Lebet

🔍

EN

X

Kewarganegaraan ku Investasi pikeun Saint Lucia sareng Golden Visa

Kami nyayogikeun Layanan Imigrasi Ékonomi di Saint Lucia pikeun:

  • ● Karésidénan ku investasi di Saint Lusia
  • ● Kewarganegaraan ku investasi ti Saint Lusia
  • ● Visa emas di Saint Lusia
  • ● Paspor kadua ti Saint Lusia
  • ● Kewarganegaraan ku investasi pikeun Saint Lusia ku investasi dina perumahan

Best Agén pikeun Kewarganagaraan ku Investasi di Saint Lusia jeung Pengacara pikeun Kewarganegaraan ku Investasi di Saint Lusia sareng calo pikeun program Kewarganegaraan perumahan di Saint Lusia damel babarengan pikeun panangtayungan klién.

Peryogi kauninga

Kewarganegaraan ku agén Investasi pikeun Saint Lucia nyayogikeun jasa karésidénan ku inpéstasi di Saint Lucia, Kewarganagaraan ku program inpéstis di Saint Lucia, Program Kewarganegaraan ku inpéstasi di Saint Lucia, Kewarganegaraan kadua ku investasi di Saint Lucia, dua Kewarganagaraan ku investasi di Saint Lucia, kawarganagaraan sareng karésidénan ku investasi di Saint Lucia, Kewarganegaraan permanén ku investasi di Saint Lucia, Kewarganegaraan samentawis ku investasi di Saint Lucia, Kewarganegaraan ku skéma investasi di Saint Lucia, Kewarganegaraan ku skéma investasi di Saint Lucia, Karésidénan ku investasi di Saint Lucia, Karésidénan ku investasi program di Saint Lucia, Karésidénan ku program inpéstasi di Saint Lusia, Karésidénan kadua ku inpéstasi di Saint Lusia, dua Tempat cicing ku inpéstasi di Saint Lusia, tempat cicing sareng kawarganagaraan ku inpéstasi di Saint Lusia, karésidénan sareng kawarganagaraan ku inpéstasi di Saint Lucia, program residénsi ékonomi di Saint Lucia, Karésidénan ku skéma investasi di Saint Lucia, Re kabiruyungan ku skéma inpéstasi di Saint Lusia, paspor kadua di Saint Lusia, program paspor kadua di Saint Lusia, program paspor kadua di Saint Lusia, dua paspor kadua di Saint Lusia, karésidénan sareng paspor kadua di Saint Lusia, paspor kadua diplomatik di Saint Lusia, paspor kadua ku investasi di Saint Lucia, paspor kawarganagaraan kadua di Saint Lucia, skéma paspor kadua di Saint Lucia, skéma paspor kadua di Saint Lucia, visa emas di Saint Lucia, visa emas di Saint Lucia, program visa emas di Saint Lucia, visa emas program di Saint Lucia, visa emas kadua di Saint Lucia, program visa emas kadua di Saint Lucia, visa emas ganda di Saint Lucia, kawarganagaraan sareng visa emas di Saint Lucia, karésidénan sareng visa emas di Saint Lucia, kawarganagaraan visa emas di Saint Lucia, Skéma visa emas di Saint Lusia, skéma visa emas di Saint Lusia.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS anjeun milih

"1 stop solution" kanggo sadayana Kewarganagaraan anjeun ku inpéstasi di Saint Lusia kalayan dukungan tambahan.

SULIT | Solusi HUKUM

Investasi Minimum di Saint Lucia pikeun Kewarganagaraan ku investasi: $ 200,000

Bubuka Saint Lusia sareng Kewarganagaraan ku Investasi

St Lucia mangrupikeun pulau Karibia anu saé 173,996 pangeusi ngalangkungan zona 616 kilométer. Sacara global ditingali pikeun pamandangan anu hébat sareng kapuasan pribadi anu luar biasa, St Lucia parantos ningali ékspansi seueur aset luar anu hijrah di Pulo Jawa. Kalayan basa poko nyaéta basa Inggris, sareng terminal hawa sadunya ngaitkeun St Lucia ka Amérika Serikat, Éropa, sareng Kanada, St Lucia mangrupikeun tempat anu hadé pikeun cicing.

Sabagéan ageung penduduk St Lucia cicing di beulah kalér-kulon pulau, sedengkeun bagian kidul tetep umumna henteu asak. Setting ieu tumut kana akun penganut alam pikeun cicing di tempat anu tenang, contona, Soufriere sareng Marigot Bay, sedengkeun anu milari sadaya tempat anu langkung sumanget bakal mendakan hadiah anu tiasa dilakukeun di Castries sareng Rodney Bay.

Alam-sweethearts bakal ngahargaan pantai keusik bodas anu alus pisan, perairan anu teu aya warna, cascades anu ngagugah, sareng leuweung hujan anu euyeub, sedengkeun anu resep kahirupan kota bakal mendakan seueur kafe, bar, toko, sareng acara sosial pikeun ngiringan -, contona, Jazz sareng Festival Seni, Rally Atlantik pikeun Cruisers atanapi festival Kembang La Margeurite. Kalayan potongan keusik keusikna, mangaruhan korma kalapa, cai haneut, sareng terumbu karang, Saint Lucia tanpa ragu surga. St. Lusia parantos maju, akhir-akhir ieu, janten salah sahiji wisata lokal anu paling terkenal sareng bantosan anu dipelak ku jalma anu dinamis. Pasangan henteu ngan ukur pikaresepeun ku kaindahan biasa di pulau éta, tapi ku cara hirup anu biasana beunghar St. Lucia.

Salah sahiji Pulo Angin di Hindia Kulon Hindia Kulon, Saint Lucia diatur diantara Martinique sareng St. Vincent. Samudra Atlantik kalebet 238 pulau mil pasagi di basisir wétan, sedengkeun Laut Karibia pirus sepi ngajungkiring sisi kulon na. Di jantung Pulo Jawa, leuweung geledegan anu leueur ngagelebug gunung anu tangguh. Ogé, di lebak handapeunana aya lahan pertanian anu asak. Sumawona manor cau ageung sumebar di antara dua. Adegan St. Lucia ogé émut salah sahiji pasangan gunung seuneuan pikeun dunya. Dina waktos éta, aya Pitons, tandatangan kerucut vulkanik kembar anu menara langkung ti 2,600 kaki ngalangkungan sagara.

Pitons dijagaan salaku Situs Warisan Dunya UNESCO. Pulo leutik ieu parantos nganteurkeun dua Pemenang Hadiah Nobel anu pangsaéna, spesialis kauangan Sir Arthur Lewis sareng seniman sareng dramatis Derek Walcott. Cinta Saint Lucian pikeun "hop up" (jogét di jalan) sareng teu aya kasempetan anu langkung dipikaresep pikeun didatangan nalika salah sahiji perayaan pulau. Pésta Jazz Saint Lucia anu kawéntar dina bulan Méi narik ati pikeun penghibur sareng individu anu rame ti sakumna dunya. Adil dina bulan Juli sareng Poé Creole Internasional dina bulan Oktober, Nanging, mangrupikeun titik dimana budaya bebas budaya, cerah di pulau ieu leres-leres mendakan diri kalayan pawai jalan liar sareng musik sareng jogét pribumi.

Henteu paduli usum naon anjeun sumping, anjeun bakal mendakan Saint Lucia anu berdenyut ku wirahma seuneu calypso, wirahma, zouk, waja, soca, sareng musik reggae. Dinten Jumaah sonten, pangeusi sareng paningal anu sami ngalir ka kota perikanan Gros Islet salami minggu anu rame saatos pésta jalan minggu anu ngalih jam 10 sonten ogé, tahan dugi énjing-énjing. Bar ngabuka jalan asup sareng nyerepkeun musik anu rame di jalan, sedengkeun padagang ngagedig ngajual lauk anu dibakar, grill, sareng hotcakes. Revelers jogét handapeun bintang sareng jar tina bru dina hiji panangan sareng suku hayam bakar anu leueur di sisi anu sanés.

Spésialisasi caket dieu, kotak bumi, ukiran kai, sareng permata anu dihasilkeun nganggo siki mangrupikeun dasar pikeun ékonomi lingkungan sareng cara hirup St. Lucia. Perusing mangrupikeun bagian ageung tina suka-suka di Pasar Pusat Castries anu ngageleger sareng Arcade Vendor sareng di Choiseul Arts and Craft Center.

Detil dasar pikeun Kewarganegaraan ku Investasi pikeun Saint Lucia

Investasi minimum pikeun Kewarganegaraan ku investasi di Saint Lusia
200,000 USD
Waragad tambahan pikeun visa emas pikeun Saint Lucia
9,500 USD
Jenis Program
Kewarganegaraan ku investasi pikeun Saint Lusia
Jenis Visa:
Waktu ngolah pikeun Kewarganagaraan ku investasi Saint Lusia
2 bulan
Perumahan permanén
geuwat
kawarganagaraan
geuwat
Kawarganagaraan Duaan Diidinan pikeun warga Saint Lusia
diwenangkeun
Pilihan Investasi pikeun Kewarganegaraan ku investasi Saint Lusia

Perumahan / Investasi / Sumbangan

Naha milari Kewarganagaraan ku investasi Saint Lusia

Saint Lucia, hiji pulau Karibia anu endah pisan sareng cerah, nawiskeun salah sahiji program paspor emas panggancangna sareng pikaresepeun di dunya. Anjeun bakal tiasa ngarambat bébas visa ka langkung ti 100 nagara sareng dimungkinkeun ogé pikeun kalebet anggota kulawarga caket anjeun dina aplikasi éta. Henteu aya kabutuhan umum pikeun ngarambat ka Saint Lucia sacara langsung salami prosés lamaran sareng teu aya karésidénan sarat anu dikaitkeun kana kawarganagaraan Saint Lucia, bahkan saatos kawarganagaraan parantos ditampi. Kusabab sistem anu ramah pajak Saint Lucia nerapkeun, anjeun moal mayar pajeg pikeun panghasilan sadunya.

Imigrasi kulawarga di Saint Lusia

Dina aplikasi anjeun tiasa dilebetkeun kana anggota kulawarga anu sacara finansial gumantung kana kaasup murangkalih anu di handapeun umur 25 taun, ogé kolot sareng nini gumantung di luhur 65 anu layak, anu bakal manjangan kanyamanan sareng kaamanan paspor énggal anjeun ka anu paling caket anjeun. Salajengna, anggota kulawarga gumantung kalayan kabutuhan khusus ogé tiasa dianggap di luar kurung umur

Kewarganegaraan Ku program investasi di Saint Lucia insite

Program kawarganagaraan-demi-investasi Saint Lucia mangrupikeun salah sahiji anu panggancangna sareng langsung anu ngan ukur nyandak 3-4 bulan sareng tanpa sarat gaduh pangalaman manajemén atanapi kualifikasi sateuacanna. Aplikasi na tiasa dikintunkeun sacara éléktronik atanapi dina kertas ti nagara asal anjeun. Dina waktos 60 dinten nampi persetujuan pamaréntah, investasi kedah dimimitian.

Kewajiban finansial pikeun Saint Lusia

Program paspor emas Saint Lucia nawiskeun 3 pilihan investasi. Pilihan kahiji ngabutuhkeun sumbangan anu teu tiasa dibalikeun sahenteuna $ 100,000.
Alternatip anu kadua nyaéta nanem modal dina proyék perumahan anu disahkeun ku pamaréntah, sareng ngajaga inpéstasi sahenteuna 5 taun, jumlah minimum anu diarepkeun nyaéta USD 300,000.
Pilihan katilu tiasa janten investasi dina Proyék Perusahaan. Dina hal ieu sarat minimal nyaéta USD 3,500,000 ditambah paménta nyiptakeun sahenteuna 3 padamelan permanén. Dina kasus investasi gabungan, unggal pelamar kedah nyumbang sahenteuna USD 1,000,000 kana total investasi minimal USD 6,000,000. Dina pilihan gabungan, jumlah minimum padamelan permanén anu badé didamel nyaéta 6.
Pikeun masing-masing pilihan anu kasebut di luhur, biaya rajin alatan USD 7,500 sareng biaya pamrosésan pamaréntah $ 2,000 tiasa mayar. Salaku tambahan, biaya administrasi pamaréntahan USD 50,000 tiasa mayar kanggo perumahan perumahan sareng Investasi Proyék Perusahaan.

Dukungan klien pikeun Kewarganagaraan ku investasi pikeun Saint Lusia

Tim kami tina kawarganagaraan ku Agén Investasi pikeun Saint Lusia jeung kawarganagaraan ku Investment ahli hukum pikeun Saint Lucia nyayogikeun palanggan sareng kulawargana di Saint Lusia kalayan dukungan pikeun kawarganagaraan ku inpéstasi ti Saint Lucia, karésidénan ku inpéstasi ti Saint Lucia sareng kasempetan imigrasi investasi sanés, di 37 nagara.

Jasa kami henteu ngan ukur dugi ka karésidénan ku investasi ti Saint Lusia atanapi Golden Visa ti Saint Lusia atanapi kawarganagaraan ku investasi ti Saint Lusia atanapi paspor kadua, kami ogé ngabantosan dina kasempetan investasi perumahan pangsaéna ti Saint Lucia, nyayogikeun solusi lengkep upami anjeun hoyong ngadegkeun perusahaan di Saint Lucia atanapi lepas pantai, sumber daya manusa di Saint Lusia sareng seueur deui, anu kalebet perencanaan kauangan sareng seueur deui.

Ngabantosan klien kami kalayan solusi dumasar kawarganagaraan di sareng ti Saint Lucia sareng karésidénan sékundér.

Dukungan Khusus pikeun Warga Saint Lucia:

Kami nyayogikeun meujeuhna Kewarganegaraan ku jasa investasi pikeun Saint Lusia, ngalangkungan harga terjangkau kami firma hukum investasi sareng imigrasi pikeun Saint Lucia, pangacara imigrasi investasi murah pikeun Saint Lucia, Kewarganegaraan anu terjangkau ku konsultan investasi pikeun Saint Lucia, Kewarganegaraan anu murah ku ahli hukum investasi pikeun Saint Lucia sareng teguh konsultasi imigrasi anu murah pikeun Saint Lucia

  • Kewarganegaraan ku investasi ti Saint Lusia ka 37 Nagara.

  • Visa emas di Saint Lusia ka 37 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku investasi ti Saint Lusia ka 37 Nagara.

  • Paspor kadua ti Saint Lusia ka 37 Nagara.

  • Imigrasi Dumasar Bisnis ti Saint Lusia ka 106 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku program investasi ti Saint Lucia.

  • Program visa emas di Saint Lucia dugi ka 37 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku program investasi ti Saint Lucia dugi ka 37 Nagara.

  • Program paspor kadua ti Saint Lucia dugi ka 37 Nagara.

  • Program imigrasi bisnis ti Saint Lucia dugi ka 106 Nagara.

Kewarganegaraan Khusus ku dukungan investasi pikeun individu sareng kulawarga.

Kewarganegaraan ku Investasi Saint Lucia ngalangkungan Perumahan

Kami nyayogikeun panunjang pikeun inpéstasi perumahan di Saint Lusia kalayan sudut pandang yén palanggan kedah kéngingkeun inpormasi anu hadé dina Saint Lucia, iraha waé, aranjeunna hoyong milih kaluar tina investasi anu dilakukeun ku aranjeunna pikeun Kewarganagaraan ku investasi pikeun Saint Lucia. Kami ngagaduhan hubungan sareng sababaraha pamekar perumahan pangsaéna di Saint Lucia anu ngagaduhan catetan lagu anu saé sareng harta banda na aya di lokasi anu saé di Saint Lucia, kéngingkeun hasil anu pangsaéna.

Program karésidénan perumahan anu pangsaéna pikeun Saint Lucia kalayan investasi di perumahan di Saint Lusia.

Nagara anu dirojong pikeun karésidénan ku investasi

Peryogi kauninga - Saint Lucia Kewarganagaraan ku Investasi

  • Kewarganegaraan ku Pengacara Investasi pikeun Saint Lucia bakal nyayogikeun bantosan dokuméntasi lengkep pikeun suksés anjeun Kewarganagaraan ku investasi ka Saint Lusia. Ladenan standar kami pikeun Kewarganagaraan ku Investasi ka Saint Lucia kalebet:

    Konseling

    lilana: poé 1-3

    Ahli hukum urang bakal ngartos syarat pamindahan ti Saint Lucia atanapi ka Saint Lucia, dumasar kana saran anu bakal dilakukeun

    Pamariksaan

    lilana: poé 1-3

    Kami ngalaksanakeun karajinan Kusabab awal, pikeun nyiapkeun laporan sateuacan nyarankeun Kewarganagaraan ku investasi pikeun Saint Lusia ka klien pikeun kéngingkeun Kewarganegaraan Saint Lusia sareng ngirangan résiko panolakan.

    Dumasar kana laporan rajin pikeun Saint Lucia, kami ogé nyarankeun program alternatip pikeun kasuksesan anu langkung saé.

    kontrak

    lilana: poé 1

    Pikeun urang pikeun maju sareng Kewarganagaraan anjeun ku aplikasi investasi pikeun Saint Lusia kami peryogi salinan scan tina paspor anggota kulawarga sareng kulawarga.

    Persiapan dokuméntasi

    lilana: 1 minggu

    Tarjamahan sareng apostille dokumén Kewarganagaraan ku aplikasi investasi pikeun Saint Lusia. Ahli hukum khusus kami pikeun Kewarganagaraan ku investasi pikeun Saint Lucia sareng visa emas bakal ngabantosan ngeusian bentuk sareng dokuméntasi.

    filing tina dokuméntasi

    lilana: geuwat

    Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga pikeun Kewarganagaraan ku aplikasi investasi pikeun Saint Lusia parantos siap, kami bakal ngeusianana ku otoritas relevan Saint Lusia.

    Ngenyakeun

    lilana: 2 bulan

    Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga pikeun Kewarganagaraan ku aplikasi investasi pikeun Saint Lusia parantos siap, kami bakal ngeusianana ku otoritas relevan Saint Lusia.

    Babagi Warta Anu Saé

    lilana: geuwat

    Sakali aplikasi anjeun pikeun Kewarganagaraan ku investasi Saint Lucia disatujuan, kami bagikeun warta anu hadé sareng anjeun sareng mimitian nyiapkeun dukungan anu sanés.

  • Kami henteu ngadukung atanapi nyayogikeun Kewarganagaraan ku jasa investasi di Saint Lusia ka handap anu disebatkeun Individu atanapi bisnis di Saint Lusia:

    • kawarganagaraan ku jasa investasi pikeun Saint Lusia henteu ditawarkeun ka Padagang atanapi distributor senjata sareng amunisi ti atanapi ka Saint Lucia.

    • kawarganagaraan ku program investasi pikeun Saint Lusia henteu ditawarkeun pikeun panjagaan Téknis di Saint Lucia atanapi spionase industri VoIP di atanapi ti atanapi ka Saint Lucia.

    • kawarganagaraan ku konsultasi investasi pikeun Saint Lusia henteu ditawarkeun pikeun kagiatan ilegal atanapi kriminal di Saint Lusia.

    • kawarganagaraan ku dukungan investasi pikeun Saint Lucia sanés pikeun jalma anu urusan dina matéri Genetik di Saint Lusia.

    • kawarganagaraan ku jasa investasi pikeun Saint Lusia sanés pikeun bisnis anu kaayaan senjata biologis atanapi nuklir bahaya atanapi bahaya di Saint Lusia.

    • kawarganagaraan ku program investasi dukungan kanggo Saint Lusia henteu sayogi pikeun individu pikeun Saint Lusia urusan perdagangan, panyimpenan di Saint Lusia, atanapi transportasi organ-organ Manusa.

    • kawarganagaraan ku investasi pikeun Saint Lucia sanés kanggo agénsi Adoption ilegal.

    • kawarganagaraan jasa program pikeun Saint Lucia sanés kanggo kultus Agama sareng amal-amalna di Saint Lusia.

    • kawarganagaraan ku jasa investasi di Saint Lucia henteu disayogikeun ka jalma-jalma anu ngalamun pornografi di Saint Lucia.

    • Kawarganagaraan urang pangacara di Saint Lusia entong ngadukung urusan bisnis di parpol narkoba di Saint Lusia.



    "Bewara Penting : MM Solutions INC nyandak pancegahan anu wajar pikeun mastikeun dokumén AML pikeun klien pikeun Saint Lucia sareng KYC na tapi kami henteu nampi tanggung jawab naon waé pikeun panolakan ti otoritas di Saint Lucia pikeun persetujuan aplikasi pikeun kawarganagaraan ku investasi di Saint Lusia.

  • Juta Ngadamel Kaperawatan

    Pangalaman bédana.

    MÉlmu

    Ngurus ngawangun sareng anjeun dina pikiran.

    • Toko Eureun

      Kewarganegaraan ku investasi di Saint Lusia sareng nagara-nagara sanés, ditambah seueur dukungan sanésna.

    • jasa pribadi

      Kami nyayogikeun Kewarganegaraan anu paling saé ku dukungan investasi di Saint Lusia pikeun investasi, imigrasi sareng perencanaan perumahan di Saint Lusia.

    • Pendadean Tukang Ngadamel

      Didukung ku Kewarganegaraan internasional ku pangalaman investasi sareng sarat hukum Saint Lucia`s, kami ngadamel solusi anu pangsaéna.

    • bedah kalapa

      Kewarganegaraan urang ku jasa investasi pikeun Saint Lusia nawiskeun harga anu paling murah, kalayan tingkat kasuksésan anu pangsaéna pikeun Saint Lusia.

    • Ahli Industri Kuat

      Kami parantos nyandak sababaraha taun pangalaman pikeun dua Kewarganagaraan ka Saint Lucia ngadukung palanggan sareng kulawargana pikeun Saint Lusia.

    • Kabeungharan Pangalaman

      Kewarganegaraan anu Dialaman ku pangacara investasi pikeun Saint Lucia sareng agén hukum pikeun Saint Lucia nyayogikeun dukungan ka klien.

    • Quality

      Kami gaduh pangacara sareng agén anu paling saé pikeun prosés penanganan Saint Lucia sareng aplikasi anu komitmen pikeun kasuksesan anjeun.

    • 1 Titik Kontak

      Sateuacan Kewarganagaraan anjeun pikeun Saint Lucia sareng saatos disatujuan, anggota tim senior kami bakal aya pikeun bisnis atanapi dukungan pribadi pikeun Saint Lucia

    • Kasadaran Budaya Unik

      Kami gaduh pangalaman internasional dina Kewarganagaraan ku investasi kalebet Saint Lucia, ngabantosan klien ti sakumna dunya sareng jasa pangsaéna.

    • global tapak suku

      Upami kitu, Kewarganagaraan anjeun ku investasi ka Saint Lucia gagal, aya 36 nagara deui anu kami laksanakeun, kami siap sareng rencana B.

  • Ngitung biaya pikeun Kewarganegaraan ku Investasi ka Saint Lusia

    Pikeun ngitung biaya pikeun Kewarganagaraan ku investasi pikeun Saint Lusia mangga eusian sadaya detil kalebet anggota kulawarga sareng umur na. Kusabab seueur klien pikeun Saint Lusia, kami tiasa nyayogikeun jasa anu langkung saé kalayan biaya murah. Itungan bakal, kalebet, biaya pikeun Kewarganagaraan ku program investasi pikeun Saint Lusia sareng biaya anu sanés.

    nami

    umur

    surélék

    Nomer telepon

    Barudak: teunuhun

    Barudak nepi ka 18 taun:

    Barudak di luhur 18 taun:

    Kolot langkung ti 55 taun: teunuhun

    Jumlah Kolot:

  • Pikeun maca langkung seueur inpormasi ngeunaan

    • Rupa-rupa pisa pikeun Saint Lucia

    • Prosedur Idin Kerja kanggo Saint Lusia

    • Tempatna samentawis di Saint Lucia

    • Padumukan permanén di Saint Lusia

    • Kawarganagaraan Saint Lusia

    • Kadutaan sareng Konsulat Saint Lucia

    • Pajeg di Saint Lusia

    Mangga nganjang Kaca Imigrasi

Kewarganegaraan ku Investasi di Saint Lusia sareng Jasa Lainnya

Kami parantos daptar sababaraha layanan deui anu kami sediakan di Saint Lusia pikeun syarat anu langsung atanapi ka hareup.

Upami anjeun ngarencanakeun ngalih sareng kulawarga anjeun ka Saint Lucia ku nanem modal, kami salaku pasangan anjeun pikeun Saint Lucia, aya pikeun nyayogikeun seueur jasa sanésna sareng nalika anjeun meryogikeun di Saint Lucia kalayan harga anu terjangkau.

Salain ti Kewarganegaraan ku konsultasi investasi pikeun Saint Lucia, kami nyayogikeun bisnis, IT sareng jasa SDM ogé di Saint Lucia, anu anjeun henteu tiasa mendakan handapeun hiji payung anu disayogikeun ku konsultan anu sanés pikeun Saint Lucia ngajantenkeun kami toko hiji tempat pikeun Saint Lucia sareng 106 nagara .

"Kami parantos nanem modal taun-taun ékspérimén sareng global di 106 Nagara pikeun ngabantosan kulawarga, perorangan, sareng pangusaha pikeun Saint Lucia dina ngahontal cita sareng cita-cita."

Kami ngadukung cara klién urang saluareun Kewarganagaraan ku investasi pikeun Saint Lusia kalayan bantosan ahli hukum, konsultan sareng dasi di Saint Lusia sareng internasional.

Perusahaan di Saint Lusia

Kami tiasa ngabantosan anjeun ngadaptar perusahaan di Saint Lusia atanapi Luar Negeri sareng 106 Nagara (Biaya ngadaptar perusahaan di Saint Lucia langkung mirah sareng kami.)

Rekening Bank di Saint Lusia

Naon waé investor anu hijrah ka Saint Lusia peryogi rekening bank pribadi di Saint Lusia sareng rekening bank perusahaan di Saint Lucia, kami ogé tiasa ngabantosan akun bank luar negeri.

Gerbang pamayaran di Saint Lusia

Incase anjeun peryogi konsultasi di Saint Lusia, kanggo solusi pembayaran digital di Saint Lusia sapertos gateway pembayaran tradisional atanapi fintech di Saint Lucia atanapi solusi crypto, hayu urang terang.

Usaha anu parantos diical

Saatos Kawarganagaraan ku investasi ka Saint Lusia upami anjeun ngarencanakeun ngamimitian usaha ku ngagaleuh bisnis anu tos aya di Saint Lusia pikeun mimitian instan di Saint Lusia.

SDM di Saint Lusia

urang perusahaan SDM di Saint Lusia tiasa ngabantosan anjeun sareng rekrutmen gancang. Anjeun tiasa ogé pos lowongan di Saint Lusia gratis.

Nomer Telepon Virtual pikeun Saint Lusia

Sistem telepon bisnis pikeun Saint Lucia babarengan sareng nomer virtual pikeun Saint Lusia 102 nagara sareng 291 Kota.

Jasa Perencanaan Keuangan di Saint Lusia

Akuntansi, karajinan alatan di Saint Lusia sareng langkung seueur deui.

Alamat Kantor Virtual di Saint Lusia

Kantor maya alamat di 65 lokasi internasional.

Bisnis setelan di Saint Lusia

Saatos Kawarganagaraan ku investasi ka Saint Lucia, bisnis setelan di Saint Lucia.

Leyuran IT

Kami nyayogikeun solusi TI anu disebatkeun di Saint Lucia

  • Ngararancang Wéb di Saint Lusia

  • Pangembangan E-commerce di Saint Lusia

  • Pangembangan wéb di Saint Lusia 

  • Pangembangan Blockchain di Saint Lusia

  • Pangwangunan Aplikasi di Saint Lusia

  • Pangembangan Parangkat Lunak di Saint Lusia

  • SEO di Saint Lusia

Pengacara pikeun Kewarganegaraan ku Investasi di Saint Lusia

Kami nyayogikeun sah Kewarganagaraan ku solusi Investasi pikeun Saint Lusia sareng kasuksésan pikeun klien kami penting pisan, pikeun Saint Lusia, kami pamimpin, teguh hukum kami pikeun Saint Lucia ngagaduhan agén imigrasi anu pangsaéna ogé di Saint Lucia, kami ngagaduhan reputasi pikeun ngalayanan palayanan klien pangsaéna pangalaman pikeun Saint Lusia kalayan solusi investasi strategis anu jelas pikeun jalma Saint Lusia sareng kulawargana. Kewarganegaraan urang ku tim investasi pikeun Saint Lucia nyayogikeun solusi pikeun kasuksésan Klién.

Titik Penting:

Kami henteu ngeusi batre tambahan pikeun kéngingkeun Daya pengacara. Upami anjeun ngarencanakeun ngamimitian pendaptaran perusahaan pikeun Saint Lucia jarak jauh, kakuatan pengacara anjeun kedah leres-leres dilegalkeun kanggo dianggo di daérah Saint Lusia. Gumantung kana nagara tempat anjeun, éta kedahna murtad atanapi dilegalkeun ku konsulat Saint Lusia.

Patarosan anu sering Ditaros - Kewarganegaraan ku Investasi di Saint Lusia

Kewarganegaraan Profesional ku Pitunjuk Investasi pikeun Saint Lucia

Nyuhungkeun konsultasi gratis pikeun Kewarganagaraan anjeun ku Investasi ka Saint Lusia


link ka Departemen Imigrasi Saint Lusia , jawab nyusun kabijakan pikeun ngagancangkeun Imigrasi di Saint Lusia
Kewarganegaraan ku Investasi ka 38 nagara!

5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan