Lebet

🔍

EN

X

Kewarganegaraan ku Investasi pikeun Sérbia sareng Visa Visa

Kami nyayogikeun Layanan Imigrasi Ékonomi di Sérbia pikeun:

  • ● Karésidénan ku investasi di Sérbia
  • ● Kewarganegaraan ku investasi ti Sérbia
  • ● Visa emas di Sérbia
  • ● Paspor kadua ti Sérbia
  • ● Kewarganegaraan ku investasi pikeun Sérbia ku investasi dina perumahan

Best Agén pikeun Kewarganegaraan ku Investasi di Sérbia jeung Pengacara pikeun Kewarganegaraan ku Investasi di Sérbia sareng calo pikeun program Kewarganegaraan perumahan di Serbia dianggo babarengan pikeun panangtayungan klién.

Peryogi kauninga

Kewarganegaraan ku agén Investasi pikeun Sérbia nyayogikeun jasa pikeun karésidénan ku investasi di Sérbia, Kewarganagaraan ku program inpéstasi di Sérbia, Kewarganagaraan ku program inpéstasi di Sérbia, Kewarganegaraan kadua ku investasi di Sérbia, dua Kewarganagaraan ku investasi di Sérbia, kawarganagaraan sareng karésidénan ku investasi di Sérbia , Kewarganegaraan permanén ku investasi di Sérbia, Kewarganegaraan samentara ku investasi di Sérbia, Kewarganegaraan ku skéma investasi di Sérbia, Kawarganagaraan ku skéma investasi di Sérbia, Karésidénan ku investasi di Sérbia, Karésidénan ku program investasi di Sérbia, Karésidénan ku program investasi di Sérbia, kadua Karésidénan ku investasi di Sérbia, dua Karésidénan ku investasi di Sérbia, padumukan sareng kawarganagaraan ku investasi di Sérbia, karésidénan sareng kawarganagaraan ku investasi di Sérbia, program residénsi ékonomi di Sérbia, Karésidénan ku skéma investasi di Sérbia, Karésidénan ku skéma investasi di Sérbia, kadua paspor di Serbia, program paspor kadua di Serb ia, program paspor kadua di Sérbia, dua paspor kadua di Serbia, karésidénan sareng paspor kadua di Sérbia, paspor kadua diplomatik di Sérbia, paspor kadua ku investasi di Sérbia, paspor kawarganagaraan kadua di Sérbia, skéma paspor kadua di Sérbia, skéma paspor kadua di Serbia, visa emas di Serbia, visa emas di Serbia, program visa emas di Serbia, program visa emas di Serbia, visa emas kadua di Serbia, program visa emas kadua di Serbia, visa emas ganda di Serbia, kawarganagaraan sareng visa emas di Serbia, karésidénan sareng visa emas di Sérbia, kawarganagaraan visa emas di Sérbia, skéma visa emas di Sérbia, skéma visa emas di Sérbia.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS anjeun milih

"1 stop solution" pikeun sadaya Kewarganegaraan anjeun ku investasi di Sérbia kalayan dukungan tambahan.

SULIT | Solusi HUKUM

Investasi Minimal di Sérbia pikeun Kawarganagaraan ku investasi: $ 250,000

Pangwanoh Sérbia sareng Kewarganegaraan ku Investasi

Keramahan Serbia anu diakui, kaikhlasan, sareng watek positip, khususna ngeunaan mempermudah pangunjung ti luar negeri, parantos dipikaterang ti jaman baheula, sareng ayeuna ogé sacara umum ditanggap. Konvénsi sareng adat istiadat nunjukkeun yén unggal urang Serbia kedah janten host anu pantes sareng unggal pangunjung kedah ningalkeun bangsa kalayan minuhan luhur sareng seueur kesan anu positip. Bagéan anu dominan tinggi tina wisatawan anu nganjang ka Sérbia sacara konsistén suka balik, sareng sababaraha ogé milih ngalih ka dieu salami waktos anu langkung caket.

Nalika urang luar milih ngalih ka dieu, jalma-jalma Serbia sacara umum bakal konsistén naros ka diri nyalira - naon maksud urang luar ayeuna ieu sareng naon anu ngadorong anjeunna ninggalkeun nagara-na sareng ngalih ka Sérbia? Panilitian ieu henteu umum muncul, bari ngagaduhan perhatian utama yén seueur urang Serbia panginten yén di sababaraha nagara béda-béda masing-masing sareng ageung hirup langkung saé ... Janten, jalma luar anu milih pindah ka dieu - dipisahkeun tina sikap, deukeut sareng kasadiaan urang anu gaul pikeun ngahiji , umumna terang kumaha gaduh waktos anu saé, gaduh seueur senang-senang sareng ngahargaan kahirupan. Terlebih deui, bagian anu langkung ageung diantarana nyebatkeun perhatosan hirup di Sérbia anu intina langkung handap dibandingkeun sareng nagara-nagara Éropa Kulon, namung nalika dibandingkeun sareng sababaraha nagara anu béda dina planét. Langkung sering tibatan henteu, urang luar anu sumping ka Sérbia milih cicing di Belgrade, tapi ogé, aya ogé jalma anu milih, kusabab alesan anu béda, cicing di daérah perkotaan Serbia anu sanés.

Salah sahiji panjelasan anu langkung telat sareng pikaresepeun pisan dibalikkeun ka Sérbia leres-leres - milari pupujian. Urang kedah henteu nganggap enteng cara awéwé sareng lalaki Sérbia sacara komprehensif katarima salaku pikaresepeun. Ku cara kieu, meureun, urang henteu matak heran upami urang luar nalika liburan atanapi bisnis nganjang ka mana waé sareng akhirna milih tetep di Sérbia kusabab alesan mendakan cinta sareng nyobian karma na di dieu! Salaku tambahan, panginten posisi anu paling dipikaresep pikeun jalma anu mutuskeun cicing di ibukota Serbia nyaéta umumna dikenal salaku kota anu "ngalaksanakeun 24 jam". Ku éta, urang henteu ngan ukur hartosna 24 jam pengalihan di sababaraha bar sareng klub, tapi ogé seueur latihan bantosan anu sanés, sapertos toko eceran sareng barang poko leres-leres damel teu henti-henti. Naon waé anu anjeun peryogikeun, iraha waé atanapi wengi - panginten tiasa dipendakan sareng di Belgrade, Sérbia!

Kumaha leres hirup di Belgrade, Sérbia?

Upami anjeun naros ka jalma anu datang ka Belgrade ti kota anu sanés, anu langkung saderhana di Serbia, anjeunna bakal ngungkabkeun ka anjeun yén cicing di Belgrade lumayan gancang sareng ayeuna teras nyusahkeun, sareng anu paling seueur masalah nyaéta transportasi umum. sareng mendakan angkat, dina kasempetan kaluar anjeun gaduh kendaraan. Pikeun jalma sanés, biaya hirup di Belgrade mahal, sabab éta leres-leres dianggo pikeun ngirangan biaya di tempat dimana aranjeunna ageung! Hirup di Belgrade langkung mahal dibandingkeun sareng biaya anu khas pikeun barang dasar di daérah perkotaan Serbia sanésna, nanging cicing di Belgrade sacara positip tiasa nawiskeun panto terbuka anu langkung unggul pikeun kahirupan anu langkung pikaresepeun sareng mollified sareng sajumlah hiburan, acara sosial atanapi gim, sakola anu langkung saé, sareng écés - langkung muka panto pikeun damel.

Naon anu ceuk urang luar anu milih ngalih ka Sérbia ngeunaan biaya rata-rata pikeun barang dasar?

Pikeun warga anu teu dikenal anu milih ngalih ka Sérbia ti daérah perkotaan Éropa anu penting, biaya anu khas pikeun barang-barang dasar di Sérbia umumna sakedik, nunjukkeun yén harepan pikeun kenyamanan sapopoe di nagara-nagara Éropa Kulon langkung luhur tibatan di dieu. Aya posisi anu pikaresep pastina pikeun jalma anu henteu ngajakan loteng atanapi henteu ngagaduhan kiridit ageung di bank atanapi kawajiban anu béda, kumargi éta biaya ngajakan memang paling ageung diantara biaya sadidinten di Belgrade Serbia.

Salaku aturan umum, upami anjeun milarian terang kumaha kéngingkeun padamelan padamelan kalayan padamelan sareng henteu nyéépkeun artos anu lumayan pikeun hal-hal anu teu aya artina, biaya rata-rata barang dasar di Belgrade pantes pisan. Kitu ogé, upami urang mikirkeun ngan ukur tingkat biaya, tanpa ngémutan seueur kauntungan anu tiasa ditawarkeun di Belgrade, éta saderhana pisan pikeun nganggap yén biaya hirup di Belgrade langkung luhur tibatan biaya hirup di anu sanés. Daérah perkotaan Serbia. Sanaos kitu, kontras sareng seueur daérah perkotaan anu penting di Éropa, biaya hirup sami sareng bahkan langkung handap ... Sérbia individu nyatakeun "Sadayana gaduh karesep sareng halangan!", Janten naon waé anu diaku!

Naha Sérbia tempat anu pantes pikeun hirup?

Sakumaha anu dikoléksi ku buku harian anu kawéntar "ahli Keuangan" anu kawéntar, ujian langkung ti 400 biaya 160 administrasi unik sareng barang-barang, kalebet transportasi, séwa, gim rekreasi, kabersihan masing-masing, pasokan bumi, inuman, pakéan, katuangan, sakola swasta sareng administrasi anu béda, Singapura salami lima taun ka tukang mangrupikeun kota anu paling mahal di planet ieu. Belgrade teras deui, mangrupikeun komunitas kota anu ngalihkeun seueur tempat kana tempat anu munggaran dina daptar ieu ti saprak taun ayeuna. Diantara sapuluh komunitas perkotaan paling mahal nyaéta Paris, Zurich, Jenéwa, Oslo, Hong Kong, Kopenhagen, Seoul, Sydney, sareng Tel Aviv. Biaya hirup anu paling leutik nyaéta di Damsyik, Almaty, Caracas, Algeria, Bukares, Bangalore, Lagos, Chennai, Karachi, sareng New Delhi. Ku cara kieu, biaya hirup di Belgrade, sareng Serbia sadayana, langkung condong masing-masing sareng gumantung kana pangalaman bumi anu ngandelkeun seueur komponén, sareng dina sateuacana, éta sanés anu pangageungna ogé anu paling handap dina pamariksaan. kalayan komunitas kota dunya atanapi Éropa sanés!

Réspon panilitian upami Serbia mangrupikeun tempat anu pantes pikeun hirup henteu dipangaruhan ku tingkat biaya sapopoé, tapi ditambahan ku hal-hal anu henteu penting, contona, silih kasual ku individu ngeunaan naon anu ngajantenkeun jalma janten optimis sareng ngaleungitkeun sumangetna! Upami anjeun naroskeun naha Serbia mangrupikeun tempat anu pantes pikeun hirup, kami bakal nyingkabkeun ka anjeun yén sadayana gumantung kana kahoyong, kabutuhan, kahoyong, rencana, sareng kapasitas anjeun! Lila pisan, aya seueur kamajuan individu dina dua cara, ti Sérbia, sareng Sérbia. Sababaraha jalma mendakan kabagjaan di Serbia, sedengkeun anu sanés mendakannana di tempat sanés. Bisi wae, hiji hal anu pasti - upami anjeun milari hiji bangsa sareng jalma-jalma anu bakal gancang ngaku anjeun sareng ngabagéakeun anjeun saha waé anjeun sareng dimana waé anjeun datang, dina waktos éta pasti Sérbia! Wilujeng sumping sareng surak!

Detil dasar pikeun Kewarganegaraan ku Investasi pikeun Sérbia

Investasi minimum pikeun Kewarganegaraan ku investasi di Sérbia
250,000 USD
Waragad tambahan pikeun visa emas pikeun Sérbia
32,500 USD
Jenis Program
Kewarganegaraan ku investasi pikeun Sérbia
Jenis Visa:
Visa bisnis
Waktu ngolah pikeun Kewarganegaraan ku investasi Sérbia
3 mun 4 bulan
Perumahan permanén
Saatos 5 taun hirup
kawarganagaraan
Saatos 3 taun padumukan teu kaganggu ngaliwatan naturalization
Kawarganagaraan Duaan Diidinan pikeun warga nagara Sérbia
diwenangkeun
Pilihan Investasi pikeun Kewarganegaraan ku investasi Sérbia

Sumbangan / Perumahan / Bisnis

Naha milari Kewarganegaraan ku investasi Sérbia

Serbia mangrupikeun nagara anu perenahna di semenanjung Balkan Éropa tenggara sareng ibukota Belgrade dipikaterang ku dataran luhur na gunung sareng gunung-gunung anu ngagaduhan resort ski di belah kidul. Serbia gaduh posisi unik antara Wétan sareng Kulon Éropa. Salami sejarah anu panjang sareng euyeub, éta salawasna ngahijikeun kabinékaan masarakat sareng agama. Hubungan bersejarah khusus sareng hubungan sareng rupa-rupa nagara dibuktikeun ayeuna dina kanyataan yén anu ngagaduhan paspor Serbia tiasa bebas visa tina Spanyol ti Siberia, sareng Serbia ogé ngagaduhan kaunggulan pikeun ngayakeun perjanjian perdagangan anu nguntungkeun ku EU sareng Rusia.
Sanaos kanyataan yén skéma kawarganagaraan-demi-investasi Serbia anu ditawarkeun mangrupikeun anu nembé diluncurkeun parantos dianggap salah sahiji program anu paling gancang sareng paling terjangkau pikeun kéngingkeun kawarganagaraan Éropa, teu kedah nyayogikeun pangalaman bisnis sateuacanna atanapi katerampilan basa anu diperyogikeun pikeun dilarapkeun. .

Imigrasi kulawarga di Sérbia

Kauntungan paspor Serbia anjeun pasihkeun anjeun ka anggota kulawarga gumantung kalebet murangkalih dugi ka umur 25 sareng sepuh yuswa 65 taun.

Kewarganegaraan Ku program investasi di Serbia insite

Waktos ngolah pikeun program biasana ngan ukur sakitar 3 bulan tanpa syarat pikeun nunjukkeun pangalaman bisnis atanapi manajemén sateuacanna, sareng henteu kedah lulus tes basa. Aplikasi na tiasa dikaluarkeun sareng dievaluasi tanpa anjeun kedah ngalaman wawancara.

Keuangan finansial pikeun Sérbia

Ayeuna Sérbia nawiskeun tilu alternatif pikeun kéngingkeun kawarganagaraan Serbia ku investasi. Anu kahiji peryogi sumbangan anu teu tiasa dibalikeun sahenteuna EUR 250,000. Upami teu kitu, anjeun tiasa milih mésér perumahan di Serbia sahenteuna EUR 250,000 sareng pamustunganana, anjeun tiasa ngadamel investasi bisnis sahenteuna EUR 500,000 sareng ngerjakeun minimum 4 urang Serbia. Bisi naon waé terang yén anjeun diharepkeun ngajaga Investasi anjeun sahenteuna 5 taun.
Salaku tambahan, aya biaya rajin kusabab EUR 7,500 sareng biaya pamaréntah EUR 25,000 (EUR 50,000 dina hal pilihan investasi bisnis) anu ngalamar kedah mayar.

Dukungan klien pikeun Kewarganegaraan ku investasi pikeun Sérbia

Tim kami tina kawarganagaraan ku Agén Investasi pikeun Sérbia jeung kawarganagaraan ku Investment ahli hukum pikeun Serbia nyayogikeun palanggan sareng kulawargana di Sérbia kalayan dukungan pikeun kawarganagaraan ku investasi ti Sérbia, karésidénan ku investasi ti Serbia sareng kasempetan imigrasi investasi sanés, di 37 nagara.

Jasa kami henteu ngan ukur dugi ka karésidénan ku investasi ti Sérbia atanapi Golden Visa ti Sérbia atanapi kawarganagaraan ku investasi ti Serbia atanapi paspor kadua, kami ogé ngabantosan kasempetan investasi perumahan pangsaéna ti Serbia, nyayogikeun solusi lengkep upami anjeun hoyong ngadegkeun perusahaan di Sérbia atanapi luar negeri, SDM di Sérbia sareng seueur deui, anu kalebet perencanaan kauangan sareng seueur deui.

Ngabantosan klien kami nganggo solusi dumasar kawarganagaraan di sareng ti Sérbia sareng karésidénan sékundér.

Dukungan Khusus pikeun Warga Sérbia:

Kami nyayogikeun meujeuhna Kewarganegaraan ku jasa investasi pikeun Sérbia, ngalangkungan harga terjangkau kami firma hukum investasi sareng imigrasi pikeun Sérbia, pangacara imigrasi investasi anu murah pikeun Sérbia, Kewarganegaraan anu terjangkau ku konsultan investasi pikeun Sérbia, Kewarganegaraan anu mampu ku ahli hukum investasi pikeun Sérbia sareng teguh konsultan imigrasi anu mampu pikeun Sérbia

  • Kewarganegaraan ku investasi ti Sérbia ka 37 Nagara.

  • Visa emas di Sérbia ka 37 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku investasi ti Sérbia ka 37 Nagara.

  • Paspor kadua ti Sérbia ka 37 Nagara.

  • Imigrasi Dumasar Bisnis ti Sérbia ka 106 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku program investasi ti Sérbia.

  • Program visa emas di Sérbia ka 37 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku program investasi ti Serbia dugi ka 37 Nagara.

  • Program paspor kadua ti Sérbia ka 37 Nagara.

  • Program imigrasi bisnis ti Sérbia ka 106 Nagara.

Kewarganegaraan Khusus ku dukungan investasi pikeun individu sareng kulawarga.

Kewarganegaraan ku Investasi Sérbia ngalangkungan Perumahan

Kami nyayogikeun panunjang pikeun inpéstasi perumahan di Serbia ku sudut pandang yén klien kedah kéngingkeun pangasilan anu saé pikeun investasi di Serbia, iraha, aranjeunna hoyong milih kaluar tina investasi anu dilakukeun ku aranjeunna pikeun Kewarganegaraan ku investasi pikeun Sérbia. Kami ngagaduhan hubungan sareng sababaraha pamekar perumahan pangsaéna di Sérbia anu ngagaduhan catetan lagu anu saé sareng sipatna aya di lokasi anu saé di Sérbia, kéngingkeun hasil pangsaéna.

Program karésidénan perumahan anu pangsaéna pikeun Serbia kalayan investasi di perumahan di Serbia.

Nagara anu dirojong pikeun karésidénan ku investasi

Peryogi kauninga - Kewarganegaraan Sérbia ku Investasi

  • Kewarganegaraan ku Pengacara Investasi pikeun Sérbia bakal nyayogikeun bantosan dokuméntasi lengkep pikeun suksés anjeun Kewarganagaraan ku investasi ka Sérbia. Ladenan standar kami pikeun Kewarganegaraan ku Investasi ka Sérbia kalebet:

    Konseling

    lilana: poé 1-3

    Ahli hukum urang bakal ngartos syarat anjeun pikeun mindahkeun ti Sérbia atanapi ka Sérbia, dumasar kana saran anu bakal dilakukeun

    Pamariksaan

    lilana: poé 1-3

    Kami ngalaksanakeun karajinan Alatan awal, pikeun nyiapkeun laporan sateuacan nyarankeun Kewarganagaraan ku investasi pikeun Sérbia ka palanggan pikeun kéngingkeun Kewarganegaraan Sérbia sareng ngirangan résiko panolakan.

    Dumasar kana laporan rajin pikeun Sérbia, urang ogé nyarankeun program alternatip pikeun kasuksesan anu langkung saé.

    kontrak

    lilana: poé 1

    Pikeun urang pikeun maju sareng Kewarganagaraan anjeun ku aplikasi investasi pikeun Sérbia kami peryogi salinan scan paspor anggota kulawarga sareng kulawarga.

    Persiapan dokuméntasi

    lilana: 1 minggu

    Tarjamahan sareng apostille dokumén Kewarganagaraan ku aplikasi investasi pikeun Sérbia. Pengacara khusus kami pikeun Kewarganagaraan ku investasi pikeun Sérbia sareng visa emas bakal ngabantosan ngeusian bentuk sareng dokuméntasi.

    filing tina dokuméntasi

    lilana: geuwat

    Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga pikeun Kewarganagaraan ku aplikasi investasi pikeun Sérbia parantos siap, kami bakal ngeusianana ku otoritas relevan Sérbia.

    Ngenyakeun

    lilana: 3 mun 4 bulan

    Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga pikeun Kewarganagaraan ku aplikasi investasi pikeun Sérbia parantos siap, kami bakal ngeusianana ku otoritas relevan Sérbia.

    Babagi Warta Anu Saé

    lilana: geuwat

    Sakali aplikasi anjeun pikeun Kewarganagaraan ku investasi Sérbia disatujuan, urang bagikeun warta anu hadé sareng anjeun sareng mimitian nyiapkeun dukungan anu sanés.

  • Kami henteu ngadukung atanapi nyayogikeun Kewarganagaraan ku jasa investasi di Sérbia pikeun jalma di handap atanapi bisnis di Sérbia:

    • kawarganagaraan ku jasa investasi pikeun Sérbia henteu ditawarkeun ka Padagang atanapi distributor senjata sareng amunisi ti atanapi ka Sérbia.

    • kawarganagaraan ku program investasi pikeun Sérbia henteu ditawarkeun pikeun panjagaan Téknis di Sérbia atanapi spionase industri tina VoIP dina atanapi ti atanapi ka Sérbia.

    • kawarganagaraan ku konsultasi investasi pikeun Sérbia henteu ditawarkeun pikeun kagiatan ilegal atanapi kriminal di Sérbia.

    • kawarganagaraan ku dukungan investasi pikeun Serbia sanés pikeun jalma anu urusan dina matérial Genetik di Sérbia.

    • kawarganagaraan ku jasa investasi pikeun Sérbia sanés pikeun bisnis anu kaayaan senjata biologis atanapi nuklir bahaya atanapi bahaya di Serbia.

    • kawarganagaraan ku program investasi dukungan pikeun Sérbia henteu sayogi pikeun jalma-jalma pikeun Sérbia dina urusan dagang, panyimpenan di Sérbia, atanapi transportasi organ-organ Manusa.

    • kawarganagaraan ku investasi pikeun Serbia sanés kanggo agénsi Adoption ilegal.

    • kawarganagaraan jasa program pikeun Serbia sanés kanggo kultus Agama sareng amal-amalna di Sérbia.

    • kawarganagaraan ku jasa investasi di Sérbia henteu disayogikeun ka jalma-jalma anu urusan dina pornografi di Sérbia.

    • Kawarganagaraan urang pangacara di Sérbia tong ngadukung urusan bisnis di parpol narkoba di Sérbia.



    "Bewara Penting : MM Solutions INC nyandak pancegahan anu wajar pikeun mastikeun dokumén AML pikeun klien pikeun Sérbia sareng KYC na tapi kami henteu nampi tanggung jawab naon waé pikeun panolakan ti otoritas di Sérbia pikeun persetujuan aplikasi pikeun kawarganagaraan ku investasi di Sérbia.

  • Juta Ngadamel Kaperawatan

    Pangalaman bédana.

    MÉlmu

    Ngurus ngawangun sareng anjeun dina pikiran.

    • Toko Eureun

      Kewarganegaraan ku investasi di Sérbia sareng nagara-nagara sanés, ditambah seueur dukungan sanésna.

    • jasa pribadi

      Kami nyayogikeun Kewarganegaraan anu paling saé ku dukungan investasi di Sérbia pikeun investasi, imigrasi sareng perencanaan perumahan di Sérbia.

    • Pendadean Tukang Ngadamel

      Didukung ku Kewarganegaraan internasional ku pangalaman investasi sareng sarat hukum Serbia, urang ngadamel solusi anu pangsaéna.

    • bedah kalapa

      Kewarganegaraan urang ku jasa investasi pikeun Sérbia nawiskeun harga anu paling murah, kalayan tingkat kasuksésan anu paling saé pikeun Sérbia.

    • Ahli Industri Kuat

      Kami parantos nyandak sababaraha taun pangalaman pikeun dua Kewarganegaraan ka Sérbia ngadukung palanggan sareng kulawargana pikeun Sérbia.

    • Kabeungharan Pangalaman

      Kewarganegaraan anu Dialaman ku pangacara investasi pikeun Sérbia sareng agén hukum pikeun Sérbia masihan dukungan ka klien.

    • Quality

      Kami gaduh pangacara sareng agén anu paling saé pikeun prosés penanganan Serbia sareng aplikasi anu komitmen pikeun kasuksesan anjeun.

    • 1 Titik Kontak

      Sateuacan Kewarganegaraan anjeun pikeun Sérbia sareng saatos disatujuan, anggota tim senior kami bakal aya pikeun bisnis atanapi dukungan pribadi pikeun Sérbia

    • Kasadaran Budaya Unik

      Kami gaduh pangalaman internasional dina Kewarganegaraan ku investasi kalebet Sérbia, ngabantosan klien ti sakumna dunya sareng jasa pangsaéna.

    • global tapak suku

      Upami kitu, Kewarganegaraan anjeun ku investasi ka Sérbia gagal, aya 36 nagara deui anu kami laksanakeun, kami siap sareng rencana B.

  • Ngitung biaya pikeun Kewarganegaraan ku Investasi ka Sérbia

    Pikeun ngitung biaya pikeun Kewarganagaraan ku investasi pikeun Sérbia mangga ngeusian sadaya detil kalebet anggota kulawarga sareng umur na. Kusabab seueur klien pikeun Sérbia, kami tiasa nyayogikeun jasa anu langkung saé kalayan béaya rendah. Itungan bakal, kalebet, biaya pikeun Kewarganagaraan ku program investasi pikeun Sérbia sareng biaya anu sanés.

    nami

    umur

    surélék

    Nomer telepon

    Barudak: teunuhun

    Barudak nepi ka 18 taun:

    Barudak di luhur 18 taun:

    Kolot langkung ti 55 taun: teunuhun

    Jumlah Kolot:

  • Pikeun maca langkung seueur inpormasi ngeunaan

    • Rupa-rupa pisa pikeun Serbia

    • Prosedur Idin Kerja kanggo Sérbia

    • Tempatna samentawis di Serbia

    • Padumukan permanén di Sérbia

    • Kawarganagaraan Sérbia

    • Kadutaan sareng Konsulat Sérbia

    • Pajeg di Sérbia

    Mangga nganjang Kaca Imigrasi

Kewarganegaraan ku Investasi di Sérbia sareng Jasa Lainnya

Kami parantos ngadaptarkeun sababaraha layanan deui anu kami sediakan di Sérbia pikeun sarat saharita atanapi masa depan.

Upami anjeun ngarencanakeun badé ngalih sareng kulawarga anjeun ka Sérbia ku nanem modal, kami salaku pasangan anjeun pikeun Sérbia, aya pikeun nyayogikeun seueur jasa sanésna sareng nalika anjeun meryogikeun di Sérbia dina harga anu meujeuhna.

Salain ti Kewarganegaraan ku konsultasi investasi pikeun Sérbia, kami nyayogikeun bisnis, jasa IT sareng SDM ogé di Sérbia, anu anjeun henteu tiasa mendakan handapeun hiji payung anu disayogikeun ku konsultan anu sanés pikeun Sérbia anu ngajantenkeun urang toko mandeg pikeun Serbia sareng 106 nagara.

"Kami parantos nanem modal taun-taun ékspérimén sareng global di 106 Nagara pikeun ngabantosan kulawarga, perorangan, sareng pangusaha pikeun Sérbia dina ngahontal tujuan sareng aspirasi na."

Kami ngadukung cara klién urang saluareun Kewarganagaraan ku investasi pikeun Sérbia kalayan bantosan ahli hukum, konsultan sareng dasi di Serbia sareng internasional.

Perusahaan di Sérbia

Kami tiasa ngabantosan anjeun ngadaptar perusahaan di Sérbia atanapi Luar Negeri sareng 106 Nagara (Biaya ngadaptar perusahaan di Serbia langkung mirah sareng kami.)

Rekening Bank di Sérbia

Naon waé investor anu hijrah ka Sérbia bakal peryogi rekening bank pribadi di Sérbia sareng rekening bank perusahaan di Sérbia, urang ogé tiasa ngabantosan akun bank luar negeri.

Gerbang pamayaran di Sérbia

Incase anjeun peryogi konsultasi di Sérbia, pikeun solusi pembayaran digital di Sérbia sapertos gateway pembayaran tradisional atanapi fintech di Sérbia atanapi solusi crypto, hayu urang terang.

Usaha anu parantos diical

Saatos Kawarganagaraan ku investasi ka Sérbia upami anjeun rarancang ngamimitian usaha ku ngagaleuh bisnis anu aya di Sérbia pikeun mimitian instan di Sérbia.

HR Services di Sérbia

urang perusahaan SDM di Sérbia tiasa ngabantosan anjeun sareng rekrutmen gancang. Anjeun tiasa ogé pos lowongan di Sérbia gratis.

Nomer Telepon Virtual pikeun Sérbia

Sistem telepon bisnis pikeun Sérbia sareng nomer virtual pikeun Sérbia 102 nagara sareng 291 Kota.

Jasa Perencanaan Keuangan di Sérbia

Akunting, karajinan alatan di Sérbia sareng langkung seueur deui.

Alamat Kantor Virtual di Sérbia

Kantor maya alamat di 65 lokasi internasional.

Bisnis setelan di Sérbia

Saatos Kewarganegaraan ku investasi ka Sérbia, bisnis setelan di Sérbia.

Leyuran IT

Kami nyayogikeun solusi TI anu disebatkeun di handap di Sérbia

  • Ngararancang Wéb di Sérbia

  • Pangembangan E-commerce di Sérbia

  • Pangembangan wéb di Sérbia 

  • Pangwangunan Blockchain di Sérbia

  • Pangwangunan Aplikasi di Sérbia

  • Pangwangunan Parangkat Lunak di Sérbia

  • SEO di Sérbia

Pengacara pikeun Kewarganegaraan ku Investasi di Sérbia

Kami nyayogikeun sah Kewarganagaraan ku solusi Investasi pikeun Sérbia sareng kasuksésan pikeun klien kami penting pisan, pikeun Sérbia, kami pamimpin, teguh hukum kami pikeun Sérbia ngagaduhan agén imigrasi anu pangsaéna ogé di Sérbia, kami ngagaduhan reputasi pikeun nganteurkeun pangalaman ngalayanan palanggan pangsaéna pikeun Sérbia kalayan solusi investasi strategis jelas pikeun individu Sérbia sareng kulawargana. Kewarganegaraan urang ku tim investasi pikeun Sérbia nyayogikeun solusi anu diciptakeun pikeun kasuksesan Klién.

Titik Penting:

Kami henteu ngeusi batre tambahan pikeun kéngingkeun Daya pengacara. Upami anjeun ngarencanakeun ngamimitian pendaptaran perusahaan pikeun Sérbia jauh, kakuatan pengacara anjeun kedah leres-leres dilegakeun pikeun dianggo di daérah Sérbia. Gumantung kana nagara tempat anjeun, éta kedahna murtad atanapi dilegalkeun ku konsulat Sérbia.

Patarosan anu sering Ditaros - Kewarganegaraan ku Investasi di Sérbia

Kewarganegaraan Profesional ku Pitunjuk Investasi pikeun Serbia

Nyuhungkeun konsultasi gratis pikeun Kewarganagaraan anjeun ku Investasi ka Sérbia


link ka Departemen Imigrasi Sérbia , jawab nyusun kabijakan pikeun ngagancangkeun Imigrasi di Sérbia
Kewarganegaraan ku Investasi ka 38 nagara!

5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan