Lebet

🔍

EN

X

Kewarganegaraan ku Investasi pikeun Vanuatu sareng Visa Visa

Kami nyayogikeun Layanan Imigrasi Ékonomi di Vanuatu pikeun:

  • ● Karésidénan ku investasi di Vanuatu
  • ● Kewarganegaraan ku investasi ti Vanuatu
  • ● Visa emas di Vanuatu
  • ● Paspor kadua ti Vanuatu
  • ● Kewarganegaraan ku investasi pikeun Vanuatu ku investasi dina perumahan

Best Agén pikeun Kewarganagaraan ku Investasi di Vanuatu jeung Pengacara pikeun Kewarganegaraan ku Investasi di Vanuatu sareng calo pikeun program Kewarganegaraan perumahan di Vanuatu dianggo sasarengan pikeun panangtayungan klién.

Peryogi kauninga

Kewarganegaraan ku agén Investasi pikeun Vanuatu nyayogikeun jasa karésidénan ku inpéstasi di Vanuatu, Kewarganagaraan ku program inpéstasi di Vanuatu, Program Kewarganegaraan ku inpéstur di Vanuatu, Kawarganagaraan kadua ku investasi di Vanuatu, dua Kewarganagaraan ku investasi di Vanuatu, kawarganagaraan sareng karésidénan ku investasi di Vanuatu , Kewarganegaraan permanén ku investasi di Vanuatu, Kawarganagaraan samentara ku investasi di Vanuatu, Kewarganegaraan ku skéma investasi di Vanuatu, Kawarganagaraan ku skéma investasi di Vanuatu, Karésidénan ku investasi di Vanuatu, Karésidénan ku program investasi di Vanuatu, Karésidénan ku program investasi di Vanuatu, kadua Karésidénan ku investasi di Vanuatu, dua Karésidénan ku inpéstasi di Vanuatu, tempat cicing sareng kawarganagaraan ku investasi di Vanuatu, karésidénan sareng kawarganagaraan ku investasi di Vanuatu, program residénsi ékonomi di Vanuatu, Karésidénan ku skéma investasi di Vanuatu, Karésidénan ku skéma investasi di Vanuatu, kadua paspor di Vanuatu, pas kadua program olahraga di Vanuatu, program paspor kadua di Vanuatu, dua paspor kadua di Vanuatu, karésidénan sareng paspor kadua di Vanuatu, paspor kadua diplomatik di Vanuatu, paspor kadua ku investasi di Vanuatu, paspor kawarganagaraan kadua di Vanuatu, skéma paspor kadua di Vanuatu, kadua skéma paspor di Vanuatu, visa emas di Vanuatu, visa emas di Vanuatu, program visa emas di Vanuatu, program visa emas di Vanuatu, visa emas kadua di Vanuatu, program visa emas kadua di Vanuatu, visa emas ganda di Vanuatu, kawarganagaraan sareng visa emas di Vanuatu, karésidénan sareng visa emas di Vanuatu, kawarganagaraan visa emas di Vanuatu, skéma visa emas di Vanuatu, skéma visa emas di Vanuatu.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS anjeun milih

"1 stop solution" pikeun sadaya Kewarganegaraan anjeun ku investasi di Vanuatu kalayan dukungan tambahan.

SULIT | Solusi HUKUM

Investasi Minimum di Vanuatu pikeun Kewarganegaraan ku investasi: $ 150,000

Bubuka Vanuatu sareng Kewarganagaraan ku Investasi

Vanuatu ngalibatkeun opat pulau dasar sareng 80 pulau langkung sederhana, sakitar 60 diantarana diilikan. Tugas VSA umumna dua taun terakhir, janten nyiapkeun bahasa lingkungan penting. Kami masihan persiapan bahasa anu penting (Bislama) nuju awal tugas kalayan pendakan salajengna upami penting dina nalika ngalaksanakeun tugas. Ngartos tradisi caket penting pikeun tugas anu ngahasilkeun, tapi terang ieu tiasa robih mimitian ti hiji pulau teras salajengna. Téma anu sering henteu ditarik langkung caket langsung. Ngabahas masalah kulawarga sareng caket dieu sering diperyogikeun sateuacan turun pikeun nalungtik naon anu diperyogikeun ku sukarelawan.

Vanuatu mangrupikeun modél pulau tropis paradisiacal anjeun anu henteu kalangkungan teuing ku pelancong, sareng saterasna Vanuatu - 10 motivasi anu ngayakinkeun pikeun didatangan. Sedengkeun sababaraha kapal pelayaran nyetél pondok-pondok di hiji sisi pulau poko, saleresna pulau-pulau anu ngaraas Vanuatu umumna sanés dina radar individu sapertos Fiji sareng New Caledonia. Ieu panginten sumber anu pangsaéna digabungkeun sareng anu paling pikaresepeun pikeun individu sareng kamahéran anu hébat di pulau-pulau; urang ngarasa yén Vanuatu pencét éta kaluar tina ballpark. Vanuatu tempatna di Samudera Pasipik sareng teu jauh ti Australia sareng Selandia Anyar. Kalédonia Anyar nempatkeun 230km ka arah kidul-kulon, sedengkeun Fiji 800km ka arah wétan. Aya langkung ti 80 pulau sareng pendudukna sakitar 200, 000 individu. Ngadamel titik pikeun ngobrol sareng dewan industri perjalanan Vanuatu ngeunaan sababaraha hal anu tiasa ditingali sareng dilakukeun di Vanuatu.

Motivasi ngayakinkeun pikeun nganjang ka Vanuatu

1. Individu

Individu Vanuatu langsung pikaresepeun. Aranjeunna nyandak jam dina sapoe pikeun nganjang sareng ngobrol di antara diri di séktor bisnis di komunitas Port Vila. Nalika Port Vila mangrupikeun ibukota, éta leres-leres nunjukkeun salaku kota alit anu geulis sareng dasar anu ditetepkeun di palabuhan. Pulo Malekula masihan pamahaman anu hébat ngeunaan cara hirup sareng konvénsi Vanuatu

2. Plunging sareng ngojay

Jauh tina sacara gembleng kapuloan ngajantenkeun luncat sareng snorkeling kartu draw pikeun sababaraha individu. Gordon ngagaduhan ijin PADI na didinya sareng ngagaduhan pilihan pikeun nalungtik beuleum. Aya ogé seueur karusakan anu bakal ditalungtik dina cai anu jelas kieu ogé ogé pikeun kasinugrahan kahirupan laut. Pikeun ngojay, éta jelas visi pas dina kaayaan murni. Kapal pesiar mangrupikeun pilihan anu sanés sareng kuring nyobian pikeun nyenangkeun kapal layar. Anjeun maca ngeunaan terjun Vanuatu di dieu. Pilarian terang ngeunaan dimana badé ngadamel terjun di Vanuatu.

3. Buka Bungee hopping dimana mimitina

Pulo Pentecost kasohor janten asalna ti Bungy hopping, dimimitian nalika adat baheula disebut naghol, atanapi terjun di darat. AJ Hackett ngawangun bungee ujung-ujungna maju tina adat bumi luncat di Pulo Pentecost. Diantara April sareng Juni konsistén, dina dinten Saptu, lalaki di beulah kidul pulau mumbul tina puncak jangkung (sakitar 20 dugi 30 m) sareng pepelakan dipasang dina sampéanna. Sanaos rada pikasieuneun pikeun sumping, éta biasana dilakukeun upami anjeun kedah nonton adat anu pikaresepeun ieu.

4. Ngahargaan jasa Budaya

Éta pantes ningali bagian tina adat istiadat sareng latihan sosial ti karuhun Vanuatu. Firewalking estu pikaheraneun. Ieu tempat dimana anjeun bakal kéngingkeun sababaraha waleran ngeunaan kumaha warga kota ngudag, ngala lauk, ngagunakeun pepelakan sareng kumaha cara nyimpen tuangeun.

5. Nalungtik Curug Vanuatu

- Mele Cascades. Di Pulo Efate, anjeun bakal mendakan curug ieu. Pandanganana ngareuwas, cai na ngahirupkeun deui, sareng pangalamanana luar biasa.

6. Abseil

Ieu mainstream sareng organisasi anu ngalakukeun abseiling ti Mele Cascades nyarios, "Upami anjeun henteu berpesta dinten-dinten, dina waktos éta anjeun henteu hirup". Aranjeunna disebat Edge Adventure lucu pisan sareng ngagaduhan kagiatan anu saé pikeun terjun di curug ieu. Non didukung ku alesan yén kuring henteu ngalakukeun awak.

Panginepan sareng lingkungan sadidinten

Kami ngajamin sukarelawan dibéré aksés anu pas, pas sareng kantor gas pikeun masak. Di Port Vila sareng Santo, kamungkinan anjeun bakal ngadeukeutan kakuatan 24 jam, telepon, cai kota kalayan fleksibel, wéb, réstoran, kerangka kendaraan umum, beragam toko, sareng jaringan pengasingan anu langkung jembar. Dina kasempetan kaluar yén anjeun dumasar kana tempat anu sanés, anjeun panginten henteu ngagaduhan ieu. Cai kota sacara fleksibel dina Vila sareng Santo diurus sareng dijaga nginum, sanaos cai na kalsium ageung, janten langkung saé gelembung sateuacan nginum.

Norma pakean

Vanuatu mangrupikeun tempat anu sedeng sareng sababaraha pakean ala barat henteu pas. Pikeun lalaki, pilih calana jeans panjang, kolor pondok dengkul, sareng kaos santai. Pikeun awéwé, baju, rok, sareng kaos biasa dianggo - kaos tanpa leungeun ogé pantes. Coba pikeun henteu ngungkabkeun kulit dina tuur, tapi khususna nalika badé kana acara konvensional. Awéwé kedah nganggo calana pondok atanapi sarung sareng kaos nalika ngojay di daérah anu sanés resor.

Karaharjaan

Demam leuweung mangrupikeun endemik dina bagian langkung seueur Vanuatu di luar Port Vila sareng sadaya sukarelawan kedah nganggo profilaksis malarial. Perlindungan anu sanés sapertos anu acan disarankeun, contona, panerapan crawly creepy sareng leungeun baju / calana panjang nalika wengi upami di luar sareng jaringan reungit upami anjeun tetep aya di zona muriang leuweung.

Perbankan sareng dana

Aya sababaraha bank di Vanuatu sanaos sababaraha pilihan aya di luar Port Vila. Kami muka buku catetan lingkungan pikeun sadaya sukarelawan pas anjeun némbongan di Vanuatu sareng artos hirup sasih ti sasih mayar kanggo ieu. Kartu cék tiasa diaksés pikeun sukarelawan nganggo akun ANZ atanapi Westpac di Port Vila atanapi Luganville. Duit anu caket nyaéta Vatu. Didatangan XE.com pikeun harga perdagangan ayeuna.

Detil dasar pikeun Kewarganegaraan ku Investasi pikeun Vanuatu

Investasi minimum pikeun Kewarganegaraan ku investasi di Vanuatu
150,000 USD
Waragad tambahan pikeun visa emas pikeun Vanuatu
35,000 USD
Jenis Program
Kewarganegaraan ku investasi pikeun Vanuatu
Jenis Visa:
Visa Kapamilikan Bumi
Waktos ngolah pikeun Kewarganagaraan ku investasi Vanuatu
2 bulan
Perumahan permanén
Bisa diala ku investasi $ 100,000.
kawarganagaraan
Kalayan investasi $ 150,000 anjeun tiasa kéngingkeun kawarganagaraan nganggo skéma VCP sareng DSP.
Kawarganagaraan Ganda Diidinan pikeun warga Vanuatu
diwenangkeun
Pilihan Investasi pikeun Kewarganegaraan ku investasi di Vanuatu

Bisnis, Perumahan

Naha milari Kewarganegaraan ku investasi di Vanuatu

Républik Vanuatu ngandung ampir 80 kapuloan wétaneun Australia. Éta henteu ngan ukur surga tropis tapi ogé mangrupikeun anggota Pasamakmuran Inggris. Ku cara kieu paspor Vanuatu ngaluarkeun anjeun lebet ka Britania Raya, sababaraha Éropa, sareng seueur nagara Asia. Upami anjeun milari paspor ka-2, Vanuatu mangrupikeun tujuan anu sampurna kusabab sistem finansialna anu stabil, kaayaan karésidénan pajak anu hadé sareng infrastruktur telekomunikasi anu saé.

Imigrasi kulawarga di Vanuatu

Pasangan anjeun, murangkalih gumantung umur kirang ti 25 taun 25 sareng sepuh gumantung langkung ti 65 taun tiasa ngalamar babarengan sareng anjeun sareng akibatna sakabeh kulawarga tiasa ngaraos kauntungan kawarganegaraan Vanuatu.

Program kabangsaan ku investasi di Vanuatu insite

Anjeun ngamimitian aplikasi anjeun ku ngirim ka agén anjeun salinan paspor anjeun ayeuna, anu dina validitasna ogé mangrupikeun rékor anu henteu-kriminal. Saatos jelas latar anjeun biaya program pikeun sadaya pelamar diitung. Saatos itungan anjeun asup kana makalah aplikasi kawarganagaraan.
Anjeun kedah setoran 30 persén tina total biaya sateuacanna. Éta henteu tiasa dibalikeun. Saatos mayar peryogi 30-60 dinten kanggo ngolah aplikasi.
Anjeun mayar sésana 70 persén biaya saatos nyatujuan panawaran anjeun, numana anjeun kéngingkeun kawarganagaraan sareng paspor Vanuatu. Anjeun kedah ngalakukeun perjalanan ka nagara éta supaya sumpah Kasatiaan.
Paspor anjeun Vanuatu bakal validitas salami lima taun. Éta tiasa diperbaharui tanpa investasi tambahan.

Keuangan finansial pikeun Vanuatu

Anjeun bakal kéngingkeun kawarganagaraan Vanuatu ngalangkungan sumbangan USD130,000 ka Program Pangrojong Pangwangunan Vanuatu. Upami anjeun ngalamar nyalira, éta biaya sakali diperyogikeun, anu ngaliput sadayana prosedur sareng masihan anjeun kawarganagaraan saumur hirup.

Upami anjeun hoyong nyandak anggota kulawarga anjeun ogé, biaya tambahan diterapkeun.

Nagara ieu nawiskeun kaayaan karésidénan pajak anu sampurna: henteu aya pajak penghasilan, pajeg estate atanapi pajak kauntungan.

Dukungan klien pikeun Kewarganagaraan ku investasi pikeun Vanuatu

Tim kami tina kawarganagaraan ku Agén Investasi pikeun Vanuatu jeung kawarganagaraan ku Investment ahli hukum pikeun Vanuatu nyayogikeun palanggan sareng kulawargana di Vanuatu kalayan dukungan pikeun kawarganagaraan ku inpéstasi ti Vanuatu, karésidénan ku investasi ti Vanuatu sareng kasempetan imigrasi investasi sanés, di 37 nagara.

Jasa kami henteu ngan ukur dugi ka karésidénan ku investasi ti Vanuatu atanapi Golden Visa ti Vanuatu atanapi kawarganagaraan ku investasi ti Vanuatu atanapi paspor kadua, kami ogé ngabantosan dina kasempetan investasi perumahan pangsaéna ti Vanuatu, nyayogikeun solusi lengkep upami anjeun hoyong ngadegkeun perusahaan di Vanuatu atanapi lepas pantai, sumber daya manusa di Vanuatu sareng seueur deui, anu kalebet perencanaan kauangan sareng seueur deui.

Ngabantosan klien kami kalayan solusi dumasar kawarganagaraan di sareng ti Vanuatu sareng karésidénan sékundér.

Dukungan Khusus pikeun Warga Vanuatu:

Kami nyayogikeun meujeuhna Kewarganegaraan ku jasa investasi pikeun Vanuatu, ngalangkungan harga terjangkau kami firma hukum investasi sareng imigrasi pikeun Vanuatu, pangacara imigrasi investasi murah pikeun Vanuatu, Kewarganegaraan terjangkau ku konsultan investasi pikeun Vanuatu, Kewarganegaraan terjangkau ku ahli hukum investasi pikeun Vanuatu sareng perusahaan konsultan imigrasi anu murah pikeun Vanuatu

  • Kewarganegaraan ku investasi ti Vanuatu ka 37 Nagara.

  • Visa emas di Vanuatu ka 37 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku investasi ti Vanuatu ka 37 Nagara.

  • Paspor kadua ti Vanuatu ka 37 Nagara.

  • Imigrasi Dumasar Bisnis ti Vanuatu ka 106 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku program investasi ti Vanuatu.

  • Program visa emas di Vanuatu dugi ka 37 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku program investasi ti Vanuatu dugi ka 37 Nagara.

  • Program paspor kadua ti Vanuatu ka 37 Nagara.

  • Program imigrasi bisnis ti Vanuatu dugi ka 106 Nagara.

Kewarganegaraan Khusus ku dukungan investasi pikeun individu sareng kulawarga.

Kewarganegaraan ku Investasi Vanuatu ngalangkungan Perumahan

Kami nyayogikeun dukungan kanggo inpéstasi perumahan di Vanuatu kalayan sudut pandang yén palanggan kedah kéngingkeun pangasilan anu hadé dina Vanuatu, iraha, aranjeunna hoyong milih kaluar tina investasi anu dilakukeun ku aranjeunna pikeun Kewarganagaraan ku investasi pikeun Vanuatu. Kami ngagaduhan hubungan sareng sababaraha pamekar perumahan pangsaéna di Vanuatu anu ngagaduhan catetan lagu anu saé sareng sipatna aya di lokasi anu saé di Vanuatu, kéngingkeun hasil anu pangsaéna.

Program karésidénan perumahan paling saé pikeun Vanuatu kalayan investasi di perumahan di Vanuatu.

Nagara anu dirojong pikeun karésidénan ku investasi

Peryogi kauninga - Kawarganagaraan Vanuatu ku Investasi

  • Kewarganegaraan ku Pengacara Investasi pikeun Vanuatu bakal nyayogikeun bantosan dokuméntasi lengkep pikeun suksés anjeun Kewarganagaraan ku investasi ka Vanuatu. Jasa standar kami pikeun Kawarganagaraan ku Investasi ka Vanuatu kalebet:

    Konseling

    lilana: poé 1-3

    Ahli hukum urang bakal ngartos syarat anjeun pikeun mindahkeun ti Vanuatu atanapi ka Vanuatu, dumasar kana saran anu bakal dilakukeun

    Pamariksaan

    lilana: poé 1-3

    Kami ngalaksanakeun Dilaksanakeun Teras mimiti, pikeun nyiapkeun laporan sateuacan nyarankeun Kewarganagaraan ku investasi pikeun Vanuatu ka klien pikeun kéngingkeun Kewarganegaraan Vanuatu sareng ngirangan résiko panolakan.

    Dumasar kana laporan rajin pikeun Vanuatu, kami ogé nyarankeun program alternatip pikeun kasuksesan anu langkung saé.

    kontrak

    lilana: poé 1

    Pikeun urang pikeun maju sareng Kewarganagaraan anjeun ku aplikasi investasi pikeun Vanuatu kami peryogi salinan scan paspor anggota kulawarga sareng kulawarga.

    Persiapan dokuméntasi

    lilana: 1 minggu

    Tarjamahan sareng apostille dokumén Kewarganagaraan ku aplikasi investasi pikeun Vanuatu. Pengacara khusus kami pikeun Kewarganagaraan ku investasi pikeun Vanuatu sareng visa emas bakal ngabantosan ngeusian bentuk sareng dokuméntasi.

    filing tina dokuméntasi

    lilana: geuwat

    Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga pikeun Kewarganagaraan ku aplikasi investasi pikeun Vanuatu parantos siap, kami bakal ngeusianana ku otoritas Vanuatu anu relevan.

    Ngenyakeun

    lilana: 2 bulan

    Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga pikeun Kewarganagaraan ku aplikasi investasi pikeun Vanuatu parantos siap, kami bakal ngeusianana ku otoritas Vanuatu anu relevan.

    Babagi Warta Anu Saé

    lilana: geuwat

    Sakali aplikasi anjeun pikeun Kewarganagaraan ku investasi Vanuatu disatujuan, kami bagikeun warta anu hadé sareng anjeun sareng mimitian nyiapkeun dukungan anu sanés.

  • Kami henteu ngadukung atanapi nyayogikeun Kewarganagaraan ku jasa investasi di Vanuatu ka jalma-jalma di handap atanapi usaha di Vanuatu:

    • kawarganagaraan ku jasa investasi pikeun Vanuatu henteu ditawarkeun ka Padagang atanapi distributor senjata sareng amunisi ti atanapi ka Vanuatu.

    • kawarganagaraan ku program investasi pikeun Vanuatu henteu ditawarkeun pikeun panjagaan Téknis di Vanuatu atanapi spionase industri VoIP di atanapi ti atanapi ka Vanuatu.

    • kawarganagaraan ku konsultasi investasi pikeun Vanuatu henteu ditawarkeun pikeun kagiatan ilegal atanapi kriminal di Vanuatu.

    • kawarganagaraan ku dukungan investasi pikeun Vanuatu sanés pikeun jalma anu urusan dina matéri Genetik di Vanuatu.

    • kawarganagaraan ku jasa investasi pikeun Vanuatu sanés pikeun usaha anu nanggung senjata biologis atanapi nuklir bahaya atanapi bahaya di Vanuatu.

    • kawarganagaraan ku program investasi dukungan pikeun Vanuatu henteu sayogi pikeun jalma-jalma pikeun Vanuatu urusan perdagangan, neundeun di Vanuatu, atanapi transportasi organ-organ Manusa.

    • kawarganagaraan ku investasi pikeun Vanuatu sanés kanggo agénsi Adoption ilegal.

    • kawarganagaraan jasa program pikeun Vanuatu sanés kanggo kultus Agama sareng amal-amalna di Vanuatu.

    • kawarganagaraan ku jasa investasi di Vanuatu henteu disayogikeun ka jalma-jalma anu urusan dina pornografi di Vanuatu.

    • Kawarganagaraan urang pengacara di Vanuatu entong ngadukung usaha ngurus parpol narkoba di Vanuatu.



    "Bewara Penting : MM Solutions INC nyandak pancegahan anu wajar pikeun mastikeun dokumén AML pikeun klien pikeun Vanuatu sareng KYC na tapi kami henteu nampi tanggung jawab naon waé pikeun panolakan ti otoritas di Vanuatu pikeun persetujuan aplikasi pikeun kawarganagaraan ku investasi di Vanuatu.

  • Juta Ngadamel Kaperawatan

    Pangalaman bédana.

    MÉlmu

    Ngurus ngawangun sareng anjeun dina pikiran.

    • Toko Eureun

      Kewarganegaraan ku investasi di Vanuatu sareng nagara-nagara sanés, ditambah seueur dukungan sanésna.

    • jasa pribadi

      Kami nyayogikeun Kewarganegaraan anu paling saé ku dukungan investasi di Vanuatu pikeun investasi, imigrasi sareng perencanaan perumahan di Vanuatu.

    • Pendadean Tukang Ngadamel

      Didukung ku Kewarganegaraan internasional ku pangalaman investasi sareng sarat hukum Vanuatu`s, kami ngadamel solusi anu pangsaéna.

    • bedah kalapa

      Kewarganegaraan urang ku jasa investasi pikeun Vanuatu nawiskeun harga anu paling murah, kalayan tingkat kasuksésan anu paling saé pikeun Vanuatu.

    • Ahli Industri Kuat

      Kami parantos nyandak sababaraha taun pangalaman pikeun dual Kewarganagaraan ka Vanuatu ngadukung palanggan sareng kulawargana pikeun Vanuatu.

    • Kabeungharan Pangalaman

      Kewarganegaraan anu Dialaman ku pangacara investasi pikeun Vanuatu sareng agén hukum pikeun Vanuatu nyayogikeun dukungan ka klien.

    • Quality

      Kami gaduh pangacara sareng agén anu paling saé pikeun prosés penanganan Vanuatu sareng aplikasi anu komitmen pikeun kasuksesan anjeun.

    • 1 Titik Kontak

      Sateuacan Kewarganegaraan anjeun pikeun Vanuatu sareng saatos disatujuan, anggota tim senior kami bakal aya pikeun bisnis atanapi dukungan pribadi pikeun Vanuatu

    • Kasadaran Budaya Unik

      Kami gaduh pangalaman internasional dina Kewarganagaraan ku investasi kalebet Vanuatu, ngabantosan klien ti sakumna dunya sareng jasa pangsaéna.

    • global tapak suku

      Bisi, Kewarganegaraan anjeun ku investasi ka Vanuatu gagal, aya 36 nagara deui anu kami laksanakeun, kami siap sareng rencana B.

  • Ngitung biaya pikeun Kewarganegaraan ku Investasi ka Vanuatu

    Pikeun ngitung biaya Kewarganegaraan ku investasi pikeun Vanuatu punten eusian sadaya detil kalebet anggota kulawarga sareng umur na. Kusabab seueur klien pikeun Vanuatu, kami tiasa nyayogikeun jasa anu langkung saé kalayan biaya murah. Itungan bakal, kalebet, biaya pikeun Kewarganagaraan ku program investasi pikeun Vanuatu sareng biaya anu sanés.

    nami

    umur

    surélék

    Nomer telepon

    Barudak: teunuhun

    Barudak nepi ka 18 taun:

    Barudak di luhur 18 taun:

    Kolot langkung ti 55 taun: teunuhun

    Jumlah Kolot:

  • Pikeun maca langkung seueur inpormasi ngeunaan

    • Rupa-rupa pisa pikeun Vanuatu

    • Prosedur Idin Kerja kanggo Vanuatu

    • Tempatna samentawis di Vanuatu

    • Padumukan permanén di Vanuatu

    • Kawarganagaraan Vanuatu

    • Kadutaan sareng Konsulat Vanuatu

    • Pajeg di Vanuatu

    Mangga nganjang Kaca Imigrasi

Kewarganegaraan ku Investasi di Vanuatu sareng Jasa Lainnya

Kami parantos ngadaptarkeun sababaraha layanan deui anu kami nyayogikeun di Vanuatu pikeun sarat saharita atanapi masa depan.

Upami anjeun ngarencanakeun ngalih sareng kulawarga anjeun ka Vanuatu ku nanem modal, kami salaku pasangan anjeun pikeun Vanuatu, aya pikeun nyayogikeun seueur jasa sanésna sareng nalika anjeun meryogikeun di Vanuatu kalayan harga anu terjangkau.

Salain ti Kewarganegaraan ku konsultasi investasi pikeun Vanuatu, kami nyayogikeun bisnis, jasa IT sareng SDM ogé di Vanuatu, anu anjeun henteu tiasa mendakan handapeun hiji payung anu disayogikeun ku konsultan anu sanés pikeun Vanuatu ngajantenkeun urang toko hiji tempat pikeun Vanuatu sareng 106 nagara.

"Kami parantos nanem modal taun-taun ékspérimén sareng global di 106 Nagara pikeun ngabantosan kulawarga, perorangan, sareng pangusaha pikeun Vanuatu dina ngahontal cita-cita sareng cita-citana."

Kami ngadukung cara klién kami saluareun Kewarganagaraan ku investasi pikeun Vanuatu kalayan pitulung para ahli hukum, konsultan sareng dasi di Vanuatu sareng internasional.

Perusahaan di Vanuatu

Kami tiasa ngabantosan anjeun ngadaptar perusahaan di Vanuatu atanapi Luar Negeri sareng 106 Nagara (Biaya ngadaptar perusahaan di Vanuatu langkung mirah sareng kami.)

Rekening Bank di Vanuatu

Naon waé investor anu hijrah ka Vanuatu peryogi rekening bank pribadi di Vanuatu sareng rekening bank perusahaan di Vanuatu, urang ogé tiasa ngabantosan akun bank luar negeri.

Gerbang pamayaran di Vanuatu

Incase anjeun peryogi konsultasi di Vanuatu, kanggo solusi pembayaran digital di Vanuatu sapertos gateway pembayaran tradisional atanapi fintech di Vanuatu atanapi solusi crypto, hayu urang terang.

Usaha anu parantos diical

Saatos Kawarganagaraan ku investasi ka Vanuatu upami anjeun ngarencanakeun ngamimitian usaha ku ngagaleuh bisnis anu tos aya di Vanuatu pikeun mimitian instan di Vanuatu.

Jasa SDM di Vanuatu

urang perusahaan SDM di Vanuatu tiasa ngabantosan anjeun sareng rekrutmen gancang. Anjeun tiasa ogé pos lowongan di Vanuatu gratis.

Nomer Telepon Virtual pikeun Vanuatu

Sistem telepon bisnis pikeun Vanuatu sasarengan nomer virtual pikeun Vanuatu 102 nagara sareng 291 Kota.

Jasa Perencanaan Keuangan di Vanuatu

Akuntansi, karajinan alatan di Vanuatu sareng langkung seueur deui.

Alamat Kantor Virtual di Vanuatu

Kantor maya alamat di 65 lokasi internasional.

Bisnis setelan di Vanuatu

Saatos Kawarganagaraan ku investasi ka Vanuatu, bisnis setelan di Vanuatu.

Leyuran IT

Kami nyayogikeun solusi TI anu disebatkeun di Vanuatu

  • Ngararancang Wéb di Vanuatu

  • Pangembangan E-niaga di Vanuatu

  • Pangembangan wéb di Vanuatu 

  • Pangembangan Blockchain di Vanuatu

  • Pangembangan Aplikasi di Vanuatu

  • Pangwangunan Parangkat Lunak di Vanuatu

  • SEO di Vanuatu

Pengacara pikeun Kewarganegaraan ku Investasi di Vanuatu

Kami nyayogikeun sah Kewarganagaraan ku solusi Investasi pikeun Vanuatu sareng kasuksésan pikeun klien kami penting pisan, pikeun Vanuatu, kami pamimpin, teguh hukum kami pikeun Vanuatu ngagaduhan agén imigrasi anu pangsaéna ogé di Vanuatu, kami ngagaduhan reputasi pikeun nganteurkeun pangalaman ngalayanan palanggan pangsaéna pikeun Vanuatu kalayan solusi investasi strategis jelas pikeun individu Vanuatu sareng kulawargana. Kewarganegaraan urang ku tim investasi pikeun Vanuatu nyayogikeun solusi pikeun kasuksésan Klién.

Titik Penting:

Kami henteu ngeusi batre tambahan pikeun kéngingkeun Daya pengacara. Upami anjeun ngarencanakeun ngamimitian pendaptaran perusahaan pikeun Vanuatu jarak jauh, kakuatan pengacara anjeun kedah leres-leres dilegakeun pikeun dianggo di daérah Vanuatu. Gumantung kana nagara tempat anjeun, éta kedahna murtad atanapi dilegalkeun ku konsulat Vanuatu.

Patarosan anu sering Ditaros - Kewarganagaraan ku Investasi di Vanuatu

Kewarganegaraan Profesional ku Pitunjuk Investasi pikeun Vanuatu

Nyuhungkeun konsultasi gratis pikeun Kewarganagaraan anjeun ku Investasi ka Vanuatu


link ka Departemen Imigrasi Vanuatu , jawab nyusun kabijakan pikeun ngagancangkeun Imigrasi di Vanuatu
Kewarganegaraan ku Investasi ka 38 nagara!

5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan