Lebet

🔍

EN

X

Karésidénan ku Investasi pikeun Hongaria sareng Visa Visa

Kami nyayogikeun Layanan Imigrasi Ékonomi di Hongaria pikeun:

  • ● Karésidénan ku investasi di Hungaria
  • ● Kewarganegaraan ku investasi ti Hongaria
  • ● Visa emas di Hongaria
  • ● Paspor kadua ti Hungaria
  • ● Karésidénan ku investasi pikeun Hongaria ku investasi dina perumahan

Best Agén pikeun Karésidénan ku Investasi di Hongaria jeung Pengacara pikeun Karésidénan ku Investasi di Hongaria sareng calo pikeun program perumahan di perumahan Hungaria babarengan pikeun panangtayungan klién.

Peryogi kauninga

Karésidénan ku agén Investasi pikeun Hongaria nyayogikeun jasa pikeun karésidénan ku investasi di Hongaria, Karésidénan ku program inpéstasi di Hungaria, Program residénsi ku investasi di Hongaria, residénsi kadua ku investasi di Hungaria, dua Karesidenan ku investasi di Hungaria, kawarganagaraan sareng karésidénan ku investasi di Hungaria , permanén Karésidénan ku investasi di Hungaria, Warga samentawis ku investasi di Hungaria, Karésidénan ku skéma investasi di Hongaria, Karésidénan ku skéma investasi di Hongaria, Kewarganegaraan ku investasi di Hongaria, Kewarganagaraan ku program investasi di Hungaria, Kewarganegaraan ku program investasi di Hungaria, kadua Kewarganegaraan ku investasi di Hungaria, dua Kewarganegaraan ku investasi di Hungaria, tempat cicing sareng kawarganagaraan ku investasi di Hungaria, karésidénan sareng kawarganagaraan ku investasi di Hongaria, program Kewarganegaraan ékonomi di Hungaria, Kewarganegaraan ku skéma investasi di Hongaria, Kewarganegaraan ku skéma investasi di Hungaria, kadua paspor di Hungaria, passp kadua program ort di Hungaria, program paspor kadua di Hungaria, dua paspor kadua di Hungaria, karésidénan sareng paspor kadua di Hungaria, paspor kadua diplomatik di Hongaria, paspor kadua ku investasi di Hungaria, paspor kawarganagaraan kadua di Hungaria, skéma paspor kadua di Hungaria, kadua skéma paspor di Hungaria, visa emas di Hongaria, visa emas di Hongaria, program visa emas di Hongaria, program visa emas di Hongaria, visa emas kadua di Hungaria, program visa emas kadua di Hungaria, visa emas ganda di Hungaria, kawarganagaraan sareng visa emas di Hungaria, karésidénan sareng visa emas di Hongaria, kawarganagaraan visa emas di Hongaria, skéma visa emas di Hongaria, skéma visa emas di Hongaria.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS anjeun milih

"1 stop solution" kanggo sadayana Padumukan anjeun ku investasi di Hungaria kalayan dukungan tambahan.

SULIT | Solusi HUKUM

Investasi Minimum di Hongaria pikeun Karésidénan ku investasi: $ 3,63,690

Bubuka Hungaria sareng Karésidénan ku Investasi

Hungaria mangrupikeun nagara anu kakoncara di fokus Éropa kalayan zona 93,028 km2. Nagara ieu aya di tujuh nagara - jarum jam ti belah kalér: Slowakia, Ukraina, Rumania, Sérbia, Kroasia, Slovenia, sareng Austria.

Hungaria dibagi ku Walungan Danube, anu ngalir ti kalér ka kidul. Aya tilu daérah géologis anu penting: Dataran Hungaria Ageung atanapi Alfold arah wétaneun Danube, Transdanubia, daérah anu bénjol ka belah kulon jalan cai, sareng lamping kalér. Titik anu paling luhur nyaéta Kekes (1,014m) di Pagunungan Matra. Bagian handapna mutlak caket ka Szeged (77m), di beulah kidul.

Hungaria ngagaduhan ékonomi terbuka, sareng spekulasi anu teu dikenal ditingali salaku kabutuhan. Spekulasi langsung teu dikenal parantos turun naek nalika telat, tapi, éta umumna ngalegaan. Spekulator anu teu dikenal anu pangageungna di Hungaria nyaéta Jérman, sareng Austria, Walanda, sareng Amérika Serikat ogé sacara signifikan.

33% industri Hungaria ayana di Budapest. Daérah ritel Budapest ngagaduhan seueur mal sareng toko anu nganggo ranté anu teu dikenal. Hungaria mangrupikeun tempat pikeun ngagaduhan tutuwuhan anu nyusun kandaraan, sapertos, Suzuki sareng Audi.

Teu aya watesan pikeun tukeur artos anu teu dikenal, sareng organisasi tiasa nyepeng artos teu wawuh tanpa watesan.

10 Fakta Top Ngeunaan Kaayaan Hirup di Hungaria 

Kasaimbangan hirup-kahirupan anu endah

Joblessness tinggi di Hungaria, kalayan ngan 68 persén individu umur 15 dugi 64 garapan. Diantara anu dimangpaatkeun, 75 persén lalaki sareng 61 persén awéwé. Janten anu biasa, jumlah wawakil anu damel période waktos langkung sahandapeun 4 persén – langkung handap ti Amérika Serikat, dimana 11 persén padamelan damel période diperpanjang.

Cara hirup ampir paling berkurang di Uni Éropa

Sajauh PDB, Hungaria diposisikan ka-23 kaluar tina 28 bagian nagara bagian EU, dina 68 persén normal EU. Dina posisi kalungguhan pikeun daérah di Austria, anu ngahasilkeun umumna dua kali kamampuan Hungaria. Pangukuran sanés anu dianggo pikeun mutuskeun bantosan pamaréntahan anu balanja, Konsép Individual Aktual (AIC), nempatkeun Hungaria kadua-ka-panungtungan.

Ruang hirup pikeun Kamanusaan nuju ngajantenkeun masalah pikeun terang-terangan kasaimbangan

Dina 2015, pamaréntah Hungaria réngsé nyumponan pangaturan pikeun ampir bagian ageung tina 1,000,000 jiwa anu rusak. Sateuacan éta, sababaraha ratus rébu urang Hungaria aya dina waktos éta katempuhan kakurangan panginepan. Laporan Habitat pikeun Kamanusaan ti 2014 nyatet yén bagian gedéna 1,000,000 urang Hungaria cicing sareng atap rusak sareng pembagi tambahan busuk. Kantun dina bagian tina populasi (44.6 persén) cicing dina bantalan anu dipak, sareng 52 persén urang Hongaria anu henteu cicing di komunitas urban anu penting caket dina saluran pembuangan steril.

Hungaria ngagaduhan jasa médis umum, tapi tingkat sareng kacukupan kalebetna rendah

Sanaos kanyataan yén Hongaria parantos kalebetkeun perawatan médis ti saprak 1940s, éta leres-leres posisi dina pangkalan katilu di Uni Éropa dugi ka alam kaasup. Ieu kalolobaan kusabab tingkat gaji anu murah — ahli klinis henteu tiasa ngantisipasi kéngingkeun seueur artos di Hungaria sapertos di nagara bagian EU anu sanés. Masalah poko nyaéta perhatian kana pertimbangan penyembuhan di klinik, tibatan tinimbangan pancegahan di kantor klinis anu sanés.

Hungaria parantos kéngingkeun usaha anu teu biasa

Dimimitian di 2018, Hungaria ngagaduhan arus masuk taunan $ 4.3 milyar pikeun tiap kapita tina usaha langsung teu wawuh (FDI), pamulihan lengkep tina stagnasi darurat moneter 2009-10. Sanaos ieu kalolobaanana kusabab Hungaria ngagaduhan kaayaan géologis anu idéal pikeun usaha anu teu dikenal, spesialis kauangan anu teu dikenal ogé parantos ngalihkeun konsentrasi tina bahan-bahan umum sareng perusahaan anu nyiapkeun katuangan pikeun usaha anu langkung pahala, sapertos diskon, perdagangan ritel, sareng ngalereskeun mobil.

Tarip pendaptaran ésénsial sareng opsional tinggi

Pikeun murid sakola dasar, daptar ogé béda dina sababaraha taun ka pengker, tapi tetep langkung ti 95 persén ku ageung. Di naékkeun paling luhur, tingkat pendaptaran mangrupikeun 97.2 persén di 2009, sareng sahenteuna na di 2012, dina 95.7 persén. Pikeun jalma ngora di sakola, pangukuranana tiasa ditarima: kumaha ogé aya naékna sakedik saprak 2014 tina jumlah rumaja anu teu sakola, jumlah umumna kumalayang di handapeun 5 persén.

Latihan tersiér peryogi usaha

Ngan 13 persén yuswa jangka panjang gaduh sertifikasi opat taun, kalayan 9 persén tina éta penduduk nyepeng gelar sarjana atanapi sami. Ukuran ieu handap, nanging jalma anu ngagaduhan gelar ieu nampi hadiah. Panilitian parantos nunjukkeun yén kualifikasi sakola pascasarjana tiasa dua kali kauntungan di Hongaria: pendidikan kuliah opat taun pantes premium dibayar 72 persén, sedengkeun ahli atanapi saluhureuna tiasa ngasilkeun 140 persén langkung seueur tibatan kompensasi normal masing-masing bangsa.

Karesep dina atikan tingkat lanjut dina prosés

Hiji kagiatan anu disetir ku LSM HE Innovate pikeun nempatkeun sumberdaya kana pendidikan canggih parantos kajantenan salami dékade anu pang anyarna, didorong ku turunna subsidi institusional ti nagara. Fokus tina kagiatan ieu nyaéta ngagunakeun kerangka instruksional Hungaria pikeun ngadukung paningkatan moneter sareng sosial sosial di tingkat caket sareng umum. Ieu nyababkeun ékspansi anu dipariksa dina dana sareng nyiptakeun ngamimitian di antara skolastik sareng parantos nyababkeun pangwangunan finansial anu padet.

Seueur pendirian parantos dihijikeun ku pamaréntah nasional

Kusabab kaputusan pulitikna di 2010, Perdana Menteri Hungaria Viktor Orban parantos mendakan jalan pikeun ngagabungkeun seueur sumber berita pamaréntah anu hadé kana kombinasi publisitas anu tujuan. Kegiatan ieu parantos diala ku sababaraha tapi henteu ogé ku anu sanés - Orban ngahargaan bantosan anu langkung ditolih ti jalma-jalma anu cicing di daérah padesaan Hongaria tibatan anjeunna ti jalma-jalma anu cicing di komunitas-komunitas métropolitan Hungaria.

Daérah Hungaria parantos ngajantenkeun titik pusat relokasi anu penting pikeun anu diasingkeun sateuacanna

Kusabab bagian tina fringe Hungaria pigura di luar kota Uni Éropa, bangsa éta parantos ngagaduhan seueur pelancong sateuacanna. Kumaha waé ogé, akhir-akhir ieu, Hungaria nampi posisi anu langkung sesah ngeunaan hijrah, anu sacara radikal ngirangan jumlah panyungsi panyumputan ti Wétan Tengah.

Detil dasar pikeun Karésidénan ku Investasi pikeun Hongaria

Investasi minimum pikeun Karésidénan ku investasi di Hungaria
3,63,690 USD
Waragad tambahan pikeun visa emas pikeun Hungaria
Mimitian ti 24,248 USD
Jenis Program
Karésidénan ku investasi pikeun Hungaria
Jenis Visa:
Izin cicing permanén Nasional (sah salami 5 taun)
Waktos ngolah pikeun karésidénan ku investasi di Hungaria
minggu 2
Perumahan permanén
geuwat
kawarganagaraan
Saatos 8 taun (diidinan dua kawarganagaraan)
Kawarganagaraan Ganda Diidinan pikeun warga Hongaria
nuhun
Pilihan Investasi pikeun Karésidénan ku investasi di Hungaria

Beungkeut Keuangan Hungaria anu denominasi Euro. Mésér perumahan atanapi investasi sanés anu sanés henteu kaitung. Saatos 5 taun, sadaya inpéstasi tiasa ditebus, sanaon investorna tetep tiasa nahan karésidénan permanén na.

Naha pikeun kéngingkeun Karésidénan ku investasi di Hongaria

Hungaria ngagaduhan sistem pendidikan anu hébat, biaya hirup murah. Nagara ieu mangrupikeun tempat anu aman kalayan tingkat kajahatanana handap. Perumahan di Hungaria lemah pisan. Nagara ngagaduhan sistem perpajakan anu manpaat. Idin karésidénan ngalangkungan investasi tiasa didapet sababaraha bulan.

Imigrasi kulawarga di Hungaria

Saatos anjeun nampi ijin padumukan anjeun dumasar, anggota kulawarga anu paling caket anjeun anu salaki anjeun sareng barudak gumantung tiasa kéngingkeun ijin dumasar kana tujuan ngahijikeun kulawarga.

Program karésidénan ku investasi di Hungaria insite

Idin karésidénan Hungaria bakal dibéré dumasar kana investasi di perumahan. Metode investasi lugas nyaéta mésér dua apartemen sareng nyéwaan éta pikeun kapentingan kauntungan. Prosésna bakal dimimitian ti anjeun ngagabungkeun LLC di Hungaria, anu nyéwa apartemen. Saatos anjeun kedah mutuskeun susun mana anu anjeun badé mésér. Saatos léngkah ieu anjeun bakal nampi ijin karésidénan anjeun ti 2 dugi ka 3 bulan. Idin karésidénan kedah diperbaharui salami tilu taun, saatos waktos éta anjeun bakal kéngingkeun padumukan permanén.

Keuangan finansial pikeun Hungaria

Jumlah investasi anu diperyogikeun minimum nyaéta EUR 200,000. Jumlah ieu cekap pikeun mampuh dua apartemen, anu pastina bakal nguntungkeun anjeun kusabab pasar properti anu berkembang. Biaya program tambahan EUR 20,000 diperyogikeun. Ogé bakal aya pajak properti 4% nalika anjeun mésér apartemen.

Dukungan klien pikeun Karésidénan ku investasi pikeun Hongaria

Tim kami tina Karésidénan ku Agén Investasi pikeun Hongaria jeung Karésidénan ku Investment ahli hukum pikeun Hungaria nyayogikeun palanggan sareng kulawargana di Hungaria kalayan dukungan pikeun kawarganagaraan ku inpéstasi ti Hungaria, karésidénan ku investasi ti Hongaria sareng kasempetan imigrasi investasi sanés, di 37 nagara.

Jasa kami henteu ngan ukur dugi ka karésidénan ku investasi ti Hungaria atanapi Golden Visa ti Hongaria atanapi kawarganagaraan ku investasi ti Hungaria atanapi paspor kadua, kami ogé ngabantosan dina kasempetan investasi perumahan pangsaéna ti Hungaria, nyayogikeun solusi lengkep upami anjeun hoyong ngadegkeun perusahaan di Hungaria atanapi luar negeri, SDM di Hungaria sareng seueur deui, anu kalebet perencanaan kauangan sareng seueur deui.

Ngabantosan klien kami nganggo solusi dumasar kawarganagaraan di sareng ti Hungaria sareng karésidénan sékundér.

Dukungan Khusus pikeun Warga Hongaria:

Kami nyayogikeun meujeuhna Karésidénan ku jasa investasi pikeun Hungaria, ngalangkungan harga terjangkau kami firma hukum investasi sareng imigrasi pikeun Hungaria, pangacara imigrasi investasi murah pikeun Hongaria, Karésidénan anu mampuh ku konsultan investasi pikeun Hongaria, Karésidénan anu mampuh ku ahli hukum investasi pikeun Hungaria sareng perusahaan konsultan imigrasi anu mampu pikeun Hongaria

  • Karésidénan ku investasi ti Hungaria ka 37 Nagara.

  • Visa emas di Hungaria dugi ka 37 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku investasi ti Hungaria ka 37 Nagara.

  • Paspor kadua ti Hungaria ka 37 Nagara.

  • Imigrasi Dumasar Bisnis ti Hungaria ka 106 Nagara.

  • Karésidénan ku program investasi ti Hongaria.

  • Program visa emas di Hungaria dugi ka 37 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku program investasi ti Hungaria dugi ka 37 Nagara.

  • Program paspor kadua ti Hungaria ka 37 Nagara.

  • Program imigrasi bisnis ti Hungaria dugi ka 106 Nagara.

Karésidénan Khusus ku dukungan investasi pikeun individu sareng kulawarga.

Karésidénan ku Investasi Hongaria ngalangkungan Perumahan

Kami nyayogikeun dukungan kanggo inpéstasi perumahan di Hungaria kalayan sudut pandang yén klien kedah kéngingkeun pangasilan anu hadé dina investasi di Hungaria, iraha, aranjeunna hoyong milih kaluar tina investasi anu dilakukeun ku aranjeunna pikeun Karésidénan ku investasi pikeun Hungaria. Kami ngagaduhan hubungan sareng sababaraha pamekar perumahan pangsaéna di Hungaria anu ngagaduhan catetan lagu anu saé sareng harta banda na aya di lokasi anu saé di Hungaria, kéngingkeun hasil pangsaéna.

Program karésidénan perumahan panghadéna pikeun Hongaria kalayan investasi di perumahan di Hongaria.

Nagara anu dirojong pikeun karésidénan ku investasi

Peryogi kauninga - Karésidénan Hungaria ku Investasi

  • Karésidénan ku Pengacara Investasi pikeun Hongaria bakal nyayogikeun bantosan dokuméntasi lengkep pikeun Karésidénan anu suksés ku investasi ka Hungaria. Ladenan standar kami pikeun Karésidénan ku Investasi ka Hongaria kalebet:

    Konseling

    lilana: poé 1-3

    Ahli hukum urang bakal ngartos syarat anjeun pikeun mindahkeun ti Hungaria atanapi ka Hungaria, dumasar kana saran anu bakal dilakukeun

    Pamariksaan

    lilana: poé 1-3

    Kami ngalaksanakeun Dilaksanakeun Dilaksanakeun mimiti, pikeun nyiapkeun laporan sateuacan nyarankeun Karésidénan ku inpéstasi pikeun Hongaria ka klien pikeun kéngingkeun Surat Izin Tempat tinggal Hongaria sareng pikeun ngirangan résiko nolak.

    Dumasar kana laporan rajin pikeun Hungaria, kami ogé nyarankeun program alternatip pikeun kasuksesan anu langkung saé.

    kontrak

    lilana: poé 1

    Pikeun urang pikeun maju sareng Karésidénan anjeun ku aplikasi investasi pikeun Hongaria kami peryogi salinan scan paspor anggota kulawarga sareng kulawarga.

    Persiapan dokuméntasi

    lilana: 1 minggu

    Tarjamahan sareng apostille dokumén Karésidénan ku aplikasi investasi pikeun Hongaria. Pengacara khusus kami pikeun Karésidénan ku investasi pikeun Hungaria sareng visa emas bakal ngabantosan ngeusian bentuk sareng dokuméntasi.

    filing tina dokuméntasi

    lilana: geuwat

    Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga anjeun pikeun Karésidénan ku aplikasi investasi pikeun Hungaria parantos siap, kami bakal ngeusianana ku otoritas anu aya di Hungaria.

    Ngenyakeun

    lilana: minggu 2

    Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga anjeun pikeun Karésidénan ku aplikasi investasi pikeun Hungaria parantos siap, kami bakal ngeusianana ku otoritas anu aya di Hungaria.

    Babagi Warta Anu Saé

    lilana: geuwat

    Sakali aplikasi anjeun pikeun Karésidénan ku inpormasi Hungaria disatujuan, kami nyebarkeun berita anu saé sareng anjeun sareng ngamimitian nyiapkeun dukungan anu sanés.

  • Kami henteu ngadukung atanapi nyayogikeun Padumukan ku jasa investasi di Hungaria dugi ka di handap anu disebatkeun Individu atanapi bisnis di Hongaria:

    • Karésidénan ku jasa investasi pikeun Hungaria henteu ditawarkeun ka Padagang atanapi distributor senjata sareng amunisi ti atanapi ka Hungaria.

    • Karésidénan ku program investasi pikeun Hungaria henteu ditawarkeun pikeun panjagaan Téknis di Hongaria atanapi spionase industri tina VoIP dina atanapi ti atanapi ka Hungaria.

    • Karésidénan ku konsultasi investasi pikeun Hungaria henteu ditawarkeun pikeun kagiatan ilegal atanapi pidana di Hungaria.

    • Karésidénan ku dukungan investasi pikeun Hungaria sanés pikeun jalma anu urusan dina matéri Genetik di Hongaria.

    • Karésidénan ku jasa investasi pikeun Hungaria sanés pikeun usaha anu nanggung senjata biologis atanapi nuklir bahaya atanapi bahaya di Hungaria.

    • Karésidénan ku program investasi dukungan pikeun Hungaria henteu sayogi pikeun individu pikeun Hongaria dina urusan dagang, neundeun di Hungaria, atanapi transportasi organ-organ Manusa.

    • Karésidénan ku investasi pikeun Hungaria sanés kanggo agénsi Adoption ilegal.

    • Karésidénan jasa program pikeun Hungaria sanés kanggo kultus Agama sareng amal-amalna di Hungaria.

    • Karésidénan ku jasa investasi di Hungaria henteu disayogikeun ka jalma-jalma anu urusan dina pornografi di Hungaria.

    • Karesidenan urang pangacara di Hungaria henteu ngadukung urusan bisnis di parpol narkoba di Hungaria.



    "Bewara Penting : MM Solutions INC nyandak pancegahan anu wajar pikeun mastikeun dokumén AML pikeun klien pikeun Hungaria sareng KYC na tapi kami henteu nampi tanggel walerna pikeun panolakan ti aparat di Hungaria pikeun persetujuan aplikasi pikeun Karésidénan ku investasi di Hungaria.

  • Juta Ngadamel Kaperawatan

    Pangalaman bédana.

    MÉlmu

    Ngurus ngawangun sareng anjeun dina pikiran.

    • Toko Eureun

      Karésidénan ku investasi di Hungaria sareng nagara-nagara sanés, ditambah seueur dukungan sanésna.

    • jasa pribadi

      Kami nyayogikeun Karesidenan pangsaéna ku dukungan investasi di Hongaria pikeun investasi, imigrasi sareng perencanaan perumahan di Hungaria.

    • Pendadean Tukang Ngadamel

      Didukung ku karésidénan internasional ku pangalaman investasi sareng sarat hukum Hungaria, urang ngadamel solusi anu pangsaéna.

    • bedah kalapa

      Karésidénan kami ku jasa investasi pikeun Hongaria nawiskeun harga anu paling murah, kalayan tingkat kasuksésan anu paling hadé pikeun Hungaria.

    • Ahli Industri Kuat

      Kami parantos mangtaun-taun pangalaman pikeun dual Residence ka Hungaria ngadukung palanggan sareng kulawargana pikeun Hungaria.

    • Kabeungharan Pangalaman

      Karésidénan anu dialaman ku pangacara investasi pikeun Hungaria sareng agén hukum pikeun Hongaria anu nyayogikeun dukungan ka klien.

    • Quality

      Kami gaduh pangacara sareng agén anu paling saé pikeun prosés penanganan Hongaria sareng aplikasi anu komitmen pikeun kasuksesan anjeun.

    • 1 Titik Kontak

      Sateuacan Karésidénan anjeun pikeun Hongaria sareng saatos disatujuan, anggota tim senior kami bakal aya di sana pikeun bisnis atanapi dukungan pribadi pikeun Hongaria

    • Kasadaran Budaya Unik

      Kami gaduh pangalaman internasional di Karésidénan ku inpéstasi kalebet Hungaria, ngabantosan klien ti sakumna dunya sareng jasa pangsaéna.

    • global tapak suku

      Bisi, Karésidénan anjeun ku investasi ka Hungaria gagal, aya 36 nagara deui anu kami laksanakeun, kami siap sareng rencana B.

  • Ngitung biaya pikeun Karésidénan ku Investasi ka Hongaria

    Pikeun ngitung biaya pikeun Karésidénan ku investasi pikeun Hongaria mangga eusian sadaya detil kalebet anggota kulawarga sareng umur na. Kusabab seueur klien pikeun Hungaria, kami tiasa nyayogikeun jasa anu langkung saé kalayan béaya rendah. Itungan bakal, kalebet, biaya pikeun Karésidénan ku program investasi pikeun Hongaria sareng biaya anu sanés.

    nami

    umur

    surélék

    Nomer telepon

    Barudak: teunuhun

    Barudak nepi ka 18 taun:

    Barudak di luhur 18 taun:

    Kolot langkung ti 55 taun: teunuhun

    Jumlah Kolot:

  • Pikeun maca langkung seueur inpormasi ngeunaan

    • Rupa-rupa pisa pikeun Hungaria

    • Prosedur Idin Kerja kanggo Hongaria

    • Tempatna samentawis di Hungaria

    • Padumukan permanén di Hungaria

    • Kawarganagaraan Hungaria

    • Kadutaan sareng Konsulat Hongaria

    • Pajeg di Hungaria

    Mangga nganjang Kaca Imigrasi

Karésidénan ku Investasi di Hongaria sareng Jasa Lainnya

Kami parantos ngadaptarkeun sababaraha layanan deui anu kami nyayogikeun di Hungaria pikeun syarat saharita atanapi masa depan.

Upami anjeun ngarencanakeun badé ngalih sareng kulawarga anjeun ka Hongaria ku investasi, urang salaku pasangan anjeun pikeun Hungaria, aya pikeun nyayogikeun seueur jasa sanésna sareng nalika anjeun meryogikeun di Hungaria kalayan harga anu terjangkau.

Salain ti Karésidénan ku konsultasi investasi pikeun Hongaria, kami nyayogikeun bisnis, jasa IT sareng SDM ogé di Hongaria, anu anjeun henteu tiasa mendakan handapeun hiji payung anu disayogikeun ku konsultan anu sanés pikeun Hongaria anu ngajantenkeun urang toko mandeg pikeun Hungaria sareng 106 nagara.

"Kami parantos nanem modal taun-taun ékspérimén sareng global di 106 Nagara pikeun ngabantosan kulawarga, perorangan, sareng pangusaha pikeun Hongaria dina ngahontal tujuan sareng cita-citana."

Kami ngadukung cara klién urang saluareun Karésidénan ku investasi pikeun Hungaria kalayan bantosan ahli hukum, konsultan sareng dasi di Hungaria sareng internasional.

Perusahaan di Hungaria

Kami tiasa ngabantosan anjeun ngadaptar perusahaan di Hongaria atanapi Luar Negeri sareng 106 Nagara (Biaya ngadaptar perusahaan di Hongaria langkung mirah sareng kami.)

Rekening Bank di Hongaria

Naon waé investor anu hijrah ka Hongaria peryogi rekening bank pribadi di Hungaria sareng rekening bank perusahaan di Hongaria, kami ogé tiasa ngabantosan akun bank luar negeri.

Gerbang pamayaran di Hungaria

Incase anjeun peryogi konsultasi di Hongaria, pikeun solusi pembayaran digital di Hungaria sapertos gateway pembayaran tradisional atanapi fintech di Hungaria atanapi solusi crypto, hayu urang terang.

Usaha anu parantos diical

Saatos Karésidénan ku investasi ka Hungaria upami anjeun ngarencanakeun ngamimitian usaha ku ngagaleuh bisnis anu aya di Hungaria pikeun mimitian instan di Hungaria.

Jasa SDM di Hungaria

urang perusahaan SDM di Hungaria tiasa ngabantosan anjeun sareng rekrutmen gancang. Anjeun tiasa ogé pos lowongan di Hungaria gratis.

Nomer Telepon Virtual pikeun Hungaria

Sistem telepon bisnis pikeun Hungaria babarengan jeung nomer virtual pikeun Hungaria 102 nagara sareng 291 Kota.

Jasa Perencanaan Keuangan di Hungaria

Akuntansi, karajinan alatan di Hungaria sareng langkung seueur deui.

Alamat Kantor Virtual di Hungaria

Kantor maya alamat di 65 lokasi internasional.

Bisnis setelan di Hungaria

Saatos Karésidénan ku investasi ka Hungaria, bisnis setelan di Hungaria.

Leyuran IT

Kami nyayogikeun solusi TI di handap ieu di Hungaria

  • Ngararancang Wéb di Hungaria

  • Pangembangan E-niaga di Hungaria

  • Pangembangan wéb di Hungaria 

  • Pangwangunan Blockchain di Hongaria

  • Pangwangunan Aplikasi di Hungaria

  • Pangwangunan Parangkat Lunak di Hungaria

  • SEO di Hungaria

Ahli hukum pikeun Karésidénan ku Investasi di Hongaria

Kami nyayogikeun karésidénan hukum ku solusi Investasi pikeun Hongaria sareng kasuksésan pikeun klien kami penting pisan, pikeun Hungaria, kami pamimpin, teguh hukum kami pikeun Hungaria ngagaduhan agén imigrasi anu pangsaéna ogé di Hongaria, kami ngagaduhan reputasi pikeun nganteurkeun pangalaman ngalayanan palanggan pangsaéna pikeun Hungaria kalayan solusi investasi strategis jelas pikeun individu Hungaria sareng kulawargana. Karésidénan kami ku tim investasi pikeun Hungaria nyayogikeun solusi pikeun kasuksésan Klién.

Titik Penting:

Kami henteu ngeusi batre tambahan pikeun kéngingkeun Daya pengacara. Upami anjeun ngarencanakeun ngamimitian pendaptaran perusahaan pikeun Hongaria jarak jauh, kakuatan pengacara anjeun kedah leres-leres dilegakeun pikeun dianggo di daérah Hungaria. Gumantung kana nagara tempat anjeun, éta kedahna murtad atanapi dilegalkeun ku konsulat Hungaria.

Patarosan Sering - Karésidénan ku Investasi di Hongaria

Karésidénan Profesional ku Pitunjuk Investasi pikeun Hungaria

Nyuhungkeun konsultasi gratis pikeun Karésidénan anjeun ku Investasi ka Hongaria


link ka Departemen Imigrasi Hongaria , jawab ngarumuskeun kabijakan pikeun ngagancangkeun Imigrasi di Hungaria
Karésidénan ku Investasi ka 38 nagara!

5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan