Lebet

🔍

EN

X

Karésidénan ku Investasi pikeun Swiss sareng Golden Visa

Kami nyayogikeun Layanan Imigrasi Ékonomi di Swiss pikeun:

  • ● Karésidénan ku investasi di Swiss
  • ● Kewarganegaraan ku investasi ti Swiss
  • ● Visa emas di Swiss
  • ● Paspor kadua ti Swiss
  • ● Karésidénan ku investasi pikeun Swiss ku investasi dina perumahan

Best Agén pikeun Karésidénan ku Investasi di Swiss jeung Pengacara pikeun Karésidénan ku Investasi di Swiss sareng calo pikeun program perumahan perumahan di Swiss dianggo sasarengan pikeun panangtayungan klién.

Peryogi kauninga

Karésidénan ku agén Investasi pikeun Swiss nyayogikeun jasa karésidénan ku inpéstis di Switzerland, Karésidénan ku program inpéstis di Switzerland, Karésidénan ku program inpéstis di Switzerland, kadua Karésidénan ku investasi di Swiss, dua Karésidénan ku investasi di Swiss, kawarganagaraan sareng karésidénan ku investasi di Swiss , Karésidénan permanén ku investasi di Swiss, Karésidénan samentawis ku investasi di Swiss, Karésidénan ku skéma inpéstis di Switzerland, Karésidénan ku skéma inpéstis di Switzerland, Kewarganagaraan ku investasi di Swiss, Kewarganagaraan ku program inpéstis di Switzerland, Kewarganagaraan ku program investasi di Switzerland, kadua Kewarganegaraan ku investasi di Swiss, dua Kewarganegaraan ku investasi di Swiss, cicing sareng kawarganagaraan ku investasi di Swiss, karésidénan sareng kawarganagaraan ku investasi di Swiss, program Kewarganegaraan ékonomi di Swiss, Kewarganegaraan ku skéma investasi di Swiss, Citize kapal angkasa ku skéma inpéstis di Swiss, paspor kadua di Switzerland, program paspor kadua di Switzerland, program paspor kadua di Switzerland, dua paspor kadua di Switzerland, karésidénan sareng paspor kadua di Switzerland, paspor kadua diplomatik di Switzerland, paspor kadua ku investasi di Switzerland, paspor kawarganagaraan kadua di Switzerland, skéma paspor kadua di Switzerland, skéma paspor kadua di Switzerland, visa emas di Swiss, visa emas di Switzerland, program visa emas di Swiss, program visa emas di Switzerland, visa emas kadua di Switzerland, program visa emas kadua di Swiss, dua visa emas di Switzerland, kawarganagaraan sareng visa emas di Switzerland, karésidénan sareng visa emas di Swiss, kawarganagaraan visa emas di Swiss, skéma visa emas di Swiss, skéma visa emas di Swiss.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS anjeun milih

"1 stop solution" kanggo sadayana Padumukan anjeun ku investasi di Swiss kalayan dukungan tambahan.

SULIT | Solusi HUKUM

Investasi Minimum di Swiss pikeun Karésidénan ku investasi: $ 226,000

Bubuka Swiss sareng Karésidénan ku Investasi

Ukuran sakedik Swiss — daérah lengkepna perkawis bagian ageung ti Skotlandia — sareng pendudukna anu teu saé masihan sakedik tanda pentingna sadunya. 

Bangsa anu darat di gunung anu ngalangkungan, danau Alpine anu jero, lebak anu mekar katingali ku peternakan anu lincah sareng kota-kota alit, sareng komunitas kota anu mekar anu campuran anu lami sareng anu anyar, Swiss mangrupikeun sambungan tina topografi fisik sareng sosial anu béda di Éropa kulon, bergengsi pikeun dua kaunggulan ciri sareng gaya hirup na. Bagéan duanana parantos janten maksimal pikeun nagara, anu namina nyalukan gambar lambar és motong Alps anu paling dipikacinta ku para sarjana, spesialis, seniman fotografi, sareng penganut olahraga terbuka ti sakumna dunya. 

Swiss perenahna di tempat lokal Éropa Kulon, nawiskeun iklim anu pangsaéna pikeun tugas anu diitung sareng latihan bisnis anu penting. Kusabab daérah anu fokus na, Swiss nguntungkeun ku deukeutna nagara-nagara padet sacara monetarily, contona, Jérman, Italia sareng Perancis. Sapanjang garis ieu, Swiss mangrupikeun tahap awal anu luar biasa pikeun organisasi anu kedah lebet dina pasar Éropa. Swiss ogé wajar salaku pasar tés pikeun barang-barang atanapi administrasi énggal sateuacan netepkeun pilihan ngungkulan sésana Éropa. 

Swiss ngagaduhan kasohor pikeun perawatan médis anu haliber sareng efektif. Dibandingkeun sareng Amérika Serikat éta sedeng, kumaha waé, pangeusi nagara-nagara dimana jasa médis gratis atanapi dibiayaan pisan bakal milarian biaya sasih dugi ka sasih ti liputan perawatan kasehatan anu diperlukeun pisan endah. Sakelompok opat urang pasti tiasa nyéépkeun langkung ti $ 800 unggal bulan pikeun panangtayungan standar anu leres, tinimbangan gigi dikaluarkeun. Sadaya padumuk kedah ngagaduhan kalebet klinis, sareng anjeun dipasihan tilu bulan awal pikeun cicing pikeun milah-milah ieu. Standar instruksi di Swiss tinggi, nanging, sesah, janten jumlahna kusabab kanton tiasa dijawab pikeun sakola.

Taman kanak-kanak aya dina sagala hal kecuali kalolobaan daérah nagara sareng bébas (dikerjakeun ku panitia lingkungan). Bisi wae, henteu aya binih atanapi bimbel anu dikelola ku nagara pikeun murangkalih anu langkung ngora; henteuna ngurus budak sedeng pikeun murid pra-ngora mangrupikeun bantahan anu khas. Expats rutin mairan kana "streaming" barudak: budak ngora dibagi deui gumantung kana kamampuan anu jelas. Nalika ngalirkeun mangrupikeun hal anu sami - dina kanton anu tangtu ieu tiasa kajantenan nonoman sakumaha 10 atanapi 11-éta condong janten setrum anu signifikan pikeun para wali tilas pat. Pamikiran anu langkung alit tiasa nyasar ka hareupna, mendakan jalanna jauh ka jalan, sanés ideu anu mendakan seueur ni'mat di dieu.

Sakola perguruan tinggi kanggo minoritas. Langkung 70% barudak Swiss parantos disiapkeun di sakola propésional atanapi anu pangaruhna. Swiss nawiskeun kaputusan santun ti sakola-sakola non-umum, seueur sumbangan sadunya, latihan Inggris, atanapi basis Amérika. Mahal, saleresna, Nanging, seueur ekspatriat anu untung gaduh ieu salaku komponén paket hijrahna. Sacara umum, daérah Swiss disimpen ku Inggris. Éta sigana moal ngalih ka anjeun atanapi ngabagéakeun anjeun kaluar dugi anjeun nampi aranjeunna. Réréncangan bakal réaksi saé dina acara anu anjeun ngabagéakeunana pikeun éspresso, pizza, atanapi makan malam panggang upami anjeun kedah langkung kenal sareng aranjeunna. Anjeun tiasa ogé angkat kelas sonten atanapi ngiringan kleub gim, sareng-palingna — kéngingkeun kamahéran kana basa. Dina titik nalika anjeun nampi jumlah kasempetan padamelan dieusian ku "saha kami terang organisasi," anjeun bakal ngartos pentingna komunikasi jalma ka jalma di masarakat Swiss. Coba henteu mikir sakedik. Buka kapasitas jaringan lingkungan sareng rapat monoton éta di sakola barudak, henteu paduli naha anjeun henteu ngartos naon anu dicarioskeun. Kaanggotaan anjeun henteu bakal diragukeun. Kamungkinan rekomendasi utama ngeunaan pergaulan nyaéta gancang. Anjeun bakal normal paling henteu saatos lima menit saatos waktos diatur. Buku besar Swiss sacara konsistén henteu leupas tina kasohor sareng rejeki. Salaku pangeusi di Swiss, anjeun ogé tiasa ngagaduhan buku besar Swiss. Bank ngeusi batre pikeun kiridit sareng kartu kiridit atanapi cek. Henteu paduli sagala alternatif palastik anu tiasa diaksés ku aranjeunna — inovasi Internét, muatan langsung, sareng perbankan telepon - seueur urang Swiss sigana condong kana artos. Nuju bérés unggal unggal bulan depot surat bakal diisi ku individu anu nutupan tab dina artos. Aya kerangka keréta anu hebat di sapanjang bangsa sareng kendaraan umum anu padet di jero komunitas pakotaan. Sanaos kanyataanna yén karéta nyarios berharga pisan, khususna kalayan kartu anu ditandaan, angkutan sareng mobil kabel mahal pisan kanggo tikét tunggal. Dina seueur kanton murangkalih anu umurna langkung ngora ti 12 ngarambat gratis. Dina sajarahna, Swiss dipikaterang kusabab henteu pilih kasih sareng tiiseun na. Sanaos kitu, aya sakedik kabiasaan sosial sareng sosial pikeun terang ngeunaan ngajamin tetep anjeun di bangsa ogé mangrupakeun tindakan anu sepi. Anjeun panginten panginten Swiss dipikaterang ku reliabilitas salaku arloji tina arloji na, tapi kahoyong janten tepat waktos ngalir langkung jauh tibatan éta. Dina dunya bisnis, gempungan dimimitian sacara tepat dina jadwal sareng éta dianggap amatir janten telat. Mémang, bahkan dina komitmen sosial, kasép ditingali teu sopan.

Detil dasar pikeun Karésidénan ku Investasi pikeun Swiss

Investasi minimum pikeun Karésidénan ku investasi di Swiss
226,000 USD
Jenis Program
Karésidénan ku investasi pikeun Swiss
Jenis Visa:
D visa atanapi ijin Padumukan atanapi Swiss C visa
Waktos ngolah pikeun Karésidénan ku investasi Swiss
3 mun 4 bulan
Perumahan permanén
Saatos 10 taun hirup
kawarganagaraan
Saatos 12 taun hirup teu kahalangan ku naturalization
Kawarganagaraan Duaan Diidinan pikeun warga Swiss
diwenangkeun
Pilihan Investasi pikeun Karésidénan ku investasi Swiss

> Program Padumukan Swiss ("Perpajakan dana lebah")
> Program Investor Bisnis Swiss

Naha pikeun kéngingkeun Karésidénan ku investasi di Swiss

Swiss mangrupikeun nagara Éropa anu kasohor sistem keuangan kelas dunya, standar hirup anu luhur teuing, pendidikan sareng kaséhatan anu sampurna, sareng stabilitas politik anu hébat. Swiss mangrupikeun anggota zona Schengen, mastikeun perjalanan bébas visa pikeun warga sareng kulawargana. Program padumukan emas nagara éta ditujukeun pikeun individu anu berpendidikan sareng suksés. Éta ngaluarkeun karésidénan Swiss pikeun anu ngalamar sareng kulawargana ngan ukur 2-4 bulan.

Imigrasi kulawarga di Swiss

Aplikasi visa emas Swiss tiasa ngalibatkeun anggota kulawarga caket anu ngalamar: salaki sareng murangkalih alit anu umurna kirang ti 18 taun.

Program karésidénan ku investasi di Swiss insite

Upami anjeun badé ngadaptar karésidénan Swiss anjeun kedah yuswa kirang ti 55 taun sareng henteu gaduh catetan kriminal. Prosés aplikasi kalebet ogé wawancara anu ketat sareng éta langkung dikontrol tibatan program visa emas sanés. Prosésna gancang pisan sareng ngan ukur dua atanapi opat bulan antara kaluman sareng nampi karésidénan.

  1. Program Padumukan Swiss: Dina program ieu, urang kedah mayar CHF 200,000 salaku pajak jumlah lump ka kanton swiss tempat anjeun cicing. Gumantung kana kanton jumlah ieu tiasa angkat tina CHF 400,000 dugi ka CHF 600,000 per taun. Anjeun moal tiasa dianggo dina program ieu
  2. Program Investor Bisnis Swiss:  Warga non Uni Éropa kedah ngawangun perusahaan swiss énggal atanapi investasi di perusahaan swiss anu parantos aya, asalkan omzetna henteu kirang ti CHF 1 juta

Keuangan finansial pikeun Swiss

Éta bakal diperyogikeun jumlah minimum CHF 1 juta kanggo nanem modal kana bisnis anu tos disatujuan. Anjeun kedah ngabuktikeun yén inpéstasi anjeun nguntungkeun pikeun masarakat ku ngajaga padamelan anu aya atanapi nyiptakeun anu énggal, simulasi téknologi énggal atanapi pamekaran daérah. Anjeun kedah ngadamel investasi di daérah anu badé anjeun cicing, sareng investasi kedah dijaga salami karésidénan anjeun.

Dukungan klien pikeun Karésidénan ku investasi pikeun Swiss

Tim kami tina Karésidénan ku Agén Investasi pikeun Swiss jeung Karésidénan ku Investment ahli hukum pikeun Swiss nyayogikeun palanggan sareng kulawargana di Swiss nganggo dukungan pikeun kawarganagaraan ku inpéstasi ti Swiss, karésidénan ku investasi ti Swiss sareng kasempetan imigrasi investasi sanés, di 37 nagara.

Jasa kami henteu ngan ukur dugi ka karésidénan ku investasi ti Swiss atanapi Golden Visa ti Swiss atanapi kawarganagaraan ku investasi ti Swiss atanapi paspor kadua, kami ogé ngabantosan dina kasempetan investasi perumahan pangsaéna ti Swiss, nyayogikeun solusi lengkep upami anjeun hoyong ngadegkeun perusahaan di Swiss atanapi lepas pantai, sumber daya manusa di Swiss sareng seueur deui, anu kalebet perencanaan kauangan sareng seueur deui.

Ngabantu palanggan kami nganggo solusi dumasar kawarganagaraan di sareng ti Swiss sareng karésidénan sékundér.

Dukungan Khusus pikeun Warga Swiss:

Kami nyayogikeun meujeuhna Karésidénan ku jasa investasi pikeun Swiss, ngalangkungan harga terjangkau kami firma hukum investasi sareng imigrasi pikeun Swiss, pengacara imigrasi investasi murah pikeun Swiss, Karésidénan anu terjangkau ku konsultan investasi pikeun Swiss, Karésidénan anu mampu ku ahli hukum investasi pikeun Swiss sareng perusahaan konsultan imigrasi anu mampu pikeun Swiss

  • Karésidénan ku investasi ti Swiss ka 37 Nagara.

  • Visa emas di Swiss ka 37 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku investasi ti Swiss ka 37 Nagara.

  • Paspor kadua ti Swiss ka 37 Nagara.

  • Imigrasi Dumasar Bisnis ti Swiss ka 106 Nagara.

  • Karésidénan ku program investasi ti Swiss.

  • Program visa emas di Swiss ka 37 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku program investasi ti Swiss ka 37 Nagara.

  • Program paspor kadua ti Swiss ka 37 Nagara.

  • Program imigrasi bisnis ti Swiss ka 106 Nagara.

Karésidénan Khusus ku dukungan investasi pikeun individu sareng kulawarga.

Karésidénan ku Investasi Swiss ngalangkungan Perumahan

Kami nyayogikeun panunjang pikeun inpéstasi perumahan di Swiss ku sudut pandang yén klien kedah kéngingkeun inpormasi anu alus dina investasi di Swiss, iraha, aranjeunna hoyong milih kaluar tina investasi anu dilakukeun ku aranjeunna pikeun Karésidénan ku investasi pikeun Swiss. Kami ngagaduhan hubungan sareng sababaraha pamekar perumahan pangsaéna di Swiss anu ngagaduhan catetan lagu anu saé sareng sipatna aya di lokasi anu saé di Swiss, kéngingkeun hasil pangsaéna.

Program karésidénan perumahan anu pangsaéna pikeun Swiss kalayan investasi di perumahan di Swiss.

Nagara anu dirojong pikeun karésidénan ku investasi

Peryogi kauninga - Swiss Karésidénan ku Investasi

  • Karésidénan ku Pengacara Investasi pikeun Swiss bakal nyayogikeun bantosan dokuméntasi lengkep pikeun Karésidénan anu suksés ku investasi ka Swiss. Ladenan standar kami pikeun Karésidénan ku Investasi ka Swiss kalebet:

    Konseling

    lilana: poé 1-3

    Ahli hukum urang bakal ngartos syarat anjeun pikeun mindahkeun ti Swiss atanapi ka Swiss, dumasar kana saran anu bakal dilakukeun

    Pamariksaan

    lilana: poé 1-3

    Kami ngalaksanakeun Dilaksanakeun Dilaksanakeun mimiti, pikeun nyiapkeun laporan sateuacan nyarankeun Karésidénan ku inpéstasi pikeun Swiss ka klien pikeun kéngingkeun Idin Padumukan Swiss sareng pikeun ngirangan résiko nolak.

    Dumasar kana laporan karajinan anu ditangtoskeun pikeun Swiss, urang ogé nyarankeun program alternatip pikeun kasuksesan anu langkung saé.

    kontrak

    lilana: poé 1

    Pikeun urang pikeun maju sareng Karésidénan anjeun ku aplikasi investasi pikeun Swiss kami peryogi salinan scan paspor anggota kulawarga sareng kulawarga.

    Persiapan dokuméntasi

    lilana: 1 minggu

    Tarjamahan sareng murtad tina dokumen Karésidénan ku aplikasi investasi pikeun Swiss. Pengacara khusus kami pikeun Karésidénan ku investasi pikeun Swiss sareng visa emas bakal ngabantosan ngeusian bentuk sareng dokuméntasi.

    filing tina dokuméntasi

    lilana: geuwat

    Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga anjeun pikeun Karésidénan ku aplikasi investasi pikeun Swiss parantos siap, kami bakal ngeusianana ku otoritas anu aya hubunganana sareng Swiss.

    Ngenyakeun

    lilana: 3 mun 4 bulan

    Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga anjeun pikeun Karésidénan ku aplikasi investasi pikeun Swiss parantos siap, kami bakal ngeusianana ku otoritas anu aya hubunganana sareng Swiss.

    Babagi Warta Anu Saé

    lilana: geuwat

    Sakali aplikasi anjeun pikeun Karésidénan ku inpéstasi Swiss parantos disatujuan, kami ngabagi warta anu hadé sareng anjeun sareng mimitian nyiapkeun dukungan anu sanés.

  • Kami henteu ngadukung atanapi nyayogikeun Padumukan ku jasa inpéstis di Swiss pikeun anu di handap disebatkeun Individu atanapi bisnis di Swiss:

    • Karésidénan ku jasa investasi pikeun Swiss henteu ditawarkeun ka Padagang atanapi distributor senjata sareng amunisi ti atanapi ka Swiss.

    • Karésidénan ku program investasi pikeun Swiss henteu ditawarkeun pikeun panjagaan Téknis di Swiss atanapi spionase industri VoIP di atanapi ti atanapi ka Swiss.

    • Karésidénan ku konsultasi investasi pikeun Swiss henteu ditawarkeun pikeun kagiatan ilegal atanapi kriminal di Swiss.

    • Karésidénan ku dukungan investasi pikeun Swiss sanés pikeun jalma anu urusan dina matérial Genetik di Swiss.

    • Karésidénan ku jasa investasi pikeun Swiss sanés pikeun usaha anu nanggung senjata biologis atanapi nuklir bahaya atanapi bahaya di Swiss.

    • Karésidénan ku program investasi dukungan pikeun Swiss henteu sayogi pikeun individu pikeun Swiss anu urusan perdagangan, neundeun di Swiss, atanapi transportasi organ-organ Manusa.

    • Karésidénan ku investasi pikeun Swiss sanés kanggo agénsi Adoption ilegal.

    • Karésidénan jasa program pikeun Swiss sanés kanggo kultus Agama sareng amal-amalna di Swiss.

    • Karésidénan ku jasa investasi di Swiss henteu disayogikeun ka jalma-jalma anu urusan dina pornografi di Swiss.

    • Karesidenan urang pengacara di Swiss tong ngadukung urusan bisnis di parpol narkoba di Swiss.



    "Bewara Penting : MM Solutions INC nyandak pancegahan anu wajar pikeun mastikeun dokumén AML pikeun klien pikeun Switzerland sareng KYC na tapi kami henteu nampi tanggel walerna pikeun panolakan ti pihak berwenang di Swiss pikeun persetujuan aplikasi pikeun Karésidénan ku investasi di Swiss.

  • Juta Ngadamel Kaperawatan

    Pangalaman bédana.

    MÉlmu

    Ngurus ngawangun sareng anjeun dina pikiran.

    • Toko Eureun

      Karésidénan ku investasi di Swiss sareng nagara-nagara sanés, ditambah seueur dukungan sanésna.

    • jasa pribadi

      Kami nyayogikeun Karésidénan pangsaéna ku dukungan investasi di Swiss pikeun investasi, imigrasi sareng perencanaan perumahan di Swiss.

    • Pendadean Tukang Ngadamel

      Didukung ku karésidénan internasional ku pangalaman investasi sareng sarat hukum Switzerland, urang ngadamel solusi anu pangsaéna.

    • bedah kalapa

      Karésidénan kami ku jasa investasi pikeun Swiss nawiskeun harga anu paling murah, kalayan tingkat kasuksésan anu pangsaéna pikeun Swiss.

    • Ahli Industri Kuat

      Kami parantos nyandak sababaraha taun pangalaman pikeun dual Residence di Swiss ngadukung palanggan sareng kulawargana pikeun Swiss.

    • Kabeungharan Pangalaman

      Karésidénan anu ngalaman ku pangacara investasi pikeun Swiss sareng agén hukum pikeun Swiss anu nyayogikeun dukungan ka klien.

    • Quality

      Kami gaduh pangacara sareng agén anu paling saé pikeun prosés penanganan Swiss sareng aplikasi anu komitmen pikeun kasuksesan anjeun.

    • 1 Titik Kontak

      Sateuacan Karésidénan anjeun pikeun Swiss sareng saatos disatujuan, anggota tim senior kami bakal aya pikeun bisnis atanapi dukungan pribadi pikeun Swiss

    • Kasadaran Budaya Unik

      Kami gaduh pangalaman internasional di Karésidénan ku investasi kalebet Swiss, ngabantosan klien ti sakumna dunya sareng jasa pangsaéna.

    • global tapak suku

      Bisi, Karésidénan anjeun ku investasi ka Swiss gagal, aya 36 nagara deui anu kami laksanakeun, kami siap sareng rencana B.

  • Ngitung biaya pikeun Karésidénan ku Investasi ka Swiss

    Pikeun ngitung biaya pikeun Karésidénan ku investasi pikeun Swiss mangga eusian sadaya detil kalebet anggota kulawarga sareng umur na. Kusabab seueur klien pikeun Swiss, kami tiasa nyayogikeun jasa anu langkung saé kalayan biaya anu murah. Itungan bakal, kalebet, biaya pikeun Karésidénan ku program investasi pikeun Swiss sareng biaya anu sanés.

    nami

    umur

    surélék

    Nomer telepon

    Barudak: teunuhun

    Barudak nepi ka 18 taun:

    Barudak di luhur 18 taun:

    Kolot langkung ti 55 taun: teunuhun

    Jumlah Kolot:

  • Pikeun maca langkung seueur inpormasi ngeunaan

    • Rupa-rupa pisa pikeun Swiss

    • Prosedur Idin Kerja kanggo Swiss

    • Tempatna samentawis di Swiss

    • Padumukan permanén di Swiss

    • Kawarganagaraan Swiss

    • Kadutaan sareng Konsulat Swiss

    • Pajeg di Swiss

    Mangga nganjang Kaca Imigrasi

Karésidénan ku Investasi di Swiss sareng Jasa Lainnya

Kami parantos ngadaptarkeun sababaraha layanan deui anu kami nyayogikeun di Swiss pikeun syarat anu langsung atanapi ka hareup.

Upami anjeun ngarencanakeun ngalih sareng kulawarga anjeun ka Swiss ku nanem modal, kami salaku pasangan anjeun pikeun Switzerland, aya pikeun nyayogikeun seueur jasa sanésna sareng iraha anjeun peryogikeun di Switzerland dina harga anu terjangkau.

Salain ti Karésidénan ku konsultasi investasi pikeun Swiss, kami nyayogikeun bisnis, jasa IT sareng SDM ogé di Swiss, anu anjeun henteu tiasa mendakan handapeun hiji payung anu disayogikeun ku konsultan anu sanés pikeun Swiss anu ngajantenkeun urang toko mandeg kanggo Swiss sareng 106 nagara.

"Kami parantos nanem modal taun-taun ékspérimén sareng global di 106 Nagara pikeun ngabantosan kulawarga, perorangan, sareng pangusaha pikeun Swiss dina ngahontal tujuan sareng aspirasi na."

Kami ngadukung cara klién urang saluareun Karésidénan ku inpéstasi pikeun Swiss kalayan bantosan ahli hukum, konsultan sareng dasi di Swiss sareng internasional.

Perusahaan di Swiss

Kami tiasa ngabantosan anjeun ngadaptar perusahaan di Swiss atanapi Luar Negeri sareng 106 Nagara (Biaya ngadaptar perusahaan di Swiss langkung mirah sareng kami.)

Rekening Bank di Swiss

Naon waé investor anu hijrah ka Swiss peryogi rekening bank pribadi di Swiss sareng rekening bank perusahaan di Swiss, urang ogé tiasa ngabantosan akun bank luar negeri.

Gerbang pamayaran di Swiss

Pasihkeun anjeun peryogi konsultasi di Swiss, pikeun solusi pamayaran digital di Swiss sapertos gateway pembayaran tradisional atanapi fintech di Swiss atanapi solusi crypto, hayu urang terang.

Usaha anu parantos diical

Saatos Karésidénan ku investasi ka Swiss upami anjeun ngarencanakeun ngamimitian usaha ku ngagaleuh bisnis anu aya di Swiss pikeun mimitian instan di Swiss.

Jasa SDM di Swiss

urang perusahaan SDM di Swiss tiasa ngabantosan anjeun sareng rekrutmen gancang. Anjeun tiasa ogé pos lowongan di Swiss gratis.

Nomer Telepon Virtual pikeun Swiss

Sistem telepon bisnis pikeun Swiss babarengan jeung nomer virtual pikeun Swiss 102 nagara sareng 291 Kota.

Jasa Perencanaan Keuangan di Swiss

Akunting, karajinan alatan di Swiss sareng langkung seueur deui.

Alamat Kantor Virtual di Swiss

Kantor maya alamat di 65 lokasi internasional.

Bisnis setelan di Swiss

Saatos Karésidénan ku investasi ka Swiss, bisnis setelan di Swiss.

Leyuran IT

Kami nyayogikeun solusi TI anu disebatkeun di handap ieu di Swiss

  • Ngararancang Wéb di Swiss

  • Pangembangan E-commerce di Swiss

  • Pangembangan wéb di Swiss 

  • Pangwangunan Blockchain di Swiss

  • Pangembangan Aplikasi di Swiss

  • Pangembangan Parangkat Lunak di Swiss

  • SEO di Swiss

Ahli hukum pikeun Karésidénan ku Investasi di Swiss

Kami nyayogikeun karésidénan hukum ku solusi Investasi pikeun Swiss sareng kasuksésan pikeun klien kami penting pisan, pikeun Swiss, kami pamimpin, teguh hukum kami pikeun Swiss ngagaduhan agén imigrasi anu pangsaéna ogé di Swiss, kami ngagaduhan reputasi pikeun nganteurkeun pangalaman ngalayanan palanggan pangsaéna pikeun Switzerland kalayan solusi investasi strategis jelas pikeun individu Swiss sareng kulawargana. Karésidénan kami ku tim investasi pikeun Swiss nyayogikeun solusi pikeun kasuksésan Klién.

Titik Penting:

Kami henteu ngeusi batre tambahan pikeun kéngingkeun Daya pengacara. Upami anjeun ngarencanakeun badé ngamimitian pendaptaran perusahaan ka Swiss ti jarak jauh, kakuatan pengacara anjeun kedah disahkeun sacara legal kanggo dianggo di daérah Swiss. Gumantung kana nagara tempat anjeun, éta kedahna murtad atanapi dilegalkeun ku konsulat Swiss.

Patarosan anu sering Ditaros - Karésidénan ku Investasi di Swiss

Karésidénan Profesional ku Pitunjuk Investasi pikeun Swiss

Nyuhungkeun konsultasi gratis pikeun Karésidénan anjeun ku Investasi ka Swiss


link ka Departemen Imigrasi Swiss , jawab nyusun kabijakan pikeun ngagancangkeun Imigrasi di Swiss
Karésidénan ku Investasi ka 38 nagara!

5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan