérika Serikat pikeun jalma-jalma di handap atanapi usaha di Amérika Serikat:

    • Karésidénan ku jasa investasi pikeun Amérika Serikat henteu ditawarkeun ka Padagang atanapi distributor senjata sareng amunisi ti atanapi ka Amérika Serikat.

    • Karésidénan ku program investasi pikeun Amérika Serikat henteu ditawarkeun pikeun panjagaan Téknis di Amérika Serikat atanapi spionase industri VoIP di atanapi ti atanapi ka Amérika Serikat.

    • Karésidénan ku konsultasi investasi pikeun Amérika Serikat henteu ditawarkeun pikeun kagiatan ilegal atanapi kriminal di Amérika Serikat.

    • Karésidénan ku dukungan investasi pikeun AS sanés pikeun jalma anu urusan dina matéri Genetik di Amérika Serikat.

    • Karésidénan ku jasa investasi pikeun Amérika Serikat sanés pikeun usaha anu nanggung senjata biologis atanapi nuklir bahaya atanapi bahaya di Amérika Serikat.

    • Karésidénan ku program investasi dukungan pikeun Amérika Serikat henteu sayogi pikeun individu pikeun Amérika Serikat anu ngurus perdagangan, neundeun di Amérika Serikat, atanapi transportasi organ-organ Manusa.

    • Karésidénan ku investasi pikeun AS sanés kanggo agénsi Adoption ilegal.

    • Karésidénan jasa program pikeun AS sanés kanggo kultus Agama sareng amal-amalna di Amérika Serikat.

    • Karésidénan ku jasa investasi di AS henteu disayogikeun ka jalma-jalma anu urusan dina pornografi di Amérika Serikat.

    • Karesidenan urang pengacara di Amérika Serikat tong ngadukung urusan bisnis di parpol narkoba di Amérika Serikat.



    "Bewara Penting : MM Solutions INC nyandak pancegahan anu wajar pikeun mastikeun dokumén AML pikeun klien pikeun Amérika Serikat sareng KYC na tapi kami henteu nampi tanggung jawab naon waé pikeun panolakan ti otoritas di Amérika Serikat pikeun persetujuan aplikasi pikeun Karésidénan ku investasi di Amérika Serikat.

  • Juta Ngadamel Kaperawatan

    Pangalaman bédana.

    MÉlmu

    Ngurus ngawangun sareng anjeun dina pikiran.

    • Toko Eureun

      Karésidénan ku investasi di Amérika Serikat sareng nagara-nagara sanés, ditambah seueur dukungan sanésna.

    • jasa pribadi

      Kami nyayogikeun Karesidenan pangsaéna ku dukungan investasi di Amérika Serikat pikeun investasi, imigrasi sareng perencanaan perumahan di Amérika Serikat.

    • Pendadean Tukang Ngadamel

      Didukung ku karésidénan internasional ku pangalaman investasi sareng sarat hukum AS, urang ngadamel solusi anu pangsaéna.

    • bedah kalapa

      Karésidénan kami ku jasa investasi pikeun Amérika Serikat nawiskeun harga anu paling murah, kalayan tingkat kasuksésan anu pangsaéna pikeun Amérika Serikat.

    • Ahli Industri Kuat

      Kami parantos mangtaun-taun pangalaman pikeun dual Residence di Amérika Serikat anu ngadukung palanggan sareng kulawargana pikeun Amérika Serikat.

    • Kabeungharan Pangalaman

      Karésidénan anu dialaman ku pangacara investasi pikeun Amérika Serikat sareng agén hukum pikeun Amérika Serikat nyayogikeun dukungan ka klien.

    • Quality

      Kami gaduh pangacara anu hadé sareng agén pikeun prosés penanganan Amérika Serikat sareng aplikasi anu komitmen pikeun kasuksesan anjeun.

    • 1 Titik Kontak

      Sateuacan Karésidénan anjeun pikeun Amérika Serikat sareng saatos disatujuan, anggota tim senior kami bakal aya pikeun bisnis atanapi dukungan pribadi pikeun Amérika Serikat

    • Kasadaran Budaya Unik

      Kami gaduh pangalaman internasional di Karésidénan ku investasi kalebet AS, ngabantosan klien ti sakumna dunya sareng jasa pangsaéna.

    • global tapak suku

      Bisi, Karésidénan anjeun ku investasi ka Amérika Serikat gagal, aya 36 nagara deui anu kami laksanakeun, kami siap sareng rencana B.

  • Ngitung biaya pikeun Karésidénan ku Investasi ka Amérika Serikat

    Pikeun ngitung biaya pikeun Karésidénan ku inpéstasi pikeun Amérika Serikat mangga eusian sadaya detil kalebet anggota kulawarga sareng umur na. Kusabab seueur klien pikeun Amérika Serikat, kami tiasa nyayogikeun jasa anu langkung saé kalayan biaya anu murah. Itungan bakal, kalebet, biaya pikeun Karésidénan ku program investasi pikeun Amérika Serikat sareng biaya anu sanés.

    nami

    umur

    surélék

    Nomer telepon

    Barudak: teunuhun

    Barudak nepi ka 18 taun:

    Barudak di luhur 18 taun:

    Kolot langkung ti 55 taun: teunuhun

    Jumlah Kolot:

  • Pikeun maca langkung seueur inpormasi ngeunaan

    • Rupa-rupa pisa pikeun AS

    • Prosedur Idin Kerja kanggo Amérika Serikat

    • Tempatna samentawis di AS

    • Padumukan permanén di Amérika Serikat

    • Kawarganagaraan Amérika Serikat

    • Kadutaan sareng Konsulat Amérika Serikat

    • Pajeg di Amérika Serikat

    Mangga nganjang Kaca Imigrasi

Karésidénan ku Investasi di Amérika Serikat sareng Jasa Lainnya

Kami parantos ngadaptarkeun sababaraha layanan deui anu kami nyayogikeun di Amérika Serikat pikeun syarat anu langsung atanapi ka hareup.

Upami anjeun ngarencanakeun ngalih sareng kulawarga anjeun ka Amérika Serikat ku nanem modal, kami salaku pasangan anjeun pikeun Amérika Serikat, aya pikeun nyayogikeun seueur jasa sanésna sareng iraha anjeun tiasa meryogikeun di Amérika Serikat dina harga anu terjangkau.

Salain ti Karésidénan ku konsultasi investasi pikeun Amérika Serikat, kami nyayogikeun bisnis, jasa IT sareng SDM ogé di Amérika Serikat, anu anjeun henteu tiasa mendakan handapeun hiji payung anu disayogikeun ku konsultan anu sanés pikeun Amérika Serikat anu ngajantenkeun urang toko mandeg kanggo Amérika Serikat sareng 106 nagara.

"Kami parantos nanem modal taun-taun ékspérimén sareng global di 106 Nagara pikeun ngabantosan kulawarga, perorangan, sareng pangalaman bisnis pikeun Amérika Serikat dina ngahontal cita sareng cita-cita."

Kami ngadukung cara klién urang saluareun Karésidénan ku investasi pikeun Amérika Serikat kalayan bantosan ahli hukum, konsultan sareng dasi di Amérika Serikat sareng internasional.

Perusahaan di Amérika Serikat

Kami tiasa ngabantosan anjeun ngadaptar perusahaan di Amérika Serikat atanapi Luar Negeri sareng 106 Nagara (Biaya ngadaptar perusahaan di Amérika Serikat langkung mirah sareng kami.)

Rekening Bank di Amérika Serikat

Naon waé investor anu hijrah ka Amérika Serikat peryogi rekening bank pribadi di Amérika Serikat sareng rekening bank perusahaan di Amérika Serikat, urang ogé tiasa ngabantosan akun bank luar negeri.

Gerbang pamayaran di Amérika Serikat

Incase anjeun peryogi konsultasi di Amérika Serikat, pikeun solusi pembayaran digital di Amérika Serikat sapertos gateway pembayaran tradisional atanapi fintech di Amérika Serikat atanapi solusi crypto, hayu urang terang.

Usaha anu parantos diical

Saatos Karésidénan ku investasi ka USA upami anjeun ngarencanakeun ngamimitian usaha ku ngagaleuh bisnis anu tos aya di Amérika Serikat pikeun mimitian instan di Amérika Serikat.

HR Services di Amérika Serikat

urang perusahaan SDM di Amérika Serikat tiasa ngabantosan anjeun sareng rekrutmen gancang. Anjeun tiasa ogé pos lowongan di USA gratis.

Nomer Telepon Virtual pikeun Amérika Serikat

Sistem telepon bisnis pikeun Amérika Serikat babarengan jeung nomer virtual pikeun Amérika Serikat 102 nagara sareng 291 Kota.

Jasa Perencanaan Keuangan di Amérika Serikat

Akuntansi, karajinan alatan di Amérika Serikat sareng langkung seueur deui.

Alamat Kantor Virtual di Amérika Serikat

Kantor maya alamat di 65 lokasi internasional.

Bisnis setelan di Amérika Serikat

Saatos Karésidénan ku investasi ka Amérika Serikat, bisnis setelan di AS.

Leyuran IT

Kami nyayogikeun solusi TI di handap ieu di Amérika Serikat

  • Ngararancang Wéb di Amérika Serikat

  • Pangembangan E-commerce di Amérika Serikat

  • Pangembangan wéb di Amérika Serikat 

  • Pangwangunan Blockchain di Amérika Serikat

  • Pangwangunan Aplikasi di Amérika Serikat

  • Pangembangan Parangkat Lunak di Amérika Serikat

  • SEO di Amérika Serikat

Ahli hukum pikeun Karésidénan ku Investasi di Amérika Serikat

Kami nyayogikeun karésidénan hukum ku solusi Investasi pikeun Amérika Serikat sareng kasuksésan pikeun klien kami penting pisan, pikeun Amérika Serikat, kami pamimpin, teguh hukum kami pikeun Amérika Serikat ngagaduhan agén imigrasi anu pangsaéna ogé di Amérika Serikat, kami ngagaduhan reputasi pikeun nganteurkeun pangalaman ngalayanan palanggan pangsaéna pikeun Amérika Serikat kalayan solusi investasi strategis jelas pikeun individu USA sareng kulawargana. Karésidénan kami ku tim investasi pikeun Amérika Serikat nyayogikeun solusi pikeun kasuksésan Klién.

Titik Penting:

Kami henteu ngeusi batre tambahan pikeun kéngingkeun Daya pengacara. Upami anjeun ngarencanakeun badé ngamimitian pendaptaran perusahaan pikeun Amérika Serikat ti jauh, kakuatan pengacara anjeun kedah disahkeun sacara legal kanggo dianggo di daérah AS. Gumantung kana nagara tempat anjeun, éta kedahna murtad atanapi dilegalkeun ku konsulat Amérika Serikat.

Patarosan anu sering Ditaros - Karésidénan ku Investasi di Amérika Serikat

Karésidénan Profesional ku Pitunjuk Investasi pikeun AS

Nyuhungkeun konsultasi gratis pikeun Karésidénan anjeun ku Investasi ka Amérika Serikat


link ka Departemen Imigrasi Amérika Serikat , jawab ngarumuskeun kabijakan pikeun ngagancangkeun Imigrasi di Amérika Serikat
Karésidénan ku Investasi ka 38 nagara!

5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan