Lebet

🔍

EN

X

Kewarganegaraan ku Investasi pikeun Grenada sareng Golden Visa

Kami nyayogikeun Layanan Imigrasi Ékonomi di Grenada pikeun:

  • ● Karésidénan ku investasi di Grenada
  • ● Kewarganegaraan ku investasi ti Grenada
  • ● Visa emas di Grenada
  • ● Paspor kadua ti Grenada
  • ● Kewarganegaraan ku investasi pikeun Grenada ku investasi dina perumahan

Best Agén pikeun Kewarganagaraan ku Investasi di Grenada jeung Pengacara pikeun Kewarganegaraan ku Investasi di Grenada sareng calo pikeun program Kewarganegaraan perumahan di Grenada damel sasarengan pikeun panangtayungan klién.

Peryogi kauninga

Kewarganegaraan ku agén Investasi pikeun Grenada nyayogikeun jasa karésidénan ku inpéstasi di Grenada, Kewarganagaraan ku program inpéstasi di Grenada, program Kewarganegaraan ku inpéstasi di Grenada, Kewarganegaraan kadua ku investasi di Grenada, dua Kewarganegaraan ku investasi di Grenada, kawarganagaraan sareng karésidénan ku investasi di Grenada , Kewarganegaraan permanén ku investasi di Grenada, Kawarganagaraan samentara ku investasi di Grenada, Kewarganegaraan ku skéma investasi di Grenada, Kawarganagaraan ku skéma investasi di Grenada, Karésidénan ku investasi di Grenada, Karésidénan ku program investasi di Grenada, Karésidénan ku program investasi di Grenada, kadua Karésidénan ku inpéstasi di Grenada, dua Karésidénan ku inpéstasi di Grenada, tempat cicing sareng kawarganagaraan ku investasi di Grenada, karésidénan sareng kawarganagaraan ku investasi di Grenada, program residénsi ékonomi di Grenada, Karésidénan ku skéma investasi di Grenada, Karésidénan ku skéma investasi di Grenada, kadua paspor di Grenada, pas kadua program olahraga di Grenada, program paspor kadua di Grenada, paspor kadua kadua di Grenada, karésidénan sareng paspor kadua di Grenada, paspor kadua diplomatik di Grenada, paspor kadua ku investasi di Grenada, paspor kawarganagaraan kadua di Grenada, skéma paspor kadua di Grenada, kadua skéma paspor di Grenada, visa emas di Grenada, visa emas di Grenada, program visa emas di Grenada, program visa emas di Grenada, visa emas kadua di Grenada, program visa emas kadua di Grenada, visa emas ganda di Grenada, kawarganagaraan sareng visa emas di Grenada, karésidénan sareng visa emas di Grenada, kawarganagaraan visa emas di Grenada, skéma visa emas di Grenada, skéma visa emas di Grenada.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS anjeun milih

"1 stop solution" pikeun sadaya Kewarganegaraan anjeun ku investasi di Grenada kalayan dukungan tambahan.

SULIT | Solusi HUKUM

Investasi minimum di Grenada pikeun Kewarganegaraan ku investasi: $ USD 150,000

Bubuka Grénada sareng Kewarganagaraan ku Investasi

Grenada aya di Karibia Kidul, 12 derajat kalér khatulistiwa sareng handapeun beubeur badai. Topan henteu umum. Éta mangrupikeun gunung vulkanik anu lamping sareng ngagaduhan leuweung hujan anu mewah kalayan sapuluh cascades anu penting. Garis pantai sareng karang anu atos di pulau ngajagi bagian penting ti sisi Atlantik tina ombak kolosal, sareng sisi Karibia sepi. Langkung ti satengah pulau mangrupikeun backwoods tanpa cacat, sareng sésana daérah leuweung mung sakedik didumukan. Salaku hasil tina lansekap anu jitu, aya sudut pandang anu endah di saluruh tempat. Gunung anu saé, lembah anu mekar, sareng sagara anu ngageleger katingali nembongan bari teu jalan-jalan di sakuliling géografi anu ngageleger. Sanaos sadayana hirup anu teu biasa, Grenada mangrupikeun salah sahiji Pokok Laut Laut Penyu anu netep di tempat Karibia. Kuya kulit bali mangrupikeun réptil kaopat pangbadagna sadunya, tiasa tumuh dugi ka 6 kaki panjangna, sareng beuratna dugi ka 2,000 lbs. Unggal taun dimana waé dina kisaran 700 sareng 1,000 bumi disimpen di beulah kalér pulau. Jalma-jalma lokal sareng ogé jalma-jalma ti mana waé dunya datang pikeun niténan kasempetan anu luar biasa ieu sareng milih pikeun méré tag, diajar, sareng ngumpulkeun inpormasi penting ngeunaan spésiés anu teu kaurus ieu.

Alam ngatur pulau ieu, tapi ogé, aya ogé tandan kagiatan sareng tempat pikeun ditalungtik. Konser, regattas pelayaran anu béda, Museum Nasional, pabrik kilang rum anu kuno, kebon anu saé, sareng domain damel anu ngembangkeun kakao, pala, sareng sajumlah rasa, produk organik, sareng sayuran sadayana pikaresepeun pikeun dua tamu sareng masarakat lokal. Grenada panginten tiasa ngojay anu pangsaéna sareng nyababkeun terjun di daérah kalebet daérah bencana di Bianca C, disebatna ogé Titanic of Caribbean. Éta ogé tempatna pikeun taman modél anu beuleum utama di dunya. Grenada mangrupikeun salah sahiji kebat kapuloan Karibia anu sederhana dimana panginten tiasa mésér panyalindungan badai tropis pikeun kapal. Seueur jalmi ngaduangkeun parahu na di Grenada nalika usum badai tropis. Aya ageung, nyetél jaringan kapal pesiar / pelayaran. Dalapan marinir masihan perombakan sareng ngalereskeun administrasi, ngajaga sareng nyayogikeun parahu alit dugi ka superyacht 300-suku.

Angin angin anu unggul ngajaga suhu dina kisaran 70 sareng 88 derajat (normal 77 dugi ka 81 derajat) sareng usum blustery tiasa dikenal salaku usum héjo. Sanaos kanyataanna hujan seueur dinten ti April dugi ka Nopémber, pancuran pondok-angger tahan dina waktos 15 menit. Grénadians ku ageung mendakan struktur pikeun ngajagaan salami sababaraha waktos, nyéépkeun waktos anu leungit ku berita lingkungan, sareng saatosna neraskeun jalan nalika matahari balik. Nalika anjeun ngadeukeutan ka leuweung hujan, hujan turun langkung sering sareng sering pisan.

Ibu Kota, St. George's, mangrupikeun tempat anu rame pikeun sadaya bisnis sareng balanja anu ageung sareng saatosna, éta ngan saukur nabrak pondok. 58% jalma cicing di atanapi sakitar St. Georges atanapi Grenville, "kota" utama anu aya di Pulo Jawa. Kaseueuran anu sanésna, kalebet tilas tepuk, cicing atanapi caket ka basisir. Grénadians kabuka, ngondang sareng cahaya na teu kaampeuh. Sadayana ngadamel perkenalan anu leres sareng unggal jalma sanés nalika nuju caket dintenna. Dina poténsial hasil pikeun kasuksesan anu anjeun antrian sareng metodologi individu anu diperbarui, aranjeunna nyatakeun énjing-énjing, sareng sadayana anu antri nyarios énjing deui. Hésé pikeun tetep ngaraos pikasieuneun nalika sadayana hoyong pisan dimana waé anjeun angkat. Kuring nelepon tempat makan caket dieu hiji Minggu pikeun mariksa naha urang tiasa tuang di dinya. Anu gaduh perusahaan ngawaler sareng nyatakeun, "Kami tutup dinten ayeuna, tapi upami anjeun henteu raheut, kuring bakal tuang anjeun." Asosiasi semacam ieu normal di Grenada. Individu ngalakukeun upaya khusus pikeun ngabantosan. Nalika ngantepkeun kendaraan urang dina jalan anu ipis, urang teu dihaja muragkeun ban payun kami kana saluran kotak anu terbuka anu jero. Rorongkong kandaraan ngagoler dina aspal. Nalika urang nyobian nyortir naon anu kedah dilakukeun langsung, opat lalaki Grénadian ngahalangan, ngagaduhan kendaraan kami, nyetél deui sareng, ngetok tiung, sareng ngagebeg urang dina jalan.

Aya tambahan waktos urang ngiles nalika kuring nyarankeun jalan anu silih ngalangkungan leuweung leuweung. Sakumaha dituduhkeun ku pituduh, jalanna langsung ka kota. Nalika urang nyetir, tangtosna tétéla ketat pisan ku urang teu tiasa teraskeun. Bahan gunung anu aya di belah kénca, sareng gumpalan belah di beulah katuhu. Nalika kami ngorondang ngorondang di jalan, saurang pangandika na némbongan ti semak belukar sareng nyatakeun, "Sayang, naon anu anjeun lakukeun di tempat anu dipikasieun ku Gusti ieu?" Anjeunna nyikikik sareng ngungkabkeun ka urang yén jalanna parantos lami pisan teu aman sareng ngalihkeun urang deui ka kamajuan. Rarasaan ngeunaan jaringan sareng panyokong ieu nyerang Pulo Jawa.

Urang Grenadians ketat pisan sacara umum, tapi, éta mangrupikeun cara anu pikasieuneun sareng muja pikeun hirup. Aranjeunna ngaku yén kahirupan mangrupikeun perjoangan sareng banding ka Gusti pikeun ngadukung aranjeunna. Aranjeunna ngagaduhan hubungan anu individual sareng Gusti anu matak nanaon tapi sesah janten caket. Aranjeunna henteu nyobian ngarobih individu sanés. Upami anjeun naroskeun naha aranjeunna badé énjing, réspon anu saluyu teras-terasan "Saéstuna, mangga Gusti" atanapi "Insya Allah."

Warisan sareng konvensi penting. Mélodi Calypso anu masihan analisis jalan dina kamajuan anyar, Karnaval, Kontes, karya seni konvensional, musik Pan, obah Afrika, sareng kendang sapinuhna dirayakeun nalika urang Grénadians nyobian tetep anu pangsaéna anu ngajantenkeun novel ieu hirup sareng enerjik nalika nyepeng industri perjalanan , kamajuan, sareng inovasi.

Urang Grenadians resep kana konvensi tuangeun lingkunganana — khususna piring umum anu leueur, Oil Down. Éta dihasilkeun nganggo kalapa, lauk, hayam, callaloo, pangsit, sareng rasa anu raos sareng didamel tina kalapa anu asak kana saos. Éta ngan ukur salah sahiji tina seueur masakan, anu dipercaya. Metodeu masak Afrika sareng Perancis, sareng rasa India raoseun kana tuangeun lingkungan.

Grenada katelah Pulo Spice kusabab seueurna rasa anu dikembangkeun. Éta nganteurkeun 33% pala dunya, sareng éta dianggap ku seueur jalmi salaku anu pangsaéna kusabab bau seungitna sareng permukaan na anu basah. Nutmeg mangrupikeun bagian penting tina Grenada anu diucapkeun ku spanduk publik sareng rencana gedong parlemén.

Detil dasar pikeun Kewarganegaraan ku Investasi pikeun Grenada

Investasi minimum pikeun Kewarganegaraan ku investasi di Grenada
USD 150,000 USD
Waragad tambahan pikeun visa emas pikeun Grénada
12.250USD USD
Jenis Program
Kewarganegaraan ku investasi pikeun Grenada
Jenis Visa:
Kawarganagaraan langsung sareng paspor
Waktos ngolah pikeun Kewarganagaraan ku investasi di Grenada
3 mun 4 bulan
Perumahan permanén
geuwat
kawarganagaraan
geuwat
Kawarganagaraan Ganda Diidinan pikeun warga Grenada
diwenangkeun
Pilihan Investasi pikeun Kewarganegaraan ku investasi di Grenada

USD 220,000 Investasi perumahan (saham terbatas) USD 150,000 sumbangan dana Transformasi Nasional (henteu tiasa dibalikeun deui)

Naha milari Kewarganegaraan ku investasi di Grenada

Grenada nawiskeun program kawarganagaraan-demi-investasi anu paduli pikeun anu aya di daérah éta: Grenada nawiskeun hiji-hijina paspor anu ngajantenkeun anjeun ngagaduhan hak pikeun visa sanés imigran ka Amérika Serikat. Éta ogé hiji-hijina nagara Karibia anu ngagaduhan perjalanan bébas visa ka Cina. Tangtosna, program kawarganagaraan-demi-investasi Grenada ogé ngagaduhan kaunggulan tina program sapertos anu sanés di nagara éta, sapertos prosés anu gancang sareng gampang, kasempetan pikeun ngahijikeun anggota kulawarga caket dina aplikasi sareng panghasilan bebas pajak di dunya. Pangpangna, Grenada ngagaduhan salah sahiji sarat investasi panghandapna tina sadaya program Karibia.

Imigrasi kulawarga di Grenada

Ngalegaan manpaat paspor Grénadian anyar anjeun ka anggota kulawarga caket anjeun henteu sesah. Anjeun tiasa ngalebetkeun salaki anjeun, murangkalih gumantung finansial anu sahandapeun 25 taun, komo kolot gumantung kana 65 taun.

Program Kewarganegaraan Ku investasi di Grenada insite

Program kawarganagaraan demi-investasi Grenada mangrupikeun salah sahiji anu panggancangna: anjeun tiasa gaduh paspor anyar dina 3-4 bulan. Pilihan kahiji anjeun mangrupikeun sumbangan anu henteu tiasa dibalikeun deui pikeun kéngingkeun kawarganagaraan Grenadian ku investasi. Pilihan ieu ngajamin prosedur panggancangna: putusanana dilakukeun sakitar 60 dinten saatos perjanjian, kalayan paspor anjeun siap dina 10 dinten deui.

Pilihan salajengna nyaéta pikeun investasi dina perumahan. Dina hal ieu, jangka waktos gumantung kana kamajuan proyek perumahan.

Salila prosés aplikasi, anjeun henteu kedah angkat ka Grenada. Nalika anjeun kéngingkeun kawarganagaraan anjeun, anjeun tiasa milih cicing di luar Grenada - bisi éta anjeun moal mayar pajeg pikeun panghasilan sadunya.

Keuangan finansial pikeun Grenada

Sumbangan anu teu tiasa dibalikeun kana Dana Transformasi Nasional minimal USD 200,000 mangrupikeun cara paling gampang pikeun kéngingkeun kawarganagaraan Grenadian ku investasi. Upami anjeun milih varian perumahan, anjeun kedah ngagaleuh harta tina proyék anu disatujuan ku pamaréntah sakitar USD 350,000, sareng jaga sahenteuna 3 taun.

Pikeun pilihan perumahan, aya biaya pamaréntahan tambahan tina USD 50,000 kanggo kulawarga anu dianggap opat jalma.

Dukungan klien pikeun Kewarganegaraan ku investasi pikeun Grenada

Tim kami tina kawarganagaraan ku Agén Investasi pikeun Grenada jeung kawarganagaraan ku Investment ahli hukum pikeun Grenada nyayogikeun palanggan sareng kulawargana di Grenada kalayan dukungan pikeun kawarganagaraan ku inpéstasi ti Grenada, karésidénan ku investasi ti Grenada sareng kasempetan imigrasi investasi sanés, di 37 nagara.

Jasa kami henteu ngan ukur dugi ka karésidénan ku investasi ti Grenada atanapi Golden Visa ti Grenada atanapi kawarganagaraan ku investasi ti Grenada atanapi paspor kadua, kami ogé ngabantosan dina kasempetan investasi perumahan pangsaéna ti Grenada, nyayogikeun solusi lengkep upami anjeun hoyong ngadegkeun perusahaan di Grenada atanapi lepas pantai, SDM di Grenada sareng seueur deui, anu kalebet perencanaan kauangan sareng seueur deui.

Ngabantosan klien kami kalayan solusi dumasar kawarganagaraan di sareng ti Grenada sareng karésidénan sékundér.

Dukungan Khusus pikeun Warga Grénada:

Kami nyayogikeun meujeuhna Kewarganegaraan ku jasa investasi pikeun Grenada, ngalangkungan harga terjangkau kami firma hukum investasi sareng imigrasi pikeun Grenada, pangacara imigrasi investasi murah pikeun Grenada, Kewarganegaraan anu terjangkau ku konsultan investasi pikeun Grenada, Kewarganegaraan anu murah ku ahli hukum investasi pikeun Grenada sareng perusahaan konsultan imigrasi anu terjangkau pikeun Grenada

  • Kewarganegaraan ku investasi ti Grenada ka 37 Nagara.

  • Visa emas di Grénada dugi ka 37 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku investasi ti Grenada ka 37 Nagara.

  • Paspor kadua ti Grenada ka 37 Nagara.

  • Imigrasi Dumasar Bisnis ti Grenada ka 106 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku program investasi ti Grenada.

  • Program visa emas di Grenada dugi ka 37 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku program investasi ti Grenada dugi ka 37 Nagara.

  • Program paspor kadua ti Grenada ka 37 Nagara.

  • Program imigrasi bisnis ti Grenada dugi ka 106 Nagara.

Kewarganegaraan Khusus ku dukungan investasi pikeun individu sareng kulawarga.

Kewarganegaraan ku Investasi Grenada ngalangkungan Perumahan

Kami nyayogikeun panunjang pikeun inpéstasi perumahan di Grenada kalayan sudut pandang yén palanggan kedah kéngingkeun pangasilan anu hadé dina Grenada, iraha, aranjeunna hoyong milih kaluar tina investasi anu dilakukeun ku aranjeunna pikeun Kewarganagaraan ku investasi pikeun Grenada. Kami ngagaduhan hubungan sareng sababaraha pamekar perumahan pangsaéna di Grenada anu ngagaduhan catetan lagu anu saé sareng sipatna aya di lokasi anu saé di Grenada, kéngingkeun hasil anu pangsaéna.

Program karésidénan perumahan paling saé pikeun Grenada kalayan investasi di perumahan di Grenada.

Nagara anu dirojong pikeun karésidénan ku investasi

Peryogi kauninga - Grenada Kewarganegaraan ku Investasi

  • Kewarganegaraan ku Pengacara Investasi pikeun Grenada bakal nyayogikeun bantosan dokuméntasi lengkep pikeun suksés anjeun Kewarganagaraan ku investasi ka Grenada. Jasa standar kami pikeun Kewarganagaraan ku Investasi ka Grenada kalebet:

    Konseling

    lilana: poé 1-3

    Ahli hukum urang bakal ngartos syarat anjeun pikeun mindahkeun ti Grenada atanapi ka Grenada, dumasar kana saran anu bakal dilakukeun

    Pamariksaan

    lilana: poé 1-3

    Kami ngalaksanakeun Dilaksanakeun Dilaksanakeun mimiti, pikeun nyiapkeun laporan sateuacan nyarankeun Kabangsaan ku investasi pikeun Grenada ka klien pikeun kéngingkeun Kewarganegaraan Grenada sareng ngirangan résiko nolak.

    Dumasar kana laporan rajin pikeun Grenada, kami ogé nyarankeun program alternatip pikeun kasuksesan anu langkung saé.

    kontrak

    lilana: poé 1

    Pikeun urang pikeun maju sareng Kewarganagaraan anjeun ku aplikasi investasi pikeun Grenada kami peryogi salinan scan paspor anggota kulawarga sareng kulawarga.

    Persiapan dokuméntasi

    lilana: 1 minggu

    Tarjamahan sareng apostille dokumén Kewarganagaraan ku aplikasi investasi pikeun Grenada. Ahli hukum khusus kami pikeun Kewarganagaraan ku investasi pikeun Grenada sareng visa emas bakal ngabantosan ngeusian bentuk sareng dokuméntasi.

    filing tina dokuméntasi

    lilana: geuwat

    Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga pikeun Kewarganagaraan ku aplikasi investasi pikeun Grenada parantos siap, kami bakal ngeusianana ku otoritas relevan Grenada.

    Ngenyakeun

    lilana: 3 mun 4 bulan

    Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga pikeun Kewarganagaraan ku aplikasi investasi pikeun Grenada parantos siap, kami bakal ngeusianana ku otoritas relevan Grenada.

    Babagi Warta Anu Saé

    lilana: geuwat

    Sakali aplikasi anjeun pikeun Kewarganagaraan ku investasi di Grenada parantos disatujuan, kami bagikeun warta anu hadé sareng anjeun sareng mimitian nyiapkeun dukungan anu sanés.

  • Kami henteu ngadukung atanapi nyayogikeun Kewarganagaraan ku jasa investasi di Grenada ka jalma di handap atanapi Bisnis di Grenada:

    • kawarganagaraan ku jasa investasi pikeun Grenada henteu ditawarkeun ka Padagang atanapi distributor senjata sareng amunisi ti atanapi ka Grenada.

    • kawarganagaraan ku program investasi pikeun Grenada henteu ditawarkeun pikeun panjagaan Téknis di Grenada atanapi spionase industri VoIP di atanapi ti atanapi ka Grenada.

    • kawarganagaraan ku konsultasi investasi pikeun Grenada henteu ditawarkeun pikeun kagiatan ilegal atanapi kriminal di Grenada.

    • kawarganagaraan ku dukungan investasi pikeun Grenada sanés pikeun jalma anu urusan dina matérial Genetik di Grenada.

    • kawarganagaraan ku jasa investasi pikeun Grenada sanés pikeun usaha anu nanggung senjata biologis atanapi nuklir bahaya atanapi bahaya di Grenada.

    • kawarganagaraan ku program investasi dukungan kanggo Grenada henteu sayogi pikeun masing-masing kanggo Grenada urusan perdagangan, panyimpenan di Grenada, atanapi transportasi organ-organ Manusa.

    • kawarganagaraan ku investasi pikeun Grenada sanés kanggo agénsi Adoption ilegal.

    • kawarganagaraan jasa program pikeun Grenada sanés kanggo kultus Agama sareng amal-amalna di Grenada.

    • kawarganagaraan ku jasa investasi di Grénada henteu disayogikeun ka jalma-jalma anu urusan dina pornografi di Grenada.

    • Kawarganagaraan urang pengacara di Grenada tong ngadukung urusan bisnis di parpol narkoba di Grenada.



    "Bewara Penting : MM Solutions INC nyandak pancegahan anu wajar pikeun mastikeun dokumén AML pikeun klien pikeun Grenada sareng KYC na tapi kami henteu nampi tanggel walerna pikeun panolakan ti pihak berwenang di Grenada pikeun persetujuan aplikasi pikeun kawarganagaraan ku investasi di Grenada.

  • Juta Ngadamel Kaperawatan

    Pangalaman bédana.

    MÉlmu

    Ngurus ngawangun sareng anjeun dina pikiran.

    • Toko Eureun

      Kewarganegaraan ku investasi di Grenada sareng nagara-nagara sanés, ditambah seueur dukungan sanésna.

    • jasa pribadi

      Kami nyayogikeun Kewarganegaraan anu paling saé ku dukungan investasi di Grenada pikeun investasi, imigrasi sareng perencanaan perumahan di Grenada.

    • Pendadean Tukang Ngadamel

      Didukung ku Kewarganegaraan internasional ku pangalaman investasi sareng sarat hukum Grenada, urang ngadamel solusi anu pangsaéna.

    • bedah kalapa

      Kewarganegaraan urang ku jasa investasi pikeun Grenada nawiskeun harga anu paling murah, kalayan tingkat kasuksésan anu pangsaéna pikeun Grenada.

    • Ahli Industri Kuat

      Kami parantos nyandak sababaraha taun pangalaman pikeun dual Kewarganagaraan ka Grenada ngadukung palanggan sareng kulawargana pikeun Grenada.

    • Kabeungharan Pangalaman

      Kewarganegaraan anu Dialaman ku pangacara investasi pikeun Grenada sareng agén hukum pikeun Grenada anu nyayogikeun palanggan.

    • Quality

      Kami gaduh pangacara sareng agén anu paling saé pikeun prosés nanganan Grenada sareng aplikasi anu komitmen pikeun kasuksesan anjeun.

    • 1 Titik Kontak

      Sateuacan Kewarganegaraan anjeun pikeun Grenada sareng saatos disatujuan, anggota tim senior kami bakal aya pikeun bisnis atanapi dukungan pribadi pikeun Grenada

    • Kasadaran Budaya Unik

      Kami gaduh pangalaman internasional dina Kewarganagaraan ku investasi kalebet Grenada, ngabantosan klien ti sakumna dunya sareng jasa pangsaéna.

    • global tapak suku

      Upami kitu, Kewarganagaraan anjeun ku investasi ka Grenada gagal, aya 36 nagara deui anu kami laksanakeun, kami siap sareng rencana B.

  • Ngitung biaya pikeun Kewarganegaraan ku Investasi ka Grenada

    Pikeun ngitung biaya Kewarganegaraan ku investasi pikeun Grenada punten eusian sadaya detil kalebet anggota kulawarga sareng umur na. Kusabab seueur klien pikeun Grenada, kami tiasa nyayogikeun jasa anu langkung saé kalayan béaya rendah. Itungan bakal, kalebet, biaya pikeun Kewarganagaraan ku program investasi pikeun Grenada sareng biaya anu sanés.

    nami

    umur

    surélék

    Nomer telepon

    Barudak: teunuhun

    Barudak nepi ka 18 taun:

    Barudak di luhur 18 taun:

    Kolot langkung ti 55 taun: teunuhun

    Jumlah Kolot:

  • Pikeun maca langkung seueur inpormasi ngeunaan

    • Rupa-rupa pisa pikeun Grenada

    • Prosedur Idin Kerja kanggo Grenada

    • Tempatna samentawis di Grenada

    • Padumukan permanén di Grenada

    • Kawarganagaraan Grenada

    • Kadutaan sareng Konsulat Grénada

    • Pajeg di Grenada

    Mangga nganjang Kaca Imigrasi

Kewarganegaraan ku Investasi di Grenada sareng Jasa Lainnya

Kami parantos ngadaptarkeun sababaraha layanan deui anu kami nyayogikeun di Grenada pikeun syarat saharita atanapi masa depan.

Upami anjeun ngarencanakeun ngalih sareng kulawarga anjeun ka Grenada ku nanem modal, kami salaku pasangan anjeun ka Grenada, aya pikeun nyayogikeun seueur jasa sanésna sareng nalika anjeun meryogikeun di Grenada kalayan harga anu terjangkau.

Salain ti Kewarganegaraan ku konsultasi investasi pikeun Grenada, kami nyayogikeun bisnis, jasa IT sareng SDM ogé di Grenada, anu anjeun henteu tiasa mendakan handapeun hiji payung anu disayogikeun ku konsultan anu sanés pikeun Grenada ngajantenkeun kami toko hiji tempat pikeun Grenada sareng 106 nagara.

"Kami parantos nanem modal taun-taun ékspérimén sareng global di 106 Nagara pikeun ngabantosan kulawarga, perorangan, sareng pangusaha pikeun Grenada dina ngahontal cita-cita sareng cita-citana."

Kami ngadukung cara klién urang saluareun Kewarganagaraan ku investasi pikeun Grenada kalayan bantuan ahli hukum, konsultan sareng dasi di Grenada sareng internasional.

Perusahaan di Grenada

Kami tiasa ngabantosan anjeun ngadaptar perusahaan di Grenada atanapi Luar Negeri sareng 106 Nagara (Biaya ngadaptar perusahaan di Grenada langkung mirah sareng kami.)

Rekening Bank di Grenada

Naon waé investor anu hijrah ka Grenada peryogi rekening bank pribadi di Grenada sareng rekening bank perusahaan di Grenada, kami ogé tiasa ngabantosan akun bank luar negeri.

Gerbang pamayaran di Grenada

Incase anjeun peryogi konsultasi di Grenada, kanggo solusi pamayaran digital di Grenada sapertos gateway pembayaran tradisional atanapi fintech di Grenada atanapi solusi crypto, hayu urang terang.

Usaha anu parantos diical

Saatos Kawarganagaraan ku investasi ka Grenada upami anjeun ngarencanakeun ngamimitian usaha ku ngagaleuh bisnis anu aya di Grenada pikeun mimitian instan di Grenada.

Jasa SDM di Grenada

urang perusahaan SDM di Grenada tiasa ngabantosan anjeun sareng rekrutmen gancang. Anjeun tiasa ogé pos lowongan di Grenada gratis.

Nomer Telepon Virtual pikeun Grenada

Sistem telepon bisnis pikeun Grenada sasarengan nomer virtual pikeun Grenada 102 nagara sareng 291 Kota.

Jasa Perencanaan Keuangan di Grenada

Akuntansi, karajinan alatan di Grenada sareng langkung seueur deui.

Alamat Kantor Virtual di Grenada

Kantor maya alamat di 65 lokasi internasional.

Bisnis setelan di Grenada

Saatos Kewarganagaraan ku investasi ka Grenada, bisnis setelan di Grénada.

Leyuran IT

Kami nyayogikeun solusi TI anu disebatkeun di Grenada

  • Ngararancang Wéb di Grenada

  • Pangembangan E-niaga di Grenada

  • Pangembangan wéb di Grenada 

  • Pangwangunan Blockchain di Grenada

  • Pangwangunan Aplikasi di Grenada

  • Pangwangunan Parangkat Lunak di Grenada

  • SEO di Grenada

Pengacara pikeun Kewarganegaraan ku Investasi di Grenada

Kami nyayogikeun sah Kewarganagaraan ku solusi Investasi pikeun Grenada sareng kasuksésan pikeun klien kami penting pisan, pikeun Grenada, kami pamimpin, teguh hukum kami pikeun Grenada ngagaduhan agén imigrasi anu pangsaéna ogé di Grenada, kami ngagaduhan reputasi pikeun nganteurkeun pangalaman ngalayanan palanggan pangsaéna pikeun Grenada kalayan solusi investasi strategis jelas pikeun individu Grenada sareng kulawargana. Kewarganegaraan urang ku tim investasi pikeun Grenada nyayogikeun solusi pikeun kasuksesan Klién.

Titik Penting:

Kami henteu ngeusi batre tambahan pikeun kéngingkeun Daya pengacara. Upami anjeun ngarencanakeun ngamimitian pendaptaran perusahaan pikeun Grenada jarak jauh, kakuatan pengacara anjeun kedah leres-leres dilegakeun pikeun dianggo di daérah Grenada. Gumantung kana nagara tempat anjeun, éta kedahna murtad atanapi dilegalkeun ku konsulat Grenada.

Patarosan anu sering Ditaros - Kewarganagaraan ku Investasi di Grenada

Kewarganegaraan Profesional ku Pitunjuk Investasi pikeun Grenada

Nyuhungkeun konsultasi gratis pikeun Kewarganagaraan anjeun ku Investasi ka Grenada


link ka Departemen Imigrasi Grenada , jawab nyusun kabijakan pikeun ngagancangkeun Imigrasi di Grenada
Kewarganegaraan ku Investasi ka 38 nagara!

5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan