Lebet

🔍

EN

X

Karésidénan ku Investasi pikeun Bulgaria sareng Golden Visa

Kami nyayogikeun Layanan Imigrasi Ékonomi di Bulgaria pikeun:

  • ● Karésidénan ku investasi di Bulgaria
  • ● Kewarganegaraan ku investasi ti Bulgaria
  • ● Visa emas di Bulgaria
  • ● Paspor kadua ti Bulgaria
  • ● Karésidénan ku investasi pikeun Bulgaria ku investasi dina perumahan

Best Agén pikeun Karésidénan ku Investasi di Bulgaria jeung Pengacara pikeun Karésidénan ku Investasi di Bulgaria sareng calo pikeun program perumahan perumahan di Bulgaria dianggo sasarengan pikeun panangtayungan klién.

Peryogi kauninga

Karésidénan ku agén Investasi pikeun Bulgaria nyayogikeun jasa karésidénan ku investasi di Bulgaria, Karésidénan ku program inpéstigasi di Bulgaria, Program karésidénan ku investasi di Bulgaria, Kadua residénsi ku investasi di Bulgaria, dua Karésidénan ku investasi di Bulgaria, kawarganagaraan sareng karésidénan ku investasi di Bulgaria , permanén Karésidénan ku investasi di Bulgaria, Karésidénan samentawis ku investasi di Bulgaria, Karésidénan ku skéma inpéstigasi di Bulgaria, Karésidénan ku skéma inpéstigasi di Bulgaria, Kewarganagaraan ku investasi di Bulgaria, Kewarganagaraan ku program inpéstigasi di Bulgaria, Kewarganagaraan ku program investasi di Bulgaria, kadua Kewarganegaraan ku investasi di Bulgaria, dua Kewarganegaraan ku investasi di Bulgaria, tempat cicing sareng kawarganagaraan ku investasi di Bulgaria, karésidénan sareng kawarganagaraan ku investasi di Bulgaria, program Kewarganegaraan ékonomi di Bulgaria, Kewarganegaraan ku skéma investasi di Bulgaria, Kewarganegaraan ku skéma investasi di Bulgaria, kadua paspor di Bulgaria, program paspor kadua di Bulgaria, program paspor kadua di Bulgaria, paspor kadua kadua di Bulgaria, karésidénan sareng paspor kadua di Bulgaria, paspor kadua diplomatik di Bulgaria, paspor kadua ku investasi di Bulgaria, paspor kawarganagaraan kadua di Bulgaria, skéma paspor kadua di Bulgaria, skéma paspor kadua di Bulgaria, visa emas di Bulgaria, visa emas di Bulgaria, program visa emas di Bulgaria, program visa emas di Bulgaria, visa emas kadua di Bulgaria, program visa emas kadua di Bulgaria, visa emas ganda di Bulgaria, kawarganagaraan sareng visa emas di Bulgaria, karésidénan sareng visa emas di Bulgaria, kawarganagaraan visa emas di Bulgaria, skéma visa emas di Bulgaria, skéma visa emas di Bulgaria.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS anjeun milih

"1 stop solution" kanggo sadayana Padumukan anjeun ku investasi di Bulgaria kalayan dukungan tambahan.

SULIT | Solusi HUKUM

Investasi Minimum di Bulgaria pikeun Karésidénan ku investasi: $ 6,20,221.44

Bubuka Bulgaria sareng Karésidénan ku Investasi

Bulgaria parantos dipilih ku sababaraha urang Inggris anu kedah uih ka bumi atanapi organisasi basis Internét tina lapangan pikeun penjelasan khusus yén tingkat pajegna bakal dihandap. Penjelasan sanés anu aya di tukangeun pilihan anu dilakukeun ku jalma-jalma ieu nyaéta biaya anu khas pikeun barang dasar di Bulgaria.

Bulgaria mangrupikeun nagara anu ngagaduhan panginepan anu moderat, tempat makan, sareng mesin bumi anu kontras sareng sésana Uni Éropa.

Pindah ka bangsa anu jauh sering nyababkeun nyaluyukeun kana cara hirup anu sanés. Janten, upami anjeun ngalih ka Bulgaria, idéal pikeun terang ngeunaan cara hirup pendudukna sareng unggal dintenna. Anjeun bahkan bakal niténan perayaan adat, sosial, sareng ketat. Nanging, kapungkur, aranjeunna mangrupikeun jalma anu luar biasa ogé dinamis, padamelan damel sareng teras mendakan sababaraha kasempetan anu saé pikeun latihan rélaxasi, sapertos, ngala lauk, olahraga usum salju, usaha, sareng sajabina

Sedengkeun sababaraha perayaan dipuji dina tanggal anu jelas, anu sanés ngiringan Paskah. Sakumaha ngahargaan Natal, éta dipuji dina dua bagian, anu mimiti di énjing 24 Désémber sareng anu kadua dina tanggal 25 Désémber di kapel teras dituturkeun tuang siang anu bahagia.

Cindekna, sababaraha adat istiadat leres-leres aya anu masih dianggap sanaos kanyataan yén Bulgaria ayeuna parantos kabentuk janten bangsa anu mutakhir.

Kaseueuran urang Bulgaria dianggo pikeun angkat ka basisir sareng ngahargaan tuangeun.

Pikeun seueur jalmi, cara hirup anu dibarengan hirup di Bulgaria mangrupikeun daya tarik anu paling hébat. Ngahudangkeun di basisir di akhir usum semi, ski nalika usum salju, maén golf, sareng jalan-jalan di gunung mangrupikeun latihan rélaxasi anu tiasa anjeun pikaresep. Adegan anu luar biasa di Bulgaria masihan seueur kasempetan anyar.

Domba sareng domba ngumbara sacara terang-terangan di kebon tanpa témbok, sareng seueur padumuk lingkungan ngembangkeun hasil bumi nyalira di bumi. Nanging, nalika cicing di Bulgaria pikaresepeun, aya sababaraha tips kaamanan anu kedah dipikaterang. Pencopét damel di daérah pusat kota sareng resort anu nyéépkeun, khususna di daérah anu dikemas sapertos transportasi sareng jalan anu dijajah. Salaku tambahan aya ogé ékspansi rampog tina panginepan di daérah anu terkenal. Bulgaria damel kerangka tugas tingkat dimana tingkat biaya perorangan sareng perusahaan di 2011 aya 10% dina sadaya kasus. Pikeun saha waé anu ngaharepkeun ngirangan ukuran tugas aranjeunna mayar tina gaji atanapi kauntungan bisnis ku cara kieu, Bulgaria pastina pikaresepeun!

Biaya panginepan sareng réstoran di Bulgaria jelas aya handapeun bagian ageung tina normal pikeun Uni Éropa.

Biaya perumahan di Bulgaria parantos netep ti puncak na saatos promosi EU - nunjukkeun yén éta panginten tiasa mésér genah adil di nagara, (kacuali sababaraha daérah padesaan anu kapilih di Sofia), sacara signifikan kirang tina anu anjeun mayar di Inggris pikeun genah anu sami. . Sewa di Bulgaria sacara normal nyaéta 74.06% langkung handap tibatan di Inggris.

Biasana usaha hirup minimal mangrupakeun tarik pisan. Jalma pensiunan panginten mendakan yén bayaran anuitasna langkung jauh di Bulgaria - sareng aranjeunna tiasa nguntungkeun ku jalan teu tiasa tunduk kana ékonomi caket dieu pikeun nyéépkeun kahirupan.

Detil dasar pikeun Karésidénan ku Investasi pikeun Bulgaria

Investasi minimum pikeun Karésidénan ku investasi di Bulgaria
6,20,221.44 USD
Waragad tambahan pikeun visa emas pikeun Bulgaria
30,284.25 USD
Jenis Program
Karésidénan ku investasi pikeun Bulgaria
Jenis Visa:
Kartu visa permanén visa D
Waktos ngolah pikeun karésidénan ku investasi di Bulgaria
3 - bulan 4
Perumahan permanén
geuwat
kawarganagaraan
Saatos ngayakeun PR salami 1 taun
Kawarganagaraan Duaan Diidinan pikeun warga Bulgaria
nuhun
Pilihan Investasi pikeun Karésidénan ku investasi di Bulgaria
  • € 512,000 Modal bisnis / beungkeut Pamaréntah (PR langsung dibales)
  • € 250,000 dina badan usaha (ngan ukur cicing samentawis)
  • € 300,000 dina perumahan (ngan karésidénan samentawis)
  • € 1 juta Modal bisnis / beungkeut Pamaréntah (Kewarganegaraan saatos 1-2 taun dilacak gancang)

Naha pikeun kéngingkeun Karésidénan ku investasi di Bulgaria

Bulgaria mangrupikeun anggota Uni Éropa sareng bakal janten anggota zona Schengen dina waktos anu caket. Maka nagara nawiskeun program visa anu pikaresepeun. Kewarganegaraan Bulgaria tiasa masihan anjeun hak ngumbara di Éropa tanpa visa. Saatos 2 taun waktos pengolahan anjeun bakal tiasa ngaraosan manpaat janten penduduk permanén Bulgaria. Mangpaatna kalebet pajak anu handap, aksés ka pasar Uni Éropa sareng seueur deui. Pikeun kéngingkeun kawarganagaraan Bulgaria anjeun henteu kedah terang bahasa atanapi gaduh perumahan. Saatos kéngingkeun kawarganagaraan Bulgaria anjeun tiasa gampil ngumbara sareng cicing di salah sahiji nagara Uni Éropa.

Imigrasi kulawarga di Bulgaria

Mangpaat karésidénan permanén Bulgaria dilarapkeun ka sadaya anggota kulawarga. Saatos anjeun kéngingkeun karésidénan Bulgaria pasangan anjeun sareng murangkalih ogé tiasa kéngingkeun karésidénan Bulgaria dumasar kana ngahijikeun deui kulawarga.

Program karésidénan ku investasi di Bulgaria insite

Anjeun mimiti janten tempat cicing dugi ka salapan bulan. Salami waktos éta anjeun diperyogikeun nganjang ka Bulgaria dua kali sareng Konsulat Bulgaria di nagara anjeun. Saatos nyiapkeun file anjeun, anjeun bakal diperyogikeun ngirim jumlah investasi BGN 1 juta (EUR 512,000). Nalika sertipikat investasi anjeun dikaluarkeun anjeun tiasa ngadaptar pikeun jinis Visa. Nalika anjeun kéngingkeun visa, anjeun nganjang ka Bulgaria sareng ngalebetkeun lamaran. Waktos salajengna anjeun sumping pikeun kéngingkeun kartu padumukan permanén anjeun. Saatos anjeun kéngingkeun kartu karésidénan permanén, anggota kulawarga anjeun tiasa kéngingkeunana ku ngalebetkeun formulir aplikasi. Ngalamar ogé diperyogikeun nganjang ka Bulgaria dua kali.

Keuangan finansial pikeun Bulgaria

Anjeun diperyogikeun neundeun BGN 1 juta (perkawis EUR 512,000) dina Portopolio Obligasi Pamaréntah salami 5 taun. Saatos 5 taun anjeun bakal kéngingkeun artos anjeun deui tanpa bunga. Pamaréntah Bulgaria ngajamin yén anjeun bakal kéngingkeun artos anjeun saatos waktosna réngsé. Jumlah investasi ogé tiasa dibiayaan ku bank Éropa. Fee ngolah EUR 25,000 lumaku. Biaya tambahan tiasa diperyogikeun pikeun murangkalih anu henteu 18. Biaya pikeun murangkalih nyaéta EUR 2,500.

Dukungan klien pikeun Karésidénan ku investasi pikeun Bulgaria

Tim kami tina Karésidénan ku Agén Investasi pikeun Bulgaria jeung Karésidénan ku Investment ahli hukum pikeun Bulgaria nyayogikeun palanggan sareng kulawargana di Bulgaria kalayan dukungan pikeun kawarganagaraan ku investasi ti Bulgaria, karésidénan ku investasi ti Bulgaria sareng kasempetan imigrasi investasi sanés, di 37 nagara.

Jasa kami henteu ngan ukur dugi ka karésidénan ku investasi ti Bulgaria atanapi Golden Visa ti Bulgaria atanapi kawarganagaraan ku investasi ti Bulgaria atanapi paspor kadua, kami ogé ngabantosan kasempetan investasi perumahan pangsaéna ti Bulgaria, nyayogikeun solusi lengkep upami anjeun hoyong ngadegkeun perusahaan di Bulgaria atanapi lepas pantai, sumber daya manusa di Bulgaria sareng seueur deui, anu kalebet perencanaan kauangan sareng seueur deui.

Ngabantosan palanggan kami nganggo solusi dumasar kawarganagaraan di sareng ti Bulgaria sareng karésidénan sékundér.

Dukungan Husus pikeun Warga Bulgaria:

Kami nyayogikeun meujeuhna Karésidénan ku jasa investasi pikeun Bulgaria, ngalangkungan harga terjangkau kami firma hukum investasi sareng imigrasi pikeun Bulgaria, pangacara imigrasi investasi murah pikeun Bulgaria, Karésidénan anu terjangkau ku konsultan investasi pikeun Bulgaria, Karésidénan anu mampu ku ahli hukum investasi pikeun Bulgaria sareng perusahaan konsultan imigrasi anu mampu pikeun Bulgaria

  • Karésidénan ku investasi ti Bulgaria ka 37 Nagara.

  • Visa emas di Bulgaria dugi ka 37 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku investasi ti Bulgaria ka 37 Nagara.

  • Paspor kadua ti Bulgaria ka 37 Nagara.

  • Imigrasi Dumasar Bisnis ti Bulgaria ka 106 Nagara.

  • Karésidénan ku program investasi ti Bulgaria.

  • Program visa emas di Bulgaria dugi ka 37 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku program investasi ti Bulgaria dugi ka 37 Nagara.

  • Program paspor kadua ti Bulgaria ka 37 Nagara.

  • Program imigrasi bisnis ti Bulgaria dugi ka 106 Nagara.

Karésidénan Khusus ku dukungan investasi pikeun individu sareng kulawarga.

Karésidénan ku Investasi Bulgaria ngalangkungan Perumahan

Kami nyayogikeun dukungan kanggo inpéstasi perumahan di Bulgaria ku sudut pandang yén klien kedah kéngingkeun pangasilan anu hadé dina investasi di Bulgaria, iraha, aranjeunna hoyong milih kaluar tina investasi anu dilakukeun ku aranjeunna pikeun Karésidénan ku investasi pikeun Bulgaria. Kami ngagaduhan hubungan sareng sababaraha pamekar perumahan pangsaéna di Bulgaria anu ngagaduhan catetan lagu anu saé sareng sipatna aya di lokasi anu saé di Bulgaria, kéngingkeun hasil anu pangsaéna.

Program karésidénan perumahan paling saé pikeun Bulgaria kalayan investasi di perumahan di Bulgaria.

Nagara anu dirojong pikeun karésidénan ku investasi

Peryogi kauninga - Karésidénan Bulgaria ku Investasi

  • Karésidénan ku Pengacara Investasi pikeun Bulgaria bakal nyayogikeun bantosan dokuméntasi lengkep pikeun Karésidénan anu suksés ku investasi ka Bulgaria. Ladenan standar kami pikeun Karésidénan ku Investasi ka Bulgaria kalebet:

    Konseling

    lilana: poé 1-3

    Ahli hukum urang bakal ngartos syarat anjeun pikeun mindahkeun tina Bulgaria atanapi ka Bulgaria, dumasar kana saran anu bakal dilakukeun

    Pamariksaan

    lilana: poé 1-3

    Kami ngalaksanakeun Dilaksanakeun Dilaksanakeun mimiti, pikeun nyiapkeun laporan sateuacan nyarankeun Karésidénan ku investasi pikeun Bulgaria ka klien pikeun kéngingkeun Surat Izin Tempat tinggal Bulgaria sareng ngirangan résiko ditolak.

    Dumasar kana laporan karajinan anu ditangtoskeun pikeun Bulgaria, kami ogé nyarankeun program alternatip pikeun kasuksesan anu langkung saé.

    kontrak

    lilana: poé 1

    Pikeun urang pikeun maju sareng Karésidénan anjeun ku aplikasi investasi pikeun Bulgaria kami peryogi salinan scan paspor anggota kulawarga sareng kulawarga.

    Persiapan dokuméntasi

    lilana: 1 minggu

    Tarjamahan sareng murtad tina dokumen Karésidénan ku aplikasi investasi pikeun Bulgaria. Pengacara khusus kami pikeun Karésidénan ku investasi pikeun Bulgaria sareng visa emas bakal ngabantosan ngeusian bentuk sareng dokuméntasi.

    filing tina dokuméntasi

    lilana: geuwat

    Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga anjeun pikeun Karésidénan ku aplikasi investasi pikeun Bulgaria parantos siap, kami bakal ngeusianana ku otoritas relevan Bulgaria.

    Ngenyakeun

    lilana: 3 - bulan 4

    Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga anjeun pikeun Karésidénan ku aplikasi investasi pikeun Bulgaria parantos siap, kami bakal ngeusianana ku otoritas relevan Bulgaria.

    Babagi Warta Anu Saé

    lilana: geuwat

    Sakali aplikasi anjeun pikeun Karésidénan ku investasi di Bulgaria disatujuan, urang bagikeun warta anu hadé sareng anjeun sareng mimitian nyiapkeun dukungan anu sanés.

  • Kami henteu ngadukung atanapi nyayogikeun Karésidénan ku jasa investasi di Bulgaria dugi ka di handap anu disebatkeun Individu atanapi bisnis di Bulgaria:

    • Karésidénan ku jasa investasi pikeun Bulgaria henteu ditawarkeun ka Padagang atanapi distributor senjata sareng amunisi ti atanapi ka Bulgaria.

    • Karésidénan ku program investasi pikeun Bulgaria henteu ditawarkeun pikeun panjagaan Téknis di Bulgaria atanapi spionase industri VoIP di atanapi ti atanapi ka Bulgaria.

    • Karésidénan ku konsultasi investasi pikeun Bulgaria henteu ditawarkeun pikeun kagiatan ilegal atanapi kriminal di Bulgaria.

    • Karésidénan ku dukungan investasi pikeun Bulgaria sanés pikeun jalma anu urusan dina matérial Genetik di Bulgaria.

    • Karésidénan ku jasa investasi pikeun Bulgaria sanés pikeun usaha anu nanggung senjata biologis atanapi nuklir anu bahaya atanapi bahaya di Bulgaria.

    • Karésidénan ku program investasi dukungan pikeun Bulgaria henteu sayogi pikeun individu pikeun Bulgaria dina perdagangan, neundeun di Bulgaria, atanapi transportasi organ-organ Manusa.

    • Karésidénan ku investasi pikeun Bulgaria sanés kanggo agénsi Adoption ilegal.

    • Karésidénan jasa program pikeun Bulgaria sanés kanggo kultus Agama sareng amal-amalna di Bulgaria.

    • Karésidénan ku jasa investasi di Bulgaria henteu disayogikeun ka jalma-jalma anu urusan dina pornografi di Bulgaria.

    • Karesidenan urang pangacara di Bulgaria henteu ngadukung urusan bisnis di parpol narkoba di Bulgaria.



    "Bewara Penting : MM Solutions INC nyandak pancegahan anu wajar pikeun mastikeun dokumén AML pikeun palanggan pikeun Bulgaria sareng KYC na tapi kami henteu nampi tanggung jawab naon waé pikeun panolakan ti otoritas di Bulgaria pikeun persetujuan aplikasi pikeun Karésidénan ku investasi di Bulgaria.

  • Juta Ngadamel Kaperawatan

    Pangalaman bédana.

    MÉlmu

    Ngurus ngawangun sareng anjeun dina pikiran.

    • Toko Eureun

      Karésidénan ku investasi di Bulgaria sareng nagara-nagara sanés, ditambah seueur dukungan sanésna.

    • jasa pribadi

      Kami nyayogikeun Karésidénan pangsaéna ku dukungan investasi di Bulgaria pikeun investasi, imigrasi sareng perencanaan perumahan di Bulgaria.

    • Pendadean Tukang Ngadamel

      Didukung ku karésidénan internasional ku pangalaman investasi sareng sarat hukum Bulgaria, kami ngadamel solusi anu pangsaéna.

    • bedah kalapa

      Karésidénan kami ku jasa investasi pikeun Bulgaria nawiskeun harga anu paling murah, kalayan tingkat kasuksésan anu paling saé pikeun Bulgaria.

    • Ahli Industri Kuat

      Kami parantos nyandak sababaraha taun pangalaman pikeun dual Residence di Bulgaria anu ngadukung palanggan sareng kulawargana pikeun Bulgaria.

    • Kabeungharan Pangalaman

      Karésidénan anu dialaman ku pangacara investasi pikeun Bulgaria sareng agén hukum pikeun Bulgaria nyayogikeun dukungan ka klien.

    • Quality

      Kami gaduh pangacara sareng agén anu paling saé pikeun prosés penanganan Bulgaria sareng aplikasi anu komitmen pikeun kasuksesan anjeun.

    • 1 Titik Kontak

      Sateuacan Karésidénan anjeun pikeun Bulgaria sareng saatos disatujuan, anggota tim senior kami bakal aya pikeun bisnis atanapi dukungan pribadi pikeun Bulgaria

    • Kasadaran Budaya Unik

      Kami gaduh pangalaman internasional di Karésidénan ku investasi kalebet Bulgaria, ngabantosan klien ti sakumna dunya sareng jasa pangsaéna.

    • global tapak suku

      Bisi, Karésidénan anjeun ku investasi ka Bulgaria gagal, aya 36 nagara deui anu kami laksanakeun, kami siap sareng rencana B.

  • Ngitung biaya pikeun Karésidénan ku Investasi ka Bulgaria

    Pikeun ngitung biaya pikeun Karésidénan ku investasi pikeun Bulgaria punten eusian sadaya detil kalebet anggota kulawarga sareng umur na. Kusabab seueur klien pikeun Bulgaria, kami tiasa nyayogikeun jasa anu langkung saé kalayan béaya rendah. Itungan bakal, kalebet, biaya pikeun Karésidénan ku program investasi pikeun Bulgaria sareng biaya anu sanés.

    nami

    umur

    surélék

    Nomer telepon

    Barudak: teunuhun

    Barudak nepi ka 18 taun:

    Barudak di luhur 18 taun:

    Kolot langkung ti 55 taun: teunuhun

    Jumlah Kolot:

  • Pikeun maca langkung seueur inpormasi ngeunaan

    • Rupa-rupa pisa pikeun Bulgaria

    • Prosedur Idin Kerja kanggo Bulgaria

    • Tempatna samentawis di Bulgaria

    • Padumukan permanén di Bulgaria

    • Kawarganagaraan Bulgaria

    • Kadutaan sareng Konsulat Bulgaria

    • Pajeg di Bulgaria

    Mangga nganjang Kaca Imigrasi

Karésidénan ku Investasi di Bulgaria sareng Jasa Lainnya

Kami parantos ngadaptarkeun sababaraha layanan deui anu kami nyayogikeun di Bulgaria pikeun sarat saharita atanapi masa depan.

Upami anjeun ngarencanakeun badé ngalih sareng kulawarga anjeun ka Bulgaria ku nanem modal, kami salaku pasangan anjeun pikeun Bulgaria, aya pikeun nyayogikeun seueur jasa sanésna sareng nalika anjeun meryogikeun di Bulgaria dina harga anu terjangkau.

Salain ti Karésidénan ku konsultasi investasi pikeun Bulgaria, kami nyayogikeun bisnis, jasa IT sareng SDM ogé di Bulgaria, anu anjeun henteu tiasa mendakan handapeun hiji payung anu disayogikeun ku konsultan anu sanés pikeun Bulgaria anu ngajantenkeun urang toko mandeg kanggo Bulgaria sareng 106 nagara.

"Kami parantos nanem modal taun-taun ékspérimén sareng global di 106 Nagara pikeun ngabantosan kulawarga, perorangan, sareng pangusaha pikeun Bulgaria dina ngahontal tujuan sareng cita-citana."

Kami ngadukung cara klién urang saluareun Karésidénan ku investasi pikeun Bulgaria kalayan bantosan ahli hukum, konsultan sareng dasi di Bulgaria sareng internasional.

Perusahaan di Bulgaria

Kami tiasa ngabantosan anjeun ngadaptar perusahaan di Bulgaria atanapi Luar Negeri sareng 106 Nagara (Biaya ngadaptar perusahaan di Bulgaria langkung mirah sareng kami.)

Rekening Bank di Bulgaria

Naon waé investor anu hijrah ka Bulgaria peryogi rekening bank pribadi di Bulgaria sareng rekening bank perusahaan di Bulgaria, kami ogé tiasa ngabantosan akun bank luar negeri.

Gerbang pamayaran di Bulgaria

Incase anjeun peryogi konsultasi di Bulgaria, kanggo solusi pamayaran digital di Bulgaria sapertos gateway pembayaran tradisional atanapi fintech di Bulgaria atanapi solusi crypto, hayu urang terang.

Usaha anu parantos diical

Saatos Karésidénan ku investasi ka Bulgaria upami anjeun rencanakeun ngamimitian usaha ku ngagaleuh bisnis anu aya di Bulgaria pikeun mimitian instan di Bulgaria.

Jasa SDM di Bulgaria

urang perusahaan SDM di Bulgaria tiasa ngabantosan anjeun sareng rekrutmen gancang. Anjeun tiasa ogé pos lowongan di Bulgaria gratis.

Nomer Telepon Virtual pikeun Bulgaria

Sistem telepon bisnis pikeun Bulgaria babarengan sareng nomer virtual pikeun Bulgaria 102 nagara sareng 291 Kota.

Jasa Perencanaan Keuangan di Bulgaria

Akuntansi, karajinan alatan di Bulgaria sareng langkung seueur deui.

Alamat Kantor Virtual di Bulgaria

Kantor maya alamat di 65 lokasi internasional.

Bisnis setelan di Bulgaria

Saatos Karésidénan ku investasi ka Bulgaria, bisnis setelan di Bulgaria.

Leyuran IT

Kami nyayogikeun solusi TI anu disebatkeun di Bulgaria

  • Ngararancang Wéb dina Bulgaria

  • Pangembangan E-commerce di Bulgaria

  • Pangembangan wéb di Bulgaria 

  • Pangwangunan Blockchain di Bulgaria

  • Pangwangunan Aplikasi di Bulgaria

  • Pangwangunan Parangkat Lunak di Bulgaria

  • SEO di Bulgaria

Ahli hukum pikeun Karésidénan ku Investasi di Bulgaria

Kami nyayogikeun karésidénan hukum ku solusi Investasi pikeun Bulgaria sareng kasuksésan pikeun klien kami penting pisan, pikeun Bulgaria, kami pamimpin, teguh hukum kami pikeun Bulgaria ngagaduhan agén imigrasi anu pangsaéna ogé di Bulgaria, kami ngagaduhan reputasi pikeun nganteurkeun pangalaman ngalayanan palanggan pangsaéna pikeun Bulgaria kalayan solusi investasi strategis jelas pikeun individu Bulgaria sareng kulawargana. Karésidénan kami ku tim investasi pikeun Bulgaria nyayogikeun solusi pikeun kasuksésan Klién.

Titik Penting:

Kami henteu ngeusi batre tambahan pikeun kéngingkeun Daya pengacara. Upami anjeun ngarencanakeun ngamimitian pendaptaran perusahaan pikeun Bulgaria jarak jauh, kakuatan pengacara anjeun kedah leres-leres dilegalkeun kanggo dianggo di daérah Bulgaria. Gumantung kana nagara tempat anjeun, éta kedahna murtad atanapi dilegalkeun ku konsulat Bulgaria.

Patarosan anu sering Ditaros - Karésidénan ku Investasi di Bulgaria

Karésidénan Profesional ku Pitunjuk Investasi pikeun Bulgaria

Nyuhungkeun konsultasi gratis pikeun Karésidénan anjeun ku Investasi ka Bulgaria


link ka Departemen Imigrasi Bulgaria , jawab ngarumuskeun kabijakan pikeun ngagancangkeun Imigrasi di Bulgaria
Karésidénan ku Investasi ka 38 nagara!

5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan