Lebet

🔍

EN

X

Karésidénan ku Investasi pikeun Yunani sareng Visa Visa

Kami nyayogikeun Layanan Imigrasi Ékonomi di Yunani pikeun:

  • ● Karésidénan ku investasi di Yunani
  • ● Kewarganegaraan ku investasi ti Yunani
  • ● Visa emas di Yunani
  • ● Paspor kadua ti Yunani
  • ● Karésidénan ku investasi pikeun Yunani ku investasi dina perumahan

Best Agén pikeun Karésidénan ku Investasi di Yunani jeung Pengacara pikeun Karésidénan ku Investasi di Yunani sareng calo pikeun program karésidénan perumahan di Yunani dianggo sasarengan pikeun panangtayungan klién.

Peryogi kauninga

Karésidénan ku agén Investasi pikeun Yunani nyayogikeun jasa karésidénan ku inpéstasi di Yunani, Karésidénan ku program inpéstasi di Yunani, Karésidénan ku program inpéstasi di Yunani, Karésidénan kadua ku investasi di Yunani, dua Karesidenan ku investasi di Yunani, kawarganagaraan sareng karésidénan ku investasi di Yunani , Karésidénan permanén ku investasi di Yunani, Karésidénan samentawis ku investasi di Yunani, Karésidénan ku skéma investasi di Yunani, Karésidénan ku skéma investasi di Yunani, Kewarganagaraan ku investasi di Yunani, Kewarganagaraan ku program inpéstasi di Yunani, Kewarganagaraan ku program investasi di Yunani, kadua Kewarganegaraan ku investasi di Yunani, dua Kewarganegaraan ku investasi di Yunani, cicing sareng kawarganagaraan ku investasi di Yunani, karésidénan sareng kawarganagaraan ku investasi di Yunani, program Kewarganegaraan ékonomi di Yunani, Kewarganegaraan ku skéma investasi di Yunani, Kewarganegaraan ku skéma investasi di Yunani, kadua paspor di Yunani, program paspor kadua di Yunani , program paspor kadua di Yunani, paspor kadua kadua di Yunani, karésidénan sareng paspor kadua di Yunani, paspor kadua diplomatik di Yunani, paspor kadua ku investasi di Yunani, paspor kawarganagaraan kadua di Yunani, skéma paspor kadua di Yunani, skéma paspor kadua di Yunani , visa emas di Yunani, visa emas di Yunani, program visa emas di Yunani, program visa emas di Yunani, visa emas kadua di Yunani, program visa emas kadua di Yunani, visa emas ganda di Yunani, kawarganagaraan sareng visa emas di Yunani, karésidénan sareng visa emas di Yunani, kawarganagaraan visa emas di Yunani, skéma visa emas di Yunani, skéma visa emas di Yunani.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS anjeun milih

"1 stop solution" kanggo sadayana Padumukan anjeun ku investasi di Yunani kalayan dukungan tambahan.

SULIT | Solusi HUKUM

Investasi Minimum di Yunani pikeun Karésidénan ku investasi: $ € 250,000

Bubuka Yunani sareng Karésidénan ku Investasi

Énggal pisan, bénten, sareng luar matak heran, Yunani mangrupikeun gabungan anu narik ati tina kapuloan anu disinaran matahari, gunung anu ngalangkungan, daérah perkotaan sareng kabiasaan anu teu awét. Ditutupan ku keupeul haneuteun Laut Aegean, éta dinamis, ngundang, sareng sarat pisan: éta sistem aturan mayoritas anu munggaran di dunya, balik ka abad ka lima SM

Henteu paduli naha anjeun tamu anu sakedap atanapi hoyong pisan ex-pat, Yunani ngagaduhan sadayana: iklim anu luar biasa sataun, genah sedeng, kadaharan anu saé, jalma-jalma lokal anu pikaresepeun, sareng sajarah anu matak pikasieuneun. Masing-masing ujung bangsa ieu ngabahekeun rasa santai sareng tempat anu kedah ditingali teras-terasan salamina: Athena, Kreta, Delphi, Olympia, Santorini, Skiathos, Meteora, Rhodes, sareng Corfu ngan ukur mangrupikeun hal anu langkung ageung.

Yunani pikeun sababaraha waktos janten magnet liburan, tapi, éta cekap ageung sahingga anjeun umumna tiasa milarian misteri 'surga tempat' misteri anjeun nyalira jauh ti grup. Nyatana, sanajan dina usum panas nalika kapuloan, basisir laut, sareng sésa-sésa lami dilimpuhkeun ku tamu, anjeun ayeuna tiasa mendakan bantahan handapeun-radar anu masihan sagala réncang sareng rohangan anu anjeun peryogikeun. Kira-kira 40% masarakat sacara gembleng cicing di Athena sareng sakitar Athena, anu ngandung hartos aya tumpukan rohangan dina rupa-rupa nagara, kalayan langkung ti 50,000 mil pasagi sareng dina hartos sajumlah besar pulau-pulau anu luar biasa dijelajah.

Kamungkinan hirup di Yunani tiasa ditampi pikeun sababaraha ostracize. Yunani mangrupikeun bangsa anu dinamis pisan anu kasohor di panjuru dunya pikeun suasana anu hébat sapanjang taun, sajarah anu pasti, desain anu saé, sareng budaya anu luar biasa. Éta diakui di Uni Éropa dina taun 1981, sareng ti saprak éta payun, bangsa parantos janten kakuatan anu langkung kuat.

Yunani biasana mangrupikeun tempat anu dijagaan, sareng ampir teu aya lepat anu asli. Aranjeunna ngagaduhan biaya anu paling tipis pikeun barang dasar di Uni Éropa, sanaos kanyataanna daérah perkotaan, contona, Athena biasana langkung mahal tibatan sesa nagara. Cara hirup luhur, utamina upami anjeun cicing di Yunani dina kontrak tilas.

Yunani kasohor ku luar biasa ngundang sareng tatangga. Garéja Ortodok Yunani mangrupikeun bagian mendasar Yunani, sareng 99% populasi nuturkeun agama ieu.

Hirup di Yunani salaku Expat

Pangakuan Yunani kana Uni Éropa dina 1981 memproklamirkan mimiti iklim anu langkung akomodatif pikeun warga luar negeri. Sateuacan ieu, Yunani parantos seueur nagara tatanén dimana mantan keran rutin nyanghareupan lenggah anu langkung ti dua taun pikeun jalur telepon, sareng kendaraan jarang ditingali di luar.

Sanaos kitu, pendaptaran di Uni Éropa ngarobih ekspektasi pikeun kanyamanan sadidinten sacara signifikan, sareng kahirupan janten saderhana, henteu paduli naha ieu tiasa ngarugikeun alam Yunani anu teu murni baheula.

Dugi ka ayeuna, Yunani henteu janten mainstream di antara mantan pat-bagian salaku bagian tina tatangga Éropa na. Ieu umumna turun ka jalan anu henteu sami jumlah organisasi sadunya anu aya di dieu. Maka kamungkinan pikeun promosikeun profési anjeun panginten henteu sagampang bantahan anu béda-béda di Éropa.

Sadaya hal dianggap, bangsa ngundang kuli anu teu dikenal, sareng kamajuan industri perjalanan Yunani anu lumayan nunjukkeun yén biasana aya lowongan dina industri ieu, salaku conto, ngamimitian usaha, ngajantenkeun ahli daérah lokal, atanapi ngawaskeun panginepan. Pikeun anu ngémutan hijrah ka bangsa anu pikaresepeun ieu, bijaksana pikeun mastikeun ngeunaan dunungan sateuacan anjeun ngalakukeun sapertos tingkat pangangguran anu saleresna luhur; 9.5 persén. Pitunjuk tujuan tiasa masihan anjeun aset penting penting pikeun ngabantosan anjeun dina siklus ieu.

Biaya rata-rata pikeun barang dasar di Yunani

Yunani mangrupikeun individu ti Uni Éropa sareng nawiskeun Euro. Rata-rata biaya barang dasar di Yunani biasana 30% henteu persis seueur nagara Éropa anu sanés, nanging, santunan lingkungan Yunani anu normal ogé langkung handap. Bisi mana waé, tingkat pembantun pensiunan féderal ogé di handap jalma-jalma di nagara Uni Éropa normal, janten ostrasisi anu cicing di dieu dina kompénsasi lingkungan bakal aya pilihan pikeun hirup gampang.

Barang tuangeunana saderhana pisan di Yunani, khususna di Rhodes, dimana teu aya kawajiban impor, anu ngajantenkeun ieu tempat anu langkung unggul dibanding sababaraha nagara Éropa anu sanés perkawis biaya hirup. Sacara sakedik tipayun diperhatoskeun yén biaya rata-rata pikeun barang dasar di Yunani bakal tumiba langkung lami dina waktos anu caket kusabab ngosongkeun anu di bawa ku kaayaan darurat moneter.

Pitunjuk migrasi global kami ngandung poin demi titik biaya hirup di sababaraha jinis kahirupan sareng alternatif hirup pikeun sababaraha bantahan pengasingan anu terkenal. Kusabab pembantuna kami diwangun ku tilas pat anu hirup sareng damel di nagara-nagara nyalira, anjeun tiasa dijamin yén data éta pasti, pikahareupeun, sareng tiasa diandelkeun.

Detil dasar pikeun Karésidénan ku Investasi pikeun Yunani

Investasi minimum pikeun Karésidénan ku investasi di Yunani
250,000 USD
Waragad tambahan pikeun visa emas pikeun Yunani
20.000 USD
Jenis Program
Karésidénan ku investasi pikeun Yunani
Jenis Visa:
D visa atanapi Permanén Residence idin sah dugi ka 5 taun
Waktos ngolah pikeun karésidénan ku investasi Yunani
3 mun 4 bulan
Perumahan permanén
geuwat
kawarganagaraan
Saatos 7 taun
Kawarganagaraan Duaan Diidinan pikeun warga Yunani
diwenangkeun
Pilihan Investasi pikeun Karésidénan ku investasi Yunani

Perumahan

Naha pikeun kéngingkeun Karésidénan ku investasi di Yunani

Yunani, anu mangrupikeun bumi tina salah sahiji peradaban pangkolotna di Éropa, ngagaduhan artefak budaya anu euyeub sareng tempat wisata sajarah. Nagara ieu ngagaduhan industri pariwisata anu booming. Nagara ieu ogé mangrupikeun anggota lengkep Uni Éropa sareng zona Schengen, janten warga tiasa ngaraosan gerakan gratis di zona Schengen sareng perdagangan bébas di Uni Éropa. Anjeun tiasa ngahontal karésidénan gancang di Yunani ku ngagaleuh perumahan, anu tiasa nyéwa para turis sareng pengunjung Yunani. Program karésidénan-ku-investasi teuing gancang sareng gampang, sareng anjeun tiasa ngalebetkeun anggota kulawarga anjeun dina aplikasi. Anjeun teu kedah nyayogikeun padumukan fisik di Yunani nalika nampi RP.

Imigrasi kulawarga di Yunani

Salaki anjeun kedah dilebetkeun kana lamaran anjeun, ogé barudak di handapeun 21. Pangpangna, henteu aya investasi anu ditungtut pikeun kalebet anggota kulawarga.

Program karésidénan ku investasi di Yunani insite

Anjeun tiasa nerapkeun ka Kedubes Yunani atanapi langsung ka Dinas Imigrasi di Yunani. Anjeun kedah ngadaptarkeun pamésan perumahan di Yunani sakedikna EUR250,000, atanapi upami pameseran henteu acan dilakukeun, nampilkeun Perjanjian Dursasana sareng buktina cekap dana. Prosedur na gancang teuing: dina waktos 1-1.5 bulan, anjeun bakal kéngingkeun ijin anjeun. RP dialokasikan salami 5 taun, sareng tiasa diperpanjang pikeun 5 taun deui.

Kewajiban finansial pikeun Yunani

Anjeun bakal dipenta pikeun mésér perumahan sahenteuna $ 250,000 di Yunani, sareng jaga investasi salami 15 taun. Anjeun tiasa gaduh manpaat tina industri pariwisata booming Yunani ku nyéwa harta anjeun ka pengunjung.

Dukungan klién pikeun Karésidénan ku investasi pikeun Yunani

Tim kami tina Karésidénan ku Agén Investasi pikeun Yunani jeung Karésidénan ku Investment ahli hukum pikeun Yunani nyayogikeun palanggan sareng kulawargana di Yunani kalayan dukungan pikeun kawarganagaraan ku inpéstasi ti Yunani, karésidénan ku investasi ti Yunani sareng kasempetan imigrasi investasi sanés, di 37 nagara.

Jasa kami henteu ngan ukur dugi ka karésidénan ku investasi ti Yunani atanapi Golden Visa ti Yunani atanapi kawarganagaraan ku investasi ti Yunani atanapi paspor kadua, kami ogé ngabantosan dina kasempetan investasi perumahan pangsaéna ti Yunani, nyayogikeun solusi lengkep upami anjeun hoyong ngadegkeun perusahaan di Yunani atanapi lepas pantai, sumber daya manusa di Yunani sareng seueur deui, anu kalebet perencanaan kauangan sareng seueur deui.

Ngabantosan klien kami kalayan solusi dumasar kawarganagaraan di sareng ti Yunani sareng karésidénan sékundér.

Dukungan Khusus pikeun Warga Yunani:

Kami nyayogikeun meujeuhna Karésidénan ku jasa investasi pikeun Yunani, ngalangkungan harga terjangkau kami firma hukum investasi sareng imigrasi pikeun Yunani, pangacara imigrasi investasi murah pikeun Yunani, Karésidénan anu terjangkau ku konsultan investasi pikeun Yunani, Karésidénan anu mampu ku ahli hukum investasi pikeun Yunani sareng teguh konsultan imigrasi anu terjangkau pikeun Yunani

  • Karésidénan ku investasi ti Yunani ka 37 Nagara.

  • Visa emas di Yunani ka 37 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku investasi ti Yunani ka 37 Nagara.

  • Paspor kadua ti Yunani ka 37 Nagara.

  • Imigrasi Dumasar Bisnis ti Yunani ka 106 Nagara.

  • Karésidénan ku program investasi ti Yunani.

  • Program visa emas di Yunani ka 37 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku program investasi ti Yunani dugi ka 37 Nagara.

  • Program paspor kadua ti Yunani ka 37 Nagara.

  • Program imigrasi bisnis ti Yunani ka 106 Nagara.

Karésidénan Khusus ku dukungan investasi pikeun individu sareng kulawarga.

Karésidénan ku Investasi Yunani ngalangkungan Perumahan

Kami nyayogikeun panunjang pikeun inpéstasi perumahan di Yunani kalayan sudut pandang yén palanggan kedah kéngingkeun inpormasi anu saé pikeun investasi di Yunani, iraha, aranjeunna hoyong milih kaluar tina investasi anu dilakukeun ku aranjeunna pikeun Karésidénan ku investasi pikeun Yunani. Kami ngagaduhan hubungan sareng sababaraha pamekar perumahan pangsaéna di Yunani anu ngagaduhan catetan lagu anu saé sareng harta banda na aya di lokasi anu saé di Yunani, nyandak pangsaéna pangsaéna.

Program karésidénan perumahan paling saé pikeun Yunani kalayan investasi di perumahan di Yunani.

Nagara anu dirojong pikeun karésidénan ku investasi

Peryogi kauninga - Yunani Karésidénan ku Investasi

  • Karésidénan ku Pengacara Investasi pikeun Yunani bakal nyayogikeun bantosan dokuméntasi lengkep pikeun Karésidénan anu suksés ku investasi ka Yunani. Ladenan standar kami pikeun Karésidénan ku Investasi ka Yunani kalebet:

    Konseling

    lilana: poé 1-3

    Ahli hukum urang bakal ngartos syarat anjeun pikeun mindahkeun ti Yunani atanapi ka Yunani, dumasar kana saran anu bakal dilakukeun

    Pamariksaan

    lilana: poé 1-3

    Kami ngalaksanakeun Dilaksanakeun Dilaksanakeun awal, pikeun nyiapkeun laporan sateuacan nyarankeun Karésidénan ku investasi pikeun Yunani ka klien pikeun kéngingkeun Surat Izin Tempat tinggal Yunani sareng pikeun ngirangan résiko nolak.

    Dumasar kana laporan rajin pikeun Yunani, kami ogé nyarankeun program alternatip pikeun kasuksesan anu langkung saé.

    kontrak

    lilana: poé 1

    Pikeun urang pikeun maju sareng Karésidénan anjeun ku aplikasi investasi pikeun Yunani kami peryogi salinan scan paspor anggota kulawarga sareng kulawarga.

    Persiapan dokuméntasi

    lilana: 1 minggu

    Tarjamahan sareng murtad tina dokumén Karésidénan ku aplikasi investasi pikeun Yunani. Ahli hukum khusus kami pikeun Karésidénan ku investasi pikeun Yunani sareng visa emas bakal ngabantosan formulir pangisian sareng dokuméntasi.

    filing tina dokuméntasi

    lilana: geuwat

    Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga anjeun pikeun Karésidénan ku aplikasi investasi pikeun Yunani parantos siap, kami bakal ngeusianana ku otoritas relevan Yunani.

    Ngenyakeun

    lilana: 3 mun 4 bulan

    Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga anjeun pikeun Karésidénan ku aplikasi investasi pikeun Yunani parantos siap, kami bakal ngeusianana ku otoritas relevan Yunani.

    Babagi Warta Anu Saé

    lilana: geuwat

    Sakali aplikasi anjeun pikeun Karésidénan ku inpéstasi Yunani disatujuan, kami nyebarkeun berita hadé sareng anjeun sareng mimitian nyiapkeun dukungan anu sanés.

  • Kami henteu ngadukung atanapi nyayogikeun Karésidénan ku jasa investasi di Yunani pikeun jalma atanapi bisnis di Yunani anu di handap ieu.

    • Karésidénan ku jasa investasi pikeun Yunani henteu ditawarkeun ka Padagang atanapi distributor senjata sareng amunisi ti atanapi ka Yunani.

    • Karésidénan ku program investasi pikeun Yunani henteu ditawarkeun pikeun panjagaan Téknis di Yunani atanapi spionase industri VoIP di atanapi ti atanapi ka Yunani.

    • Karésidénan ku konsultasi investasi pikeun Yunani henteu ditawarkeun pikeun kagiatan ilegal atanapi kriminal di Yunani.

    • Karésidénan ku dukungan investasi pikeun Yunani sanés pikeun jalma anu urusan dina matéri Genetik di Yunani.

    • Karésidénan ku jasa investasi pikeun Yunani sanés pikeun usaha anu nanggung senjata biologis atanapi nuklir bahaya atanapi bahaya di Yunani.

    • Karésidénan ku program investasi dukungan pikeun Yunani henteu sayogi pikeun jalma-jalma Yunani pikeun urusan dagang, neundeun di Yunani, atanapi transportasi organ-organ Manusa.

    • Karésidénan ku investasi pikeun Yunani sanés kanggo agénsi Adoption ilegal.

    • Karésidénan jasa program pikeun Yunani sanés kanggo kultus Agama sareng amal-amalna di Yunani.

    • Karésidénan ku jasa investasi di Yunani henteu disayogikeun ka jalma-jalma anu urusan dina pornografi di Yunani.

    • Karesidenan urang pengacara di Yunani tong ngadukung urusan bisnis di parpol narkoba di Yunani.



    "Bewara Penting : MM Solutions INC nyandak pancegahan anu wajar pikeun mastikeun dokumén AML pikeun klien pikeun Yunani sareng KYC na tapi kami henteu nampi tanggung jawab naon waé pikeun panolakan ti pihak berwenang di Yunani pikeun persetujuan aplikasi pikeun Karésidénan ku investasi di Yunani.

  • Juta Ngadamel Kaperawatan

    Pangalaman bédana.

    MÉlmu

    Ngurus ngawangun sareng anjeun dina pikiran.

    • Toko Eureun

      Karésidénan ku investasi di Yunani sareng nagara-nagara sanés, ditambah seueur dukungan sanésna.

    • jasa pribadi

      Kami nyayogikeun Karesidenan pangsaéna ku dukungan investasi di Yunani pikeun investasi, imigrasi sareng perencanaan perumahan di Yunani.

    • Pendadean Tukang Ngadamel

      Didukung ku karésidénan internasional ku pangalaman investasi sareng sarat hukum Yunani, kami ngadamel solusi anu pangsaéna.

    • bedah kalapa

      Karésidénan kami ku jasa investasi pikeun Yunani nawiskeun harga anu paling murah, kalayan tingkat kasuksésan anu pangsaéna pikeun Yunani.

    • Ahli Industri Kuat

      Kami parantos mangtaun-taun pangalaman pikeun dua Karesidenan ka Yunani anu ngadukung palanggan sareng kulawargana pikeun Yunani.

    • Kabeungharan Pangalaman

      Karésidénan anu ngalaman ku pangacara investasi pikeun Yunani sareng agén hukum pikeun Yunani anu nyayogikeun palanggan.

    • Quality

      Kami gaduh pangacara sareng agén anu paling saé pikeun prosés nanganan Yunani sareng aplikasi anu komitmen pikeun kasuksesan anjeun.

    • 1 Titik Kontak

      Sateuacan Karésidénan anjeun ka Yunani sareng saatos disatujuan, anggota tim senior kami bakal aya pikeun bisnis atanapi dukungan pribadi pikeun Yunani

    • Kasadaran Budaya Unik

      Kami gaduh pangalaman internasional di Karésidénan ku investasi kalebet Yunani, ngabantosan klien ti sakumna dunya sareng jasa pangsaéna.

    • global tapak suku

      Bisi, Karésidénan anjeun ku investasi ka Yunani gagal, aya 36 nagara deui anu kami laksanakeun, kami siap sareng rencana B.

  • Ngitung biaya pikeun Karésidénan ku Investasi ka Yunani

    Pikeun ngitung biaya pikeun Karésidénan ku investasi pikeun Yunani punten eusian sadaya detil kalebet anggota kulawarga sareng umur na. Kusabab seueur klien pikeun Yunani, kami tiasa nyayogikeun jasa anu langkung saé kalayan biaya murah. Itungan bakal, kalebet, biaya pikeun Karésidénan ku program investasi pikeun Yunani sareng biaya anu sanés.

    nami

    umur

    surélék

    Nomer telepon

    Barudak: teunuhun

    Barudak nepi ka 18 taun:

    Barudak di luhur 18 taun:

    Kolot langkung ti 55 taun: teunuhun

    Jumlah Kolot:

  • Pikeun maca langkung seueur inpormasi ngeunaan

    • Rupa-rupa pisa pikeun Yunani

    • Prosedur Idin Kerja kanggo Yunani

    • Tempatna samentawis di Yunani

    • Padumukan permanén di Yunani

    • Kawarganagaraan Yunani

    • Kadutaan sareng Konsulat Yunani

    • Pajeg di Yunani

    Mangga nganjang Kaca Imigrasi

Karésidénan ku Investasi di Yunani sareng Jasa Lainnya

Kami parantos ngadaptarkeun sababaraha layanan deui anu kami nyayogikeun di Yunani pikeun sarat saharita atanapi masa depan.

Upami anjeun ngarencanakeun badé ngalih sareng kulawarga anjeun ka Yunani ku nanem modal, kami salaku pasangan anjeun pikeun Yunani, aya pikeun nyayogikeun seueur jasa sanésna sareng iraha anjeun peryogikeun di Yunani dina harga anu terjangkau.

Salain ti Karésidénan ku konsultasi investasi pikeun Yunani, kami nyayogikeun bisnis, jasa IT sareng SDM ogé di Yunani, anu anjeun henteu tiasa mendakan handapeun hiji payung anu disayogikeun ku konsultan anu sanés pikeun Yunani anu ngajantenkeun urang toko hiji tempat pikeun Yunani sareng 106 nagara.

"Kami parantos nanem modal taun-taun ékspérimén sareng global di 106 Nagara pikeun ngabantosan kulawarga, perorangan, sareng pangusaha pikeun Yunani dina ngahontal cita-cita sareng cita-citana."

Kami ngadukung cara klién urang saluareun Karésidénan ku investasi pikeun Yunani kalayan bantuan ahli hukum, konsultan sareng dasi-up di Yunani sareng internasional.

Perusahaan di Yunani

Kami tiasa ngabantosan anjeun ngadaptar perusahaan di Yunani atanapi Luar Negeri sareng 106 Nagara (Biaya ngadaptar perusahaan di Yunani langkung mirah sareng kami.)

Rekening Bank di Yunani

Naon waé investor anu hijrah ka Yunani peryogi rekening bank pribadi di Yunani sareng rekening bank perusahaan di Yunani, urang ogé tiasa ngabantosan akun bank luar negeri.

Gerbang pamayaran di Yunani

Incase anjeun peryogi konsultasi di Yunani, kanggo solusi pembayaran digital di Yunani sapertos gateway pembayaran tradisional atanapi fintech di Yunani atanapi solusi crypto, hayu urang terang.

Usaha anu parantos diical

Saatos Karésidénan ku investasi ka Yunani upami anjeun ngarencanakeun ngamimitian usaha ku ngagaleuh bisnis anu aya di Yunani pikeun mimitian instan di Yunani.

Jasa SDM di Yunani

urang perusahaan SDM di Yunani tiasa ngabantosan anjeun sareng rekrutmen gancang. Anjeun tiasa ogé pos lowongan di Yunani gratis.

Nomer Telepon Virtual pikeun Yunani

Sistem telepon bisnis pikeun Yunani babarengan jeung nomer virtual pikeun Yunani 102 nagara sareng 291 Kota.

Jasa Perencanaan Keuangan di Yunani

Akuntansi, karajinan alatan di Yunani sareng langkung seueur deui.

Alamat Kantor Virtual di Yunani

Kantor maya alamat di 65 lokasi internasional.

Bisnis setelan di Yunani

Saatos Karésidénan ku investasi ka Yunani, bisnis setelan di Yunani.

Leyuran IT

Kami nyayogikeun solusi TI di handap ieu di Yunani

  • Ngararancang Wéb di Yunani

  • Pangembangan E-commerce di Yunani

  • Pangembangan wéb di Yunani 

  • Pangembangan Blockchain di Yunani

  • Pangwangunan Aplikasi di Yunani

  • Pangembangan Parangkat Lunak di Yunani

  • SEO di Yunani

Ahli hukum pikeun Karésidénan ku Investasi di Yunani

Kami nyayogikeun Residénsi hukum ku solusi Investasi pikeun Yunani sareng kasuksésan pikeun klien kami penting pisan, pikeun Yunani, kami pamimpin, teguh hukum kami pikeun Yunani ngagaduhan agén imigrasi anu pangsaéna ogé di Yunani, kami ngagaduhan reputasi pikeun nganteurkeun pangalaman ngalayanan palanggan pangsaéna pikeun Yunani sareng solusi investasi strategis jelas pikeun individu Yunani sareng kulawargana. Karésidénan kami ku tim investasi pikeun Yunani nyayogikeun solusi pikeun kasuksésan Klién.

Titik Penting:

Kami henteu ngeusi batre tambahan pikeun kéngingkeun Daya pengacara. Upami anjeun ngarencanakeun ngamimitian pendaptaran perusahaan ka Yunani jarak jauh, kakuatan pengacara anjeun kedah leres-leres dilegalkeun kanggo dianggo di daérah Yunani. Gumantung kana nagara tempat anjeun, éta kedahna murtad atanapi dilegalkeun ku konsulat Yunani.

Patarosan Sering - Karésidénan ku Investasi di Yunani

Karésidénan Profesional ku Pitunjuk Investasi pikeun Yunani

Nyuhungkeun konsultasi gratis pikeun Karésidénan anjeun ku Investasi ka Yunani


link ka Departemen Imigrasi Yunani , jawab ngarumuskeun kabijakan pikeun ngagancangkeun Imigrasi di Yunani
Karésidénan ku Investasi ka 38 nagara!

5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan