Lebet

🔍

EN

X

Karésidénan ku Investasi pikeun Hong Kong sareng Visa Visa

Kami nyayogikeun Layanan Imigrasi Ékonomi di Hong Kong pikeun:

  • ● Karésidénan ku investasi di Hong Kong
  • ● Kewarganegaraan ku investasi ti Hong Kong
  • ● Visa emas di Hong Kong
  • ● Paspor kadua ti Hong Kong
  • ● Karésidénan ku investasi pikeun Hong Kong ku investasi dina perumahan

Best Agén pikeun Karésidénan ku Investasi di Hong Kong jeung Pengacara pikeun Karésidénan ku Investasi di Hong Kong sareng calo pikeun program perumahan perumahan di Hong Kong damel babarengan pikeun panangtayungan klién.

Peryogi kauninga

Karésidénan ku agén Investasi pikeun Hong Kong nyayogikeun jasa karésidénan ku inpéstasi di Hong Kong, Karésidénan ku program inpéstasi di Hong Kong, program residénsi ku inpéstasi di Hong Kong, résidén kadua ku inpéstasi di Hong Kong, dua residén ku inpéstasi di Hong Kong, kawarganagaraan sareng karésidénan ku investasi di Hong Kong, Karésidénan permanén ku investasi di Hong Kong, Karésidénan samentawis ku investasi di Hong Kong, Karésidénan ku skéma investasi di Hong Kong, Karésidénan ku skéma investasi di Hong Kong, Kewarganagaraan ku investasi di Hong Kong, Kewarganegaraan ku investasi program di Hong Kong, Kewarganegaraan ku program investasi di Hong Kong, Kewarganegaraan kadua ku investasi di Hong Kong, dua Kewarganegaraan ku investasi di Hong Kong, padumukan sareng kawarganagaraan ku investasi di Hong Kong, karésidénan sareng kawarganagaraan ku investasi di Hong Kong, program Kewarganegaraan ékonomi di Hong Kong, Kewarganegaraan ku skéma investasi di Hong Kong, Kewarganegaraan ku skéma investasi di Hong Kong , paspor kadua di Hong Kong, program paspor kadua di Hong Kong, program paspor kadua di Hong Kong, paspor kadua kadua di Hong Kong, karésidénan sareng paspor kadua di Hong Kong, paspor kadua diplomatik di Hong Kong, paspor kadua ku investasi di Hong Kong , paspor kawarganagaraan kadua di Hong Kong, skéma paspor kadua di Hong Kong, skéma paspor kadua di Hong Kong, visa emas di Hong Kong, visa emas di Hong Kong, program visa emas di Hong Kong, program visa emas di Hong Kong, kadua emas visa di Hong Kong, program visa emas kadua di Hong Kong, visa emas ganda di Hong Kong, kawarganagaraan sareng visa emas di Hong Kong, karésidénan sareng visa emas di Hong Kong, kawarganagaraan visa emas di Hong Kong, skéma visa emas di Hong Kong, Skéma visa emas di Hong Kong.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS anjeun milih

"1 stop solution" kanggo sadayana Padumukan anjeun ku investasi di Hong Kong kalayan dukungan tambahan.

SULIT | Solusi HUKUM

Investasi Minimum di Hong Kong pikeun Karésidénan ku investasi: $ 1.300.000

Bubuka Hong Kong sareng Karésidénan ku Investasi

Hong Kong, anu hartosna 'palabuhan seungit', mangrupikeun kota anu hirup sareng bertenaga. Campuran panas tina naék luhur ayeuna sareng gunung ageung ngajantenkeun tempat ieu leres-leres luar biasa sareng ngahipnotis.

Hong Kong ditingali salaku tempat anu 'wétan tepang kulon' sareng tempat anu lami sareng anu énggal hirup silih caket. Tempat suci na anu dieusi menyan, struktur perbatasan, sareng naékna tinggi kaca-sareng-baja, barengan konvénsi anu lami sareng perayaan anu energik, ngajantenkeun Hong Kong patepungan sosial anu hirup.

Salaku fokus moneter global anu signifikan, perpajakan anu handap sareng ekspektasi hirup anu luhur ti saprak sababaraha lami ka pengker ditarik ti individu ti mana waé dunya. Ieu sababaraha alesan naha urang kedah milih Hong Kong pikeun gaya hirup anu langkung saé:

  1. iinditan

Hong Kong mangrupikeun jalan ka Asia sareng dina jangka waktu anu pondok, anjeun tiasa kéngingkeun perjalanan anu lumayan pikeun seueur bantahan kalebet Filipina, Sri Lanka, Thailand, Singapura, Jepang, Taiwan, Malaysia, ngan ukur masihan sababaraha conto! Kira-kira 15 kali bank dina sataun anjeun tiasa ngahargaan akhir minggu panjang dina olahraga ti Vietnam ka Bali ka Kalimantan. Peryogi urang langkung nyatakeun?

  1. kaamanan

Hong Kong ngagaduhan salah sahiji persentase kajahatan anu paling saeutik di planét henteu paduli daérah anu ngagaduhan salah sahiji distrik metropolitan anu paling kandel. Sering digambarkeun sigana kota anu paling aman di planet ieu, persentase kajahatan anu handap ngajantenkeun Hong Kong tempat anu saé pikeun anjeun netep.

  1. pamandangan

Teu kanyahoan ku saeutik, Hong Kong lain ngan ukur padang gurun metropolitan; éta ngagaduhan seueur ruang terbuka anu luar biasa! Dimuat ku daérah kaagungan umum anu saé, panyusunan kota sareng alam ieu leres-leres endah pisan. Dina 15 menit anjeun tiasa kaluar ti kota sareng di basisir anu saé atanapi di gunung. Tenang diseuseup tina ramé sareng nalungtik pulau-pulau anu jauh, kota-kota panasaran, atanapi jalur gunung.

  1. Open air Playground

Hong Kong didamel tina sakitar 70% rohangan héjo, langkung ti 250 pulau, sareng langkung ti 300 lamping. Kalayan seueur latihan luar anu caket ka bumi, anjeun sacara positip moal bosen. Anjeun tiasa ngahargaan jalan-jalan, naék, sareng ngajalankeun jalur gunung, di luar ruangan, naék, bersepeda, grills basisir, kolam renang umum, sareng kami henteu kedah ngémutan perjalanan kapal sampah

  1. kadaharan

Hong Kong kasohor janten 'ibukota kuliner Asia' sareng langkung ti 11,000 tempat makan pikeun ningali anjeun leres-leres moal lapar.

Kadaharan di Hong Kong dirobih sareng anjeun tiasa ngarepkeun gaya masak India, Thailand, Vietnam, sareng Libanon sapertos seueur kafe Amérika, Italia, sareng Perancis sanaos réstoran Cantonese. Anjeun tiasa ngaraosan kadaharan di jalan anu hargana sapasang Dolar Hong Kong atanapi tempat makan bintang Michelin anu ngareureuwas. Sababaraha nagara nyatakeun tuangeun nyalira alesanna cekap pikeun angkat ka kota!

  1. ngangkut

Kerangka kandaraan ayeuna, sampurna, sareng di luhur sadayana, padet. Aya rupa-rupa kaputusan pikeun nyandak anjeun ti A dugi ka B sareng sakedik biaya, éta bakal ngarugikeun anjeun dimana waé ogé. Ieu ngempelkeun taksi, MTR (tabung / metro), mobil kabel, sareng transportasi. Kerangka kandaraan Hong Kong luar biasa produktif sahingga ngabantuan pisan pikeun ngurilingan

  1. pajeg

Pajak di Hong Kong rendah, kalayan pajak penghasilan individu ditutupan 17 persén. Dua padumuk sareng mantan pat patuh pajak dina réformistis dua persén dugi ka 17 persén ngandelkeun tingkat panghasilanana atanapi tingkat standar 15 persén. Éta henteu hésé pikeun ningali alesan naon sababna ahli anu teu aya tungtungna ti luar negeri ngalih ka Hong Kong.

  1. Administrasi sistem

Jaringan ex-pat di Hong Kong luar biasa pisan sareng éta pikeun tujuan sareng tujuan anu teu kahartos henteu ngatur sareng campur gaul. Dina kasempetan kaluar yén anjeun kedah milarian pendamping énggal, pendak sareng babaturan di industri anjeun atanapi mendakan jalma anu ngagaduhan minat komparatip maka bakal aya kumpul babarengan pikeun anjeun! Mingling mangrupikeun kahirupan anu penting di dieu sareng metode anu luar biasa pikeun ngatur sareng pendak sareng individu nyaéta kalibet sareng salah sahiji klub olahraga Hong Kong. Kami henteu kedah gagal pikeun nginget yén FDM ngayakeun kasempetan bulanan ka bulan pikeun sadaya staf sareng Konsultan di Hong Kong!

Hirup di kota Asia ieu tiasa janten patempatan anu nyéépkeun, sareng ieu ngan ukur sababaraha alesan anu urang pikir kapuasan pribadi di Hong Kong ngungkulan komunitas kota anu béda-béda.

Detil dasar pikeun Karésidénan ku Investasi pikeun Hong Kong

Investasi minimum pikeun Karésidénan ku investasi di Hong Kong
1.300.000 USD
Waragad tambahan pikeun visa emas pikeun Hong Kong
20 USD
Jenis Program
Karésidénan ku investasi pikeun Hong Kong
Jenis Visa:
Visa investasi pangusaha
Waktos ngolah pikeun Karésidénan ku investasi di Hong Kong
1 bulan
Perumahan permanén
Saatos 7 taun hirup
kawarganagaraan
Saatos 7 taun kalayan status PR
Kawarganagaraan Duaan Diidinan pikeun warga Hong Kong
Teu kenging
Pilihan Investasi pikeun Karésidénan ku investasi di Hong Kong

Pamaréntah nyokong skéma inkubasi atanapi inpéstasi dina bidang sanés

Naha pikeun kéngingkeun Karésidénan ku investasi di Hong Kong

Salah sahiji pusat kauangan terkemuka di dunya nyaéta Hong Kong. Mungguh, éta dianggap ngagaduhan ékonomi anu berkembang pesat. Alesanna nyaéta pamaréntah Hong Kong nyoko kana kabijakan pangrojong maksimum sareng panganteur minimum kana urusan bisnis. Penting pisan pikeun nyebatkeun yén Hong Kong ogé mangrupikeun gerbang pasar Cina anu subur kusabab hubungan géografis sareng administrasi na. Salaku tambahan, perusahaan Hong Kong henteu mayar pajak pikeun panghasilan sadunya. Tingkat pajak anu rendah pisan cocog sareng kauntungan anu dihasilkeun di Hong Kong. Investor bisnis di Hong Kong tiasa kéngingkeun karésidénan ku prosés anu gancang sareng éfisién. Anggota kulawarga anu langsung ogé layak, tanpa syarat investasi tambahan.

Imigrasi kulawarga di Hong Kong

Nalika visa investor anjeun parantos dipikagaduh, salaki anjeun sareng murangkalih gumantung umur 18 taun tiasa cicing sareng anjeun di Hong Kong. Sakali anjeun janten padumuk permanén, kolot anjeun sareng pasangan anjeun langkung ti 60 ogé tiasa ngalamar visa gumantung pikeun hirup langsung sareng anjeun.

Program karésidénan ku inpéstur di Hong Kong insite

Skéma na ngagaduhan waktos pamrosésan anu pondok pisan: aplikasi has dialokasikan dina 2-3 bulan. Anjeun teu kedah masihan rinci ngeunaan kagiatan bisnis anjeun anu direncanakeun, sareng anjeun henteu kedah masihan bukti kualifikasi akademik naon waé. Anjeun kedah nyayogikeun buktosna yén anjeun ngagaduhan sumber kauangan pikeun ngadukung diri di Hong Kong salami anjeun jabatan. Anjeun moal diidinan damel atanapi kéngingkeun bantosan umum di Hong Kong. Anjeun bakal ngagaduhan hak cicing permanén saatos gaduh 7 taun kediaman samentawis.

Kewajiban finansial pikeun Hong Kong

Pikeun cocog pikeun karésidénan perumahan Hong Kong, anjeun kedah nanem modal sahenteuna USD 1.3 juta dina hiji atanapi kombinasi ieu: ekuitas, jaminan hutang, setoran, hutang bawahan atanapi skéma investasi koléktif. Anjeun kedah nyimpen investasi anjeun upami tempat cicing anjeun di Hong Kong leres. Upami nilai investasi anjeun turun tina jumlah anu mimitina diinvestasikan, anjeun moal kedah nambihan deui. Sanaos kitu, anjeun henteu kéngingkeun nurunkeun pangasilan modal salami nilai pasar naék di luhur jumlah aslina.

Dukungan klien pikeun Karésidénan ku investasi pikeun Hong Kong

Tim kami tina Karésidénan ku Agén Investasi pikeun Hong Kong jeung Karésidénan ku Investment ahli hukum pikeun Hong Kong nyayogikeun palanggan sareng kulawargana di Hong Kong kalayan dukungan pikeun kawarganagaraan ku investasi ti Hong Kong, karésidénan ku investasi ti Hong Kong sareng kasempetan imigrasi investasi sanés, di 37 nagara.

Jasa kami henteu ngan ukur dugi ka karésidénan ku investasi ti Hong Kong atanapi Golden Visa ti Hong Kong atanapi kawarganagaraan ku investasi ti Hong Kong atanapi paspor kadua, kami ogé ngabantosan kasempetan investasi perumahan pangsaéna ti Hong Kong, nyayogikeun solusi lengkep upami anjeun hoyong ngadegkeun perusahaan di Hong Kong atanapi di luar negeri, SDM di Hong Kong sareng seueur deui, anu kalebet perencanaan kauangan sareng seueur deui.

Ngabantosan palanggan kami nganggo solusi dumasar kawarganagaraan di sareng ti Hong Kong sareng karésidénan sékundér.

Dukungan Khusus pikeun Warga Hong Kong:

Kami nyayogikeun meujeuhna Karésidénan ku jasa investasi pikeun Hong Kong, ngalangkungan harga terjangkau kami firma hukum investasi sareng imigrasi pikeun Hong Kong, pangacara imigrasi investasi murah pikeun Hong Kong, Karésidénan anu terjangkau ku konsultan investasi pikeun Hong Kong, Karésidénan anu mampuh ku ahli hukum investasi pikeun Hong Kong sareng perusahaan konsultan imigrasi anu murah pikeun Hong Kong

  • Karésidénan ku investasi ti Hong Kong ka 37 Nagara.

  • Visa emas di Hong Kong ka 37 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku investasi ti Hong Kong ka 37 Nagara.

  • Paspor kadua ti Hong Kong ka 37 Nagara.

  • Imigrasi Dumasar Bisnis ti Hong Kong ka 106 Nagara.

  • Karésidénan ku program investasi ti Hong Kong.

  • Program visa emas di Hong Kong ka 37 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku program investasi ti Hong Kong dugi ka 37 Nagara.

  • Program paspor kadua ti Hong Kong ka 37 Nagara.

  • Program imigrasi bisnis ti Hong Kong ka 106 Nagara.

Karésidénan Khusus ku dukungan investasi pikeun individu sareng kulawarga.

Karésidénan ku Investasi Hong Kong ngalangkungan Perumahan

Kami nyayogikeun panunjang pikeun inpéstasi perumahan di Hong Kong kalayan sudut pandang yén palanggan kedah kéngingkeun pangasilan anu hadé dina investasi di Hong Kong, iraha, aranjeunna hoyong milih kaluar tina investasi anu dilakukeun ku aranjeunna pikeun Karésidénan ku investasi pikeun Hong Kong. Kami ngagaduhan hubungan sareng sababaraha pamekar perumahan pangsaéna di Hong Kong anu ngagaduhan catetan lagu anu saé sareng sipatna aya di lokasi anu saé di Hong Kong, kéngingkeun hasil pangsaéna.

Program karésidénan perumahan anu pangsaéna pikeun Hong Kong kalayan investasi di perumahan di Hong Kong.

Nagara anu dirojong pikeun karésidénan ku investasi

Peryogi kauninga - Karésidénan Hong Kong ku Investasi

  • Karésidénan ku Pengacara Investasi pikeun Hong Kong bakal nyayogikeun bantosan dokuméntasi lengkep pikeun Karésidénan anu suksés ku investasi ka Hong Kong. Ladenan standar kami pikeun Karésidénan ku Investasi ka Hong Kong kalebet:

    Konseling

    lilana: poé 1-3

    Ahli hukum urang bakal ngartos syarat anjeun pikeun mindahkeun ti Hong Kong atanapi ka Hong Kong, dumasar kana saran anu bakal dilakukeun

    Pamariksaan

    lilana: poé 1-3

    Kami ngalaksanakeun Dilaksanakeun Dilaksanakeun mimiti, pikeun nyiapkeun laporan sateuacan nyarankeun Karésidénan ku inpéstasi pikeun Hong Kong ka klien pikeun kéngingkeun Idin Padumukan Hong Kong sareng ngirangan résiko nolak.

    Dumasar kana laporan rajin pikeun Hong Kong, kami ogé nyarankeun program alternatip pikeun kasuksesan anu langkung saé.

    kontrak

    lilana: poé 1

    Pikeun urang pikeun maju sareng Karésidénan anjeun ku aplikasi investasi pikeun Hong Kong kami peryogi salinan scan paspor anggota kulawarga sareng kulawarga.

    Persiapan dokuméntasi

    lilana: 1 minggu

    Tarjamahan sareng murtad dokumén Karésidénan ku aplikasi investasi pikeun Hong Kong. Ahli hukum khusus kami pikeun Karésidénan ku investasi pikeun Hong Kong sareng visa emas bakal ngabantosan ngeusian bentuk sareng dokuméntasi.

    filing tina dokuméntasi

    lilana: geuwat

    Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga anjeun pikeun Karésidénan ku aplikasi investasi pikeun Hong Kong parantos siap, kami bakal ngeusianana ku otoritas anu aya di Hong Kong.

    Ngenyakeun

    lilana: 1 bulan

    Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga anjeun pikeun Karésidénan ku aplikasi investasi pikeun Hong Kong parantos siap, kami bakal ngeusianana ku otoritas anu aya di Hong Kong.

    Babagi Warta Anu Saé

    lilana: geuwat

    Sakali aplikasi anjeun pikeun Karésidénan ku inpormasi di Hong Kong disatujuan, kami bagikeun warta anu hadé sareng anjeun sareng mimitian nyiapkeun dukungan anu sanés.

  • Kami henteu ngadukung atanapi nyayogikeun Karésidénan ku jasa investasi di Hong Kong ka jalma-jalma atanapi bisnis di handap anu kasebut di handap:

    • Karésidénan ku jasa investasi pikeun Hong Kong henteu ditawarkeun ka Padagang atanapi distributor senjata sareng amunisi ti atanapi ka Hong Kong.

    • Karésidénan ku program investasi pikeun Hong Kong henteu ditawarkeun pikeun panjagaan Téknis di Hong Kong atanapi spionase industri VoIP di atanapi ti atanapi ka Hong Kong.

    • Karésidénan ku konsultasi investasi pikeun Hong Kong henteu ditawarkeun pikeun kagiatan ilegal atanapi kriminal di Hong Kong.

    • Karésidénan ku dukungan investasi pikeun Hong Kong sanés pikeun jalma anu urusan dina matérial Genetik di Hong Kong.

    • Karésidénan ku jasa investasi pikeun Hong Kong sanés pikeun usaha anu nanggung senjata biologis atanapi nuklir bahaya atanapi bahaya di Hong Kong.

    • Karésidénan ku program investasi dukungan pikeun Hong Kong henteu sayogi pikeun individu pikeun Hong Kong dina urusan dagang, neundeun di Hong Kong, atanapi ngangkut organ-organ Manusa.

    • Karésidénan ku investasi pikeun Hong Kong sanés kanggo agénsi Adoption ilegal.

    • Karésidénan jasa program pikeun Hong Kong sanés kanggo kultus Agama sareng amal-amalna di Hong Kong.

    • Karésidénan ku jasa investasi di Hong Kong henteu disayogikeun ka jalma-jalma anu urusan dina pornografi di Hong Kong.

    • Karesidenan urang pengacara di Hong Kong tong ngadukung urusan bisnis di parpol narkoba di Hong Kong.



    "Bewara Penting : MM Solutions INC nyandak pancegahan anu wajar pikeun mastikeun dokumén AML pikeun klien pikeun Hong Kong sareng KYC na tapi kami henteu nampi tanggel walerna pikeun panolakan ti pihak berwajib di Hong Kong pikeun disahkeun aplikasi pikeun Karésidénan ku investasi di Hong Kong.

  • Juta Ngadamel Kaperawatan

    Pangalaman bédana.

    MÉlmu

    Ngurus ngawangun sareng anjeun dina pikiran.

    • Toko Eureun

      Karésidénan ku investasi di Hong Kong sareng nagara-nagara sanés, ditambah seueur dukungan sanésna.

    • jasa pribadi

      Kami nyayogikeun Karésidénan pangsaéna ku dukungan investasi di Hong Kong pikeun investasi, imigrasi sareng perencanaan perumahan di Hong Kong.

    • Pendadean Tukang Ngadamel

      Didukung ku karésidénan internasional ku pangalaman investasi sareng sarat hukum Hong Kong, urang ngadamel solusi anu pangsaéna.

    • bedah kalapa

      Karésidénan kami ku jasa investasi pikeun Hong Kong nawiskeun harga anu paling murah, kalayan tingkat kasuksésan anu pangsaéna pikeun Hong Kong.

    • Ahli Industri Kuat

      Kami parantos mangtaun-taun pangalaman pikeun dual Residence di Hong Kong ngadukung palanggan sareng kulawargana pikeun Hong Kong.

    • Kabeungharan Pangalaman

      Karésidénan anu dialaman ku pangacara investasi pikeun Hong Kong sareng agén hukum pikeun Hong Kong nyayogikeun dukungan ka klien.

    • Quality

      Kami gaduh pangacara sareng agén anu pangsaéna pikeun prosés penanganan Hong Kong sareng aplikasi anu komitmen pikeun kasuksesan anjeun.

    • 1 Titik Kontak

      Sateuacan Karésidénan anjeun di Hong Kong sareng saatos disatujuan, anggota tim senior kami bakal aya di sana pikeun bisnis atanapi dukungan pribadi pikeun Hong Kong

    • Kasadaran Budaya Unik

      Kami gaduh pangalaman internasional di Karésidénan ku investasi kalebet Hong Kong, ngabantosan klien ti sakumna dunya sareng jasa pangsaéna.

    • global tapak suku

      Bisi, Karésidénan anjeun ku investasi ka Hong Kong gagal, aya 36 nagara deui anu kami laksanakeun, kami siap sareng rencana B.

  • Ngitung biaya pikeun Karésidénan ku Investasi ka Hong Kong

    Pikeun ngitung biaya pikeun Karésidénan ku inpéstasi pikeun Hong Kong mangga eusian sadaya detil kalebet anggota kulawarga sareng umur na. Kusabab seueur klien pikeun Hong Kong, kami tiasa nyayogikeun jasa anu langkung saé kalayan béaya rendah. Itungan bakal, kalebet, biaya pikeun Karésidénan ku program investasi pikeun Hong Kong sareng biaya anu sanés.

    nami

    umur

    surélék

    Nomer telepon

    Barudak: teunuhun

    Barudak nepi ka 18 taun:

    Barudak di luhur 18 taun:

    Kolot langkung ti 55 taun: teunuhun

    Jumlah Kolot:

  • Pikeun maca langkung seueur inpormasi ngeunaan

    • Rupa-rupa pisa pikeun Hong Kong

    • Prosedur Idin Kerja kanggo Hong Kong

    • Tempatna samentawis di Hong Kong

    • Padumukan permanén di Hong Kong

    • Kawarganagaraan Hong Kong

    • Kadutaan sareng Konsulat Hong Kong

    • Pajeg di Hong Kong

    Mangga nganjang Kaca Imigrasi

Karésidénan ku Investasi di Hong Kong sareng Jasa Lainnya

Kami parantos ngadaptarkeun sababaraha layanan deui anu kami nyayogikeun di Hong Kong pikeun syarat anu langsung atanapi ka hareup.

Upami anjeun ngarencanakeun badé ngalih sareng kulawarga anjeun ka Hong Kong ku nanem modal, kami salaku pasangan anjeun pikeun Hong Kong, aya pikeun nyayogikeun seueur jasa sanésna sareng nalika anjeun meryogikeun di Hong Kong kalayan harga anu terjangkau.

Salain ti Karésidénan ku konsultasi investasi pikeun Hong Kong, kami nyayogikeun bisnis, jasa IT sareng SDM ogé di Hong Kong, anu anjeun henteu tiasa mendakan handapeun hiji payung anu disayogikeun ku konsultan anu sanés pikeun Hong Kong ngajantenkeun urang toko mandeg kanggo Hong Kong sareng 106 nagara .

"Kami parantos nanem modal taun-taun ékspérimén sareng global di 106 Nagara pikeun ngabantosan kulawarga, perorangan, sareng pangusaha di Hong Kong dina ngahontal tujuan sareng cita-citana."

Kami ngadukung cara klién urang saluareun Karésidénan ku investasi pikeun Hong Kong kalayan bantosan ahli hukum, konsultan sareng dasi di Hong Kong sareng internasional.

Perusahaan di Hong Kong

Kami tiasa ngabantosan anjeun ngadaptar perusahaan di Hong Kong atanapi Luar Negeri sareng 106 Nagara (Biaya ngadaptar perusahaan di Hong Kong langkung mirah sareng kami.)

Rekening Bank di Hong Kong

Naon waé investor anu hijrah ka Hong Kong peryogi rekening bank pribadi di Hong Kong sareng rekening bank perusahaan di Hong Kong, kami ogé tiasa ngabantosan akun bank luar negeri.

Gerbang pamayaran di Hong Kong

Pasihkeun anjeun peryogi konsultasi di Hong Kong, pikeun solusi pembayaran digital di Hong Kong sapertos gateway pembayaran tradisional atanapi fintech di Hong Kong atanapi solusi crypto, hayu urang terang.

Usaha anu parantos diical

Saatos Karésidénan ku investasi ka Hong Kong upami anjeun ngarencanakeun ngamimitian usaha ku ngagaleuh bisnis anu tos aya di Hong Kong pikeun mimitian instan di Hong Kong.

Jasa SDM di Hong Kong

urang perusahaan SDM di Hong Kong tiasa ngabantosan anjeun sareng rekrutmen gancang. Anjeun tiasa ogé pos lowongan di Hong Kong gratis.

Nomer Telepon Virtual kanggo Hong Kong

Sistem telepon bisnis pikeun Hong Kong sasarengan nomer virtual pikeun Hong Kong 102 nagara sareng 291 Kota.

Jasa Perencanaan Keuangan di Hong Kong

Akuntansi, karajinan alatan di Hong Kong sareng langkung seueur deui.

Alamat Kantor Virtual di Hong Kong

Kantor maya alamat di 65 lokasi internasional.

Bisnis setelan di Hong Kong

Saatos Karésidénan ku investasi ka Hong Kong, bisnis setelan di Hong Kong.

Leyuran IT

Kami nyayogikeun solusi TI anu disebatkeun di handap ieu di Hong Kong

  • Ngararancang Wéb di Hong Kong

  • Pangembangan E-commerce di Hong Kong

  • Pangembangan wéb di Hong Kong 

  • Pangwangunan Blockchain di Hong Kong

  • Pangwangunan Aplikasi di Hong Kong

  • Pangwangunan Parangkat Lunak di Hong Kong

  • SEO di Hong Kong

Ahli hukum pikeun Karésidénan ku Investasi di Hong Kong

Kami nyayogikeun Residénsi hukum ku solusi Investasi pikeun Hong Kong sareng kasuksésan pikeun klien kami penting pisan, pikeun Hong Kong, kami pamimpin, teguh hukum kami pikeun Hong Kong ngagaduhan agén imigrasi anu pangsaéna ogé di Hong Kong, kami ngagaduhan reputasi pikeun ngalayanan palayanan klien pangsaéna pangalaman pikeun Hong Kong kalayan solusi investasi strategis anu jelas pikeun individu Hong Kong sareng kulawargana. Karésidénan kami ku tim investasi pikeun Hong Kong nyayogikeun solusi pikeun kasuksésan Klién.

Titik Penting:

Kami henteu ngeusi batre tambahan pikeun kéngingkeun Daya pengacara. Upami anjeun ngarencanakeun ngamimitian pendaptaran perusahaan ka Hong Kong jarak jauh, kakuatan pengacara anjeun kedah leres-leres dilegakeun pikeun dianggo di daérah Hong Kong. Gumantung kana nagara tempat anjeun, éta kedahna murtad atanapi dilegalkeun ku konsulat Hong Kong.

Patarosan anu Sering Ditampi - Karésidénan ku Investasi di Hong Kong

Karésidénan Profesional ku Pitunjuk Investasi pikeun Hong Kong

Nyuhungkeun konsultasi gratis pikeun Karésidénan anjeun ku Investasi ka Hong Kong


link ka Departemen Imigrasi Hong Kong , jawab nyusun kabijakan pikeun ngagancangkeun Imigrasi di Hong Kong
Karésidénan ku Investasi ka 38 nagara!

5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan