Lebet

🔍

EN

X

Kewarganegaraan ku Investasi pikeun Turki sareng Golden Visa

Kami nyayogikeun Layanan Imigrasi Ékonomi di Turki pikeun:

  • ● Karésidénan ku investasi di Turki
  • ● Kewarganegaraan ku investasi ti Turki
  • ● Visa emas di Turki
  • ● Paspor kadua ti Turki
  • ● Kewarganegaraan ku investasi pikeun Turki ku investasi dina perumahan

Best Agén pikeun Kewarganegaraan ku Investasi di Turki jeung Pengacara pikeun Kewarganegaraan ku Investasi di Turki sareng calo pikeun program Kewarganegaraan perumahan di Turki dianggo babarengan pikeun panangtayungan klién.

Peryogi kauninga

Kewarganegaraan ku agén Investasi pikeun Turki nyayogikeun jasa karésidénan ku investasi di Turki, Kewarganagaraan ku program inpéstasi di Turki, program Kewarganegaraan ku investasi di Turki, Kewarganegaraan kadua ku investasi di Turki, dua Kewarganegaraan ku investasi di Turki, kawarganagaraan sareng karésidénan ku investasi di Turki , Kewarganegaraan permanén ku investasi di Turki, Kewarganegaraan samentawis ku investasi di Turki, Kewarganegaraan ku skéma investasi di Turki, Kewarganegaraan ku skéma investasi di Turki, Karésidénan ku investasi di Turki, Karésidénan ku program investasi di Turki, Karésidénan ku program investasi di Turki, kadua Karésidénan ku investasi di Turki, dua Karésidénan ku investasi di Turki, padumukan sareng kawarganagaraan ku investasi di Turki, karésidénan sareng kawarganagaraan ku investasi di Turki, program residénsi ékonomi di Turki, Karésidénan ku skéma investasi di Turki, Karésidénan ku skéma investasi di Turki, kadua paspor di Turki, program paspor kadua di Turk ey, program paspor kadua di Turki, paspor kadua kadua di Turki, karésidénan sareng paspor kadua di Turki, paspor kadua diplomatik di Turki, paspor kadua ku investasi di Turki, paspor kawarganagaraan kadua di Turki, skéma paspor kadua di Turki, skéma paspor kadua di Turki, visa emas di Turki, visa emas di Turki, program visa emas di Turki, program visa emas di Turki, visa emas kadua di Turki, program visa emas kadua di Turki, visa emas ganda di Turki, kawarganagaraan sareng visa emas di Turki, karésidénan sareng visa emas di Turki, kawarganagaraan visa emas di Turki, skéma visa emas di Turki, skéma visa emas di Turki.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS anjeun milih

"1 stop solution" pikeun sadaya Kewarganegaraan anjeun ku investasi di Turki kalayan dukungan tambahan.

SULIT | Solusi HUKUM

Investasi Minimum di Turki pikeun Kewarganagaraan ku investasi: $ 250,000

Bubuka Turki sareng Kewarganagaraan ku Investasi

Numpak daratan di Éropa sareng Asia, daérah anu ngahaja penting Turki parantos masihan pangaruh anu signifikan di kabupatén éta - sareng wewenang ngalangkungan Laut Hideung.

Kamajuan nuju sistem dumasar sora sareng ékonomi pasar lirén saatos pupusna Ataturk di 1938, sareng militér - nganggap dirina janten panulis tina konstitusi - terus-terusan ngusir pamaréntahan anu ditingali salaku usaha utama.

Ngagabung sareng Uni Éropa parantos janten cita anu lami. Perundingan pendaptaran dikintunkeun dina 2005 nanging parantos ngalambatkeun kalemahan kapercayaan asli ngeunaan catetan kabebasan dasar Turki.

Tips anu saé pikeun Hirup di Turki

1: Manajemén Artos Saé

Upami teu aya naon-naon anu bakal ngarusak kahirupan anyar anjeun di Turki, moal aya duit anu teu dipikagaduh ku éksékutip. Ti mimiti, terang minggu anjeun ku minggu, bulan ka bulan, sareng tagihan taunan, sareng faktor dina rencana belanja kanggo biaya rata-rata pikeun barang dasar. Dina kasempetan kaluar yén penghasilan anjeun kas teu dikenal sapertos anuitas anu tambahan ogé dianggo di zona cangkang kumargi skala swap anu teu stabil aya di ditu di dieu sapertos Yo-Yo. Sing asup akal.

Rencana balanja pikeun pasangan anu cicing di milikna sorangan di Didim moal dugi ka nyewa di Istanbul, anu mangrupikeun kota anu paling mahal di Turki. Salah sahiji bagian kas anu hébat nyaéta biaya pembiayaan tinggi tina akun investasi. Umumna 10%, ieu mangrupikeun cara anu luar biasa pikeun ngawangun total modal anjeun tanpa dikonsumsi sareng bentang ti 31 dinten dugi ka sataun.

2: Ngimpor Jati sareng Barang Bumi

Saha waé anu urang sadar saha anu parantos ngintunkeun perabotan kulawarga nyatakeun yén éta mangrupikeun latihan tina sia-sia, kas sareng tekenan anu henteu aya artina. Kerangka impor sareng pajak Turki anu ngaganggu sesah dipikahartos dina kaayaan anu paling pikaresepeun sareng rutin nunda pamekaran produk massal anu gedé pisan. Waragadna henteu nyésakeun kas, sareng anjeun kedah mésér parabot anyar di dieu.

Nalika barang bodas mahal, seueur sumber sering sateuacanna ngatur selektif sareng nalika ngagaleuh masal masihan markdown. Pilihan anu sanés upami ngagaleuh harta di Turki nyaéta ningali bumi dijual deui anu ngajual dina tempat anu mendasar atanapi lengkep dilengkepan.

3: Kéngingkeun Asuransi Kaséhatan

Saha waé di Turki anu langkung ngora ti 65 sareng hirup dina lisénsi karésidénan kedah ngagaduhan cakupan médis. Janten anu biasa, éta henteu wajib langkung ti 65an. Ieu henteu saé upami anjeun gaduh tumpukan kontan di bank, nanging upami teu aya, biaya sasih ka bulan dibenerkeun, sanaos aya gangguan pikeun parasaan asli tina katenangan, ku alesan yén stroke, episode koronér atanapi kagiatan kritis tiasa janten seueur pon. Sababaraha jalma mutuskeun sinyalna médis swasta sedengkeun anu sanés mayar kerangka SGK otoritas umum.

4: Di damel di Turki

Rada lami deui, seueur urang luar damel salah. Jaman éta teu aya deui. Mémang, bahkan dina tempat usum panas Resort, sesah milarian padamelan anyar salaku palaku tanpa ijin anu pangsaéna. Kacuali upami anjeun ngantunkeun padamelan sareng organisasi sadunya atanapi damel di média, sesah ngalacak bisnis anu sah.

Sababaraha jalma mutuskeun ngadorong basa Inggris tapi kedah ngalakukeun sapertos kitu, peryogi wasiat TEFL. Anu sanés damel pikeun organisasi kasempetan sapanjang Aegean sareng Mediterania, tapi pikeun bagian anu gedé pisan, ieu kadang-kadang dianggo. Janten sacara umum, tong ngalih sareng ngarep-ngarep gancang milarian padamelan. Upami anjeun kedah damel, bariskeun éta sateuacan pindah sareng ngajamin perjanjian sareng lisénsi damel parantos disiapkeun.

5: Antisipasi Budaya Ngajempolan

Janten dina liburan skims permukaan sareng jauh tina naon kahirupan sapopoe nyarupaan. Ti Kurban Bayram taunan anu kalebet panerapan domba atanapi domba dugi ka pilihan sahabat Turki anjeun pikeun gancang salami 30 dinten, cara hirup leres-leres sumebar nalika anjeun cicing di dieu. Ti kawinan tempat host ngan ukur coke sareng kacang-kacangan, tapi sadayana leres-leres ngalih sadayana wengi ka tatangga caket dieu anu DIY jam 10 sonten Tos aya gangguan administrasi, sareng watek Bos Ver (tong ngaganggu), kecuali upami anjeun robih Tangtosna sareng nampi kaayaan naon waé, budaya setrum bakal nunjukkeun sirahna anu pikasieuneun.

6: Entong Stéotype

Pikeun budaya, tuangeun, sajarah, maén bal, masalah législatif, iklim, sareng kahirupan sapopoe, Turki beda pisan sareng sesah digeneralisasi dina hiji payung. Dina mundur Aegean Didim, pangaruh Inggris parantos réngsé, sukur kana jaringan ex-pat anu ageung, nanging di Antalya, Rusia mangrupikeun gempungan anu teu biasa.

Nya kitu, Konya sedeng, di distrik Anatolian anu fokus sama sakali henteu sami sareng Istanbul. Janten kumaha, Izmir, kota panggedéna katilu di Turki parantos kasohor ku tingkah laku kosmopolitan sareng ngarah kana desain sareng pola. Janten kumaha, macem-macem anu matak heran mangrupikeun pangwangunan anu matak héran sabab kanyataanna yén nyidik-nyidik ​​tempat sareng mendakan ngeunaan tuangeun sareng sejarah teuing pikaresepeun.

Terus, dina sababaraha tip kami pikeun hirup di Turki nyaéta pikeun bersantai, bersantai, sareng masihan kasempetan ka diri anjeun pikeun nyaman. Bangsa ieu gaduh seueur hal anu hadé pikeun méja pikeun saha waé anu milih éta salaku bumi ti bumi. Upami anjeun henteu acan milih badé ngalih, tulisan ieu ngabahas bantosan mantan pat terkenal nawiskeun langkung seueur tip sareng pitunjuk. Salaku tambahan, nyauran kami dina kasempetan kaluar yén anjeun badé mésér harta Turki sareng panginten hoyong terang ngeunaan nempatkeun sumberdaya kana pasar darat.

Detil dasar pikeun Kewarganegaraan ku Investasi pikeun Turki

Investasi minimum pikeun Kewarganegaraan ku investasi di Turki
250,000 USD
Jenis Program
Kewarganegaraan ku investasi pikeun Turki
Jenis Visa:
Idin pondok atanapi jangka panjang Perumahan tinggal / Visa padumukan
Waktu ngolah pikeun Kewarganegaraan ku investasi Turki
1 bulan
Perumahan permanén
geuwat
kawarganagaraan
geuwat
Kawarganagaraan Ganda Diidinan pikeun warga Turki
diwenangkeun
Pilihan Investasi pikeun Kewarganegaraan ku investasi di Turki
  • > Perumahan

  • > Dana modal ventura: Mésér $ 500,000 bagi dana VC

  • Naha milari Kewarganegaraan ku investasi di Turki

    Dina Séptémber 2018 Turki sacara resmi ngumumkeun kawarganagaraan ku program investasi pikeun ngadorong urang asing pikeun nanem modal di nagara éta sareng ningkatkeun pangwangunan di sektor perumahan.
    Pamaréntah nagara nyebarkeun perda kawarganagaraan anu dilereskeun ngirangan jumlah investasi pikeun ngumpulkeun inpormasi langsung asing dina gazette resmi tanggal 18 Séptémber 2018. Asing, anu mésér perumahan atanapi nanem modal dina salah sahiji pilihan ieu, sakumaha nyatakeun ku amandemen anyar, bakal dijudulan pikeun kawarganagaraan Turki ku investasi.

    Kewarganegaraan Ku program investasi di Turki insite

  • > Perumahan: Mésér perumahan paling henteu $ 250,000 henteu payu salami 3 taun

  • > Deposit Bank: Deposit sahenteuna $ 500,000 di bank Turki

  • > Ikatan pamaréntah atanapi kaamanan: Mésér $ 500,000 obligasi pamaréntah Turki dikonci salami 3 taun

  • > Dana modal ventura: Mésér $ 500,000 bagi dana VC

  • > Nyiptakeun padamelan: Padamel sahenteuna 50 urang

  • Dukungan klien pikeun Kewarganegaraan ku investasi pikeun Turki

    Tim kami tina kawarganagaraan ku Agén Investasi pikeun Turki jeung kawarganagaraan ku Investment ahli hukum pikeun Turki nyayogikeun palanggan sareng kulawargana di Turki sareng dukungan pikeun kawarganagaraan ku investasi ti Turki, karésidénan ku investasi ti Turki sareng kasempetan imigrasi investasi sanés, di 37 nagara.

    Jasa kami henteu ngan ukur dugi ka karésidénan ku investasi ti Turki atanapi Golden Visa ti Turki atanapi kawarganagaraan ku investasi ti Turki atanapi paspor kadua, kami ogé ngabantosan dina kasempetan investasi perumahan pangsaéna ti Turki, nyayogikeun solusi lengkep upami anjeun hoyong ngadegkeun perusahaan di Turki atanapi lepas pantai, sumber daya manusa di Turki sareng seueur deui, anu kalebet perencanaan kauangan sareng seueur deui.

    Ngabantosan klien kami nganggo solusi dumasar kawarganagaraan di sareng ti Turki sareng karésidénan sékundér.

    Dukungan Khusus pikeun Warga Turki:

    Kami nyayogikeun meujeuhna Kewarganegaraan ku jasa investasi pikeun Turki, ngalangkungan harga terjangkau kami firma hukum investasi sareng imigrasi pikeun Turki, pangacara imigrasi investasi murah pikeun Turki, Kewarganegaraan anu terjangkau ku konsultan investasi pikeun Turki, Kewarganegaraan anu mampu ku ahli hukum investasi pikeun Turki sareng perusahaan konsultan imigrasi anu mampu pikeun Turki

    • Kewarganegaraan ku investasi ti Turki ka 37 Nagara.

    • Visa emas di Turki dugi ka 37 Nagara.

    • Kewarganegaraan ku investasi ti Turki ka 37 Nagara.

    • Paspor kadua ti Turki ka 37 Nagara.

    • Imigrasi Dumasar Bisnis ti Turki ka 106 Nagara.

    • Kewarganegaraan ku program investasi ti Turki.

    • Program visa emas di Turki dugi ka 37 Nagara.

    • Kewarganegaraan ku program investasi ti Turki dugi ka 37 Nagara.

    • Program paspor kadua ti Turki ka 37 Nagara.

    • Program imigrasi bisnis ti Turki dugi ka 106 Nagara.

    Kewarganegaraan Khusus ku dukungan investasi pikeun individu sareng kulawarga.

    Kewarganegaraan ku Investasi Turki ngalangkungan Perumahan

    Kami nyayogikeun dukungan kanggo inpéstasi perumahan di Turki sareng sudut pandang yén klien kedah kéngingkeun investasi anu saé di Turki, iraha, aranjeunna hoyong milih kaluar tina investasi anu dilakukeun ku aranjeunna pikeun Kewarganegaraan ku investasi pikeun Turki. Kami ngagaduhan hubungan sareng sababaraha pamekar perumahan pangsaéna di Turki anu ngagaduhan catetan lagu anu saé sareng sipatna aya di lokasi anu saé di Turki, kéngingkeun hasil pangsaéna.

    Program karésidénan perumahan anu pangsaéna pikeun Turki kalayan investasi di perumahan di Turki.

    Nagara anu dirojong pikeun karésidénan ku investasi

    Peryogi kauninga - Turki Kewarganagaraan ku Investasi

    • Kewarganegaraan ku Pengacara Investasi pikeun Turki bakal nyayogikeun bantosan dokuméntasi lengkep pikeun suksés anjeun Kewarganagaraan ku investasi ka Turki. Ladenan standar kami pikeun Kewarganegaraan ku Investasi ka Turki kalebet:

      Konseling

      lilana: poé 1-3

      Ahli hukum urang bakal ngartos syarat anjeun pikeun mindahkeun ti Turki atanapi ka Turki, dumasar kana saran anu bakal dilakukeun

      Pamariksaan

      lilana: poé 1-3

      Kami ngalaksanakeun Dilaksanakeun Dilaksanakeun mimiti, pikeun nyiapkeun laporan sateuacan nyarankeun Kewarganagaraan ku investasi pikeun Turki ka palanggan pikeun kéngingkeun Kewarganegaraan Turki sareng ngirangan résiko nolak.

      Dumasar kana laporan rajin pikeun Turki, kami ogé nyarankeun program alternatip pikeun kasuksesan anu langkung saé.

      kontrak

      lilana: poé 1

      Pikeun urang pikeun maju sareng Kewarganagaraan anjeun ku aplikasi investasi pikeun Turki kami peryogi salinan scan paspor anggota kulawarga sareng kulawarga.

      Persiapan dokuméntasi

      lilana: 1 minggu

      Tarjamahan sareng apostille dokumén Kewarganagaraan ku aplikasi investasi pikeun Turki. Ahli hukum khusus kami pikeun Kewarganagaraan ku investasi pikeun Turki sareng visa emas bakal ngabantosan ngeusian bentuk sareng dokuméntasi.

      filing tina dokuméntasi

      lilana: geuwat

      Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga pikeun Kewarganagaraan ku aplikasi investasi pikeun Turki parantos siap, kami bakal ngeusianana ku otoritas relevan Turki.

      Ngenyakeun

      lilana: 1 bulan

      Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga pikeun Kewarganagaraan ku aplikasi investasi pikeun Turki parantos siap, kami bakal ngeusianana ku otoritas relevan Turki.

      Babagi Warta Anu Saé

      lilana: geuwat

      Sakali aplikasi anjeun pikeun Kewarganagaraan ku investasi di Turki disatujuan, kami bagikeun warta anu hadé sareng anjeun sareng mimitian nyiapkeun dukungan anu sanés.

    • Kami henteu ngadukung atanapi nyayogikeun Kewarganagaraan ku jasa investasi di Turki pikeun jalma atanapi bisnis di Turki anu di handap ieu.

      • kawarganagaraan ku jasa investasi pikeun Turki henteu ditawarkeun ka Padagang atanapi distributor senjata sareng amunisi ti atanapi ka Turki.

      • kawarganagaraan ku program investasi pikeun Turki henteu ditawarkeun pikeun panjagaan Téknis di Turki atanapi spionase industri VoIP di atanapi ti atanapi ka Turki.

      • kawarganagaraan ku konsultasi investasi pikeun Turki henteu ditawarkeun pikeun kagiatan ilegal atanapi kriminal di Turki.

      • kawarganagaraan ku dukungan investasi pikeun Turki sanés pikeun jalma anu urusan dina matérial Genetik di Turki.

      • kawarganagaraan ku jasa investasi pikeun Turki sanés pikeun bisnis anu nyangkut senjata biologis atanapi nuklir anu bahaya atanapi bahaya di Turki.

      • kawarganagaraan ku program investasi dukungan pikeun Turki henteu sayogi pikeun individu pikeun Turki anu urusan dagang, neundeun di Turki, atanapi transportasi organ-organ Manusa.

      • kawarganagaraan ku investasi pikeun Turki sanés kanggo agénsi Adoption ilegal.

      • kawarganagaraan jasa program pikeun Turki sanés kanggo kultus Agama sareng amal-amalna di Turki.

      • kawarganagaraan ku jasa investasi di kalkun henteu disayogikeun ka jalma-jalma anu urusan dina pornografi di Turki.

      • Kawarganagaraan urang pengacara di Turki tong ngadukung urusan bisnis di parpol narkoba di Turki.



      "Bewara Penting : MM Solutions INC nyandak pancegahan anu wajar pikeun mastikeun dokumén AML pikeun klien pikeun Turki sareng KYC na tapi kami henteu nampi tanggung jawab naon waé pikeun panolakan ti otoritas di Turki pikeun persetujuan aplikasi pikeun kawarganagaraan ku investasi di Turki.

    • Juta Ngadamel Kaperawatan

      Pangalaman bédana.

      MÉlmu

      Ngurus ngawangun sareng anjeun dina pikiran.

      • Toko Eureun

        Kewarganegaraan ku investasi di Turki sareng nagara-nagara sanés, ditambah seueur dukungan sanésna.

      • jasa pribadi

        Kami nyayogikeun Kewarganegaraan anu pangsaéna ku dukungan investasi di Turki pikeun investasi, imigrasi sareng perencanaan perumahan di Turki.

      • Pendadean Tukang Ngadamel

        Didukung ku Kewarganegaraan internasional ku pangalaman investasi sareng sarat hukum Turki, kami ngadamel solusi anu pangsaéna.

      • bedah kalapa

        Kewarganegaraan urang ku jasa investasi pikeun Turki nawiskeun harga anu paling murah, kalayan tingkat kasuksésan anu pangsaéna pikeun Turki.

      • Ahli Industri Kuat

        Kami parantos nyandak sababaraha taun pangalaman pikeun dua Kewarganagaraan ka Turki anu ngadukung palanggan sareng kulawargana pikeun Turki.

      • Kabeungharan Pangalaman

        Kewarganegaraan anu Dialaman ku pangacara investasi pikeun Turki sareng agén hukum pikeun Turki anu nyayogikeun dukungan ka klien.

      • Quality

        Kami gaduh pangacara sareng agén anu paling saé pikeun prosés nanganan Turki sareng aplikasi anu komitmen pikeun kasuksesan anjeun.

      • 1 Titik Kontak

        Sateuacan Kewarganegaraan anjeun pikeun Turki sareng saatos disatujuan, anggota tim senior kami bakal aya pikeun bisnis atanapi dukungan pribadi pikeun Turki

      • Kasadaran Budaya Unik

        Kami gaduh pangalaman internasional dina Kewarganagaraan ku investasi kalebet Turki, ngabantosan klien ti sakumna dunya sareng jasa pangsaéna.

      • global tapak suku

        Upami kitu, Kewarganegaraan anjeun ku investasi ka Turki gagal, aya 36 nagara deui anu kami dines, kami siap sareng rencana B.

    • Ngitung biaya pikeun Kewarganegaraan ku Investasi ka Turki

      Pikeun ngitung biaya Kewarganegaraan ku investasi pikeun Turki punten eusian sadaya detil kalebet anggota kulawarga sareng umur na. Kusabab seueur klien pikeun Turki, kami tiasa nyayogikeun jasa anu langkung saé kalayan béaya rendah. Itungan bakal, kalebet, biaya pikeun Kewarganagaraan ku program investasi pikeun Turki sareng biaya anu sanés.

      nami

      umur

      surélék

      Nomer telepon

      Barudak: teunuhun

      Barudak nepi ka 18 taun:

      Barudak di luhur 18 taun:

      Kolot langkung ti 55 taun: teunuhun

      Jumlah Kolot:

    • Pikeun maca langkung seueur inpormasi ngeunaan

      • Rupa-rupa pisa pikeun Turki

      • Prosedur Idin Kerja kanggo Turki

      • Tempatna samentawis di Turki

      • Padumukan permanén di Turki

      • Kawarganagaraan Turki

      • Kadutaan sareng Konsulat Turki

      • Pajeg di Turki

      Mangga nganjang Kaca Imigrasi

    Kewarganegaraan ku Investasi di Turki sareng Jasa Lainnya

    Kami parantos ngadaptarkeun sababaraha layanan deui anu kami nyayogikeun di Turki pikeun sarat saharita atanapi masa depan.

    Upami anjeun ngarencanakeun ngalih sareng kulawarga anjeun ka Turki ku nanem modal, kami salaku pasangan anjeun pikeun Turki, aya pikeun nyayogikeun seueur jasa sanésna sareng iraha anjeun peryogikeun di Turki dina harga anu terjangkau.

    Salain ti Kewarganegaraan ku konsultasi investasi pikeun Turki, kami nyayogikeun bisnis, jasa IT sareng SDM ogé di Turki, anu anjeun henteu tiasa mendakan handapeun hiji payung anu disayogikeun ku konsultan anu sanés pikeun Turki anu ngajantenkeun urang toko hiji-hijina pikeun Turki sareng 106 nagara.

    "Kami parantos nanem modal taun-taun ékspérimén sareng global di 106 Nagara pikeun ngabantosan kulawarga, perorangan, sareng pangusaha pikeun Turki dina ngahontal tujuan sareng cita-cita."

    Kami ngadukung cara klién urang saluareun Kewarganagaraan ku investasi pikeun Turki kalayan bantosan ahli hukum, konsultan sareng dasi-up di Turki sareng internasional.

    Perusahaan di Turki

    Kami tiasa ngabantosan anjeun ngadaptar perusahaan di Turki atanapi Luar Negeri sareng 106 Nagara (Biaya ngadaptar perusahaan di Turki langkung mirah sareng kami.)

    Rekening Bank di Turki

    Naon waé investor anu hijrah ka Turki peryogi rekening bank pribadi di Turki sareng rekening bank perusahaan di Turki, kami ogé tiasa ngabantosan akun bank luar negeri.

    Gerbang pamayaran di Turki

    Incase anjeun peryogi konsultasi di Turki, pikeun solusi pembayaran digital di Turki sapertos gateway pembayaran tradisional atanapi fintech di Turki atanapi solusi crypto, hayu urang terang.

    Usaha anu parantos diical

    Saatos Kawarganagaraan ku investasi ka Turki upami anjeun ngarencanakeun ngamimitian usaha ku ngagaleuh bisnis anu aya di Turki pikeun mimitian instan di Turki.

    HR Services di Turki

    urang perusahaan SDM di Turki tiasa ngabantosan anjeun sareng rekrutmen gancang. Anjeun tiasa ogé pos lowongan di Turki gratis.

    Nomer Telepon Virtual pikeun Turki

    Sistem telepon bisnis pikeun Turki sareng nomer virtual pikeun Turki 102 nagara sareng 291 Kota.

    Jasa Perencanaan Keuangan di Turki

    Akuntansi, karajinan alatan di Turki sareng langkung seueur deui.

    Alamat Kantor Virtual di Turki

    Kantor maya alamat di 65 lokasi internasional.

    Bisnis setelan di Turki

    Saatos Kewarganegaraan ku investasi ka Turki, bisnis setelan di kalkun.

    Leyuran IT

    Kami nyayogikeun solusi IT di handap ieu di Turki

    • Ngararancang Wéb di Turki

    • Pangembangan E-commerce di Turki

    • Pangembangan wéb di Turki 

    • Pangwangunan Blockchain di Turki

    • Pangwangunan Aplikasi di Turki

    • Pangembangan Parangkat Lunak di Turki

    • SEO di Turki

    Pengacara pikeun Kewarganegaraan ku Investasi di Turki

    Kami nyayogikeun sah Kewarganagaraan ku solusi Investasi pikeun Turki sareng kasuksésan pikeun klien kami penting pisan, pikeun Turki, kami pamimpin, teguh hukum kami pikeun Turki ngagaduhan agén imigrasi anu pangsaéna ogé di Turki, kami ngagaduhan reputasi pikeun nganteurkeun pangalaman ngalayanan palanggan pangsaéna pikeun Turki kalayan solusi investasi strategis jelas pikeun individu Turki sareng kulawargana. Kewarganegaraan urang ku tim investasi pikeun Turki nyayogikeun solusi pikeun kasuksésan Klién.

    Titik Penting:

    Kami henteu ngeusi batre tambahan pikeun kéngingkeun Daya pengacara. Upami anjeun ngarencanakeun ngamimitian pendaptaran perusahaan pikeun Turki jarak jauh, kakuatan pengacara anjeun kedah leres-leres dilegakeun pikeun dianggo di daérah Turki. Gumantung kana nagara tempat anjeun, éta kedahna murtad atanapi dilegalkeun ku konsulat Turki.

    Patarosan anu sering Ditaros - Kewarganegaraan ku Investasi di Turki

    Kewarganegaraan Profesional ku Pitunjuk Investasi pikeun Turki

    Nyuhungkeun konsultasi gratis pikeun Kewarganagaraan anjeun ku Investasi ka Turki


    link ka Departemen Imigrasi Turki , jawab nyusun kabijakan pikeun ngagancangkeun Imigrasi di Turki
    Kewarganegaraan ku Investasi ka 38 nagara!

    5.0

    Peunteun

    Dumasar 2018 ulasan