Lebet

🔍

EN

X

Kewarganegaraan ku Investasi pikeun Saint Kitts sareng Nevis sareng Golden Visa

Kami nyayogikeun Layanan Imigrasi Ékonomi di Saint Kitts sareng Nevis pikeun:

  • ● Karésidénan ku investasi di Saint Kitts sareng Nevis
  • ● Kewarganegaraan ku investasi ti Saint Kitts sareng Nevis
  • ● Visa emas di Saint Kitts sareng Nevis
  • ● Paspor kadua ti Saint Kitts sareng Nevis
  • ● Kewarganegaraan ku investasi pikeun Saint Kitts sareng Nevis ku investasi dina perumahan

Best Agén pikeun Kewarganagaraan ku Investasi di Saint Kitts sareng Nevis jeung Pengacara pikeun Kewarganegaraan ku Investasi di Saint Kitts sareng Nevis sareng calo pikeun program Kewarganegaraan perumahan di Saint Kitts sareng Nevis damel babarengan pikeun panangtayungan klién.

Peryogi kauninga

Kewarganegaraan ku agén Investasi pikeun Saint Kitts sareng Nevis nyayogikeun jasa karésidénan ku inpéstasi di Saint Kitts sareng Nevis, Kewarganagaraan ku program inpéstasi di Saint Kitts sareng Nevis, Kewarganegaraan ku program inpéstip di Saint Kitts sareng Nevis, Kewarganegaraan kadua ku investasi di Saint Kitts sareng Nevis , dual Kewarganagaraan ku investasi di Saint Kitts sareng Nevis, kawarganagaraan sareng karésidénan ku inpéstasi di Saint Kitts sareng Nevis, Kewarganegaraan permanén ku investasi di Saint Kitts sareng Nevis, Kewarganegaraan samentawis ku investasi di Saint Kitts sareng Nevis, Kewarganegaraan ku skéma investasi di Saint Kitts sareng Nevis, Kewarganegaraan ku skéma inpéstasi di Saint Kitts sareng Nevis, Karésidénan ku investasi di Saint Kitts sareng Nevis, Karésidénan ku program inpéstasi di Saint Kitts sareng Nevis, Karésidénan ku program investasi di Saint Kitts sareng Nevis, Karésidénan kadua ku investasi di Saint Kitts sareng Nevis , Karesidenan ganda ku inpéstasi di Saint Kitts sareng Nevis, padumukan sareng kawarganagaraan ku investasi di Sa int Kitts sareng Nevis, karésidénan sareng kawarganagaraan ku inpéstasi di Saint Kitts sareng Nevis, program residénsi ékonomi di Saint Kitts sareng Nevis, Karésidénan ku skéma investasi di Saint Kitts sareng Nevis, Karésidénan ku skéma investasi di Saint Kitts sareng Nevis, paspor kadua di Saint Kitts sareng Nevis, program paspor kadua di Saint Kitts sareng Nevis, program paspor kadua di Saint Kitts sareng Nevis, dua paspor kadua di Saint Kitts sareng Nevis, karésidénan sareng paspor kadua di Saint Kitts sareng Nevis, paspor kadua diplomatik di Saint Kitts sareng Nevis, kadua paspor ku investasi di Saint Kitts sareng Nevis, paspor kawarganagaraan kadua di Saint Kitts sareng Nevis, skéma paspor kadua di Saint Kitts sareng Nevis, skéma paspor kadua di Saint Kitts sareng Nevis, visa emas di Saint Kitts sareng Nevis, visa emas di Saint Kitts sareng Nevis, program visa emas di Saint Kitts sareng Nevis, program visa emas di Saint Kitts sareng Nevis, visa emas kadua di Saint Kitts sareng Nevis, visa emas kadua ogram di Saint Kitts sareng Nevis, visa emas ganda di Saint Kitts sareng Nevis, kawarganagaraan sareng visa emas di Saint Kitts sareng Nevis, karésidénan sareng visa emas di Saint Kitts sareng Nevis, kawarganagaraan visa emas di Saint Kitts sareng Nevis, skéma visa emas di Saint Kitts sareng Nevis, skéma visa emas di Saint Kitts sareng Nevis.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS anjeun milih

"1 stop solution" pikeun sadaya Kewarganegaraan anjeun ku inpéstasi di Saint Kitts sareng Nevis kalayan dukungan tambahan.

SULIT | Solusi HUKUM

Investasi minimum di Saint Kitts sareng Nevis pikeun Kewarganegaraan ku investasi: $ 250,000

Bubuka Saint Kitts sareng Nevis sareng Kewarganegaraan ku Investasi

Pulo Kitts sareng Nevis ngabagi nami resmi Féderasi Saint Christopher sareng Nevis sareng penting pikeun Pasamakmuran Inggris di Karibia. Pulo Saint Kitts ogé sacara lega dingaranan "The Mother Colony in the West Indies" kumargi éta mangrupikeun pulau poko anu netep ku tilas pat Inggris sareng Perancis. Babarengan, dua pulau ieu nyusun kaayaan daulat paling handap dina sisi kulon khatulistiwa.

Saint Kitts mangrupikeun pulau anu langkung ageung sareng langkung seueur didamel tina dua pulau, sareng ngagaduhan ibukota nagara urang Basseterre. Nevis, teras deui, rada "langkung kaluar tina kendali" sareng langkung santai, nanging éta ngéléhkeun kembar na anu langkung ageung perkawis laut sampurna sareng pemandangan nanjak. Sanaos ukuranana sadidinten, dua pulau St. Kitts sareng Nevis nawiskeun ukuran tempat wisata anu anéh pikeun ditingali, duanana ciri atanapi buatan manusa. Di sagigir laut sareng ombak sisi laut anu henteu diraih, anjeun badé ngantisipasi ti Pulo Karibia, dua diantarana ngagumbirakeun sababaraha jalur pendakian anu saé. St. Kitts ngagaduhan Gunung Liamuiga anu luar biasa, sumber cai mancur tina cairan magma cair anu nawiskeun sababaraha bentang émosional tina jangkungna 1,155 méter na, sedengkeun Puncak Nevis henteu kirang uji coba sareng énergi. Dua pulau kitu ogé ngagaduhan leuweung hujan tropis ngalangkungan daérah fokus vulkanikna, ngajantenkeun aranjeunna idéal pikeun dinten-dinten ngadatangan pendakian.

Dua tempat wisata buatan manusa anu henteu kénging di pulau-pulau nyaéta Brimstone Hill sareng jalan karéta anu éndah, duanana ayana di St. Kitts. Bénténg Bukit Brimstone ngolo-ngolo bukti ngeunaan pentingna konci anu St Kitts sakali dicekel salaku salah sahiji nagara bagian Inggris anu pang gancangna di daérah éta. Kapaksaan, benteng anu ngageleger éta implisit dina akhir abad ka tujuh belas, sareng ayeuna nyepeng status situs warisan dunya UNESCO salaku pinunjul di antara benteng-benteng anu dijagaan di sisi kulon khatulistiwa. Jalan karéta anu saé mangrupikeun demonstrasi anu sanés tina pangalaman pulau. Éta dimangpaatkeun dina pertengahan abad ka-XNUMX pikeun ngirimkeun batang gula ti manors ka pabrik penanganan sareng dirobih janten drive anu saé sakali pepelakan ditutup. Jalan karéta ngurilingan pulau, masihan pandangan anu luar biasa pikeun atraksi anu paling katingali.

Sacara umum, nagara pulau alit nampilkeun bédana anu hadé dina gerakan ka kaseueuran Karibia, nyingkahan serangan demam musafir anu parantos diberesihan di daérah éta. Kalayan pesona khas kabupatén, bangsa ngagaduhan seueur penjelajah, jelas, tapi anjeun ngagaduhan perasaan yén henteu sadaya hal dilengkepan pikeun panuduh sareng pangeusi pulau, kanyataanna, hirup di luar tawaran industri perjalananna. Sanaos aya usaha anu jelas ku pamaréntah caket dieu pikeun ngalegaan manpaat industri perjalanan, bangsa éta masih dugi ka sampurna sareng endah pisan, panginten ngajantenkeun daérah Karibia anu idéal pikeun tetep langkung awét. Kusabab banjir anu cukup low tina wisatawan, kapuloan St. Kitts sareng Nevis dasarna langkung mirah tibatan daerah anu paling béda di Karibia. Misalna, kontrakan pikeun loteng kulawarga opat bagian tiasa dugi ka $ 1,600 per bulan di daérah premium, tapi ogé tiasa dipendakan sahandapeun $ 500 di zona anu kirang dikenal. Biaya umum sakitar satengah langkung handap tina sésana bantahan Karibia.

Henteu paduli naha anjeun milari anu langkung caket (baca: kirang sering) pangalaman ngumbara Karibia atanapi mikirkeun tetep langkung langgeng, St. Kitts sareng Nevis leres-leres tujuan lokal anu ideal. Campuran kaajaiban karakteristikna, santai, lingkungan anu henteu mencolok, sareng biaya rata-rata anu biasa pikeun barang dasar netepkeun kaputusan anu saé pikeun anu milarian relief tropis.

Detil dasar pikeun Kewarganagaraan ku Investasi pikeun Saint Kitts sareng Nevis

Investasi minimum pikeun Kewarganegaraan ku investasi di Saint Kitts sareng Nevis
250,000 USD
Waragad tambahan pikeun visa emas pikeun Saint Kitts jeung Nevis
7,500 USD
Jenis Program
Kewarganegaraan ku investasi pikeun Saint Kitts sareng Nevis
Jenis Visa:
Sertipikat naturalisasi langsung dikaluarkeun pikeun kawarganagaraan sareng paspor
Waktos ngolah pikeun Kewarganagaraan ku investasi Saint Kitts sareng Nevis
6-8 bulan
Perumahan permanén
geuwat
kawarganagaraan
geuwat
Kawarganagaraan Duaan Diidinan pikeun warga Saint Kitts sareng Nevis
diwenangkeun
Pilihan Investasi pikeun Kewarganegaraan ku investasi Saint Kitts sareng Nevis

Perumahan / Sumbangan

Naha milari Kewarganagaraan ku investasi Saint Kitts sareng Nevis

Kitts sareng Nevis mangrupikeun nagara anu gaduh pantai anu indah sareng pemandangan tropis sareng prosés paspor emas gancang sareng saderhana anu peryogi investasi anu murah, ngajantenkeun program St. Kitts sareng Nevis kawarganagaraan-demi-inpormasi umum pisan. Bagian penting tina éta nyaéta henteu kedah indit ka St. Kitts sareng Nevis nalika prosedur aplikasi, sareng bahkan saatos disahkeun kawarganagaraan anjeun henteu kedah cicing di dinya. Kusabab sistem anu ramah pajak, salaku anu teu cicing, anjeun moal mayar pajeg kana pendapatan sadunya. Kewarganegaraan ngamungkinkeun anjeun sareng anggota kulawarga caket anjeun ngumbara bébas visa ka UE sareng langkung ti 100 nagara sanés, kalebet Hong Kong sareng Singapura, anu kalebet dina aplikasi.

Imigrasi kulawarga di Saint Kitts sareng Nevis

Anu dipikacinta ogé tiasa dilebetkeun kana lamaran anjeun upami aranjeunna sacara finansial gumantung ka anjeun kalebet salaki anjeun, barudak di handapeun 30 taun sareng sepuh langkung ti 55 taun. Gumantung kana persetujuan Menteri Kaamanan Nasional, kawarganagaraan anyar anjeun tiasa diperpanjang ka barudak dina umur 16 taun, lahir saatos kawarganagaraan anjeun parantos dikabulkeun.

Kewarganegaraan Ku program investasi di Saint Kitts sareng Nevis insite

Kewarganagaraan St. Kitts sareng Nevis biasana dikabulkeun dina 4 bulan saatos dilamar tanpa kedah gaduh pangalaman manajemén atanapi kualifikasi sateuacanna, ngan ukur tagihan kaséhatan sareng catetan kriminal anu bersih. Aplikasi éta tiasa dikintunkeun ti nagara asal anjeun, janten salami prosés aplikasi anjeun henteu kedah hiber ka St. Kitts sareng Nevis. Salaku tambahan, teu aya syarat cicing di St. Kitts sareng Nevis saatos aplikasi pikeun kawarganagaraan parantos dikabulkeun.

Kewajiban finansial pikeun Saint Kitts sareng Nevis

Salah sahiji tina tilu cara pikeun kéngingkeun St. Kitts sareng Nevis kawarganagaraan ku inpéstasi nyaéta masihan kontribusi anu teu tiasa dibalikeun ka Yayasan Diversifikasi Industri Gula. Ngalamar hiji-hiji kedah ngempelkeun sakitar USD 250,000, kalayan biaya rajinna nyaéta USD 7,500.
Investasi pikeun perumahan anu ditunjuk pamaréntah sahenteuna $ 400,000 ditambah biaya sareng pajeg mangrupikeun pilihan kadua. Nalika milih pilihan ieu teu aya waktos pengolahan anu stabil anu hartosna éta tiasa diperpanjang gumantung kana harta anu dipilih. Investasi kedah diayakeun salami 5 taun, saatosna tiasa dianggo salaku dadasar pikeun aplikasi mésér pikeun kawarganagaraan.

Dukungan klien pikeun Kewarganagaraan ku investasi pikeun Saint Kitts sareng Nevis

Tim kami tina kawarganagaraan ku Agén Investasi pikeun Saint Kitts sareng Nevis jeung kawarganagaraan ku Investment ahli hukum pikeun Saint Kitts sareng Nevis nyayogikeun palanggan sareng kulawargana di Saint Kitts sareng Nevis kalayan dukungan pikeun kawarganagaraan ku inpéstasi ti Saint Kitts sareng Nevis, karésidénan ku investasi ti Saint Kitts sareng Nevis sareng kasempetan imigrasi investasi sanés, di 37 nagara.

Jasa kami henteu ngan ukur dugi ka karésidénan ku investasi ti Saint Kitts sareng Nevis atanapi Golden Visa ti Saint Kitts sareng Nevis atanapi kawarganagaraan ku investasi ti Saint Kitts sareng Nevis atanapi paspor kadua, kami ogé ngabantosan kasempetan investasi perumahan pangsaéna ti Saint Kitts sareng Nevis , Nyayogikeun solusi lengkep upami anjeun hoyong ngadegkeun perusahaan di Saint Kitts sareng Nevis atanapi lepas pantai, sumber daya manusa di Saint Kitts sareng Nevis sareng seueur deui, anu kalebet perencanaan kauangan sareng seueur deui.

Ngabantosan klien kami kalayan solusi dumasar kawarganagaraan di sareng ti Saint Kitts sareng Nevis sareng karésidénan sékundér.

Dukungan Khusus pikeun Warga Saint Kitts sareng Nevis:

Kami nyayogikeun meujeuhna Kewarganegaraan ku jasa investasi pikeun Saint Kitts sareng Nevis, ngalangkungan harga terjangkau kami firma hukum investasi sareng imigrasi pikeun Saint Kitts sareng Nevis, pangacara imigrasi investasi murah pikeun Saint Kitts sareng Nevis, Kewarganegaraan anu terjangkau ku konsultan investasi pikeun Saint Kitts sareng Nevis, Kewarganegaraan anu murah ku ahli hukum investasi pikeun Saint Kitts sareng Nevis sareng teguh konsultan imigrasi anu murah pikeun Saint Kitts sareng Nevis

  • Kewarganegaraan ku investasi ti Saint Kitts sareng Nevis ka 37 Nagara.

  • Visa emas di Saint Kitts sareng Nevis ka 37 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku investasi ti Saint Kitts sareng Nevis ka 37 Nagara.

  • Paspor kadua ti Saint Kitts sareng Nevis ka 37 Nagara.

  • Imigrasi Dumasar Bisnis ti Saint Kitts sareng Nevis ka 106 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku program investasi ti Saint Kitts sareng Nevis.

  • Program visa emas di Saint Kitts sareng Nevis dugi ka 37 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku program investasi ti Saint Kitts sareng Nevis dugi ka 37 Nagara.

  • Program paspor kadua ti Saint Kitts sareng Nevis dugi ka 37 Nagara.

  • Program imigrasi bisnis ti Saint Kitts sareng Nevis dugi ka 106 Nagara.

Kewarganegaraan Khusus ku dukungan investasi pikeun individu sareng kulawarga.

Kewarganegaraan ku Investasi Saint Kitts sareng Nevis ngalangkungan Perumahan

Kami nyayogikeun panunjang pikeun inpéstasi perumahan di Saint Kitts sareng Nevis kalayan sudut pandang yén palanggan kedah kéngingkeun inpormasi anu hadé dina Saint Kitts sareng Nevis, iraha, aranjeunna hoyong milih kaluar tina investasi anu dilakukeun ku aranjeunna pikeun Kewarganagaraan ku investasi pikeun Saint Kitts sareng Nevis. Kami ngagaduhan hubungan sareng sababaraha pamekar perumahan pangsaéna di Saint Kitts sareng Nevis anu ngagaduhan catetan lagu anu saé sareng sipatna aya di lokasi anu saé di Saint Kitts sareng Nevis, kéngingkeun hasil pangsaéna.

Program karésidénan perumahan anu pangsaéna pikeun Saint Kitts sareng Nevis kalayan investasi di perumahan di Saint Kitts sareng Nevis.

Nagara anu dirojong pikeun karésidénan ku investasi

Peryogi kauninga - Saint Kitts sareng Nevis Kewarganagaraan ku Investasi

  • Kewarganegaraan ku Pengacara Investasi pikeun Saint Kitts sareng Nevis bakal nyayogikeun bantosan dokuméntasi lengkep pikeun suksés anjeun Kewarganagaraan ku investasi ka Saint Kitts sareng Nevis. Jasa standar kami pikeun Kawarganagaraan ku Investasi ka Saint Kitts sareng Nevis kalebet:

    Konseling

    lilana: poé 1-3

    Ahli hukum urang bakal ngartos syarat pamindahan ti Saint Kitts sareng Nevis atanapi ka Saint Kitts sareng Nevis, dumasar kana saran anu bakal dilakukeun

    Pamariksaan

    lilana: poé 1-3

    Kami ngalaksanakeun karajinan Kusabab awal, pikeun nyiapkeun laporan sateuacan nyarankeun Kewarganagaraan ku investasi pikeun Saint Kitts sareng Nevis ka klien pikeun kéngingkeun Kewarganegaraan Saint Kitts sareng Nevis sareng ngirangan résiko panolakan.

    Dumasar kana laporan rajin pikeun Saint Kitts sareng Nevis, urang ogé nyarankeun program alternatip pikeun kasuksesan anu langkung saé.

    kontrak

    lilana: poé 1

    Pikeun urang pikeun maju sareng Kewarganagaraan anjeun ku aplikasi investasi pikeun Saint Kitts sareng Nevis kami peryogi salinan discan paspor anggota kulawarga sareng kulawarga.

    Persiapan dokuméntasi

    lilana: 1 minggu

    Tarjamahan sareng apostille dokumén Kewarganagaraan ku aplikasi investasi pikeun Saint Kitts sareng Nevis. Pengacara khusus kami pikeun Kewarganagaraan ku investasi pikeun Saint Kitts sareng Nevis sareng visa emas bakal ngabantosan ngeusian bentuk sareng dokuméntasi.

    filing tina dokuméntasi

    lilana: geuwat

    Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga pikeun Kewarganagaraan ku aplikasi investasi pikeun Saint Kitts sareng Nevis parantos siap, kami bakal ngeusianana ku otoritas relevan Saint Kitts sareng Nevis.

    Ngenyakeun

    lilana: 6-8 bulan

    Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga pikeun Kewarganagaraan ku aplikasi investasi pikeun Saint Kitts sareng Nevis parantos siap, kami bakal ngeusianana ku otoritas relevan Saint Kitts sareng Nevis.

    Babagi Warta Anu Saé

    lilana: geuwat

    Sakali aplikasi anjeun pikeun Kewarganagaraan ku inpormasi Saint Kitts sareng Nevis disatujuan, kami bagikeun warta anu hadé sareng anjeun sareng mimitian nyiapkeun dukungan anu sanés.

  • Kami henteu ngadukung atanapi nyayogikeun Kewarganagaraan ku jasa investasi di Saint Kitts sareng Nevis pikeun Individu atanapi bisnis anu disebatkeun di handap di Saint Kitts sareng Nevis:

    • kawarganagaraan ku jasa investasi pikeun Saint Kitts sareng Nevis henteu ditawarkeun ka Padagang atanapi distributor senjata sareng amunisi ti atanapi ka Saint Kitts sareng Nevis.

    • kawarganagaraan ku program investasi pikeun Saint Kitts sareng Nevis henteu ditawarkeun pikeun panjagaan Téknis di Saint Kitts sareng Nevis atanapi spionase industri VoIP dina atanapi ti atanapi ka Saint Kitts sareng Nevis.

    • kawarganagaraan ku konsultasi investasi pikeun Saint Kitts sareng Nevis henteu ditawarkeun pikeun kagiatan ilegal atanapi kriminal di Saint Kitts sareng Nevis.

    • kawarganagaraan ku dukungan investasi pikeun Saint Kitts sareng Nevis sanés pikeun jalma anu urusan dina matérial Genetik di Saint Kitts sareng Nevis.

    • kawarganagaraan ku jasa investasi pikeun Saint Kitts sareng Nevis sanés pikeun bisnis anu kaayaan senjata biologis atanapi nuklir bahaya atanapi bahaya di Saint Kitts sareng Nevis.

    • kawarganagaraan ku program investasi dukungan pikeun Saint Kitts sareng Nevis henteu sayogi pikeun individu pikeun Saint Kitts sareng Nevis dina urusan dagang, neundeun di Saint Kitts sareng Nevis, atanapi ngangkut organ-organ Manusa.

    • kawarganagaraan ku investasi pikeun Saint Kitts sareng Nevis sanés kanggo agénsi Adoption ilegal.

    • kawarganagaraan jasa program pikeun Saint Kitts sareng Nevis sanés kanggo kultus Agama sareng amal-amalna di Saint Kitts sareng Nevis.

    • kawarganagaraan ku jasa investasi di Saint Kitts jeung Nevis henteu disayogikeun ka jalma-jalma anu urusan dina pornografi di Saint Kitts sareng Nevis.

    • Kawarganagaraan urang pangacara di Saint Kitts sareng Nevis henteu ngadukung urusan bisnis di parpol narkoba di Saint Kitts sareng Nevis.



    "Bewara Penting : MM Solutions INC nyandak pancegahan anu wajar pikeun mastikeun dokumén AML pikeun klien pikeun Saint Kitts sareng Nevis sareng KYC na tapi kami henteu nampi tanggung jawab naon waé pikeun panolakan ti otoritas di Saint Kitts sareng Nevis pikeun persetujuan aplikasi pikeun kawarganagaraan ku investasi di Saint Kitts sareng Nevis.

  • Juta Ngadamel Kaperawatan

    Pangalaman bédana.

    MÉlmu

    Ngurus ngawangun sareng anjeun dina pikiran.

    • Toko Eureun

      Kewarganegaraan ku investasi di Saint Kitts sareng Nevis sareng nagara-nagara sanés, ditambah seueur dukungan sanésna.

    • jasa pribadi

      Kami nyayogikeun Kewarganegaraan anu paling saé ku dukungan investasi di Saint Kitts sareng Nevis pikeun investasi, imigrasi sareng perencanaan perumahan di Saint Kitts sareng Nevis.

    • Pendadean Tukang Ngadamel

      Didukung ku Kewarganegaraan internasional ku pangalaman investasi sareng syarat hukum Saint Kitts sareng Nevis`, kami ngadamel solusi anu pangsaéna.

    • bedah kalapa

      Kewarganegaraan urang ku jasa investasi pikeun Saint Kitts sareng Nevis nawiskeun harga anu paling murah, kalayan tingkat kasuksésan anu pangsaéna pikeun Saint Kitts sareng Nevis.

    • Ahli Industri Kuat

      Kami parantos nyandak sababaraha taun pangalaman pikeun dua Kewarganagaraan ka Saint Kitts sareng Nevis ngadukung palanggan sareng kulawargana pikeun Saint Kitts sareng Nevis.

    • Kabeungharan Pangalaman

      Kawarganagaraan anu dialaman ku pangacara investasi pikeun Saint Kitts sareng Nevis sareng agén hukum pikeun Saint Kitts sareng Nevis anu nyayogikeun palanggan.

    • Quality

      Kami gaduh pangacara sareng agén anu paling saé pikeun Saint Kitts sareng prosés penanganan Nevis sareng aplikasi anu komitmen pikeun kasuksesan anjeun.

    • 1 Titik Kontak

      Sateuacan Kewarganegaraan anjeun pikeun Saint Kitts sareng Nevis sareng saatos disatujuan, anggota tim senior kami bakal aya pikeun bisnis atanapi dukungan pribadi pikeun Saint Kitts sareng Nevis

    • Kasadaran Budaya Unik

      Kami gaduh pangalaman internasional dina Kewarganegaraan ku investasi kalebet Saint Kitts sareng Nevis, ngabantosan klien ti sakumna dunya sareng jasa pangsaéna.

    • global tapak suku

      Upami kitu, Kewarganegaraan anjeun ku investasi ka Saint Kitts sareng Nevis gagal, aya 36 nagara deui anu kami laksanakeun, kami siap sareng rencana B.

  • Ngitung biaya pikeun Kewarganagaraan ku Investasi ka Saint Kitts sareng Nevis

    Pikeun ngitung biaya pikeun Kewarganagaraan ku investasi pikeun Saint Kitts sareng Nevis punten eusian sadaya detil kalebet anggota kulawarga sareng umur na. Kusabab seueur klien pikeun Saint Kitts sareng Nevis, kami tiasa nyayogikeun jasa anu langkung saé kalayan biaya murah. Itungan bakal, kalebet, biaya pikeun Kewarganagaraan ku program investasi pikeun Saint Kitts sareng Nevis sareng biaya anu sanés.

    nami

    umur

    surélék

    Nomer telepon

    Barudak: teunuhun

    Barudak nepi ka 18 taun:

    Barudak di luhur 18 taun:

    Kolot langkung ti 55 taun: teunuhun

    Jumlah Kolot:

  • Pikeun maca langkung seueur inpormasi ngeunaan

    • Rupa-rupa pisa pikeun Saint Kitts sareng Nevis

    • Prosedur Idin Kerja kanggo Saint Kitts sareng Nevis

    • Tempatna samentawis di Saint Kitts sareng Nevis

    • Padumukan permanén di Saint Kitts sareng Nevis

    • Kawarganagaraan Saint Kitts sareng Nevis

    • Kadutaan sareng Konsulat Saint Kitts sareng Nevis

    • Pajeg di Saint Kitts sareng Nevis

    Mangga nganjang Kaca Imigrasi

Kewarganegaraan ku Investasi di Saint Kitts sareng Nevis sareng Jasa Lainnya

Kami parantos ngadaptarkeun sababaraha layanan deui anu kami sediakan di Saint Kitts sareng Nevis pikeun syarat anu langsung atanapi ka hareup.

Upami anjeun ngarencanakeun badé ngalih sareng kulawarga anjeun ka Saint Kitts sareng Nevis ku nanem modal, kami salaku pasangan anjeun pikeun Saint Kitts sareng Nevis, aya kanggo nyayogikeun seueur jasa sanésna sareng nalika anjeun meryogikeun di Saint Kitts sareng Nevis kalayan harga anu terjangkau.

Salain ti Kewarganegaraan ku konsultasi investasi pikeun Saint Kitts sareng Nevis, kami nyayogikeun bisnis, jasa IT sareng SDM ogé di Saint Kitts sareng Nevis, anu anjeun henteu tiasa mendakan handapeun hiji payung anu disayogikeun ku konsultan anu sanés pikeun Saint Kitts sareng Nevis anu ngajantenkeun urang toko mandeg pikeun Saint Kitts sareng Nevis sareng 106 nagara.

"Kami parantos nanem modal taun-taun ékspérimén sareng global di 106 Nagara pikeun ngabantosan kulawarga, perorangan, sareng pangalaman bisnis pikeun Saint Kitts sareng Nevis dina ngahontal tujuan sareng cita-cita."

Kami ngadukung cara klién urang saluareun Kewarganagaraan ku investasi pikeun Saint Kitts sareng Nevis kalayan bantosan ahli hukum, konsultan sareng dasi di Saint Kitts sareng Nevis sareng sacara internasional.

Perusahaan di Saint Kitts sareng Nevis

Kami tiasa ngabantosan anjeun ngadaptar perusahaan di Saint Kitts sareng Nevis atanapi Luar Negeri sareng 106 Nagara (Biaya ngadaptar perusahaan di Saint Kitts sareng Nevis langkung mirah sareng kami.)

Rekening Bank di Saint Kitts sareng Nevis

Naon waé investor anu hijrah ka Saint Kitts sareng Nevis peryogi rekening bank pribadi di Saint Kitts sareng Nevis sareng rekening bank perusahaan di Saint Kitts sareng Nevis, kami ogé tiasa ngabantosan akun bank luar negeri.

Gerbang pamayaran di Saint Kitts sareng Nevis

Incase anjeun peryogi konsultasi di Saint Kitts sareng Nevis, kanggo solusi mayar digital di Saint Kitts sareng Nevis sapertos gateway pembayaran tradisional atanapi fintech di Saint Kitts sareng Nevis atanapi solusi crypto, hayu urang terang.

Usaha anu parantos diical

Saatos Kawarganagaraan ku investasi ka Saint Kitts sareng Nevis upami anjeun rencanana ngamimitian usaha ku ngagaleuh bisnis anu tos aya di Saint Kitts sareng Nevis pikeun mimitian instan di Saint Kitts sareng Nevis.

Jasa SDM di Saint Kitts sareng Nevis

urang perusahaan SDM di Saint Kitts sareng Nevis tiasa ngabantosan anjeun sareng rekrutmen gancang. Anjeun tiasa ogé pos lowongan di Saint Kitts sareng Nevis gratis.

Nomer Telepon Virtual pikeun Saint Kitts sareng Nevis

Sistem telepon bisnis pikeun Saint Kitts sareng Nevis sasarengan nomer virtual pikeun Saint Kitts sareng Nevis 102 nagara sareng 291 Kota.

Jasa Perencanaan Keuangan di Saint Kitts sareng Nevis

Akunting, karajinan alatan di Saint Kitts sareng Nevis sareng langkung seueur deui.

Alamat Kantor Virtual di Saint Kitts sareng Nevis

Kantor maya alamat di 65 lokasi internasional.

Bisnis setelan di Saint Kitts sareng Nevis

Saatos Kawarganagaraan ku investasi ka Saint Kitts sareng Nevis, bisnis setelan di Saint Kitts jeung Nevis.

Leyuran IT

Kami nyayogikeun solusi TI anu disebatkeun di Saint Kitts sareng Nevis

  • Ngararancang Wéb di Saint Kitts sareng Nevis

  • Pangembangan E-commerce di Saint Kitts sareng Nevis

  • Pangembangan wéb di Saint Kitts sareng Nevis 

  • Pangwangunan Blockchain di Saint Kitts sareng Nevis

  • Pangwangunan Aplikasi di Saint Kitts sareng Nevis

  • Pangwangunan Parangkat Lunak di Saint Kitts sareng Nevis

  • SEO di Saint Kitts sareng Nevis

Pengacara pikeun Kewarganegaraan ku Investasi di Saint Kitts sareng Nevis

Kami nyayogikeun sah Kewarganagaraan ku solusi Investasi pikeun Saint Kitts sareng Nevis sareng kasuksésan pikeun klien kami penting pisan, pikeun Saint Kitts sareng Nevis, kami pamimpin, teguh hukum kami pikeun Saint Kitts sareng Nevis ngagaduhan agén imigrasi anu pangsaéna ogé di Saint Kitts sareng Nevis, kami ngagaduhan reputasi pikeun nganteurkeun pangalaman ngalayanan palanggan pangsaéna pikeun Saint Kitts sareng Nevis kalayan solusi investasi strategis anu jelas pikeun Saint Kitts sareng Nevis perorangan sareng kulawargana. Kewarganegaraan urang ku tim investasi pikeun Saint Kitts sareng Nevis nyayogikeun solusi pikeun kasuksesan Klién.

Titik Penting:

Kami henteu ngeusi batre tambahan pikeun kéngingkeun Daya pengacara. Upami anjeun ngarencanakeun ngamimitian pendaptaran perusahaan pikeun Saint Kitts sareng Nevis jarak jauh, kakuatan pengacara anjeun kedah leres-leres dilegalkeun kanggo dianggo di daérah Saint Kitts sareng Nevis. Gumantung kana nagara tempat anjeun, éta kedahna murtad atanapi dilegalkeun ku konsulat Saint Kitts sareng Nevis.

Patarosan anu sering Ditaros - Kewarganagaraan ku Investasi di Saint Kitts sareng Nevis

Kewarganegaraan Profesional ku Pitunjuk Investasi pikeun Saint Kitts sareng Nevis

Nyuhungkeun konsultasi gratis pikeun Kewarganagaraan anjeun ku Investasi ka Saint Kitts sareng Nevis


link ka Departemen Imigrasi Saint Kitts sareng Nevis , jawab nyusun kabijakan pikeun ngagancangkeun Imigrasi di Saint Kitts sareng Nevis
Kewarganegaraan ku Investasi ka 38 nagara!

5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan