Lebet

🔍

EN

X

Karésidénan ku Investasi pikeun Lituania sareng Golden Visa

Kami nyayogikeun Layanan Imigrasi Ékonomi di Lituania pikeun:

  • ● Karésidénan ku investasi di Lituania
  • ● Kewarganegaraan ku investasi ti Lituania
  • ● Visa emas di Lituania
  • ● Paspor kadua ti Lituania
  • ● Karésidénan ku investasi pikeun Lituania ku investasi dina perumahan

Best Agén pikeun Karésidénan ku Investasi di Lituania jeung Pengacara pikeun Karésidénan ku Investasi di Lituania sareng calo pikeun program perumahan perumahan di Lituania damel sasarengan pikeun panangtayungan klién.

Peryogi kauninga

Karésidénan ku agén Investasi pikeun Lituania nyayogikeun jasa karésidénan ku inpéstasi di Lituania, Karésidénan ku program inpéstasi di Lituania, Karésidénan ku program inpéstur di Lituania, Kadua residénsi ku investasi di Lituania, dua Karésidénan ku investasi di Lituania, kawarganagaraan sareng karésidénan ku investasi di Lituania , Karésidénan permanén ku investasi di Lituania, Karésidénan samentara ku investasi di Lituania, Karésidénan ku skéma investasi di Lituania, Karésidénan ku skéma investasi di Lituania, Kawarganagaraan ku investasi di Lituania, Kewarganagaraan ku program inpéstur di Lituania, Kewarganagaraan ku program inpéstur di Lituania, kadua Kewarganegaraan ku investasi di Lituania, dua Kewarganegaraan ku investasi di Lituania, tempat cicing sareng kawarganagaraan ku investasi di Lituania, karésidénan sareng kawarganagaraan ku investasi di Lituania, program Kewarganegaraan ékonomi di Lituania, Kewarganegaraan ku skéma investasi di Lituania, Kewarganegaraan ku skéma investasi di Lituania , paspor kadua di Lituania, program paspor kadua di Lituania, program paspor kadua di Lituania, dua paspor kadua di Lituania, karésidénan sareng paspor kadua di Lituania, paspor kadua diplomatik di Lituania, paspor kadua ku investasi di Lituania, paspor kawarganagaraan kadua di Lituania, skéma paspor kadua di Lituania, skéma paspor kadua di Lituania, visa emas di Lituania, visa emas di Lituania, program visa emas di Lituania, program visa emas di Lituania, visa emas kadua di Lituania, program visa emas kadua di Lituania, dua visa emas di Lituania, kawarganagaraan sareng visa emas di Lituania, karésidénan sareng visa emas di Lituania, kawarganagaraan visa emas di Lituania, skéma visa emas di Lituania, skéma visa emas di Lituania.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS anjeun milih

"1 stop solution" kanggo sadayana Padumukan anjeun ku investasi di Lituania kalayan dukungan tambahan.

SULIT | Solusi HUKUM

Investasi Minimum di Lituania pikeun Karésidénan ku investasi: $ 365388

Bubuka Lituania sareng Karésidénan ku Investasi

Lituania aya di basisir Laut Baltik. Saeutikna langkung ti 40,500 mil pasagi (65,000 kilométer pasagi) di daérah éta, éta masihan fringes ka Polandia sareng Kaliningrad (Féderasi Rusia) di belah kidul-kulon, Bélarus di wétan, sareng Latvia di beulah kalér. Bangsa diasingkeun kana opat daérah: Aukštaitija, nagara-nagara anu saé di belah wétan luhur sareng bagian anu fokus kana bangsa; Zemaitija, rawa-rawa di beulah kulon, ngalegaan ti basisir Baltik dugi ka jalan cai Nevėžis; Dzūkija, di belah kidul wétan; sareng Suvalkija, di belah kidul-kulon. Suasana laut di sapanjang basisir sareng daratan dina zona anu béda. Iklim anu sabenerna turun naek tina lanskap keusik anu katénjo ku tangkal pinus di basisir sareng Curonian Spit ka dataran rata sareng lamping anu handap, mindahkeun langkung jauh ka daratan. Aya leuwih ti 8,000 situ, umumna di dataran luhur.

Ibukota, Vilnius, perenahna di belah kidul-kulon bangsa di titik-titik aliran Neris sareng Vilnia. Vilnius parantos janten ibukota ti abad ka opat welas, kajantenan waktos ti 1919 dugi ka 1939 salami perpanjangan Polandia di Lithuania kidul, nalika éta kabeneran dipindahkeun ka Kaunas.

Sapertos di sababaraha nagara, urang Lituania nginvestasikeun seueur énergi bébas tuangna, neuteup TV, ngagaleuh, sareng ngahargaan musik. Kaseueuran lalaki ogé resep nuturkeun olahraga bari awéwé ku condong kana gaya.

Sanaos kamajuan gancang gaya masak anu teu dikenal di kafe, urang Lituania condong kana dahareun Lituania nyalira di bumi. Kaseueuran awéwé Lituania sareng sababaraha lalaki sadar kumaha cara nyiapkeun piring konci na ogé.

Sacara umum, urang Lituania nganggo 3,5 jam kaluar unggal dinten dina layar TV. Hal ieu ngajantenkeun penghibur konci sareng karakter TV janten nami anu umum dikenal. Lituania niténan acara TV anu caket-caketna, umumna pilem anu teu dikenal (sanaos pilem Lituania didamel deui), sareng duanana susunan TV anu teu dikenal sareng lingkungan Pilem kirang dikenal; Nanging, téater dirayakeun salaku padamelanana anu luar biasa.

Nulis lumayan dimungkinkeun ku wéb salaku bahan pamahaman. Kitu ogé, bagian ageung tina "karya seni" basa Lituania sacara umum bakal gaduh daya tarik pikeun nonoman sabab ditulis dina waktos anu sanés dina sajarah Lithuania anu telenges. Sanaos kitu, kapasitas ieu ngalirkeun anu langsung gagal pikeun émut ka tukang ngajantenkeun nyerat Lituania sarat anu teu tiasa diragukeun dibaca di sakola.

Tina sadaya gangguan, olahraga mangrupikeun lingkungan anu umum. Lituania resep niténan kumaha atlitna nyalira ngajaga "kaajaiban umum" na - sacara umum bakal mikir minimal ngeunaan atlit anu henteu dikenal dina acara naon waé nalika aranjeunna ningkat pisan. Sanaos olahraga langkung ageung di kalangan lalaki, seueur awéwé ogé nuturkeun kajadian penting.

Aya seueur kagiatan anu dipuseurkeun pikeun mahasiswa global, khususna dina awal istilah, anu mangrupikeun pendekatan anu paling ideal pikeun janten kenal sareng mahasiswa anu béda sareng ngadamel rencang anu caket. Salain ti kaluar, ukuranana minimal di Lituania nguntungkeun pikeun industri perjalanan di bumi - kami gaduh zona anu luar biasa pikeun taman umum, dimana anjeun tiasa naék jalur anu biasa, kayak, atanapi sapédah. Dina kasempetan yén anjeun kana usaha anu langkung ageung - panginten sapertos pembengkakan udara anu sanésna tangkal kios, paintball dina poligon gaya bersenjata anu ditinggal, atanapi gugup bakal janten hal anu anjeun bakal pendakan di Lituania. Sapertos di sababaraha nagara, urang Lituania nanem modal sakedik tina tuang énergi gratis, neuteup TV, ngintip, sareng ngahargaan musik.

Kaseueuran lalaki ogé resep nuturkeun olahraga bari awéwé ku gaya gaya ageung. Paduli kamajuan gancang pangan anu henteu dikenal di tempat makan, urang Lituania leres-leres condong kana masakan Lituania nyalira di bumi. Kaseueuran awéwé Lituania sareng sababaraha lalaki sadar kumaha cara nyiapkeun piring konci na ogé. Sagala hal dianggap, Lituania kabakar liwat 3,5 jam unggal dinten dina layar TV. Hal ieu ngajantenkeun penghibur konci sareng karakter TV janten nami anu umum dikenal. Lituania niténan umumna acara TV di lingkungan, umumna pilem anu teu dikenal (sanaos pilem Lituania didamel deui), sareng duanana susunan TV anu teu dikenal sareng anu caket. Pilem kirang dikenal, tapi téater sohor salaku karajinan luar biasa.

Lituania resep niténan kumaha atlitna nyalira nangtayungan "kecemerlangan publik" na - sacara umum bakal mikir minimal ngeunaan atlit anu henteu dikenal dina acara naon, nalika aranjeunna ningkat pisan. Sanaos olahraga langkung dikenal di kalangan lalaki, seueur awéwé ogé nuturkeun acara-acara penting. Desain basa Lituania ngageser dugi ka ageung nyamar yén di Kulon, sanaos subkultur sababaraha awéwé langkung resep gaya anu langkung menawan. Lituania caket kana alam sareng ngagaduhan sentimen anu kuat pikeun budaya silih anu dimimitian tepat waktosna sapertos sakola kelas, dimana musik masarakat, adat istiadat umum, sareng kasempetan-acara nganggap padamelan anu penting. Diantara jalma-jalma anu ngémutan kahirupan dina sistem Soviét, kareueus dina nahan waktos nahan sareng kasusah mangrupikeun titik konvergénsi budaya umum.

Detil dasar pikeun Karésidénan ku Investasi pikeun Lituania

Investasi minimum pikeun Karésidénan ku investasi di Lituania
365388 USD
Waragad tambahan pikeun visa emas pikeun Lituania
25.000 USD
Jenis Program
Karésidénan ku investasi pikeun Lituania
Jenis Visa:
C visa bisnis / D visa jangka panjang / Izin tinggal samentawis
Waktos ngolah pikeun karésidénan ku investasi di Lituania
1 bulan
Perumahan permanén
Saatos 5 taun
kawarganagaraan
Saatos 10 taun
Kawarganagaraan Duaan Diijinkeun pikeun warga Lituania
diwenangkeun
Pilihan Investasi pikeun Karésidénan ku investasi di Lituania

investasi bisnis

Keuangan finansial pikeun Lituania

Investasi dilakukeun ngalangkungan perusahaan Lithuania sareng ngahasilkeun 5 padamelan lokal

Dina raraga ningkatkeun lingkungan bisnis di nagara éta, pamaréntah Lituania nembé nganut parobihan dina Hukum Imigrasi Lituania. Amandemen dimaksudkeun pikeun ngawatesan panggunaan perusahaan fiktif ku investor asing anu ngarencanakeun kéngingkeun ijin tinggal Lituania tanpa ngalaksanakeun kagiatan bisnis nyata di nagara éta. Amandemen ieu diberlaku dina tanggal 1 Nopémber 2014.

Kaayaan pikeun narima ijin tinggal ku investasi

Penyuluhan ijin tinggal

Upami investor non-EU nyumponan sadayana syarat di luhur, Departemen Migrasi Lituania bakal ngaluarkeun ijin tinggal anu sah salami sataun. Saatos kadaluarsana ijin tinggal sataun, investor tiasa manjangkeun ijin unggal dua taun upami sadaya sarat di luhur parantos dicumponan. Nanging, upami jalma asing invests langkung ti 260.000 EUR kana perusahaan di Lituania sareng damel sahenteuna 5 padumuk Lituania, anjeunna tiasa nampi ijin tinggal mimiti salami 3 taun. Idin tinggal sapertos kitu tiasa diperpanjang unggal 3 taun.

Salajengna, pikeun kéngingkeun ijin tinggal, investor dipénta cicing sacara fisik di Lituania henteu kirang ti 6 bulan per taun. Ogé, iraha waé investor tiasa dipénta pikeun nyayogikeun bukti yén bisnis anu dioperasikeun ku anjeunna henteu fiksi.

Dukungan klien pikeun Karésidénan ku investasi pikeun Lituania

Tim kami tina Karésidénan ku Agén Investasi pikeun Lituania jeung Karésidénan ku Investment ahli hukum pikeun Lithuania nyayogikeun nasabah sareng kulawargana di Lituania kalayan dukungan pikeun kawarganagaraan ku investasi ti Lituania, karésidénan ku inpéstasi ti Lituania sareng kasempetan imigrasi investasi sanés, di 37 nagara.

Jasa kami henteu ngan ukur dugi ka karésidénan ku investasi ti Lituania atanapi Golden Visa ti Lituania atanapi kawarganagaraan ku investasi ti Lituania atanapi paspor kadua, kami ogé ngabantosan dina kasempetan investasi perumahan pangsaéna ti Lituania, nyayogikeun solusi lengkep upami anjeun hoyong ngadegkeun perusahaan di Lituania atanapi lepas pantai, SDM di Lituania sareng seueur deui, anu kalebet perencanaan kauangan sareng seueur deui.

Ngabantosan palanggan kami nganggo solusi dumasar kawarganagaraan di sareng ti Lituania sareng karésidénan sékundér.

Dukungan Khusus pikeun Warga Lituania:

Kami nyayogikeun meujeuhna Karésidénan ku jasa investasi pikeun Lituania, ngalangkungan harga terjangkau kami firma hukum investasi sareng imigrasi pikeun Lituania, pangacara imigrasi investasi murah pikeun Lituania, Karésidénan anu terjangkau ku konsultan investasi pikeun Lituania, Karésidénan anu mampuh ku ahli hukum investasi pikeun Lituania sareng perusahaan konsultan imigrasi anu terjangkau pikeun Lituania

  • Karésidénan ku inpéstasi ti Lituania ka 37 Nagara.

  • Visa emas di Lituania ka 37 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku investasi ti Lituania ka 37 Nagara.

  • Paspor kadua ti Lituania ka 37 Nagara.

  • Imigrasi Dumasar Bisnis ti Lituania ka 106 Nagara.

  • Karésidénan ku program investasi ti Lituania.

  • Program visa emas di Lituania ka 37 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku program investasi ti Lituania ka 37 Nagara.

  • Program paspor kadua ti Lituania ka 37 Nagara.

  • Program imigrasi bisnis ti Lituania ka 106 Nagara.

Karésidénan Khusus ku dukungan investasi pikeun individu sareng kulawarga.

Karésidénan ku Investasi Lituania ngalangkungan Perumahan

Kami nyayogikeun panunjang pikeun inpéstasi perumahan di Lituania ku sudut pandang yén palanggan kedah kéngingkeun pangasilan anu hadé dina investasi di Lituania, iraha, aranjeunna hoyong milih kaluar tina investasi anu dilakukeun ku aranjeunna pikeun Karésidénan ku investasi pikeun Lituania. Kami ngagaduhan hubungan sareng sababaraha pamekar perumahan pangsaéna di Lituania anu ngagaduhan catetan lagu anu saé sareng sipatna aya di lokasi anu saé di Lituania, kéngingkeun hasil anu pangsaéna.

Program karésidénan perumahan paling saé pikeun Lituania kalayan investasi di perumahan di Lituania.

Nagara anu dirojong pikeun karésidénan ku investasi

Peryogi kauninga - Lituania Karésidénan ku Investasi

  • Karésidénan ku Pengacara Investasi pikeun Lituania bakal nyayogikeun bantosan dokuméntasi lengkep pikeun Karésidénan anu suksés ku investasi ka Lituania. Ladenan standar kami pikeun Karésidénan ku Investasi ka Lituania kalebet:

    Konseling

    lilana: poé 1-3

    Ahli hukum urang bakal ngartos syarat anjeun pikeun mindahkeun ti Lituania atanapi ka Lituania, dumasar kana saran anu bakal dilakukeun

    Pamariksaan

    lilana: poé 1-3

    Kami ngalaksanakeun karajinan alatan mimiti, pikeun nyiapkeun laporan sateuacan nyarankeun Karésidénan ku investasi pikeun Lituania ka klien pikeun kéngingkeun Surat Izin Tempat tinggal Lituania sareng ngirangan résiko panolakan.

    Dumasar kana laporan karajinan anu ditangtoskeun pikeun Lituania, urang ogé nyarankeun program alternatip pikeun kasuksesan anu langkung saé.

    kontrak

    lilana: poé 1

    Pikeun urang pikeun maju sareng Karésidénan anjeun ku aplikasi investasi pikeun Lituania kami peryogi salinan scan paspor anggota kulawarga sareng kulawarga.

    Persiapan dokuméntasi

    lilana: 1 minggu

    Tarjamahan sareng murtad tina dokumen Karésidénan ku aplikasi investasi pikeun Lituania. Pengacara khusus kami pikeun Karésidénan ku investasi pikeun Lituania sareng visa emas bakal ngabantosan ngeusian bentuk sareng dokuméntasi.

    filing tina dokuméntasi

    lilana: geuwat

    Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga anjeun pikeun Karésidénan ku aplikasi investasi pikeun Lituania parantos sayogi, kami bakal ngeusianana ku otoritas relevan Lituania.

    Ngenyakeun

    lilana: 1 bulan

    Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga anjeun pikeun Karésidénan ku aplikasi investasi pikeun Lituania parantos sayogi, kami bakal ngeusianana ku otoritas relevan Lituania.

    Babagi Warta Anu Saé

    lilana: geuwat

    Sakali aplikasi anjeun pikeun Karésidénan ku inpéstasi Lituania parantos disatujuan, urang bagikeun warta anu hadé sareng anjeun sareng mimitian nyiapkeun dukungan anu sanés.

  • Kami henteu ngadukung atanapi nyayogikeun Karésidénan ku jasa investasi di Lituania ka jalma-jalma atanapi bisnis di handap anu didaptarkeun di Lituania:

    • Karésidénan ku jasa investasi pikeun Lituania henteu ditawarkeun ka Padagang atanapi distributor senjata sareng amunisi ti atanapi ka Lituania.

    • Karésidénan ku program investasi pikeun Lituania henteu ditawarkeun pikeun panjagaan Téknis di Lituania atanapi spionase industri tina VoIP dina atanapi ti atanapi ka Lituania.

    • Karésidénan ku konsultasi investasi pikeun Lituania henteu ditawarkeun pikeun kagiatan ilegal atanapi kriminal di Lituania.

    • Karésidénan ku dukungan investasi pikeun Lithuania sanés pikeun jalma anu urusan dina bahan Genetik di Lituania.

    • Karésidénan ku jasa investasi pikeun Lituania sanés pikeun bisnis anu kaayaan senjata biologis atanapi nuklir bahaya atanapi bahaya di Lituania.

    • Karésidénan ku program investasi dukungan pikeun Lituania henteu sayogi pikeun jalma-jalma pikeun Lituania urusan perdagangan, neundeun di Lituania, atanapi transportasi organ-organ Manusa.

    • Karésidénan ku investasi pikeun Lithuania sanés kanggo agénsi Adoption ilegal.

    • Karésidénan jasa program pikeun Lithuania sanés kanggo kultus Agama sareng amal-amalna di Lituania.

    • Karésidénan ku jasa investasi di Lituania henteu disayogikeun ka jalma-jalma anu ngurus di Péografi di Lituania.

    • Karesidenan urang pangacara di Lituania tong ngadukung urusan bisnis di parpol narkoba di Lituania.



    "Bewara Penting : MM Solutions INC nyandak pancegahan anu wajar pikeun mastikeun dokumén AML pikeun klien pikeun Lituania sareng KYC-na tapi kami henteu nampi tanggel walerna pikeun panolakan ti otoritas di Lituania pikeun persetujuan aplikasi pikeun Karésidénan ku investasi di Lituania.

  • Juta Ngadamel Kaperawatan

    Pangalaman bédana.

    MÉlmu

    Ngurus ngawangun sareng anjeun dina pikiran.

    • Toko Eureun

      Karésidénan ku investasi di Lituania sareng nagara-nagara sanés, ditambah seueur dukungan sanésna.

    • jasa pribadi

      Kami nyayogikeun Karesidenan pangsaéna ku pangrojong investasi di Lituania pikeun investasi, imigrasi sareng perencanaan perumahan di Lituania.

    • Pendadean Tukang Ngadamel

      Didukung ku karésidénan internasional ku pangalaman investasi sareng sarat hukum Lituania, urang ngadamel solusi anu pangsaéna.

    • bedah kalapa

      Karésidénan kami ku jasa investasi pikeun Lituania nawiskeun harga anu paling murah, kalayan tingkat kasuksésan anu paling saé pikeun Lituania.

    • Ahli Industri Kuat

      Kami parantos nyandak sababaraha taun pangalaman pikeun dual Residence di Lituania anu ngadukung palanggan sareng kulawargana pikeun Lituania.

    • Kabeungharan Pangalaman

      Karésidénan anu dialaman ku pangacara investasi pikeun Lituania sareng agén hukum pikeun Lituania nyayogikeun dukungan ka klien.

    • Quality

      Kami gaduh pangacara sareng agén anu paling saé pikeun prosés penanganan Lituania sareng aplikasi anu komitmen pikeun kasuksesan anjeun.

    • 1 Titik Kontak

      Sateuacan Karésidénan anjeun pikeun Lituania sareng saatos disatujuan, anggota tim senior kami bakal aya pikeun bisnis atanapi dukungan pribadi pikeun Lituania

    • Kasadaran Budaya Unik

      Kami gaduh pangalaman internasional di Karésidénan ku investasi kalebet Lituania, ngabantosan klien ti sakumna dunya sareng jasa pangsaéna.

    • global tapak suku

      Upami kitu, Karésidénan anjeun ku investasi ka Lituania gagal, aya 36 nagara deui anu kami laksanakeun, kami siap sareng rencana B.

  • Ngitung biaya pikeun Karésidénan ku Investasi ka Lituania

    Pikeun ngitung biaya pikeun Karésidénan ku investasi pikeun Lituania punten eusian sadaya detil kalebet anggota kulawarga sareng umur na. Kusabab seueur klien pikeun Lituania, urang tiasa nyayogikeun jasa anu langkung saé kalayan béaya rendah. Itungan bakal, kalebet, biaya pikeun Karésidénan ku program investasi pikeun Lituania sareng biaya anu sanés.

    nami

    umur

    surélék

    Nomer telepon

    Barudak: teunuhun

    Barudak nepi ka 18 taun:

    Barudak di luhur 18 taun:

    Kolot langkung ti 55 taun: teunuhun

    Jumlah Kolot:

  • Pikeun maca langkung seueur inpormasi ngeunaan

    • Rupa-rupa pisa pikeun Lithuania

    • Prosedur Idin Kerja kanggo Lituania

    • Tempatna samentawis di Lituania

    • Padumukan permanén di Lituania

    • Kawarganagaraan Lituania

    • Kadutaan sareng Konsulat Lituania

    • Pajeg di Lituania

    Mangga nganjang Kaca Imigrasi

Karésidénan ku Investasi di Lituania sareng Jasa Lainnya

Kami parantos ngadaptarkeun sababaraha langkung jasa anu kami sediakan di Lituania pikeun syarat anu langsung atanapi ka hareup.

Upami anjeun ngarencanakeun badé ngalih sareng kulawarga anjeun ka Lituania ku nanem modal, kami salaku pasangan anjeun pikeun Lituania, aya pikeun nyayogikeun seueur jasa sanésna sareng nalika anjeun meryogikeun di Lituania kalayan harga anu terjangkau.

Salain ti Karésidénan ku konsultasi investasi pikeun Lituania, kami nyayogikeun bisnis, jasa IT sareng SDM ogé di Lituania, anu anjeun henteu tiasa mendakan handapeun hiji payung anu disayogikeun ku konsultan anu sanés pikeun Lituania ngajantenkeun urang toko hiji tempat pikeun Lituania sareng 106 nagara.

"Kami parantos nanem modal taun-taun ékspérimén sareng global di 106 Nagara pikeun ngabantosan kulawarga, perorangan, sareng pangusaha pikeun Lituania dina ngahontal tujuan sareng cita-cita."

Kami ngadukung cara klién urang saluareun Karésidénan ku investasi pikeun Lituania kalayan bantosan ahli hukum, konsultan sareng dasi di Lituania sareng internasional.

Perusahaan di Lituania

Kami tiasa ngabantosan anjeun ngadaptar perusahaan di Lituania atanapi Luar Negeri sareng 106 Nagara (Biaya ngadaptar perusahaan di Lituania langkung mirah sareng kami.)

Rekening Bank di Lituania

Naon waé investor anu hijrah ka Lituania peryogi rekening bank pribadi di Lituania sareng rekening bank perusahaan di Lituania, urang ogé tiasa ngabantosan akun bank luar negeri.

Gerbang pamayaran di Lituania

Incase anjeun peryogi konsultasi di Lituania, pikeun solusi pembayaran digital di Lituania sapertos gateway pembayaran tradisional atanapi fintech di Lituania atanapi solusi crypto, hayu urang terang.

Usaha anu parantos diical

Saatos Karésidénan ku investasi ka Lituania upami anjeun ngarencanakeun ngamimitian usaha ku ngagaleuh bisnis anu tos aya di Lituania pikeun mimitian instan di Lituania.

Jasa SDM di Lituania

urang perusahaan SDM di Lituania tiasa ngabantosan anjeun sareng rekrutmen gancang. Anjeun tiasa ogé pos lowongan di Lituania gratis.

Nomer Telepon Virtual pikeun Lituania

Sistem telepon bisnis pikeun Lituania babarengan sareng nomer virtual pikeun Lituania 102 nagara sareng 291 Kota.

Jasa Perencanaan Keuangan di Lituania

Akunting, karajinan alatan di Lituania sareng langkung seueur deui.

Alamat Kantor Virtual di Lituania

Kantor maya alamat di 65 lokasi internasional.

Bisnis setelan di Lituania

Saatos Karésidénan ku investasi ka Lituania, bisnis setelan di Lituania.

Leyuran IT

Kami nyayogikeun solusi TI anu disebatkeun di handap di Lituania

  • Ngararancang Wéb di Lituania

  • Pangembangan E-commerce di Lituania

  • Pangembangan wéb di Lituania 

  • Pangwangunan Blockchain di Lituania

  • Pangembangan Aplikasi di Lituania

  • Pangembangan Parangkat Lunak di Lituania

  • SEO di Lituania

Ahli hukum pikeun Karésidénan ku Investasi di Lituania

Kami nyayogikeun karésidénan hukum ku solusi Investasi pikeun Lituania sareng kasuksésan pikeun klien kami penting pisan, pikeun Lituania, kami pamimpin, teguh hukum kami pikeun Lituania ngagaduhan agén imigrasi anu pangsaéna ogé di Lituania, kami ngagaduhan reputasi pikeun nganteurkeun pangalaman ngalayanan palanggan pangsaéna pikeun Lituania kalayan solusi investasi strategis jelas pikeun individu Lituania sareng kulawargana. Karésidénan kami ku tim investasi pikeun Lituania nyayogikeun solusi pikeun kasuksésan Klién.

Titik Penting:

Kami henteu ngeusi batre tambahan pikeun kéngingkeun Daya pengacara. Upami anjeun ngarencanakeun ngamimitian pendaptaran perusahaan pikeun Lituania jarak jauh, kakuatan pengacara anjeun kedah leres-leres dilegakeun pikeun dianggo di daérah Lituania. Gumantung kana nagara tempat anjeun, éta kedahna murtad atanapi dilegalkeun ku konsulat Lituania.

Patarosan anu sering Ditaros - Karésidénan ku Investasi di Lituania

Karésidénan Profesional ku Pitunjuk Investasi pikeun Lithuania

Nyuhungkeun konsultasi gratis pikeun Karésidénan anjeun ku Investasi ka Lituania


link ka Departemen Imigrasi Lituania , jawab ngarumuskeun kabijakan pikeun ngagancangkeun Imigrasi di Lituania
Karésidénan ku Investasi ka 38 nagara!

5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan