Lebet

🔍

EN

X

Karésidénan ku Investasi pikeun Rumania sareng Golden Visa

Kami nyayogikeun Layanan Imigrasi Ékonomi di Rumania pikeun:

  • ● Karésidénan ku investasi di Rumania
  • ● Kewarganegaraan ku investasi ti Rumania
  • ● Visa emas di Rumania
  • ● Paspor kadua ti Romania
  • ● Karésidénan ku investasi pikeun Rumania ku investasi dina perumahan

Best Agén pikeun Karésidénan ku Investasi di Rumania jeung Pengacara pikeun Karésidénan ku Investasi di Rumania sareng calo pikeun program perumahan perumahan di Rumania dianggo sasarengan pikeun panangtayungan klién.

Peryogi kauninga

Karésidénan ku agén Investasi pikeun Rumania nyayogikeun jasa karésidénan ku inpéstasi di Rumania, Karésidénan ku program inpéstasi di Rumania, Karésidénan ku program inpéstasi di Rumania, kadua Karésidénan ku investasi di Rumania, dua Karésidénan ku inpéstasi di Rumania, kawarganagaraan sareng karésidénan ku investasi di Rumania , permanén Karésidénan ku investasi di Romania, Karésidénan samentara ku investasi di Rumania, Karésidénan ku skéma investasi di Rumania, Karésidénan ku skéma investasi di Rumania, Kewarganegaraan ku investasi di Romania, Kewarganagaraan ku program inpéstasi di Romania, Kewarganagaraan ku program investasi di Romania, kadua Kewarganegaraan ku investasi di Rumania, dua Kewarganegaraan ku investasi di Rumania, cicing sareng kawarganagaraan ku investasi di Romania, karésidénan sareng kawarganagaraan ku investasi di Romania, program Kewarganegaraan ékonomi di Romania, Kewarganegaraan ku skéma investasi di Rumania, Kewarganegaraan ku skéma investasi di Romania, kadua paspor di Romania, passp kadua program ort di Romania, program paspor kadua di Romania, dua paspor kadua di Romania, karésidénan sareng paspor kadua di Romania, paspor kadua diplomatik di Romania, paspor kadua ku investasi di Romania, paspor kawarganagaraan kadua di Romania, skéma paspor kadua di Romania, kadua skéma paspor di Rumania, visa emas di Rumania, visa emas di Rumania, program visa emas di Rumania, program visa emas di Rumania, visa emas kadua di Rumania, program visa emas kadua di Rumania, dua visa emas di Rumania, kawarganagaraan sareng visa emas di Romania, karésidénan sareng visa emas di Rumania, kawarganagaraan visa emas di Rumania, skéma visa emas di Rumania, skéma visa emas di Rumania.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS anjeun milih

"1 stop solution" pikeun sadayana Karésidénan anjeun ku investasi di Rumania kalayan dukungan tambahan.

SULIT | Solusi HUKUM

Investasi Minimum di Rumania pikeun Karésidénan ku investasi: $ 100,000

Bubuka Romania sareng Karésidénan ku Investasi

Romania, hiji nagara tenggara pangageungna di Éropa; tempat pikeun leuweung anu narik ati, gunung anu endah, jalan cai sareng aliran anu tenang, sareng anu jelas, Dracula anu kasohor. Dina taun-taun samemehna, sigana janten Romania mangrupikeun lokasi paling luhur ngan ukur sakedik pengembara sareng tilas ketukan, tapi misteri na tungtungna kaluar sareng tumpukan tilas keran parantos ngalih di panjuru Éropa pikeun raoseun dina pikaresepeun ieu Bangsa Éropa Wétan. Kontras sareng 23.5 persén urang Éropa, sakitar 25 persén urang Rumania dianggap bahaya dina kamiskinan di 2016, kalebet bagian anu héran hirup di daérah propinsi. Laju ieu langkung luhur pikeun barudak anu tumuh ngadukung murangkalih dina 42.5 persén, khususon wali tunggal dina 58.2 persén. Dipiharep 22 persén populasi sacara efektif hirup handapeun garis kakurangan.

Unsur-unsur kaasup isian, pangaruh unsettling ékologis kawas kontaminasi, kaributan atanapi kakejaman, sareng tantangan ngajaga bumi janten haneut parantos diperkirakeun di Romania ku Komisi Éropa. Sakedik langkung ti satengahna urang Rumania cicing di bumi anu terasing sareng hiji rohangan pikeun masing-masing individu, kalayan 96 persén jalma anu ngagaduhan bumi nyalira. Sanaos kitu, dina 2016, 13.8 persén urang Rumania ngungkabkeun henteu tiasa haneuteun bumi ieu, sareng 20% ​​penduduk hirup tanpa sumber sumur sterilisasi anu ningkat.

Pangwangunan kauangan 4 persén kacatet dina 2018, turun tina ékspansi 7 persén taun sateuacanna, umumna kusabab ngagampangkeun usaha énggal deui. Pemanfaatan di antara masarakat Rumania parantos ngabantosan ékonomi, naék gancang kusabab pajak anu ngirangan, caket ku ongkos sareng perdagangan sareng bagian EU nyatakeun yén dibuka saatos Romania ngagabung sareng UE di 2007. Debasement sareng ngawangun deui sedeng saatos kabébasan tina sosialisme di 1989 tetep asli kaamanan moneter.

Panghasilan unit kulawarga normal di 2016 sakitar $ 3,300, paningkatan anu ageung ti sakitar $ 700 dina 2001. Belanja kulawarga parantos nambihan, ti $ 1,900 di 2006 janten $ 2,800 per kapita dina waktos 10 taun. Paningkatan ieu sigana janten sabab pangwangunan kauangan Romania, ongkosna épéktip pikeun UE, sareng total pengusiran pajak penghasilan ka ahli waris berpenghasilan rendah, ngémutan aliran kas kawijaksanaan anu langkung penting pikeun jalma anu langkung mantep khusus, anu ngawangun bagian anu langkung ageung tina populasi Romania.

Tingkat pangangguran parantos turun ka 3.7 persén di 2018 tina 7.2 persén di 2010. Sanaos kitu, tingkat pangangguran ngora sacara drastis langkung luhur, dina 16.8 persén, sigana nambihan relokasi pamuda ageung anu milarian padamelan sareng kasempetan hirup anu langkung saé. Peryogi dicatet, sanaos kitu, damel éta henteu ngajantenkeun jalma-jalma tétéla janten bahaya tina nasib miskin. Langkung ti 20% lalaki Romania sareng 15 persén awéwé anu dianggap bahaya dina 2016 anu dimangpaatkeun.

Rumania ngalaman laju kaopat anu paling penting pikeun kasusah bahan serius di Éropa. Dina 2016, 23.8 persén urang Rumania henteu tiasa ngatur dina acara naon waé opat tina salapan hal penting anu diatur ku UÉ, kontras sareng 7.5 persén Éropa. Bahan ésénsial ngalebetkeun total tuangeun dina interval rutin, mayar biaya anu teu disangka-sangka, kunjungan taunan, pemanasan anu cekap, kendaraan, mesin cuci baju, shading TV, telepon, sareng ngurus tab rutin.

Gempungan sapertos anu ditaksir 2.4 juta individu Roma di nagara éta tahan gancang kabutuhanan tibatan bagian dominan étnis. Aranjeunna parantos leres-leres disiksa sareng ditundukkeun sareng ngajaga bias anu awét. Kira-kira 42 persén Roma moal tiasa ngatur biaya perawatan médis sareng ngalaman épék parah tina paningkatan épéksi kana inféksi butut. Pagawéan pikeun Roma dinilai ngan ukur 42 persén pikeun lalaki sareng 19 persén awéwé, kontras sareng langkung ti 60% padamelan diantara penduduk Romania sacara umum. Seueur jalma Roma gumantung kana panolakan kabébasan dasar, kalebet panyabutan anu dibatesan, kalayan bantuan pamaréntah sosial anu minimal ngabantah.

Ngan 7.2 persén urang Rumania ngungkabkeun ngagaduhan kasihatan anu pikasieuneun atanapi pikareueuseun pisan di 2016 dibandingkeun sareng 8.8 persén warga EU anu sanés. UNAIDn ditaksir dina 2017 yén 16,000 urang Romania hirup ku HIV / AIDS, seueur kusabab latihan kabersihan teu berdaya anu nyababkeun panyawat panyakit AIDS salami taun 1990an. Populasi umum ngagaduhan masa depan nalika asup ka dunya sakitar 75 taun, sahandapeun normal Éropa tina 79 taun.

Padumukan deui ka nagara-nagara tatangga sareng nagara-nagara Éropa anu langkung makmur sapertos Inggris, Italia, sareng Jérman parantos ageung ti taun 1990an. Dipiharepkeun 3.9 juta urang Rumania hirup sacara éksternal bangsa lokalna, nyababkeun populasi anu turun sacara handal. Ékonomi Romania ayeuna ngalaman kakurangan pagawé anu berbakat sareng ngirangan fleksibel para spesialis nonoman, nyababkeun kagiatan ku pamaréntah Rumania pikeun ngalangkungan warga na deui kana nagara ku motivasi pikeun reintegrasi.

Seueur paguyuban amal parantos damel di Rumania ti saprak tumiba sosialisme di 1989 pikeun ngaktipkeun nagara ngawangun deui sareng langkung ngabdi ka saderekna. Téritori pikeun Kamanusaan parantos damel di Rumania ti saprak taun 1990an, ngalayanan 58,000 kulawarga sareng ngabantosan ngabantosan blok loteng jaman sosialis anu ngabahekeun, ngenalkeun pipa ledeng, sareng lebet kana cai. UNICEF damel sareng pamaréntah Rumania sareng asosiasi anu bénten-bénten ngajantenkeun kelompok masarakat Romanian anu hirup sareng AIDS sareng ngadukung panilitian HIV / AIDS. Sababaraha usaha Bank Dunia ogé dina kamajuan, kalebet usaha anu tiasa dibayarkan deui pikeun ngawangun deui kerangka bantuan pamaréntahan sosial Rumania sareng masihan palatihan anu langkung saé sareng perawatan kesejahteraan. Hatur nuhun kana gerakan ageung di mana bangsa nyiptakeun, motivasi pikeun hijrah ka dieu teraskeun ngembangkeun.

Pasar posisi berkembang

Kusabab ayana firma global anu kreatif berkembang, sapertos Accenture, panto-panto terbuka pikeun ex-taps dina sajumlah daérah sareng dialek tetep ngembang. Kalayan pasar padamelan anu tetep, anjeun tiasa ngalih ka Rumania kalayan gampang, sadar yén anjeun ngalih ka hiji bangsa kalayan pasar posisi sareng ékonomi éksténsif.

Usaha minimal hirup

Hiji hal anu diragukeun, Rumania gaduh gampang hirup, diantawis anu paling henteu di UE. Éta dijagaan nyatakeun yén saha waé Éropa anu mutuskeun hijrah ka Rumania tiasa hirup senang, ayana anu disatujuan kalayan ngaku kana produk usaha minimal, genah anu wajar, sareng angkutan.

Éta mangrupikeun titik pusat anu luar biasa di dunya

Tétéla yén Bukares, Brasov, Lași, sareng Timișoara parantos janten bantahan terkenal pikeun sabagian firma global anu pang saéna. Janten upami anjeun milarian profési di daérah Téhnologi Informasi, ngalih ka Rumania nganggo Accenture kanggo gerakan anu jelas sareng bukaan panggilan. Di Accenture anjeun bakal tungtungna damel pikeun sajumlah mérek nyetir jagat raya, nawiskeun bantosan sareng dukungan anu luhur.

Kapuasan pribadi anu hébat sareng padet

Kalayan gampang hirup sareng asup kana sagala hal anu anjeun pikahoyong, kapuasan pribadi sapanjang Romania mangrupikeun norma anu sopan sareng kuat. Di Rumania, anjeun bakal ngaraos siga anjeun ngadeukeutan anu langkung nguntungkeun, kapuasan pribadi anu langkung saé kalayan campuran idéal biaya hirup anu murah sareng faktor lingkungan anu hadé.

Ngamekarkeun budaya musik sareng karajinan

Romania parantos telat janten salah sahiji bantahan luhur pikeun perayaan musik sareng karajinan di Éropa. Aya tekad anu lega pikeun milarian unggal kelas musik tina jazz, éléktronik, mandiri, rock, sareng pop, ogé faktor lingkungan anu ngareureuwas pikeun aranjeunna. Henteu paduli naha éta mangrupikeun landasan Manor anu mempesona, leuweung lamunan, basisir keusik anu pikaresepeun, atanapi adegan sareng danau anu pikaresepeun, putusanana milik anjeun!

Pikeun mungkus hal-hal, pandangan anu saé pisan.

Hiji hal anu anjeun kedah épéktip terang nyaéta Romania anu dikepung ku kaagungan normal anu luar biasa; timberlands charmed, jalan angin ngahiliwir, situ alus pisan, jeung desain captivating. Dina kasempetan kaluar yén anjeun mangrupikeun pangagum alam sareng luar, dina waktos éta ieu kedah janten nagara hijrah anu ideal pikeun anjeun.

Detil dasar pikeun Karésidénan ku Investasi pikeun Rumania

Investasi minimum pikeun Karésidénan ku investasi di Rumania
100,000 USD
Jenis Program
Karésidénan ku investasi pikeun Rumania
Jenis Visa:
Kegiatan ékonomi visa tetep panjang (D / AE)
Waktos ngolah pikeun karésidénan ku investasi Romania
minggu 3
Perumahan permanén
Saatos 5 taun hirup teu kahalangan
kawarganagaraan
Saatos 8 taun ngantosan ngalangkungan naturalization
Kawarganagaraan Duaan Diidinan pikeun warga Romania
diwenangkeun
Pilihan Investasi pikeun Karésidénan ku investasi Romania

Investasi Bisnis

Naha pikeun kéngingkeun Karésidénan ku nanem modal Romania

Rumania asup ka Uni Éropa dina 2007 tapi masih ngagaduhan hak nganggo mata uang Euro. Ngan nembé mumpuni janten bagian ti Area Schengen. Rumania gaduh perjalanan gratis visa pikeun 153 nagara. Sataun idin tinggal samentawis tiasa diperpanjang dialokasikan ngantosan inpéstasi EUR 100,000. Idin samentawis tiasa berkepanjangan sareng diperbaharui unggal tilu taun upami anjeun nanem modal EUR 500,000 atanapi nyiptakeun 50 padamelan. Saatos gaduh lima taun pasangan sareng murangkalih alit, anjeun tiasa ngadaptar tinggal permanén. Kewarganegaraan ngan ukur dikaluarkeun dina kaayaan ketat saatos hirup 8 taun di nagara éta.

Program karésidénan ku investasi di Romania insite

Anjeun diharepkeun nanem modal sahenteuna EUR 100,000 dina bisnis anu nyiptakeun 10 padamelan full-time énggal, atanapi EUR 150,000 dina patungan anu nyiptakeun 15 padamelan sepenuh waktos. Nyiptakeun padamelan mangrupikeun prioritas tapi pikeun waktos anu sami tiasa sesah. Kalayan investasi sahenteuna EUR 150,000 atanapi nyiptakeun 25 padamelan, buktina dana ditungtut tapi henteu kitu upami anjeun investasi EUR 200,000 atanapi nyiptakeun 50 padamelan. Bukti padumukan perlu tapi anjeun henteu ditungtut mésér harta. Nanging, perumahan estu murah dibandingkeun sareng nagara sanés.

Keuangan finansial pikeun Romania

Rencana bisnis kalebet nilai pinuh ku investasi anjeun, dimana anjeun ngarencanakeun pikeun nanem modal sareng jumlah padamelan anu bakal didamel ditungtut. Anjeun bakal gaduh 12 sasih pikeun investasi sareng nyiapkeun tata ruang tilu taun pertumbuhan bisnis anjeun. Dana anu diperyogikeun kedah disimpen dina bank Romania.
Anjeun kedah nyayogikeun dokuméntasi yén anjeun kéngingkeun panghasilan anu nyugemakeun di Rumania tina EUR 700 sabulan upami anjeun gaduh saham perusahaan atanapi EUR 500 sabulan upami anjeun gaul. Bukti yén anjeun tiasa nyokong diri sareng anggota kulawarga ogé diperyogikeun.

Dukungan klien pikeun Karésidénan ku investasi pikeun Rumania

Tim kami tina Karésidénan ku Agén Investasi pikeun Rumania jeung Karésidénan ku Investment ahli hukum pikeun Romania nyayogikeun palanggan sareng kulawargana di Rumania ku dukungan pikeun kawarganagaraan ku inpéstasi ti Romania, karésidénan ku investasi ti Romania sareng kasempetan imigrasi investasi sanés, di 37 nagara.

Jasa kami henteu ngan ukur dugi ka karésidénan ku investasi ti Romania atanapi Golden Visa ti Romania atanapi kawarganagaraan ku investasi ti Romania atanapi paspor kadua, kami ogé ngabantosan dina kasempetan investasi perumahan pangsaéna ti Romania, nyayogikeun solusi lengkep upami anjeun hoyong ngadegkeun perusahaan di Romania atanapi lepas pantai, sumber daya manusa di Romania sareng seueur deui, anu kalebet perencanaan kauangan sareng seueur deui.

Ngabantosan klien kami nganggo solusi dumasar kawarganagaraan di sareng ti Romania sareng karésidénan sékundér.

Dukungan Khusus pikeun Warga Rumania:

Kami nyayogikeun meujeuhna Karésidénan ku jasa investasi pikeun Romania, ngalangkungan harga terjangkau kami firma hukum investasi sareng imigrasi pikeun Rumania, pangacara imigrasi investasi murah pikeun Rumania, Karésidénan anu mampuh ku konsultan investasi pikeun Romania, Karésidénan anu mampu ku ahli hukum investasi pikeun Romania sareng teguh konsultan imigrasi anu murah pikeun Romania

  • Karésidénan ku investasi ti Rumania ka 37 Nagara.

  • Visa emas di Rumania dugi ka 37 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku investasi ti Rumania ka 37 Nagara.

  • Paspor kadua ti Romania ka 37 Nagara.

  • Imigrasi Dumasar Bisnis ti Rumania ka 106 Nagara.

  • Karésidénan ku program investasi ti Rumania.

  • Program visa emas di Rumania dugi ka 37 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku program investasi ti Rumania dugi ka 37 Nagara.

  • Program paspor kadua ti Romania ka 37 Nagara.

  • Program imigrasi bisnis ti Romania ka 106 Nagara.

Karésidénan Khusus ku dukungan investasi pikeun individu sareng kulawarga.

Karésidénan ku Investasi Rumania ngalangkungan Perumahan

Kami nyayogikeun panunjang pikeun inpéstasi perumahan di Rumania ku sudut pandang yén palanggan kedah kéngingkeun pangasilan anu saé dina panerapan di Rumania, iraha, aranjeunna hoyong milih kaluar tina investasi anu dilakukeun ku aranjeunna pikeun Karésidénan ku investasi pikeun Romania. Kami ngagaduhan hubungan sareng sababaraha pamekar perumahan pangsaéna di Rumania anu ngagaduhan catetan lagu anu saé sareng sipatna aya di lokasi anu saé di Rumania, kéngingkeun hasil pangsaéna.

Program karésidénan perumahan anu pangsaéna pikeun Rumania kalayan investasi di perumahan di Romania.

Nagara anu dirojong pikeun karésidénan ku investasi

Peryogi kauninga - Résiden Rumania ku Investasi

  • Karésidénan ku Pengacara Investasi pikeun Rumania bakal nyayogikeun bantosan dokuméntasi lengkep pikeun Karésidénan anu suksés ku investasi ka Romania. Ladenan standar kami pikeun Karésidénan ku Investasi ka Rumania kalebet:

    Konseling

    lilana: poé 1-3

    Ahli hukum urang bakal ngartos syarat anjeun pikeun mindahkeun ti Rumania atanapi ka Romania, dumasar kana saran anu bakal dilakukeun

    Pamariksaan

    lilana: poé 1-3

    Kami ngalaksanakeun karajinan alatan awal, pikeun nyiapkeun laporan sateuacan nyarankeun Karésidénan ku inpéstasi pikeun Rumania ka klien pikeun kéngingkeun Surat Izin Tempat tinggal Rumania sareng ngirangan résiko nolak.

    Dumasar kana laporan rajin pikeun Romania, kami ogé nyarankeun program alternatip pikeun kasuksesan anu langkung saé.

    kontrak

    lilana: poé 1

    Pikeun urang pikeun maju sareng Karésidénan anjeun ku aplikasi investasi pikeun Rumania kami peryogi salinan scan paspor anggota kulawarga sareng kulawarga.

    Persiapan dokuméntasi

    lilana: 1 minggu

    Tarjamahan sareng apostille dokumén Karésidénan ku aplikasi investasi pikeun Rumania. Pengacara khusus kami pikeun Karésidénan ku investasi pikeun Romania sareng visa emas bakal ngabantosan formulir pangisian sareng dokuméntasi.

    filing tina dokuméntasi

    lilana: geuwat

    Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga anjeun pikeun Karésidénan ku aplikasi investasi pikeun Romania parantos siap, kami bakal ngeusianana ku otoritas anu aya hubunganana sareng Rumania.

    Ngenyakeun

    lilana: minggu 3

    Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga anjeun pikeun Karésidénan ku aplikasi investasi pikeun Romania parantos siap, kami bakal ngeusianana ku otoritas anu aya hubunganana sareng Rumania.

    Babagi Warta Anu Saé

    lilana: geuwat

    Sakali aplikasi anjeun pikeun Karésidénan ku inpéstasi Romania parantos disatujuan, kami nyebarkeun berita anu saé sareng anjeun sareng ngamimitian nyiapkeun dukungan anu sanés.

  • Kami henteu ngadukung atanapi nyayogikeun Karésidénan ku jasa investasi di Rumania pikeun jalma atanapi bisnis di Romania anu di handap ieu.

    • Karésidénan ku jasa investasi pikeun Romania henteu ditawarkeun ka Padagang atanapi distributor senjata sareng amunisi ti atanapi ka Rumania.

    • Karésidénan ku program investasi pikeun Rumania henteu ditawarkeun pikeun panjagaan Téknis di Romania atanapi spionase industri VoIP di atanapi ti atanapi ka Romania.

    • Karésidénan ku konsultasi investasi pikeun Rumania henteu ditawarkeun pikeun kagiatan ilegal atanapi kriminal di Rumania.

    • Karésidénan ku dukungan investasi pikeun Romania sanés pikeun jalma anu urusan dina matéri Genetik di Rumania.

    • Karésidénan ku jasa investasi pikeun Romania sanés pikeun usaha anu nanggung senjata biologis atanapi nuklir bahaya atanapi bahaya di Rumania.

    • Karésidénan ku program investasi dukungan pikeun Rumania henteu sayogi pikeun individu pikeun Rumania dina urusan dagang, panyimpenan di Romania, atanapi transportasi organ-organ Manusa.

    • Karésidénan ku investasi pikeun Romania sanés kanggo agénsi Adoption ilegal.

    • Karésidénan jasa program pikeun Romania sanés kanggo kultus Agama sareng amal-amalna di Rumania.

    • Karésidénan ku jasa investasi di Romania henteu disayogikeun ka jalma-jalma anu urusan dina pornografi di Romania.

    • Karesidenan urang pengacara di Romania henteu ngadukung urusan bisnis di parpol narkoba di Rumania.



    "Bewara Penting : MM Solutions INC nyandak pancegahan anu wajar pikeun mastikeun dokumén AML pikeun klien pikeun Rumania sareng KYC na tapi kami henteu nampi tanggel walerna pikeun panolakan ti otoritas di Rumania pikeun persetujuan aplikasi pikeun Karésidénan ku investasi di Romania.

  • Juta Ngadamel Kaperawatan

    Pangalaman bédana.

    MÉlmu

    Ngurus ngawangun sareng anjeun dina pikiran.

    • Toko Eureun

      Karésidénan ku investasi di Rumania sareng nagara-nagara sanés, ditambah seueur dukungan sanésna.

    • jasa pribadi

      Kami nyayogikeun Karésidénan pangsaéna ku dukungan investasi di Rumania pikeun investasi, imigrasi sareng perencanaan perumahan di Romania.

    • Pendadean Tukang Ngadamel

      Didukung ku karésidénan internasional ku pangalaman investasi sareng sarat hukum Romania, kami ngadamel solusi anu pangsaéna.

    • bedah kalapa

      Karésidénan kami ku jasa investasi pikeun Romania nawiskeun harga anu paling murah, kalayan tingkat kasuksésan anu paling saé pikeun Romania.

    • Ahli Industri Kuat

      Kami parantos mangtaun-taun pangalaman pikeun dual Residence ka Romania anu ngadukung palanggan sareng kulawargana pikeun Romania.

    • Kabeungharan Pangalaman

      Karésidénan anu dialaman ku pangacara investasi pikeun Rumania sareng agén hukum pikeun Rumania nyayogikeun dukungan ka klien.

    • Quality

      Kami gaduh pangacara sareng agén anu paling saé pikeun prosés nanganan Romania sareng aplikasi anu komitmen pikeun kasuksesan anjeun.

    • 1 Titik Kontak

      Sateuacan Karésidénan anjeun pikeun Rumania sareng saatos disatujuan, anggota tim senior kami bakal aya pikeun bisnis atanapi dukungan pribadi pikeun Rumania

    • Kasadaran Budaya Unik

      Kami gaduh pangalaman internasional di Karésidénan ku investasi kalebet Romania, ngabantosan klien ti sakumna dunya sareng jasa pangsaéna.

    • global tapak suku

      Bisi, Karésidénan anjeun ku investasi ka Rumania gagal, aya 36 nagara deui anu kami laksanakeun, kami siap sareng rencana B.

  • Ngitung biaya pikeun Karésidénan ku Investasi ka Rumania

    Pikeun ngitung biaya pikeun Karésidénan ku inpéstasi kanggo Rumania mangga eusian sadaya detil kalebet anggota kulawarga sareng umur na. Kusabab seueur klien pikeun Rumania, kami tiasa nyayogikeun jasa anu langkung saé kalayan béaya rendah. Itungan bakal, kalebet, biaya pikeun Karésidénan ku program inpéstasi kanggo Romania sareng biaya anu sanés.

    nami

    umur

    surélék

    Nomer telepon

    Barudak: teunuhun

    Barudak nepi ka 18 taun:

    Barudak di luhur 18 taun:

    Kolot langkung ti 55 taun: teunuhun

    Jumlah Kolot:

  • Pikeun maca langkung seueur inpormasi ngeunaan

    • Rupa-rupa pisa pikeun Romania

    • Prosedur Idin Kerja kanggo Rumania

    • Tempatna samentawis di Romania

    • Padumukan permanén di Rumania

    • Kawarganagaraan Romania

    • Kadutaan sareng Konsulat Romania

    • Pajeg di Romania

    Mangga nganjang Kaca Imigrasi

Karésidénan ku Investasi di Rumania sareng Jasa Lainnya

Kami parantos ngadaptarkeun sababaraha layanan deui anu kami nyayogikeun di Rumania pikeun syarat anu langsung atanapi ka hareup.

Upami anjeun ngarencanakeun ngalih sareng kulawarga anjeun ka Rumania ku nanem modal, kami salaku pasangan anjeun pikeun Rumania, aya pikeun nyayogikeun seueur jasa sanésna sareng iraha anjeun peryogi di Romania dina harga anu terjangkau.

Salain ti Karésidénan ku konsultasi investasi pikeun Rumania, kami nyayogikeun bisnis, jasa IT sareng SDM ogé di Rumania, anu anjeun teu tiasa mendakan handapeun hiji payung anu disayogikeun ku konsultan anu sanés kanggo Romania anu ngajantenkeun urang toko hiji-hijina pikeun Romania sareng 106 nagara.

"Kami parantos nanem modal taun-taun ékspérimén sareng global di 106 Nagara pikeun ngabantosan kulawarga, perorangan, sareng pangusaha pikeun Romania dina ngahontal cita sareng cita-cita."

Kami ngadukung cara klién urang saluareun Karésidénan ku investasi pikeun Rumania ku bantosan ahli hukum, konsultan sareng dasi di Rumania sareng internasional.

Perusahaan di Romania

Kami tiasa ngabantosan anjeun ngadaptar perusahaan di Romania atanapi Luar Negeri sareng 106 Nagara (Biaya ngadaptar perusahaan di Romania langkung mirah sareng kami.)

Rekening Bank di Romania

Naon waé investor anu hijrah ka Romania peryogi rekening bank pribadi di Romania sareng rekening bank perusahaan di Romania, urang ogé tiasa ngabantosan akun bank luar negeri.

Gerbang pamayaran di Romania

Incase anjeun peryogi konsultasi di Rumania, kanggo solusi pembayaran digital di Romania sapertos gateway pembayaran tradisional atanapi fintech di Rumania atanapi solusi crypto, hayu urang terang.

Usaha anu parantos diical

Saatos Karésidénan ku investasi ka Romania upami anjeun ngarencanakeun ngamimitian usaha ku ngagaleuh bisnis anu tos aya di Romania pikeun mimitian instan di Romania.

Jasa SDM di Rumania

urang perusahaan SDM di Rumania tiasa ngabantosan anjeun sareng rekrutmen gancang. Anjeun tiasa ogé pos lowongan di Romania gratis.

Nomer Telepon Virtual pikeun Rumania

Sistem telepon bisnis pikeun Romania sareng nomer virtual pikeun Romania 102 nagara sareng 291 Kota.

Jasa Perencanaan Keuangan di Rumania

Akuntansi, karajinan alatan di Rumania sareng langkung seueur deui.

Alamat Kantor Virtual di Rumania

Kantor maya alamat di 65 lokasi internasional.

Bisnis setelan di Romania

Saatos Karésidénan ku investasi ka Romania, bisnis setelan di Romania.

Leyuran IT

Kami nyayogikeun solusi TI anu disebatkeun di handap ieu di Romania

  • Ngararancang Wéb di Romania

  • Pangembangan E-commerce di Rumania

  • Pangembangan wéb di Romania 

  • Pangwangunan Blockchain di Rumania

  • Pangwangunan Aplikasi di Romania

  • Pangwangunan Parangkat Lunak di Romania

  • SEO di Romania

Ahli hukum pikeun Karésidénan ku Investasi di Rumania

Kami nyayogikeun karésidénan hukum ku solusi Investasi pikeun Rumania sareng kasuksésan pikeun klien kami penting pisan, pikeun Rumania, kami pamimpin, teguh hukum kami pikeun Rumania ngagaduhan agén imigrasi anu pangsaéna ogé di Rumania, kami ngagaduhan reputasi pikeun nganteurkeun pangalaman ngalayanan palanggan pangsaéna pikeun Romania sareng solusi investasi strategis jelas pikeun individu Romania sareng kulawargana. Karésidénan kami ku tim investasi pikeun Rumania nyayogikeun solusi pikeun kasuksésan Klién.

Titik Penting:

Kami henteu ngeusi batre tambahan pikeun kéngingkeun Daya pengacara. Upami anjeun ngarencanakeun ngamimitian pendaptaran perusahaan pikeun Rumania jarak jauh, kakuatan pengacara anjeun kedah leres-leres dilegakeun pikeun dianggo di daérah Rumania. Gumantung kana nagara tempat anjeun, éta kedahna murtad atanapi dilegalkeun ku konsulat Romania.

Patarosan anu sering Ditaros - Karésidénan ku Investasi di Rumania

Karésidénan Profesional ku Pitunjuk Investasi pikeun Romania

Nyuhungkeun konsultasi gratis pikeun Karésidénan anjeun ku Investasi ka Rumania


link ka Departemen Imigrasi Rumania , jawab nyusun kabijakan pikeun ngagancangkeun Imigrasi di Rumania
Karésidénan ku Investasi ka 38 nagara!

5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan