Lebet

🔍

EN

X

Kewarganegaraan ku Investasi pikeun Singapura sareng Visa Visa

Kami nyayogikeun Layanan Imigrasi Ékonomi di Singapura pikeun:

  • ● Karésidénan ku investasi di Singapura
  • ● Kewarganegaraan ku investasi ti Singapura
  • ● Visa emas di Singapura
  • ● Paspor kadua ti Singapura
  • ● Kewarganegaraan ku investasi pikeun Singapura ku investasi dina perumahan

Best Agén pikeun Kewarganegaraan ku Investasi di Singapura jeung Pengacara pikeun Kewarganegaraan ku Investasi di Singapura sareng calo pikeun program Kewarganegaraan perumahan di Singapura damel babarengan pikeun panangtayungan klién.

Peryogi kauninga

Kewarganegaraan ku agén Investasi pikeun Singapura nyayogikeun jasa karésidénan ku inpéstasi di Singapura, Kewarganagaraan ku program inpéstur di Singapura, program Kewarganegaraan ku inpéstur di Singapura, Kewarganegaraan kadua ku investasi di Singapura, dua Kewarganegaraan ku investasi di Singapura, kawarganagaraan sareng karésidénan ku investasi di Singapura , Kewarganegaraan permanén ku investasi di Singapura, Kewarganegaraan samentawis ku investasi di Singapura, Kewarganegaraan ku skéma investasi di Singapura, Kewarganegaraan ku skéma investasi di Singapura, Karésidénan ku investasi di Singapura, Karésidénan ku program investasi di Singapura, Program karésidénan ku investasi di Singapura, kadua Karésidénan ku investasi di Singapura, dua Karésidénan ku inpéstasi di Singapura, padumukan sareng kawarganagaraan ku investasi di Singapura, karésidénan sareng kawarganagaraan ku investasi di Singapura, program residénsi ékonomi di Singapura, Karésidénan ku skéma investasi di Singapura, Karésidénan ku skéma investasi di Singapura ulang, paspor kadua di Singapura, program paspor kadua di Singapura, program paspor kadua di Singapura, paspor kadua kadua di Singapura, karésidénan sareng paspor kadua di Singapura, paspor kadua diplomatik di Singapura, paspor kadua ku investasi di Singapura, paspor kawarganagaraan kadua di Singapura , skéma paspor kadua di Singapura, skéma paspor kadua di Singapura, visa emas di Singapura, visa emas di Singapura, program visa emas di Singapura, program visa emas di Singapura, visa emas kadua di Singapura, program visa emas kadua di Singapura, dual golden visa di Singapura, kawarganagaraan sareng visa emas di Singapura, karésidénan sareng visa emas di Singapura, kawarganagaraan visa emas di Singapura, skéma visa emas di Singapura, skéma visa emas di Singapura.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS anjeun milih

"1 stop solution" pikeun sadaya Kewarganegaraan anjeun ku investasi di Singapura kalayan dukungan tambahan.

SULIT | Solusi HUKUM

Investasi Minimum di Singapura pikeun Kewarganagaraan ku investasi: $ 1,800,000

Bubuka Singapura sareng Kewarganagaraan ku Investasi

Singapura ogé ditingali salaku 'Bangsa anu paling gumbira di Asia Tenggara' sakumaha dina Laporan Kabagjaan Dunya 2018. Pamariksaan ogé nunjukkeun yén di Singapura, kulawarga mangrupikeun unit utama sareng sanaos tujuan materialistis, kulawarga sareng jaringan sacara konsisten ngungkulan anu sanés. Giliran ieu ngabantosan ngadamel bahan sareng masarakat anu bageur.

Lingkungan Politik sareng Sosial

Singapura dipikaterang ku suasana politik anu stabil. Paduli ditingali salaku dilebetkeun sareng diktator, budaya politik logis, sopan, sareng gumantung kana standar hukum. Standar otoritas publik anu paling penting nyaéta ketahanan sareng mekar di nagara alit ieu. Ieu sering nyirikeun, netepkeun pilihan anu henteu pikaresepeun tapi sesah sareng cerdas dina hal perhatian anu sah pikeun nagara. Otoritas publik nempatkeun saham janten langkung pikaresepeun pikeun dinamis sareng mikirkeun naon anu bakal datang.

Sakumaha dituduhkeun ku pendirian Singapura Father Lee Kuan Yew, Singapura ngagaduhan pilihan pikeun narik ampir 9000 organisasi global, kumargi éta nawiskeun kaayaan Dunya Kahiji di daérah Dunya Katilu. Administrasi anu hébat ngagaduhan kerangka anu santun anu bakal ngajamin bangsa tahan, janten warga ngagaduhan kahirupan anu aman.

Lingkungan Monetér

Singapura nampilkeun iklim bisnis anu serius, bébas tina rereged. Pelabuhan Singapura mangrupikeun salah sahiji anu pang sibukna di planét sabab nagara pusatna perkawis gadget sareng ongkos tambang ka nagara-nagara industri anu langkung boros. Janten, salami jangka panjang, Singapura parantos ngalegaan ékonomi na sareng ayeuna janten pusat karya inovatif (R&D), pusat bio-klinis, perbankan, sareng fokus akun sareng akhir-akhir tujuan perawatan médis di Asia. Ayeuna, Singapura mangrupikeun ékonomi dumasar inpormasi sareng narik kana usaha di dunya. Pendekatan perdagangan kabuka, kagumantungan sosial, kerangka daptar, sareng koréspondénsi global ngagabung mangrupikeun bagian tina alesan kunaon spekulan anu teu dikenal ngajalankeun basisir na. Ieu henteu paduli cara lahan sareng biaya padamelan naék sacara kuat, sareng bos kedah mayar sakedik santunan perwakilanana pikeun Dana Providence Pusatna.

Forum Ékonomi Dunya nempatkeun ékonomi Singapura salaku salah sahiji anu paling kabuka di planét ieu. Bangsa ogé dikenal pikeun sistem pajak na anu handap. Di Singapura, tarif pajak penghasilan masing-masing mimitian ti 0% sareng ditutupan 22% kanggo padumuk sedengkeun anu sanés padumuk aya pajak di kisaran 15% sareng 22%. Tingkat pajak penghasilan perusahaan di Singapura sakitar 8.5% kanggo kauntungan dugi ka $ 300,000 sareng tingkat 17% di luhur S $ 300,000. Di sagigireun éta, teu aya pajak kauntungan, teu aya kawajiban domain, sareng henteu aya pajak tambahan modal.

Lingkungan sosial-sosial

Téktur sosial sareng étnis Singapura mangrupikeun campuran anu luar biasa pikeun masarakat sareng perorangan - urang Malayu, Cina, India, sareng tilas tepukan ti sababaraha nagara. Cara hirup Singapura sacara multi-sosial sareng unggal jaringan étnis ieu ngajaga gaya hirupna anu luar biasa sareng sakaligus hirup sacara damai. Umum masarakat Singapura sacara kosmopolitan kusabab konvergénsi urang luar dugi ka ahir. Individu satuju sareng silih hormat. Accentuation tinggi ditunda concordance silih sareng ras. Pamaréntah Singapura parantos netepkeun lima 'Shared Vales' mendasar pikeun ngawangun karakter Singapura anu teu jelas - nagara sateuacan jaringan sareng masarakat saluhureun dirina; kulawarga salaku unit penting masarakat; dukungan jaringan sareng perhatian pikeun individu; perjanjian moal adu; kabagjaan ras sareng ketat.

Jasa médis

Penduduk Singapura ngahargaan kamungkinan tingkat kesejahteraan sareng rezeki anu paling luhur di Asia. Bangsa ieu ogé kasohor ku yayasan kesejahteraan anu didaptarkeun, jalan mékanis dina industri perawatan médis, spesialis master, sareng otoritas. Iklim jasa médis henteu bersih, épéktip, sareng aman. Singapura parantos nampi asosiasi umum-swasta dina pembiayaan perawatan médis. Integral kana kerangka ieu nyaéta 'Medisave', dimana masing-masing padamel damel kedah ngalakukeun komitmen anu dibulan dugi ka sasih bulan anu dibutuhkeun kana segmen Medisave tina akun Dana Providence Pusatna. Ieu teras bakal tiasa dimangpaatkeun pikeun angsuran biaya klinis. Otoritas publik di bagian na masihan jasa médis anu saé, lumayan sareng administrasi klinis dibiayaan pikeun jalma miskin, di klinik darurat umum sareng pusat. Kumisan ti toko obat anu didaptarkeun, ubar sacara efektif diaksés di pasar, mall, sareng toko departemén. Pangobatan ok pikeun panggunaan sareng ngagaduhan sarat tina nilai. Sadaya spesialis klinis didaptarkeun ku awak anu aya hubunganana.

Detil dasar pikeun Kewarganegaraan ku Investasi pikeun Singapura

Investasi minimum pikeun Kewarganegaraan ku investasi di Singapura
1,800,000 USD
Waragad tambahan pikeun visa emas pikeun Singapura
5,000 USD
Jenis Program
Kewarganegaraan ku investasi pikeun Singapura
Jenis Visa:
Idin lebet deui nganggo status PR
Waktos ngolah pikeun Kewarganegaraan ku investasi di Singapura
1 bulan
Perumahan permanén
geuwat
kawarganagaraan
2-6 taun saatos nampi status PR
Kawarganagaraan Duaan Diidinan pikeun warga Singapura
diwenangkeun
Pilihan Investasi pikeun Kewarganegaraan ku investasi Singapura

Pajeg / Bisnis

Naha milari Kewarganegaraan ku investasi di Singapura

Singapura, nagara kota anu maju di Asia Wétan, dikenal salaku nagara paling beunghar di dunya kalayan masarakat multikultural na, standar hirup anu luhur, masarakat anu teratur sareng teratur. Infrastruktur anu hadé sareng jasa publik, fasilitas bisnis sareng kauangan, pendidikan sareng perawatan kasihatan sareng tingkat kajahatan anu luar biasa pikeun kota anu saé tiasa dijantenkeun salah sahiji petunjuk anu paling pikaresepeun pikeun hirup sareng investasi. Éta dianggap salah sahiji hub finansial anu paling penting di daérah éta.

Imigrasi kulawarga di Singapura

Salaki sareng murangkalih anu sahandapeun 21 taun tiasa dilebetkeun kana aplikasi anjeun tanpa syarat investasi tambahan, ngarah ogé bakal nampi karésidénan permanén, ogé kolot anjeun sareng salaki anjeun sareng murangkalih anu teu kawin langkung ti 21 taun tiasa nampi Pas Lila Jangka Panjang anu sah salami 5 taun .

Kewarganegaraan Ku program investasi di insite Singapura

Ngalamar anu layak kedah nunjukkeun pangalaman bisnis anu penting, kalebet laporan kauangan anu diaudit pikeun perusahaanna salami tilu taun ka pengker, pikeun program karésidénan Singapura. Kanggo kaseueuran industri sahenteuna SGD 50 juta (USD 35.8 juta) mangrupikeun padumukan rata-rata taunan anu diperyogikeun, sareng sahenteuna SGD 200 juta (USD 143.1 juta) dina hal perumahan sareng kagiatan anu aya hubunganana sareng konstruksi.
Biasana, prosés aplikasi réngsé kirang ti sataun, upami dokumén aplikasi lengkep sareng investasi sareng pambayaran anu diperyogikeun tepat waktu. Visa penduduk permanén, sah salami 5 taun, bakal dipasihkeun ka anjeun sareng kulawarga caket anjeun anggota. Gumantung kana kinerja sareng aktivitas investasi bisnis anjeun waktos cicing fisik anjeun di Singapura tiasa diperpanjang salami 3 atanapi 5 taun tambahan.
 Saatos 2 taun anu ngagaduhan karésidénan permanén kuring layak ngalamar kawarganagaraan, tapi dina kasus éta anjeun bakal dipenta pikeun nyerahkeun paspor anjeun anu aya, sabab dua kawarganagaraan dilarang ketat di Singapura.

Kewajiban finansial pikeun Singapura

Kanggo kéngingkeun karésidénan permanén Singapura, investasi SGD 2.5 juta (USD 1.8 juta) bakal dipénta dina éntitas bisnis énggal atanapi dilegakeun bisnis anu aya di Singapura (ti grup kagiatan bisnis anu layak pikeun program éta). Alternatipna, anjeun tiasa nanem modal jumlah anu sami dina dana anu ditampi anu bakal nanem modal di perusahaan Singapura dina gilirannana.
 Jumlah fee aplikasi anu diperyogikeun sareng henteu tiasa dibalikeun deui anu kedah dibayar dina awal prosés nyaéta SGD 7,000 (USD 5,000).

Dukungan klien pikeun Kewarganegaraan ku investasi pikeun Singapura

Tim kami tina kawarganagaraan ku Agén Investasi pikeun Singapura jeung kawarganagaraan ku Investment ahli hukum pikeun Singapura nyayogikeun palanggan sareng kulawargana di Singapura kalayan dukungan pikeun kawarganagaraan ku inpéstasi ti Singapura, karésidénan ku investasi ti Singapura sareng kasempetan imigrasi investasi sanés, di 37 nagara.

Jasa kami henteu ngan ukur dugi ka karésidénan ku investasi ti Singapura atanapi Golden Visa ti Singapura atanapi kawarganagaraan ku investasi ti Singapura atanapi paspor kadua, kami ogé ngabantosan dina kasempetan investasi perumahan pangsaéna ti Singapura, nyayogikeun solusi lengkep upami anjeun hoyong ngadegkeun perusahaan di Singapura atanapi luar negeri, SDM di Singapura sareng seueur deui, anu kalebet perencanaan kauangan sareng seueur deui.

Ngabantu palanggan kami nganggo solusi dumasar kawarganagaraan di sareng ti Singapura sareng karésidénan sékundér.

Dukungan Khusus pikeun Warga Singapura:

Kami nyayogikeun meujeuhna Kewarganegaraan ku jasa investasi kanggo Singapura, ngalangkungan harga terjangkau kami firma hukum investasi sareng imigrasi pikeun Singapura, pangacara imigrasi investasi anu terjangkau pikeun Singapura, Kewarganegaraan anu terjangkau ku konsultan investasi pikeun Singapura, Kewarganegaraan anu terjangkau ku ahli hukum investasi pikeun Singapura sareng perusahaan konsultan imigrasi anu terjangkau pikeun Singapura

  • Kewarganegaraan ku investasi ti Singapura ka 37 Nagara.

  • Visa emas di Singapura dugi ka 37 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku investasi ti Singapura ka 37 Nagara.

  • Paspor kadua ti Singapura ka 37 Nagara.

  • Imigrasi Dumasar Bisnis ti Singapura ka 106 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku program investasi ti Singapura.

  • Program visa emas di Singapura ka 37 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku program investasi ti Singapura ka 37 Nagara.

  • Program paspor kadua ti Singapura ka 37 Nagara.

  • Program imigrasi bisnis ti Singapura ka 106 Nagara.

Kewarganegaraan Khusus ku dukungan investasi pikeun individu sareng kulawarga.

Kewarganegaraan ku Investasi Singapura ngaliwatan Perumahan

Kami nyayogikeun panunjang pikeun inpéstasi perumahan di Singapura ku sudut pandang yén palanggan kedah kéngingkeun inpormasi anu hadé dina Singapura, iraha, aranjeunna hoyong milih kaluar tina investasi anu dilakukeun ku aranjeunna pikeun Kewarganegaraan ku investasi pikeun Singapura. Kami ngagaduhan hubungan sareng sababaraha pamekar perumahan pangsaéna di Singapura anu ngagaduhan catetan lagu anu saé sareng sipatna aya di lokasi anu saé di Singapura, kéngingkeun hasil pangsaéna.

Program karésidénan perumahan anu pangsaéna pikeun Singapura kalayan investasi di perumahan di Singapura.

Nagara anu dirojong pikeun karésidénan ku investasi

Peryogi kauninga - Kewarganegaraan Singapura ku Investasi

  • Kewarganegaraan ku Pengacara Investasi pikeun Singapura bakal nyayogikeun bantosan dokuméntasi lengkep pikeun suksés anjeun Kewarganagaraan ku investasi ka Singapura. Jasa standar kami pikeun Kewarganegaraan ku Investasi ka Singapura kalebet:

    Konseling

    lilana: poé 1-3

    Ahli hukum urang bakal ngartos syarat anjeun pikeun mindahkeun ti Singapura atanapi ka Singapura, dumasar kana saran anu bakal dilakukeun

    Pamariksaan

    lilana: poé 1-3

    Kami ngalaksanakeun Kuat Tiap Tiap, pikeun nyiapkeun laporan sateuacan nyarankeun Kabangsaan ku investasi pikeun Singapura ka palanggan pikeun kéngingkeun Kewarganegaraan Singapura sareng ngirangan résiko nolak.

    Dumasar kana laporan rajin pikeun Singapura, kami ogé nyarankeun program alternatip pikeun kasuksesan anu langkung saé.

    kontrak

    lilana: poé 1

    Pikeun urang pikeun maju sareng Kewarganagaraan anjeun ku aplikasi investasi pikeun Singapura kami peryogi salinan scan paspor anggota kulawarga sareng kulawarga.

    Persiapan dokuméntasi

    lilana: 1 minggu

    Tarjamahan sareng murtad dokumén Kewarganagaraan ku aplikasi investasi pikeun Singapura. Ahli hukum khusus kami pikeun Kewarganagaraan ku investasi pikeun Singapura sareng visa emas bakal ngabantosan ngeusian bentuk sareng dokuméntasi.

    filing tina dokuméntasi

    lilana: geuwat

    Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga pikeun Kewarganagaraan ku aplikasi investasi pikeun Singapura parantos siap, kami bakal ngeusianana ku otoritas relevan Singapura.

    Ngenyakeun

    lilana: 1 bulan

    Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga pikeun Kewarganagaraan ku aplikasi investasi pikeun Singapura parantos siap, kami bakal ngeusianana ku otoritas relevan Singapura.

    Babagi Warta Anu Saé

    lilana: geuwat

    Sakali aplikasi anjeun pikeun Kewarganagaraan ku inpéstasi Singapura disatujuan, kami bagikeun warta anu hadé sareng anjeun sareng mimitian nyiapkeun dukungan anu sanés.

  • Kami henteu ngadukung atanapi nyayogikeun Kewarganagaraan ku jasa investasi di Singapura pikeun jalma-jalma atanapi bisnis di Singapura anu di handap ieu:

    • kawarganagaraan ku jasa investasi pikeun Singapura henteu ditawarkeun ka Padagang atanapi distributor senjata sareng amunisi ti atanapi ka Singapura.

    • kawarganagaraan ku program investasi pikeun Singapura henteu ditawarkeun pikeun panjagaan Téknis di Singapura atanapi spionase industri VoIP di atanapi ti atanapi ka Singapura.

    • kawarganagaraan ku konsultasi investasi pikeun Singapura henteu ditawarkeun pikeun kagiatan ilegal atanapi kriminal di Singapura.

    • kawarganagaraan ku dukungan investasi pikeun Singapura sanés pikeun jalma anu urusan dina matérial Genetik di Singapura.

    • kawarganagaraan ku jasa investasi pikeun Singapura sanés pikeun usaha anu nanggung senjata biologis atanapi nuklir bahaya atanapi bahaya di Singapura.

    • kawarganagaraan ku program investasi dukungan pikeun Singapura henteu sayogi pikeun individu pikeun Singapura anu urusan perdagangan, neundeun di Singapura, atanapi transportasi organ-organ Manusa.

    • kawarganagaraan ku investasi pikeun Singapura sanés kanggo agénsi Adoption ilegal.

    • kawarganagaraan jasa program pikeun Singapura sanés kanggo kultus Agama sareng amal-amalna di Singapura.

    • kawarganagaraan ku jasa investasi di Singapura henteu disayogikeun ka jalma-jalma anu urusan dina pornografi di Singapura.

    • Kawarganagaraan urang pengacara di Singapura tong ngadukung urusan bisnis di parpol narkoba di Singapura.



    "Bewara Penting : MM Solutions INC nyandak pancegahan anu wajar pikeun mastikeun dokumén AML pikeun klien pikeun Singapura sareng KYC na tapi kami henteu nampi tanggung jawab naon waé pikeun panolakan ti otoritas di Singapura pikeun persetujuan aplikasi pikeun kawarganagaraan ku investasi di Singapura.

  • Juta Ngadamel Kaperawatan

    Pangalaman bédana.

    MÉlmu

    Ngurus ngawangun sareng anjeun dina pikiran.

    • Toko Eureun

      Kewarganegaraan ku investasi di Singapura sareng nagara-nagara sanés, ditambah seueur dukungan sanésna.

    • jasa pribadi

      Kami nyayogikeun Kewarganegaraan anu paling saé ku dukungan investasi di Singapura pikeun investasi, imigrasi sareng perencanaan perumahan di Singapura.

    • Pendadean Tukang Ngadamel

      Didukung ku Kewarganegaraan internasional ku pangalaman investasi sareng sarat hukum Singapura, urang ngadamel solusi anu pangsaéna.

    • bedah kalapa

      Kewarganegaraan urang ku jasa investasi pikeun Singapura nawiskeun harga anu paling murah, kalayan tingkat kasuksésan anu pangsaéna pikeun Singapura.

    • Ahli Industri Kuat

      Kami parantos mangtaun-taun pangalaman pikeun dual Kewarganagaraan ka Singapura anu ngadukung palanggan sareng kulawargana pikeun Singapura.

    • Kabeungharan Pangalaman

      Kewarganegaraan anu Dialaman ku pangacara investasi pikeun Singapura sareng agén hukum pikeun Singapura nyayogikeun dukungan ka klien.

    • Quality

      Kami gaduh pangacara sareng agén anu paling saé pikeun prosés penanganan Singapura sareng aplikasi anu komitmen pikeun kasuksesan anjeun.

    • 1 Titik Kontak

      Sateuacan Kewarganegaraan anjeun pikeun Singapura sareng saatos disatujuan, anggota tim senior kami bakal aya pikeun bisnis atanapi dukungan pribadi pikeun Singapura

    • Kasadaran Budaya Unik

      Kami gaduh pangalaman internasional dina Kewarganagaraan ku investasi kalebet Singapura, ngabantosan klien ti sakumna dunya sareng jasa pangsaéna.

    • global tapak suku

      Upami kitu, Kewarganegaraan anjeun ku investasi ka Singapura gagal, aya 36 nagara deui anu kami laksanakeun, kami siap sareng rencana B.

  • Ngitung biaya pikeun Kewarganegaraan ku Investasi ka Singapura

    Pikeun ngitung biaya Kewarganegaraan ku investasi pikeun Singapura mangga eusian sadaya detil kalebet anggota kulawarga sareng umur na. Kusabab seueur klien pikeun Singapura, urang tiasa nyayogikeun jasa anu langkung saé kalayan biaya anu murah. Itungan bakal, kalebet, biaya pikeun Kewarganagaraan ku program investasi pikeun Singapura sareng biaya anu sanés.

    nami

    umur

    surélék

    Nomer telepon

    Barudak: teunuhun

    Barudak nepi ka 18 taun:

    Barudak di luhur 18 taun:

    Kolot langkung ti 55 taun: teunuhun

    Jumlah Kolot:

  • Pikeun maca langkung seueur inpormasi ngeunaan

    • Rupa-rupa pisa pikeun Singapura

    • Prosedur Ijin Kerja kanggo Singapura

    • Tempatna samentawis di Singapura

    • Padumukan permanén di Singapura

    • Kewarganegaraan Singapura

    • Kadutaan sareng Konsulat Singapura

    • Pajeg di Singapura

    Mangga nganjang Kaca Imigrasi

Kewarganegaraan ku Investasi di Singapura sareng Jasa Lainnya

Kami parantos ngadaptarkeun sababaraha layanan deui anu kami nyayogikeun di Singapura pikeun sarat saharita atanapi masa depan.

Upami anjeun ngarencanakeun badé ngalih sareng kulawarga anjeun ka Singapura ku investasi, kami salaku pasangan anjeun pikeun Singapura, aya pikeun nyayogikeun seueur jasa sanésna sareng iraha anjeun peryogikeun di Singapura dina harga anu terjangkau.

Salain ti Kewarganegaraan ku konsultasi investasi pikeun Singapura, kami nyayogikeun bisnis, jasa IT sareng SDM ogé di Singapura, anu anjeun henteu tiasa mendakan handapeun hiji payung anu disayogikeun ku konsultan anu sanés pikeun Singapura anu ngajantenkeun urang toko mandeg kanggo Singapura sareng 106 nagara.

"Kami parantos nanem modal taun-taun ékspérimén sareng global di 106 Nagara pikeun ngabantosan kulawarga, perorangan, sareng pangusaha pikeun Singapura dina ngahontal cita sareng cita-cita."

Kami ngadukung cara klién urang saluareun Kewarganagaraan ku investasi pikeun Singapura kalayan bantosan ahli hukum, konsultan sareng dasi di Singapura sareng internasional.

Perusahaan di Singapura

Kami tiasa ngabantosan anjeun ngadaptar perusahaan di Singapura atanapi Luar Negeri sareng 106 Nagara (Biaya ngadaptar perusahaan di Singapura langkung mirah sareng kami.)

Rekening Bank di Singapura

Naon waé investor anu hijrah ka Singapura bakal diperyogikeun rekening bank pribadi di Singapura sareng rekening bank perusahaan di Singapura, urang ogé tiasa ngabantosan akun bank luar negeri.

Gerbang pamayaran di Singapura

Pasihkeun anjeun peryogi konsultasi di Singapura, pikeun solusi pembayaran digital di Singapura sapertos gateway pembayaran tradisional atanapi fintech di Singapura atanapi solusi crypto, hayu urang terang.

Usaha anu parantos diical

Saatos Kawarganagaraan ku investasi ka Singapura upami anjeun ngarencanakeun ngamimitian usaha ku ngagaleuh bisnis anu tos aya di Singapura pikeun mimitian instan di Singapura.

HR Services di Singapura

urang perusahaan SDM di Singapura tiasa ngabantosan anjeun sareng rekrutmen gancang. Anjeun tiasa ogé pos lowongan di Singapura gratis.

Nomer Telepon Virtual pikeun Singapura

Sistem telepon bisnis pikeun Singapura babarengan jeung nomer virtual pikeun Singapura 102 nagara sareng 291 Kota.

Jasa Perencanaan Keuangan di Singapura

Akunting, karajinan alatan di Singapura sareng langkung seueur deui.

Alamat Kantor Virtual di Singapura

Kantor maya alamat di 65 lokasi internasional.

Bisnis setelan di Singapura

Saatos Kewarganegaraan ku investasi ka Singapura, bisnis setelan di Singapura.

Leyuran IT

Kami nyayogikeun solusi IT di handap ieu di Singapura

  • Ngararancang Wéb di Singapura

  • Pangembangan E-commerce di Singapura

  • Pangembangan wéb di Singapura 

  • Pangwangunan Blockchain di Singapura

  • Pangwangunan Aplikasi di Singapura

  • Pangembangan Parangkat Lunak di Singapura

  • SEO di Singapura

Ahli hukum pikeun Kewarganegaraan ku Investasi di Singapura

Kami nyayogikeun sah Kewarganagaraan ku solusi Investasi pikeun Singapura sareng kasuksésan pikeun klien kami penting pisan, pikeun Singapura, kami pamimpin, teguh hukum kami pikeun Singapura ngagaduhan agén imigrasi anu pangsaéna ogé di Singapura, kami ngagaduhan reputasi pikeun nganteurkeun pangalaman ngalayanan palanggan pangsaéna pikeun Singapura kalayan solusi investasi strategis anu jelas pikeun individu Singapura sareng kulawargana. Kewarganegaraan urang ku tim investasi pikeun Singapura nyayogikeun solusi pikeun kasuksesan Klién.

Titik Penting:

Kami henteu ngeusi batre tambahan pikeun kéngingkeun Daya pengacara. Upami anjeun ngarencanakeun badé ngamimitian pendaptaran perusahaan pikeun Singapura ti jarak jauh, kakuatan pengacara anjeun kedah leres-leres dilegakeun pikeun dianggo di daérah Singapura. Gumantung kana nagara tempat anjeun, éta kedahna murtad atanapi dilegalkeun ku konsulat Singapura.

Patarosan anu sering Ditaros - Kewarganegaraan ku Investasi di Singapura

Kewarganegaraan Profesional ku Pitunjuk Investasi pikeun Singapura

Nyuhungkeun konsultasi gratis pikeun Kewarganagaraan anjeun ku Investasi ka Singapura


link ka Departemen Imigrasi Singapura , jawab nyusun kabijakan pikeun ngagancangkeun Imigrasi di Singapura
Kewarganegaraan ku Investasi ka 38 nagara!

5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan