Lebet

🔍

EN

X

Kewarganegaraan ku Investasi pikeun Ukraina sareng Golden Visa

Kami nyayogikeun Layanan Imigrasi Ékonomi di Ukraina pikeun:

  • ● Karésidénan ku investasi di Ukraina
  • ● Kewarganegaraan ku investasi ti Ukraina
  • ● Visa emas di Ukraina
  • ● Paspor kadua ti Ukraina
  • ● Kewarganegaraan ku investasi pikeun Ukraina ku investasi dina perumahan

Best Agén pikeun Kewarganegaraan ku Investasi di Ukraina jeung Pengacara pikeun Kewarganegaraan ku Investasi di Ukraina sareng calo pikeun program Kewarganegaraan perumahan di Ukraina dianggo sasarengan pikeun panangtayungan klién.

Peryogi kauninga

Kewarganegaraan ku agén Investasi pikeun Ukraina nyayogikeun jasa pikeun karésidénan ku inpéstasi di Ukraina, Kewarganagaraan ku program inpéstasi di Ukraina, Kewarganegaraan ku program investasi di Ukraina, Kewarganegaraan kadua ku investasi di Ukraina, dual Kewarganagaraan ku investasi di Ukraina, kawarganagaraan sareng karésidénan ku investasi di Ukraina , Kewarganegaraan permanén ku investasi di Ukraina, Kawarganagaraan samentara ku investasi di Ukraina, Kewarganegaraan ku skéma investasi di Ukraina, Kewarganegaraan ku skéma investasi di Ukraina, Karésidénan ku investasi di Ukraina, Karésidénan ku program investasi di Ukraina, Karésidénan ku program investasi di Ukraina, kadua Karésidénan ku investasi di Ukraina, dua Karésidénan ku inpéstasi di Ukraina, cicing sareng kawarganagaraan ku investasi di Ukraina, karésidénan sareng kawarganagaraan ku investasi di Ukraina, program residénsi ékonomi di Ukraina, Karésidénan ku skéma investasi di Ukraina, Karésidénan ku skéma investasi di Ukraina, kadua paspor di Ukraina, pas kadua program olahraga di Ukraina, program paspor kadua di Ukraina, dua paspor kadua di Ukraina, karésidénan sareng paspor kadua di Ukraina, paspor kadua diplomatik di Ukraina, paspor kadua ku investasi di Ukraina, paspor kawarganagaraan kadua di Ukraina, skéma paspor kadua di Ukraina, kadua skéma paspor di Ukraina, visa emas di Ukraina, visa emas di Ukraina, program visa emas di Ukraina, program visa emas di Ukraina, visa emas kadua di Ukraina, program visa emas kadua di Ukraina, visa emas ganda di Ukraina, kawarganagaraan sareng visa emas di Ukraina, karésidénan sareng visa emas di Ukraina, kawarganagaraan visa emas di Ukraina, skéma visa emas di Ukraina, skéma visa emas di Ukraina.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS anjeun milih

"1 stop solution" pikeun sadaya Kewarganegaraan anjeun ku investasi di Ukraina kalayan dukungan tambahan.

SULIT | Solusi HUKUM

Investasi Minimum di Ukraina pikeun Kewarganegaraan ku investasi: $ 122000

Bubuka Ukraina sareng Kewarganegaraan ku Investasi

Ukraina milik Éropa Wétan. Ekonomi ujung Ukraina didamel salaku bagian mendasar tina ékonomi anu langkung ageung di Uni Soviét. Nalika nampi tawaran anu langkung saderhana tina cadangan spekulasi Uni Soviét sareng nyiptakeun tingkat produk anu langkung menonjol kalayan nilai anu langkung handap, Ukraina ngagaduhan pilihan pikeun ngasilkeun bagian anu langkung ageung ngahasilkeun lengkep dina modéren sareng khususna daérah ékonomi Soviét. . Dina kanyataanana, patukang tonggong koordinasi bursa kaayaanana ti Ukraina, nambihan dugi ka saperlima tina gaji umumna, dibantosan ku ngabiayaan kamajuan moneter dina potongan-potongan béda Uni Soviét, cukup Rusia sareng Kazakhstan. 

Dahareunana cekap sareng umumna saderhana! Sanaos teu tiasa ngarepkeun rupa-rupa nutrisi anu aya di Amérika Serikat atanapi nagara-nagara Éropa Kulon, éta nyugemakeun ku pedoman ampir saha waé.

Lingkungan Perhubungan pisan ekonomis! Hiji tiasa ngumbara dimana waé di jero kota pikeun 1 Grevnah! Recollect a Grevnah sakitar 1 / kalima tina dolar AS atanapi sakitar 20 récéh. Upami anjeun nyandak salah sahiji angkutan metana anu dikawasa ku metana, éta mangrupikeun bagian ageung tina Grevnah atanapi 10 artos!

Ukraina henteu tiasa ditolak teuing awéwé anu pikaresepeun! Upami anjeun cekap untung pikeun nikah sareng kapribadian anu pikaresepeun sareng sanés tukang ngagali emas, éta bakal ngajantenkeun hirup anjeun di Ukraina sacara saderhana saderhana, kumaha, éta henteu penting pisan. Upami anjeun senang mésér bumi di dieu, umumna bakal saderhana cicing di dieu tanpa aya tantangan.

Rahasia Expat

Henteu nanaon tapi sesah ngalacak tempat-tempat anu tiasa ngarobih seueur bentuk moneter kalebet Dolar AS, Pound Inggris, Rubles Rusia, sareng, jelas, Euro. Sababaraha standar moneter anu béda tiasa didagangkeun didieu tapi perdagangan fokus pikeun aranjeunna sanés sadayana anu langsung kabuka. Ieu ngahijikeun Dolar Australia sareng Franc Swiss.

Panghasilan dana investasi bank sacara éksténsif langkung luhur di dieu! Sacara luar biasa saderhana pikeun mendakan bank anu saé sareng mantep, anu mayar premi 12.5% dina artos lingkungan. Sababaraha proposal saluhur 17% kumaha ogé henteu umum sakumaha diandelkeun. Duanana Raiffeisen (Bank Austrian anu damel babarengan di dieu) sareng OTP (Bank Hungaria) tiasa diandelkeun sareng épéktip sayogi di Ukraina.

ATM tiasa diaksés di sababaraha daérah dimana waé di masarakat pakotaan. (Nanging, anjeun panginten moal mendakan anu gaduh alternatip basa Inggris).

Aya sababaraha Pasar Super anu sumebar dimana-mana di daérah perkotaan sapertos pasar sortir kabuka anu langkung sederhana sareng nangtung caket ka unggal daérah. Sanaos kanyataan yén campuran tiasa dikurung, toko umum biasana tempat anu langkung saé pikeun mésér barang anu tiasa dipercaya.

Pertimbangan klinis di Ukraina (pikeun pangeusi) gratis! Hiji sarat ngan pikeun mayar resép sareng matéri anu aya hubunganana anu diarepkeun pikeun ngawaskeunana. Pertimbangan éta cekap sareng sanggup henteu paduli naha henteu ngamangpaatkeun inovasi pangénggalna tiasa diaksés di tempat sanés!

Lahan tiasa dipésér di dieu (Dachias) sakedik $ 4000.00 dugi ka $ 5000.00 USD! A Dachia biasana mangrupikeun tempat kaluar tina kota dina setting nasional anu henteu umum dipiharep pikeun hirup sacara konsistén. Dachia biasana ngagaduhan cai anu ngalir (ilaharna aya di luar struktur) sareng kakuatan. Biasana ngan ngagaduhan tempat di luar imah pikeun kantor kabinét. Bisi wae, aranjeunna tiasa didesain ulang kalayan murah. Seueur anu leres-leres caket kana halte angkutan.

Umumna saderhana pikeun mendakan jalma lokal anu langkung resep ningkatkeun kamampuan basa Inggrisna. Sapanjang garis ieu, henteu sesah pikeun ngalacak para pelajar anu mayar kanggo latihan bahasa Inggris.

Kenal sareng salah sahiji Rusia atanapi Ukraina anu sanés henteu penting pikeun ngawas hal-hal biasa sapertos balanja sareng entomb atanapi perjalanan intracity.

Detil dasar pikeun Kewarganegaraan ku Investasi pikeun Ukraina

Investasi minimum pikeun Kewarganegaraan ku investasi di Ukraina
122000 USD
Jenis Program
Kewarganegaraan ku investasi pikeun Ukraina
Jenis Visa:
Visa cicing permanén pikeun investor
Waktu ngolah pikeun Kewarganegaraan ku investasi Ukraina
1 bulan
Perumahan permanén
geuwat
kawarganagaraan
Saatos 5 taun hirup sacara hukum Ukraina
Kawarganagaraan Duaan Diidinan pikeun warga Ukraina
Henteu Dipikawanoh
Pilihan Investasi pikeun Kewarganegaraan ku investasi Ukraina
  • > Ngawangun kapal laut & kapal
  • > Aeroangkasa
  • > Tatanén
  • > Farmasi
  • > Jasa IT
  • > Pertambangan sareng Logam
  • > Perumahan sareng konstruksi
  • > Perbankan sareng jasa kauangan
  • Naha pikeun milari Kewarganagaraan ku investasi Ukraina

    Ukraina mangrupikeun nagara anu nyambungkeun Éropa sareng Féderasi Rusia. Nagara ieu ngagaduhan lahan pertanian anu beunghar, anu ngahasilkeun éksportir sisikian panggedéna di sakumna dunya. Nagara ieu ngagaduhan seueur sumber daya alam sapertos beusi, tanaga, kimia sareng sajabina. Nagara ieu ngagaduhan sistem perpajakan anu hadé. Ukraina mangrupikeun tempat usaha énggal. Ibukota nagara nyaéta Kiev. Karésidénan Ukraina ngalangkungan investasi tiasa dicandak dina 1 sasih.

    Imigrasi kulawarga di Ukraina

    Léngkah munggaran kéngingkeun ijin tinggal samentawis salaku anggota kulawarga urang asing anu dumuk di Ukraina nyaéta kéngingkeun visa D-Kelas ti salah sahiji kedutaan Ukraina anu aya di mancanagara. Visa ieu dianggo pikeun ngesahkeun kadatangan anggota kulawarga di Ukraina dina raraga ngalebetkeun aplikasi karésidénan.

    Kewarganegaraan Ku program investasi di Ukraina insite

    Kengingkeun ijin karésidénan di Ukraina lumayan hésé kusabab hiji-hijina cara pikeun kéngingkeun éta dumasar kana ijin imigrasi. Dina gilirannana ijin imigrasi dikaluarkeun dina alesan sapertos nikah ka warga Ukraina. Maka kéngingkeunana ngalangkungan investasi mangrupikeun pilihan anu pangsaéna. Investasi 100,000 USD tiasa dilakukeun ku ngagaleuh harta kanggo perusahaan. Jalma éta ogé tiasa nanem modal dina séktor ékonomi anu muncul. Ogé, jalma éta tiasa mésér komoditi di Ukraina sareng ngicalna ka luar negeri.

    Keuangan finansial pikeun Ukraina

    Investasi kedah sahenteuna 100,000 USD. Éta bakal janten pilihan anu bijaksana pikeun ngalakukeun investasi asing ku nyiptakeun perusahaan atanapi janten bagian tina modal anu sah di perusahaan Ukraina. Investasi kedahna dina mata uang anu tiasa dirobih sareng sami sareng 100,000 USD anu sami. Jumlahna ogé kedah didaptarkeun numutkeun hukum. Dana anu diinvestasikeun kedahna tina sumber hukum. Investasi kedah nyumbang kana ékonomi Ukraina. Ngagaleuh harta pikeun tujuan hirup teu kalebet bagian tina investasi.

    Dukungan klien pikeun Kewarganegaraan ku investasi pikeun Ukraina

    Tim kami tina kawarganagaraan ku Agén Investasi pikeun Ukraina jeung kawarganagaraan ku Investment ahli hukum pikeun Ukraina nyayogikeun palanggan sareng kulawargana di Ukraina kalayan dukungan pikeun kawarganagaraan ku investasi ti Ukraina, karésidénan ku investasi ti Ukraina sareng kasempetan imigrasi investasi sanés, di 37 nagara.

    Jasa kami henteu ngan dugi ka karésidénan ku investasi ti Ukraina atanapi Golden Visa ti Ukraina atanapi kawarganagaraan ku investasi ti Ukraina atanapi paspor kadua, kami ogé ngabantosan dina kasempetan investasi perumahan pangsaéna ti Ukraina, nyayogikeun solusi lengkep upami anjeun hoyong ngadegkeun perusahaan di Ukraina atanapi lepas pantai, SDM di Ukraina sareng seueur deui, anu kalebet perencanaan kauangan sareng seueur deui.

    Ngabantosan klien kami kalayan solusi dumasar kawarganagaraan di sareng ti Ukraina sareng karésidénan sékundér.

    Dukungan Khusus pikeun Warga Ukraina:

    Kami nyayogikeun meujeuhna Kewarganegaraan ku jasa investasi pikeun Ukraina, ngalangkungan harga terjangkau kami firma hukum investasi sareng imigrasi pikeun Ukraina, pangacara imigrasi investasi murah pikeun Ukraina, Kewarganegaraan anu terjangkau ku konsultan investasi pikeun Ukraina, Kewarganegaraan anu mampu ku ahli hukum investasi pikeun Ukraina sareng teguh konsultan imigrasi anu mampu pikeun Ukraina

    • Kewarganegaraan ku investasi ti Ukraina ka 37 Nagara.

    • Visa emas di Ukraina dugi ka 37 Nagara.

    • Kewarganegaraan ku investasi ti Ukraina ka 37 Nagara.

    • Paspor kadua ti Ukraina ka 37 Nagara.

    • Imigrasi Dumasar Bisnis ti Ukraina ka 106 Nagara.

    • Kewarganegaraan ku program investasi ti Ukraina.

    • Program visa emas di Ukraina dugi ka 37 Nagara.

    • Kewarganegaraan ku program investasi ti Ukraina ka 37 Nagara.

    • Program paspor kadua ti Ukraina dugi ka 37 Nagara.

    • Program imigrasi bisnis ti Ukraina dugi ka 106 Nagara.

    Kewarganegaraan Khusus ku dukungan investasi pikeun individu sareng kulawarga.

    Kewarganegaraan ku Investasi Ukraina ngalangkungan Perumahan

    Kami nyayogikeun panunjang pikeun inpéstasi perumahan di Ukraina kalayan sudut pandang yén palanggan kedah kéngingkeun pangasilan anu saé pikeun investasi di Ukraina, iraha, aranjeunna hoyong milih kaluar tina investasi anu dilakukeun ku aranjeunna pikeun Kewarganegaraan ku investasi pikeun Ukraina. Kami ngagaduhan hubungan sareng sababaraha pamekar perumahan pangsaéna di Ukraina anu ngagaduhan catetan lagu anu saé sareng harta banda na aya di lokasi anu saé di Ukraina, kéngingkeun hasil pangsaéna.

    Program karésidénan perumahan anu pangsaéna pikeun Ukraina kalayan investasi di perumahan di Ukraina.

    Nagara anu dirojong pikeun karésidénan ku investasi

    Peryogi kauninga - Ukraina Kawarganagaraan ku Investasi

    • Kewarganegaraan ku Pengacara Investasi pikeun Ukraina bakal nyayogikeun bantosan dokuméntasi lengkep pikeun suksés anjeun Kewarganagaraan ku investasi ka Ukraina. Ladenan standar kami pikeun Kewarganegaraan ku Investasi ka Ukraina kalebet:

      Konseling

      lilana: poé 1-3

      Ahli hukum urang bakal ngartos syarat anjeun pikeun mindahkeun ti Ukraina atanapi ka Ukraina, dumasar kana saran anu bakal dilakukeun

      Pamariksaan

      lilana: poé 1-3

      Kami ngalaksanakeun karajinan Kusabab awal, pikeun nyiapkeun laporan sateuacan nyarankeun Kewarganegaraan ku investasi pikeun Ukraina ka klien pikeun kéngingkeun Kewarganegaraan Ukraina sareng ngirangan résiko panolakan.

      Dumasar kana laporan rajin pikeun Ukraina, kami ogé nyarankeun program alternatip pikeun kasuksesan anu langkung saé.

      kontrak

      lilana: poé 1

      Pikeun urang pikeun maju sareng Kewarganagaraan anjeun ku aplikasi investasi pikeun Ukraina kami peryogi salinan scan tina paspor anggota kulawarga sareng kulawarga.

      Persiapan dokuméntasi

      lilana: 1 minggu

      Tarjamahan sareng apostille dokumén Kewarganagaraan ku aplikasi investasi pikeun Ukraina. Pengacara khusus kami pikeun Kewarganagaraan ku investasi pikeun Ukraina sareng visa emas bakal ngabantosan ngeusian bentuk sareng dokuméntasi.

      filing tina dokuméntasi

      lilana: geuwat

      Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga pikeun Kewarganagaraan ku aplikasi investasi pikeun Ukraina parantos siap, kami bakal ngeusianana ku otoritas relevan Ukraina.

      Ngenyakeun

      lilana: 1 bulan

      Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga pikeun Kewarganagaraan ku aplikasi investasi pikeun Ukraina parantos siap, kami bakal ngeusianana ku otoritas relevan Ukraina.

      Babagi Warta Anu Saé

      lilana: geuwat

      Sakali aplikasi anjeun pikeun Kewarganagaraan ku inpormasi Ukraina parantos disatujuan, kami bagikeun warta anu hadé sareng anjeun sareng mimitian nyiapkeun dukungan anu sanés.

    • Kami henteu ngadukung atanapi nyayogikeun Kewarganagaraan ku jasa investasi di Ukraina pikeun jalma-jalma atanapi bisnis di handap anu disebatkeun di handap Ukraina:

      • kawarganagaraan ku jasa investasi pikeun Ukraina henteu ditawarkeun ka Padagang atanapi distributor senjata sareng amunisi ti atanapi ka Ukraina.

      • kawarganagaraan ku program investasi pikeun Ukraina henteu ditawarkeun pikeun panjagaan Téknis di Ukraina atanapi spionase industri tina VoIP di atanapi ti atanapi ka Ukraina.

      • kawarganagaraan ku konsultasi investasi pikeun Ukraina henteu ditawarkeun pikeun kagiatan ilegal atanapi kriminal di Ukraina.

      • kawarganagaraan ku dukungan investasi pikeun Ukraina sanés pikeun jalma anu urusan dina bahan Genetik di Ukraina.

      • kawarganagaraan ku jasa investasi pikeun Ukraina sanés pikeun bisnis anu kaayaan senjata biologis atanapi nuklir bahaya atanapi bahaya di Ukraina.

      • kawarganagaraan ku program investasi dukungan pikeun Ukraina henteu sayogi pikeun jalma-jalma pikeun Ukraina dina urusan dagang, neundeun di Ukraina, atanapi transportasi organ-organ Manusa.

      • kawarganagaraan ku investasi pikeun Ukraina sanés kanggo agénsi Adoption ilegal.

      • kawarganagaraan jasa program pikeun Ukraina sanés kanggo kultus Agama sareng amal-amalna di Ukraina.

      • kawarganagaraan ku jasa investasi di Ukraine henteu disayogikeun ka jalma-jalma anu urusan dina pornografi di Ukraina.

      • Kawarganagaraan urang pengacara di Ukraina tong ngadukung urusan bisnis di parpol narkoba di Ukraina.



      "Bewara Penting : MM Solutions INC nyandak pancegahan anu wajar pikeun mastikeun dokumén AML pikeun klien pikeun Ukraina sareng KYC na tapi kami henteu nampi tanggung jawab naon waé pikeun panolakan ti pihak berwenang di Ukraina pikeun persetujuan aplikasi pikeun kawarganagaraan ku investasi di Ukraina.

    • Juta Ngadamel Kaperawatan

      Pangalaman bédana.

      MÉlmu

      Ngurus ngawangun sareng anjeun dina pikiran.

      • Toko Eureun

        Kewarganegaraan ku investasi di Ukraina sareng nagara-nagara sanés, ditambah seueur dukungan sanésna.

      • jasa pribadi

        Kami nyayogikeun Kewarganegaraan anu pangsaéna ku dukungan investasi di Ukraina pikeun investasi, imigrasi sareng perencanaan perumahan di Ukraina.

      • Pendadean Tukang Ngadamel

        Didukung ku Kewarganegaraan internasional ku pangalaman investasi sareng sarat hukum Ukraina, urang ngadamel solusi anu pangsaéna.

      • bedah kalapa

        Kewarganegaraan urang ku jasa investasi pikeun Ukraina nawiskeun harga anu paling murah, kalayan tingkat kasuksésan anu pangsaéna pikeun Ukraina.

      • Ahli Industri Kuat

        Kami parantos nyandak sababaraha taun pangalaman pikeun dua Kewarganegaraan ka Ukraina ngadukung palanggan sareng kulawargana pikeun Ukraina.

      • Kabeungharan Pangalaman

        Kewarganegaraan anu dialaman ku pangacara investasi pikeun Ukraina sareng agén hukum pikeun Ukraina nyayogikeun dukungan ka klien.

      • Quality

        Kami gaduh pangacara sareng agén anu paling saé pikeun prosés nanganan Ukraina sareng aplikasi anu komitmen pikeun kasuksesan anjeun.

      • 1 Titik Kontak

        Sateuacan Kewarganegaraan anjeun pikeun Ukraina sareng saatos disatujuan, anggota tim senior kami bakal aya pikeun bisnis atanapi dukungan pribadi pikeun Ukraina

      • Kasadaran Budaya Unik

        Kami gaduh pangalaman internasional dina Kewarganegaraan ku investasi kalebet Ukraina, ngabantosan klien ti sakumna dunya sareng jasa pangsaéna.

      • global tapak suku

        Bisi, Kewarganegaraan anjeun ku investasi ka Ukraina gagal, aya 36 nagara deui anu kami laksanakeun, kami siap sareng rencana B.

    • Ngitung biaya pikeun Kewarganegaraan ku Investasi ka Ukraina

      Pikeun ngitung biaya pikeun Kewarganagaraan ku investasi pikeun Ukraina mangga eusian sadaya detil kalebet anggota kulawarga sareng umur na. Kusabab jumlahna ageung palanggan pikeun Ukraina, urang tiasa nyayogikeun jasa anu langkung saé kalayan béaya rendah. Itungan bakal, kalebet, biaya pikeun Kewarganagaraan ku program investasi pikeun Ukraina sareng biaya anu sanés.

      nami

      umur

      surélék

      Nomer telepon

      Barudak: teunuhun

      Barudak nepi ka 18 taun:

      Barudak di luhur 18 taun:

      Kolot langkung ti 55 taun: teunuhun

      Jumlah Kolot:

    • Pikeun maca langkung seueur inpormasi ngeunaan

      • Rupa-rupa pisa pikeun Ukraina

      • Prosedur Idin Kerja kanggo Ukraina

      • Tempatna samentawis di Wikivoyage

      • Padumukan permanén di Ukraina

      • Kawarganagaraan Ukraina

      • Kadutaan sareng Konsulat Ukraina

      • Pajeg di Ukraina

      Mangga nganjang Kaca Imigrasi

    Kewarganegaraan ku Investasi di Ukraina sareng Jasa Lainnya

    Kami parantos ngadaptarkeun sababaraha layanan deui anu kami nyayogikeun di Ukraina pikeun syarat saharita atanapi masa depan.

    Upami anjeun ngarencanakeun ngalih sareng kulawarga anjeun ka Ukraina ku nanem modal, kami salaku pasangan anjeun pikeun Ukraina, aya pikeun nyayogikeun seueur jasa sanésna sareng iraha anjeun tiasa meryogikeun di Ukraina kalayan harga anu terjangkau.

    Salain ti Kewarganegaraan ku konsultasi investasi pikeun Ukraina, kami nyayogikeun bisnis, IT sareng jasa SDM ogé di Ukraina, anu anjeun henteu tiasa mendakan handapeun hiji payung anu disayogikeun ku konsultan anu sanés pikeun Ukraina anu ngajantenkeun urang toko hiji tempat pikeun Ukraina sareng 106 nagara.

    "Kami parantos nanem modal taun-taun ékspérimén sareng global di 106 Nagara pikeun ngabantosan kulawarga, perorangan, sareng pangusaha pikeun Ukraina dina ngahontal tujuan sareng cita-cita."

    Kami ngadukung cara klién urang saluareun Kewarganagaraan ku investasi pikeun Ukraina kalayan bantosan ahli hukum, konsultan sareng dasi-up di Ukraina sareng internasional.

    Perusahaan di Ukraina

    Kami tiasa ngabantosan anjeun ngadaptar perusahaan di Ukraina atanapi Luar Negeri sareng 106 Nagara (Biaya ngadaptar perusahaan di Ukraina langkung mirah sareng kami.)

    Rekening Bank di Ukraina

    Naon waé investor anu hijrah ka Ukraina peryogi rekening bank pribadi di Ukraina sareng rekening bank perusahaan di Ukraina, kami ogé tiasa ngabantosan akun bank luar negeri.

    Gerbang pamayaran di Ukraina

    Incase anjeun peryogi konsultasi di Ukraina, pikeun solusi pembayaran digital di Ukraina sapertos gateway pembayaran tradisional atanapi fintech di Ukraina atanapi solusi crypto, hayu urang terang.

    Usaha anu parantos diical

    Saatos Kawarganagaraan ku investasi ka Ukraina upami anjeun ngarencanakeun ngamimitian usaha ku ngagaleuh bisnis anu tos aya di Ukraina pikeun mimitian instan di Ukraina.

    Jasa SDM di Ukraina

    urang perusahaan SDM di Ukraina tiasa ngabantosan anjeun sareng rekrutmen gancang. Anjeun tiasa ogé pos lowongan di Ukraina gratis.

    Nomer Telepon Virtual pikeun Ukraina

    Sistem telepon bisnis pikeun Ukraina babarengan jeung nomer virtual pikeun Ukraina 102 nagara sareng 291 Kota.

    Jasa Perencanaan Keuangan di Ukraina

    Akunting, karajinan alatan di Ukraina sareng langkung seueur deui.

    Alamat Kantor Virtual di Ukraina

    Kantor maya alamat di 65 lokasi internasional.

    Bisnis setelan di Ukraina

    Saatos Kewarganegaraan ku investasi ka Ukraina, bisnis setelan di Ukraine.

    Leyuran IT

    Kami nyayogikeun solusi TI anu disebatkeun di handap di Ukraina

    • Ngararancang Wéb di Ukraina

    • Pangembangan E-commerce di Ukraina

    • Pangembangan wéb di Ukraina 

    • Pangwangunan Blockchain di Ukraina

    • Pangwangunan Aplikasi di Ukraina

    • Pangembangan Parangkat Lunak di Ukraina

    • SEO di Ukraina

    Pengacara pikeun Kewarganegaraan ku Investasi di Ukraina

    Kami nyayogikeun kawarganagaraan hukum ku solusi Investasi pikeun Ukraina sareng kasuksésan pikeun klien kami penting pisan, pikeun Ukraina, kami pamimpin, teguh hukum kami pikeun Ukraina ngagaduhan agén imigrasi anu pangsaéna ogé di Ukraina, kami ngagaduhan reputasi pikeun nganteurkeun pangalaman ngalayanan palanggan pangsaéna pikeun Ukraina kalayan solusi investasi strategis jelas pikeun Ukraina individu jeung kulawargana. Kewarganegaraan urang ku tim investasi pikeun Ukraina nyayogikeun solusi pikeun kasuksesan Klién.

    Titik Penting:

    Kami henteu ngeusi batre tambahan pikeun kéngingkeun Daya pengacara. Upami anjeun ngarencanakeun ngamimitian pendaptaran perusahaan pikeun Ukraina jarak jauh, kakuatan pengacara anjeun kedah leres-leres dilegalkeun kanggo dianggo di daérah Ukraina. Gumantung kana nagara tempat anjeun, éta kedahna murtad atanapi dilegalkeun ku konsulat Ukraina.

    Patarosan Sering - Kewarganagaraan ku Investasi di Ukraina

    Kewarganegaraan Profesional ku Pitunjuk Investasi pikeun Ukraina

    Nyuhungkeun konsultasi gratis pikeun Kewarganegaraan anjeun ku Investasi ka Ukraina


    link ka Departemen Imigrasi Ukraina , jawab nyusun kabijakan pikeun ngagancangkeun Imigrasi di Ukraina
    Kewarganegaraan ku Investasi ka 38 nagara!

    5.0

    Peunteun

    Dumasar 2018 ulasan