Lebet

🔍

EN

X

Karésidénan ku Investasi pikeun Spanyol sareng Golden Visa

Kami nyayogikeun Layanan Imigrasi Ékonomi di Spanyol pikeun:

  • ● Karésidénan ku investasi di Spanyol
  • ● Kewarganegaraan ku investasi ti Spanyol
  • ● Visa emas di Spanyol
  • ● Paspor kadua ti Spanyol
  • ● Karésidénan ku investasi pikeun Spanyol ku investasi dina perumahan

Best Agén pikeun Karésidénan ku Investasi di Spanyol jeung Pengacara pikeun Karésidénan ku Investasi di Spanyol sareng calo pikeun program padumukan perumahan di Spanyol dianggo sasarengan pikeun panangtayungan klién.

Peryogi kauninga

Karésidénan ku agén Investasi pikeun Spanyol nyayogikeun jasa karésidénan ku inpéstasi di Spanyol, Karésidénan ku program inpéstasi di Spanyol, Karésidénan ku program inpéstasi di Spanyol, kadua Karésidénan ku investasi di Spanyol, dua Karésidénan ku investasi di Spanyol, kawarganagaraan sareng karésidénan ku investasi di Spanyol , Karésidénan permanén ku investasi di Spanyol, Karésidénan samentara ku investasi di Spanyol, Karésidénan ku skéma inpéstasi di Spanyol, Karésidénan ku skéma inpéstasi di Spanyol, Kewarganagaraan ku investasi di Spanyol, Kewarganagaraan ku program investasi di Spanyol, Kewarganegaraan ku program investasi di Spanyol, kadua Kewarganegaraan ku investasi di Spanyol, dua Kewarganegaraan ku investasi di Spanyol, tempat cicing sareng kawarganagaraan ku investasi di Spanyol, karésidénan sareng kawarganagaraan ku investasi di Spanyol, program Kewarganegaraan ékonomi di Spanyol, Kewarganegaraan ku skéma investasi di Spanyol, Kewarganegaraan ku skéma investasi di Spanyol, kadua paspor di Spanyol, program paspor kadua di Spanyol, progr paspor kadua Kami di Spanyol, paspor kadua kadua di Spanyol, karésidénan sareng paspor kadua di Spanyol, paspor kadua diplomatik di Spanyol, paspor kadua ku investasi di Spanyol, paspor kawarganagaraan kadua di Spanyol, skéma paspor kadua di Spanyol, skéma paspor kadua di Spanyol, visa emas di Spanyol, visa emas di Spanyol, program visa emas di Spanyol, program visa emas di Spanyol, visa emas kadua di Spanyol, program visa emas kadua di Spanyol, visa emas ganda di Spanyol, kawarganagaraan sareng visa emas di Spanyol, karésidénan sareng visa emas di Spanyol, kawarganagaraan visa emas di Spanyol, skéma visa emas di Spanyol, skéma visa emas di Spanyol.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS anjeun milih

"1 stop solution" kanggo sadayana Karésidénan anjeun ku investasi di Spanyol kalayan dukungan tambahan.

SULIT | Solusi HUKUM

Investasi Minimum di Spanyol pikeun Karésidénan ku investasi: $ 607000

Bubuka Spanyol sareng Karésidénan ku Investasi

Spanyol sacara rutin kagambar salaku tujuan hirup nomer hiji di dunya, sareng henteu sesah sababna. Teu seueur nagara anu tiasa nawiskeun pamandangan anu béda-béda, rékayasa énergi, sareng warisan anu kacatet jero ogé suasanana anu fenomenal sareng basisir laut anu pikaresepeun.

Spanyol ogé ti saprak telat disebut salaku nagara anu paling nguntungkeun di planét ieu, sakumaha dina panilitian 169 nagara ku Bloomberg. Éksplorasi dianggap sababaraha faktor anu nambihan kesejahteraan umum, salaku conto, sterilisasi, variabel ékologis, sareng administrasi karaharjaan.

Spanyol ogé ngagaduhan masa depan anu paling luhur nalika asup kana dunya diantara nagara-nagara Uni Éropa, di tukangeun Jepang sareng Swiss di sakumna dunya, sakumaha anu dituduhkeun ku PBB. Dugi ka 2040, Spanyol mangrupikeun dugaan anu ngagaduhan umur anu pangpanjangna sadunya, salami ampir 86 taun, diambah ku Jepang, Singapura, sareng Swiss.

Ieu sapuluh alesan utama Lucas Fox Style naha urang percanten ka kaayaan Spanyol salaku cara hirup di dunya hotspot anu aman pikeun jangka waktu anu penting pisan:

1. Iklim

Cara hirup elit tepi laut netelakeun kayakinan anu sacara umum yén daratan Iberia ngagaduhan atmosfir Méditerania, nanging saéstuna ieu ngan ukur sapotong carita anu haneut sareng ngundang. Spanyol ageung pisan, sareng sareng dataran fokus na anu gigantic, daérah anu rongkah, sareng panjang kritis garis basisir anu ogé ngetrokan Atlantik, ieu mangrupikeun bangsa anu kontras climactic anu teu bersahaja - anu sadayana ditangtoskeun pikeun ngeusi batre tina kahirupan. Pastina, hujan turun di dataran, sanaos iklimna tiasa ngantunkeun anjeun kadang suasanana henteu. Henteu paduli naha anjeun bersantai di pasir bodas Ibiza, ngalalana condong ski Pyrenees, atanapi piknik dina knoll warna ka warna anu teu merhatoskeun garis pantai Galicia anu émosional di kalér, kaayaan bakal janten sekutu anjeun.

2. Pasisian laut

Spanyol ngagaduhan 8,000km wilayah sareng basisir pulau, kalebet bagian tina basisir laut anu paling saé di dunya. Pikirkeun cai biru anu jelas, keusik bodas, hawar-hawar kasar pikaresepeun, teluk kaupan, sareng naék anu pikaresepeun. Pilih jalan-jalan, promenading, atanapi sayah di panonpoé, anyaman ngeunaan, surfing, atanapi nyiapkeun marathon.

Panguatna Bendéra Biru anu ngagurat di handap ngagurat kaayaan Spanyol di garis hareup kualitas pantai sareng karaharjaan, kalayan 569 basisir laut (20% tina agrégat) sacara resmi diidinan nunjukkeun kaéndahan anu dipihormat ieu. 16% daratan Laut Biru di dunya aya di Spanyol. Tanggung jawab anu padet pikeun nyanghareupan pantai targét sareng limbah, sareng ngabantosan pikeun mastikeun ngeunaan habitat umum ieu pikeun pangeusi kahirupan alam ogé.

3. Gastronomi

Dahar Spanyol parantos muncul dina tilu utama rundown 'Restoran Pangsaéna Dunya' saprak mimiti di 2012. Rundown parantos ngajantenkeun nami-nami Ferran Adriá sareng El Bullí (anu dimeunangkeun sababaraha kali) sareng The Roca Brothers sareng El Celler Can Roca (meunang dua kali).

4. Karya sareng Kreativitas

Spanyol jauh ngalangkungan banteng sareng flamenco, sanaos kanyataan yén konvensi ieu ditenangkeun kana sababaraha pangalaman bangsa. Kitu ogé masihan dunya spesialis anu terkenal, palaku sareng panulis, sareng tetep ngalakukeun sapertos kitu. Goya, Velásquez, Picasso, Miró, Dalí, Cervantes sareng Gaudí… daptar ménak anu hébat tiasa diapresiasi di pusat-pusat sajarah, di jalan, sareng di seueur bioskop sareng paméran paméré tempat budaya Spanyol dipuji.

Spanyol resep pisan ngagumbirakeun ti sababaraha waktos ka pengker tapi salaku tambahan, cekap kamajuan anu tetep sareng ngamangpaatkeun imajinasi kapungkur anu jero pisan ngawangun bagian utama dina panggung sosial dunya kana naon anu bakal datang. Naon waé tempat anu anjeun angkat di Spanyol ieu kajantenan, ti Castellers ngawangun pinnacles anu beurat nangtang di tempat-tempat pikeun gamelan ngalaksanakeun di luar ruangan di taman atanapi tukang beus anu nyobian narik perhatian anjeun dina parapatan kota. Sakitar sareng bangsa, kabiasaan, sareng kabudayaan ngatur, sareng mangrupikeun bagian anu luar biasa ningkatkeun cara hirup.

5. Kerangka sareng Komunikasi

Forum Ékonomi Dunya nempatkeun Spanyol dina nomer 12 dina planét sareng 'conto anu saé' pikeun yayasan sareng administrasi strategis. Éta ngagaduhan salah sahiji jaringan jalan panggedéna kalayan 17,000km taman hiburan, jaringan karéta gancang pangpanjangna Éropa anu ayeuna nganteur Barcelona sareng Paris, sareng gabung udara sareng laut anu megah.

Janten ngurilingan saderhana, sareng Spanyol masihan seueur motivasi pikeun individu pikeun ngarambat sareng nalungtik. Éta ogé nyiptakeun yayasan pikeun masa depan anu kuat. Pangwangunan dina usaha maju teu umum, sedengkeun inklusi broadband tuntas ngaganggu kulawarga sareng bahkan otoritas publik sareng administrasi kesejahteraan mangrupikeun tahap-e.

Parentah endah pisan - aya 226 sakola di dunya anu didaptarkeun - perawatan médis dimangfaatkeun sapanjang Éropa sareng jaman baheula, taman anu diperhatoskeun, jalan dibersihkeun sareng sampah sareng dianggo deui dikelola kalayan sampurna sareng épéktip.

6. Budaya sareng Perayaan

Perayaan mangrupikeun karya seni di Spanyol. Éta pikeun sagala maksud sareng tujuan anu teu kapikir salami tujuh dinten ka pengker tanpa festival anu sadayana tiasa ngaapresiasi. Salaku bangsa Katolik, Spanyol ngagaduhan seueur perayaan sareng pawai anu ketat. Goliaths, ensembles, tabel panjang dina jalan pareuman sareng gempungan drum anu penting pisan pikeun kahirupan di unggal kota, kota, sareng kota.

Perayaan San Fermin Pamplona, ​​'jalanna banténg' anu kawéntar, sareng 40,000 lalaki produk alami anu semrawut dumasar kana festival fling La Tomatina di Valencia tiasa ngagaduhan fitur global konvensi anu euyeub sareng pamujaan sapoé jauh tina damel, jogét atanapi petasan - hirup dina langkung jelas sareng leres-leres di Spanyol 'asli'.

Salaku tambahan, sanaos seueur nagara ngajamin ngagaduhan masarakat bistro, nanging varian gizi anu kualitas rendah henteu tiasa nyepeng cappucino kana paméran Spanyol anu teu aya tungtungna pikeun pondasi individu, sopan, ngondang, sareng sering ribut.

Titik-titik ieu henteu ngagaduhan kapasitas pikeun ngungkulan baristas sareng kacang anu kaleuleuwihan. Éta staples jaringan, sapotong dasar tina cara hirup dimana manajer kauangan tiasa nyandak kortado gancang caket ku kuli ngempelkeun sandwich tina foil pérak sareng ngahargaan sasarap sarapan anu pantes. Ogé, dimana gin sareng obat kuat atanapi gelas anggur dicandak dina teras atanapi dina korsi anu henteu stabil anu dipanggang dina aspal.

7. Kaulinan

Cara hirup di luar parantos ngokolakeun sababaraha juara donting Spanyol. Jalma-jalma, contona, Seve Ballesteros, Rafa Nadal, Garbiñe Muguruza, Miguel Indurain, sareng Fernando Alonso linggih caket ku kleub, contona, Barcelona sareng Real Madrid anu ngawasa panggung dunya.

Kusabab Olimpiade anu kawéntar 1992, jumlah pesaing awéwé anu nyiptakeun pagawéan di buruan parantos naék tina 300,000 janten 700,000. Nanging, saha waé anu tiasa ngamanpaatkeun cara hirup Spanyol dina mérek.

Ti trekking gunung sareng ngalih ka ngojay sareng berselancar, ti maén bal sareng bal kana ténis sareng bola bal, sareng ti saatos damel atanapi babak lemes tina Padel di klub dugi ka jalan-jalan di sapanjang kota oceanside milari kafé, tindakan anu leres luar biasa hésé dodge.

8. Rarancang

Sejarah kasar urang Iambian sacara kasar parantos nyéépkeun parutna tapi ogé masihan mutiara sosial anu ngarobih bangsa janten aula paméran gratis, di luar siap pikeun ngimbangan anu pikasieuneun ku ngawangun tonggong ku pangaruh Romawi, Arab, Gothic sareng Modernis.

Énergi ngeunaan rékayasa mangrupikeun pondasi cara hirup Spanyol, didorong teu aya kateupastian ku sababaraha tujuan Warisan Dunya UNESCO - Barcelona's Sagrada Familia, Granada's Alhambra, Salamanca's Old City, and La Mesquita in Córdoba - a florid, gothic, Renaissance and Moorish Mudéjar, sapertos basilika sareng masjid di hiji.

9. Jalma-jalma

Rarasaan anu hadé tina jaringan ngabahayakeun masarakat Spanyol. Individu ngatur pikeun ngobrol, ngabantosan, sareng ngarayakeun. Umur dianggap sareng pikaresepeun sareng kulawarga sadayana - henteu paduli naha anjeun pangembang pangpayunna atanapi anu paling mantep anjeun bakal janten hal-hal, henteu langkung ti di réstoran di dinten siang siang.

Sopan, tés, parokial, kosmopolitan, adat, sareng groundbreaking dina ukuran anu sami, populasi Spanyol mangrupikeun campuran karakter sareng moral sosial anu gumantung kana sejarah anu panjang sareng telenges anu dilanjutkeun dugi ka akhir-akhir ieu.

Nanging, ieu nembongan nguatkeun jaminan pikeun pindah ka Abad 21 salaku panaratas dina bagian-bagian anu teu aya tungtungna tina hal-hal anu mangpaat dina kahirupan. Individu Spanyol bungah sareng gaduh kapribadian padet, tapi untungna, aranjeunna ogé tiasa ngundang, anu nyababkeun orang buangan tiasa ilubiung sareng ngamanfaatkeun bentukna masing-masing tina cara hirup anu ideal.

10. Spanyol sorangan

Kami sacara gembleng gaduh sababaraha pamikiran ngeunaan hal anu netepkeun cara hirup anu ideal, tapi daya tarik Spanyol aya dina seueur kiridit normal anu parantos dihasilkeun tina bumi langkung ti sajumlah ageung taun

Naon waé anu anjeun milari, Spanyol ngagaduhan nagara terbuka, pulau, sareng pantai anu nganteurkeun setting anu saé pikeun kahirupan anjeun anu pangsaéna. Éta ngagaduhan komunitas kota kosmopolitan anu meriah, kota-kota perikanan anu garing, kota-kota pasar anu ngageleger, sareng idylls lega-lega anu masihan harmoni sareng katenangan mil ti mana waé.

Situ, gunung, sareng lebak tetep aya dina bédana anu biasa pikeun marinina superyacht anu mekar sareng pangwangunan anyar

Detil dasar pikeun Karésidénan ku Investasi pikeun Spanyol

Investasi minimum pikeun Karésidénan ku investasi di Spanyol
607000 USD
Jenis Program
Karésidénan ku investasi pikeun Spanyol
Jenis Visa:
Idin padumukan dikaluarkeun salami 2 taun
Waktos ngolah pikeun Karésidénan ku investasi Spanyol
2 mun minggu 4
Perumahan permanén
Saatos 5 taun tetep hukum
kawarganagaraan
Saatos 10 taun tinggal hukum.
Kawarganagaraan Duaan Diidinan pikeun warga Spanyol
diwenangkeun
Pilihan Investasi pikeun Karésidénan ku investasi Spanyol

- Aset perumahan (€ 500,000)

- Saham atanapi setoran bank (€ 1 juta)

- Hutang umum (€ 2 juta)

Naha pikeun kéngingkeun Karésidénan ku investasi Spanyol

Spanyol mangrupikeun tujuan liburan anu pang populerna di Éropa Kidul Kulon. Mibanda alam anu saé, budaya sareng sajarah anu beragam. Spanyol mangrupikeun anggota lengkep Uni Éropa sareng daérah Schengen. Éta hartosna warga Spanyol nampi perjalanan tanpa visa anu teu aya watesna di sakumna Éropa. Program karésidénan anu populér di Spanyol gancang sareng saderhana. Éta masihan anjeun sareng kulawarga anjeun sadayana kaunggulan tanpa sacara fisik cicing di nagara éta.

Imigrasi kulawarga di Spanyol

Salaki sareng murangkalih anu kirang ti 18 taun tiasa kéngingkeun ijin tinggal numutkeun skéma ngahijikeun deui kulawarga, saatos investor utama parantos ditampi. Kolot sareng barudak langkung ti 18 taun ogé tiasa cocog, upami aranjeunna sacara finansial gumantung ka investor utama.

Program karésidénan ku investasi di Spanyol insite

Prosésna gancang pisan. Ngan butuh 10-15 dinten ti saatos lamaran. Nanging, sateuacan dikintunkeun aplikasi éta pelamar kedah komitmen pikeun kéngingkeun harta. Éta hartosna yén pelamar kedah nganjang ka Spanyol sateuacan aplikasi, nandatanganan kontrak jual kanggo properti anu parantos dipilih, sareng muka rekening bank.
Nalika balik ka bumi, anu ngalamar mindahkeun setoran pikeun ngamimitian prosés penjualan. Prosés ieu tiasa nyandak dua atanapi tilu bulan, saatos éta anu ngalamar tiasa nampilkeun aplikasi sareng nampi ijin tinggal.
Hukum Spanyol 14/2013, ngamungkinkeun investor non-EU pikeun lolos ka karésidénan Spanyol dina program visa emas. Investasi ieu cocog pikeun visa emas Spanyol.

- Aset perumahan (€ 500,000)

- Saham atanapi setoran bank (€ 1 juta)

- Hutang umum (€ 2 juta)

Keuangan finansial pikeun Spanyol

Dina raraga cocog pikeun karésidénan modal diperyogikeun harga mésér harta minimum EUR 500,000. Éta pilihan investor naha cicing dina harta anu dipésér atanapi nyéwa éta. Salaku tambahan, biaya sareng pajak légal sareng pamaréntah kedah dibayar, sakitar EUR 60,000 kanggo kulawarga 4.

Dukungan klien pikeun Karésidénan ku investasi pikeun Spanyol

Tim kami tina Karésidénan ku Agén Investasi pikeun Spanyol jeung Karésidénan ku Investment ahli hukum pikeun Spanyol nyayogikeun palanggan sareng kulawargana di Spanyol kalayan dukungan pikeun kawarganagaraan ku investasi ti Spanyol, karésidénan ku investasi ti Spanyol sareng kasempetan imigrasi investasi sanés, di 37 nagara.

Jasa kami henteu ngan ukur dugi ka karésidénan ku investasi ti Spanyol atanapi Golden Visa ti Spanyol atanapi kawarganagaraan ku investasi ti Spanyol atanapi paspor kadua, kami ogé ngabantosan dina kasempetan investasi perumahan pangsaéna ti Spanyol, nyayogikeun solusi lengkep upami anjeun hoyong ngadegkeun perusahaan di Spanyol atanapi luar negeri, SDM di Spanyol sareng seueur deui, anu kalebet perencanaan kauangan sareng seueur deui.

Ngabantosan klien kami kalayan solusi dumasar kawarganagaraan di sareng ti Spanyol sareng karésidénan sékundér.

Dukungan Khusus pikeun Warga Spanyol:

Kami nyayogikeun meujeuhna Karésidénan ku jasa investasi pikeun Spanyol, ngalangkungan harga terjangkau kami firma hukum investasi sareng imigrasi pikeun Spanyol, pangacara imigrasi investasi murah pikeun Spanyol, Karésidénan anu terjangkau ku konsultan investasi pikeun Spanyol, Karésidénan anu mampu ku ahli hukum investasi pikeun Spanyol sareng teguh konsultan imigrasi anu murah pikeun Spanyol

  • Karésidénan ku investasi ti Spanyol dugi ka 37 Nagara.

  • Visa emas di Spanyol ka 37 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku investasi ti Spanyol ka 37 Nagara.

  • Paspor kadua ti Spanyol ka 37 Nagara.

  • Imigrasi Dumasar Bisnis ti Spanyol ka 106 Nagara.

  • Karésidénan ku program investasi ti Spanyol.

  • Program visa emas di Spanyol ka 37 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku program investasi ti Spanyol dugi ka 37 Nagara.

  • Program paspor kadua ti Spanyol ka 37 Nagara.

  • Program imigrasi bisnis ti Spanyol dugi ka 106 Nagara.

Karésidénan Khusus ku dukungan investasi pikeun individu sareng kulawarga.

Karésidénan ku Investasi Spanyol liwat Perumahan

Kami nyayogikeun dukungan kanggo inpéstasi perumahan di Spanyol sareng sudut pandang yén klien kedah kéngingkeun pangasilan anu hadé dina investasi di Spanyol, iraha, aranjeunna hoyong milih kaluar tina investasi anu dilakukeun ku aranjeunna pikeun Karésidénanna ku investasi pikeun Spanyol. Kami ngagaduhan hubungan sareng sababaraha pamekar perumahan pangsaéna di Spanyol anu ngagaduhan catetan lagu anu saé sareng harta banda na aya di lokasi anu saé di Spanyol, kéngingkeun hasil pangsaéna.

Program karésidénan perumahan anu pangsaéna pikeun Spanyol kalayan investasi di perumahan di Spanyol.

Nagara anu dirojong pikeun karésidénan ku investasi

Peryogi kauninga - Spanyol Karésidénan ku Investasi

  • Karésidénan ku Pengacara Investasi pikeun Spanyol bakal nyayogikeun bantosan dokuméntasi lengkep pikeun Karésidénan anu suksés ku investasi ka Spanyol. Ladenan standar kami pikeun Karésidénan ku Investasi ka Spanyol kalebet:

    Konseling

    lilana: poé 1-3

    Ahli hukum urang bakal ngartos syarat anjeun pikeun mindahkeun ti Spanyol atanapi ka Spanyol, dumasar kana saran anu bakal dilakukeun

    Pamariksaan

    lilana: poé 1-3

    Kami ngalaksanakeun karajinan Kusabab awal, pikeun nyiapkeun laporan sateuacan nyarankeun Karésidénan ku investasi pikeun Spanyol ka klien pikeun kéngingkeun Surat Izin Tempat tinggal Spanyol sareng ngirangan résiko nolak.

    Dumasar kana laporan rajin pikeun Spanyol, kami ogé nyarankeun program alternatip pikeun kasuksesan anu langkung saé.

    kontrak

    lilana: poé 1

    Pikeun urang pikeun maju sareng Karésidénan anjeun ku aplikasi investasi pikeun Spanyol kami peryogi salinan scan paspor anggota kulawarga sareng kulawarga.

    Persiapan dokuméntasi

    lilana: 1 minggu

    Tarjamahan sareng murtad tina dokumen Karésidénan ku aplikasi investasi pikeun Spanyol. Pengacara khusus kami pikeun Karésidénan ku investasi pikeun Spanyol sareng visa emas bakal ngabantosan ngeusian bentuk sareng dokuméntasi.

    filing tina dokuméntasi

    lilana: geuwat

    Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga anjeun pikeun Karésidénan ku aplikasi investasi pikeun Spanyol parantos siap, kami bakal ngeusianana ku otoritas relevan Spanyol.

    Ngenyakeun

    lilana: 2 mun minggu 4

    Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga anjeun pikeun Karésidénan ku aplikasi investasi pikeun Spanyol parantos siap, kami bakal ngeusianana ku otoritas relevan Spanyol.

    Babagi Warta Anu Saé

    lilana: geuwat

    Sakali aplikasi anjeun pikeun Karésidénan ku investasi Spanyol disatujuan, kami nyebarkeun berita anu hadé sareng anjeun sareng mimitian nyiapkeun dukungan anu sanés.

  • Kami henteu ngadukung atanapi nyayogikeun Padumukan ku jasa inpéstasi di Spanyol ka jalma di handap atanapi bisnis di Spanyol:

    • Karésidénan ku jasa investasi pikeun Spanyol henteu ditawarkeun ka Padagang atanapi distributor senjata sareng amunisi ti atanapi ka Spanyol.

    • Karésidénan ku program investasi pikeun Spanyol henteu ditawarkeun pikeun panjagaan Téknis di Spanyol atanapi spionase industri VoIP di atanapi ti atanapi ka Spanyol.

    • Karésidénan ku konsultasi investasi pikeun Spanyol henteu ditawarkeun pikeun kagiatan ilegal atanapi kriminal di Spanyol.

    • Karésidénan ku dukungan investasi pikeun Spanyol sanés pikeun jalma anu urusan dina matéri Genetik di Spanyol.

    • Karésidénan ku jasa investasi pikeun Spanyol sanés pikeun usaha anu nanggung senjata biologis atanapi nuklir anu bahaya atanapi bahaya di Spanyol.

    • Karésidénan ku program investasi dukungan pikeun Spanyol henteu sayogi pikeun individu pikeun Spanyol anu urusan dagang, neundeun di Spanyol, atanapi transportasi organ-organ Manusa.

    • Karésidénan ku investasi pikeun Spanyol sanés kanggo agénsi Adoption ilegal.

    • Karésidénan jasa program pikeun Spanyol sanés kanggo kultus Agama sareng amal-amalna di Spanyol.

    • Karésidénan ku jasa investasi di Spanyol henteu disayogikeun ka jalma-jalma anu urusan dina pornografi di Spanyol.

    • Karesidenan urang pangacara di Spanyol henteu ngadukung urusan bisnis di parpol narkoba di Spanyol.



    "Bewara Penting : MM Solutions INC nyandak pancegahan anu wajar pikeun mastikeun dokumén AML pikeun klien pikeun Spanyol sareng KYC na tapi kami henteu nampi tanggung jawab naon waé pikeun panolakan ti pihak berwenang di Spanyol pikeun persetujuan aplikasi pikeun Karésidénan ku investasi di Spanyol.

  • Juta Ngadamel Kaperawatan

    Pangalaman bédana.

    MÉlmu

    Ngurus ngawangun sareng anjeun dina pikiran.

    • Toko Eureun

      Karésidénan ku investasi di Spanyol sareng nagara-nagara sanés, ditambah seueur dukungan sanésna.

    • jasa pribadi

      Kami nyayogikeun Karesidenan pangsaéna ku dukungan investasi di Spanyol pikeun investasi, imigrasi sareng perencanaan perumahan di Spanyol.

    • Pendadean Tukang Ngadamel

      Didukung ku karésidénan internasional ku pangalaman investasi sareng sarat hukum Spanyol, urang ngadamel solusi anu pangsaéna.

    • bedah kalapa

      Karésidénan kami ku jasa investasi pikeun Spanyol nawiskeun harga anu paling murah, kalayan tingkat kasuksésan anu paling kahontal pikeun Spanyol.

    • Ahli Industri Kuat

      Kami parantos mangtaun-taun pangalaman pikeun dua Karésidénan ka Spanyol anu ngadukung palanggan sareng kulawargana pikeun Spanyol.

    • Kabeungharan Pangalaman

      Karésidénan anu ngalaman ku pangacara investasi pikeun Spanyol sareng agén hukum pikeun Spanyol anu nyayogikeun palanggan.

    • Quality

      Kami gaduh pangacara sareng agén anu paling saé pikeun prosés nanganan Spanyol sareng aplikasi anu komitmen pikeun kasuksesan anjeun.

    • 1 Titik Kontak

      Sateuacan Karésidénan anjeun ka Spanyol sareng saatos disatujuan, anggota tim senior kami bakal aya pikeun bisnis atanapi dukungan pribadi pikeun Spanyol

    • Kasadaran Budaya Unik

      Kami gaduh pangalaman internasional di Karésidénan ku investasi kalebet Spanyol, ngabantosan klien ti sakumna dunya sareng jasa pangsaéna.

    • global tapak suku

      Bisi, Karésidénan anjeun ku investasi ka Spanyol gagal, aya 36 nagara deui anu kami laksanakeun, kami siap sareng rencana B.

  • Ngitung biaya pikeun Karésidénan ku Investasi ka Spanyol

    Pikeun ngitung biaya pikeun Karésidénan ku investasi pikeun Spanyol punten eusian sadaya detil kalebet anggota kulawarga sareng umur na. Kusabab seueur klien pikeun Spanyol, kami tiasa nyayogikeun jasa anu langkung saé kalayan béaya rendah. Itungan bakal, kalebet, biaya pikeun Karésidénan ku program investasi pikeun Spanyol sareng biaya anu sanés.

    nami

    umur

    surélék

    Nomer telepon

    Barudak: teunuhun

    Barudak nepi ka 18 taun:

    Barudak di luhur 18 taun:

    Kolot langkung ti 55 taun: teunuhun

    Jumlah Kolot:

  • Pikeun maca langkung seueur inpormasi ngeunaan

    • Rupa-rupa pisa pikeun Spanyol

    • Prosedur Idin Kerja kanggo Spanyol

    • Tempatna samentawis di Spanyol

    • Padumukan permanén di Spanyol

    • Kawarganagaraan Spanyol

    • Kadutaan sareng Konsulat Spanyol

    • Pajeg di Spanyol

    Mangga nganjang Kaca Imigrasi

Karésidénan ku Investasi di Spanyol sareng Jasa Lainnya

Kami parantos ngadaptarkeun sababaraha layanan deui anu kami nyayogikeun di Spanyol pikeun sarat saharita atanapi masa depan.

Upami anjeun ngarencanakeun ngalih sareng kulawarga anjeun ka Spanyol ku nanem modal, kami salaku pasangan anjeun pikeun Spanyol, aya pikeun nyayogikeun seueur jasa sanésna sareng iraha anjeun peryogikeun di Spanyol dina harga anu terjangkau.

Salain ti Karésidénan ku konsultasi investasi pikeun Spanyol, kami nyayogikeun bisnis, jasa IT sareng SDM ogé di Spanyol, anu anjeun henteu tiasa mendakan handapeun hiji payung anu disayogikeun ku konsultan anu sanés pikeun Spanyol anu ngajantenkeun urang toko hiji tempat pikeun Spanyol sareng 106 nagara.

"Kami parantos nanem modal taun-taun ékspérimén sareng global di 106 Nagara pikeun ngabantosan kulawarga, perorangan, sareng pangusaha pikeun Spanyol dina ngahontal tujuan sareng aspirasi na."

Kami ngadukung cara klién urang saluareun Karésidénan ku investasi pikeun Spanyol kalayan bantosan ahli hukum, konsultan sareng dasi di Spanyol sareng internasional.

Perusahaan di Spanyol

Kami tiasa ngabantosan anjeun ngadaptar perusahaan di Spanyol atanapi Luar Negeri sareng 106 Nagara (Biaya ngadaptar perusahaan di Spanyol langkung mirah sareng kami.)

Rekening Bank di Spanyol

Naon waé investor anu hijrah ka Spanyol peryogi rekening bank pribadi di Spanyol sareng rekening bank perusahaan di Spanyol, urang ogé tiasa ngabantosan akun bank luar negeri.

Gerbang pamayaran di Spanyol

Incase anjeun peryogi konsultasi di Spanyol, pikeun solusi pembayaran digital di Spanyol sapertos gateway pembayaran tradisional atanapi fintech di Spanyol atanapi solusi crypto, hayu urang terang.

Usaha anu parantos diical

Saatos Karésidénan ku investasi ka Spanyol upami anjeun ngarencanakeun ngamimitian usaha ku ngagaleuh bisnis anu aya di Spanyol pikeun mimitian instan di Spanyol.

HR Services di Spanyol

urang perusahaan SDM di Spanyol tiasa ngabantosan anjeun sareng rekrutmen gancang. Anjeun tiasa ogé pos lowongan di Spanyol gratis.

Nomer Telepon Virtual pikeun Spanyol

Sistem telepon bisnis pikeun Spanyol babarengan jeung nomer virtual pikeun Spanyol 102 nagara sareng 291 Kota.

Jasa Perencanaan Keuangan di Spanyol

Akunting, karajinan alatan di Spanyol sareng langkung seueur deui.

Alamat Kantor Virtual di Spanyol

Kantor maya alamat di 65 lokasi internasional.

Bisnis setelan di Spanyol

Saatos Karésidénan ku investasi ka Spanyol, bisnis setelan di Spanyol.

Leyuran IT

Kami nyayogikeun solusi TI di handap ieu di Spanyol

  • Ngararancang Wéb di Spanyol

  • Pangembangan E-commerce di Spanyol

  • Pangembangan wéb di Spanyol 

  • Ngembangkeun Blockchain di Spanyol

  • Pangwangunan Aplikasi di Spanyol

  • Pangwangunan Parangkat Lunak di Spanyol

  • SEO di Spanyol

Ahli hukum pikeun Karésidénan ku Investasi di Spanyol

Kami nyayogikeun Residénsi hukum ku solusi Investasi pikeun Spanyol sareng kasuksésan pikeun klien kami penting pisan, pikeun Spanyol, kami pamimpin, teguh hukum kami pikeun Spanyol ngagaduhan agén imigrasi anu pangsaéna ogé di Spanyol, kami ngagaduhan reputasi pikeun nganteurkeun pangalaman ngalayanan palanggan pangsaéna pikeun Spanyol sareng solusi investasi strategis jelas pikeun individu Spanyol sareng kulawargana. Karésidénan kami ku tim investasi pikeun Spanyol nyayogikeun solusi pikeun kasuksésan Klién.

Titik Penting:

Kami henteu ngeusi batre tambahan pikeun kéngingkeun Daya pengacara. Upami anjeun ngarencanakeun ngamimitian pendaptaran perusahaan pikeun Spanyol jarak jauh, kakuatan pengacara anjeun kedah leres-leres dilegalkeun kanggo dianggo di daérah Spanyol. Gumantung kana nagara tempat anjeun, éta kedahna murtad atanapi dilegalkeun ku konsulat Spanyol.

Patarosan Sering - Karésidénan ku Investasi di Spanyol

Karésidénan Profesional ku Pitunjuk Investasi pikeun Spanyol

Nyuhungkeun konsultasi gratis pikeun Karésidénan anjeun ku Investasi ka Spanyol


link ka Departemen Imigrasi Spanyol , jawab nyusun kabijakan pikeun ngagancangkeun Imigrasi di Spanyol
Karésidénan ku Investasi ka 38 nagara!

5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan