Lebet

🔍

EN

X

Karésidénan ku Investasi pikeun Polandia sareng Visa Visa

Kami nyayogikeun Layanan Imigrasi Ékonomi di Polandia pikeun:

  • ● Karésidénan ku investasi di Polandia
  • ● Kewarganegaraan ku investasi ti Polandia
  • ● Visa emas di Polandia
  • ● Paspor kadua ti Polandia
  • ● Karésidénan ku investasi pikeun Polandia ku investasi dina perumahan

Best Agén pikeun Karésidénan ku Investasi di Polandia jeung Pengacara pikeun Karésidénan ku Investasi di Polandia sareng calo pikeun program padumukan perumahan di Polandia dianggo sasarengan pikeun panangtayungan klién.

Peryogi kauninga

Karésidénan ku agén Investasi pikeun Polandia nyayogikeun jasa kanggo karésidénan ku inpéstasi di Polandia, Karésidénan ku program inpéstasi di Polandia, Karésidénan ku program investasi di Polandia, Karésidénan kadua ku investasi di Polandia, dua Karesidenan ku investasi di Polandia, kawarganagaraan sareng karésidénan ku investasi di Polandia , Karésidénan permanén ku investasi di Polandia, Karésidénan samentara ku investasi di Polandia, Karésidénan ku skéma investasi di Polandia, Karésidénan ku skéma investasi di Polandia, Kewarganegaraan ku investasi di Polandia, Kewarganagaraan ku program investasi di Polandia, Kewarganegaraan ku program investasi di Polandia, kadua Kewarganegaraan ku investasi di Polandia, dua Kewarganegaraan ku investasi di Polandia, cicing sareng kawarganagaraan ku investasi di Polandia, karésidénan sareng kawarganagaraan ku investasi di Polandia, program Kewarganegaraan ékonomi di Polandia, Kewarganegaraan ku skéma investasi di Polandia, Kewarganegaraan ku skéma investasi di Polandia, kadua paspor di Polandia, program paspor kadua di Polandia , program paspor kadua di Polandia, paspor kadua kadua di Polandia, karésidénan sareng paspor kadua di Polandia, paspor kadua diplomatik di Polandia, paspor kadua ku investasi di Polandia, paspor kawarganagaraan kadua di Polandia, skéma paspor kadua di Polandia, skéma paspor kadua di Polandia , visa emas di Polandia, visa emas di Polandia, program visa emas di Polandia, program visa emas di Polandia, visa emas kadua di Polandia, program visa emas kadua di Polandia, visa emas ganda di Polandia, kawarganagaraan sareng visa emas di Polandia, karésidénan sareng visa emas di Polandia, kawarganagaraan visa emas di Polandia, skéma visa emas di Polandia, skéma visa emas di Polandia.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS anjeun milih

"1 stop solution" kanggo sadayana Padumukan anjeun ku investasi di Polandia kalayan dukungan tambahan.

SULIT | Solusi HUKUM

Investasi Minimum di Polandia pikeun Karésidénan ku investasi: $ 122000

Bubuka Polandia sareng Karésidénan ku Investasi

Polandia perenahna di simpang geografis anu ngahubungkeun dasar leuweung Éropa kulon kalér kana jalur sagara Samudra Atlantik sareng lapangan subur di pinggiran Eurasia. Ayeuna dibatesan ku tujuh nagara, Polandia parantos sumping sareng ical sapanjang jangka panjang, dibantingkeun ku kakawasaan sajarah propinsi. Dina awal Abad Pertengahan, wilayah sareng kota leutik di Polandia ditindes ku banjir anu progresif, ti Jerman sareng Balts dugi ka Mongol. Salami taun 1500an, ngagabung sareng Polandia mangrupikeun nagara bagian panggedéna di Éropa sareng panginten nagara daratan anu paling berkesan. Nanging langkung ti dua abad saatosna, salami Partisi Polandia (1772-1918), éta musna, dialokasikeun tempat perang Rusia, Prusia, sareng Austria.

Memang, bahkan dina mangsa kaayaan darurat masarakat, dina sagala hal, budaya Polandia tetep padet; nyatana, éta malah makmur, upami sakapeung jauh ti bumi. Standar progresif anu bersih, ditepikeun ku nasionalis anu diaku sapertos Kazimierz Pulaski sareng Tadeusz Kosciuszko, ngadidik jalma-jalma dina Revolusi Amérika. Konstitusi Polandia 1791, anu paling mantep di Éropa, sahingga ngagabung kana kapercayaan Amérika sareng Perancis anu teu nyata. Tulisan engké ngagaduhan nomer anu luar biasa anu nyaman di Amérika Serikat, Kanada, Argentina, sareng Australia sareng ngalantarankeun cara hirup aranjeunna sareng aranjeunna. Sakaligus, pengrajin Polandia tina kerangka waktos Romantis, salaku conto, pamuter piano Frédéric Chopin sareng panulis Adam Mickiewicz, nyetir lampu dina daratan Éropa dina abad ka-XNUMX. Nuturkeun modélna, jalma-jalma ilmiah Polandia, seniman, produser pilem, sareng wartawan tetep ningkatkeun karajinan sareng serat dunya.

Nalika ngalih ka bangsa luar, milarian cara hirup lingkungan bakal janten salah sahiji gerakan awal anjeun ka arah transformasi. Janten, upami anjeun ngalih ka Polandia, anjeun sigana bakal ngamimitian ku naroskeun perkawis pendudukna, cara hirupna, sareng masarakat Kutub dina waktos anu leupas. Sanaos bangsa dimana anjeun asalna, anjeun moal ngalaman seueur kasusah pikeun janten biasa sareng iklim énggal anjeun kusabab perasaan lingkungan sareng lingkungan sareng padumukanana, sareng budaya sareng adat istiadat, masak anu teu aya tandingna sareng seueur deui. Bagian anu langkung héran cicing di Polandia (sakitar 60%) parantos raoseun di daérah metropolitan bangsa. Aya seueur kota anu langkung ageung di Polandia, kalayan kahirupan di Polandia teu aya lima diantarana, anu cocog salaku komunitas urban anu penting. Warsawa, ibukota bangsa, nyalira gaduh sakitar 1.7 juta jiwa. Kaseueuran padumukan anu terjun di Polandia. Kaleresan, ngan aya sakedik minoritas urang Jerman, Ukraina, Slowakia, Lituania, sareng Bélarus.

Seueur konvensi bangsa sareng tradisi caket naékna kaluar tina pangaruh Latin sareng Bizantium sareng sacara kuat dibentuk ku penjajah Éropa anu bénten-bénten. Sakumaha dirujuk di luhur, kahirupan di Polandia dasarna kapangaruhan ku kahaneutan masarakat Polandia. Cara hirup rada pikaresepeun. Paduli naha anjeun henteu komunikasi sacara gampang dina basa éta, anjeun panginten bakal langsung dilebetkeun sareng mendakan pendamping énggal di Polandia.

Béa cukai

Pasang adat istiadat khususna muterkeun keramahan sareng masak anu caket, khususna ngeunaan jalma luar. Sanaos halangan basa, urang Polandia ramah sareng nampung jalma anu moal ngirangan waktos pikeun ilubiung dina diskusi.

Seueur konvensi anu dikenal di Polandia ogé disayogikeun ka bangsa-bangsa Éropa sanés khususna ngeunaan hal-hal Katolik sapertos Natal sareng Paskah. Kalayan éta, aya sababaraha waktos anu caket pisan sapertos Dinten Kamerdekaan, Andrzejki (Poé St. Andrew), sareng anu sanésna.

Polandia parantos sawatara waktos disebat dasarna salaku nagara perpindahan, langkung-langkung langkung ti saprak éta ngagabung ka Uni Éropa dina 2004 nalika sajajalan Polandia tinggaleun milarian padamelan padamelan di nagara bagian Éropa anu beunghar.

Sanaos kitu, ékonomi Polandia parantos teras-terasan berkembang ti waktos éta, dina acara naon waé, ngalaksanakeun pangembangan pang gancangna di Éropa saatos darurat moneter. Pola ieu kagambar dina tingkat pangangguran bangsa, anu parantos ragrag sacara konsistén.

Januari ieu, éta dugi kana tingkat handap 2.9%, nempatkeun Polandia janten runner up individu UE sacara umum, dina bédana anu jelas pikeun pamiceunan pangangguran anu kacatet di nagara-nagara tangtu dimana Polandia umumna milari padamelan, contona, Spanyol sareng Italia.

Sasuai, Polandia parantos sababaraha taun terakhir janten nagara gerakan. Bagian gedé tina debut seger datang ti wétan, sareng kaopat 1,000,000 warga Ukraina sareng Bélarus ayeuna otorisasi didaptarkeun salaku penduduk anu berkepanjangan sareng singget di Polandia. Tokoh asli nyata langkung luhur, ku bank nasional Polandia ngaétang yén langkung luhur 900,000 Ukraina nyalira aya di Polandia dina normal dina hiji waktos.

Nanging ogé aya anu kritis, tapi sacara signifikan kirang dikoméntaran, naék gerakan ti kulon. Kira-kira 67,000 warga nagara-nagara Uni Éropa sanés ayeuna didaptarkeun salaku padumuk Polandia, dugi ti sakitar 24,000 unggal dékade deui.

Detil dasar pikeun Karésidénan ku Investasi pikeun Polandia

Investasi minimum pikeun Karésidénan ku investasi di Polandia
122000 USD
Jenis Program
Karésidénan ku investasi pikeun Polandia
Jenis Visa:
Visa bisnis / visa bisnis C pikeun kagiatan bisnis
Waktos ngolah pikeun Karésidénan ku investasi di Polandia
minggu 3
Perumahan permanén
Saatos 5 taun hirup teu kahalangan
kawarganagaraan
Saatos 10 taun hirup ngaliwatan naturalization.
Kawarganagaraan Duaan Diidinan pikeun warga Polandia
diwenangkeun
Pilihan Investasi pikeun Karésidénan ku investasi di Polandia

Aktivitas bisnis

Dukungan klien pikeun Karésidénan ku investasi pikeun Polandia

Tim kami tina Karésidénan ku Agén Investasi pikeun Polandia jeung Karésidénan ku Investment ahli hukum pikeun Polandia nyayogikeun palanggan sareng kulawargana di Polandia kalayan dukungan pikeun kawarganagaraan ku investasi ti Polandia, karésidénan ku investasi ti Polandia sareng kasempetan imigrasi investasi sanés, di 37 nagara.

Jasa kami henteu ngan ukur dugi ka karésidénan ku investasi ti Polandia atanapi Golden Visa ti Polandia atanapi kawarganagaraan ku investasi ti Polandia atanapi paspor kadua, kami ogé ngabantosan dina kasempetan investasi perumahan pangsaéna ti Polandia, nyayogikeun solusi lengkep upami anjeun hoyong ngadegkeun perusahaan di Polandia atanapi lepas pantai, SDM di Polandia sareng seueur deui, anu kalebet perencanaan kauangan sareng seueur deui.

Ngabantosan klien kami nganggo solusi dumasar kawarganagaraan di sareng ti Polandia sareng karésidénan sékundér.

Dukungan Khusus pikeun Warga Polandia:

Kami nyayogikeun meujeuhna Karésidénan ku jasa investasi pikeun Polandia, ngalangkungan harga terjangkau kami firma hukum investasi sareng imigrasi pikeun Polandia, pangacara imigrasi investasi murah pikeun Polandia, Karésidénan anu mampuh ku konsultan investasi pikeun Polandia, Karésidénan anu mampu ku ahli hukum investasi pikeun Polandia sareng perusahaan konsultan imigrasi anu mampu pikeun Polandia

  • Karésidénan ku investasi ti Polandia ka 37 Nagara.

  • Visa emas di Polandia ka 37 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku investasi ti Polandia ka 37 Nagara.

  • Paspor kadua ti Polandia ka 37 Nagara.

  • Imigrasi Dumasar Bisnis ti Polandia ka 106 Nagara.

  • Karésidénan ku program investasi ti Polandia.

  • Program visa emas di Polandia ka 37 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku program investasi ti Polandia ka 37 Nagara.

  • Program paspor kadua ti Polandia ka 37 Nagara.

  • Program imigrasi bisnis ti Polandia ka 106 Nagara.

Karésidénan Khusus ku dukungan investasi pikeun individu sareng kulawarga.

Karésidénan ku Investasi Polandia ngalangkungan Perumahan

Kami nyayogikeun dukungan kanggo inpéstasi perumahan di Polandia ku sudut pandang yén palanggan kedah kéngingkeun inpormasi anu hadé dina investasi di Polandia, iraha, aranjeunna hoyong milih kaluar tina investasi anu dilakukeun ku aranjeunna pikeun Karésidénanna ku investasi pikeun Polandia. Kami ngagaduhan hubungan sareng sababaraha pamekar perumahan pangsaéna di Polandia anu ngagaduhan catetan lagu anu saé sareng harta banda na aya di lokasi anu saé di Polandia, kéngingkeun hasil pangsaéna.

Program karésidénan perumahan anu pangsaéna pikeun Polandia kalayan investasi di perumahan di Polandia.

Nagara anu dirojong pikeun karésidénan ku investasi

Peryogi kauninga - Karésidénan Polandia ku Investasi

  • Karésidénan ku Pengacara Investasi pikeun Polandia bakal nyayogikeun bantosan dokuméntasi lengkep pikeun Karésidénan anu suksés ku investasi ka Polandia. Ladenan standar kami pikeun Karésidénan ku Investasi ka Polandia kalebet:

    Konseling

    lilana: poé 1-3

    Ahli hukum urang bakal ngartos syarat anjeun pikeun mindahkeun ti Polandia atanapi ka Polandia, dumasar kana saran anu bakal dilakukeun

    Pamariksaan

    lilana: poé 1-3

    Kami ngalaksanakeun karajinan Kusabab awal, pikeun nyiapkeun laporan sateuacan nyarankeun Karésidénan ku investasi pikeun Polandia ka klien pikeun kéngingkeun Surat Izin Padumukan Polandia sareng ngirangan résiko nolak.

    Dumasar kana laporan rajin pikeun Polandia, kami ogé nyarankeun program alternatip pikeun kasuksesan anu langkung saé.

    kontrak

    lilana: poé 1

    Pikeun urang pikeun maju sareng Karésidénan anjeun ku aplikasi investasi pikeun Polandia kami peryogi salinan scan paspor anggota kulawarga sareng kulawarga.

    Persiapan dokuméntasi

    lilana: 1 minggu

    Tarjamahan sareng apostille dokumén Karésidénan ku aplikasi investasi pikeun Polandia. Ahli hukum khusus kami pikeun Karésidénan ku investasi pikeun Polandia sareng visa emas bakal ngabantosan ngeusian bentuk sareng dokuméntasi.

    filing tina dokuméntasi

    lilana: geuwat

    Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga anjeun pikeun Karésidénan ku aplikasi investasi pikeun Polandia parantos siap, kami bakal ngeusianana ku otoritas anu aya kaitanana di Polandia.

    Ngenyakeun

    lilana: minggu 3

    Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga anjeun pikeun Karésidénan ku aplikasi investasi pikeun Polandia parantos siap, kami bakal ngeusianana ku otoritas anu aya kaitanana di Polandia.

    Babagi Warta Anu Saé

    lilana: geuwat

    Sakali aplikasi anjeun pikeun Karésidénan ku investasi di Polandia disatujuan, kami nyebarkeun berita anu hadé sareng anjeun sareng mimitian nyiapkeun dukungan anu sanés.

  • Kami henteu ngadukung atanapi nyayogikeun Padumukan ku jasa inpéstasi di Polandia pikeun jalma atanapi bisnis di handap anu disebut di handap:

    • Karésidénan ku jasa investasi pikeun Polandia henteu ditawarkeun ka Padagang atanapi distributor senjata sareng amunisi ti atanapi ka Polandia.

    • Karésidénan ku program investasi pikeun Polandia henteu ditawarkeun pikeun panjagaan Téknis di Polandia atanapi spionase industri VoIP di atanapi ti atanapi ka Polandia.

    • Karésidénan ku konsultasi investasi pikeun Polandia henteu ditawarkeun pikeun kagiatan ilegal atanapi kriminal di Polandia.

    • Karésidénan ku dukungan investasi pikeun Polandia sanés pikeun jalma anu urusan dina matérial Genetik di Polandia.

    • Karésidénan ku jasa investasi pikeun Polandia sanés pikeun bisnis anu kaayaan senjata biologis atanapi nuklir bahaya atanapi bahaya di Polandia.

    • Karésidénan ku program investasi dukungan pikeun Polandia henteu sayogi pikeun individu pikeun Polandia anu urusan dagang, neundeun di Polandia, atanapi transportasi organ-organ Manusa.

    • Karésidénan ku investasi pikeun Polandia sanés kanggo agénsi Adoption ilegal.

    • Karésidénan jasa program pikeun Polandia sanés kanggo kultus Agama sareng amal-amalna di Polandia.

    • Karésidénan ku jasa investasi di Polandia henteu disayogikeun ka jalma-jalma anu urusan dina pornografi di Polandia.

    • Karesidenan urang pengacara di Polandia tong ngadukung urusan bisnis di parpol narkoba di Polandia.



    "Bewara Penting : MM Solutions INC nyandak pancegahan anu wajar pikeun mastikeun dokumén AML pikeun klien pikeun Polandia sareng KYC na tapi kami henteu nampi tanggung jawab naon waé pikeun panolakan ti pihak berwenang di Polandia pikeun persetujuan aplikasi pikeun Karésidénan ku investasi di Polandia.

  • Juta Ngadamel Kaperawatan

    Pangalaman bédana.

    MÉlmu

    Ngurus ngawangun sareng anjeun dina pikiran.

    • Toko Eureun

      Karésidénan ku investasi di Polandia sareng nagara-nagara sanés, ditambah seueur dukungan sanésna.

    • jasa pribadi

      Kami nyayogikeun Karesidenan pangsaéna ku dukungan investasi di Polandia pikeun investasi, imigrasi sareng perencanaan perumahan di Polandia.

    • Pendadean Tukang Ngadamel

      Didukung ku karésidénan internasional ku pangalaman investasi sareng sarat hukum Polandia, kami ngadamel solusi anu pangsaéna.

    • bedah kalapa

      Karésidénan kami ku jasa investasi pikeun Polandia nawiskeun harga anu paling murah, kalayan tingkat kasuksésan anu paling kahontal pikeun Polandia.

    • Ahli Industri Kuat

      Kami parantos mangtaun-taun pangalaman pikeun dua Karesidenan ka Polandia anu ngadukung palanggan sareng kulawargana pikeun Polandia.

    • Kabeungharan Pangalaman

      Karésidénan anu dialaman ku pangacara investasi pikeun Polandia sareng agén hukum pikeun Polandia nyayogikeun dukungan ka klien.

    • Quality

      Kami gaduh pangacara sareng agén anu paling saé pikeun prosés nanganan Polandia sareng aplikasi anu komitmen pikeun kasuksesan anjeun.

    • 1 Titik Kontak

      Sateuacan Karésidénan anjeun ka Polandia sareng saatos disatujuan, anggota tim senior kami bakal aya pikeun bisnis atanapi dukungan pribadi pikeun Polandia

    • Kasadaran Budaya Unik

      Kami gaduh pangalaman internasional di Karésidénan ku investasi kalebet Polandia, ngabantosan klien ti sakumna dunya sareng jasa pangsaéna.

    • global tapak suku

      Bisi, Karésidénan anjeun ku investasi ka Polandia gagal, aya 36 nagara deui anu kami laksanakeun, kami siap sareng rencana B.

  • Ngitung biaya pikeun Karésidénan ku Investasi ka Polandia

    Pikeun ngitung biaya pikeun Karésidénan ku investasi pikeun Polandia punten eusian sadaya detil kalebet anggota kulawarga sareng umur na. Kusabab seueur klien pikeun Polandia, kami tiasa nyayogikeun jasa anu langkung saé kalayan béaya rendah. Itungan bakal, kalebet, biaya pikeun Karésidénan ku program investasi pikeun Polandia sareng biaya anu sanés.

    nami

    umur

    surélék

    Nomer telepon

    Barudak: teunuhun

    Barudak nepi ka 18 taun:

    Barudak di luhur 18 taun:

    Kolot langkung ti 55 taun: teunuhun

    Jumlah Kolot:

  • Pikeun maca langkung seueur inpormasi ngeunaan

    • Rupa-rupa pisa pikeun Polandia

    • Prosedur Idin Kerja kanggo Polandia

    • Tempatna samentawis di Polandia

    • Padumukan permanén di Polandia

    • Kawarganagaraan Polandia

    • Kadutaan sareng Konsulat Polandia

    • Pajeg di Polandia

    Mangga nganjang Kaca Imigrasi

Karésidénan ku Investasi di Polandia sareng Jasa Lainnya

Kami parantos ngadaptarkeun sababaraha layanan deui anu kami nyayogikeun di Polandia pikeun sarat saharita atanapi ka hareup.

Upami anjeun ngarencanakeun badé ngalih sareng kulawarga anjeun ka Polandia ku nanem modal, kami salaku pasangan anjeun pikeun Polandia, aya pikeun nyayogikeun seueur jasa sanésna sareng iraha anjeun peryogikeun di Polandia dina harga anu terjangkau.

Salain ti Karésidénan ku konsultasi investasi pikeun Polandia, kami nyayogikeun bisnis, jasa IT sareng SDM ogé di Polandia, anu anjeun henteu tiasa mendakan handapeun hiji payung anu disayogikeun ku konsultan anu sanés pikeun Polandia anu ngajantenkeun urang toko mandeg kanggo Polandia sareng 106 nagara.

"Kami parantos nanem modal taun-taun ékspérimén sareng global di 106 Nagara pikeun ngabantosan kulawarga, perorangan, sareng pangusaha pikeun Polandia dina ngahontal cita-cita sareng cita-citana."

Kami ngadukung cara klién urang saluareun Karésidénan ku investasi pikeun Polandia kalayan bantosan ahli hukum, konsultan sareng dasi di Polandia sareng internasional.

Perusahaan di Polandia

Kami tiasa ngabantosan anjeun ngadaptar perusahaan di Polandia atanapi Luar Negeri sareng 106 Nagara (Biaya ngadaptar perusahaan di Polandia langkung mirah sareng kami.)

Rekening Bank di Polandia

Sagala investor anu hijrah ka Polandia bakal diperyogikeun rekening bank pribadi di Polandia sareng rekening bank perusahaan di Polandia, kami ogé tiasa ngabantosan akun bank luar negeri.

Gerbang pamayaran di Polandia

Incase anjeun peryogi konsultasi di Polandia, pikeun solusi pembayaran digital di Polandia sapertos gateway pembayaran tradisional atanapi fintech di Polandia atanapi solusi crypto, hayu urang terang.

Usaha anu parantos diical

Saatos Karésidénan ku investasi ka Polandia upami anjeun ngarencanakeun ngamimitian usaha ku ngagaleuh bisnis anu aya di Polandia pikeun mimitian instan di Polandia.

Jasa SDM di Polandia

urang perusahaan SDM di Polandia tiasa ngabantosan anjeun sareng rekrutmen gancang. Anjeun tiasa ogé pos lowongan di Polandia gratis.

Nomer Telepon Virtual pikeun Polandia

Sistem telepon bisnis pikeun Polandia babarengan sareng nomer virtual pikeun Polandia 102 nagara sareng 291 Kota.

Jasa Perencanaan Keuangan di Polandia

Akuntansi, karajinan alatan di Polandia sareng langkung seueur deui.

Alamat Kantor Virtual di Polandia

Kantor maya alamat di 65 lokasi internasional.

Bisnis setelan di Polandia

Saatos Karésidénan ku investasi ka Polandia, bisnis setelan di Polandia.

Leyuran IT

Kami nyayogikeun solusi TI di handap ieu di Polandia

  • Ngararancang Wéb di Polandia

  • Pangembangan E-commerce di Polandia

  • Pangembangan wéb di Polandia 

  • Pangwangunan Blockchain di Polandia

  • Pangwangunan Aplikasi di Polandia

  • Pangembangan Parangkat Lunak di Polandia

  • SEO di Polandia

Ahli hukum pikeun Karésidénan ku Investasi di Polandia

Kami nyayogikeun karésidénan hukum ku solusi Investasi pikeun Polandia sareng kasuksésan pikeun klien kami penting pisan, pikeun Polandia, kami pamimpin, teguh hukum kami pikeun Polandia ngagaduhan agén imigrasi anu pangsaéna ogé di Polandia, kami ngagaduhan reputasi pikeun nganteurkeun pangalaman ngalayanan palanggan pangsaéna pikeun Polandia kalayan solusi investasi strategis jelas pikeun individu Polandia sareng kulawargana. Karésidénan kami ku tim investasi pikeun Polandia nyayogikeun solusi pikeun kasuksesan Klién.

Titik Penting:

Kami henteu ngeusi batre tambahan pikeun kéngingkeun Daya pengacara. Upami anjeun ngarencanakeun ngamimitian pendaptaran perusahaan pikeun Polandia jarak jauh, kakuatan pengacara anjeun kedah disahkeun sacara legal kanggo dianggo di daérah Polandia. Gumantung kana nagara tempat anjeun, éta kedahna murtad atanapi dilegalkeun ku konsulat Polandia.

Patarosan anu sering Ditaros - Karésidénan ku Investasi di Polandia

Karésidénan Profesional ku Pitunjuk Investasi pikeun Polandia

Nyuhungkeun konsultasi gratis pikeun Karésidénan anjeun ku Investasi ka Polandia


link ka Departemen Imigrasi Polandia , jawab ngarumuskeun kabijakan pikeun ngagancangkeun Imigrasi di Polandia
Karésidénan ku Investasi ka 38 nagara!

5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan