Lebet

🔍

EN

X

Karésidénan ku Investasi pikeun Thailand sareng Visa Visa

Kami nyayogikeun Layanan Imigrasi Ékonomi di Thailand pikeun:

  • ● Karésidénan ku investasi di Thailand
  • ● Kewarganegaraan ku investasi ti Thailand
  • ● Visa emas di Thailand
  • ● Paspor kadua ti Thailand
  • ● Karésidénan ku investasi pikeun Thailand ku investasi dina perumahan

Best Agén pikeun Karésidénan ku Investasi di Thailand jeung Pengacara pikeun Karésidénan ku Investasi di Thailand sareng calo pikeun program padumukan perumahan di Thailand dianggo sasarengan pikeun panangtayungan klién.

Peryogi kauninga

Karésidénan ku agén Investasi pikeun Thailand nyayogikeun jasa karésidénan ku inpéstasi di Thailand, Karésidénan ku program inpéstasi di Thailand, Karésidénan ku program inpéstasi di Thailand, Kadua residénsi ku investasi di Thailand, dua Karésidénan ku investasi di Thailand, kawarganagaraan sareng karésidénan ku investasi di Thailand , permanén Karésidénan ku investasi di Thailand, Karésidénan samentawis ku investasi di Thailand, Karésidénan ku skéma investasi di Thailand, Karésidénan ku skéma inpéstasi di Thailand, Kewarganagaraan ku investasi di Thailand, Kewarganagaraan ku program investasi di Thailand, Kewarganagaraan ku program investasi di Thailand, kadua Kewarganegaraan ku investasi di Thailand, dua Kewarganegaraan ku investasi di Thailand, cicing sareng kawarganagaraan ku investasi di Thailand, karésidénan sareng kawarganagaraan ku investasi di Thailand, program Kewarganegaraan ékonomi di Thailand, Kewarganegaraan ku skéma investasi di Thailand, Kewarganegaraan ku skéma investasi di Thailand, kadua paspor di Thailand, program paspor kadua di Thailand, program paspor kadua di Thailand, dua paspor kadua di Thailand, karésidénan sareng paspor kadua di Thailand, paspor kadua diplomatik di Thailand, paspor kadua ku investasi di Thailand, paspor kawarganagaraan kadua di Thailand, skéma paspor kadua di Thailand, skéma paspor kadua di Thailand, visa emas di Thailand, visa emas di Thailand, program visa emas di Thailand, program visa emas di Thailand, visa emas kadua di Thailand, program visa emas kadua di Thailand, visa emas ganda di Thailand, kawarganagaraan sareng visa emas di Thailand, karésidénan sareng visa emas di Thailand, kawarganagaraan visa emas di Thailand, skéma visa emas di Thailand, skéma visa emas di Thailand.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS anjeun milih

"1 stop solution" kanggo sadayana Padumukan anjeun ku investasi di Thailand kalayan dukungan tambahan.

SULIT | Solusi HUKUM

Investasi Minimum di Thailand pikeun Karésidénan ku investasi: $ 15,000

Bubuka Thailand sareng Karésidénan ku Investasi

Bangsa diapit di beulah kulon sareng belah kalér-kuloneun Myanmar (Burma), di belah kidul kulon ku Laut Andaman, di wétan sareng kalér-wétan ku Lao PDR, di belah kidul ku Kamboja, di belah kidul ku Teluk Thailand (saluran Kidul Laut Cina), sareng ku Malaysia.

Thailand ngalangkungan zona 513,120 km ², bangsa na ngan saukur langkung ageung tibatan Spanyol atanapi rada langkung ti dua kali ukuran wilayah Amérika Serikat Wyoming.

Thailand tetep dijantenkeun salah sahiji bantahan anu paling utama pikeun pakansi sareng jalma pensiunan di Asia Tenggara. Henteu paduli naha anjeun cicing di ibukota metropolitan Bangkok anu panas, kota Lanna kalér Chiang Mai, atanapi caket kana salah sahiji sagara laut anu hébat anu nempatkeun nagara dina peta, Thailand kedah seueur kana tabel dulur sadayana.

Sanaos sababaraha panginten usum panas sareng kalembaban sadaya taun sakumaha panas teuing sareng beueus pikeun anu dipikahoyong, anu sanésna ngabagéakeun éta kalayan sepenuh hati saatos kabur tina hawa tina hawa anu langkung kalér. Kalayan usaha minimal hirup, jasa médis paling luhur kalayan biaya anu lumayan, sareng sajumlah lega lahan anu tiasa diaksés pikeun dijelajah, éta nanaon tapi sesah dibujuk ku Land of Smiles.

Rupa-rupa pesawat masihan perjalanan sadidinten ka seueur daérah perkotaan di Amérika Serikat sareng Kanada, sapertos anu sanésna bantahan umum umum sanésna. Kalayan daérah fokus na di Asia Tenggara, Thailand mangrupikeun tempat anu saé pikeun nalungtik nagara-nagara anu caket. Teu aya sentralisasi asli tina pat-pat dina salah sahiji bagian bangsa. Aranjeunna leres-leres sumebar ti hiji finish Thailand ka anu salajengna.

Sababaraha nuju kalér ka kota Chiang Mai dimana sonten langkung tiis pikeun seueurna taun. Sedengkeun sesa bangsa masih santai dina kahaneutan sapanjang bulan-bulan usum tiris, suhu dina bagian nagara ieu bakal turun ka 60 F atanapi kirang dina wengi. Di dieu ex-pat ngahargaan sajumlah lega kafe, paméran karajinan, karya seni konvensional, sareng sababaraha pasar terbuka. Teu nanaon tapi sesah pikeun dimuat dina espresso anu dikembangkeun sacara pribadi, ngahasilkeun, sareng seueur deui dina biaya kamar clearance.

Bangkok narik jalma-jalma anu condong kana kaributan sareng tanaga kota metropolitan anu ageung. Kota ieu kasohor hirup jalan anu dinamis, tonggak sosial, kahirupan wengi anu énergi, sareng paméran kaputusan dahar anu spektakuler. Sanaos langkung awis tibatan daérah anu béda, éta masih teu kapendak pikeun mendakan lahan anu cocog sareng bermacam-macam rencana kauangan.

Téritori resor tepi laut anu terkenal, contona, Phuket sareng Pattaya tetep narik tilas jumlah anu seueur anu milarian pensiunan fantasi di pantai laut. Sanaos jumlahna ageung daérah ieu ayeuna parantos langkung-dipasar, ayeuna masih tiasa kapendak pikeun milarian Thailand anu langkung konvensional taun-taun katukang ku mindahkeun sababaraha kilométer ti tempat-tempat dipikaresep anu langkung kawéntar. Kota resor sisi pantai Thailand di Hua Hin ngan ukur sababaraha jam perjalanan di kiduleun Bangkok sareng masih leres-leres diteundeun kontras sareng mitra anu langkung populér. Mémang, bahkan caket ka basisir, sakedik padamel sakola sateuacanna tiasa ngahasilkeun usaha hirup anu cukup minimal. Waragad hirup bénten gumantung kana watesan. Ayeuna kalér Thailand paling murah.

Bangkok rada langkung mahal. Urang asing di dieu langkung resep resep balanja sareng salametan. Ibukota Thailand nawiskeun pusat perbelanjaan anu luar biasa, tempat makan selektif, paméran, sareng bioskop. Aya seueur spot anu kedah dirobih ku anjeun. Jigana anjeun kedah nyéépkeun naon waé acara 40,000 - 60,000 Bhat pikeun ngagaduhan cara hirup anu sopan. Upami anjeun ekonomis, dina waktos éta jelas, éta panginten tiasa nyéépkeun langkung sakedik. Coba henteu kaluar unggal akhir minggu, tuang waé di bar lingkungan, sareng tong nyéépkeun hal-hal anu teu aya artina sareng anjeun bakal ngagaduhan pilihan hirup di 30,000 Baht unggal bulan.

Detil dasar pikeun Karésidénan ku Investasi pikeun Thailand

Investasi minimum pikeun Karésidénan ku investasi di Thailand
15,000 USD
Jenis Program
Karésidénan ku investasi pikeun Thailand
Jenis Visa:
Karésidénan ku investasi
Waktos ngolah pikeun Karésidénan ku investasi Thailand
poé 30
Perumahan permanén
3 Taun
kawarganagaraan
Saatos cicing di Thailand sahenteuna 10 taun.
Kawarganagaraan Duaan Diidinan pikeun warga Thailand
teu
Pilihan Investasi pikeun Karésidénan ku investasi Thailand

Program ELITE pikeun Thailand mangrupikeun program anu disatujuan ku pamaréntah di mana visa dikaluarkeun ku Thailand Privilege Card Company Limited (TPC) dioperasikeun sareng diawasi ku Menteri Pariwisata sareng Olahraga Thailand.

Pikeun visa karésidénanna, Thailand nyayogikeun tilu pilihan. Program pikeun warga HNW internasional anu hoyong aksés rutin atanapi karésidénan di Thailand.

Program padumukan élit di Thailand nyayogikeun pelamar hak cicing di Thailand dugi ka 20 taun, aksés kana fasilitas istimewa sareng tunjangan VIP. Pikeun kéngingkeun visa padumukan élit Thailand, urang asing kedah ngiringan elit Thailand, program eksklusif anu disayogikeun ku perusahaan kartu kaistiméwaan Thailand terbatas. (TPC)

Program ieu diluncurkeun dina 2003 pikeun memikat warga internasional anu jegud anu hoyong nyéépkeun waktos anu lami di nagara éta sareng mangpaatkeun standar hirup sareng rézim pajeg anu manpaatna.

Program padumukan élit Thailand nyayogikeun tujuh pilihan, diantarana tilu anu paling populér:

PRIVILIGE ULTIMATE ELITE

Elite Ultimate Privilege mangrupikeun visa padumukan salami 20 taun kanggo biaya hiji-off sakitar $ 60,000 ditambah biaya taunan sakitar $ 600. Rencana ieu kalebet bandara VIP ekslusif sareng jasa aksés lounge, transfer bandara pondok-haul internasional anu teu aya watesna, concierge pamaréntah sareng layanan perhotelan golf, perawatan spa sareng pamariksaan taunan.

ACCESS PRIVILIGE ACCESS

Akses Hak Privasi Élit mangrupikeun 10-taun visa cicing ditujukeun pikeun aplikasi kulawarga. Biaya hiji-off pikeun pelamar utama sakitar $ 30,000 sareng pikeun masing-masing gumantung, USD 22,500. Teu aya biaya taunan. Fasilitas bandara VIP express, jasa perjalanan, jasa concierge pamaréntah sareng pamariksaan kaséhatan biasa kaasup kana iket.

ELITE ACCESS GAMPANG

Elite Easy Access mangrupikeun visa padumukan salami lima taun anu ngamungkinkeun para ékspatriat atanapi jalma bisnis lebet Thailand salami waktos sacara rutin sareng gampang. Pilihan ieu meryogikeun pamayaran sakali-sakitar $ 15,000 sareng teu kedah mayar taunan. Kira-kira $ 45,000, visa karésidénan Elite Easy Access bisa ditingkatkeun jadi pilihan Elite Ultimate Privilege.

prosés lamaran

TPC nawiskeun prosés lamaran kawarganagaraan anu gampang: visa bakal dikaluarkeun kirang ti hiji bulan sareng tiasa dikumpulkeun ti bandara internasional anu ditetepkeun di Thailand. Kacuali dialokasikan, pelamar tiasa cicing atanapi cicing di Thailand salami anu dipikahoyong, saluyu sareng istilah pakét anu dipilih. Ngalamar kedah kitu, nginpokeun ka TPC upami aranjeunna tetep di nagara éta salami kontinyu langkung ti 90 dinten.

WARGANEGARA KU INVESTASI THAILAND

Visa karésidénan anu dicandak ngalangkungan program padumukan élit di Thailand henteu nyababkeun status cicing atanapi status kawarganagaraan permanén. Padumukan permanén tiasa didapet ngan ukur upami anu ngalamar ngagaduhan visa sanés imigran Thailand sahenteuna tilu taun sateuacan dikintunkeun lamaranana. Saatos gaduh status karésidénan permanén di Thailand salami 10 taun deui, dimungkinkeun pikeun ngalamar kawarganagaraan.

Dukungan klien pikeun Karésidénan ku investasi pikeun Thailand

Tim kami tina Karésidénan ku Agén Investasi pikeun Thailand jeung Karésidénan ku Investment ahli hukum pikeun Thailand nyayogikeun palanggan sareng kulawargana di Thailand kalayan dukungan pikeun kawarganagaraan ku inpéstasi ti Thailand, karésidénan ku investasi ti Thailand sareng kasempetan imigrasi investasi sanés, di 37 nagara.

Jasa kami henteu ngan ukur dugi ka karésidénan ku investasi ti Thailand atanapi Golden Visa ti Thailand atanapi kawarganagaraan ku investasi ti Thailand atanapi paspor kadua, kami ogé ngabantosan dina kasempetan investasi perumahan pangsaéna ti Thailand, nyayogikeun solusi lengkep upami anjeun hoyong ngadegkeun perusahaan di Thailand atanapi lepas pantai, sumber daya manusa di Thailand sareng seueur deui, anu kalebet perencanaan kauangan sareng seueur deui.

Ngabantosan klien kami kalayan solusi dumasar kawarganagaraan di sareng ti Thailand sareng karésidénan sékundér.

Dukungan Khusus pikeun Warga Thailand:

Kami nyayogikeun meujeuhna Karésidénan ku jasa investasi pikeun Thailand, ngalangkungan harga terjangkau kami firma hukum investasi sareng imigrasi pikeun Thailand, pangacara imigrasi investasi murah pikeun Thailand, Karésidénan anu mampuh ku konsultan investasi pikeun Thailand, Karésidénan anu mampu ku ahli hukum investasi pikeun Thailand sareng teguh konsultan imigrasi anu mampu pikeun Thailand

  • Karésidénan ku inpéstasi ti Thailand ka 37 Nagara.

  • Visa emas di Thailand dugi ka 37 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku investasi ti Thailand ka 37 Nagara.

  • Paspor kadua ti Thailand ka 37 Nagara.

  • Imigrasi Dumasar Bisnis ti Thailand ka 106 Nagara.

  • Karésidénan ku program inpéstasi ti Thailand.

  • Program visa emas di Thailand dugi ka 37 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku program investasi ti Thailand dugi ka 37 Nagara.

  • Program paspor kadua ti Thailand ka 37 Nagara.

  • Program imigrasi bisnis ti Thailand dugi ka 106 Nagara.

Karésidénan Khusus ku dukungan investasi pikeun individu sareng kulawarga.

Karésidénan ku Investasi Thailand ngalangkungan Perumahan

Kami nyayogikeun panunjang pikeun inpéstasi perumahan di Thailand sareng sudut pandang yén palanggan kedah kéngingkeun inpormasi anu hadé dina Thailand, iraha, aranjeunna hoyong milih kaluar tina investasi anu dilakukeun ku aranjeunna pikeun Karésidénan ku investasi pikeun Thailand. Kami ngagaduhan hubungan sareng sababaraha pamekar perumahan pangsaéna di Thailand anu ngagaduhan catetan lagu anu saé sareng sipatna aya di lokasi anu saé di Thailand, kéngingkeun hasil pangsaéna.

Program karésidénan perumahan anu pangsaéna pikeun Thailand kalayan investasi di perumahan di Thailand.

Nagara anu dirojong pikeun karésidénan ku investasi

Peryogi kauninga - Thailand Karésidénan ku Investasi

  • Karésidénan ku Pengacara Investasi pikeun Thailand bakal nyayogikeun bantosan dokuméntasi lengkep pikeun Karésidénan anu suksés ku investasi ka Thailand. Ladenan standar kami pikeun Karésidénan ku Investasi ka Thailand kalebet:

    Konseling

    lilana: poé 1-3

    Ahli hukum urang bakal ngartos syarat anjeun pikeun mindahkeun ti Thailand atanapi ka Thailand, dumasar kana saran anu bakal dilakukeun

    Pamariksaan

    lilana: poé 1-3

    Kami ngalaksanakeun Dilaksanakeun Dilaksanakeun mimiti, pikeun nyiapkeun laporan sateuacan nyarankeun Karésidénan ku investasi pikeun Thailand ka klien pikeun kéngingkeun Surat Izin Tempat tinggal Thailand sareng ngirangan résiko nolak.

    Dumasar kana laporan rajin pikeun Thailand, kami ogé nyarankeun program alternatip pikeun kasuksesan anu langkung saé.

    kontrak

    lilana: poé 1

    Pikeun urang pikeun maju sareng Karésidénan anjeun ku aplikasi investasi pikeun Thailand kami peryogi salinan scan paspor anggota kulawarga sareng kulawarga.

    Persiapan dokuméntasi

    lilana: 1 minggu

    Tarjamahan sareng murtad tina dokumen Karésidénan ku aplikasi investasi pikeun Thailand. Ahli hukum khusus kami pikeun Karésidénan ku inpéstasi pikeun Thailand sareng visa emas bakal ngabantosan ngeusian bentuk sareng dokuméntasi.

    filing tina dokuméntasi

    lilana: geuwat

    Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga anjeun pikeun Karésidénan ku aplikasi investasi pikeun Thailand parantos siap, kami bakal ngeusianana ku otoritas relevan Thailand.

    Ngenyakeun

    lilana: poé 30

    Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga anjeun pikeun Karésidénan ku aplikasi investasi pikeun Thailand parantos siap, kami bakal ngeusianana ku otoritas relevan Thailand.

    Babagi Warta Anu Saé

    lilana: geuwat

    Sakali aplikasi anjeun pikeun Karésidénan ku inpéstasi Thailand disatujuan, kami nyebarkeun berita hadé sareng anjeun sareng mimitian nyiapkeun dukungan anu sanés.

  • Kami henteu ngadukung atanapi nyayogikeun Padumukan ku jasa inpéstasi di Thailand dugi ka di handap anu disebatkeun Individu atanapi bisnis di Thailand:

    • Karésidénan ku jasa investasi pikeun Thailand henteu ditawarkeun ka Padagang atanapi distributor senjata sareng amunisi ti atanapi ka Thailand.

    • Karésidénan ku program investasi pikeun Thailand henteu ditawarkeun pikeun panjagaan Téknis di Thailand atanapi spionase industri VoIP di atanapi ti atanapi ka Thailand.

    • Karésidénan ku konsultasi investasi pikeun Thailand henteu ditawarkeun pikeun kagiatan ilegal atanapi kriminal di Thailand.

    • Karésidénan ku dukungan investasi pikeun Thailand sanés pikeun jalma anu urusan dina matérial Genetik di Thailand.

    • Karésidénan ku jasa investasi pikeun Thailand sanés kanggo usaha anu nanggung senjata biologis atanapi nuklir anu bahaya atanapi bahaya di Thailand.

    • Karésidénan ku program investasi dukungan pikeun Thailand henteu sayogi pikeun individu pikeun Thailand anu urusan dagang, neundeun di Thailand, atanapi transportasi organ-organ Manusa.

    • Karésidénan ku investasi pikeun Thailand sanés kanggo agénsi Adoption ilegal.

    • Karésidénan jasa program pikeun Thailand sanés kanggo kultus Agama sareng amal-amalna di Thailand.

    • Karésidénan ku jasa investasi di Thailand henteu disayogikeun ka jalma-jalma anu urusan dina pornografi di Thailand.

    • Karesidenan urang pengacara di Thailand tong ngadukung urusan bisnis di parpol narkoba di Thailand.



    "Bewara Penting : MM Solutions INC nyandak pancegahan anu wajar pikeun mastikeun dokumén AML pikeun klien pikeun Thailand sareng KYC na tapi kami henteu nampi tanggung jawab naon waé pikeun panolakan ti pihak berwajib di Thailand pikeun persetujuan aplikasi pikeun Karésidénan ku investasi di Thailand.

  • Juta Ngadamel Kaperawatan

    Pangalaman bédana.

    MÉlmu

    Ngurus ngawangun sareng anjeun dina pikiran.

    • Toko Eureun

      Karésidénan ku investasi di Thailand sareng nagara-nagara sanés, ditambah seueur dukungan sanésna.

    • jasa pribadi

      Kami nyayogikeun Karesidenan pangsaéna ku dukungan investasi di Thailand pikeun investasi, imigrasi sareng perencanaan perumahan di Thailand.

    • Pendadean Tukang Ngadamel

      Didukung ku karésidénan internasional ku pangalaman investasi sareng sarat hukum Thailand, urang ngadamel solusi anu pangsaéna.

    • bedah kalapa

      Karésidénan kami ku jasa investasi pikeun Thailand nawiskeun harga anu paling murah, kalayan tingkat kasuksésan anu paling saé pikeun Thailand.

    • Ahli Industri Kuat

      Kami parantos mangtaun-taun pangalaman pikeun dual Residence ka Thailand anu ngadukung palanggan sareng kulawargana pikeun Thailand.

    • Kabeungharan Pangalaman

      Karésidénan anu ngalaman ku pangacara investasi pikeun Thailand sareng agén hukum pikeun Thailand anu nyayogikeun dukungan ka klien.

    • Quality

      Kami gaduh pangacara sareng agén anu paling saé pikeun prosés nanganan Thailand sareng aplikasi anu komitmen pikeun kasuksesan anjeun.

    • 1 Titik Kontak

      Sateuacan Karésidénan anjeun pikeun Thailand sareng saatos disatujuan, anggota tim senior kami bakal aya pikeun bisnis atanapi dukungan pribadi pikeun Thailand

    • Kasadaran Budaya Unik

      Kami gaduh pangalaman internasional di Karésidénan ku investasi kalebet Thailand, ngabantosan klien ti sakumna dunya sareng jasa pangsaéna.

    • global tapak suku

      Bisi, Karésidénan anjeun ku investasi ka Thailand gagal, aya 36 nagara deui anu kami laksanakeun, kami siap sareng rencana B.

  • Ngitung biaya pikeun Karésidénan ku Investasi ka Thailand

    Pikeun ngitung biaya pikeun Karésidénan ku investasi pikeun Thailand mangga eusian sadaya detil kalebet anggota kulawarga sareng umur na. Kusabab seueur klien pikeun Thailand, kami tiasa nyayogikeun jasa anu langkung saé kalayan biaya murah. Itungan bakal, kalebet, biaya pikeun Karésidénan ku program investasi pikeun Thailand sareng biaya anu sanés.

    nami

    umur

    surélék

    Nomer telepon

    Barudak: teunuhun

    Barudak nepi ka 18 taun:

    Barudak di luhur 18 taun:

    Kolot langkung ti 55 taun: teunuhun

    Jumlah Kolot:

  • Pikeun maca langkung seueur inpormasi ngeunaan

    • Rupa-rupa pisa pikeun Thailand

    • Prosedur Idin Kerja kanggo Thailand

    • Tempatna samentawis di Thailand

    • Padumukan permanén di Thailand

    • Kawarganagaraan Thailand

    • Kadutaan sareng Konsulat Thailand

    • Pajeg di Thailand

    Mangga nganjang Kaca Imigrasi

Karésidénan ku Investasi di Thailand sareng Jasa Lainnya

Kami parantos ngadaptarkeun sababaraha layanan deui anu kami nyayogikeun di Thailand pikeun sarat saharita atanapi masa depan.

Upami anjeun ngarencanakeun ngalih sareng kulawarga anjeun ka Thailand ku nanem modal, kami salaku pasangan anjeun pikeun Thailand, aya pikeun nyayogikeun seueur jasa sanésna sareng iraha anjeun peryogikeun di Thailand dina harga anu terjangkau.

Salain ti Karésidénan ku konsultasi investasi pikeun Thailand, kami nyayogikeun bisnis, jasa IT sareng SDM ogé di Thailand, anu anjeun teu tiasa mendakan handapeun hiji payung anu disayogikeun ku konsultan anu sanés pikeun Thailand anu ngajantenkeun urang toko hiji tempat pikeun Thailand sareng 106 nagara.

"Kami parantos nanem modal taun-taun ékspérimén sareng global di 106 Nagara pikeun ngabantosan kulawarga, perorangan, sareng pangusaha pikeun Thailand dina ngahontal tujuan sareng cita-citana."

Kami ngadukung cara klién urang saluareun Karésidénan ku inpéstasi pikeun Thailand kalayan bantosan ahli hukum, konsultan sareng dasi di Thailand sareng internasional.

Perusahaan di Thailand

Kami tiasa ngabantosan anjeun ngadaptar perusahaan di Thailand atanapi Luar Negeri sareng 106 Nagara (Biaya ngadaptar perusahaan di Thailand langkung mirah sareng kami.)

Rekening Bank di Thailand

Naon waé investor anu hijrah ka Thailand peryogi rekening bank pribadi di Thailand sareng rekening bank perusahaan di Thailand, urang ogé tiasa ngabantosan akun bank luar negeri.

Gerbang pamayaran di Thailand

Incase anjeun peryogi konsultasi di Thailand, kanggo solusi pembayaran digital di Thailand sapertos gateway pembayaran tradisional atanapi fintech di Thailand atanapi solusi crypto, hayu urang terang.

Usaha anu parantos diical

Saatos Karésidénan ku investasi ka Thailand upami anjeun ngarencanakeun ngamimitian usaha ku ngagaleuh bisnis anu aya di Thailand pikeun mimitian instan di Thailand.

Jasa SDM di Thailand

urang perusahaan SDM di Thailand tiasa ngabantosan anjeun sareng rekrutmen gancang. Anjeun tiasa ogé pos lowongan di Thailand gratis.

Nomer Telepon Virtual pikeun Thailand

Sistem telepon bisnis pikeun Thailand sareng nomer virtual pikeun Thailand 102 nagara sareng 291 Kota.

Jasa Perencanaan Keuangan di Thailand

Akunting, karajinan alatan di Thailand sareng langkung seueur deui.

Alamat Kantor Virtual di Thailand

Kantor maya alamat di 65 lokasi internasional.

Bisnis setelan di Thailand

Saatos Karésidénan ku investasi ka Thailand, bisnis setelan di Thailand.

Leyuran IT

Kami nyayogikeun solusi IT di handap ieu di Thailand

  • Ngararancang Wéb di Thailand

  • Pangembangan E-commerce di Thailand

  • Pangembangan wéb di Thailand 

  • Pangwangunan Blockchain di Thailand

  • Pangwangunan Aplikasi di Thailand

  • Pangwangunan Parangkat Lunak di Thailand

  • SEO di Thailand

Ahli hukum pikeun Karésidénan ku Investasi di Thailand

Kami nyayogikeun Residénsi hukum ku solusi Investasi pikeun Thailand sareng kasuksésan pikeun klien kami penting pisan, pikeun Thailand, kami pamimpin, teguh hukum kami pikeun Thailand ngagaduhan agén imigrasi anu pangsaéna ogé di Thailand, kami ngagaduhan reputasi pikeun nganteurkeun pangalaman ngalayanan palanggan pangsaéna pikeun Thailand kalayan solusi investasi strategis jelas pikeun individu Thailand sareng kulawargana. Karésidénan kami ku tim investasi pikeun Thailand nyayogikeun solusi pikeun kasuksésan Klién.

Titik Penting:

Kami henteu ngeusi batre tambahan pikeun kéngingkeun Daya pengacara. Upami anjeun ngarencanakeun ngamimitian pendaptaran perusahaan pikeun Thailand jarak jauh, kakuatan pengacara anjeun kedah disahkeun sacara legal kanggo dianggo di daérah Thailand. Gumantung kana nagara tempat anjeun, éta kedahna murtad atanapi dilegalkeun ku konsulat Thailand.

Patarosan anu sering Ditaros - Karésidénan ku Investasi di Thailand

Karésidénan Profesional ku Pitunjuk Investasi pikeun Thailand

Nyuhungkeun konsultasi gratis pikeun Karésidénan anjeun ku Investasi ka Thailand


link ka Departemen Imigrasi Thailand , jawab nyusun kabijakan pikeun ngagancangkeun Imigrasi di Thailand
Karésidénan ku Investasi ka 38 nagara!

5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan